Diskuse » Archiv 2018 » Hry a simulátory » SIMT MHD předcházející | další

SIMT MHD

dolů
   autor příspěvek
Anonym co hraje SIMT
Sobota, 03. února 2018 - 15:09:03  
Neregistrovaný host
mhdcz:
"nevíte jestli se dá sehnat zlatá verze zdarma ?"

pokud se domluvíte s Vývojářem Tomas tak vám dá zlatou verzi na 1 den zadarmo,jinak se platí
Úterý, 04. prosince 2018 - 12:02:30  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 3-2005
Ako sa to dá hrať na PC čo nieje pripojený k netu?
Odpovede že sa to nedá ani nepíšte, nepotrebujem byť pod kontrolou ešte aj v dajakej hre, ale kľudne si to hrať kedy si ju zapnem a ne podľa toho kto mi ako urči. diky
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
Košická ŠL: http://www.eselka.unas.cz/
Rem
Sobota, 15. prosince 2018 - 14:59:26  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 11-2008
Taky bych to tak viděl, klidně bych si za poplatek stáhl verzi XY a čas od času ji za menší poplatek upgradoval dle toho jak by vycházely aktualizace. Ale být sledovanej co a jak hraju, to mne nebere.
Část poruch se vyřeší přestartováním vozu. Zbytek vyřeší autogen.
Sobota, 22. prosince 2018 - 14:03:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 10-2005
Včera vyšla nová verze hry. Letos už druhá [wink]

Novinky:
Nové menu hry. Už se nemusí vypínat a zapínat hra při výběru jiné linky. Vše se dělá pohodlně z měnu.

Nové vozidlo - Citelis 12m CNG, včetně plničky CNG. Model bude ještě vylepšen a přibudou i kloubové a trolejbusové verze.


Nové semafory na celé mapě. Lépe svítí, jsou to nové modely a vypadají mnohem realističtěji.

Nové BUSE panely, které podporují i směry linek, kdy se prolínají zastávky. Třeba ústecký vůz 28Tr má dvoubarevné BUSE dle reálu [wink]


Tramvajová linka 1 byla prodloužena na novou konečnou Střelná hora.


Nové různé repainty vozidel. Včetně speciálního Simtovského laku.



Furčan a Rem: Nejste sledování. To jste asi špatně pochopili popis. Hra se nedá hrát offline a to z prostého důvodu. Vaše statistiky se ukládají na web. Podobně jako to je u her, které jedou přes Steam. Taky musíte být online a to vám beztak nevadí [wink]
Punk's not dead! blesk happy
Sobota, 22. prosince 2018 - 15:22:20  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 10-2005
Ještě jsem zapomněl doplnit jednu podstatnou letošní novinku. Ve hře je nový palubní počítač od firmy Herman (třeba Ostrava ho má). Funguje jako ve skutečnosti [wink] V souvislosti s tím byl přepracován HUD při hraní.
Punk's not dead! blesk happy
Kuba_j
Pondělí, 24. prosince 2018 - 17:52:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4450
Registrován: 8-2005
Ross: No ve Steamu je i offline režim, i když teda nevím, jestli funguje u všech her.
Rem
Čtvrtek, 27. prosince 2018 - 20:40:37  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 11-2008
Ross: Možná proto Steam nemám. Na jednu stranu mám to jezdění z první ruky v práci. Ale i tak by byl zájem si to zahrát třeba jako řidič trajfu nebo busu. Ale né s tím že mi to pojede jen tehdy a onehdy. Hru si chci zahrát kdy chci a nepotřebuji se někde porovnávat v hodnocení s ostatníma. Prostě model, koupit si hru na rok za yx Kč, kdy si ji zahraju třeba třikrát do roka za danou částku a konec není nic pro mne.
Prpopo, má to imaginární město vlastní DP nátěr jak vidím, ale ve většině screnů jsou nátěry z původních domovin vozů. To si každej může zvolit nátěr který chce? Nebo zatím unifikace na městský nátěr neproběhla?

(Příspěvek byl editován uživatelem Rem.)
Část poruch se vyřeší přestartováním vozu. Zbytek vyřeší autogen.
Pátek, 28. prosince 2018 - 02:56:57  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 114
Registrován: 7-2017
"Unifikovaný" nátěr byl pouze a jen zkouška cca před 3-4 lety kdy byla tato myšlenka aktuální, vyhrála verze, která lze nyní vidět na SU12 a 26Tr. Dlouho se s tím nic nedělalo, pak se na to postupem času zapomnělo, ovšem s počátkem toho, že se našel způsob, jak měnit nátěr vozů, se jeden člověk, co to umí dobře a Simt už hraje dlouho rozhodl, že v rámci přibývání dalších vozidel z jiných DP (právě díky těm nátěrům) přenese do hry i onen kdysi zvažovaný unifikovaný nátěr, z kterého nakonec přecijen sešlo, a je to taky víceméně dobře, že nemáme jen jeden a ten samý nátěr na všech vozidlech. Takže to ten maník přenesl na jeden standartní autobus a jeden standartní trolejbus a u toho prý taky zůstane. A ano, každý si může zvolit nátěr jaký chce, postupem času se chce mít od každého typu vozu jednu předlohu z každého města, ve kterém ten daný typ jezdí, což je pro Simt velmi důležitý a dle mého i skvělý znak. Tedy unifikace opravdu nebude. [wink]
Neděle, 30. prosince 2018 - 02:08:05  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 10-2005
Rem: jiná možnost bohužel není. Některé aktualizace, které hráč ani nepozná se dělají sami při zapnutí hry. V rámci aktualizace se například přidá nějaká linka nebo upraví interval na křižovatce. Hráč to pozná až při výběru linky. To je jeden z hlavních důvodů, proč je hra online. Není to nic špatného a ani o sledování hráčů. K čemu by to bylo?

Na webu vidíte i vaše aktuální statistiky a taky technický stav vozidla. Stav je vidět pouze na webu a ve hře nepoznáte závadu. Jen podle svého profilu ji zjistíte. I když je možnost jezdit denně do depa na údržbu.
Punk's not dead! blesk happy