K-report
 

Archiv do 07.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 07.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: I v dalším příspěvku je dobrá zpráva.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4666
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BRDO: to už jsem tu taky kritizoval, především téměř po každé další stavební změně v kolejišti nastal děsný chaos, kdy mnohdy nebylo vůbec možné se k vlaku dostat. Skoro vždy to trvalo několik dní, než stavbaři začali problém řešit a vesměs protože se jim lidi motali mezi stroji. Několikrát se vůbec nedomluvili s výpravčím a např. těsně před příjezdem vlaku odstranili lávku nebo vybagrovali v cestě nějaký příkop.
Na druhou stranu je nutné uznat, že to měli s organizací práce před staniční budovou nadmíru složité právě díky tomu množství vlaků a cestujících a přitom stísněnému prostoru. Stavební práce v sudé skupině budou tohoto zcela ušetřeny.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že Strančice už mají nejhorší za sebou. Musím se tam také někdy jet podívat. Až zprovozní vstup z lávky na ostrovní nástupiště bude to

Rekonstrukce sudé skupiny už bude pohodička, protože kromě nějakých zpoždení nebude mít na cestující žádný vliv. Stančice teď jsou jak po másle, to v Uhříněvsi bych rád viděl vyšší nasazení.

Otázkou ale zůstává, zda při současném tempu nedojde k nějakým technologickým prohřeškům z uspěchaného procesu a např. nástupiště se nezačne bortit nebo propadat.
http://rail2005.euweb.cz
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1517
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dobré zprávy - tak jsem něco zaslechl, že o co víc vybereme na dálničním mýtném, o to míň peněz dostanem na infra z EU fondů.
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dobré zprávy - tak jsem něco zaslechl, že o co víc vybereme na dálničním mýtném, o to míň peněz dostanem na infra z EU fondů.
Ano, to urcite pronesl nejaky velmi zasvecny zdroj...
Problem je spis v tom, ze sice se vyberou penize na mytnem, ale FNM pomalu hasne nebot neni moc co privatizovat... takze se snad i v CR k soukromnikum dopracujeme.

Rail2005: Neexistuje proto tech.dozor investora?
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stranger: To sice existuje, ale všichni víme, jak to odflákli v Horních Měcholupech...
http://rail2005.euweb.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25317
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:54:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stranger:
Obávám se, že to zasvěcený zdroj (bez uvozovek) opravdu bude...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 20:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká bude finální úprava mezi nádražní budovou a tím pěkně vydlážděným pásem u hrany 1. koleje? Proč se to nevydláždilo celé? Aspoň tak jsem to viděl včera večer.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4667
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 21:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně: lichá skupina ve Strančicích už je provozní.
Přibližně ve 20:54 odjel z 1. koleje u ostrovního nástupiště první vlak Os9152 (151.007 + 5*Bmto + 151.016). Od té chvíle jezdí všechny vlaky už jen do liché kolejové skupiny. Sudá skupina byla současně vyloučena, posledním vlakem v sudé skupině byl asi ve 20:48 Pn64811.

 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 22:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005; č.193:
Podpisuju do posledního písmenka.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4669
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 22:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_v: Proč se to nevydláždilo celé? Jednak protože ještě není kolem budovy zdaleka všechno hotovo a pak by to za včerejšek ani nestihli. Proč to mělo všechno zpoždění? Do toho nechci stavbařům tak moc šťourat, důležité je, aby práci ve výsledku odvedli kvalitně a bezpečně. Nicméně poslední týdny mělo velký vliv na průběh prací také nepříznivé počasí.
Co jsem viděl při stavbě, tak ostrovní nástupiště vypadá kvalitně založeno, takže se Horní Měcholupy snad opakovat nebudou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 23:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A už ty Horní Měcholupy opravili (srovnali)?
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 05:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik je zaruka na takovou zeleznicni stavbu, dva, pet let?

MZ: Rad se necham poucit, ale nechapu jaky je vztah vnitrnich narodnich zdroju ziskanych predem a strukturalnich projektove zamerenych fondu EU vyplacenych zpetne?

