K-report
 

Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 25. 01. 2014  

Diskuse K-report » Archiv 2014 » Automobily, lodě a letadla » Odstavené vozy, torza a vraky » Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 25. 01. 2014 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 21:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mik: ty jezdíš neustále podle předpisů a nikdy si nikoho neohrozil? [happy] Omezovač by muselo mít každý auto, i moje Felda jede 170 [happy] A věř tomu, že je to nebezpečnější než v tom eresu :D
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4532
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 22:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Samozřejmě že nejezdí ale na K-repu musí bejt každej něco jako Mirek Dušín kříženej s papežem jinak je vyvrhel a odpad společnosti [biggrin]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 4-2011

Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 22:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_100: Závidim kamarádovi jeho stovku. Tu mu opravdu z celýho srdce závidim. Protože je to kus poctivý historie, auto mýho snu a vždycky jsem jí chtěl. Ale závidět někomu elektrikou přecpanou pseudosportovní sračku, kterou ta stovka několikrát přežije a která se mi navíc ani nelíbí a nevyužil bych to? Nebuď směšnej [wink]
A některý lidi by si ten prvomájovej průvod a doly zasloužili, dokud se nezačnou chovat jako lidi.

Mirous: O to vůbec nejde. Ale nechápu, proč mají mít auta nejvyšší maximální rychlost o tolik vyšší než maximální povolenou rychlost na pk. A očividně nikdo z vás tady nejel mezi PI a ČB. Tam je zcela běžný, že kokot (většinou z Prahy) s Audinou, Mercedesem, případně nějakou podobnou RS šaškárnou "bere" celou kolonu aut v čele s náklaďákem, přes kterej může vidět leda hovno a řidič v protisměru má asi zaparkovat do škarpy, protože pán má silnější auto.
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 4-2011

Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 22:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo a nebojte se, ona nám evropská únyje ten prvomájovej průvod brzo zase zařídí. A budem se každej sakra snažit, abysme měli tu největší modrou vlaječku s hvězdičkama. Když si dovolím trochu zamyšlení a úvahy na konec dnešního dne, tak mi poslední dobou přijde, že ať se podívám kamkoliv - na silnici plnou arogantních blbů, do zničenýho lesa, do přecpanejch měst, do politiky domácí i mezinárodní, napadá mě, že jediný, co může lidstvo zachránit, je nějaká hrozná katastrofa.
ner. OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.142.139
Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 23:00:07    Odkaz na tento příspěvek  

Nějak se vám ta debata zvrtla, hoši [wink]

Nevím proč sem taháte politiku atd.
Někdo si koupí Dacii, někdo Focus ST, někdo orezlej Wartburg 353, někdo ojetou Regatu na mazut a někdo třeba novýho Rapida s motorem, objem jehož motoru je jen o málo větší než krabice zkyslýho mlíka. I když koupi některých aut se snažím zdůvodnit marně, třeba mi není úplně jasný, jestli si majitelé Chevroletů Spark koupili tohle auto dobrovolně, a i když přijedu s Camarem domů a řeknu si polohlasně "hergot zase tady parkuje plno pleček", vlastně si hned mohu říct, vždyť pro jiný lidi je zase plečkou to moje.
Buďme za to rádi. Za to že se každýmu líbí něco jinýho a že existují i tyhle "vulgární" auta.
Ten Focus je pro mě celkem normální pochopitelný auto. Někdo si prostě chce koupit něco, co jede jak vystřelený. Stejně tak jako já si koupil trojkový Camaro, někomu to může připadat stejně "zbytečný" auto, protože se mi prostě už od dětství líbilo a sranec na to že to vlastně jenom jako sporťák vypadá a že ten Focus by mě úplně strašně vyprášil.
Koupě KAŽDÝHO auta má nějaký důvod. A je-li ten důvod ve více případech, dá se to znazvat už poptávkou, kterou se výrobce snaží vyplnit. A tak vznikne Focus RS, obyčejný auto s motorem naladěným na 300 koní a upraveným podvozkem a ovešený nesmyslama, zakonečný výfukama o průměru komínové roury z OBI; tak vznikne i Ostavia RS Combi, ačkoliv jedině blbec by kastli kombíka použil pro nějaký rozumný závodění vyjma pokusů jako okruhový Volva S70 nebo jak se to jmenovalo, tím spíš že RS znamená Rallye Sport. Atp.
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1762
Registrován: 4-2011
Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 23:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mik0cz:
Jako zarputilý armageddonista plně souhlasím. Ale prosím, nechť katastrofa eliminuje pouze lidstvo a vše ostatní nechá na pokoji. Koneckonců, příroda si časem poradí i s jadernými elektrárnami. Pouze ty radiové vlny, vyhnané do vesmíru, už nám nikdo neodpáře (viz kniha Svět bez nás Alana Weismana).
ner. OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.142.139
Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 23:02:47    Odkaz na tento příspěvek  

Ještě tramvaj T3 tu po nás zůstane. Ta je taky nezničitelná [biggrin]
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 4-2011

Odesláno Pondělí, 20. ledna 2014 - 23:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ondra: No a na ten důvod jsem se v úvodu diskuze ptal. U tvýho auta to chápu,chápu to u Dácie, chápu to u Rapida, u toho Sparka snad o trochu míň, ale furt to chápu. Ale co koho nutí koupit si pseudosporťák nechápu stejně jako to, co koho nutí koupit si SUV, ve kterým je místa jak ve fábii, hlavně, že se to nevejde na parkovací místo. Asi přemýšlím moc škatulkovatě a nedokážu pochopit tu schizofrenii, že někdo chce v autě vozit brambory a zároveň si připadat jako Fitipaldi. Nebo že si někdo potřebuje připadat jako na safari, ale na jeho suv nesmí být ani smítko a musí to samo umět parkovat.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 09:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ondra to napsal moc pěkně [ok]. I Tvoje myšlenkové pochody chápu Miku. Já bych si takové auto taky nekoupil, nekoupil bych si ani to SUV. Šéfová má Freelander, něco sem s ním najezdil a taky bych to auto nechtěl ani zadarmo. Sám mám auto silný jako prase a k čemu mi to je? Až na to, že za tím bez problému utáhnu vlek naloženej šutrem k ničemu. Ale chtěl jsem mít po všech ,,jednotrojkách" a ,,šestkách" auto, se kterým nebudu zdržovat kamiony v kopci. S nadsázkou řečeno. Na druhou stranu pak sednu do Feldu, šudlám si to 90 a vychutnávám si tu pohodu. Každý z nás máme naštěstí jiné myšlenkové pochody, jiné nároky, jiné potřeby a touhy. Jiné sny, jiné názory. Můj kamarád má třeba to RS vysněný a nikdy by si nekoupil jakoukoliv Škodovku. Druhý kamarád zase absolutně nechápe, že mi vadí i psí chlup v autě a neustále jsem pod palbou kritiky, že mám dvě auta. Přičemž o jejich potřebě by se dalo polemizovat. Každý jsme jiný a je třeba to tak brát. Ale světový názor máme naprosto stejný. Tohle lidstvo se zahubí samo.

Mimochodem, moje vysněný auto je Chrysler Simca 2L. Většina lidí by řekla, že jsem se asi zbláznil a co bych dělal s takovým kusem šrotu [happy].
Co se týká poptávky po autech, já zase nikdy nepochopil, kdo si koupí Chrysler PT Cruise. Protože hnusnější auto neexistuje. Vypadá to jako zpatlanina anglického taxi, uvnitř je naprosto nechutnej interiér s zařídí pákou ze Zetora.

(Příspěvek byl editován uživatelem mirous.)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 4-2011

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 10:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mimochodem, moje vysněný auto je Chrysler Simca 2L. Většina lidí by řekla, že jsem se asi zbláznil a co bych dělal s takovým kusem šrotu
Ale vůbec ne. Tady je to jako já se stovkou, Ondra se splněným Camarem a tak dále. To je prostě obyčejná touha po starším autě, kterýmu chci věnovat péči a málokdo ho má.

Můj kamarád má třeba to RS vysněný a nikdy by si nekoupil jakoukoliv Škodovku.
Tak to máme kamarády stejný. Přesně. Ale ani on mi nevysvětlil, proč to chce (nebo teda vysvětlil, stejně jako Martin_100 - že s tim bude prdel na vokreskách, což prostě nechápu), proto jsem se ptal tady. Nehledě k tomu, že tenhle muj kamarád má taky určitý niterní problém (mnou výše popsaný), takže vidim ten důvod tam. Ale třeba ne. Třeba se prostě někomu vážně líbí jedovatě zelený auto, který vypadá jak čínská hračka.

Druhý kamarád zase absolutně nechápe, že mi vadí i psí chlup v autě a neustále jsem pod palbou kritiky, že mám dvě auta.
Ano. Druhej kamarád, kterýho máme společnýho. Hrozně se diví, že v mým autě nesmíme vozit jeho psa a včera jsem přivrtával espézetku a vyměňoval stěrače u jeho Punta, protože stěrače nestíraly (byly tam snad původní z výroby [biggrin]) a značka byla na upadnutí. Pro něj je prostě auto úplně obyčejný spotřební zboží - taky podle toho vypadá.

Co se týká poptávky po autech, já zase nikdy nepochopil, kdo si koupí Chrysler PT Cruise. Protože hnusnější auto neexistuje. Vypadá to jako zpatlanina anglického taxi, uvnitř je naprosto nechutnej interiér s zařídí pákou ze Zetora.
Tohle auto má taky jeden z kamarádů. Jako jo, je to hnusný a tou šaltpákou ze Zetora's mě takhle po ránu sundal ze židle [lol], ale je to aspoň praktický...

Edit: Mimochodem, to s tim omezením rychlosti neni muj nápad. Kamarádovo Stilo na něj začne při překročení rychlosti 150 km/h řvát a nepřestane, dokud rychlost nesníží. A vůbec ničemu to nevadí, zjistili jsme to náhodou, když nás s tim jinej kamarád vytáh na letiště, že to "votestujem, kolik to dá". Tím chci jenom říct, že normální člověk víc jak těch 130, 140 stejně jet nepotřebuje.

(Příspěvek byl editován uživatelem MIK0cz.)
Puro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 1-2010

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 10:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chlapi, ale ten Focus RS je proste hračka na cesty odvodená od rally špecialu. Na tuning zrazoch bývajú šprinty, slalom pre amatérov. Tak tiež aj na pretekoch do kopcov bývajú aj amatéri na sérijových autách a tam sa lepšie vyblbne so silnou sériou ako s dákou 1,2 htp. Ja tieto autá neodsudzujem, skôr im fandím. Dokáže to plynule jazdiť v mestskej premávke tak aj dravo v amatérskych pretekoch. To je môj názor na športovo ladené hatchbacky. [satan]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 10:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mik: máme opravdu podobné kamarády :D. Ten první, který chce RS je stejný ,,leštič" jako já. Možná ještě horší. Snad nikdy jsem nezažil, že by v jeho autě byl bordel. Tomu druhému taky čas od času měním stěrač nebo žárovku. Pak ještě dostanu, že jsem mu dal blbý stěrač. Neřekl bych, že nemá vyloženě vztah k autu, jen prostě asi nechápe, že někdo může být takový úchyl jako já :D. Ale prostě auto je můj koníček, vydělal sem si na něj a jak říkám, je to zároveň vizitka člověka. Taxikáři taky většinou nemají v autě jak v hnojníku. S rychlostí máš pravdu, já jezdím po dálnici do 140, víc nepotřebuju. Samozřejmě, že jsem zkusil ,,co to dá", ale jen chvíli pro ten pocit. V běžném provozu je rychlost 220 úplně k ho***.
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 10-2010

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 18:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tahle stará Mazda 626 nám stojí od Vánoc v ulici,asi s ní někdo přijel k někomu na návštěvu a už jí tam nechal.


www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 19:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous:Chrysler simca jen 180.
Měl jsem ho 6 let.Supr kára leč tehdy pro mě finančně veeelmi nákladná.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 21:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nádhera. To si ale mě na denní ježdění ne? Proč velmi nákladná? to se tolik kazil, nebo toik žral?
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 21:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků: a už majitel rovnou sundal i spz jo :D
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 10-2010

Odesláno Úterý, 21. ledna 2014 - 22:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JohnyTDI : jj, ani nevim jaký SPZky tam měl,protože už jsem to auto viděl jen bez značek.Koukal jsem se i na dosud platnou dálniční známku a tam to taky napsaný neměl [happy].

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5454
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 09:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aha, takže obyčejná touha po starším autě je naprosto přirozená na rozdíl od obyčejné touhy po jedovatě zeleným autě, který vypadá jak čínská hračka. Jestli ony v tom opravdu nebudou ty nějaké ty emoce. [lol]

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4535
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 10:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Auto co by na mě řvalo nad 150 bych brzo odměnil výletem do lisu. Takový mámě dvě iveka... pípá že nesvítíš pak zas že svítíš, pak zas že nemáš pás když někde šíbuješ mezi rampama pak zas píská že jedeš rychle pak zas že máš otevřený dveře a pípá a pípá a pípá. ještě že s tim moc nejezdim ale mít to přidělený častějc tak ten pípací zmrd v palubce najdu a ustřihnu. [biggrin]

Dědovo fábii sem dal taky výstrahu když na mě zničehož nic zařvala jen a pouze kvůli tomu že se rozvítilo žíznivý oko... ještě párkrát kvůli něčemu zkusí pípnout a startuju šroubovák a kleště [satan]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 10:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aha, takže obyčejná touha po starším autě je naprosto přirozená na rozdíl od obyčejné touhy po jedovatě zeleným autě, který vypadá jak čínská hračka. Jestli ony v tom opravdu nebudou ty nějaké ty emoce.

Rozdíl v tomhle je, že na starým autě většinou ukazuješ to, že se o něj i přes jeho pokročilej věk dovedeš starat tak, že je pěkný a provozuschopný. Jediný co ale dokazuješ tímhle autem je to, že máš prachy na zbytečnosti. A všichni jste mluvili o unikátnosti. Co je unikátního na autě, který si můžu za prachy prostě dojít koupit? Unikátní je pro mě třeba auto, který se vyrobí v limitovaný edici 1000 ks. Tam je to prostě omezený počtem. O tohle si řekneš, vyvalíš love a oni ti to přivezou.

Jo a emoce v tom jsou. Ve všech diskusích musí bejt emoce, jinak bysme se tady taky mohli oslovovat mylorde a u čaje hlasovat o tom, čí názor je nejlepší. [lol]

Dědovo fábii sem dal taky výstrahu když na mě zničehož nic zařvala jen a pouze kvůli tomu že se rozvítilo žíznivý oko... ještě párkrát kvůli něčemu zkusí pípnout a startuju šroubovák a kleště
Tak když to na mě pípá, že to nemá benzín, mi přijde normální. To snad dělá i ten úžasnej Focus. Stejně tak jako signalizace nezapnutejch pásů, který jsem ale vážně ustřih.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4537
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 10:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mě bohatě stací ta odporná kontrolka to hlasitý zapípání je zbytečný... u scorpia ani transportera dokonce ani hladový voko nemam a jak se mi žije.
Na druhou stranu je fakt že u těch aut by ta oranžová kontrolka nedej bože spojená s pípákem byla dosti nedůstojná.
U aut pro socky je asi důležitá aby si uvědomili že za dvě kila daleko nedojedou ale u pořádných polykačů kilometrů je to trapnost :-D

Neumim si představit třeba takovej rolls že by si dovolil na svýho majitele kvůli nějaký malichernosti pípat [satan]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 10:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

u scorpia ani transportera dokonce ani hladový voko nemam a jak se mi žije

Tak Trabant neměl ani ukazatel stavu paliva. Nemůžeš porovnávat pětadvacet let starý auta s těma dnešníma [wink]
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5455
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 11:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Unikátní je pro mě třeba auto, který se vyrobí v limitovaný edici 1000 ks.

Co třeba takový Focus RS500, toho už bys na milost vzal?

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4538
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 11:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je pravda protože dnešní auta se v porovnání s těma víc jak 20 let starýma musí stydět někde v koutě.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 11:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stanley: Jo. Sice je to pro mě úplně to samý, jako to RS, ale tohle auto si podle mě zaslouží označení unikátní vůz. A aspoň je to černý a né jedovatě zelený nebo voranžový.

Teď koukám, že to má kůl karbonový prvky v interiéru. To asi pro odlehčení [lol]

Martin_100: Na jednu stranu je to pravda, každej elektronickej bazmek navíc do auta znamená víc peněz a víc problémů. Bezpečnost je ale, co si budem povídat, někde úplně jinde.

(Příspěvek byl editován uživatelem MIK0cz.)

(Příspěvek byl editován uživatelem MIK0cz.)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4540
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 11:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud je auto v dobrym technickym stavu není provozu nebezpečný. Na to dohlíží STK a tudíž všechny auta který STK legáně projdou jsou na tom s bezpečností stejně.


Jinak k tvýmu výroku že eresem majitel ukazuje jenom to že má solidní důchod na účtu a že to je kára kterou si prostě objednáš a máš jí. hele chlape když máš dost důchodu můžeš si objednat jakoukoli káru. Dneska sou specializovaný firmy právě na tuten byznys.
Přijdu ukážu že netrpim nedostatkem a poručim si třeba Ferarri 250 GTO a čekam až zazvoní telefon že si mam autopřiject vyzvednout. Neni problém. Taky jen ukážu že mam cash stejně jako s focusem RS a nemusim hnout prstem abych se o vlastnictví káry jakokoli přičinil.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5456
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 12:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stejně tak si můžu pořídit i tu dvacet let starou káru. Každý je totiž na prodej, jen je otázka za kolik...

Mik01: A co je špatnýho na oranžové? A co třeba říkáš na Fabii RS?

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10101
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 12:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Stanley: Já jsem zvědavý na Fiestu RS v oranžové a s firemním poladěním. Zhruba v červnu ji bude mít známý. Podobných aut je u nás zatím asi 6.

VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4541
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 13:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stanley sice otázka co říkam na fobii RS neni na mě ale odpovím ti.....vem jí na okresku proti focusu RS a zkus ho předject... to bude hodně trapnej pokus :-)

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 13:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stanley: Fabie RS mi přijde jako podobná hovadina, s tim rozdílem, že to neni tak drahý a nevypadá to jako kdyby to tunil Pepa fstodole plastovejma spojlerama z Auto Kelly.
A ta oranžová je stejně hnusná jako ta zelená. A je hrozně prvoplánovitá. Pro mě. Chápu, že někdo, kdo onanuje nad představou, že to bude mít v garáži, to vidí jinak.

Martin_100: To je pěkná blbost. Nabourej v devadesátikilometrový rychlosti ve Favoritu s platnou STK do stromu a pak v nový Oktávce, nebo co já vim, třeba v tom Mondeu, když seš tak vysazenej proti Škodovkám. Doporučoval bych ale nejdřív bourat v tom Mondeu, protože to přežiješ, aby ses pak moh zabít v tom fáčku [wink]

(Příspěvek byl editován uživatelem MIK0cz.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10102
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 14:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové, možná je můj pohled špatný, ale evidentně nejste cílovou skupinou pro tento typ aut a zase naopak cílová skupina majitelů těchto vozů nejezdí (a nebude jezdit) v tom, v čem jezdíte vy. A asi to tak má být. Jinak by to bylo viz Ford T [happy]

VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 14:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: To máš určitě pravdu. Já jsem se jen snažil pochopit, proč si to někdo koupí. Kloudně mi to vysvětleno nebylo, takže je to asi vážně jenom rozmařilost. Ale jak říkáš, aspoň je to tu pestrý a máme o čem polemizovat. [happy]
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10103
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 14:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Proč si to někdo koupí? Protože třeba je přece jenom pro něho řízení zatím o trochu více než přesun z místa A do místa B, je příznivce rallye a motosportu obecně, má vyřešeno bydlení, je svobodný a chce si udělat radost. O pěkném víkendu si vyjede po nějaké řidičsky zajímavé trati, občas dá třeba závod ve slalomu. Je tam něco vyloženě špatně?

VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 11-2006

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 14:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mik: jak koukám, tak nemáš rád zelenou a oranžovou a proto je i to auto předem zavrhnuto :D. To nebude tím autem [happy].
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 22. ledna 2014 - 19:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous:bylo to na denní ježdění, ale jako pátej majitel jsem spíš spravoval než jezdil.Každá cesta byla sázka do loterie jestli dojedu nebo ne. Celkově mě vyšla na 100000 na opravách. Ale vzpomínám na ní v dobrým.[happy]
Mik0cz 469:trabant měl měřák paliva. Takový pravítko který se ponořilo do nádrže [happy]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4542
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 10:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mik - přijde mi že teď zas píšeš blbost ty. Nevím proč bych měl jen tak pro nic za nic bourat do stromu.
Já sem psal že auto s legání platnou stk není nebezpečný. Jede brzdí zatáčí svítí nic z něj neodpadává. Tak jaký je to nebezpečí?

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 4-2011

Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 17:19:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Měl jsem na mysli bezpečnost osádky automobilu při nehodě. Myslel jsem, že je to dostatečně jasné, asi ale nebylo. Příště použiji obrázek. Jinak je mi samozřejmě jasné, že ty nebouráš, takže můžeš jezdit v kolovém sudu s raketovým pohonem a neohrozíš svou bezpečnost. Jsou ale i řidiči nedokonalí a ti to jistě uvítají.
ner. OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.142.139
Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 19:14:08    Odkaz na tento příspěvek  

Ale to přece mícháte dvě věci dohromady. Přes TK mi přece projde automobil, který je v pořádku, a to podle požadavků, které na něj kladla doba, ve které byl vyroben. Proto nikdo zcela logicky nemůže třeba po přítelkyniné Tigře, aby měla airbag spolujezdce a aby fungovalo ABS, když tam žádný není. Stejně tak jako se lidi při pohledu na pojízdný Trabant domnívají, že takové auto co "smrdí" nemohlo přece projít legálně přes emisní stanici. Mohlo, protože každý vůz má přece svoje normy, do kterých se musí vejít.
S tímto problémem se potýkáme při každoročních revizích historických trolejbusů. Dnešní "bezpečná" doba po nás jakoby snad žádá, aby trolejbus 6Tr se vzduchokapalinovými brzdami zastavil na stejné vzdálenosti nebo se choval při mezních situacích stejně, jako třeba vůz 21Tr.
Vždyť je to nesmysl. A tak, když budu mít třeba Oltcit ve vynikajícím technickjém stavu, zcela po právu projde TK, tak to přece neznamená, že je to bezepčné a uto a že se mi s čerstvě nalepenou známkou TK nemůže nic stát. A stejně tak, a to hlavně, když někdo posvařuje Fábii ze dvou bouraček, na TK to nikdo, pokud to není svařeno v JZD za šera pod lampou, nepozná, a tak mohu mí mylný dojem, že mám moderní vůz, ve kterém se mi nic nemůže stát.

Jo a mimochodem, "hladový oko". Ameriky ho nikdy neměly. A na to, že v autě není signalizace stavu jízdy na rezervu, by správně, pokud jsou registrovaná po roce 2001, měly mít vyjímku v TP [lol]. Stejně tak jako je vyjímka na to, že nejdou sklopit zrcátka, nebo že ovladač zrcátek není podsvícen.
Cobretti5
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 4-2010
Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 19:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Eon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2013
Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 20:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zálešná ve Zlíně. [happy]


Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 4-2011

Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 23:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cobretti5: Tak jako nechat opravit auto po takový totálce tak, aby vypadalo jako z fabriky a nevyměnit značky za pětikilo (kór, když je to auto mediální hvězda) je teda fakt gól [lol]
ner. OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.142.139
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 14:24:47    Odkaz na tento příspěvek  

Já hlavně nechápu, že se to vyplatilo vůbec spravovat. Ten Seat přece zase nemůže bejt tak vzácnej.
Spíš si myslím, jestli někdo nevzal obyčejnej Leon, nenacpal do něho ten motor z té havárky plus jiné prvky dané výbavy a nenalakoval na žluto.
Bůhví jak to bude.
Hippieguy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2014
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 19:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdravím,
poslušně hlásím, že zde máte nového vrakohledače.
Tak k Prvním dvoum obrázkům, bílá Corsa, už 4 roky kolem ní chodim do školy, nehnula se z místa. Kola na ráfku, nádherný stav, interiér jako nový, bez značek. na sedačkách jsou igelitové potahy, takové, které se dávají na nová auta při prodeji. Pneu co jsou na autě mají ještě "chloupky". Vzhledem připomíná nové auto, které ujelo jen pár km.

Modrá Mazda 323F Dálniční známka z roku 2005, technická prošla v orce 2006. Pod autem vrstva nafoukané hlíny, jedna pneu na ráfku, zbylé ještě drží. Má už ukopnuté zrcátko a nedávno nabourané dveře spolujezdce. V poškozené části ještě není koroze.

Suzuki swift.
Poprvé jsem ho zpozoroval v létě. Stojí furt na stejném místě. Na začátku ledna ho někdo naboural a přehodil přes obrubník. 8.1 dostalo výzvu od MP.





transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Modrá Mazda,se zde objevila již xkrát,stačí proheldat archívy [wink] ta technická je celkem síla..
Jinak,když nekdo to suzuki naboural,tak by mě zajímalo jestli o tom majitel ví,a viník neujel,třeba je majitel někde dlouhodobě pryč,a o ničem neví..
Výzva dává znát,že už tam opravdu musí stát dlouho,hezký úlovky ..



(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

(IQ+Love= Škoda Auto)
Moje Fotky najdete zde.
Na stránku postupně přidávám svoje fotky Youngtimerů a někdy i Veteránů..
V Každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Když ti vadím, ignoruj mě [proud]
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6234
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Opravdu je vhodné nově příchozího, kterého tady vítám, hned zdrbat, že si neprošel archiv?[uhoh]

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
DonSalieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sakra té Corsy je veliká škoda.... To by mě zajímalo z jakýho důvodu někdo odstavil fungl nový auto....... Hned bych se jí ujal :D
Hippieguy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2014
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě v prosinci nebylo nabouraný. Sice má technickou do 13/6, ale nabouraný nebylo. Stojí v mírný zatáčce, takže ho asi nabouralo nějaký jiný auto a odjelo. Stejnej model swiftu bylo moje první auto.
Je nějakej mechnismus, pomocí kterýho je možný auta pohohle typu odkoupit? Nebo má s tim někdo zkušenot?
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6235
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Odtažené vraky obvykle města prodávají formou obálkové metody, akorát samozřejmě bez papírů.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Robert_08022 Opravdu je vhodné nově příchozího, kterého tady vítám, hned zdrbat, že si neprošel archiv?
[lol]
Já nenapsal nic špatného,doufám že si to ani nikdo nemyslí [uhoh],jen jsem chtěl autora informovat,
že ta Mazda je síla,že už se tady parkrát objevila,a že má hezké úlovky,to je celé..

(IQ+Love= Škoda Auto)
Moje Fotky najdete zde.
Na stránku postupně přidávám svoje fotky Youngtimerů a někdy i Veteránů..
V Každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Když ti vadím, ignoruj mě [proud]
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6236
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chtěl jsem tě spíš vyprovokovat k vysvětlení, což se povedlo. Mohlo to tak totiž vyznít, a to by byla škoda.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Další plnohodnotné příspěvky,bravo,až si zase někdo bude stěžovat, že fotky mizí rychle do archívu,víme kdo za to může [proud]

(IQ+Love= Škoda Auto)
Moje Fotky najdete zde.
Na stránku postupně přidávám svoje fotky Youngtimerů a někdy i Veteránů..
V Každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Když ti vadím, ignoruj mě [proud]
Knuudl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 8-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Piče nebuď agresívny! Už sme ťa riešili dosť.

Pre najväčšie kuriozity som tu JA! [kladivo]
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Knuudl Opravdu? to říká ten pravej,kterej mi opět vulgárně nadává [uhoh]

(IQ+Love= Škoda Auto)
Moje Fotky najdete zde.
Na stránku postupně přidávám svoje fotky Youngtimerů a někdy i Veteránů..
V Každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Když ti vadím, ignoruj mě [proud]
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6237
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kurňa, já tě pochválím, že jsi to vysvětlil a vše je tedy OK, a ty vyletíš jak idiot. Tak nevím, kde je chyba.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Knuudl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 8-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ty degrade, zalez na virt a buď rá že jseš!

Roberte na neho sedí len ten citát od Wericha.

Pre najväčšie kuriozity som tu JA! [kladivo]
Knuudl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 8-2012

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A vulgárne vyjadrovanie sa je viac ako nutné v tvojom prípade!

Pre najväčšie kuriozity som tu JA! [kladivo]
Hippieguy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2014
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 20:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak diky za pochvalu. Az sleze snich, tak to nafotim lip a pridam sem fotky jedne zahrady ve slivenci, kde ma majitel asi 8 pozvolna se rozpadajicich skodovek od spartaku po favorita jeden MB piano.
Tak o tom prodeji mesta sem si ted hledal, ale o tom, ze to prodvaj bez papiru sem nic nenasel.
ty corsy je skoda, ale ta se asi nikdy do "prodeje" nedostane, protoze je n sokromem parkovisti bytoveho domu. Na to parkoviste se da prijet jen pres zavoru n cip, takze predpokladam, ze stoji na soulromem pozemku.
omlouvam se za preklepy, pisu na telefonu.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6238
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 21:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ono to jinak nejde, kde by ty papíry vzali? [happy]

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 1-2013

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 21:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

vidím že modrá Mazdička se stále drží [happy] jen škoda že už je načechraná [sad]
tak držím palce kamaráde v dalších úlovcích
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5457
Registrován: 2-2005

Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 20:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Ondra: Myslim si to stejne. Kastle Seatu je tak dorasovana, ze prose nekdo vzal jinou a cenne agregaty tam prevesil...

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!