K-report
 

Archiv diskuse Budějovické trolejbusy do 26. 12. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Archiv diskuse Budějovické trolejbusy do 26. 12. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 2-2009

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 18:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Venca21: Byla měnit 174 na lince č. 1 Kdyby tam nestála ta 231, tak sem tam i vidět..
Kiss Jižní Čechy - Kvalitní mix hudby z diskotékové produkce..
Karosa B741.1922 ev.č. 125 -> Moje srdcovka..
Dopravní podnik města České Budějovice a.s. -> ROZJEĎTE TO S NÁMI
HC MOUNTFIELD -> Celým srdcem MILUJEM =M=OTOR!
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4064
Registrován: 5-2003

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 19:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rožnovský Bořek: Podstatné je, že obsluha nemocnice = obsluha Rožnova. - zajímavý blábol... Znova opakuji, že Nemocnice od směru Poliklinika Jih je cílem jen malého procenta cestujících.
A na obsluhu nemocnice nestačí jen 5, 7 a 15 - ale stačí, nabídka výrazně převyšuje poptávku... Dvojka začíná mít smysl od Polikliniky Jih dále do města, dál je naprosto zbytečná a větvení jí ještě dodává korunu.
To jela hned za zpožděnou pětkou. Dvojky jsou ale v 16 hodin vytížené hlavně v opačném směru. - nejela, pětka jela asi dvě minuty za ní. S druhou částí částečně souhlasím, ale i tak jsou to jen cestující, co prostě jedou tím prvním spojem. Včera jsem jel spojem v 16:41 od DK směr Sady, obsazenost lepší, ale nikdo nestál a byl i výběr volných sedadel.. Na kloubové vozy, ve špičce a v centru je to žalostně málo. Nechci ubírat spojení Rožnovu, pro které je 20 minut interval z Čapků zanedbatelný, chci dvojku přesměrovat zpět k nádraží tak, aby Nemanice získaly zpět chybějící spojení k nádraží....

Vláčkomil: To musela být náhoda že je ta dvojka prázdná....Jezdím s ní z odpolední a bývá obsazená většina sedadel,aspon se nemusíme mačkat - nevím jestli náhoda, ale podobné jevy pozoruji denně. Budu tyhle "náhody" fotit, různé časy a směry, pak uvidíme... Ale většina sedadel NENÍ ideální obsazenost kloubového trolejbusu v dopravní špičce, to ať se na mě nikdo nezlobí. Každopádně souhlasím, že z dvojky se stala linka duchů, kromě pár školních spojů a odvozy kolem konce pracovní doby k večeru, je linka 2 v současné době na standardní trolejbus.
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 2-2010

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 19:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Venca21: Čemu tady říkáš vrak? jela nadšená na 3/1, protože včerejší odpolední 2/8, či co to bylo za pořadí, jí bavilo protože měla fajného šoféra a ostatně dneska odpoledne taky Akorát ta točna jí vrže straašně A blinkr pořád nebliká A skvětlo v točně směrem do vleku taky nesvítí
♥ 159 ♥
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 2-2009

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 20:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stonka: Já když s ní dneska jel, tak blikal.. já si nemyslím, že atm prasklá žárovka, ale pouze blbý kontakt..
Kiss Jižní Čechy - Kvalitní mix hudby z diskotékové produkce..
Karosa B741.1922 ev.č. 125 -> Moje srdcovka..
Dopravní podnik města České Budějovice a.s. -> ROZJEĎTE TO S NÁMI
HC MOUNTFIELD -> Celým srdcem MILUJEM =M=OTOR!
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 2-2010

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 20:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že bys mě nějak trápil... Neděláš náhodou dílenskýho, že jsi tak chytrý?
♥ 159 ♥
Peťula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 12-2008

Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2011 - 22:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Téda, přijedu si po dlouhý době do ČB pááteřním vlakem z Prahy do ČB ve 21:50, jdu na zastávku na jedničku a co nevidím - linka 1 příjezd za 40 minut. Zhrozil jsem se, ale pak jsem si uvědomil, že jsem v Budějcích a čekám na páteřní linku, takže jsem se zase zklidnil a šel jsem si sednout na střechu Mercury.
Nebo taky z doslechu jsem slyšel, že linka 15 jezdí z Vltavy v 19:58 a ve 20:58 :D. To se fakt musim zasmát, dyť v Globusu a v Géčku se přecijenom končí o celý.. To to v Dp nikoho nenapadne, že by fakt byl aspoň trošku procentuálně větší zájem o MHD, kdyby jela z Vltavy o 17 minut později ve čtvrt?
Rožnovský Bořek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.89.11
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 00:07:47    Odkaz na tento příspěvek  

Peťula: To je normální, páteřní linky mají večer až 45 minut, viz linka 11 apod. Jinak ta večerní 15, no, o 5 minut by to šoupnout mohli. Ale zase není snadné s jedním vozem obsloužit oba směry, aby byli všichni spokojeni.

JPribil: Nemocnice je cílem velkého množství cestujících. Nezdá se to možná, ale je to tak. Je to největší zaměstnavatel v ČB a zákazníků (pacientů a návštěv) má spoustu. Chtělo by to vyfotit spíše průměrnou dvojku na Senovážném třeba ve 2 nebo ve 3 odpoledne směr Sady. Garantuji stojící cestující. Žádné sólo vozy.

Dvojku k nádraží? To snad ne, tam už jezdí skoro všechno. Co by to komu přineslo? Z Nemanic se jezdí víc do Rožnova, k poliklinice a nemocnici než k nádraží. A co pak bude jezdit z Rožnova rychle k Vesmíru a na Sady?
Kroclov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 07:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rožnovský Bořek: Ty myslíš jenom na sebe a proto je s tebou tak těžký diskutovat. Ať si jede rychle bez zajížďky k nádraží taková linka, kde je na obou jejích koncích možnost dostat se k nádraží jinou linkou.
Linka 14 toho byla nádherným příkladem. Vltava mohla k nádraží 9 a 19, Rožnov mohl k nádraží 2 a 13 (nebudu počítat 10, i když dle mého taky obslouží část rožnova). Jak bylo vidět, takových chvátačů co by jeli čtrnáctkou moc nebylo a zaplnila se (co si já pamatuju) až v úseku Pol.Sever-Vltava.
Takže, až Nemanice a Borek budou mít jinou linku, se kterou se můžou dostat na nádraží, pak je to v pořádku a dvojku klidně vést trasou pro tři lidi, co přijedou dřív. Vy máte k dvojce i 5 a 13, s kterýma na nádraží můžete, takže se vám to zdá výborné řešení, ale Nemanice takovou možnost nemají!
A sóla na dvojce nestačí? Jaktože tam jezdila jeden čas denně 274? A když jsem s ní jel, všichni si sedli.

Peťula: No to ještě buď rád žes nepřijel o pár dní dřív. Poslední patnáctka z Vltavy odjížděla v krásných 18:30. Zlepšujou přece spojení, ne?
♥ 02 ♥
---
Falešný kamarád je horší než největší nepřítel.
PS: ještě že se u nás neslaví díkuvzdání!
Rožnovský Bořek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.192.25
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 09:03:30    Odkaz na tento příspěvek  

Tak ať tady JPribil netvrdí, že pro obsluhu nemocnice stačí 3 linky. To je hloupost, to by bylo přeplněné už u nemocnice. U polikliniky by se do toho pak nikdo nevešel. To je stejně nejlepší, když do obsluhy Rožnova mluví někdo, kdo to tady evidentně nezná.

Dvojka začíná mít smysl od Polikliniky Jih dále do města, dál je naprosto zbytečná a větvení jí ještě dodává korunu.
Tak jestli tím bylo myšleno, že je slušně obsazená, pak je to snad v pořádku. Však ani na Borku se to nenaplní k prasknutí a dle toho tvrzení můžu říct, že dvojka začíná mít smysl od hřbitova do centra, dál je naprosto zbytečná a větvení na Nemanice/Borek jí ještě dodává korunu.

