K-report
 

Archiv diskuse Student Agency do 28. 08. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Archiv diskuse Student Agency do 28. 08. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 14:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo:Jste odborník, proto byste měl být ihned zaměstnán jako dopravní analitik ve Student Agency.

Za to ty jsi spíše fabulátor a též zřejmě i lhář, když dokážete napsat toto: (z diskuze Regiojet 25.8.) Ono se tak nějak zapomíná, když jezdil Jančura autobusy z Prahy do Liberece za 1 korunu aby se vytlačila konkurence, a pak šup ceny nahoru!

Sám moc dobře víš, že ta cena byla kompenzační, protože nemohl zajíždět na AN v Liberci. Dokonce SA vyhrála kvůli tomu soud. A takových lží už jsi zde na fóru natapetoval stovky, takže na tebe nemá smysl reagovat, protože ty vedeš proti SA/RJ válku a nějaká diskuze jde absolutně mimo jakékoliv racionální myšlení. Zprasil si diskuzi RJ a teď prasiš i tuto diskuzi.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2254
Registrován: 12-2003

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 14:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Válku? Kolik je vám let? S takovým uvažováním co máte, můžete jít rovnou z fleku hlásit na nádraží odjezdy vlaků. Já nejsem zaujatý proti žádnému dopravci, ty vaše slinty a úvahy, jsou vážně mnohdy dost prazvláštní.

Tady byla diskuze zcela v pohodě o vjetí autobusu a následné nehodě přes bílou čáru. Nebo ono se to nesmělo takto zpětně tady diskutovat? Toto je diskusní forum, nikoliv nějaký firemní intranet. Pokud se vám něco nezdá, stěžujte si na dopravní infrastrukturu na MD. papac
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Synergy: Řidič Octavie narazil do autobusu. Zavinil nehodu. Řidič autobusu zřejmě (a to z pohledu kamery nepoznáme) udělal přestupek. Nic více, nic méně. - Kdyby řidič busu neudělal prasárnu, oktávie by do něj nenarazila, ale budiž, řidič oktávie se měl přesvědčit a ne spoléhat na to, že předpisy dodržují všichni jako on (viz. předchozí jízda v koloně).
Řidič Octavie porušil ustanovení silničního zákona a způsobil lehkou dopravní nehodu s minimální škodou. Řidič autobusu možná porušil ustanovení stejného zákona a udělal přestupek. - řidič autobusu "zcela evidentně" nikoli "možná" porušil.

Fkam: ať tam dají nějaké betonové záterasy a bude klid. - Ano, to by bylo řešení.

Tam to porušuje kdekdo, zvlášť v pátek odpoledne v době nákupů je to tam docela krušné. - to ale nikoho neopravňuje, aby se choval jako prase. Když se tak chová někdo jiný a jeho zaměstnavatel tvrdí, že je jednička, tak by to tuplem dělat neměl.
Co jsem slyšel od řidiče SA, tak pracovat u této firmy není žádný med. - tomuto tvrzení na 100% věřím.

6120: možná si dokážeš představit jak to u SA muže vypadat.. našponované JŘ, ostré obraty kdy se uklizí a zbrojí autobus místo odpočinku to nutí jezdit řidiče tak jak jezdí, rozhodně ne v pohodě. - ano, toto je velmi trefné, potom ale nemá společnost Student Agency zhola nic společného s jedničkou na trhu.
Záloha? Máš pravdu ale nenech se vysmát vždyť dnes je trend jezdit s minimem maximum tedy nejlíp bez záloh a na krev. Pak se všichni diví jak to dopadá. - ano, to je prostě realita dnešní doby, ale jednička na trhu by se takto chovat neměla."

Gabuliatko: Jen by mne zajímalo kolik by ze zde našlo kritiků, kdyby SA poctivě na Zličíně (a jinde) stála v době předvánoční (kdy se tam stojí kolona o 100 metrech) - v tomto případě bych kritizoval nastavení jízdních dob a obratů busů SA, protože jednička ta trhu musí přece s takovýmito předvídatelnými situacemi počítat.

Sípí: Řidič busu zřejmě udělal přestupek, ale je třeba si takéuvědomit, že veze 50 lidí, což je asi tak 30 aut v té koloně. Když město, potažmo stát kašle na zavedení tzv. bus-line všude tam kde je to vhodné a potřebné, tak se nemůžeme divit, že se toto děje.
Jaký je problém, tam do toho druhého pruhu udělat nájezd přerušovanou čárou a do pruhu vypsat BUS? Naprosto žádný. Na západě je toto zcela normální, jenom u nás je to opět problém.
- sorry, ale toto není omluva. Samozřejmě, že pruhy pro autobusy by byly ideálním řešením, ale za stávající situace s tím mají počítat v jízdních řádech. A to, že se zmíněný řidič zachoval jako prase nelze omlouvat tím, že prasetem nazvete někoho z diskutujících.
(z diskuze Regiojet 25.8.) - toto je však vlákno SA a spory odjinud sem zjevně nepatří.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já nejsem zaujatý proti žádnému dopravci
Apríl už byl

Toto je diskusní forum
Už ani ne, začíná to být Bevelovo forum plné polopravd a lží (jako s tím Libercem) a agresivních a vulgárních injektiv:

doufám že mu teplý stewardík nevylétnul předním oknem z uličky ven
autobusák je prase
Ostatně že jsou řidiči SA prasata
autobusák byl prase jako brno
šoupne nějaké hovado od Studen Agency
Pokud je Jančura idiot, a toleruje takové prasárny

a z vedlekší diskuze hnoje vybírám jen fyzické vyhrožování uživateli T. H.:

protože v případě vašeho setkání semnou, bych asi neudržel své jinak vždy klidné emoce pod kontrolou, a mohl vám způsobit úraz...

Toto diskuze není, to je hnuj,Bevelo
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sípí Sám moc dobře víš, že ta cena byla kompenzační, protože nemohl zajíždět na AN v Liberci. Dokonce SA vyhrála kvůli tomu soud. A takových lží už jsi zde na fóru natapetoval stovky, takže na tebe nemá smysl reagovat, protože ty vedeš proti SA/RJ válku a nějaká diskuze jde absolutně mimo jakékoliv racionální myšlení. Zprasil si diskuzi RJ a teď prasiš i tuto diskuzi. - Na druhou stranu všichni dobře víme, že když na Brnu jezdili SA za 50,- Kč POUZE na spojích ve stejnou dobu, kdy jela i ASIANA, tak dostali právem za zneužití dominantního postavení na trhu od ÚOHS dosti vysokou pokutu.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2260
Registrován: 12-2003

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky za "výcuc" zaujatého a málo nestranného Sipiho, neb jsem konečně zjistil, pod jakou bedlivou kontrolou a s přehledem tu pracuje mistr Sipi. Já nějakému hlupákovi T.H který nejspíš sežral knihu vědomostí - nevyhrožova, takto jsem mu odpověděl na jeho otázku, že by se rád semnou setkal, já mu naopak nic takového nenabízel. Pokud jste aspoň trochu inteligentní, tak byste žvást tohoto bludu nekomentoval. Ale protože vidíte jen to nejlepší. Asi půjdu ve vašich šlépějích. Tím bych tento styl konverzace z vaší strany ai uzavřel.. :*
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Huples: A to, že se zmíněný řidič zachoval jako prase nelze omlouvat tím, že prasetem nazvete někoho z diskutujících.

Aneb kdo jsi bez viny, hoď kamenem... Nikdo není dokonalý, ale takových přestupků se děje tisíce za den, to tady máme tolik prasat?
Nevím, dívám se na to trochu jinak. Pokud bus bude stát tu kolonu a nebude mít žádnou přednost (časovou úsporu) před autem, tak proč s ním příště pojedu?
Můžeme si představit, že tam ten bus není a místo toho je ta kolona delší o 30 aut, to se může lehce stát...sorry, ale to už radši ať to objede klidně přes plnou...

toto je však vlákno SA a spory odjinud sem zjevně nepatří.

Však poznámka o "Liberci v diskuzi RJ se týkala SA, tak sem jí sem převedl, ale byla to pouze Bevelova leř, protože neni schopen si ji nijak obhájit..jak klasické
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3598
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Huples: zrovna bych řekl že ta jednička na trhu pro lidi s názorama typu no ja jezdim Brno-Praha tak 1x mesicne a vzdy jsem vetsinou spokojen. Teple napoje jsou vzdy, prijemna stewardka taky, nealko, pivko ... Nekdy v zime se stalo ze kafebar nejel tak vraceli 10kc ... Jednou mne namichlo asi 15min tankovani paliva, ale jak rikam, budme radi ze tu ta spolecnost je, vcem bychom jinak do prahy jezdili ... a urcite bez kafe . Vlak je dobrej, ale je tam nuda : s timhle know how z maxima minimum na krev do autobusové dopravy právě přišla jako první. Každej vidí to kafe ovšem né ten systém ve kterém dělají její zaměstnanci a na čem to všecko funguje. Typické na vrch huj ve spod fuj. Pro náš národ ovcí ale naprosto dostačující protože je to nezajímá. Nějak mě poslední době připadá že ostatní dopravci se snaží RJ napodobovat, ovšem jen po té stránce z minima vyjet maximum za každou cenu ale bez kafe.
AV 15-30
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Huples: Na druhou stranu všichni dobře víme, že když na Brnu jezdili SA za 50,- Kč POUZE na spojích ve stejnou dobu, kdy jela i ASIANA, tak dostali právem za zneužití dominantního postavení na trhu od ÚOHS dosti vysokou pokutu.

Ano, samozřejmě beru, Bevelo mluvil o Liberci a proto jsem napsal, že to byla lež. Za Brno dostali pokutu asi právem, ačkoliv cena byla pouze pro držitele kreditek, ale to se tu už x krát řešilo a asi neni potřeba to znovu otevírat.

Bevelo:Tím bych tento styl konverzace z vaší strany ai uzavřel..
Taky mě těšilo a neboj, jsi tu pod neustálou kontrolou
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3599
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud bus bude stát tu kolonu a nebude mít žádnou přednost (časovou úsporu) před autem, tak proč s ním příště pojedu

Pro autobus jasně platí pravidla silničního provozu jako pro všechny ostatní pokuď nemá preferenci. Aby se to vyplatilo a bus byl zvýhodňován na silnici preferencí je úkol pro někoho jiného rozhodně né pro řidiče za cenu jakéhokoliv přestupku
AV 15-30
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2261
Registrován: 12-2003

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120:

...raději se svezu vlakem, o kterém vím, že se dostanu do cíle i bez kafe. Ovce, kteří berou za tu správnou věc kafe, nealko pivo, a nějakou kočku která běhá mezi sedadly se sluchátky - to vážně jako servis k dopravě po železnici asi vyžadovat nebudu. Na tohle jsem zvyklý spíše z letadel. Jenže Čech to má rád, ovce taky, proto jak píšete: na vrch HUJ, ve spod FUJ. Pokud v takovém systému pracují i jejich zaměstnanci, je to smutné. Ale třeba se to časem zlepší! Další faktickou věcí co jste popsal "kopírování SA dalšími dopravci", pokud k tomu skutečně dochází, je to taky špatné. Protože zase je to jen o lidech, o systému s těmi lidmi, o cestujících - kteří tohle mají rádi. Nakonec to zase odséřou ti zaměstnanci, a zase je to dobré - je to pro oVčana! A tak se jedé dál, podél bílých skal kočárem, jako by se nic nestalo a nedělo...

ad. Sipi: jsem rád že jsem pod kontrolou, můžem to pak ještě protřepat u nás na intranetu. Budete jen vítán...

(Příspěvek byl editován uživatelem Bevelo.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Bevelo.)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3600
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 15:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo: Ona samotná fluktuace řidiču a stevardek o něčem jasně vypovídá. Já ty zážitky zaměstnancu SA znám jen z vyprávění ale nemám jim důvod nevěřit ač se mě to kolikrát zdálo neuvěřitelné. Větší buzerace za tak mrzký peníz je snad už jen v IdiotCOMpany ale ostatní se vydávají tou samou cestou. Vyjímkám čest. Moc jich ale už neni.
AV 15-30
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 16:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120:
Pro autobus jasně platí pravidla silničního provozu jako pro všechny ostatní pokuď nemá preferenci. Aby se to vyplatilo a bus byl zvýhodňován na silnici preferencí je úkol pro někoho jiného rozhodně né pro řidiče za cenu jakéhokoliv přestupku

To máte jistě pravdu, ale naštěstí žijeme v době kdy policie trochu přivírá oči a nejsou to zdaleka jen busy. Nejvíce privilegií mají řidiči sanitek (bez zapnuté výstrahy), těm se odpustí skoro vše, jistě víte, že ty se s nějakou povolenou rychlostí vůbec nemažou a může se jednat jen o převoz pacienta na kontrolu, naštěstí busy nejsou zase až tak pozadu..tady vítězí zdravý rozum, díkybohu.
Aby si někdo nemyslel, neobhajuju nějaké omezovaní provozu nebo agresivní chování, prostě existují situace, kdy se přestupek může udělat a nic se nestane. Po cestě busem po rebublice jsem takových situací zažil spoustu a málokdy bych řidiči něco vyčetl, spíše to člověk lidsky pochopí.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3602
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 16:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A nebylo by lepší udělat takové podmínky aby byla autobusová doprava atraktivní proti individuální i bez hmouření očí PČR..
AV 15-30
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 16:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já v to doufám již několik let, že se něco změní. Bohužel nikdo se k tomu nemá, teď s tím trochu pohne drahý benzín, ale pochybuji, že se to třeba Prahy nějak výrazně dotkne. Ono to souvisí i s nedostatkem finančních prostředků a "nutné" šetření v dnešní době. Tak snad za pár let se třeba takovému Londýnu alespoň přiblížíme...
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 16:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Příspěvek 3598 Navrch HUJ, vespod FUJ: to je přesně ono. Co se týče toho napodobování, tak to mi vadí taky. Stejně jako mě zvedá ze židle hraní si na letadlo. LETADLO je LETADLO a AUTOBUS je AUTOBUS. Jedni z mála, kdo SA nenapodobuje je podle mě Eurolines, kteří se svým větším vzestupem mezi sedadly mají filosofii Business Class o dost jinak postavenou a já je intenzivně preferují.


Sípí: Ano, beru z5, souviselo to s Libercem, takže se za tu svoji poznámku omlouvám.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3924
Registrován: 3-2004

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 18:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Výborně! Po pár týdnech mám zase důvod tuto diskuzi nějakou dobu nečíst...
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
žlutý anděl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.218.188.21
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 18:45:03    Odkaz na tento příspěvek  

Nechápu jak někdo může obhajovat tu nehodu. Řidič busu SA nese spoluvinu. Prvně přejel souvislou bílou čáru a ještě šrafování. A to je pánové zakázáno jen pokud nejde o objíždění překážky. A to v tomto případě nejde. Řidič auta měl ten bus v mrtvém úhlu. Obhajovat, že má zpoždění nebo ihned musí zpět, nikoho nezajímá. Uvědomte si, že se z toho řidiče busu mohl stát také vrah k čemuž chyběli vteřiny, pokud by vyjel dřív a bus vzal auto z boku. Jednání řidiče SA je tedy neomluvitelné. Schválně jsem video poslal známemu, který u Policie šetří nehody. Jeho odpověď - jasná spoluvina pokuta a odebrání bodů oběma.
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 19:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přátelé, čtete vůbec ty příspěvky nebo jen musíte vyblít svoji pravdu?
Kadel6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2011
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 19:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dříve byl autobusák pan profesionál který měl profesionální čest a hrdost,za takouhle dobytčárnu by tímto řidičem pohrdali a styděli by se za něj.Je vidět že se čím dál více projevuje nedostatek řidičů a tak navzdory proklamacím o přísnosti výběru sáhnou firmy po každém kdo má řidičák a je ochoten za tu trošku peněz na sebe vzít tu obrovskou odpovědnost.A tento pan "rádobyřidič"je jen následek.....
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9619
Registrován: 3-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 19:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"se čím dál více projevuje nedostatek řidičů" můžeš mi říct ve které oblasti? Měl bych pár kandidátů, kteří by rádi jezdili a u nás pro ně není místo.
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3606
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 19:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: Podle mě je to kraj od kraje. Nutno počítat s tim že nejsilnější generace řidiču kteří jsou dnes 50+ pomalu a jistě stárne.
AV 15-30
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9620
Registrován: 3-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 19:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Proto se ptám konkrétně, nějaké vymyšlené slinty mě nezajímají.
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Kadel6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2011
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 21:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magig,snad všecky firmy hledaj řidiče a na busy obzvlášť(zkuste si projít internet popřídě obvolat pár firem včetně SA),pokud vy máte pořadník tak jste zřejmě celostátní vyjímka...
Vím to z vlastní zkušenosti,můj synovec má zájem po kamionu zkusit bus a věřte že ne firmy,ale on si vybírá kam nastoupí např.BusLine,DPMLaJ,ČSAD Liberec po pohovoru v praze a psychotestech v Brně přijat i do SA,má základy angličtiny takže i Interbus,VegaTour atd...

(Příspěvek byl editován uživatelem Kadel6.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Kadel6.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9622
Registrován: 3-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 21:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky za odpověď, já mám z naší oblasti trochu jinou zkušenost.
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Kadel6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2011
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 21:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Smím se zeptat jaká oblast je to konkrétně?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9623
Registrován: 3-2005

Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 21:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Střední a jižní Morava.
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Kadel6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2011
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 21:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aha,díky za odpověď,je to smutné ale morava je celkově bída,pracuju ve strojírenstnví většinou pro autoprůmysl a vím že na moravě je málo práce i v mém oboru...,no snad někdy bude zase líp
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2774
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. srpna 2012 - 22:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jen pro doplnění, dnes jsem jel tu trasu na Zličín a to místo, kde řidič oktávie vyjel doleva, je přesně bod, kde z jednoho pruhu vznikají dva, což na videu není až tak vidět. Ergo on použil první stopu, kterou je možno se do toho pruhu dostat a nepřejet přitom žádnou zakázanou čáru.

A velmi bych prosil odborníky typu Sipi, aby nepoužívali na omluvu neomluvitelné prasárny řidiče SA debility typu dodržení JŘ, vyhovění cestujícim, chybějící pruh pro autobusy. Podnikatel, jehož zaměstnanci si musejí nebo chtějí ohýbat zákony, aby mohli plnit svou práci podle zadání, je blb. Pokud ho z Jančury nechcete dělat, nechte to radši na tom, že zaměstnává blba, proti tomu není imunní nikdo.
heslo???
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.168.67
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 00:17:09    Odkaz na tento příspěvek  

Anděl, Slim - obvykle s vámi moc nesouhlasím, ale tentokrát za 1. A se Sipim obvykle nejsem názorově v rozporu, ale tentokrát tak za 4 a to ještě se zavřenýma očima.
Jinak před nějakou dobou, si to řidič SA zkracoval někde těsně před Prahou přes benzinku, cpal se odstavným, přeletěl přes benzinku a cpal se zase zpátky. Přemýšlím, kolik z nás v tom autobuse to ocenilo, že nám ušetřil půl minuty, o kterou pak stejně přišel na semaforech v Praze. Spíš byl za blba. Ale někteří tady by mu za to asi ještě tleskali, přece to dělá pro lidi a jako autobus "může"
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 01:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jízdní řády jsou standardní tak jako u jiných dopravců. Stejně tak chování řidičů je "standardní" jako u jiných dopravců.
Fkam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 3-2011
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 04:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chtěl bych mít takové starosti o bezpečnost na silnicích jako někteří tady. Taková D1 to je chuťovka zejména v pracovní dny, zejména někteří zahraniční TIRáci, potom čeští a němečtí osobáci a autobusy zejména menších dopravních společností, to je taky někdy jen tak tak. Tu hysterii kolem jednoho přestupku opravdu nechápu, tak se stalo, nikdo není neomylný, ani řidiči autobusů ne. A tohle je ještě dobré, než například jet po dálnici s otevřenými předními dveřmi (další nejmenovaný malý český dopravce jezdící na D1 - typické například totálně nepřehledný jízdní řád) nebo přeprava stojících cestujících na mezinárodním spoji (pro změnu slovenský dopravce), výstup cestujících v odstavném pruhu u Prahy na D5 aneb lenost zajet na ten Zličín(český dopravce). To bychom museli pak stát na té dálnici s dalekohledem a opravdu kontrolovat autobus po autobusu zda je všechno ok.
Metrolinka 17 je plýtvání
Nejlepší dopravu mají v Curychu
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7898
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 07:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glory: Ale VKJ není zrovna standartní dopravce
Fotky na MHDFOTO blog na iDnes.cz
Říkejte mi MMM
Lži jsou jako déšť... a už zase prší.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3926
Registrován: 3-2004

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 07:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

přeprava stojících cestujících na mezinárodním spoji

To je nějakým předpisem zakázáno, pokud má odpovídající bus?
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2775
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 10:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fkam: Vy jste tak krásně mimo...všiml jste si, že tady neřešíme bezpečnost v dopravě na D1, ale prasácké chování řidiče SA? A opakuju, pokud chcete používat jako omluvu pro něj to, že i jinde a jiní prasí, hoďte si mokrý hadr na hlavu. Plus k tomu připočtěte to, že jinde a jiní nemají plnou hubu toho, že jsou o třídu lepší a nejlepší.

Heslo : znám to, Benzina Rudná letos v létě. Upřímně - taky jsem si tu cestu párkrát zkrátil přes tu pumpu, ale já jsem tam byl za sebe, on tam byl za firmu. Paradoxně to neznamenalo porušení předpisů, pouze vychcanost...ale zrovna to je docela významná součást image firmy...
Denis_novák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 10:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bevelo:
Když o něčem diskutuji, tak je potřeba se pořádně podívat, nebo si o tom něco zjistit. Z několika článků jsem pochopil, že styl práci na Vašem webu je odlišný, tzv. styl jedna paní povídala to, co slyšela další paní u doktora. Takže, asi máte trošku delší vedení. Laskavě se podívejte znovu na to video, nebo, pokud máte auto, tak do něj nasedněte, a zjistíte, že vzhledem k tomu, že se JEDNÁ O SJEZD Z DÁLNICE D5 SMĚR ZLIČÍN, tak autobus jel z Plzně do Prahy. Při pohledu na záznam z té kamery je vlevo Globus s čerp.stanicí a vpravo najíždíte k AVION parku. To jen pro Vaši informaci. Třeba je to opět Váš subjektivní dojem v rámci diskuze, ale realita je někde úplně jinde. Nevím, jak více polopaticky Vám to vysvětlit. Ale třeba si najdete zase jiný výklad, jak je u Vás zvykem.
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 10:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: to video sice ukazuje ne zrovna předpisové chování, ovšem je zase spousta dalších případů, kdy řidič stejné společnosti nehodě zabrání. K těm ale už videa nejsou. Na ty desítky miliony kilometrů a stovky řidičů si myslím, že SA není nijak vyjímečná a nevybočuje z řady.
A i dle mýho známýho co pomáhá a chrání mají na nehodě spoluvinu OBA.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8191
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 11:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glory - pomahači a chrániči tu spoluvinu takto řeší v případech, kdy by se museli namáhat s dokazováním prasáctví jednoho z účastníků, jejich právní povědomí je cca takové, jako většiny průměrných uživatelů komunikací. Řidič ochcáfky nemohl předvídat, že žluté überschwein připrasí přes plnou čáru a šrafu, když se v tomto místě věnoval vyjetí zpoza auta (pohled vpravo do špíglu, opatrné vyjetí do pruhu a ejhle, z mrtvýho úhlu se přiřítí žlutá stodola a škrtne o čumák). V tomto případě je to zcela jednoznačné a pokud to je jinak, není nic jednoduššího, než postoupit do vyššího levelu a podat stížnost na postup řešících příslušníků.

A pokud chcete argumentovat s předvídáním, tak raději nevycházejte z baráku, abyste náhodou otevřením vchodových dveří někoho neoslnil a nezpůsobil nehodu. Nebo spíš ani nevylézejte z postele.
"Sloužit zájmům veřejným a všeobecné blaho podporovat, to je základní vlastnost slušného podnikatele."
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2777
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 14:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glory: Souhlasím s Petrm K, taky bych se na místě řidiče oktávky odvolával až do úplného vítězství. Co se týká toho ostatního, nevybočuje to z běžné praxe na silnicích, zabránit nehodě, když to jen trochu jde, to se daří občas každému, kdo po silnicích jezdí, ani v tom není SA lepší. Souhlasím, možná tím, že jsou žlutobusy víc vidět, může to působit dojmem, že jsou to větší prasata než jiní, ovšem - zase se musím vrátit k tomu Jančurovu základnímu mottu - o třídu lepší...Pokud jen nejsou horší, znamená to, že z jejich pohledu je to neúspěch.
Fkam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 3-2011
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 14:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jako by tu všichni byli bezchybní. Nikdy jste na silnici neporušili předpis, nikoho neomezili. Známé "firmy" které tu akorát urážejí. Zase se řeší blbost.
A to se pohybuji tedy jenom v MHD, takže tak trochu vím o čem je řeč. A když už jste v "ráži", tak co takový AETR a společnost EUROLINES? Tam je to taky mnohdy zajímavé - 1 řidič Freiburg - Praha atd, 1 řidič za 3 hodiny 15 minut z Vídně do Prahy, přes obec rychlost 80 km/hod ! A mohl bych klidně tak říct, že je to šílená společnost. Akorát vadí Jančura, to je všechno, ani ne porušení dopravních předpisů, jako že to byl žlutý bus = Jančura
Metrolinka 17 je plýtvání
Nejlepší dopravu mají v Curychu
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2779
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 15:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fkam: A proč to sem taháte? Opakuju, že se tady aktuálně diskutuje o videu, na kterém řidič SA způsobil svou prasáckostí nehodu. založte si místnost Eurolines a řešte si to tam do alelujá. Jančura=žlutý bus, nebo kdo teda? ČD=Žaluda, Leo = Novotný, zajímá někoho jméno toho řidiče, strojvedoucího nebo průvodčího? jak se jmenuje majitel Eurolines, viděl s ním někdy někdo rozhovor v TV? Když se tam všude ten žlutoblb cpe a ještě každému nabízí svůj mobil, je to hodně nespravedlivý, když si to průměrný vohnout takhle personifikuje? Jděte s touhle formou diskuse někam...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5580
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 15:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"že jsou žlutobusy víc vidět, může to působit dojmem, že jsou to větší prasata než jiní"

Ne. To je tím že se firma prezentuje jako daleko dokonalejší než konkurence. Každej pak na ně čumí jestli je to pravda a hledá že není. Když někdo má mohuátnou reklamu tak tohle je odvrácená strana.

Jinak - je prasení a pak "mírné nedodržování zákonů v mezích zákona", kdy se sic něco poruší ale nehrozí to (okamžitým) průserem. Typicky překročení vmax někde na volný silnici v přehlednejch rovinách nebo totéž při vjezdu/výjezdu ze vsí kde je cedule "předsunuta za účelem výběru mejta". No a pak jsou prasárny typu vjíždění do pruhu, myšky, přejíždění plnejch čar a zeber, překračování vmax kde je to o hubu (před křižovatkama kde je např. horizont).
žlutý anděl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.218.188.21
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 15:51:50    Odkaz na tento příspěvek  

ad Fkam opravdu to vše myslíte vážně? Vy tu nehodu považujete za maličkost? Uvědomujete si jaké mohlo mít následky chování toho řidiče autobusu? Uvědomujete si to při své naivitě? Je vám jasné, že z toho řidiče se mohl také stát vrah?, kdyby to auto vyjelo o dvě vteřiny dřív? Na zadní sedačce 2 děcka? Máte vůbec nějaký cit? Nebo jen to zatvrzelé žluťáctví? Co by jste říkal, kdyby to odnesli ty děti a zaplatili to životem? Co kdyby to byli vaše děti? Také by jste obhajoval toho řidiče? Chlape zkuste použít to na krku. To že to dopadlo takto je shoda náhod. Onen řidič může děkovat, že tentokrát to takto dopadlo a bůh stál při něm. Příště tam můžete být vy, vaše auto, vaše děti. Tady vůbec nejde, odkud je jestli jezdí u SA nebo Eurolines. "Prasák to bude totiž pořád".
A výmluvy na jízdní řád nepoužívejte, ty totiž lidský život nikdy nevrátí. Ano přestupek udělá každý ale je velký rozdíl zda je to úmyslný nebo neúmyslný. A v tomto případě jasně úmyslný!
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 16:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zluty andel: Byla to naprosto obycejna plecharina. V zivote se na kdyby nehraje.
Posláno z mobilu.
Glory
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 16:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim a Petr_k: Pokud bys vezl svoje dítě a byl na místě řidiče s Octavií, vjel bys tam stejně jako on?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2780
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Synergy: Ale to kdyby je principem postihů za přestupky. Vy tvrdíte, že dokud někoho nezabije, je všechno v pořádku a plechy nejsou nic. Petr Vlček i Žlutý anděl mají naprostou pravdu a Vy se akorát shazujete obhajováním neobhajitelného. Ony i ty obyčejné plechařiny mohou vzniknout ze dvou důvodů - obyčejná nepozornost a přehlédnutí nebo hulvátství a prasení. To první omlouvitelné je, to druhé nikoliv a to je přesně tenhle případ.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2781
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glory: Vjel, protože v místě, kde vedle mých levých kol začíná nový pruh, nepředpokládal bych, že tam už někdo je. Upřímně - podíval bych se do zrcátka, ale jako argument na obhajobu toho prasete to nepoužívejte. Skoro bych odhadl, že to hovado tam vlítlo takovou rychlostí, že pokud se i podíval, v té zatáčce ho vidět nemusel.
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta rychlost musela být tak kolem 40 km/h maximálně. Svůj pohled jsem řekl, vy svůj tady taky melete pořád dokola. Nikam se to neposune. Nikdo z nás na místě nebyl a evidentně nikdo neví, jak se nehoda vyřešila. Jedno je ale jisté - byla to normální plechařina, jakých jsou denně desítky. Jestli se shazuji, nechám na posouzení jiných. Ale můj pocit je, že stále mám tu výhodu, že se můžu shodit (tedy klesnout), někteří už nemají kam.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.49.12
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:51:30    Odkaz na tento příspěvek  

Ona totiž SA prasí jak to jen jde. Už jsem kdysi popisoval zážitek, kdy mě žlutej bus předjel na padáku do Boče (Úkr, mimo pravidelné linky SA) a cca 70 km/h to vpálil do začátku obce, kde neměl šanci před případnou překážkou vůbec dobrzdit.
Jezdíval jsem IGK do Prahy na VŠ a vím jak a za jakých okolností mě SA předjížděly (typicky zabrat na "průjezdu" Bochovem střed vozovky, bez ohledu na ostatní účastníky provozu). A to nejezdím zrovna pomalu, ale spíš podle poměrů a rozhledu.
Tohle je jen další případ, kterej náhodou někdo natočil.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 18:29:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petr vlček:Reklama SA je asi opravdu "mohutná",ale každý jejich zákazník si může po zkušenostech s nima udělat obrázek o "pravdivosti".

Já se ptám dost často známých kteří s SA někam jeli a v opravdu velké většině jsou spokojeni a nebo i nadšení(nepřeháním).
Dokonce jedna známá (z nádražácké rodinky jak vyšité),která je jinak kritizuje, že nechtějí jezdit vlakem do "každé vesničky" apdobný odborářský žvástyje ohodnotila celkem dost slušně.


Nebo např. jedna rodina,která nedávno přijela do Budapešti kvůli problémům s busem s velkým zpožděním vychvalovala jednání jejich zaměstnanců,až mě to docela zarazilo.

To jen tak, že drtivá většina lidí se dopravou zajímá(spíš nezajímá) poněkud jinak než zdejší pisálkové na K-r.
A pokud jsou označováni "tupým stádem,kterýmu stačí kafe",tak toho asi SA dostatečně využilo.

Je to ale dobře nebo špatně??
Byla by dálková doprava v ČR v něčem lepší,kdyby se do ní Radim Jančura necpal??
žlutý anděl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.218.188.21
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 19:02:42    Odkaz na tento příspěvek  

ad Synergy na kdyby se v životě chlapečku hraje. Zkus trošku víc myslet. Nepodsouvejte něco, že to je proti kampaň SA. To říkáte pouze vy Synergy,Fkam atd. Tady jde o to aby takoví řidiči jako byl právě ten autobusák, tak maximálně kydali kravám zadky.
Problém, že on to udělal úmyslně, ne z nevědomosti a přehlédnutím.
Zastáváte-li se takových, jste stejní jako oni. Problém je, že řidičák získá uplně každý. Uvědomte si panové Synergy, Fkam, že češi jsou jedny z nejhorších řidičů v Evropě.
Jo ještě jedna otázka a vyzývám Fkam a Synergy k jasné odpovědi jednou větou.
Jak by jste ohodnotili, kdyby řidič busu projel na červenou třeba na přejezdu. Také by to byl lehký přestupek.? Problém máte evidentně vy, protože jaksi nerozpoznáváte závažnost. Pokud to co řidič udělal, měl by přijít o práci. Bez pardonu.
ad Zzz bohužel to samé. Netahejte do toho SA ta s tím nemá co dělat. Pochopitelně pokud se někdo prezentuje jako chudáček, musí počítat s tím že je víc vidět. Ale jak se říká Kdo s čím zachází s tím také schází.
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 19:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Synergy odpoví jednou větou velmi diplomaticky, protože chce být spíše Sova než Štrosmajer . Nerozumím tomu o čem píšeš a jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal já, tudíž toto je jediná možná slušná reakce.
opolu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.4.86
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 19:19:18    Odkaz na tento příspěvek  

ví někdo co se stalo spoji Praha-Paříž které má zpoždění 12hodin?
Fkam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 3-2011
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 19:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co se stalo, že autobus do Paříže má zpoždění 12 hodin (koukal jsem na to dnes kolem třetí odpoledne)?
Podle JŘ na webu SA od listopadu nejede spoj z Brna ve 2:45,4:00 a 4:30. Má to co dělat se změnou JŘ na Slovensko?
Díky za odpovědi.
Metrolinka 17 je plýtvání
Nejlepší dopravu mají v Curychu
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2450
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 19:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žlutý anděl:Já reagoval na Petra Vlčka, je to tam tak i napsáno(první dvě slova).

Toho řidiče ze zde probírané nehody se nezastávám i když za větší chybu považuji spíš u toho druhého účastníka nehody.
Ale příslušníci PČR to jistě správně posoudili.
Dispecer111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 6-2011
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bylo psáno,že 75 jela bez pravého zadního okna. Tak zde je fotka jak je krásně opravené

SOR? Ne,děkuji.
To jede SOR? Pardon,ale já tu čekám na autobus.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 9-2005

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zzz: já taky jsem se službami SA víceméně většinou spokojen a přesto si myslím, že ten řidič SA z videa se prostě zachoval jako prase (a stejně tak řidiči ostatních osobáků, kteří jsou na videu vidět předtím, že tam vjíždí úplně stejným způsobem). Měl jen štěstí, že to tentokrát byl jen osobák.

Další věc je, zda to, jak je dané místo vyřešeno, je nejlepší možné řešení vzhledem k hustotě provozu, tvorbám kolon atd. Nebo zda by pomahači neměli dávat pozor jen na rychlost na výjezdech z měst a brát i takové přestupky. Ale to už není předmětem této diskuze.
Bombos3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 11-2011
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 07:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dispecer111:
Pěkné foto
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fkam: Cestu s Eurolines z Prahy do Vídně jsem absolvoval v pátek 30. 6. 2012 - pátek, konec školního roku, letní sezóna v plném proudu, maximum předpokladů pro zdržení. Příjezd do Vídně je podle JŘ v 17:00. V Praze jsem řekl řidiči, že potřebuju stihnout bus z Vídně v 18:30 do Splitu. Řidič říkal, že na Mušově je zúžená vozovka a pouští se to na semafor jen jedním směrem (docela by mě zajímalo, který DEBIL něco takového v toto datum vymyslel, povolil a schválil), a že tedy u Jihlavy odbočí na Znojmo a pojede přes Hatě s tím, že ve Vídni nebudeme určitě včas, ale autobus mi určitě neujede. Během cesty v rádiu hlásili, že provoz byl v obou směrech obnoven, jen je tam snížena rychlost (konečně to někomu došlo). Aby měl řidič ale jistotu, tak kvůli mě volal svému kolegovi jedoucímu z Vídně do Prahy, aby si tuto informaci potvrdil a ve Vídni jsme byli téměř včas. Nezaregistroval jsem žádné překročení rychlosti ani na dálnici, ani v obci a navíc mi není jasno, kde jste zažil s busem Eurolines 80km/h v obci na trase Praha-Wien, když po našem území se jede téměř výhradně po dálnici a pochybuju, že by si řidič toto dovolil v Rakousku, protože tamní Polizei by mu to dala hodně sežrat.

Jestli to není tak trochu o tom, že cesta s E-Lines je kratší než s SA, ve Vídni zajíždějí na autobusový terminál (který sice za nic nestojí, ale to Touring Bohemia těžko ovlivní), kde je možný přestup na další spoje a nekončí někde v u zábavního parku.
Přilepy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 1-2009
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 10:49:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V busoch Fun+relax si možte pozrieť aj tento videoklip,ktorý pohodovú jízdu z Liberca do Prahy asi nepokazí. http://youtu.be/QFxcp10lbo4