Mohl bych se zeptat na tu strancickou strechu, konkretne na "folii", co je zac?
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 12:21:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny. Koukám, že jsem už dlouho nejel do Prahy vlakem a dění mi naprosto uniklo. Budu to muset napravit. Teď se začíná mluvit o zahájení stavby mezi Táborem a Doubím. Podle toho, co se děje pod Prahou, jsem na to moc zvědav. Jinak díky všem za moc pěkné fotky, zvl. Mr. Poborskiii vede! Moc pěkné. J.D.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 12:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.D.: Kde se začíná mluvit o zahájení stavby mezi Táborem a Doubím? To mě docela zajímá, byl by nějaký odkaz?
Dík.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4673
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_k: no, např. před čtyřmi dny oznámil Drážní úřad vydání stavebního povolení pro stavbu Modernizace trati Veselí nad Lužnicí – Tábor, 1. část, úsek Doubí u Tábora – Tábor.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Chytil jsem se bodu 5 v Podmínkách:
5. Stavba bude dokončena nejpozději do 31.12.2009.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1520
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 14:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stranger - když už se tedy snažíte vystupovat jako zasvěcený SUVerén, tak byste měl hledat spíš souvislosti mezi FS/CF a mýtným vybíraným na D/R. Vysychající národní zdroje by mě samozřejmě vůbec neudivily, právě pro to spojení s EU penězi to sem píšu. O to kolik jich ne/bude se stále hraje.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4674
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naplno se rozeběhly práce v sudé skupině ve Strančicích a v 2. traťové koleji Strančice - Říčany:

Ve Strančicích sundali EŽ trolej nad 4. kolejí a částečně nad 2. kolejí, dále zesilovací vedení a staré sloupy TV a rozbíjejí jejich patky. DOSTA rozebírají provizorní nástupiště u 4. koleje a nástupiště u 2. koleje. AŽD demontovali stávající návěstidla.

Nad 2. traťovou kolejí Strančice - Říčany EŽ demontují trolej, už byla sundána do Svojšovic, teď ji demontují v úseku ze Svojšovic do Světic. Mezi Světicemi a Říčany demontují zesilovací vedení (v úseku Strančice - Světice už je také dole). AŽD demontují návěstidla. Ve Světicích demontují nástupiště (tuším Swietelsky ?). Ke trati je vytvořeno několik příjezdových cest, u kterých si GJW připravují podvozky vz.53 pro přepravu kolejových polí. Pokladač zatím stojí na vlečce Dálnice ve Strančicích. V prostoru "někdy-"budoucí zastávky Říčany Jih je vyřezán od vegetace celý svah a pod jeho horní hranou kopají jámy pro patky PHS. Nějaké zemní práce jsou vidět i v zářezu těsně před Říčany.

Na přeložce ve Svojšovicích pokračuje především stavba PHS (Hans Wendel ?). U mostu vrtají nějaké mikropiloty, asi k pažící stěně mezi 1. a 2. kolejí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z dnešního odpoledne v Uhříněvsi:

 
 
 

 
 
 
http://rail2005.euweb.cz
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:39:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě pokračování:

 
 
 
http://rail2005.euweb.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4676
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi jsem se byl podívat, prostor před budovou je pěkně vidět na předchozích fotkách. Dodám, že podchod má vybetonovaný tubus a schody na ostrovní nástupiště, dále staví bednění pro stěny schodiště a sestavují armatury pro schodiště u výpravní budovy a pro výtahovou šachtu na ostrovní nástupiště.
Na podjezdu na říčanském zhlaví stále ještě dělají nějaké izolace. Jinak je celá stanice pokrytá štěrkodrtí a připravena na sypání štěrku, ten zatím do stanice navážejí kamiony na jednu velkou hromadu. Štěrkodrť je rozhrnuta i v budoucích manipulačních kolejích. CH+T vedle kolejiště sestavují části některých výhybek, na 9. koleji jsou odstavena kolejová pole (většinou zrecyklovaná, jen pár nových). Na kusém konci 102. koleje již stojí připraven pokladač PKP 25/20i od TSS.
Dále ve stanici postavili nové osvětlovací stožáry (minimálně tři), na hostivařském zhlaví tak stojí starý a nový těsně vedle sebe.
Celý týden probíhalo převěšování troleje v liché kolejové skupině na nové brány TV, ale jak jsem odpoledne po stanici kvůli fotkám naháněl mizející sluníčko, tak jsem si ani nevšiml, kolik toho je převěšeno.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4677
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 20:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhříněves:
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25329
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 23:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za správný způsob zarovnání fotek

