K-report
 

Archiv diskuse Historie SPZ a PZ do 19. 11. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Historie SPZ a PZ » Archiv diskuse Historie SPZ a PZ do 19. 11. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2416
Registrován: 4-2011
Odesláno Středa, 11. listopadu 2015 - 23:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef:
Nějak zapadala[wink]
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3429066
Aneb, jak psal Mr. Peugeot, nic nám neuteče (i když po dnešku vím, že toho utíká pořád dost[uhoh])
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 4-2011
Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 01:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Z celého Libereckého kraje nalezneme největší procento okresních registrací patrně na Jilemnicku a Semilsku, tedy na jeho nejvýchodnějším okraji. Kolega Mirous ví, o čem je řeč. Vozový park na venkově se zuby nehty drží v 80. letech a o vzor O53 zde rozhodně není nouze. Jakož není vůbec složité nalézt i traktory na T53 nebo T62, které se ovšem pro nepoměr velikosti tabulky a nosiče dokumentují asi nejhůře, neboť bývají zpravidla hluboko v soukromých areálech a zahradách nebo daleko na polích. Jak tu již zaznělo, lidi tu mají kvanta vraků za svými domy, ale značky na nich (naštěstí?) skoro nejsou (apropos Mirousi, kde je ta slíbená stejšna?[wink])
Po dnešku mohu říci, že Jilemnicko a semilský venkov ještě rozhodně neřekly svá poslední slova.

Nejdříve tedy kus slovenského fortele:




Rozložení sil je zřejmé. Nemít ve státě letitou automobilku, nejspíš nemáme co lovit.

A zatímco vleky jsou na Semilsku ještě pořád ve vzoru ´53 zastoupené slušně, takový jablonecký vzor N53 aby člověk pohledal... třeba na jilemnickém sídlišti mezi paneláky[crazy]


V tolik nenáviděném i milovaném vzoru vládnou i zde především Favority. Proto je už vlastně štěstím narazit třeba na tohle:


Identifikace typu Z podle okresů je jednou z největších slabin okresních analýz a není ji dle mého soudu věnováno dostatek pozornosti. Tak tedy alespoň jeden studenecký okres Semily z poslední okresní objednávky.


Z typu ´94 jenom anotačně zachovalá leštěnka:


A nakonec přespolňáci:



Co se vyfotit nepodařilo:
AED 75-86, modrý Chrysler, patrně vrakoidní u autoservisu na konci Martinic směrem ke Studenci. Je vidět ze silnice, značka čitelná jen bejkoobjektivem. Ale že ve mně hrklo vidět na jilemnickém venkově vzor O92. Ale překvapení se tentokrát nekonalo.
SMB-00-92, asi Š105, protijedoucí v Benešově u Semil.
SMI 30-00, N94/103, protijedoucí Ifa v Martinicích.
SMJ 00-06, protijedoucí Peugeot v Semilech, už jednou jsem tu nad ním hořekoval.
SMJ 08-08, N94/101, nejvyšší známý zástupce tohoto intervalu, tahač, který mi léta ujíždí před nosem.

A úplně závěrem poznámka k focení:
Byl to den, kdy smrtelník s foťákem moc ven nevyleze. Pořád mrholí, občas mlhy, šero, takže to vyžaduje vyšší citlivost, která jde zase na úkor kvality, pokud člověk zrovna nemá full-frame. Nadto nelze velké množství vozidel dokumentovat jinak než zpoza volantu přes přední sklo - a to je kámen úrazu. Ve svém autě mám okno, které nezkresluje, ale odráží se v něm mřížka klimatizace. V druhém autě se neodráží nic, ale průhlednost skla je v detailech i na několika centimetrech diametrálně odlišná, takže zatímco levá část značky je ostrá, pravá mázlá. A to na něj taky občas prší, což zabije úplně všechno. A asi největším nepřítelem jsou vibrace motoru. To aby se stabilizace ustabilizovala, ale 1/30 na 105 mm (nebo více), to už je hozená rukavice pro snipery.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3630
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 07:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joel (2417)
Ani nevíš jak jsem rád, že alespoň nějaká část dnešního Liberecka vypadá po stránce okresních značek +- jak má. Je vidět, že ty kopce a celkově venkovský ráz tamější krajiny nedovolily ještě okreskám zcela vyhynout. Měl bych 100 chutí se tam hned vypravit, ale vidím, že už to letos nejspíš nestihnu...
Na tvých klasicky velice vzhledných fotkách mě zaujal samozřejmě ten Žuk (i když tu už jednou byl - ještě s šedou maskou) a světle modrá užovka, která je velice číselně blízko jednomu z tvých letošních úlovků, jenž i svým vzezřením vypadá skoro nemlich stejně. [wink] Nejkrásnější je ale stejně fotka světle zelené 120-cítky SMB-61-32. Jednak se mi na ní moc líbí ta kompozice a pro škodovky v této barvě mám nějakou nevysvětlitelnou slabost...
K tomu rozložení sil asi jen tolik, že vzhledem k našemu tehdejším vozovému parku se i dalo čekat, že nejdéle v slušném počtu přežijí právě tyto škodovky (ať si o nich myslí kdo chce co chce). Je mi ale líto, že kdysi ne o moc méně rozšířené vozy socialistického bloku nám za posledních 10 let houfně vychcípaly...

