Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Archiv diskuse Všeobecná neželezniční diskuse do 27. 03. 2018 předcházející | další

Archiv diskuse Všeobecná neželezniční diskuse do 27. 03. 2018

dolů
   autor příspěvek
Pikehead
Pátek, 23. března 2018 - 10:32:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3889
Registrován: 3-2007
Souhas, nemálo lidí postrádá funkční gramotnost a rozhodujou se jen na základě někakých štěků. Moje matka byla polovinu kariéry univerzitní profesorka, ovšem teď v 69 má ráda Babiše, protože má přebytek rozpočtu (že to souvisí s hospodářským cyklem jí vysvětlit nelze), stejně tak jsem dnes komentoval, že odchod Sobotky jako člověka s určitými civilizačními standardy je pro českou politiku škoda (na to mu řekla, že vytuneloval OKD). O Zemanovi jsem se dozvěděl, že "umí vládnout a pohybovat se v politice", narozdíl od "nějakého chemika Drahoše". Stárnutí vlastních rodičů je smutná věc.

Takže jo, Barrandov je další médium určené k zavrtávání hlouběji a hlouběji do vlastních předsudků a myšlenkových zkratek. Otázka je proč je konzumentů podobných sraček tolik - moje soukromá teorie je že takhle končí lidi, co na sobě ve středním věku přestanou pracovat a vyřadí na neutrál, což se jim ve stáří vrátí jako bumerang.
Pátek, 23. března 2018 - 11:18:48  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11785
Registrován: 5-2004
"že tyto a podobné dezinformační e-maily"

jako ta kolující zpráva že Zemana netřeba volit v prvním kole protože postupuje automaticky?

U těch starších je to spíš právě o tý práci na sobě. Protože těch lží (co se mnohdy provalily až dodatečně) už od plyšáku zaregistrovali nepočítaně tudíž už neberou vážně co vypadne z ofiko sdělovacích prostředků. Asi jako nebrali vážně to co vypadávalo v Rudýho práva nebo Československý televize za Balašový a Zelenky. Ty mladší kusy si na rozdíl od socíku kdy většina sledovala více zdrojů myslej že dezinformační zdroje jsou ty co na ně ukáže nějaký ten oficiální zdroj. Asi jako byly dezinformační Lidový noviny podle Rudýho práva v roce 89...

Což není vinou konzumentů ale těch co hustěj.
Pátek, 23. března 2018 - 13:19:56  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7499
Registrován: 8-2012
Ovsem ti co vyuzili prava nevolit jaksi z principu volby dali hlas vitezi
Ale to už z toho můžete dělat "politologické" závěry jaké chcete. Ano, volby budou platné (legální), i když k nim přijde jen jeden jediný volič. S jejich věrohodností kredibilitou) to ale samozřejmě bude úplně jiné (proto třeba i Putin nehrál jen o vítězství, ale o co největší počet volebních lístků v urnách, z čehož se rekrutují největší podvody posledních prezidentských voleb v Rusku).
Ten kdo nevolil, prostě nevolil. Až to jednou bude povinné pod sankcí, tak se promění i přístup k takové volbě.

tyto a podobné dezinformační e-maily a mediální zprávy o "havloidní soldatesce připravující český Majdan" etc. jsou prostě realitou a debilové na to holt naskakují. Ale podle mého názoru Zemana nezvolili jen blbci a nikoli jen na základě fake-news.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Pátek, 23. března 2018 - 13:36:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 118
Registrován: 8-2017
jako ta kolující zpráva že Zemana netřeba volit v prvním kole protože postupuje automaticky?

Což je docela škoda, že na to nikdo neskočil, protože paradoxně by mu tím voliči nejvíce pomohly, neboť dva týdny už by si mohl užívat na Vysočině se skleničkou a cigárem a v klidu si tam zchátrat aniž by se na to musel celý národ dívat denně v televizi a novinách...

Akorát bohužel Vlčkové, důchodci a další by tím, přišli o autoritu v čele státu se kterou se mohou charakterově ztotožnit.
Pátek, 23. března 2018 - 13:48:27  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8753
Registrován: 4-2003
T. H.:Ale podle mého názoru Zemana nezvolili jen blbci a nikoli jen na základě fake-news.

Zvolilo ho i plno vysokoškoláků. Znám jich ve svém okolí asi deset (!!!). Sice vysoká škola není zárukou inteligence, ale jistá selekce tu již je a ti, které tu tedy zmiňuji, žádní blbci nejsou. Ovšem jejich pohnutky k volbě M.Z. nějak úplně nechápu - náš prezident, brání vstupu migrantům, není proti Rusku jako pražská kavárna, není to americký zaprodanec, je lidový,........ ale i mnohdy prostá potřeba k někomu vzhlížet jako k vůdci [coze].


Nějak jim ale nedošlo, že právě s těmi tzv. běžnými lidmi M.Z. právě pohrdá nejvíce, neb je to pro něj lůza, která jemu jako vrchnímu narcisovi nesahá ani po kotníky. Jak vidno, mnoha tzv. běžným lidem to nedochází bez ohledu na vzdělání [crazy].
Pátek, 23. března 2018 - 15:14:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 120
Registrován: 8-2017
Co mám zkušenost, tak minule ve druhém hodně lidí volilo Zemana proto, že jim s knížetem přišel tak nějak nastejno, ale ta hysterická mediální masírka je fest nas...a.
Teď to bylo to samý.
A mám celkem pocit, že to fungovalo i u voleb do PS, byť ty dvoukolové k tomu jsou samozřejmě náchylnější.
Mne by fakt zajímalo, jestli jsou ti naši "mediálové" tak blbí, že jim nedojde k čemu jejich způsob argumentace ... musíte volit X, a když budete volit Y tak nastane konec světa a jste omezení pitomci ... vede.
Hlavně u nás ... ono si dost lidí pamatuje tento způsob přesvědčování a má na něj celkem slušnou alergii.
Pátek, 23. března 2018 - 15:57:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6544
Registrován: 8-2007
Hlavně u nás ... ono si dost lidí pamatuje tento způsob přesvědčování a má na něj celkem slušnou alergii.