Ty myslíš jenom na sebe a proto je s tebou tak těžký diskutovat.
Na rozdíl od vás mám aspoň trochu ponětí o tom, jak jsou využívané linky u nemocnice.

Linka 14 toho byla nádherným příkladem.
Hlavně, že tím jezdily davy. Ta linka musí jet po Pražské, ne po Husovce. Jinak to nemá smysl, protože k výstavišti se z Rožnova jezdí přes Dlouhou louku. Na Vltavu už jezdí z Rožnova linky 5 a 15, žádnou další nepotřebujeme.

Nemanice takovou možnost nemají!
No jo, ale taky z Nemanic k nádraží nejezdí tolik lidí - už se to tu někde psalo, tuším jen 8 procent. Víc jezdí na Senovážné náměstí, do Rožnova, k nemocnici a poliklinice - ti teď mají o 6-7 minut kratší cestu. K nádraží se cesta prodloužila asi o 3 minuty, vždycky je návaznost na Sadech.

Jaktože tam jezdila jeden čas denně 274?
Taky tam vylo občas pěkně dusno.
Pavell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 3-2011
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 09:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kroclov 400 - tento příspěvek je dalším důkazem o nepřiměřenosti (až absurditě) tvých závěrů. Linka 10 podle tebe obslouží část Rožnova. Nevím, zda tím myslíš zastávku Samson (funguje jen směrem do centra), nebo zastávku - "U jižní zast". na Plavské, každopádně jsou obě vzdáleny k Rožnovské točně dvojnásobně oproti vzdálenosti Vltava točna - Vltava střed. Zatímco k tvé svébytné Vltavě točně se Vltava střed započítávat nesmí, k Rožnovu započteš kde co - brzy patrně vše od Černé věže na jih. Do Rožnova se zjevně navážíš proto, že si dovolil Rožnovský Bořek nesouhlasit s tvými Vltavobludy. Kdyby to udělal řekněme Nemanický Kaňour, pak by si se nepochybně navážel do Nemanic (které by v takovém případě začínaly severně od Pekárenské a zlotřilí Nemaničtí by se nechaly obsluhovat nejen páteřní 2, ale také 4 +5 + 6 +8 + 9 + 11, a ještě by se vyváželi nočkou č. 59. Nepochybuji, že bys to vytmavil i Zlivi při negativní reakci Martina Zlivského (o jejím počátku a konci si ale netrufám teď spekulovat).
Jistě mi ve své reakci vyčteš mou slabost pro Zavadilku (a pravdu budeš mít), ale je rozdíl snažit se své lokalitě něco pozitivně vybojovat (v mém případě jakousi minimální obsluhu) a mezi postojem - nemám-li prase, ať sousedovi chcípne (ergo, ať do Rožnova jezdí jen každá druhá 5 atp.).
Kroclov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 10:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavell: Pokud jsi mé příspěvky četl, víš, že polikliniku a nemocnici do toho Rožnova o kterém mluvím nepočítám. 10 zastavuje v Rožnově na zast. V.Nováka. Čast lidí to tam má blíž než na Buděšínského.
Zlivi nic neplánuji vyčítat, tam má mhd (ids) jezdit. Je jen blbost a neschopnost, možná nechuť DP tam vést linku. Už jsem tu svuj názor na dpmčb řekl několikrát.
Kdyby mi cokoli vytkl Nemanický kaňour, zlobit se na něj nemůžu. Nemaničáci a Vltaváci mají právo si stěžovat. Když mi tu ale Rožnovák píše, že by Vltavě nepřidal spojení, tak mě to prostě s***.
♥ 02 ♥
---
Falešný kamarád je horší než největší nepřítel.
PS: ještě že se u nás neslaví díkuvzdání!
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2596
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 10:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JPribil:že z dvojky se stala linka duchů, kromě pár školních spojů a odvozy kolem konce pracovní doby k večeru, je linka 2 v současné době na standardní trolejbus
dovolím si nesouhlasit. Jel jsem z Nemanic 9:34 a bylo to docela maso. Zpět jsem jel 11:20 od Senovážného náměstí a to samý. Možná je to náhoda, možná ne, to tu nebudu zkoumat, prostě byla plná až moc.
Pavell:tak, tak. Celé to křižácké tažení je v duchu hesla: "jak je možné, že ti drzí vesničani na jihu města si dovolí mít taky prase. Já mám sice prase odpovídající mé potřebě, ale ze závisti musím rožnovským to jejich alespoň otrávit, když už nemám pravomoce ho rovnou zastřelit."
Je zajímavé, že se neozývají ti, co to prase skutečně nemají a mohli by tudíž závidět oni...
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2597
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 10:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kroclov:Je jen blbost a neschopnost, možná nechuť DP tam vést linku
ano, tak s tímhle jedině souhlas. DP totiž přistupuje k MHD tak, že "do čáry hranice města" a dál by to nejraději odstřihl, zrušil... Zjevná nechuť provozovat "červené" autobusy za přeškrtnutou ceduli ČESKÉ BUDĚJOVICE je zjevná na každém rohu.
Můj názor je ten, že je to obrovská chyba a že tohle lze praktikovat u velkého města a né u toho, které nemá ani 100 tisíc obyvatel.
Stále čekám, že se objeví dopravce, který se bude chovat k okolí ČB jako partner a né jako nadřazený machýrek a že doprava bude tak nějak na rozumné výši a né to, co je teď. Ukončit zatím ještě stále páteřní linku 1 od 8:47 do 10:27 na hranici města, protože potřebuju, aby mi zatahly šejdry a aby si řidiči vybrali BP a ať se na kopci po...ou, považuju za jeden z vrcholů arogance
Myslitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.120.194.86
Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 18:44:13    Odkaz na tento příspěvek  