Mám na tebe jednu otázku: jak jsou na tom s výskytem první O94-ky ještě ze série SME? Velice málokdy se tu o nich objeví nějaké fotky (teď nemyslím toho hnědobílého Hillmana ze srazu). Existence pouhých 499 párů je totiž podle mě pasuje do ranku těch nejméně viditelných reflexek na osobáky ve tvém okrese, že je tomu tak?
Podobně jako s tebou plně soucítím s těm prvními deseti SMJ. To musí být doslova analytické peklo to odlovit. Nevzpomenu si na moc dalších okresů, kde by se vzory lámaly na podobně ultra nízké hodnotě, na samém začátku nové série (nepočítám-li tu krutost na přelomu sérii VYE a VYH ve vzoru V94).

Identifikace typu Z podle okresů je jednou z největších slabin okresních analýz a není ji dle mého soudu věnováno dostatek pozornosti.
Naprostá pravda! Jakž takž je to odchytáno v B-kách a O-čkách, ale zbytek je totální mizérie. Ono ale musím říct, že třeba u nás v dnešním S-kraji (jenž je vlastně jako jediný ve své původní podobě) je svátek potkat nějaké to A-čko. V Praze, když si pozorný, uvidíš X-ek dost, ale na nich zase není co řešit... Tohle by šlo +- spolehlivě zmapovat už jen neustálým šmejděním kolem autoprodejen/salonů/servisů. Jediné místo, kde v S-kraji ještě uvidíš poměrně slušný počet A-ček ve vzoru Z94/101 je tobě blízká Mladá Boleslav. Já třeba ve svém okolí nevím snad o žádném (ledaže bych se podíval k velikému prodejci koncernových vozidel na výpadovku od Poděbrad). Popravdě, já byl nesmírně rád i za ten jediný ulovený kus Z94-ky s U-čkem v Děčíně. Už jen to, že člověk ani nepočítá s tím, že by něco takového vůbec potkal v dnešní době, vypovídá něco o rozšířenosti tohoto vzoru. Přitom když se podíváš na můj asi 4 týdny starý příspěvek do komory o RZ, tak uvidíš, že zrovna v Ústeckém kraji se to jen tak hemží "zkušebkami". No jo, jenže vše ve vzoru 131.
Mimochodem zrovna na těchto, dosud používaných SPZ vynikne nejlépe, jak by okresky prostě už neseděly na ty dnešní ohavná auta. Z téhle strany jsem upřímně rád, že tento systém skončil kdy skončil a zejména za to, že už nestihl EU-proužek. Takhle ten dojíždějící zbytek totiž lze s klidným svědomím označit za ryze české a ne za nějaký panevropský hybrid. Toť můj skromný názor na věc.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3048
Registrován: 9-2006

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 09:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle sice není přímo moje zábava, ale přidám vám do hry jednu „dálkovou” mobilovku ze Spořilova (obrázek byl velký, ale systém ho zmenšil).


S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5486
Registrován: 6-2002

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 10:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

McBain (24395):
Jak píše Minor, je to v okolí jeho bydliště třeba tady, nebo tady.
Kromě prvního obrázku ostatní nebude daleko.

Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

Vše o historii značek v Česku najdete v knize:
Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 10-2014

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 11:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef Hezký report z Prahéé [ok] Zvláště mě samozřejmě potěšila ta hundrtka TAA [andel] Dík.

Joel Krásné obrázky![jidlo], vypíchnul bych Trabiho se Žukem a docela mě pobavila krutopřísná stodváca SMC se zásuvkou na 380 volt, co si hraje na dospělou[happy]

Přidám také nějakou tu Zetku.[happy]
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24396
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 13:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vámos - Jak píše Minor, je to v okolí jeho bydliště třeba tady, nebo tady.

Jsem si myslel, že to bude Zahraďák, ty úzké na sebe nalepené domky jen tak někde jinde v Praze nejsou. Ale konkrétní ulice jsem nenašel.

Ještě by mě zajímalo, kde je ta první fotka s auty ve dvou vrstvách.

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5456
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 14:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě by mě zajímalo, kde je ta první fotka s auty ve dvou vrstvách.

To je u nás u Hradčanské, jedna z těch ulic, co se jmenují podle bašt / to pod tím už je ulice Na Valech.


Upřímně řečeno ani netuším kdes ty fotky pořizoval (je vidět, že jsem v Praze už od května pořádně nebyl).
/Jefe, kde je to foceno? Ač Cajzl ako repa nejsem schopen identifuckovat ani jedno místo


Vámos to odhalil bravurně a rychle - 1203 i oba žigulíky jsou v místech, kde kdysi bývala tramvajová smyčka Zahradní Město. Zřejmě budou z jednoho hnízda...
Kdežto F127 byl na Jižním Městě (vystoupil jsem kvůli němu dřív z autobusu) a Š100 na Košíku (pro tu jsem se tam dokonce vrátil[wink])


Předpokládám ale, že jsi nefotil jen O53-ky, byly i další zajímavá vozidla na jiných okreskách, viď?

A veřil bys, že si snad ze včerejška nevybavím žádnou zajímavou mimopražskou O86?
Nacvakal jsem pár pražských a pak nějaké O94, pokud mi přišly před objektiv:


A pro Joela ještě nějaké ty JN (ten Citroen není ze včerejška):



Mimochodem, máš nový foťák? Najednou máš hned lepší i ty fotky.

Nee, foťák pořád stejný starý, ale včera jsem měl možnost lépe využít jeho potenciál - nemrskal jsem to jen od boku, jako když někde jedu na kole, běžím na pracovní schůzku apod. Taky počasí mi přálo - celkem dost světla a žádné prudké slunce, stíny a předěly...
Taky se mi zdá, že vy ostatní sem dáváte fotky čím dál lepší kvality, tak se holt taky trochu snažím[proud].


Někde ty náplavky a gastarbajtři z celé repuliky musí logicky taky bydlet, že.
Těžko na Hanspaulce nebo v okolí Dejvické, na to už pomalu nemají ani místní.


To je podobné klišé jako že ty stodváci a žigulíky na Ořechovce patří zahradníkům a posluhovačkám, jak se tu onehdy objevilo[rofl]. Neřekl bych, že kterékoli z aut s těmi O53 někomu slouží pro dojíždění do práce do Prahy.
No a v okolí Dejvické, navíc na rozhraní činžovní a nižší zástavby, bydlím, přičemž aut z 80. let tam máme mnohem větší podíl než na běžném panelovém sídlišti.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3042
Registrován: 11-2006

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 14:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joel: většinu míst poznávám, nejlépe samozřejmě parkoviště u Normy a Tesca, ale krucipísek, odkud je ten ŽUK?? Toho jsem nikdá neviděl a předpokládám, že je to v Jilemnici.

Slíbená Stejšna bude, jen nějak není čas [happy].

Abych to lehce vykompenzoval, dám nějaké postřehy za poslední dobu, snad se zajímavými SPZ:




Jef: a to já to prskám mobilem a jelikož jsem svůj chytrý telefon utopil v rybníce, tak jsou první dvě tyto fotky dokonce pořízené ještě starým čudlíkovým Ericssonem [happy]. Druhé dvě služebním LG, ten je ale moc velký, tak ho třeba na nákup netahám.

(Příspěvek byl editován uživatelem mirous.)
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3633
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 16:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef
V tomto byla, je a snad nějakou chvíli ještě i bude Praha nedostižná. Jelikož jde o hlavní město tak není dne, co by tam nebylo něco nového přespolního (a někdy dost vzdáleného) k objevení. Díky za fotky, znal jsem z toho akorát tu černou Xsaru NBJ, co jinak bydlí někde v okolí Sadské. [wink]
Samozřejmě mě tam zaujal jablonecký Citroën CX (nikdy by mě nenapadlo, že tuto hnusná "tuning" maska na Favority nebo Felicie uvidím i na něčem jiném). Dle okolní architektury soudím, žes' to fotil někde ve svém okolí, viď?

Taky se mi zdá, že vy ostatní sem dáváte fotky čím dál lepší kvality, tak se holt taky trochu snažím.
No, jak kdo. Někdo má fotky v tradičně vysoké kvalitě odjakživa a někdo kdo neumí fotit (jako třeba i já) zase má alespoň slušný kompakt, jenž umí dělat koukatelné fotky i bez fotografického umění. Ale, že se snažíš, je jedině dobře - protože když ty někam zajdeš, tak se z toho zaručeně vyklube nějaké zajímavé auto se zajímavou okreskou, kterou kromě tebe už pak nikdo neuvidí. [happy]
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5457
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 16:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, CX je z Bubenče.
Ale vypadal už i takhle[wink]:
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 16:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zase něco žlutejch....



...i bílejch.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3634
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 16:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef
Ale vypadal už i takhle
A jé, tady si zase někdo hraje s papíry (je ti asi jasný, že ten fialový exemplář není ani omylem to samé auto). No, alespoň to má okresku. [wink]
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 9-2011

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 17:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef:na tom citroenu je upravená maska s přídavnejma dálkovejma světlama z favorita?vypadá to tak,celkem to sedí

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 1-2011

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 18:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nějaký nový přírůstky [blush]
BSE 84-44 ražba: 18.6.1997
NAA 58-76 ražba: 20. 3.1996
187 AZE ražba: 1.9.2015
Petrd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 20:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem v posledních (tý)dnech toulal ve chvílích volna nebo s kočárem po Liberci:

Začnu jednou armádní z dneška:


A budu pokračovat přespolníma SPZ:
ADR 61-68, ADX 67-71, AEF 58-59

AHK 68-26, AHN 36-15, AKC 74-90

AKN 95-41,BEH 58-36, BZH 25-13

CLI 74-82, CLI 91-78, CLJ 72-48

CVL 60-40, DCJ 65-80, DCJ 76-10

DCL 12-07, DCL 15-41, HBJ 95-13

HKH 76-53, JCH 92-54 (foceno v Kovači), JIH 62-68

JII 43-09, JNH 68-62, JNH 84-13

JNI 64-49, JNI 74-04, JNJ 04-35

JNJ 08-10, JNJ 20-37, JNJ 42-96

JNJ 46-46, KLL 58-08, KOL 64-14

KVM 87-39, LNH 42-47, MBK 14-50

MBO 58-39, NAB 66-67, NAJ 58-31


... konec 1. části

Kočka mňouká, pes štěká a lidé si stěžují ...
Petrd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 20:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

... a 2. část
NBJ 42-43, PHM 19-00, PMV 53-24

PZL 11-93, SMH 69-42, SMI 05-07

SMI 43-33, SMI 46-34, SMI 85-53

TPK 36-66, TUI 46-82, VYE 13-82

SM-1 67-67

Kočka mňouká, pes štěká a lidé si stěžují ...
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 4-2011
Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 22:05:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr. Peugeot 3630:
Semilské reflexy, jak známo, začínaly na typu 106, jehož poslední mohykán zahynul celkem nedávno kdesi daleko v Karlsbadastánu v nějaké demontovně. O osudu značky, absolutního unikátu, neboť tenhle interval měl mimořádně krátkou životnost, ani nepřemýšlím.
Následující typ 101 od SME 95-01 do SME 99-99 je výjimečný každým coulem. Před několika týdny jsem opět viděl přežívající dodávku s SME 95-14 a pokud mohu podle zápisků soudit, potkal jsem v posledních letech na silnicích ani ne 40 zástupců.



Jožin_z_bažin 293:
Ta strašlivá 120ka je z Mříčné u Jilemnice a vepředu měla masku z novodobé Felicie. Zajel jsem do těch koutů především proto, že tam asi před čtyřmi lety stál Trabant SM-55-52, ale tentokrát jsem štěstí neměl. Někde se zrovna toulal (na ČKP stále figuruje).

Jef 5456:
Župa Rajchumberk děkuje za přízeň.

Mirous 3042:
Sovětský Brouk je malá zlomyslnost. Ačkoli byl report z velké části jilemnický, bylo tam uvedeno, že jsem připojil ještě kousek semilského venkova, takže tohle konkrétně je Jesenný. Žuk stojí léta na stejném místě (nikoli ve smyslu, že by nejezdil). Až když jsem se tam blížil, mi svitlo, že ho vlastně znám dlouho, ale úplně jsem na něj zapomněl.

Petrd:
No vida, máme tu libereckého reportéra a dalšího lovce ve skrytu kočárku.
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2419
Registrován: 4-2011
Odesláno Čtvrtek, 12. listopadu 2015 - 23:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jaksi mimoděk jsem měl dnes možnost procestovat kus Českolipska, kterýžto okres zde má díky nedávnému reportu velmi špatnou analytickou pověst. Vstup do okresu se konal před Kuřívody ve směru od Mnichova Hradiště a pokračoval do Mimoně, Zákup, Srní, Zahrádek, Stvolínek, Kravař... a zpátky odpoledne zase do Kravař, odtud do Blíževedel, Holan, Zahrádek a po stejné trase zpět. Skoro všude jsem jenom slepě neprojel, ale omrknul i nějakou tu uličku bokem.
Jak kolegové psali, ve výskytu okresních značek na plné čáře "vítězí" Mimoň. Je to místo, kde jsem zahlédl za celou dobu pouze dvě značky typu O53 - známého Trabanta CLB a rapida CLC-75-11, který mi drze ujel a pak se někde schoval. Odpolední "špička" v mimoňských ulicích nebyla zase tak marná.
V Zákupech se zprvu moc nedařilo, ale úplně jsem se rozklepal při pohledu na vietnamský vozík na náměstí. Jenže to byla již (ze zákupské burzy) známá 00-RA-05. Odpoledne jsem tu sledoval a téměř marně se pokoušel vyfotit vlek CL 52-88. Dalo to práci, ale nakonec byl zvěčněn.
V Zahrádkách je to zabitý. Přestože je tam velký autobazar, dnes zůstaly okresním kódováním zcela nepolíbeny. A totéž platí o Stvolínkách (v němčině prapodivné Drum), kde stál jenom vozík 03-AE-36. A ani Kravaře nebyly nijak výživné. Situace se opakovala i v Blíževedlích, kde to zachraňoval jeden traktor, viděný asi na 150 m, takže to i přes umístění v areálu družstva klidně mohlo být nějaké LT.
Značku do žita jsem chtěl zahodit i v Holanech, dokud jsem neobjevil za bytovkami semeniště prastarých vleků. Při pohledu na jejich značky se mi vybavila Mr. Peugeotova poznámka o rozdrchaných BSSkách na typu 155. To jsem pak chtěl zahodit do žita už obě značky. Naštěstí je na konci městečka družstvo a tam bylo alespoň několik drobků (tedy CL/T62, PE/T86 a aktuální 155ka).

Jaký je tedy výsledek? Okresem Česká Lípa jsem ujel 90 km ve dvou denních dobách - ráno, když už otevřely Lídly a odpoledne, když zavřely podniky a firmy. Za celou cestu jsem spatřil dohromady 38 okresních značek! Další potom v Litoměřicích a Mnichově Hradišti. Summa summarum 40 značek.

A podle typů:
O53 - 2 ks (CLB, CLC)
O86 - 9 ks (2x CLD - z toho Favorit CLD 17-22, 6x CLE - z toho CLE 89-49, h.m.i., CLE 90-92, d.m.i., 1x CLH)
O94/101 - 18 ks (4x CLH, 7x CLI, 7x CLJ - z toho CLJ 65-56, h.m.i.)
V94 - 3 ks (2x CLA, 58 CLJ-92, h.m.i., na okraji Brenné na soukr. pozemku)
N94/101 - 2 ks (CLJ 25-66, CLJ 39-36)
N94/103 - 1 ks (CLA 21-73)
P53 - 2 ks
T62 - 3 ks (CL-48-37, CL-51-07, CL-51-18)
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24397
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 13. listopadu 2015 - 07:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Včera ve Vršovicích:


Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3636
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 13. listopadu 2015 - 09:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petrd
Z tvého „avataru“ je vidět, že auta a jejich značky nebudou tvým primárním zájmovým okruhem, nicméně každý nový „kočárkový fototerorista“ je mezi námi vřele vítám [ok] (zejména, je-li z okresu, kde SPZ-kám zvoní hrana). Takže foť, minimálně několik z nás nikdy nepohrdne libereckými SPZ.
Mimochodem, kromě těch přespolních si za ten uplynulý měsíc zvěčnil i nějaké ty domácí značky?

McBain
Díky moc za další neznámý kousek. [wink]
_____________________________________

Joel (2418)
Mockrát Ti děkuji za promptní odpověď na mou otázku. Tajně jsem doufal, že je to o málo lepší, ale tušil jsem, že to bude +- na takové úrovni jak popisuješ. Taktéž díky za pěkné fotky. Ono to ale s nejstaršími O94-kami bude leckde podobně (já také nejsem už léta schopen odlovit třeba KOH 34-xx, 37-xx a 40-xx ačkoliv vše pod tím i nad tím s přehledem mám), ve tvém okrese akorát umocněno tím, že začaly vysoce v tom sériovém písmeně.

(2419)
40 CL okresek všeho druhu za 90-ti km cestu napříč okresem. Hm, co na to říct? Asi nic, jen bych se zbytečně opakoval… S Rul-em jsme prošmejdili kompletně Mimoň, Stráž pod Ralskem, Jablonné (což okres CL býval, takže by tam nemuseli měnit značky) a Cvikov a vím, že více než nějakých 120 okresek jsme nesepsali, nenafotili (z čehož asi 25-30 ještě ke všemu připadá na zbytek oněch 9-ti dnů – viděné po U-kraji). Takže jak píšeš, rozložení sil je jasné – tento okres je v 3,14či… [sad]
Jasně, bydlet někde v něm, tak vždy něco nového najdeš (ale to všude). Jak ale koukám tak i během mého srpnového výletu po severním Liberecku se na mě ty okresky jen tak sypali proti tomu, co jsi včera zažil ty.
Vidím také, že byl stejný průšvih s odlovením 086-ky CLH a o O86-kách CLC radši pomlčím. O to zajímavější je, že snad pokaždé, co zavítáme do tohoto okresu, odneseme si z něj hned několik posunů (viz můj report z okresního města v roce 2013 + nedávná Tour). Že by to znamenalo to, že jsme na něj v minulosti neprávem kašlali a teď toho můžeme akorát litovat…?
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5459
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 13. listopadu 2015 - 09:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Včera nějaký dejvický oligarcha poslal na nákup nějakou obzvlášť sociálně slabou posluhovačku - večer u kauflandu bylo toto:


(ve skutečnosti to samozřejmě bude další kočár nějakého svérázného důchodce - i podle předmětů viditelných v interiéru)

A o kus dál ještě toto:
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2427
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 13. listopadu 2015 - 13:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tam lze vždy narazit na šmakózní kočáry Zahrádkářské Mafie ze Suchdola, teď v době
vrcholících oslav Všechnu Řepu Sklidíme Rukama i jejich pohlavára v Moskviči 407 se
SPZ AK-xx-xx barvy shnilé dýně, který přes léto časteji zajíždí do Lidlu u Horoměřic...

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9229
Registrován: 10-2003

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 16:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohoto známe?

ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY • 12 let na K-reportu
Fitr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4319
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 16:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

U 21-51, odkaz - moc se v tom nevyznám, ale počítám, že to bude hmi typu 106 (degradace, na ČKP je i 21-52 - taky přívěs).
U2151 PŘÍPOJNÁ VOZIDLA OSTATNÍ 10.7.2002 - neuvedeno

Tabulka relativních rekordů Libereckého kraje (typ 101-158)
Kompletní analýza RZ Libereckého kraje (typ 101-158)
Analýza arciatypů Středočeského kraje (typ 118+)
AGROanalýza
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3639
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 17:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

3260
Ano, začátkem září jí fotil Pavel2. [wink]

Fitr
Za tohle moc díky. [ok] Jednak to je dosti veliký odskok od zatím nejvyšší viděné (kde také nevíme přesný vzor) a pak je to velice slušný úlovek už jen samo o sobě. Já třeba tento vzor "okresních" manipulaček nikdy na vlastní oči neviděl.
Jinak koukám, že ten Farmweb je opravdu plodný, také jsem z něj nedávno vydoloval několik posunů.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9324
Registrován: 7-2006

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 17:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

U manipulaček tuším "typ 106" nebyl, pouze "typ 105".

Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.10.2015
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.10.2015
Regiomap Zlínského kraje - update k 31.10.2015
Vildo, pořádně to tam ze shora analyzuj! R.I.P.
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2420
Registrován: 4-2011
Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 17:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na základě toho, co mi kdysi poskytl Jožin_lt a co jsem odchytal po terénu i v dokumentech, jsem si dovolil zpracovat základní řadu České Lípy (včetně nejnovějších posunů), nicméně mám zakázáno sem zavěšovat přílohy, takže nasrat.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3640
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 18:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joel (2420)
nicméně mám zakázáno sem zavěšovat přílohy, takže nasrat.
Co prosím? Kdo by ti to zakazoval?
No, ale to je jedno, klidně mi to pošli třeba do mailu. Já bych o to měl eminentní zájem. Nedávno jsem si také říkal, že bych se do toho položil, ale ještě jsem to nestihl. Za zaslání děkuji!

Rul
Máš pravdu, že třeba tehdejší Jihomoravský a Severomoravský kraj si ve formě manipulačních 2ř. tabulek objednal pouze 105-ky, ale tvrdit, že nebyly v této podobě i 106-ky bych se 100% jistotou netvrdil. Je to sice málo pravděpodobné podle toho co zatím víme, ale nikdy nevíš...

(Příspěvek byl editován uživatelem Mr._Peugeot.)
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24409
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nicméně mám zakázáno sem zavěšovat přílohy, takže nasrat.

??

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24410
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohoto známe?

Já určitě [nene].

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Brambora
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2015
Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak zase nějaké sjetí z poslední doby ...




Tradičně trocha ,,cizinecké'' legie ve fotkách a zápisech, jmenovitě Praha, Praha-východ, Brno-město, Hodonín, Kroměříž (Jeden ,,unijní nedočkavec'' z Prahy-východ; jedno pěkné Volvo na O86; kroměřížská ,,ochcávka'' by možná mohla zajímat jednoho z místních členů - v tom případě bych jen namátkou rád věděl, kam se zařadila [happy] )





Písemně ...
MBJ 39-19, Škoda Felicia, tm.červená
MEL 25-45, Citroen Xsara sedan, sv.modrý
24 PIA-24, Vozík ocelový
30 PIA-37, Vozík ocelový
PUP 04-25, Škoda Felicia, stříbrná

Ilustračně jeden pěkný ,,Renda'' 9 a jedno ,,Bávo''ze Sedlčan [happy]


Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2421
Registrován: 4-2011
Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevím, fotky jsou OK, ale pro přílohy mám blokovanou IP adresu.
Kapitán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2187
Registrován: 6-2012

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

62-PA-05 V77 [new]* odkaz
Ach jo.. [ko]
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3641
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 19:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kapitán
Hm, železná V77-ka, slátaná minimálně ze dvou různých starých SPZ, s kódem PA je originál každým coulem...
Jen by mě zajímalo, kolik lidí podobným penízechtivým zmrdům tohle uvěří.

Joel
Nemohlo jít o nějakou chvilkovou nefunkčnost? Mě to normálně jde když to zkouším.
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2422
Registrován: 4-2011
Odesláno Sobota, 14. listopadu 2015 - 22:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr. Peugeot:
Ale kde že, jsem nežádoucí.

Nicméně alespoň pro Tebe něco málo ze čtvrteční cesty.



A takhle vypadá značková genocida podle slovenského vzoru:


A ostatní, co alespoň zvyšují průměr:
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3642
Registrován: 1-2012

Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 08:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joel
Díky moc za pěkné fotky. Vidím, že červenou 1300-ku v Mimoni jsi viděl také. Zbytek jsem neznal. Ono se v tom okrese ještě možná něco někde objeví, jen škoda, že tam nemáme nikoho echt místního.

Jak jsem psal, tu analýzu mi klidně můžeš poslat, já o ní zájem mám a je pro mě hodnotná stejně jako kterákoliv jiná kterou jste s Jožinem v minulosti dali dohromady (neboj, já nezapomínám). Dík.
Zdeny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2572
Registrován: 10-2007

Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 12:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr. Peugeot: Po delší době tady mám opět nějaké AEDéčka a tentokrát jich je docela dost. Pokud máš zájem, můžu ti je sem všechny vypsat, nebo mi na mail můžeš poslat svůj seznam, kde bych vyřadil ty co znáš a doplnil sem jen ty [new].

A abych jen tak neplkal:
BOL 26-29 O92/hmi

Zdroj: www.rajce.net

Relativní rekordy jihomoravského kraje
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24411
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 13:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale kde že, jsem nežádoucí.

A pro koho Joeli? To by mě tedy opravdu zajímalo.

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2424
Registrován: 4-2011
Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 17:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Asi pro toho, kdo mi sem omezil přístup.
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24414
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 17:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A kdo ti sem omezil přístup?

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3643
Registrován: 1-2012

Odesláno Neděle, 15. listopadu 2015 - 21:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdeny (2572)
Díky moc za AED-čka. [ok] Klidně mi to pošli do mailu, jsem na to zvědav.
Také díky za posun v O92-kách BOL, to tu už fakt dlouho nebylo...

Joel + McBain
Nebylo by se jednodušší domluvit a zeptat se proč je ten přístup omezen, to snad má nějaký normálně vysvětlitelný důvod, ne? Ach jo, kluci...
______________________________


Ač byl dnes hnusný deštivý den, kdy by jeden nejraději seděl doma na zadnici, musel jsem ven (jo, s chatou je někdy sranda). No a světe div se, stálo to zato:


Kombinace Daihatsu Cuore (L500) s prvoregistrovanou PZJ je u nás řekl bych dosti raritní. Možná podobně raritní, jako narazit na svitavskou 106-ku někde na Kutnohorsku.

No a proč je tu ta na první pohled nezajímavá pražská Octavia? Pokud kolegové chtějí, tak mohou hádat, má to dobrý důvod a mám z toho kousku vpravdě velikou radost. [wink]
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24417
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 16. listopadu 2015 - 01:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nebylo by se jednodušší domluvit a zeptat se proč je ten přístup omezen, to snad má nějaký normálně vysvětlitelný důvod, ne?

O to se už od sobotního večera snažím.

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13323
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 16. listopadu 2015 - 18:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

McB:
a co logy webserveru? projížděl je někdo z adminů? někde mezi joelem a káčkem zřejmě bude chyba, třeba byl na jeho síti v jeho rozsahu nějakej škodič, takže jste zablokovali posílání binárních příloh z ip adres od abc do hij. to se přece může stát a je to snadno vysvětlitelný a třeba i opravitelný.

joel sice reaguje trochu podrážděně, ale koho by to nevytočilo, když všechno ostatní funguje normálně a tohle ani po deseti pokusech nikoli...

hmmm?

joel by měl odhodit předsudky, když dáte hlavy dohromady taxe k nějakýmu výsledku společně dopátrat musíte.

ovšem jednostranně se tyhlety problémy řeší obtížně.
13.323

tabulka P-rekordů | S-analýza
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 24420
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 16. listopadu 2015 - 21:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a co logy webserveru? projížděl je někdo z adminů? někde mezi joelem a káčkem zřejmě bude chyba, třeba byl na jeho síti v jeho rozsahu nějakej škodič, takže jste zablokovali posílání binárních příloh z ip adres od abc do hij. to se přece může stát a je to snadno vysvětlitelný a třeba i opravitelný.

Dík za radu, ale my myslím víme přesně, co se tady děje a jak s tím pracovat [wink]. Ale těžko můžeme někomu pomoct, když se neozve a místo toho si naočkuje pocit nějakého spiknutí..??

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13326
Registrován: 8-2002

Odesláno Úterý, 17. listopadu 2015 - 07:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to je dobře, že to máte pod kontrolou [happy]

tabulka P-rekordů | S-analýza
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2431
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 17. listopadu 2015 - 10:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kvalita protektorátních značek byla ve srovnání s říšskými často
mnohem vyšší (PD = Praha) možná i ze strachu z případné represe.
Na zobrazeném dálníku (karosovaný motocykl konstruktéra Anderleho)
je dobře vidět řešení umístění definitivní registrace.

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2432
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 17. listopadu 2015 - 17:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K tomu pěkná protektorátní a la typ 581 (586)

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
dnblistener
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 7-2013

Odesláno Úterý, 17. listopadu 2015 - 23:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Posun: MB 82-04 (N86)

PP-308DD
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 1-2013

Odesláno Středa, 18. listopadu 2015 - 09:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

cosi z polopřevodu


Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
dnblistener
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 7-2013

Odesláno Středa, 18. listopadu 2015 - 17:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ALA 81-16

PP-308DD
dnblistener
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 7-2013

Odesláno Středa, 18. listopadu 2015 - 19:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V analýze Pardubíc som nenašiel, tak možno pomôže: 62-PA-05

PP-308DD
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3658
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 18. listopadu 2015 - 19:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dnblistener
Asi to tu veľmi nečítáš, ale ak sa pozrieš trochu vyššie na diskuziu (ešte na tejto stránke), tak uvidíš, že sme to tu riešili před 4 dňami s kolegom Kapitánom.
Toto v analýze ani nenajdeš, lebo to je zlátanina a lož najväčšieho kalibru...
dnblistener
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 7-2013

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 07:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr. Peugeot: dík no, občas aj čítam, ale hlavne sledujem fotky [wink] Pozerám, že Kapitán ten odkaz z Aukra pridal, no nič teda.

PP-308DD
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9230
Registrován: 10-2003

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 17:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A tuto známe?
BMP

ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY • 12 let na K-reportu
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3666
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 19:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

3260
Hm, už ano. Myslím, že zde proběhla tato fotka z nehod DPMB. Každopádně u sebe jí eviduji. Škoda, že ta fotka ještě není barevná.

Mimochodem z těchto raritních kousků mě napadá, že jsem před časem uvažoval nad tím, že ve Zlíně přeci musely Favority stihnout nějakou tu GTH a GTI. Fotku jsem ale nikdy žádnou neviděl. Obecně, fotek gottwaldovských O86-ek je jak šafránu (a to i oproti O53-kám, kterých je díky závodním autům z Barum rallye obstojné množství)...
Podobný problém je s PO53-kami PMJ. Ty také nejsou zatím zdokumentované, potažmo nikdo z nás zatím nenašel byť jen jedinou fotku.
Knuudl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 8-2012

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 20:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No, príspevok číslo 1000... snáď sa mi podarí ďalších 1000

Plejáda Karmann Ghia, kúsok na Gottwaldowských značkách by mal byť jediný legálne zakúpený voz v ČSSR

Niečo atypycké, Pražská ADA, Saab s mierne exotickejšou kombináciou zo švédskej ambasády, Reprezentačné vozidlo ambasadora NSR

Prototyp trojdverovej Tatry 613, Obchodná Ulica, Špitálska ulica
Posun:

BMA 06-62 CO77, Škoda 120 biela

Pre najväčšie kuriozity som tu JA! [kladivo]

SPZ o.s.
Vaňas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2015

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 22:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta Octavia BM-23-01 a PVD 09-42 je totéž auto po převodu do Prostějova


Zdeny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2576
Registrován: 10-2007

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 22:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A 25-70 Z94/hmi
Upřesnění typu z tabulky a zároveň hmi intervalu.

(Zdroj: www.americancars.cz

Relativní rekordy jihomoravského kraje
Vaňas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2015

Odesláno Čtvrtek, 19. listopadu 2015 - 22:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pár scanů ze svého archivu