Mmch - tím nezalamujícím prohlížečem je prý Opera 9...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 09:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak sem pochopil bude sem nyní dělat trat do Svojšovic i s nástupištěm. Potáhne se trať už přes přeložku nebo to udělájí stejně jako u vedlejší koleje?
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 16:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem místní, ale stejně jsem nepochopil, které vlečce a proč se říká Dálníce ...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 16:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od 05.09. do 10.09. výluka 1tk v době od 22.00 do 23.50 hod. v úseku Uhří-Říč
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4689
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 17:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_j: "Dálnice" se říká vlečce vedoucí ze 4.koleje, pod silničním mostem se pak dělí na tři souběžné koleje, které se na opačném konci zase spojují v jednu kusou. V současné době je v majetku obce Strančice. Jmenuje se "Dálnice", protože vznikla za účelem překládky stavebního materiálu určeného pro stavbu dálnice. Byla tak označena i na hradlových a stavědlových přístrojích ve stanici.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4692
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K dotazům na mechanické závory na popovce:
Z důvodu, že došlo při realizaci stavebních postupů 4.3.1 a 4.3.2 ke zrušení místa obsluhy PZM v km 0,300 (zrušení St. 2) a projekt stavby neřeší náhradní způsob zabezpečení tohoto přejezdu, bude na PZM v km 0,300 osazen místní pohon závor, uzamykatelný v otevřené poloze břeven.
V blízkosti tohoto pohonu bude osazen telefonní objekt pro spojení s výpravčím JOP Strančice. Obsluhu tohoto zařízení bude provádět při jízdách od/do vlečky V.Popovice a od/do vlečky Měnírna dopravní zaměstnanec obsluhující vlečku (vlakvedoucí). Tento zaměstnanec odpovídá za uzavření přejezdu před jízdou vlečkového vlaku přes přejezd. Současná obsluha obou vleček není možná. Klíč od uzamčeného pohonu závor a klíč od výhybek MVk1/M1 bude mít v úschově výpravčí ŽST Strančice.
Souhlas k obsluze těchto vleček udělí výpravčí uvolněním klíče v EZ PVk1a vydáním klíče k obsluze závor.
Vjezdové návěstidlo PS od V. Popovic a jeho předvěst PřPS budou zneplatněné osazením křížů neplatnosti do doby jejich snesení.

Aktuálně doplním, že návěstidla jsou tedy zneplatněna křížem a u výhybky M1 byl vztyčen sloup s osvětlením.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 14:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to bude, až bude žst Stránčice dálkově ovládaná?
Hela
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.16.122.4
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 15:47:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasický elektronický PZS
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4694
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manech: 2. kolej se nyní přesune jen na část přeložky (vnitřní strana oblouku mezi mosty - cca 540 metrů), zbývajících cca 430 metrů kolem hradla Svojšovice (vnější strana oblouku) až příští rok na jaře (květen/červen), kdy už bude kompletně přeložena 1. kolej.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4695
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EŽ včera dodemolovali ve Strančicích poslední staré sloupy a patky (ikdyž dnes snad ještě něco nakládali u stavědla č.1). Včera byla také dokončena demontáž nástupišť. Dnes ráno začal Viamont s trháním 2. staniční koleje a do odpoledne byla vytržena celá cca od silničního nadjezdu až k přejezdu (včetně rozebrání výhybek na říčanském zhlaví) - napočítal jsem 31 kolejových polí. Část z nich byla večer odvezena do Senohrab(?). Hned odpoledne se začalo s těžením kolejového lože, které je nakládáno do vozů Ua přistavených na sousední 4. koleji. Z vozů Ua je pak vysypáváno na recyklační základně u vlečky Dálnice.