Jo Jambor má v našich oficiálních médiích mnoho pokračovatelů.
Pátek, 23. března 2018 - 17:25:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11787
Registrován: 5-2004
"Co mám zkušenost, tak minule ve druhém hodně lidí volilo Zemana proto, že jim s knížetem přišel tak nějak nastejno, ale ta hysterická mediální masírka je fest nas...a.
Teď to bylo to samý".

Tohle samozřejmě funguje. Ta masírka by ale ani nemusela bejt kdyby "demokratická opozice" dokázala vypotit proti Zemanovi použitelnýho protikandidáta. Pokud ho ovšem zastřelí ještě před nástupem Kalousek vyslovením podpory tak je hotovo[biggrin]
Pátek, 23. března 2018 - 19:28:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4699
Registrován: 7-2011
Pozorný_čtenář:
"Mne by fakt zajímalo, jestli jsou ti naši "mediálové" tak blbí, že jim nedojde k čemu jejich způsob argumentace ... musíte volit X, a když budete volit Y tak nastane konec světa a jste omezení pitomci ... vede."
Jsou. Stejně jako všechny ostatní generace. A už mnoho let zpátky, Čapek o tom už za první republiky napsal esej. Ostatně podívej se jenom sem, na Káčko, valná většina diskusí se vede ve stejném duchu (je to takhle a takhle /jak říkám já/ a kdo to nechápe je naprostý .../dosaď libovolnou urážku/...) Ono to totiž není o názoru, ale o nechuti se domluvit (vést diskusi) a akceptovat argumenty protistrany. Místo toho je snaha to vyhrotit, dokázat že protistrana je úplně blbá a naprosto ji rozcupovat (včetně vítězného tance na její mrtvole).
Pro politický bludaře ideální, ti pak pouze předhodí lákavej špek a o jeho šíření a vášnivou obranu se pak lidi postaraj už sami. Bohužel.
Mimochodem - jak se píše, že Mlhoš jako prezident rozděluje lidi, tak on nerozděluje vůbec nic a nikoho. Lidi se právě díky tý neochotě (neschopnosti, nechuti?) k diskusi rozdělují sami. On toho jen umně využívá.
Pikehead
Pátek, 23. března 2018 - 19:52:57  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3896
Registrován: 3-2007
Ten předchozí příspěvek jste pojal přímo státnicky, ale mohl byste sestoupit z výšin a poradit, jak byste vedl diskusi a akceptoval argumenty protistrany například v těchto konkrétních případech z nedávné doby:

- Dálnice D3 se staví hlavně pro šuliny z Prahy, kteří se po ní budou vozit do Alp
- Přeju Miloušovi Jakešovi hodně zdravíčka a ještě mnoho roků života

I při veškeré dobré vůli můžete skutečně narazit na lidi, u kterých nesedí jiná vysvětlující hypotéza než že úplně blbí opravdu jsou.
Pátek, 23. března 2018 - 20:00:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 11-2005
Třeba bys nemusel tolik diskuzi přibarvovat, že?
Miram totiž napsal: "Jakešovi přeji hodně zdravíčka[ok]"
[proud]
A ano, dálnice jsou odporné jizvy naší krajiny a škodí přírodě (lidem)[wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pátek, 23. března 2018 - 21:10:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6547
Registrován: 8-2007
Pikeahed:I při veškeré dobré vůli můžete skutečně narazit na lidi, u kterých nesedí jiná vysvětlující hypotéza než že úplně blbí opravdu jsou.

Lidi jsou různí,ale když se ve volbách nějak vyjádřili,mělo by to platit.Pak jsou velmi "demokratické" revoluční akce "demokratického bloku"(vajíčka,červené karty,recitace 12 leté holčičky,jak je špatné zvolení Babiše,Zemana v divadle atd..)

Někteří zde diskutující by nejraději vytvořili pro ty hlupáky,kteří takhle končí lidi, co na sobě ve středním věku přestanou pracovat a vyřadí na neutrál, což se jim ve stáří vrátí jako bumerang. společnou kandidátku "Demokratické fronty",kde by byli ti správní politici(protože oni jsou přeci ti chytří a ví,koho se má volit).
Děkuji,to jsem již zažil před rokem 89.Tehdy také někteří nejchytřejší věděli,koho se musí volit.Dnes se zase ozývají noví neomylní,kteří se nedostali ke korytu a nevadí jim používat metody Klementa Gotwalda.