Peťula: výtej v Kocourkové, po pár dnech v Praze je to nářez co
Peťula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 12-2008

Odesláno Pátek, 16. prosince 2011 - 19:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Myslitel:
Je to tady nechutný... V Praze vylezu z baráku v jakoukoliv hodinu a vždy mi něco hned přijede na zastávku a to bydlim mimo hlavní centrum, to tady, na největším uzlu, nejede nic..
Jinak co se taky týče dig. označníků, Budějce nejsou zas tak hrozný na chyby v nich, v Praze ukazuje označník 1 minutu do příjezdu linky i několik minut... A mnoho linek to taky vynechává.. Jen sem to sem chtěl dlouho napsat, ale nějak se to dlouho neřešilo :-)
Kroclov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 10-2008

Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 02:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevím jestli se mi to nezdá, ovšem nejspíš na nočku vyjela 60. Linka 53, odjezd z Máje v 2:05.
Ev.č. nevím jistě, ovšem 25tr to je určitě.
>>> ♥ 02 ♥ <<<
Falešný kamarád je horší než největší nepřítel.
Rožnovský Bořek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.5.252
Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 10:52:37    Odkaz na tento příspěvek  

Pavell, Vencabocku: Přesně tak. Moc pěkné přirovnání s prasetem, líp bych to nenapsal.

Vencabocku: Nejede aspoň něco z Ameriky/Rozcestí? Teda ale ty dvě hodiny jsou teda dost síla i na tu půlku páteřní linky, která ke kostelu jezdí... člověk by čekal maximálně 60 minut.

Peťula: I Praha má svoje rezervy. Záleží na tom, kam se jede. Za čárou je to někdy podobná sláva jako tady na Rudolfově. Třeba čekat 40 minut večer nic divného i u větších měst.
Peťula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 12-2008

Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 11:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rožnovský Bořek:
Jojo, 40 minut čekat je normální za čarou města, ne v jeho centru a ještě v jeho dopravním uzlu :-).
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 2-2010

Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 12:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

60 dnes společně se 71 na 53 na 59 byla 09(??? paráda, to ticho když jede...) a 21.
♥ 159 ♥
Vrtule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 4-2011
Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 14:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Hlavně, že se máme rádi a myslíme na druhé
proč, pane bože - PROČ?!
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4308
Registrován: 1-2007

Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 14:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To tedy! Počet čekajících odpovídá kapacitě obou automobilů. Jsem skálopevně přesvědčen, že oba řidiči zaparkovali v zastávce jen proto, aby mohli čekajícím nabídnout své služby. Samozřejmě na rozdíl od MHD zdarma, vždyť přece se máme rádi a myslíme na druhé.
Skutkové předkův buďtež chloubou i výstrahou potomkům!
Bombos3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 11-2011
Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 20:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Omlouvám se za stupidní dotaz, ale chtěl bych jet ve středu 21.12.2011 z zastávky Nádraží(Mercury) do Jaroslava Bendy - linkou 3, v 8:20/ev.8:26 a zajímaly by mne dvě věci.
1)Je reálné, že tam spoj přijede v těch 8:43
2)Odkud(přesně-stanoviště)jede daný spoj

Děkuji moc
Kroclov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 10-2008

Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 20:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bombos3: V tomhle směru by to snad mělo dodržet jízdní dobu. Sice to asi přijede zpožděné už z Máje, ovšem díky krátkému intervalu by mělo pořád něco jezdit.
Je to stanoviště u hlavního vchodu do Mercury (jediné stanoviště ke kterému vedou eskalátory).
Tady to je, snad to najdeš.
>>> ♥ 02 ♥ <<<
Falešný kamarád je horší než největší nepřítel.
Bombos3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 11-2011
Odesláno Sobota, 17. prosince 2011 - 22:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky za pomoc, je to tedy ten označník nejvíce vlevo, jak u něj strojí ta 15TrM?
http://www.mapy.cz/#x=14.488294&y=48.973090&z=19&d=base_1696448_1 &c=23-31-14-30-28-29-27-h&o=1
(Je to nutné vložit jednou a pak ještě jednou do samého okna)
Jazz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2011
Odesláno Neděle, 18. prosince 2011 - 05:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že bysme se opět dočkali IDS?

Možnosti IDS v jižních Čechách taky napovídá už uzavřená anketa na stránkách JIKORDu...

Neberte to jako 100% ověřenou informaci, pouze sem dávám, co jsem našel a mohlo by to tu někoho zajímat...
Kroclov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 10-2008

Odesláno Neděle, 18. prosince 2011 - 12:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bombos3: Jojo, tam jak stojí ty dvě 15Tr. To je celé jen jedno stanoviště.
>>> ♥ 02 ♥ <<<
Vrtule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 4-2011
Odesláno Neděle, 18. prosince 2011 - 22:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


zde už se zkouší vyhrazený jízdní pruh či co?
Včera jsem viděl stát pána v Grunvaldovce, tak snad tam nečeká ještě teď.

(Příspěvek byl editován uživatelem vrtule.)
proč, pane bože - PROČ?!
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 2-2009

Odesláno Pondělí, 19. prosince 2011 - 20:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dám to sem trochu s předběhem.. Mám docela málo času..

Kiss Jižní Čechy - Kvalitní mix hudby z diskotékové produkce..
Karosa B741.1922 ev.č. 125 -> Moje srdcovka..
Dopravní podnik města České Budějovice a.s. -> ROZJEĎTE TO S NÁMI
HC MOUNTFIELD -> Celým srdcem MILUJEM =M=OTOR!
Kami
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2010
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2011 - 23:05:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes skutečně zajímavé ve městě:
opět ev.č.24 vezla žáky do Baarovky
linka 11: měla zajímavé vozy: nějaké Citybusy, určitě 148, a 2 typy Solarisů, jak dlouhý (154) tak i kratší (225)!!
Teď nemám v obraze reklamy, ale tuším že 225 je delší dobu bez reklamy, ale jak hnusně vypadá (strhlý bílý lak), že to je jako kdyby vyjela z pralesa
linka 41: dnes 199 a 198 :-)
linka 4: odpoledne vyjel kloubák 150!!!
Rožnovský Bořek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.68.249
Odesláno Úterý, 20. prosince 2011 - 00:46:03    Odkaz na tento příspěvek  

Peťula: Jojo, 40 minut čekat je normální za čarou města, ne v jeho centru a ještě v jeho dopravním uzlu No jo, ale když v ČB je z pohledu cestování z vlaku směr Rudolfov onou čarou nádraží. V čem je jiné čekat na konečné metra v Praze a na konečné vlaku v ČB?
Bombos3: Kde co u nádraží zastavuje, je vidět ve schématu MHD ve speciálním výřezu na levé straně.
Jazz: Podle rozsahu ankety je jasné, jak vážně se to s IDS myslí.
Kami: Na Boží hod a Nový rok si 19_ odpočinou.
Lampard: Ještě jsme tři dny nesmutnili, tři dny neveselili a někdo už má konec roku
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 2-2010

Odesláno Úterý, 20. prosince 2011 - 06:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, ta 225 vypadá dost hnusně, jak přišla o CVR...
♥ 159 ♥
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2010

Odesláno Úterý, 20. prosince 2011 - 07:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

225 bez CVR je velká prasárna takhle vy padala po sloupnutí CVR i 273.
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 2-2010

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 08:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co dělalo dispečerské auto přesně v 7.24 u mě před barákem?
♥ 159 ♥
Vltavák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 5-2011
Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 09:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stonka: Jsou pouze dvě možnosti ...
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 2-2010

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 13:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vltavák: No nevím, já měla 3minuty na sprint ke kostelu na 1/1 :-)
♥ 159 ♥
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 2-2010

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 14:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Říkala, že normálně linku 7 nesnáší, ale že ta dnešní byla prostě super!
♥ 159 ♥
Vláčkomil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 1-2009

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 16:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stonka:To je také dost že nám ji půjčís....Pěkně jela ráno na první sedmě do města.Musím 159 pochválit..
Svět je cirkus který krachuje.....
Amaterské stránky o veřejné dopravě....www.vlackomil.blog.cz
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 2-2010

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 19:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vláčkomile, moc si na takový luxus nezvykej Nicméně pochvalu vyřídím, beruška má totiž zítra narozeniny
♥ 159 ♥
Kami
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2010
Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 20:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

162 má novou reklamu, barva je jako na 73 nebo 171. Dnes jezdila linku 15!
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 5-2010

Odesláno Středa, 21. prosince 2011 - 21:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

162 je teď vešanda,ale třeba 125 by vypadala eště lépe.
Zdeněk88
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.120.222.16
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 15:22:35    Odkaz na tento příspěvek  

159 je sice báječná, ale včera večer opět nedojezdila, tentokráte na lince 7
Vrtule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 4-2011
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 16:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A proč by měla jezdit, když měla před narozeninama a Stonka taky už jela dom ....který auto s 320000km je bez závad?

jinak má přece na předku znak, že se občas musí tlačit
proč, pane bože - PROČ?!
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 2-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 17:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

159 má narozeniny, Stonka má přání jediný...
Dneska je tomu 6 let, co beruš podle TP existuje... Avšak k nám do DP jí přivezli až 29.12.2005 Svoje narozeniny strávila marodná doma, aspoň nemusí do toho marastu :-) Ona prej ta včerejší 7 nebyla až tak úžasná, když jsem od ní odešla :D Dort nedostala, musí jí stačit modrej plyšák na čelním okně... Takže ti beruško veřejně přeju co nejvíc kilometrů bez nehod a už jen krátkou dobu u DP

Jinak jsem zahlédla tu 162, mnou dlouho vyprošovanou reklamu na Autosklo K+M :-) Po 166 a bývalé 171 zatím nejlepší kousek na kl. citelisu!

A abych jen neplácala, tak...

.. abyste na mě byli i v roce 2012 pořád hodný, protože já přece za nic nemůžu...
♥ 159 ♥
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 5-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 18:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže dnes by měla mít oslavu i 156 jesli jo tak ta to mc asi neoslaví,s tím nabouraným kloubem.
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 2-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 18:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fousik: , ta je myslím dřív, protože i dřív přijela a už 24.12.2005 byla první den v provozu má i jinou SPZ, než řada 157-160
♥ 159 ♥
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 5-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 19:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stonka:ale stejně asi pár měsícu nevijede.
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 2-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 19:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teď sice chvilku postojí, přes ty největší marasty to pro ní bude jen dobře a pak vyjede jako nová! :-)
♥ 159 ♥
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 2-2009

Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2011 - 19:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

162


Kiss Jižní Čechy - Kvalitní mix hudby z diskotékové produkce..
Karosa B741.1922 ev.č. 125 -> Moje srdcovka..
Dopravní podnik města České Budějovice a.s. -> ROZJEĎTE TO S NÁMI
HC MOUNTFIELD -> Celým srdcem MILUJEM =M=OTOR!
Sivon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 10-2010

Odesláno Pátek, 23. prosince 2011 - 16:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

76, napřed to vypadalo na odtah, ale pak se dala do pohybu.

SimTr
budějovická veřejná doprava
Rajče
Kriegseinheitsoberleitungsomnibus :-)
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 2-2010

Odesláno Pátek, 23. prosince 2011 - 22:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čtu-li dobře, tak zítra poslední jednička na Rudolfov je ta amerika v 16.15 od nádra??? A jako potom mám jít pěšo? :D Parádní :D, díky DP, jste skvělý!
♥ 159 ♥
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 24. prosince 2011 - 09:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak je dopřej alespoň ostatním. Použij alternativní způsob dopravy, když už se musíš přemísťovat
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4066
Registrován: 5-2003

Odesláno Sobota, 24. prosince 2011 - 14:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Všem přeji krásné Vánoce a vše, co k tomu patří

A do nového roku (nejen) lepší MHD.
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 5-2010

Odesláno Neděle, 25. prosince 2011 - 15:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No a 2 měsíce a je tu trolejbusová 1.
bafík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.197.118.199
Odesláno Neděle, 25. prosince 2011 - 21:18:52    Odkaz na tento příspěvek  

chtěl bych mít tiskárnu na J.Ř.
Stonka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 2-2010

Odesláno Neděle, 25. prosince 2011 - 23:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nemyslím si, že je zcela normální, aby šofér MHD, co veze v předposledním spoji na Rudolfov jenom mladé slečny, aby se předváděl a jel jako prase stylem brzda-plyn, aneb "já mám crossway, a když mu šlápnu, tak jede, to tvůj starej nemá, co?" Je sice hezký, že cesta z nádraží místo obvyklých 12minut byla asi 8, ale držet se, když sedim, to jsem už dlouho nemusela.. A nakonec, krucipísek, to je ta točna u kostela tak nepřehledná a nevíme, kde máme stavět? Že jsem si sakra při výstupu nezlomila hnátu...

♥ 159 ♥
Fousik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 5-2010

Odesláno Pondělí, 26. prosince 2011 - 07:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stonka:takových řidičů je více,mají třeba srandu z toho začít dávat signál k zavření když polovina lidí nastupuje a vystupuje,nebo otevýrání dveří pomalu za jízdy (natohle je specialista jeden řidič)
bafik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.197.118.199
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2011 - 11:38:34    Odkaz na tento příspěvek  

na rudolfov jenom "mladý slečny"?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3663
Registrován: 6-2005

Odesláno Pondělí, 26. prosince 2011 - 17:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fousik: jezdíte? Nebo kde berete jistotu, že to řidič dělá pro svou zábavu?
Makrelu neumeješ.
Peťula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 12-2008

Odesláno Pondělí, 26. prosince 2011 - 18:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hádanka.. kde to je? :-))

Je to asi.. dva roky starý
Vrtule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 4-2011
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2011 - 21:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Těžší by to bylo bez toho pneu-dobeš
proč, pane bože - PROČ?!