Na traťové koleji do Říčan mají GJW přistaven pokladač, stojí zatím ve Strančicích pod silničním mostem s jedním vytrženým polem. Již včera podbíječka v obloucích srovnávala převýšení do roviny. Zbytek koleje do Říčan zatím zabírají EŽ. Trolej byla celá demontována, dnes odpoledne se u zastávky Světice dokončila demolice starých sloupů a stožárů. Ikdyž mám dojem, že u přeložky ještě některé sloupy stály (a nevím u vjezdu do Říčan, tam jsem dnes nedojel). Ještě zbývá rozbít a odtěžit zbývající patky TV.
Nástupiště ve Světicích je zcela rozebráno (materiál je deponován za protihlukovou stěnou u 1. koleje), dále je za PHS složeno kolem 400 nových odvodňovacích žlabů UCB0 (odhadem jsem to spočítal na 1500 tun železobetonu). Žlaby jsou opatřovány izolačním nátěrem. Taktéž u 1. koleje je složen materiál pro stavbu PHS. Na náspu od zastávky směrem k Říčanům jsou u 2. koleje hloubeny jámy pro patky PHS a jejich dno pokrýváno betonem.
Dál k Říčanům jsem se dnes už nedostal, neb začalo pršet.
---
V Uhříněvsi předpokládám, že v noci asi sypali štěrk do 2. koleje na hostivařském zhlaví. Dnes odpoledne tam mířilo dalších 22 vozů se štěrkem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozumím té informaci o posloupnosti staveb na přeložce správně tak, že:
nová 2.TK půjde (od Strančic) po přeložce až před místo, kde se dostane cca do polohy stávající 2.TK (to je těch 540m), zde bude jakýsi přechodový úsek navazující na "starou" 2.TK, "stará" 2.TK povede až do místa, kde se (zleva) "připojí" budoucí 2.TK (to je těch 430m). Dále na Říčany již "nová" 2.TK.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4696
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice:
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4697
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: jj, to místo, kde se protíná nová trasa(přeložka) se starou je nad kamenným mostem. Tam bude provizorní napojení na stávající trasu 2.TK.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 07:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: Me to prislo jak poznamka zaslechla nekde u piva, ze "zla oskliva" Unie na nas bude chtit usetrit, protoze si uz dokazeme vdelat sami (coz bohuzel neni pravda). Nijak SUVerene to mysleno nebylo...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4702
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drážní úřad vydává
s t a v e b n í p o v o l e n í
pro stavbu dráhy
Elektrizace trati České Velenice - České Budějovice
http://du-praha.cz/view.php?cisloclanku=2006090001
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 11:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakvedouci od betonarky rikal, ze 12. zari uz tam maji zacit delat patky.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou/nejsou stále ještě někde na 220/221 na HRADLECH i mechanické závory? Jejich perspektiva? Díky za info
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 221 jsou dvoje. Ve Čtyřkolech a v Mnichovicích.
Perspektiva? "Dávám jim rok, maximálně dva".
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4703
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 15:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GJW dnes začali s trháním koleje od Strančic ke Svojšovicím, ve 14. hodin měli vytrženo 28 polí (úsek k propustku). Mezi bývalým hradlem Říčany les a vjezdem do Říčan EŽ kácí poslední sloupy. Na záhlaví Říčan sloupy zatím zřejmě zůstanou i s trolejí, neb je tam napínací úsek. Několik sloupů zůstalo i u hradla Svojšovice, to je ten 430 metrů dlouhý prozatím vynechaný úsek přeložky. V zastávce Světice demolují patky. V zářezu před Říčany Strabag těží zeminu ze svahu (rozšiřuje zářez).