(Příspěvek byl editován uživatelem Apollo 17.)
Pátek, 23. března 2018 - 21:10:46  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4700
Registrován: 7-2011
Pikehead:
"...mohl byste sestoupit z výšin a poradit, jak byste vedl diskusi a akceptoval argumenty protistrany například v těchto konkrétních případech z nedávné doby..."
Mohl. Takhle: [kladivo]
[biggrin]
Pátek, 23. března 2018 - 21:23:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4701
Registrován: 7-2011
Apollo_17:
"...kde by byli ti správní politici..."
Mimochodem jak se poznají "ti správní politici"? (nerejpu, ptám se). Nekradou? Chovaj se slušně? Nemaj "blbý nápady"? nejsou "dobroseři"?
Mimochodem argument jednoho kolegy, když mi sdělil, že bude volit Bureše byl ve smyslu "všichni tam kradou a zrovna jeho tam nechtěj? No tak natruc jim ho tam pošlu!". A to jde o jinak vcelku rozumného a inteligentního kolegu. Ale zřejmě jsou věci, co lidi pálí víc. Ostatně já, ač pravicově založen, třeba takový ODS nevěřím ani nos mezi očima, protože (pouhou) výměnu předsedy považuju za nedostatečnou a nějakou větší sebereflexi a snahu o nápravu jsem u ní nezaznamenal. Na nižších pozicích pořád ty samý profláklý xichty. Pro mě stále nevolitelná strana. Jenže podobný problém začíná mít čím dál tím víc lidí (koho volit) a začíná to být tonoucí se stébla chytá. Část volí raději známé lumpy, než ty neznámé, bo alespoň ví, co může čekat a část volí nová, jakkoli pochybná uskupení, protože co kdyby to vyšlo. A když ne, tak to bude "jenom" stejný, akorát se změní osoby a obsazení, hra zůstane ta samá.
Pátek, 23. března 2018 - 21:43:08  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6549
Registrován: 8-2007
Bobik: Část volí raději známé lumpy,než křišťálově čisté loutky,které ze zákulisí řídí různí Ritigové,Janouškové,Dalíkové,Naďové.......[biggrin]
Pikehead
Sobota, 24. března 2018 - 09:31:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3899
Registrován: 3-2007
Apollo_17:
"Dnes se zase ozývají noví neomylní,kteří se nedostali ke korytu a nevadí jim používat metody Klementa Gotwalda. "

Jo jedním ze symptomů toho neutrálu je černobílé vidění světa. Dvanáctiletou holčičku sis nafoukl a lepíš jí na každého, s kým nesouhlasíš. A paralela s Gottwaldem je už mimo úplně, kdo by byl ten Velký Kavárník, jehož tajná policie bude cenzurovat tisk a Apolla a další naivní občany po nocích mlátit v Bartolomějské? Kdo tě k čemu nutí? Můžeš klidně volit Babiše nebo Okamuru a sem psát, co chces... Takže nemohl bys laskavě argumentovat opravdu k věci a s použitím relevantních přirovnání?

Co se týče demokracie, tak aniž bych byl expert na politologii, tak Ti můžu sdělit, že se nejedná jen o prosté "vítěz bere vše" (Masaryk: Stačí-li moc, tj. prakticky větší silnější moc, je-li moc pravdou a právem, pak ovšem politika se stane částí – zoologie a basta!), demokracie má být založena na institucích (k nimž levicoví liberálové přidávají i "public service" média, proto ten povyk) a demokratické kultuře, která znamená, že zvolený politik si nemůže všemi zoologicky vytřít prdel jako Mlhoš v posledním rozhovoru na idnes. Doplňuju ti tímto vzdělání a upozorňuju, že i "demokraticky zvolený" Mlhoš se tím nestal absolutistou, ale jsou naň kladeny jisté nároky.

Vzhledem k tomu, že od dnešního velkého dne začínáš od sebe odlišovat jednotlivé osoby (tj. nejsou všichni homogenní služebníci Velkého Kavárníka) ti můžu za sebe sdělit, že já demokrat vlastně ani moc nejsem. Všeobecné volební právo a bianko šek pro politickou reprezentaci bylo vypuštění džina z lahve, která nemůže skončit jinak než závody v populismu, snahou vohnoutů (kterých je většina) o přerozdělení majetku a ničím neohraničený a nekončící růst státu, jehož agenda je v tomto rozsahu naprosto neříditelná, spotřebovává obrovský objem zdrojů a produkuje jen chaotické výsledky. U příštího kola nálepkování by bylo možná lepší použít nálepku "libertarián".
Sobota, 24. března 2018 - 10:59:12  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 11-2005
Ta afektovaná, naočkovaná moudrá holčička od Voršily viz výše ráčí být s Tebou v příbuzenském poměru???[lol] Jakpak asi Švýcarsko přišlo k referendům, to jako tamní občané spadli z hvězd už tak poučení, že si neprošli bolestmi z toho plynoucími??? Představ si, že ženy tam mají volební právo až od roku 1971, v jednotlivých kantonech pak rozptyl v letech 1958 - 1990! Docela průser proti naší Masarykovské republice[happy] Moje prateta říkala: Zatímco Masaryk kafral s Čapkem na zahradě v Lánech o mravnosti, lid žral trávu...Díky takovým jako Ty, to je dnes podobné, řeší se kraviny jako prasečák v Letech nebo in. projev Zemana, zatímco máme otrávenou vodu a potraviny, státní dluh roste a zaměstnanci ve Vítkovicích nedostali výplatu...[zadnice] "Kritika není negace" [lol]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Sobota, 24. března 2018 - 14:32:56  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4702
Registrován: 7-2011
Pikehead:
"Všeobecné volební právo a bianko šek pro politickou reprezentaci bylo vypuštění džina z lahve, která nemůže skončit jinak než..."
Docela mi to připomíná říši Římskou.[proud] Vyhnání "cizáckých králů" už máme za sebou a nyní se nacházíme někde na přelomu mezi republikou a císařstvím...
Pikehead
Neděle, 25. března 2018 - 22:46:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3904
Registrován: 3-2007
Bobík: ale jo, na tom něco bude... Ona ta svoboda je nakonec taková nudná a ahistorická... a dneska vlastně spíš lidi vědí pro jaký věci těma klíčema necinkali než pro jaký cinkali.
Pondělí, 26. března 2018 - 06:13:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8755
Registrován: 4-2003
Miram:zatímco máme otrávenou vodu a potraviny

Vzhledem k tomu, že tu jistí pitomci, co tohle tvrdí, stále ne a ne chcípnout, tak to pravda evidentně nebude [biggrin].


řeší se kraviny jako prasečák v Letech nebo in. projev Zemana,

Jsem rád, že speciálně ty jsi označil Zemanův inaugurační projev jako kravinu. Ten byl ale daleko horší a nebezpečnější, než kravina.....[blesk].

(Příspěvek byl editován uživatelem Bram.)
Pondělí, 26. března 2018 - 15:48:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 11-2005
Brame, nějak ses na mě zaměřil, že já se Ti nakonec kočičinče líbím???[rofl]
Možná za to můžou ty hormony ve vodě?[wink] Rande nedáme, promiň[crazy]
plasty
pesticidy
Listérie
sůl
Chápu, hlavy pomazané tvrdí, že je to v cajku, můj vesnický omezený rozum však bije na poplach [zadnice] Dobrou chuť [cunik]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pondělí, 26. března 2018 - 16:18:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8760
Registrován: 4-2003
Miram: Brame, nějak ses na mě zaměřil, že já se Ti nakonec kočičinče líbím???

Já nerozumět řeči tvůj kmen [rofl].
Pondělí, 26. března 2018 - 16:27:28  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 11-2005
No to je jen dobře pražáku [happy][wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pondělí, 26. března 2018 - 16:48:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8762
Registrován: 4-2003
Miram:No to je jen dobře pražáku


A co jsi tedy nejen mne chtěl vlastně sdělit? Mám obavy, že to nevíš ani ty sám [biggrin].
Pondělí, 26. března 2018 - 16:49:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7538
Registrován: 8-2012
hlavy pomazané tvrdí, že je to v cajku, můj vesnický omezený rozum však bije na poplach
Je fakt, že v tomhle měl ten socík výhodu, že se o PCB, pesticidech, dusičnanech... se v Rudým právu nepsalo, takže to "neexistovalo".
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Pondělí, 26. března 2018 - 17:11:05  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 11-2005
Dnes se zase tvrdí, že to vlastně neškodí, tak proč potom o tom psát, že? [uhoh]
Na druhou stranu oblíbená lež o našem socíku je, že komouše nezajímalo životní prostředí a ekologie, přitom první provozy v továrnách se z těchto důvodů odstavovali už po roce 1970 a také vzniklo hnutí Brontosaurus, vše dříve než na západě, ale to se nehodí do mainstreamu...[happy]
Pro pražáka Brama - u nás mimo kavárnu máme kočky, kocoury, kočičáky, kočičince a trichobezoáry, třeba si zjistíš se svou toxoplazmózou, vo co de[biggrin][wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pondělí, 26. března 2018 - 19:01:02  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7539
Registrován: 8-2012
Ale tak určitě si můžeme po pohádce o kvalitních a zdravých socialistických potravinách vyprávět i pohádku o komunistické ochraně přírody a důrazu bolševiků na ekologii, který vyvrcholil teplickými demonstracemi v listopadu 1989...
Hele, ne všichni tu prošli lobotomií jako vy a ještě si to pamatují.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Pondělí, 26. března 2018 - 19:09:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 11-2005
Jsem rád, že připomínáš Teplice...demokracie si s ovzduším a životním prostředím vytřela [zadnice], škodlivého smogu máme v republice nyní více než před rokem 1989 a dokonce v místech, kde nebyl ani tenkrát [wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pondělí, 26. března 2018 - 20:39:03  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2017
Jsem rád, že připomínáš Teplice...demokracie si s ovzduším a životním prostředím vytřela [zadnice]

To jste si asi spletl, myslím že jste chtěl napsat bolševici si s životním prostředím vytírali [zadnice]. Možná by jste se mohl podívat na mapu znečistění najlépe 70/80 léta vs. dnešek.

Na druhou stranu oblíbená lež o našem socíku je, že komouše nezajímalo životní prostředí a ekologie
No tak samo že je to nezajímalo, stačí vzpomenout jak vypadaly průmyslové provozy a jejich okolí. Za každým městem/vesnicí skládka, nejlépe v nějaký rokli, prostě se tam prasklo všechno od starýho moskviče až po to co tam vysypali popeláři, že tam dole teče řeka nebo jsou kousek baráky nikoho skutečně netrápilo. Čistička odpadních vod byla sprostý slovo, přepad ze septiku rovnou za za barák, pohoda... jo to byly doby. A nejlepší za bolševika bylo Labe v Kolíně, pomalu sunoucí se hmota parodující řeku...
Pondělí, 26. března 2018 - 21:16:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8763
Registrován: 4-2003
bandita:A nejlepší za bolševika bylo Labe v Kolíně, pomalu sunoucí se hmota parodující řeku...

A v Ústí ta krásně duhově hrající Bílina. Jednou červená, pak žlutá, pak fialové, pak zelená, pak černá. To byla chuťoffka [crazy].

Také jak dopadly Jizerské hory. V roce 1989 měsíční krajina na celé náhorní plošině mezi Smědavou a Jizerkou. Fakt krása. Dnes tam všude rostou stromy. Nějaké ty neodsířené elektrárny se na nich velmi podepsaly. Ale když si Miram myslí, že ne, tak ho u toho nechám. Sice se říká, že s nad blbostí se vyhrát nedá, ale bojovat se s ní musí, ovšem na některé jedince je snad asi lepší hodit síť [proud].
Pondělí, 26. března 2018 - 21:48:31  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 11-2005
A ta technologie odsíření byla k dispozici hned od počátku výstavby elektráren? Chápu, že kdo chce psa bíti...ale v tomto případě se k tomu došlo klasicky vývojem technologií[wink] Navíc s tím souviselo světově unikátní získávání vzácných kovů apod. Septiky u nás řešené stejně jako na západě tenkrát. Tak mě napadá, už máte vyhřívaný automatický hrající záchod made in Japan? A opět, čistota Labe se řešila od sedmdesátek a představte si, že čistotě zrovna na horním toku velmi zabránila revoluce a okamžité zastavení financování ekologických staveb před dostavbou. Pánové chápu, že papouškujete načtené informace z mainstreamu, ale vzhledem k tomu, kde žiji, pracuji, rodinné historii a z toho plynoucím znalostem to musím vyvracet, pokud to není v rozporu s podepsanou mlčenlivostí[wink] Ostatně brouci Pytlíci, kdo z vás třeba zažil na vlastní kůži únik nebezpečných chemikálií?[proud] (Já ano a vím, naběhnu si na vidle - můžete napsat, že mě to poznamenalo[wink])
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pikehead
Pondělí, 26. března 2018 - 22:16:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3908
Registrován: 3-2007
Technologie, no byla - od roku 1938. Jen to tvoji oblíbení soudruzi prostě lámali cestou nejmenšího odporu. Nedaleko nás byla cementárna, celý široký okolí bylo pocukrovaný - 5 let po revoluci výrazný pokles prašnosti...

Člověče jseš si jistej, že dokážeš obhájit režim, kterej devastoval ostošest a obyvatelstvu v postižených oblastech vyplácel pohřebný?
Pondělí, 26. března 2018 - 22:43:45  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1391
Registrován: 11-2005
Dnes se pohřebné nevyplácí a devastování pokračuje...Instalace odsíření na západě se kryje s instalacemi u nás - díky za odkaz! [wink]
Jinak láska pracuje s nebezpečnými látkami - před revolucí to bylo rizikové pracoviště se vším všudy, ovšem s revolucí náhle všechna nebezpečí pominula - šaškárna, kde jde bohužel o zdraví a život. Když vy tomu z neznalosti tleskáte a cinkáte, je to marný...
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pondělí, 26. března 2018 - 22:46:27  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11793
Registrován: 5-2004
No nekdy na prelomu 70 a 80 zapadni krkonose malem skoncily na nejaky obalece. Smrky ozrany jehlici a sama pavucina. Nastaly letecky postriky a haje jsou tam zeleny dodnes. Na rozdil od sumavy kde to vypada jak ty jizerky tenkrat. No a cisticky si bohate platime ve 100x drazsim stocnym.
Pondělí, 26. března 2018 - 23:41:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2575
Registrován: 9-2003
My, co pamatujeme komedii kolem nemohoucího Masaryka,

Tohle mě naplnilo pocity štěstí, protože to znamená co?
NOBLE BRICKS
Úterý, 27. března 2018 - 08:27:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2017
A opět, čistota Labe se řešila od sedmdesátek a představte si, že čistotě zrovna na horním toku velmi zabránila revoluce a okamžité zastavení financování ekologických staveb před dostavbou.

Jak se řešila čistota Labe? Možná nějakými pidi opatřeními, nic zásadního se pro změnu neudělalo. Vše bylo vyřešeno až postupným odstavováním průmyslových provozů, a to co zůstalo tak radikální přeměna. Je jasné že to nebylo otázka jednoho okamžiku, i kolem milénia bylo Labe nic moc. Ona ta ekologie prostě stojí prachy a těch se rozhodně před revolucí bolševikům nedostávalo a můžete si psát o maninstreemu co chcete...
Úterý, 27. března 2018 - 10:29:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7541
Registrován: 8-2012
Jsem rád, že připomínáš Teplice
Tak Teplice určitě stojí za připomenutí, tehdy si už i takoví jako vy uvědomovali ten propastnej rozdíl mezi realitou a tím, co je (a hlavně není) v Rudým prázdnu a ostatních "masmédiích" (aka mainstreamu, že [happy] ). Že se prostě těch "kvalitních a levných" potravin ani bolševikova "důrazu na ekologii" nenažerou, když chcípou na otrávenej vzduch a jejich děti mají chronický astmatický záchvaty kašle.
škodlivého smogu máme v republice nyní více než před rokem 1989
Děláte to blbě, asi jste se od těch "pravduříkajících" nic nenaučil... Lhát samozřejmě můžete jen o věcech, které jsou neprokazatelné nebo velmi obtížně dokazatelné. Nemůžete vykládat, že je smogu víc, když to každý vidí denně kolem sebe (zejména třeba v těch Teplicích), že to není pravda.

čistota Labe se řešila od sedmdesátek a představte si, že čistotě zrovna na horním toku velmi zabránila revoluce
Hele, když se to "řešilo" od sedmdesátek, tak jak tomu mohla zabránit revoluce o dvacet let později? (No protože se to řešilo hlavně hubou, barevné horní Labe bylo pod Hostinným ještě v polovině osmdesátek, než tam skončila celulózka.)

Na rozdil od sumavy kde to vypada jak ty jizerky tenkrat
Že jsou lesy v Jizerkách a Krkonoších "tenkrát" zničené imisemi nezpochybňovali dokonce ani ti bolševici. (Hlavně je v rámci internacionálního nacionalismu sralo, že to jde z polské elny Turów a východoněmeckých Hirschfelde a Hagenwerder, zatímco Štrougal se na to může ze své chalupy akorát koukat.) Takže je vtipný, jak dokáže DBL komonostalgik být ještě tvrdší než origoš komouš [happy].
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Úterý, 27. března 2018 - 11:33:32  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11794
Registrován: 5-2004
" Nemůžete vykládat, že je smogu víc, když to každý vidí denně kolem sebe (zejména třeba v těch Teplicích), že to není pravda"

No spíš je to o tom že je smog poněkud jiného složení a původu čímž je jaksi v jiných lokalitách. Takže ano, Teplice si zejména zánikem průmyslu a odsířením polepšily zatímco ostatní zejména velký aglomerace na tom jsou zejména díky silniční dopravě hůř např. co do prachu a NOx.

"Že jsou lesy v Jizerkách a Krkonoších "tenkrát" zničené imisemi nezpochybňovali dokonce ani ti bolševici"

V Jizerkách (nahoře na pláních, oudoly to mnohde ustály i v Krušnejch) jo, v Krkonoších to bylo pár míst co do rozlohy nesrovnatelných s dnešníma holinama na Šumavě. Mch na Jizerkách a v Krušnejch "odchází" to co už dorostlo a to smrk pichlavý. Nikoli na SO2 leč na nějakou houbu. Podobně jako třeba kolem roku 2003-4 borovice kolem Berounky, v Praze a mnohde jinde.
Úterý, 27. března 2018 - 13:52:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 11-2005
Přesně jak píše kolega Vlček, teď Teplice elektrárenským smogem už netrpí, ale jedovatým prachem ze silniční dopravy s Teplicemi trpí třeba taky předtím netrpící Hradec Králové...
smog
Za komančů také podniky byli trestáni za znečištění, platili pohřebné, dětem z přilehlých oblastí zařizovali pobyty na horách, což padlo a dokonce ČT má teď reportáže o astmatických dětech z Ostravska, kde rodiče mají jediné řešení - přestěhovat se, protože podniky současné normy plní a nic je nenutí ke zlepšení[crazy] Smiřte se s tím, že komouši přistupovali k ochraně přírody a prostředí stejně jako západ, pomalu a postupně[wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 14:52:26  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2576
Registrován: 9-2003
Miram: Nikoli. Komouši na to prostě a jednoduše srali a když už byl řev lůzy moc velký, tak něco pro zalepení očí udělali.
Mmch., když ti umře dítě na značištěný vzduch a zaplatěj ti pohřebný, to je fakt humanita hodná bolševika, kreténe.
NOBLE BRICKS
Úterý, 27. března 2018 - 15:08:02  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2017
Za komančů také podniky byli trestáni za znečištění

Na tohle jste přišel kde? Bolševici si moc dobře uvědomovali že znečištění je dost průserová záležitost, hlavně v 70letech např. v energetice, kde vlivem znečištění docházelo k poruchám na přenosové soustavě a muselo se to začít řešit = ne zmírnit znečištění, ale na tento "bordel" naddimenzovat a připravit přenosovou soustavu. Tenkrát bylo znečištění na stupní 3 a 4 celkem běžné, dnes je v celé ČR 1 občas někde 2. To jsou prostě fakta a s tím nenaděláte vůbec nic.

platili pohřebné, dětem z přilehlých oblastí zařizovali pobyty na horách
tak to od nich bylo strašně fajn že dopřali dětským plicím alespoň 14 dní kyslíku než je zase zavřeli do Ostravska,Severních čech atd... Jo byla to super doba...

ČT má teď reportáže o astmatických dětech z Ostravska, kde rodiče mají jediné řešení - přestěhovat se
Astma má dneska kde kdo a je jedno jestli je z Ostravska nebo z Tábora. Za bolševika astma nikdo neřešil (pokud jste teda nebyl člen ústředního výboru), vem si acylpyrin a vypadni...
Úterý, 27. března 2018 - 15:08:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 11-2005
Tolik sprostoty z Metransu v Uhří, jaké překvapení...ostatně v Hamburku řeší průser s invazními druhy z Ameriky a Asie v Labi, co přijeli s kontejnery...takže děkujeme[pozor]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 15:11:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 11-2005
Bandito, když se ještě léčiva vyráběla u nás, chodilo se na "jednatřicítku" pro čistý paracetamol a celá fabrika byla zdravá, zlatý časy[proud][wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 15:13:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8766
Registrován: 4-2003
S4991023:Nikoli. Komouši na to prostě a jednoduše srali a když už byl řev lůzy moc velký, tak něco pro zalepení očí udělali.

A to až potom, co ti, co protestovali, dostali po hubě na StB a bylo jasné, že projevy nespokojenosti jsou tak velké, že už to tímto způsobem nejde zvládnout.


Mmch., když ti umře dítě na značištěný vzduch a zaplatěj ti pohřebný, to je fakt humanita hodná bolševika, kreténe.


Bohužel kretenismus v podobě dřívbylolípáctví se šíří celkem rychle jako infekce a různí Miramové a vlčkové jsou toho živým důkazem [crazy].
Úterý, 27. března 2018 - 15:15:51  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 11-2005
A ano, přesně, astma má dnes kde kdo, protože je ten sajrajt všude, zatímco předtím šlo o lokální záležitost spojenou s místním znečištěním. Opět potvrzujete má slova, je hůř než tenkrát[wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 15:41:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7554
Registrován: 8-2012
jedovatým prachem ze silniční dopravy
Takže oni se vlastně komunisti brali za ekologii tím, že jejich působením zchudlý občan si nemohl tak snadno koupit automobil jako jeho protějšek na fujfuj Západě? [crazy][biggrin]
protože podniky současné normy plní
...zatímco za bolševika neplnily ani ty. A ještě nám zkuste povědět tu pohádku, jak jsou ty "současné normy" mírnější než za oněch ekologických komunistů...

P.S. Jeden graf (odsud). Plus citát: "ArcelorMittal Ostrava v roce 1988 vypustil do ovzduší 29 tisíc tun tuhých znečišťujících látek a dnes vypouští ročně zhruba 600 tun. Třinecké železárny v roce 1989 vypustily do ovzduší 10 464 tun tuhých emisí a loni 589 tun." (článek z roku 2014) Znovu vám říkám - měl byste lhát akorát o tom, co je neprokazatelné nebo velmi těžko dokazatelné.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Úterý, 27. března 2018 - 15:42:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 11-2005
Tak znovu, kdo z vás to fakt zažil???[wink] Zatím jde o argumenty současné porevoluční propagandy...Mám astma z místní výroby, prach ze spalovacích motorů mi to jen zhoršuje, jezdil jsem mnohokrát do roka se školou na ozdravné pobyty, před únikem jsem už tolikrát zdrhal domů s mokrým kapesníkem přes obličej, máme tady nejlepší zabezpečení z dob funkční civilní obrany a ochrany obyvatelstva a jedinečný informační systém pro občany a jezdí se k nám učit celá republika - Litvínov i Kralupy po posledních "událostech"se mají co učit...ale stejně je to málo a poslední léta se v ochraně velmi polevilo, díky hloupým názorům, které zde prezentujete, ačkoliv riziko trvá[wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 15:48:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1397
Registrován: 11-2005
T.H. - v tom je právě jádro pudla, jedna věc poklesla, jiné nabyli obřích rozměrů a škodí ještě více, kolikrát však nejsou sledované, protože hlavy pomazané v tom zatím riziko nevidí...v Číně žerou rýži z umělé hmoty, zatím žádné riziko (natož škodlivost) nebylo prokázáno[crazy] Tak ji začneme jíst taky???
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 16:04:57  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7556
Registrován: 8-2012
jedna věc poklesla, jiné nabyli obřích rozměrů a škodí ještě více
No a které teda, když to není ani ten prach ("tuhé znečišťující látky")? (Přičemž to ani s ním určitě není ideální, ale to není předmětem téhle "diskuze".)
kolikrát však nejsou sledované
...takže když se to nesledovalo za bolševika, tak to nebylo, zatímco dnes to je a je to riziko, ale "hlavy pomazané" to nevidí [biggrin]. Svatá prostoto...
v Číně žerou rýži z umělé hmoty
Že jste mistr světa ve skoku na hoax, to už mě v těhle souvislostech vůbec nepřekvapuje.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Úterý, 27. března 2018 - 16:16:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 11-2005
Nejlepším ukazatelem špinavosti je příroda...dokud "moje" fabrika "neplnila" současné demokratické západní normy, v práci skákali stovky ropuch, po energomostech se do provozů plazili úžovky, rodiče krmili v továrně z okna jestřába, všude srny, zajíci, králíci, lišky, prasata, bylo běžné potkat bažanta a v kolejích se krčili koroptve, z hnízd na provoze létali vlaštovky, rorýsi, jiřičky - no prostě všude špína a bordel...dnes mrtvo [crazy]
K té rýži, já vím, kdybych napsal, že jde o KLDR, tak to neřešíte, klasika[proud]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 16:59:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 11-2005
Znáte třeba trochu kauzu "zinkovna Nymburk"??? Běžte to těm lidem tam vysvětlit...[crazy][lol]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 17:05:24  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4706
Registrován: 7-2011
Petr_vlček:
" Mch na Jizerkách a v Krušnejch "odchází" to co už dorostlo a to smrk pichlavý. Nikoli na SO2 leč na nějakou houbu."
Což není nic překvapivýho, o nevhodnosti a náchylnosti smrkových (či jiných) monokultur se ví už dlouho. Ostatně "původní" Jizerky byly smíšený.
Úterý, 27. března 2018 - 17:47:31  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4220
Registrován: 4-2003
Pozoruji, že se Miramův scénář stále opakuje - nejprve velkoústá prohlášení bez znalosti věci a s pokulhávající logikou, následováno zjištěním, že si nadělal do vlastních bot, zakončeno snahou vycouvat za neustálého bezobsažného poštěkování. Z ekologického armagedonu se vyklubala kauza zinkovny Nymburk a naprosto od věci plastová rýže v Číně.

Pokud by Miram stál u bílé koule, bude vykřikovat, že jde o černou krychli. Jakmile si všichni okolo budou klepat na čelo a Miram zjistí, že s černou krychlí je za hlupáka, začne o tom, jak stojí bílá koule stejně za pendrek a dřív byly koule kulatější a bílá bělejší.

Mirame, věz, že i trolení je umění. A pokud to někdo neumí, a ty to fakt neumíš, pak není trollem, ale stává se obyčejným blbem. Ale když ti to tak vyhovuje, budiž.

Mimochodem, jak symptomaticky působící paracetamol dokázal udržet celou fabriku zdravou? Rozuměj, paracetamol potlačuje příznaky, nikoliv příčiny.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Úterý, 27. března 2018 - 18:03:12  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7558
Registrován: 8-2012
kdybych napsal, že jde o KLDR
V KLDR rozhodně nemusí žrát umělou rejži, tam je blahobyt a dostatek všeho, když tam nemají ten ošklivej kapytalysmus a fujfuj demokracii - vždyť se podívejte v televizi, jakej je ten jejich náčelník tlustej.

třeba trochu kauzu "zinkovna Nymburk"
Neznám kauzu zinkovna Nymburk (ale mám v městečku třeba pěknou kauzu ekologické zátěže těžkých kovů jako rtuť a kadmium po socialistické fabrice) a dokonce ani netvrdím, že je všechbo upa-supa sluníčkový, to se mi jen snažíte podsunout a pak nacházet "kauzy" jako zatáčku od tématu.
Ale je mi jasný, že všechno to mohlo bejt plný zvířátek, nejspíš vám do fabriky i skákali pstruzi a lezli raci, jen nebejt tý zpropadený demokracie [biggrin][crazy].
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Úterý, 27. března 2018 - 18:06:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 171
Registrován: 7-2017
Mirame, s tou libovou ekologií za socíku trochu brzdi, že se vám do fabriky cpala všemožná havěť přece není důkazem, že to bylo takové labůžo. Já viděl ve vodním kanálu u Pripjaťské elektrárny neskutečně velké sumce a taky bych netvrdil, že jde o ráj na zemi [crazy] a s tím znečištěním ovzduší - to jako Sergeje, Trabanty, Wartburgy a podobné lahoda stroje čistotě vzduchu spíš přispívaly ? Jasně, nebylo jich tolik jako těch ojetin z Německa, ani neřešili aféru VW, ovšem vyřešit znečištění lokality tím, že děti pošlu na dva týdny jinam a pak se zase vrátí do toho svinstva - jsem rád, že je ta doba pryč [kladivo] a nová bohužel přináší další problémy, jako ta předchozí. No nic, jdu si pustit Freonového ducha, v tom filmu mají jeden bomba štěk - prohlásili tehdejší PZZ VÚD za součást historického vybavení DK [lol][lol][lol]
Úterý, 27. března 2018 - 18:24:45  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2017
dokud "moje" fabrika "neplnila" současné demokratické západní normy, v práci skákali stovky ropuch, po energomostech se do provozů plazili úžovky, rodiče krmili v továrně z okna jestřába, všude srny, zajíci, králíci, lišky, prasata, bylo běžné potkat bažanta a v kolejích se krčili koroptve, z hnízd na provoze létali vlaštovky, rorýsi, jiřičky

Já myslím že si z nás už děláte srandu, podle toho kolik jste měli prasat a ještěrek v tej vaší fabrice usuzujete že dřív bylo vše OK? Obávám se že usuzujete blbě... nejspíš to bylo díky tomu že okolí bylo tak zrasovaný, že skutečně pro tu užovku to bylo nejlepší někde u energovodu a vlaštovky musely unízdit někde ve 24 hodinovým provozu... Jo skládka na každý mezi, PCB všude kam se podíváš, severní čechy bez kyslíku, chápu že Vás to štve ale tyhle časy se už skutečně nevrátí [happy]
Úterý, 27. března 2018 - 18:30:06  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 11-2005
Rok výroby Freonového ducha???[biggrin][wink]
Doktore, ty jsi mi tu chyběl[proud]
Každý by měl začít u sebe ve svém okolí, tak já začal...u nás v bydlišti je to po ekologické stránce s životním prostředím čím dál horší - to je místní fakt a klidně se stavte na hlavu[wink]
Tu zinkovnu v Nymburce jsem zmínil, protože s ní nic nemám, tak se hodí jako "neutrální téma", kde si můžete zjistit stejná fakta jako já[wink]
Rafinérie v Litvínově už nesmrdí??? Děti z okolí se už totiž na ozdravné pobyty neposílají...
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Úterý, 27. března 2018 - 19:17:21  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 12-2006
Taky začnu ve svým okolí. Na náměstí v Rakovníku už při dešti nejdou mydliny z okapu a fabrika nesmrdí na celý město. No a u nás v celý vesnici se vybudovala kanalizace, o který se za socíku leda vedly léta plamenné řeči a vrcholem investičních akcí bylo v osmdesátkách vybudování školní přístavby v akci Z během mnoha let (ale všichni pracující v té době u místního hospodářství postavili, nebo Ti línější aspoň opravili baráky). Víc než dřív se opravujou cesty, opravuje se ve velkým obecní majetek, dělá se nové úspornější veřejné osvětlení. Dobře funguje sběrný dvůr, takže už se snad nenajdou čuňata vyvážející různej bordel na černé skládky. No asi zaplaťpámbů jinej, než Miramovo svět. (Třeba zlá unie a automatický kotle na uhlí...vono to ale kupodivu pak tolik nesmrdí...)
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant) + VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou.(návod - Lada)

je: VAZ 2105 hranatec a VAZ 2101 kulatec
Úterý, 27. března 2018 - 19:43:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4222
Registrován: 4-2003
Mirame, odpověď k věci, jak se to má s tou zdravou fabrikou po paracetamolu, je už nad tvoje možnosti?
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Úterý, 27. března 2018 - 19:48:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 11-2005
Proč máte potřebu překrucovat a přibarvovat to, co píšu? Kde tvrdím, že to bylo dokonalý? Že nebylo nic špatného potřeba řešit?[wink] Bohužel mnozí tady zaměňují vědeckotechnický pokrok a s tím spojenou dostupnost technologií s politikou - Masaryk, nacisti a komunisti přece zakazovali internet a mobilní telefony, že?[lol] I po revoluci má lež krátké nohy, Havel byl však na to s kalhotami už připravený...[biggrin]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration