K-report
 

Archiv diskuse RegioJet do 30. 12. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 30. 12. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Leinad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 8-2009
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 12:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak často se stává, že by cestující s jízdenkou na vlak s tarifem A vlezl do vlaku s tarifem B nebo do vlaku s povinnou místenkou? Případně cestující bez jízdenky očekával cenu za nákup ve vlaku A a platil B?
Mimochodem u RJ s doporučenými místenkami vesměs postávaj u dveří růžovokošilový průvodčí. U Pendolina s povinnými místenkami není průvodčí u každých druhých dveří.

Ad regiojet - regionova, když sem se kámoše nešotouše zeptal na dopravce, tak řekl čd. Statistiku nemám, ale myslím že si lidi pletou podobný slova, ale význam (šukafon vs konkurence) znaj.
Hroch.R420
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 8-2011

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 13:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

7887 já vím,tobě o žlutozlo nejde,ty se prostě jen neudržíš se k čemukoliv co se žlutozla týká nevyjádřit. . . A to že je nabídka tří dopravců je snad fajn ne? Ta možnost výběru komu dám svoje peníze a co za to očekávám a s jakým rezervačním systemem se popasuju mi vyhovuje,to jen vaše šotoúderka má stále potřebu vše vidět z úhlu jak je matce dráze ubližováno .
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1447
Registrován: 8-2010

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 13:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hrochu, představ si že mi ta možnost volby taky vyhovuje. Jsem rád, že si můžu na hlavní trati vybrat dopravce . A to že je konkurence přínosná tu nikdo nezpochybnil (ani třeba Slim). Ale když ty jakoukoliv kritiku RJ smeteš ze stolu s tím, že ty s tím nemáš problém tak to je pak těžké. Kritizuješ ČD za to jak vypadají rychlíky Praha-Děčín v tom s tebou souhlasím. Co kdybych začal tvrdit, že mi koženka vyhovuje tak když s tím nemám problém já tak nikdo ? To je úplně to stejné jak s těmi pokladnami.

Upozornění: Tento příspěvek není určen pro uživatele s IP adresou 217.66.178.124 a neočekává se od něho žádná reakce na tento příspěvek [pozor]
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3652
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 13:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tomášek Hádků:
Blbe!! Chápu že jsi chtěl zabrnkat na strunku o tématu ve kterém moc silnou gumu u tepláků nemáš, nicméně je diametrální rozdíl mezi produktovým a psychologickým marketingem, kde ten druhý je spíše agresivnější a cílí na určité a konrétní aktiva které chce zrovna klun z Lipé jakoukoliv formou prezentovat. Rozdíl je i v tom, zda se jedná o produktový a případně osobnostní/politický marketing, o čemž tady už onehdy byla řeč, zda by klaun nechtěl zamířit za Burešovo ÁNO do politiky. V tomhle jsi Tomíku šlápnul do luxusního káko.. [kladivo]
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 1-2009

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 14:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad ohl: máte pravdu, souhlasím!

Já zase onehda vyslechl v posile SA, kdy jel autobus MB O350 Tourismo od cestujícího: sakra zase jede ten sociální autobus [lol]
T_._H_.
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2588
Registrován: 8-2012
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 16:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

lidi jak s ČD tak i s Leošem jezdí dál i přes nabídku žlutých vlaků
To tu přece nikomu nevadí - ostatně i já, jančurobijci kvalifikovaný extrémní žlutozláč a zaprodanec v žoldu, tak činím, pokud je to pro mě nějakým způsobem výhodné (není to často). Jenže problém zdejších výlevů je právě v tom, že někdo si dovoluje jezdit i s nemodrými a dokonce mu to vyhovuje, čímž se dopouští trestného činu útoku na Dráhu.
je diametrální rozdíl mezi produktovým a psychologickým marketingem
To víš že jo, diamterální marketére z Altony. Jenže on ten "politický" marketing je pořád produktový, že (jen holt "prodává" jiný produkt). A psychologie v marketingu je to, že jednou za čas přestěhuju regály v hypersupu - no ale že by Jančura kvůli "psychologickému marketingu" ve světě dle Blbela zpřeházel řazení souprav?

informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
NE Soukromníkům000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 17:59:33    Odkaz na tento příspěvek  

Všem žlutým:

Přesně tak, vlákno o firmě, jejíž šéf prudí kudy chodí, těžko bude přitahovat ryze pozitivní příspěvky.

I když žlutí diktátoři to nechápou, že v demokratické společnosti je možnost s jejich žlutým bohem nesouhlasit a dokonce ho kritizovat. [happy] V jejich kukadlech totiž žlutý nikdy nekecá, neblábolí a nepoškozuje zájmy fůry jiných lidí... On jen bojuje proti korupci a předražené veřejné dopravě.

Výroky žluťáska o tom, jak by motoráčky nahradil levnějšími busy, výroky o tom, jak by z peněz ušetřených v tendrech platit dálnice a obchvaty, místo aby je nenechal na rozvoj železnice a třeba obnovu zaniklých rychlíků za Stanjury, žluťáskovo tlačení na tendry za cenu rozpadu slušného tarifu, žluťáskovo tlačení ceny v tendrech dolu na úkor absence záložních souprav (však když cestující odejdou, nahradíme to busem), nedělání údržby klimatizace (ty busy stejně jsou pro kraje levnější), jeho zdržování rychlejších vlaků ČD, jeho vyžírání kapacity příměstké dopravě na pražském hlavním nádraží atd. atd. Ne,ne, to nikomu nevadí.

Tohle vše výše popsané, to je tak 10 lidí v republice. Žlutý proto vůbec neškodí běžným lidem. Jen režijkářům přeci.

Nějaké pičování s tím, kdo je národní dopravce, případně nevhodné zacházení se zaměstnaci, to je skutečně jen třešnička na dortu.

Pro příznivce žlutého výzvy k redukci 50% tratí nejsou problém, protože oni mají auto či chtějí jezdit autem a vlaky jsou pro ně pouze doplněk a zajímavost. Případně jim připadají pohodlnější busy místo vlaků. To samé cyklisté, to jsou pro fandy žlutomoru jen špinaví pumpičkáři, kteří do dálkových vlaků nepatří a regionálních tratí je tu pro ně až moc. Takže nevadí, že Jančura navrhuje nějaké zrušit.

V očích žlutopitomců je jakákoli kritika Jančury absurdní, protože on přece nikomu neškodí. Co je v zájmu Jančury, je v zájmu všech.
NE Soukromníkům000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 18:00:26    Odkaz na tento příspěvek  

RadekŠ: Když je to taková bublina, Radečku, co že do ní chodíš? [happy] Ty nemůžeš usnout bez pravidelné dávky žlotomodrého souboje? Takový tvůj večerníček na dobrou noc, viď? [happy]
Jokabuši_Kavasaki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2015
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 18:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ať mi někdo ještě chvíli vykládá, že naše zdravotnictví není podfinancované, když podle zdejší diskuse má každá druhá psychiatrická léčebna evidentně děravý plot [biggrin]

(Příspěvek byl editován uživatelem Jokabuši_Kavasaki.)
pacient
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.32.227
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 18:34:41    Odkaz na tento příspěvek  

NE Soukromníkům000: Přesně tak, vlákno o firmě, jejíž šéf prudí kudy chodí
Z dob, kdy tu ještě neprudil Jančura, tu máme taky jedno vlákno - Nejotřesnější zážitky na železnici. Pravda, neprudil její šef, ale velmi často prudili její zaměstnanci.....[angry]
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3653
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 19:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už delší dobu uvažuji o samostatné rubrice u nás na portále, která by interpretovala perly Jančury a Ondrůje - s nádledným porovnáním reality v praxy od vyřknutých žbleptů, čili taková časová osa. Internet je všemocný, že Tomášku [biggrin]
NE Soukromníkům000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 19:28:30    Odkaz na tento příspěvek  

pacient:

Však ČD kritizujte. Já chápu existenci odpůrců jak ČD, tak odpůrců dotací veř. dopravě celkově.

Co je ale hovadina, je vyzývat k tomu, aby ve vláknu o Regiojetu nebyla kritika této firmy a jejích představitelů.

Pokud ta firma a její představitelé (hlavně Jančura) vyzývá k likvidaci služeb, co mnozí používají, či ohrožuje existenci těch služeb, tak je odpor části veřejnosti (kterou ty škrty co jsou navrhovány Jančurou postihly či postihnou) proti Regiojetu logický.

Jančura zdaleka neprudí jen režijkáře a líné zaměstnance ČD.

V zájmu cyklisty, co dojíždí do např. Kytlic, nebo člověka, co jezdil večerním rychlíkem z Chebu v 20 do Prahy, není, aby Jančura rostl a mluvil veřejně o tom, že do Kytlic by byl levnější autobus, a že je třeba stavět dálnice, zatímco o tom, aby se ušetřené peníze z tendrů daly do posílení počtu vlakových spojů neřekl nic.

Obdobně v zájmu člověka, co jezdí Praha-Ostrava může být udržení Jančury místo nepohodlných ČD a ne se starat o relace, kam by nikdy jinak než autem nejel.

Takže jediné co tu říkám je, že je naivní u firmy, která jde proti zájmům spousty jiných lidí, čekat nulový odpor.

Řekněme si to na rovinu, o tom, že jezdit s 20 lidma v motoráčku je 3-7x dražší než bus (záleží zda je na trati aspoň nákladka, nebo se udržuje jen pro motoráček) bude vždycky někdo žvanit.

Ale když o tom žvaní Pepík Novák v hospodě, je to podstatně menší ohrožení, než když o tom do médií co čtou miliony lidí žvaní veřejná známá osobnost braná za odporníka na dopravu Jančura.

Takže tvářit se, že odpůrci Jančury jsou jen modří frustráti, je hodně mimo. Odpůrce Jančury je klidně i ten, kdo potřebuje jezdit levně a nechce jezdit místo vlaku autobusem.
Hroch.R420
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 8-2011

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 19:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad 7887: musíš tak trochu koukat co vyhovuje většině,pokud cestující RJ zvládají nákupy jízdenek v současné podobě,tak si myslím,že to je v pohodě a to že pár šotoušů vymýšlí nepravděpodobné situace "nádraží v noci,cestující bez internetu a signálu,atd" to nezmění. A pokud většině budou vyhovovat kopřivový béčka,tak je to v pořádku,ale tady si nejsem jistej odpovědí většiny. Takže vůbec není důležitý co vyhovuje mě,ani o žádné smetení kritiky ze stolu a dokonce mě ani nezajímá co Janču ra kde pouští do medií,jen říkám,že pachatelé dobra vždy nejsou ku prospěchu a lidi si jak vidno poradit umějí.
Pozorující
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.30.1
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 19:36:08    Odkaz na tento příspěvek  

Článek od Sůry: odkaz

Tržby RegioJetu dosáhly 478 milionů korun, což byl meziroční nárůst o 50 procent. I tak ale byla firma stále loni ve ztrátě ve výši 42 milionů korun, což je však v porovnání s rokem 2013 snížení ztráty na polovinu.

Kde je ten RegioJet co byl už po několika měsících v zisku ? [biggrin]
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1451
Registrován: 8-2010

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 19:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hroch.R420: Já jsem to myslel tak že by to bylo fajn kdyby to bylo stejně jako u ČD a LE kde se přirážka neplatí [happy] Nic víc za tím nehledej.

Upozornění: Tento příspěvek není určen pro uživatele s IP adresou 217.66.178.124 a neočekává se od něho žádná reakce na tento příspěvek [pozor]
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.189.10
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 20:07:44    Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: Internet je všemocný
Spíš si každej blbec může psát co chce, Blbelo [biggrin]
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7033
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 20:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A ty jsi se jen přidal (stejně jako já a mraky jiných). Kde je problém?
NE Soukromníkům000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 20:21:01    Odkaz na tento příspěvek  

Chudáci žluťásci... Bevelo je vaše noční můra, co? Že si může dovolit veřejně kritizovat Radimíčka. [happy]
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5709
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 21:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

U RJ má asi dovolenou někdo v rezervacích... Na tom nočním spoji z Košic se vždycky vozy 9 a 10 objeví v systému potom co spoj vyjede z výchozí stanice, posledních pár dnů, takže v době největší návratové špičky si to veze dva vozy prázdné... Njn...
pacient
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.32.227
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 21:16:01    Odkaz na tento příspěvek  

NE Soukromníkům000:
Však ČD kritizujte.
Nemám potřebu. Kritiku ČD jsem vyřešil po svém - jejich služeb nevyužívám.

Já chápu existenci odpůrců jak ČD, tak odpůrců dotací veř. dopravě celkově.
Ono kdyby existovali klasické výběrové řízení, tak by mohlo těch odpůruců být míň.

Co je ale hovadina, je vyzývat k tomu, aby ve vláknu o Regiojetu nebyla kritika této firmy a jejích představitelů.
Se slzou v oku vzpomínám na croissantový nebo Illy flame - do té doby jsem si mohl dát neurčitou hnědou žbrndu z minibaru nebo bagetu 2 dny přes expirací, které za poslední týden projela 20x republiku.

Odpůrce Jančury je klidně i ten, kdo potřebuje jezdit levně a nechce jezdit místo vlaku autobusem.
[rofl][rofl][rofl]
Můžete prosím dodat ceny, za které se jedzilo na trase Praha-Ostrava před příchodem Jančury a za které se jezdí nyní?
Leinad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 8-2009
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 21:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Výroky žluťáska o tom, jak by motoráčky nahradil levnějšími busy - to by měla být věc výběrka. "Chci Beroun-Český Brod po půl hodině. Který bus dopravce a vlak dopravce se mi přihlásí?"

výroky o tom, jak by z peněz ušetřených v tendrech platit dálnice a obchvaty, místo aby je nenechal na rozvoj železnice a třeba obnovu zaniklých rychlíků za Stanjury - já s ním nesouhlasím. Co se na dráze ušetří, to dráze zůstane.

žluťáskovo tlačení na tendry za cenu rozpadu slušného tarifu - On někde říká "udělejte tendr bez IDS?"

žluťáskovo tlačení ceny v tendrech dolu na úkor absence záložních souprav (však když cestující odejdou, nahradíme to busem) - Pokud se nemýlím, tak dispečerky - žabotlamy na Vysočanech taky někdo platí. Spolehlivost obecně je taky věc výběrka. Jsem pro to, aby byly pokuty za zpoždění.

nedělání údržby klimatizace (ty busy stejně jsou pro kraje levnější) - já zatím nejel skleníkem RJ, takže mě to nevadí.
Jel sem jednou Pendolinem s poruchou klimy, které bylo naštěstí volné, takže sem šel do vedlejšího vagonu.

jeho zdržování rychlejších vlaků ČD, jeho vyžírání kapacity příměstké dopravě na pražském hlavním nádraží - priority jsou věcí SŽDC.
Pokud se nemýlím, tak větší problém S-Bahna je nemožnost vést S41 ve špičkách Roztoky...Libeň-Hostivař. A S7 byla nedávno rozdělena(Beroun-Hlavní-pěšky-Masarykovo-Uvaly) kvůli rekonstukci hlaváku, kterou žluťák tak úplně nezavinil.
pacient
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.32.227
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 21:26:12    Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo je vaše noční můra, co? Že si může dovolit veřejně kritizovat Radimíčka.
Nééé. Bevela si tu všichni váží, protože jako nezávislý "novinář" není ani žlutý, ani modrý, ani černý..... On je totiž bezbarvý, beztvarý, bez chutě, bez vůně a zápachu a taky je možná bezpáteřní....[wink][biggrin] ... a hlavně je s ním "sranda".[lol]
Ernie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.191.123
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 22:11:31    Odkaz na tento příspěvek  

Kde je ten RegioJet co byl už po několika měsících v zisku ?

Pletete si roky, možná i proto, že ten článek je dost matoucí. Pročtěte si to celé ještě jednou a dopočítáte se.
Ztráta 42 milionů se týká roku 2014. (i to porovnání že se jedná o polovinu proti předchozímu roku - 2013).
V předposledním odstavci je zmínka o letošním roku:
...což nám umožňuje dosahovat zisku, který RegioJet za rok 2015 plánuje ve výši okolo 40 milionů korun.
Erniemu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 104.131.133.68
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 22:14:04    Odkaz na tento příspěvek  

Jančura je přece v zisku už od prvního dne. Sám to říkal v září 2011 v živém vstupu na ČT24. :-D
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3654
Registrován: 12-2003

Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 22:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tupon: už jsem si říkal kde se touláte, když ještě v nízkoskupinových putikách není po zavíračce [biggrin]

pacient: náhodou, dostal jsem od Ježucha parfém Armani Prive Figuier Eden, ani nepátrejte kolik to stojí, holt když smrdíte obsahem i tématem, je potřeba nasadit vyšší level. Jinak hezký večer do ústavu..

K tématu: (FB RJ CZ)
Dobry vecer, ted jsem cetl na idnes, ze se bude hodne zdrazovat na lince Praha - Ostrava az pry 500 korun, tak jsem se chtel zeptat, jestli si ted jeste pred tim zdrazenim koupim vstupenku, bude mi ta cena garantovana ?

Ale, ale, ale.., přece co napíše jakýkoliv bezpáteřní pisálek, je univerzální pravda, když má přímou linku žlutým telefonem na Ondrůje [ok]

(Příspěvek byl editován uživatelem Bevelo.)
T_._H_.
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2590
Registrován: 8-2012
Odesláno Pondělí, 28. prosince 2015 - 22:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

v demokratické společnosti je možnost s jejich žlutým bohem nesouhlasit a dokonce ho kritizovat
No tak já tu především vidím možnost se NEPODEPISOVAT jako "NE Státníkům" a podobně, což samo o sobě stačí jako diagnóza hluboké nezaujatosti a objektivity. No, až budu potřebovat smotat páté přes deváté, s důvěrou se na vás obrátím...
Výroky žluťáska o tom, jak by motoráčky nahradil levnějšími busy
... ovšem i když chápu projekci vašeho posranýho života do Jančury jako Světoďábla č. 1, ale nechtěl jste se navézt spíše do Novotného?
jeho vyžírání kapacity příměstké dopravě na pražském hlavním nádraží
A tomuhle taky úplně nerozumím.

interpretovala perly Jančury a Ondrůje - s nádledným porovnáním reality v praxy od vyřknutých žbleptů
Tak hlavně bacha na cizí termity (a taky gramatiku). No a pěkně se na tom dá ilustrovat ta nenávistná posedlost Jančurou (na výroky papalášů ČD si tu nikdo žádné smolné knihy nevede, proč taky). Jenže když jsme se nedočkali oné strhující analýzy nezákonných praktik Regiojetu SK, nedočkali jsme se šokujícího odhalení závěrů kontroly hygieny, proč bychom měli čekat na nějakou časovou osu. No, prostě jak jste kdysi napsal, "vy jste exaktní příklad ukázky totální devastace své seberealizace", i s Bruno Ferrari Prive Free Cool and In [crazy]

informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
NE Soukromníkům000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 00:11:52    Odkaz na tento příspěvek  

"Ono kdyby existovali klasické výběrové řízení, tak by mohlo těch odpůruců být míň."

O jednotky %? Nebo naivně věříte, že se soukromníky klesnou náklady na vlaky a SŽDC o 50%? Víte vůbec, že se do osobní železnice a údržby tratí bez výrazné náklady naleje ze státního přes 20 miliard ročně? Pokud to umíte stáhnout na 10, tak mi napište adresu, objednám si u vás i perpetum mobile, sháním ho už dlouho. [happy] Pokud chcete tvrdit, že když to stáhnete o 5mld, že odpůrců ubudou desítky procent, protože 15mld za něco, co vůbec nepoužívají (regionální vlaky), je už tolik srát nebude, tak vám doporučuju stát se pacientem v Bohnicích. Tam vám to někdo žrát bude.

"Se slzou v oku vzpomínám na croissantový nebo Illy flame - do té doby jsem si mohl dát neurčitou hnědou žbrndu z minibaru nebo bagetu 2 dny přes expirací, které za poslední týden projela 20x republiku."

Mně je jedno jaká káva se podává na cestě do Ostravy, pro mě bude problém, když do Sedlčan bude vlak zrušen a bus mi nevezme kolo. A Jančura k rušení takových vlaků pro 10 lidí vyzývá. Tím pádem musím být jeho odpůrce. Nebo mám na výběr?

"Můžete prosím dodat ceny, za které se jedzilo na trase Praha-Ostrava před příchodem Jančury a za které se jezdí nyní?"

Můžu vám dodat ceny, za které jezdí busy SID z Benešova do Vlašimi a za jaké tam jezdí vlaky ČD s IN50 pro všechny.

Stejně tak vám můžu dodat ceny busů někde na Plzeňsku v porovnání s cenou vlaků s IN25.

Opět tedy. Když Jančura vyzývá ke zrušení slabě obsazených vlaků a jejich náhradě busem, kde nebude platit INKarta, znamená to, že vyzývá ke zdražení mých cest.

=========

Podívejte... já vám věřím, že existují 100.000ce lidí, kterým Jančura cestování zlepšil. Problém je, že Jančura nebojuje jen s ČD, ale bojuje i s dotováním regionálních vlaků a tím může 100.000 jiných lidí cestování zhoršit. To je můj problém s ním.

Takže mi tu necpětě nic o trase Praha-Ostrava, kde s vámi nejsem ve sporu, jen je to pro mě naprosto nepodstatné.

Jančura se do médií o svých názorech na slabší tratě několikrát JASNĚ VYJÁDŘIL. A to negativně. Navrhuje busy. Tím se stávám jeho odpůrcem a nic co se mu povedlo mě nezajímá. Protože pro mě je nejdůležitější, aby měl co nejmenší vliv.
Leinad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 8-2009
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 00:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mně je jedno jaká káva se podává na cestě do Ostravy, pro mě bude problém, když do Sedlčan bude vlak zrušen a bus mi nevezme kolo. - kdyby objednavatel byl proti kolům, zakáže je i ve vlacích. Kdyby byl pro kola, nařídí možnost i v autobusech.

Můžu vám dodat ceny, za které jezdí busy SID z Benešova do Vlašimi a za jaké tam jezdí vlaky ČD s IN50 pro všechny. - já bych byl radši, kdyby objednavatelé tlačili ceny jízdenek IDS dolů.
Někdo má radši, když je IDS tarif jen šaškárna dražší než komerční jízdné toho kterého dopravce.
NE Soukromníkům3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 01:16:33    Odkaz na tento příspěvek  

a konečně Tupé Hovno:

Elektronická evidence tržeb vám vadí?

Řemeslníci, restauratéři a další tahle živnostenská sebranka má mít dál možnost podvádět a okrádat tento stát?

Kvůli pivečkům v pár nostalgických vláčcích?

To jste fakt tak mimo? Že myslíte, že kvůli pivečkům a horalkám budou soudní lidé podporovat miliardové úniky?

Ty nláboly o signálu pro EP mě pobavily. Jo, proč si zas trochu nezavymýšlet nepravdy. Kdo by to Hovnu vyčítal. [happy]

Jinak jsem nevěděl, že v Buztransu jste i odborníci na výživu a tak víte, že potraviny z Agrofertu jsou sračky [happy] Máš na ty výroky nějakou certifikaci a výsledky testů, nebo to byl zas jen tvůj soukromý výkal, založený na tom, že kvůli nenávisti k ČD a režijkářům nemáš moc času chodit nakupovat a tak žereš starý zelený párky, který náhodou byly z Kostelce? Jo, hovno se zkazit už nemůže, to jen uschne, ale párky jo, i ty Kostelecký.

Btw, u obrázku Kalouska a Klause a Macha se v Buztransu 3x denně modlíte k Alláhovi?

A ještě pro Blbela:
Neplatiči daní jako Hanzalík jsou hajzlíci a likvidace jim jedině patří.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3696
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 05:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

trzby2014
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.31.25
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 08:25:22    Odkaz na tento příspěvek  

Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7706
Registrován: 12-2009
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 08:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Důležité je, že počty cestujících stoupají.Hlavně se na tom podepisuje stále se zlepšující infrastruktura.
Jako obvykle je Sůrův článek zavádějící. Srovnávat výlukovost a tím tratě, kde se půl roku jezdí busem s několikaminutovými zpožděními na Ova-Pha je klasika.

Samozřejmě, i ostatní média na to mají vliv. Potom není problém číst takové diskuzní příspěvky pod článkem. Řekl bych od těch, co vlakem nejezdí.

Nebýt soukromých dopravců,jezdíme stále starými špinavými vlaky,s neochotnými odboráři,kteří si berou cestující jako rukojmí při svých požadavcích na dotace své prodělečné činnosti...:-P

u soukromeho dopravce je vyssi komfort cestovani a lepsi pristup personalu proc asi jim stoupaj zakaznici. komunistickej moloch ceske drahy to nikdy nepochopi.


Na druhé straně je dobře, že se o železnici kvůli soukromníkům píše víc a i pozitivně. Kdyby jich nebylo, byly by v novinách jen nehody a zpoždění. Což má také vliv na cestování železnicí.
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7707
Registrován: 12-2009
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 08:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jančura ze zisků Student Agency nadále podporuje železniční byznys. Zatímco předloni činila půjčka RegioJetu 86 milionů, loni to bylo 219 milionů korun.
Tak si říkám, jak to dělá černý, když nemá "dotace".
Nesni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 6-2014
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 09:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jak to dělá černý, když nemá "dotace"
Prodlužoval splatnost bankovních úvěrů, které si vzal.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3656
Registrován: 12-2003

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 10:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Klasická hra s čísly + Sůrovina..
České dráhy, které ve všední den vypraví na 7900 spojů po celé zemi, mají růst cca. 230 tisíc, a soukromníci, kteří */- přidají jeden/dva spoje na jedné trati, a mají relativně stejnou kapacitu souprav(Leoš absolutní) po celý rok, mají růst cca. 830 tisíc... Holt když je gumová hlava, vznikají takové perly jako tato [biggrin]
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3657
Registrován: 12-2003

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 11:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K dotčenému článku:

Zdravím soudruha Pepíka Douderu, jako hlavního milovníka Burešova monitoringu všeho a všech, a který v životě nepodnikal, a tak podnikatelský sektor považuje za hrozivou lůzu. Netřeba nic objevovat, ty srance co jsou v článku od dvorního pisatele, který porovnává jednu trasu s dalšími destíkami jiných tras, resp. neporovnává je vůbec, jsou něčím fascinujícím, jako je kobliha a její náplň. A tak vás pane Doudero zdravím, a doufám že jako dělník, nechodíte v pracovním výkonu tlachat do diskuzí.. to se nedělá [lol]
Ernie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.191.123
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 18:13:34    Odkaz na tento příspěvek  

Jančura ze zisků Student Agency nadále podporuje železniční byznys. Zatímco předloni činila půjčka RegioJetu 86 milionů, loni to bylo 219 milionů korun.

V souvislosti s tím... nevíte někdo, jestli je 10 Aster "jejich", nebo si na ně bral úvěr? Ona ta suma by tomu celkem asi odpovídala.
Erniemu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 45.32.232.206
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 18:34:09    Odkaz na tento příspěvek  

Čemu odpovídá? On měl RJ na koci 2014 převzatých všech 10 Dacií? Opravdu si tady někdo myslí, že by RJ platil peníze za vozy před dodáním?
Viribus Unitis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.111.99.35
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 18:34:47    Odkaz na tento příspěvek  

Klídek chlapci (děvčata asi někde blejou[jidlo]). Jedno je Jančurovi přiznat k dobru: zkrouhnul ceny jízdného i ČernéDíře. Jeho plán dělat to jako u busů mu ale nevyšel. Pokud nevíte o co se jedná: tak mám partnera, co prodává drogy a prachy jaksi potřebuje "vyprat". Na to je nejjednoduší mít nějakou komerční linku, kde neobsazené sesle vydáváme vůči MF jako obsazené, dáme státu jeho 15% a zbytek si necháme. I stát (jeho kontroloři chápou - za patřičné všimné), že to žluťák myslí dobře i se státním rozpočtem. Bohužel mu záměr na kolejích nevyšel podle přání: tak každý (i výpravčí) vidí, kolik je pasantů. Takže to nejde jako u busů vydávat prázdný vlak za zcela plný. Co jsem zaslech, tak se na tom tvrdě pracuje. Od června nemá vyjet na koleje jediný vagon, do nějž by zvenku bylo vidět ... . Pak začne obvyklá praxe z busů - a uvidíte, že i třívozový [masinka] dokáže přepravit 1000 cestujícíh.
Tak a teď se ukáže, jestli Jirásek je novinář. Takovéhle sousto může vynechat Jančurou placený Jan Sůra [zadnice], ale ne investigativec Bevelo.

Jinak pro Bevela: Váš návrh na zkušební projetí linek Jančury přijímám a to všech a to alespoň 2x. Udělám to ale za své. Není pochyb, že Jančuráka v lásce nemám, tudíž předpokládám, že se najde mnoho oponentů z jeho příživníků (ó, promiňte, říkám se Vám žlutozmrdi). Není to o tom, že bych měl pana Jiráska za nějakého super novináře. Ale protože sám není tohoto schopen, tak to udělám za něj. Jak známo, ani já nejsem fanoušek Jančury, ale za nejhorší zmrdy považuji ČernouDíru. A teď se uvidí. Na přejezdy budu potřebovat všechny dopravce včetně Pohřebáků.
Berte to klidně za jízdu předem hledajícího chyby. U ČernDíry (potěmkina) i Pohřebáků mám ověřen nástup do vlaku bez přirážky přímo na nástupišti. Teď to zkusím i žlutozmrda. Pokud budu odbaven bez opruzu a prirážky, tak Vás budu mrdat více než TH a na to se těšte. TH ještě několikrát z tohoto serveru nevykopli. Já píšu i na truc adminům.
Hroch.R420
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 8-2011

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 19:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Berte to klidně za jízdu předem hledajícího chyby.
A pokud je nenajdu tak si je vymyslím[crazy]
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1456
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 19:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Boblick: Jasně ČD jsou největší zlo zatímco pochybní dopravci se starými šroty jezdící na linkách typu spoj jede jen při každém druhém úplňku pokud tento den nepřipadne na sobotu jsou v pořádku [crazy] Od vás je jakákoliv kritika ČD i ostatních spolehlivých dopravců směšná [ko]

Upozornění: Tento příspěvek není určen pro uživatele s IP adresou 217.66.178.124 a neočekává se od něho žádná reakce na tento příspěvek [pozor]
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 1-2009

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 19:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mno zde se nechci V.U. jako cestujícího zastávat, v případe, že on provede srovnávací jízdu dle výzvy pana Blevela, bude to stylem padni komu padni - t.j. Ať je černej, modrej, zelenej, zlutej tak to vezme z gruntu od podlahy.

Inu co, uvidíme!
Mastroiani
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.236.253
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 20:02:43    Odkaz na tento příspěvek  

Boblicku, nevím jak u Žlutejch a Černozlatejch, ale ČD zapáchající, špinavé, nebo jinak odpuzující jedince vylučuje z přepravy. Tak si před cestou s ČD kup nějakej dobrej šampón, nejlépe proti lupům (ať po tobě není nasněženo), zaplať si někde u benzinky sprchu, ať se z tebe četa a spolucestující nepoblejou.
Hroch.R420
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 8-2011

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 20:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pochybní dopravci se starými šroty jezdící na linkách typu spoj jede jen při každém druhém úplňku pokud tento den nepřipadne na sobotu jsou v pořádku [crazy] Od vás je jakákoliv kritika ČD i ostatních spolehlivých dopravců směšná

[lol][ok]
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.203.236
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 21:21:23    Odkaz na tento příspěvek  

Boblick: "Udělám to ale za své."
Proč za své? Vždyť přece máte tu všeobjímající, ostře nabitou superkartu. Nebo ji snad nemáte? [lol]

Lc937gt11: "v případe, že on provede srovnávací jízdu dle výzvy pana Blevela, bude to stylem padni komu padni"
Stejně jediným výstupem bude, že všechny vlaky jsou na [zadnice] a je potřeba je nahradit autobusy. A tu náhradu Boblick jistě rád zorganizuje ku všeobecné spokojenosti a prospěchu. [biggrin]

Honza7887: [ok][happy]
T_._H_.
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2593
Registrován: 8-2012
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 21:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

budou soudní lidé podporovat
Víte, zásadní chyby se dopouštíte v okamžiku, kdy kladete rovnítko mezi sebe a "soudní lidé". Nikoli, pitomeček podepisující se svým ideovým sloganem "NE Soukromníkům" mezi soudné lidi určitě nepatří. Z toho důvodu je taky špatně celá vaše úvaha, resp. není špatně, ale měla by znít "nenávistní a závistiví lidé budou podporovat EET". Ale to je na dlouhé povídání; prostě když návrh nějakého zákona týkající se obchodu vychází od jednoho ze subjektů na tomto trhu, měl by se přijímat velmi, velmi opatrně a nedůvěřivě, po velmi dlouhé diskuzi a na základě velmi širokého konsenzu. Nemá smysl se vás ptát, jak EET zamezí miliardovým daňovým únikům, když to nefunguje nikde, ani v tom Chorvatsku - vy jste prostě nakrmen Koblihovými floskulemi o "soukromnících", sebrance, podvádění a okrádání... zatímco reálný život kolem sebe radši nechcete vidět.
víte, že potraviny z Agrofertu jsou sračky
Jistěže to vím, vědí nebo alespoň tuší to všichni, jenže když ono je to levné a nejlíp fakci, tak toho mámo vezmem štyrycet deka. Si tu nálepku na produktech Agrofertu přečtěte - sója, škrob, glutamát, fosfátové soli, polovina Mendělejevovy tabulky. Jasně - on vyrábí jen to, co lidi jako vy kupujou, protože jsou blbí (když tu je 30% voličů ANO a Bureš je nejpopulárnější politik, tak se to jinak klasifikovat nedá).

jak to dělá černý, když nemá "dotace"
Vytlouká jedny dluhopisy druhejma, jak to dělá ten co má "dotace" (a dosypy ze státního bůčkem)?

informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Asdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6076
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 21:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T_._H_.: Na Slovensku sú niekoľko rokov povinné registračné pokladne a nikto sa z toho nezosypal. Od apríla je s posledným rozšírením oborov, v ktorých sa registrácia pokladničných výdajov požaduje, dokonca k dispozícii aj niečo ako EET čoby lacnejšia varianta k registračným pokladniciam. A všetci žijú.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 22:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ulehčím Vám práci. Manželka musí nyní tak 1xza dva měsíce na Slovensko. Takže jezdí buď pendolinem, nebo Regiojetem. Do Leošovo nákupu lístků jsem dosud nepronikl a nemá vhodný čas.
Takže za poslední rok...
Cesty jsou tak 50/50.

Pendolíno - Vždy tichý oddíl, vždy se tam bojí - max. 15 lidí. Internet si pochvaluje, cestovní dobu také, cena je při "včasný nákup" velmi příjemná, průměrně (jen?)o 100 dražší než RJ, byla i levnější-při exponovaném čase. Občerstvení nevyužívá. Zpoždění do 10 minut.
Využívá i vhodné časy, hlavně zpět v neděli. Občas i kombinace RJ tam, Pendolíno zpět, neboť většinou zpáteční v neděli je RJ dražší než pendolíno.

RJ vždy plno - Vaše výlevy o poloprázdných vlacích komentuje slovy - tak ať to zkusí-vždy plno jak kupé, tak velkoprostor. Noční vlak 22/23.12. neberu jako měřítko, ten by byl plný asi vždy..
Zpoždění do 15 minut. Naposledy noční vlak 22/23 jel přesně i s 12 kočáry - táhnul Garfield. Jela jak ex ÖBB tak Dacií.

Edit - vypadlou klimu nezaznamenala

(Příspěvek byl editován uživatelem Franta.)

Půjčit si 100 000 a našetřit 100 000 je minimálně 300 000 rozdíl.
T_._H_.
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2595
Registrován: 8-2012
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 22:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Asdf: A kolika miliardám daňových úniků a dalších tunelů to na Slovensku zamezilo? Hlavně po "Martvoňovej" novele... Co třeba Vareha? Počiatkův kámoš Penov? Teta Anka? Cétéčko v Piešťanoch? Hlavně že na něj měli účtenku z registrační pokladny.
Fakt, Severobalkánsko (i s jeho proslulou pohostinností v turistickém průmyslu) si můžeme vzít za příklad.

informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 22:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Adsf: Souhlas. Jen bych u EET uvítal jakousi verzi, kde si v klidu budu moci večer odeslat souhrn.
Opravdu v místě výkonu internet nemám a datový tarif si pořizovat nehodlám. Ve svém soukromém tlf ho nemám a firmu, která mi druhý telefon dala pro HPP okrádat nehodlám.
Nevím, kolika miliardám se povedlo zabránit, ale nikdo mne na Slovensku neotravuje větou - s účtenkou nebo bez. A pohostinnost je skvělá, pokud se nechováš jako vypatlaný čehúň, co si myslí, že Slováci slezli předevčírem ze stromů. A jestli nejsi blb, tak musíš vidět, že pomalu jsou na tom líp, než my.
Nekecaj, nevymýšlí "broskvoviny" a dělají. 10 x radši dodávám na Slovensko, než do Čech. Protože zatím na Slovensku platí, že dané slovo se drží.


(Příspěvek byl editován uživatelem Franta.)

Půjčit si 100 000 a našetřit 100 000 je minimálně 300 000 rozdíl.
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1458
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 23:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Franta: Tak RJ spoje na Slovensko patří skutečně k těm nejplnějším díky té ceně se tomu ani nedivím. Jinak v Pendolinu bývá tichý oddíl obecně ten nejprázdnější vůz v celém vlaku a během špiček se vyprodá jako poslední. Není třeba problém vidět prázdný tichý oddíl a ostatní vozy v Pendolinu slušně zaplněné. Nevím co se děje, ale když jsem jel na začátku prosince několikrát Pendolinem tak byla docela plná i 1. třída (a to jsem nejel ve špičce). Pendolino by si zasloužilo větší propagaci reklama na dvou tramvajích s jízdní dobou nikoliv s cenou nestačí. Aspoň jste Boblickovi ušetřil práci s rozborem [proud]

Upozornění: Tento příspěvek není určen pro uživatele s IP adresou 217.66.178.124 a neočekává se od něho žádná reakce na tento příspěvek [pozor]
T_._H_.
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2598
Registrován: 8-2012
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 23:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pohostinnost je skvělá v konkrétních místech, pro tuto svou výjimečnost předávaných ústním podáním jako doporučení. Jinak je to směs zlatokopectví ("vysyp peňaženku a neotravuj", hlavně Tatry) a pětadvacetileté setrvačnosti (neochoty a lhostejnosti) z podniku Reštaurácie a jedálne ("k jedlu nič nemáme a to pivo dôjde").
musíš vidět, že pomalu jsou na tom líp, než my
No tak to jsem asi blb (od železnice po zdravotnictví, v nemocnici v Michalovcích bych se nenechal ošetřit, ani kdybych měl smrt na jazyku, stačilo vidět). Jo, v mafiánech a jejich provázání s politikou a soudní mocí byli vždycky vepředu (Mečiar, Lexa, Harabin, Široký, Fico), ale my je s Burešem snad dohoníme.

informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
soundman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 9-2011
Odesláno Úterý, 29. prosince 2015 - 23:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V souvislosti s tím... nevíte někdo, jestli je 10 Aster "jejich", nebo si na ně bral úvěr? 

A co si tu vyrocni zpravu precist? Zas tak dlouha neni. Tam se pise o 300M uveru na porizeni vozu.
Pokud jich ma byt 10 za 1M euro za kus, tak to cca odpovida.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3658
Registrován: 12-2003

Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 01:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak už tady někdo zmínil hantýrku "Dacia" s přívlastkem vozejků Astra, tak jen aby to nedopadlo jako s Hašišbednou od velitelství JHMD. Tam se už plánovalo trestní oznámení na lidi, kteří takto super-moderní motorák s okny od ponorky nazývají [lol]

Viribus Unitis:
Už to mám dojednané, ale díky za nabídku. Tramvaj do Košic, zpět lůžkem s RJ do Prahy, zpět z Prahy do Košic lůžkem ČD, IC RJ z Košic do Blavy...
NE Soukromníkům3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 01:28:11    Odkaz na tento příspěvek  

T_._H_.: Koblihy mi chutnají, to ano. A také nejsem slepý a viděl jsem, jak se choval k železnici Kalousek, Nečas a Stanjura.

Rušení rychlíků, snaha zaškrtit Memorandum, snaha skutečně tendrovat proti ČD.

A pak tu máme Babiše, co přidal na rychlíky 300 míčů, valorizoval Memorandum o 500 míčů, přidal krajům a navrhuje vybrat víc peněz na úkor parazitických živnostníků.

Asi bych musel být úplně blbej, kdybych tomu neřekl ano!

A jestli to bude znamenat, že Jančura urve pár tratí? No, Blbelo se z toho možná posere, ale pro soudnější povahy to je ok, protože víme, že pro ČD to bude velmi malá oběť v zájmu přežití celku. A v zájmu cestujících je zas přežití přestupného celorepublikového tarifu, jediné celorepublikové síťovky a rozsáhlé vlakové dopravy v ČR (cyklisté, pohodlí) bez náhrady busy. A kdo jediný to svede? ČD.

Vaše subjektivní gurmánské hodnocení na mě důvěryhdně nepůsobí. Potraviny Agrofertu považuji za zcela normální a chutné.

A zbytek vám řekl Asdf - nikdo se z toho nesesypal. Hold rád dramatizujete nepodstatné.

Pokusy pomlouvat Slovensko trapné jako vždy. [happy]
Ic540
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3374
Registrován: 6-2008

Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 03:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

NE Soukromníkům3: Vy Jste ujel na vlastní nudli nezlobte se...
Nečas ani Stanjura se nechovali k železnici macešsky. Vše byla jen otázka politicky nekorektního boje, kdy bylo jasné, kdo na které straně stojí (dalo by se to napsat i jinak, méně kontroverzněji, ale zvolil jsem toto...)...
Někdo chtěl v totálním bordelu ČD udělat aspoň trochu pořádek, no vyznělo to jak vyznělo. Bohužel a možná to tak právem cítíte...

ČD jsou však jednou z opravdu posledních neskutečných a zatím nedotknutelných hnilob v této zemi pod záštitou stále ještě některých mocných soudruhů tatínků...
Tím se rozhodně nechci dotknout poctivých řadových zaměstnanců ve velké většině či míře mých přátel a kolegů...
Ale míče jsou míče. A je jedno z které kapsy, hlavně. Hlavně aby přistály v modré...

Asdf: Rozhodně to, co o tom hovoříte jako úspěch, tak úspěchem není. Do pokladny to nepřineslo téměř nic, jen spory, zda se vybralo víc či ne. Zaměstnanosti to nepomohlo vůbec. Je třeba s zeptat těch, kteří měli práci alespoň na černo a nemají nic. Tím neříkám, že je to dobře. Prostě se k myšlence A, nedodělalo B. Aby ti co dělali alespoň na černo, jak zmiňuji, mohli dělat dále i s papírem a nadřízený zlý soukromník ho mohl v klidu zaměstnávat toho zaměstnance, protože by si na sebe vydělal ten dříve černý zaměstnanec. A tak to dopadne i u nás. Zeptejte se podnikatelů co jezdí ve Škodovkách a bydlí v paneláku, ne jezdících v Audinách a bydlících v satelitech...
A ještě pak to prospělo méně státní kase. Prezentuje se to však různě podle potřeby občas. Bohužel nebo bohudík...

No Asdf je víc než znalý železnice či jejího prostředí a jeden z mála, který zde to tady píše a koriguje víc než jen seriózním způsobem...[ok]

Řešíte tady diskutujícího TH. Proč.? Že má většinou pravdu.!
A zrovna napsal o mém milovaném a velmi často navštěvovaném Slovensku pravdu. Já se na něj za to rozhodně zlobit nehodlám...
Nejen kvůli zrovna výjevu vůči milovanému Slovensku. V poslední době co jsem měl možnost číst, tak ničemu...[happy]

(Příspěvek byl editován uživatelem Ic540.)
PzC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.61.78
Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 08:12:02    Odkaz na tento příspěvek  

https://dennikn.sk/143092/podnika-s-jt-a-chce-kupovat-cast-alp-ra kusania-to-nevedia-robit-tvrdi-rattaj/

Slovenská pohostinnosť v praxi. Dovolím si tvrdiť, že Rakúšania to nevedia robiť. Bohužiaľ, biznis robia takým spôsobom, aby prežila daná oblasť, a nie tak, aby im to zarábalo - inými slovami, je nám u prdele, či sa zákazník vráti. Hlavne, že sme ho poriadne ošklbali. Do Tatier by som nešiel na lyžovačku, ani keby to boli posledné hory na svete. A fakt neviem, čo na nich vidíte.

A jestli nejsi blb, tak musíš vidět, že pomalu jsou na tom líp, než my.

Predvčerom bola v hlavných správach reportáž o tom, ako kontinuálne rastie počet Slovákov študujúcich na českých VŠ. Prekvapivo nie preto, že by na Slovensku nebola dostatočná kapacita, ale preto, že slovenské školy podľa nich nie sú dostatočne kvalitné.

Podobne sa začína objavovať téma, že po skončení školy mladí v zahraničí zostávajú preto, že nechcú žiť na Slovensku (namiesto obvyklých kecov, že tu nie je pre nich práca).

To je fakt vizitka úspešného štátu [crazy]
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7709
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 08:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Někdo chtěl v totálním bordelu ČD udělat aspoň trochu pořádek,
Nejlíp to měl naplánováno Říman, nechal by jen třetinu tratí. Druhý nejlepší byl Stráský, ten jen chtěl udržovat dráhu ve stavu řízeného chátrání.[proud]

Ad Slovensko. TH má částečně pravdu o ochotě, nicméně až moc zevšeobecňuje.
Reg.pokladny atd. mají i jinde a nekonal se masový ochod podnikatelů do Česka, kde je nemají.
Naopak v těch kyperských a další ostrovních rájích má sídlo plno českých firem.

Co se těch jízd týká. Nedá se z toho určit téměř nic. Náhodně může být u všech dopravců vše v pořádku a stejně tak i naopak.
Napsat poté, že tam byl nefunkční WC a bylo zpoždění a tudíž je dopravce na nic, protože v předcházejícím vlaku zpoždění nebylo, je nesmysl.

Obecně i obsazenost. Není problém vidět prázdnější vlaky všech dopravců a řekl bych, že pokud někdo nabízí jízdenku levnější na Slovensko, než do posledních stanic v ČR, tam papírově bude přes hranice vlak obsazen.

Pendolino opravdu jezdí přes hranice skoro prázdné.
RJ má obsazeny většinou na 50% Bmz a astru, zbytek sem tam někdo.
Prostě rozhodující je cena. A denní doba.
Obecně platí, že obsazenost u všech, i Ex,IC se začne zvyšovat v prvních stanicích za hranicí.
Výjimkou jsou samozřejmě exponované dny, kdy jezdí i přes hranice tuny lidí.
PzC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.127.61.78
Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 08:31:27    Odkaz na tento příspěvek  

Hlavne by si mali všetci dopravcovia vytiahnuť hlavu zo [zadnice] a uvedomiť, že premrštené ceny hlavne za kratšie trasy cez hranicu nikoho do vlaku nenalákajú. Pri cene Český Těšín - Čadca (38 km) za 91 (RegioJet) alebo 121 (ČD+ZSSK) nad vlakom málokto rozmýšľa.

Potom sa divíme, že cez hranicu ide takmer prázdny vlak a po ceste pod traťou jedno auto za druhým.
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7710
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 30. prosince 2015 - 08:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PzC

VŠ-a nebude na příčině cena?

mladí v zahraničí zostávajú
Útěk za lepším je zcela obvyklý. Krásně vidět např. v nemocnicích. Personál zhusta slovenský, Češi jsou v Německu. A Němci v USA.
A muslimi v Evropě[wink][kladivo]