Naopak v Uhříněvsi začala pokládka 102./2. koleje na hostivařském zhlaví (zatím přímá kolej bez vkládání výhybek). Včera štěrk z vozů Ua vysypali do 2. koleje na říčanském zhlaví. Ve zbytku stanice je podkladní štěrk navážen auty a rozhrnován. Před staniční budovou pokračují práce na podchodu a nástupištích a dokončují práce na kabelovodu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 08:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se v Uhřiněvsi začíná sypat štěrk, to začíná být dobrá zpráva,že se zase o něco pohnulo dílo kupředu. Ale co se děje s tim starým vytěženým štěrkem? Psalo setu, že se recykluje, co to konkrétně obnáší?
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 11:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Recyklace pro další použití není asi ten správný výraz! Odtěžený štěrk z pod kolejí se většinou čistí jediným způsobem a to, že se zbavuje od zeminy a dalších nečistot buď na pojízdné kolejové čističce štěrku kde následně dochází k opětovnému uložení a nebo se odváží jinam kde se tento proces provede stejným způsobem ale už to musí být podstatně nákladnější...
Čističku štěrku s pokladačem kolejových celků a podbíječkou jsem osobně třeba viděl v NSR u Hamburku, jen škoda že jsem neměl u sebe foťák!!
ICQ: 328251980
..."neni nad modrou"!
..."DKV Ostrava - nejhorší depo v ČR"!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4707
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 11:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na této stavbě byly provozovány zatím tři recyklační základny: v Hostivaři (už není), v Uhříněvsi v bývalé cihelně a ve Strančicích u vlečky "Dálnice". Aktuálně bude nejvíce činná ta ve Strančicích, teď se tam, jak auty, tak vozy Ua, naváží vytěžené štěrkové lože.
Na přistavených pojízdných třídičkách a drtičkách se výzisk z lože roztřídí na jednotlivé frakce, větší štěrková zrna se podle kvality buď použijí zpět do podkladního štěrku nebo se podrtí a vzniklá štěrkodrť se použije do konstrukčních vrstev. To drcení platí i pro menší zrna. Různé frakce štěrku mohou použít na výplň trativodů nebo třeba na drážní stezky atd. Hodně záleží na kvalitativních zkouškách, štěrk také nesmí být znečištěn škodlivými látkami. Závadný materiál se musí uložit na příslušné skládky.

PS. část předchozího jsem vylovil v paměti z toho, co mám vyčteno, nejsem z praxe, takže možná někdo upřesní.

Samozřejmě se používá i štěrkodrť a štěrk čerstvě z lomů. Ten recyklovaný materiál nestačí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4708
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K použití recyklovaného kameniva ve svršku v předpisu S3 jsem našel teď následující:
Recyklované kamenivo je možno použít v kolejích:
- s rychlostí do 90 km.h včetně v plném profilu kolejového lože.
- s rychlostí větší než 90 km.h a menší nebo rovnou 160 km.h ve spodní vrstvě kolejového lože, nejvýše 50 mm pod úroveň ložné plochy pražců při konečné niveletě koleje.
- na tratích s rychlostí nad 160 km.h se použití recyklovaného kameniva nepřipouští.

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 18:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat nevíte někdo jestli se počítá se zachováním vlečky ze Stránčic do Popovic???
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 18:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska mi kámoš napsal sms,že v Olbramovicích ve vratech rotundy stojí faur 745.536,nemáte tušení čí je a co tam dělá?
krátký hvizd,výpravka letí vzhůru a nastává akustický koncert...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 19:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scyl: Počítá se s ní. (Alespoň kolejově, jestli na ní bude něco jezdit, je otázka jiná.)
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 19:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Dík moc :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska mi kámoš napsal sms,že v Olbramovicích ve vratech rotundy stojí faur 745.536,nemáte tušení čí je a co tam dělá?

Pravda, dneska jsem V Olbra něco zahlídnul, ale víc nevím.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 21:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojuji dvě aktuální fotečky, obě z Uhří:
 
 

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4710
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 21:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle tam ten pokladač stál i dnes večer, akorát na hostivařském zhlaví už řádil EDK300/5 a pokládal na místě kolejových polí části výhybek. Ve zbytku stanice pokračuje navážení a rozhrnování štěrku. Tubus podchodu pod 0. a 2. kolejí je ze stran zasypán a zabetonován.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 22:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem jel dnes odpoledne z Prahy a koukal jsem se, jak postupují práce v Uhříněvsi, tak mě napadlo: Jaká bude rychlost při vjezdu/odjezdu na/z 0. kolej/e - nebude to taky 50 km/h? A nebude 0. kolej náhodou z užitého materiálu S 49? Viděl jsem tam totiž složené části výhybky právě s těmito kolejnicemi a s betonovými pražci.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4711
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 22:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice: Pokračují dokončovací práce v liché skupině. Včera odpoledne se opět objevila podbíječka ASPv-125 Viamont DSP a podbíjela kolej na Popovce a výhybku č.8 (jediná na dřevěných pražcích). V uplynulých dnech také dokončili práce na povrchu nástupiště (částečně ho museli předláždit) - teď už vypadá hotově (tedy až na ten říčanský konec). Probíhají nějaké práce v šachtách kabelovodu - možná natírání. Na senohrabském zhlaví dnes EŽ montovali osvětlení na sloupy TV.

V sudé kolejové skupině bylo vytěženo lože v 2. koleji, večer se ještě těžilo na místě výhybek na říčanském zhlaví. U stavědla č.1 se začíná připravovat pažení pro jámu pro přestavbu propustku (jako předtím v liché skupině). U 4. koleje se znovu rozeběhla stavba opěrné stěny (armatury sestavovali již několik dní, teď přibylo bednění). Základy pro výtah a lávku vně sudé skupiny jsou také dokončeny.

Traťová kolej do Říčan: GJW se večer s trháním koleje posunuli až do oblouku před Světice (vynechán zůstal již zmíněný cca 400 metrový úsek kolem hradla Svojšovice). Most přes silnici II/107 ve Svojšovicích má sundánu ocelovou konstrukci (leží opodál na silnici). Od Strančic až do oblouku vedle přeložky probíhá těžení kolejového lože. Následně se začalo od silničního nadjezdu podél vlečky Dálnice s hloubením výkopu pro odvodnění. Dále je to stejné jak včera, tj. zakládání PHS (u bývalého hr. Říčany Les už byly uloženy první patky - zajímavé možná je, že PHS prochází přímo betonovou plošinou, na které hradlo stálo), rozbíjení a odvážení patek sloupů TV, rozšiřování zářezu před Říčany. Ve Světicích jsem z vlaku postřehnul MHS firmy MIKO, ale jeho účel zatím neznám.
---
K Uhříněvsi ještě dodám, že se ze strany 1. koleje nejspíš chystá zahlubování silnice do nového podjezdu, neb v tomto prostoru byly v jámách odkryty nějaké trubky (asi kanalizační) a přes namontované vývody jsou na ně napojována výkonná mobilní čerpadla.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 08:01:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny. Jak tak koukám, tak už jsem hodně dlouho nejel do Prahy vlakem a dost jsem zaspal dobu. Budu to asi muset napravit. Ale! Vzhledem k tomu, že se začíná mluvit o 4. koridoru na jih o Tábora, ví někdo něco konkrétnějšího než to, že se má oficiálně začít v 12/06 a práce na jaře 07? Jinak díky za fotky. Zvláště Mr. Poborskii nemá konkurenci !
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 08:43:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jen jsem odeslal příspěvěk zjistil jsem, že jsem se zachoval jako pěkný ignorant. Diskuze běží velmi rychle, a tak jsem přehlédl, jak to vše poskočilo. Neklamná známka toho, že je o 4. koridor zájem, že se něco dějě a tím pádem je o čem psát. Jen k tomu, co vím. Není to zpráva j.p.p., ale bylo to prezentováno v nějakém serioznějším mediu, jen si nevzpomenu, kde to bylo. Ale jak to chodí i se serioznějšími medii víme. Na vlastní práce v úseku Doubí - Tábor jsem velmi zvědav. Bude jistě na co koukat. Vzhledem k rozsahu staveb a fin. situaci si však nedělám moc velké iluze. J.D.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 11:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak uz se zacala od Rican trhat 4. kolej ve Strancicich...
A je napetovka 1.TK Hostivar-Uhrineves-Ricany, takze osobaky kolem 20 minut.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 22:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doubí - Tábor jsem velmi zvědav....

Zejména já jsem velice zvědav, jak se poperou s 2.kolejí na vjezdu do Tábora - ten násep u zahrádek a Černé mosty. Asi někdo ze zahrádkářů přijde o svoji zeleninu

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 16:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou/nejsou stále ještě někde na 220/221 na HRADLECH i mechanické závory?

Ještě doplním na 220 Hr.Stoklasná Lhota

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace