K-report
 

Archiv diskuse Rosničky (710, 711), Karkulky (7... do 05. 07. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Železnice » Rosničky (710, 711), Karkulky (725, 726) apod. » Archiv diskuse Rosničky (710, 711), Karkulky (7... do 05. 07. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 11:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové, 

Karkulky je velmi škoda. Používat tady výrazy na přednostu DHV, že je lempl atd. Já osobně i kdyby mě to bylo tisickrát nabízeno, bych v žádném připadě být přednostou DHV nechtěl. Už jen proto, že za omezený počet financí, bych měl udělat veřejné blaho nejlépe všem a všem se zavděčit. A to opravdu nejde. Co mě hodně mrzí, tak že neexistuje ze strany DHV nabídka vozidel pro pronájem za nepřehnaných podmínek u vozidel, o kterých DHV moc dobře ví, že s nimi minimálně v "pětiletce" vůbec počítat nebude. Jak sami víte, náš kolega Vinařičák měl zájem o 714 001. Podniknul veškeré kroky k tomu, aby jí mohl mít pronajatou a úplně zbytečně. Ano dnes je na prodej. Ale v jakém stavu mohla být, a v jakém stavu díky vedení DHV je ted..to je podstatný rozdíl. Minimálně mohla stát do dnešních dnů na hlídané vlečce a pod střechou. Opět nebyla vůle. 

A teď ke Karkuly. Osobně jsem byl u diskuze v r.2007 na výstavě v Pečkách, kdy jsem byl tázán proč právě takovou hydraulickou sračku jsem si pořídil. Proč ne např. hektora. Nebudu dál rozvádět, kolik příznivců dráhy si ťukalo na čelo...Ale přesto. Jsem rád, že karkulku spolek má a staráme se o ní. Ale on ten křik nad šrotací mašinky mě příjde až trochu přehnanej. Ptáte se proč? P.Šebesta mě nabízel kdysi lok.725 605. Kolik lidí o tom vědělo a nikdo jí nechtěl. Až přišel jeden a ten jí koupil. Ale jak dlouho to trvalo a jinej už by nečekal. Není to nikdy nic jednoduchýho. Navíc kolik jiných kousků mnohdy je na prodej a nikdo nic neřeší, pokud z toho nemá peníze. U tej naší karkule taky každej řešil, to nikam hochu nepronajmeš,to jsou peníze prohozený voknem. Není to pravda. A i kdyby. Děláme muzeum, ne výdělek.

K 725 211
Pravda, zlikvidovat bych bral jako poslední štaci, ale každej má šanci si koupit, vlastnit, provozovat. A je opravdu již mýtus toho, že nelze si dojít, dohodnout a od ČD a i ČD CARGO KOUPIT. Viz.p. Turek 751 007. Bohužel od koupi ustoupil (cena/stav). Pak je jen záležitostí dalšího kola DHV zdali odkup nesmyslně nezatrhne, jak tomu mnohdy bylo, ale na druhou stranu i nebylo. Těžko soudit. Peníze má každý, bohužel každý bude platit jen to, co se mu opravdu líbí. Nic víc a nic míň. A DHV opravdu nic nespasí. Spíš než na hospodaření, bych se zaměřil na to, proč nesmyslně chátrají vozidla někde, když o ně může jevit zájem jiný spolek a provozovat je. 

Pak je otázkou to, proč u MDC to jde a u nás v ČR to stále funguje na velmi divné bázi. Je to velmi škoda. A pokud, jak tady někdo psal, se už začíná řešit „parta“, která se o vozidlo bude starat, je to dobře. Ale i tak, na rozdíl od MDC se máme mnohému ještě hodně učit.

K těm dílům. Díly jsou každopádně škoda, a zanechat se měly, ovšem teď je otázkou, jak dlouho by tam byly a za jak dlouho by si pro ně někdo přijel. To těžko říci.

Vrakování vozidel je známá věc, a halu DHV jen tak živit nic nebude. Viz ČL. Ale uvědom me si, kolik lidí z řad přiznivců si tu a tam něco odnese (jak jsem byl i svědkem) i provozních vozidel. Pak je třeba se zamyslet. Většinou to končí obhajobou, vždyt oni to stejně nechaj seřezat tak co. Ale to, že tam pak příjde komis, a sdělí, že vzhledem k brakáži, vozidlo již zachováno nebude, za mnohé si můžeme my sami. Příznivcí, šotoušci, fotografové atd. Ne vše svádět na sběratele kovů.

A jen namátkou. Představte si, že máme v nabídce čmeláka. Provozního, po výměně motoru, protože původní motor, měl špatný tlak oleje, po revizi a na novejch kolech. Bác. To se MDT má. A právě ho prodáváme. Kolik zájemců se ozve. To by mě zajímalo.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1526
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 19:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud se bude DHV chovat dál takhle ekonomicky tak už nebude nutné zřizovat muzeum v Olomouci .
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8248
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 20:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Honza_o: je to sice drsné, ale ekonomický počin je i likvidace/prodej zbytného majetku. Pokud je to za dobrou cenu a o tu karkuli nastálo ani DHV, ani případní zájemci (byla podobně jako třeba 751.007 nabídnuta k prodeji?), je to sice smutné, ale co lepšího navrhujete? Aby byli spokojeni všichni...
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 9-2003

Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 21:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No jo no.
Za minulého režimu se likvidovaly parní lokomotivy ve jménu nové doby, dnes ve jménu peněz a blbosti, ev. něčímu zájmu.
Ta karkulka stála snad 10 roků pod přístřeškem, najednou ji někdo nařídil přetáhnout do Lužné. Na co? K jakému účelu? Proč se všechno z republiky stahuje do jakéhosi DHV a pak se to v tichosti likviduje? A ještě to kdosi obhajuje tím, že tam není místo a toto je nezajímavý stroj, kterých je dalších 6 provozních. Asi blbě vidím, žádnou muzejní T 444.02 nevidím.

No co, chováme se dnes tržně, prodáme cokoliv za pár kaček, hlavně když to prodáme. Taky nám v tomto státě už nic nepatří...
Dnes pláčeme, že se nedochoval žádný Krasin nebo Nohatá nebo jak díky stupiditě režimu nepřižila pečlivě schovaná 459.005. Naši potomci můžou zas nadávat na nás, že jsme sešrotovali všechny karkulky, atd.
Stránky o skutečné, modelové i virtuální železnici
http://jacek-modely.cz
KSČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.99.90.202
Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 21:19:40    Odkaz na tento příspěvek  

Ale to je přece ono, Jacku, žádnou T 444.02 v DHV neuvidíš. Dozvěděli jsme se od povolaného a nejmoudřejšího, že to nebyla povedená řada, a proto prostě nebude. 0211 už je ve šmelcu, o 0247 se DHV od svého vzniku tak intenzívně stará, až z ní je vrak - podívej se na příspěvěk od Manemba. Takže plán se plní. A po nás potopa!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8249
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 21:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jacek: Ta karkulka stála snad 10 roků pod přístřeškem, najednou ji někdo nařídil přetáhnout do Lužné. Na co? - protože místo z pod přístřešku musela uvolnit "regínám" 814.2. Stejně jako ten Eacs s budkou. Kde tomu je konec? Pod širé nebe musela tak jako tak, v tom Chomutově měla paradoxně větší naději, že se někde "schová" před deštěm. Neschovala a nejen před deštěm...
Albert74
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 9-2009

Odesláno Úterý, 28. června 2011 - 22:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ono totiž dřív fungovalo, že historické lokomotivy zůstávaly, tam, kde k nim měli vztah. Viz například T444.1062 a 422.025 v Kolíně. Pak si je DHV přetáhne někam, kde jim je to buřt. (Divím se, že ta 062 ještě jezdí.) A podle toho to pak vypadá. Kdyby nechaly dvě karkulky například v Poličce, tak mohly být možná provozní ještě dlouho, tam je totiž měli rádi...
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.252
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 00:04:54    Odkaz na tento příspěvek  

Začpívající Čmoud : milej Mgr. Radku Panchartku, úředníku to naší geniální instituce-totiž Generálního ředitelství Českých drah mám takový pocit, že nějak často nadužíváš slovo „ŠROT“. Člověk, který se podívá na fotky pana Matyse (ZDE a ZDE) už na první pohled pozná, že rozhodně o žádný šrot nešlo. Po technické stránce byla mašina v dobrém stavu. Bohužel byla neprovozní-ale, budu se opakovat, až od jisté doby, kdy jí, takzvaně čirou náhodou, prasknul blok neodvodněného motoru. To by se takzvaným muzejníkům asi stávat nemělo, což? Bylo to nějak vyšetřováno, je za tohle poškození někdo zodpovědný, byl za to někdo potrestán? Možná že by to chtělo se v tom ještě trochu porýpat.

už jsem to tu psal několikrát, není nic lehčího, když trpíte pocitem, že se zachovává málo vozidel modrého kouře, že si napíšete žádost o jejich odkup a pak si je klidně můžete zprovoznit atd... Už jsem to psal jednou ohledně 751.007. Do dnešního dne nepřišla žádná.
Chlapče, tebe školil strejda Pepa Goebbels? Ze stokrát opakované lži, kterou chceš vydávat za pravdu, máš za 1 s * !

Můžeš nám tedy všem vysvětlit, jak to má jako probíhat??? To jako když se mi bude líbit ve státním muzeu nějaký exemplář, tak si jako napíšu dopis, pošlu prachy a voni mi to jen tak prodaj jako housku na krámě???? Muzejní exponát??? Si z nás děláš kozy??? Tohle je vážně zajímavý náhled do hospodaření státního muzea. Tahle perla stojí za pečlivé uschování (stáhnul jsem si to raději do z K-reprotu do PC. Po večerech se tím budu kochat, a doufám že nejenom já).

A ještě takový malý, téměř nepodstatný detail… KDE, KDY A JAK se mohl člověk přihlásit o odkup/zapůjčení/nabídku financi či práce atd. výše zlikvidovaných lokomotiv???? Doufám, že budeš velmi, ale velmi přesný! Ono to totiž pravděpodobně nebylo nikde, že?

Jak se pozná hodně/málo vozidel černého/modrého kouře (o elektrikách raději nemluvě)? Na to jsou nějaké normy, tabulky, doporučení?? Nebo aspoň Rudý právo či Völkische Beobachter vo tom měl zajímavej sloupek? Nebude to nejspíš tak, že tobě se prostě líbí to a to a ostatní je pro tebe bezcenný šrot a necháš to zlikvidovat? Já si myslím, a nejsem očividně sám, že to tak je.
Maty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 00:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trochu to už nakousl Jena...byla 725.211 veřejně nabídnuta k odprodeji? Budou nabídnuta případným zájemcům další zajímavá vozidla, která plánuje DHV zlikvidovat? Myslím, že pokud DHV jde alespoň trochu o jejich zachování (pořád naivně věřím, že likvidace je až poslední možnost), mohla by to být jedna z alternativ, jak by - pro DHV - zbytečné stroje mohly nalézt ještě někde uplatnění...

Existujíci stroje řady 725.2 jsou tyto:
725.225 - Brno dolní
725.247 - Pardubice
725.255 - Lovosice
725.268 - Česká Třebová
725.294 - Černožice
725.295 - Kyselka
725.298 - Černožice
725.605 (ex.725.259) - ?


444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.252
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 00:06:45    Odkaz na tento příspěvek  

Chápů a nedivím se tomu, když stačí spočítat cenu šrotu, tak si to jen tak někdo nekoupí... Bohužel zde a ve vašich výlevech, tu nezná lidská hloupost a tupost mezí

Od toho snad muzeum JE, aby věci ochraňovalo, ne? NE VŠECHNO MUSÍ BÝT IHNED V PROVOZUSCHOPNÉM NEBO VYSTAVOVATELNÉM STAVU! Jediná tupost, která nezná mezí, tak to je ta tvoje, Radku. Ta druhá věta by mohla být krásně sebereflektivní… škoda že není.


Na jednu stranu se mele o tom, jak ČD se mají chovat ekonimicky a dobře hospodařit a já nevím co ještě a na druhou stranu zde chcete zachraňovat několik šrotů od jedné řady vozidel, která navíc nebyla vůbec povedená. K čemu ??? To aby stály v kopřivách, protože na jejich opravu není, když jiné téže řady jsou provozní ??? Debilita ,neee?? Tolik, kolik je zachováno a nebo i provozních mašin dieslové trakce, tak tolik čoud zdaleka není, takže dost dobře nechápu zde ty vaše nážky a urážky hrubého zrna.

Pane Bože, co to plácáš??? Kolik motorových lokomotiv, ne tvých Goebbelsovských šrotů, bude muzeum ČD mít? Na to taky vyšla nějaká tabulka v Ruďasu, kterou se řídíš? Napiš mi ročník a datum vydání, já se na to mrknu, díky. Myslím, že muzeum ČD je tu od toho, aby zachovalo minimálně jednu lokomotivu od každé řady. Samozřejmě ne vždy se to povede a nesmí se to brát dogmaticky, ale záměrně zničit a posléze sešrotovat muzejní mašinu, tak je teda těžká prasárna.

To jako to, co je momentálně neprovozní budeme likvidovat? Nebo to co se J.R. a tobě nelíbí budeme likvidovat?

Víš proč není zachováno tolik parních mašin jako těch dieslových??? Tak já ti to, chlapče prostý, rád povím:

a) za komančů za to mohli přesně stejní lidé jako ty, a ti, kterých se zastáváš

b) třeba v takových 60. letech 19. století se nějaké zachraňování vysloužilých lokomotiv jaksi moc nevedlo

c) ono to ani moc dobře nešlo, protože různých řad, typů, zásadních úprav amodernizací atd. bylo díky historickému vývoji a poměru pára/diesel+elektrika bylo strašné kvantum.

To jsou pro tebe novinky, co, ty.. ty… ty… „znalče a muzejníku“.
}
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.252
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 00:12:39    Odkaz na tento příspěvek  

Jste s odpuštěním hulváti, kterým kdysi dávno někdo stoupnul na bebíčko a teď si léčíte mindráky ukřivděných ubožáků. Toť vše. A byl bych velice rád, když napíšete anonymní udání ohledně hospodaření v Lužné, kterým zde tak krásně vyhrožujete, aby bylo zjištěno, že vše je v naprostém pořádku a tím i vám byly jednou pro vždy zavřeny vaše navymáchané držky. Více nemá cenu s vyjadřovat.

Můžeš být konkrétní? Myslím ty hulváty a tak.Tohle by zajímalo spoustu lidí, děkuji!
Nebo nemáš to spíš z Ruďasu? Tam taky když ve Svobodný Evropě píchli nějaký bolševický rachotině klacek do zadku, tak druhej den ona rachotina ráčila kvičet v Ruďasu až se rotačky studem červenaly. Prostě taková obranná a lehce výchovná agresivita, že?

To je vážně jak ze začátku 70. let. Obávám se, že ty můžeš vyhrožovat leda tak vlastnímu fotrovi, ty jedna „navymáchaná držko“.

Pokud jde o navymáchané držky, tak to doufám mluvíš opět o sobě, že? Dělat tu z lidí hajzly a podvraťáky ti jde také za 1 s *… Měl jsem teda o tobě lepší mínění. No ale co už….

Jo, a když už sis tu vytíral držku ekonomikou. Co ta vaše hračka 498.0 (alias fabrika na práci), kterou tak rád prezentuješ jako „modrý mercedes" (zvláštní, že lidé, kteří by nejradši v muzeum měli jen prvorepublikové ČESKO(SLOVENSKÉ) stroje a ostatní jsou pro ně bezcenné šroty, tak tomu říkaj „Mercedes“-v českém železničním muzejnictví velmi zvláštní).


Ta nestojí DAŇOVÉ POPLATNÍKY A ČESKÉ DRÁHY ANI KORUNU???? Vždyť všechny opravy jsou z kapes ČD, ale to je jiná. Tahle mašinka má prostě to štěstí, že se ti líbí, že? Jiné bohužel ne. Prostě ty si leštíš klacík za peníze občanů České republiky na věci, které se vám zdají důležité a vše ostatní do šmelcu… inu logika „muzejníka“. Ale jako ta tvoje drzost tu vyprávět cosi o podvraťácích a ekonomice, tak to je vážně síla.

Dej si příště na to vyhrožování pozor, aby se to neobrátilo proti tobě. Taková reportáž na Nově, kterak pár dobrých lidí v různých partách zachránilo zajímavé lokomotivy, ale pár idiotů ve službách státu a Českých drah (=Černé díry) je nechalo zlikvidovat, tak to by mohlo mít u obyvatelstva docela úspěch, co myslíš? Taková svině dokážu být zase já, ty jeden kopřivovej šrote.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 01:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444

Nevím oč mezi Vámi a mezi Radkem jde..Ale je fakt, že téda jste se rozjel. Jediný co mě mrzí, že máte na rozdíl od Radka anonymní přezdívku. V mnohém je pravda u Vás a v mnohém u Radka.

Mám na prodej čmeláka..Do teď se nikdo neozval. Jak je to možný. Nechám ho příští týden seřezat. Co dál?! Také bude kritika? Taky se tu budou psát elaboráty, jak MDT seřezalo čmeláka? Proč do teď nikdo nenapsal? Je to velmi pozoruhodné. Ale nedej bože, že se tu objeví fotka, jak je rozřezanej. Je v NABÍDCE. Tak honem, zachraňujte. Provozní, po výměně SM, na novejch kolech.

Krom toho. Kdysi se tu dražila naše T444.0078, když byla v rukou ŽMZ. Kolik myslíte, že se za ní nabízelo? Velmi málo, na to jak na tom je a v jakém stavu byla. Za kolik myslíte, že ČD nabízí svoje stroje? Mám dojem, že je tu spousta mýtů a málo peněz.

Ptal jste se jak se to má udělat?? Kde vyžebrat, koupit..Jednoduché. Dojedete na odbor 012, tam zjistíte, zda vozidlo je k prodeji či ne. Napište žádost, tu odnesete k pí. Navrátilové, ta pošle soudního znalce, ten udělá odhad, udělá se po GŘ tzv kolečko, pokud to pan přednosta DHV nezatrhne s tím, že to chce pro sebe, dojde k Vám finanční částka, za kterou si loko lze koupit. Pak si připravte peníze, ty složíte na pokladně a je vozidlo i s předávacím protokolem Vaše. Tak zvedněte zadek, a začněte se starat za svoje peníze, aby Vám nějaká ta Karkulka zbytečně neutekla. Než tady plkat o tom, jak Jindřích s Radkem jsou debilové. Dokud se VY sami nezačnete starat, nikdy nic mít nebudete. DHV jede svojí linku a ač se mě (nám) to líbí nebo ne, nedá se s tím celkem nic dělat. Takže je to předvším na nás. Jako to máme my s T444.0078. Nás taky nikdo nespasil, a ani nespasí.

A jen dotaz.
Jak víte, že parní Mercedes nevydělává? Lze to dokázat? Mám dojem, že možná díky profitu, je toto asi nejvydělečnější parní loko v ČR. a co já vím, tak z toho co Mercedes vyjezdil, se dotovala i další parní loko na to, aby byla provozuschopná.

A poslední dotaz pro 444.
Vy provozujete nějakou loko, nebo jen píšete sem do diskuze svoje názory na věc? Díky.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 05:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444: fajn, doufám, že se ti teď opět ulevilo a je ti dobře. Tvá snůžka čerstvého hnoje mě jen pevněji přesvědčila o tobě tom tvém bebíčku a uplakanosti. Jediný, kdo tu teď vyhrožuje jsi ty a je vidět, že jsi nic nepochopil. To už se tak v životě stává, není každému z hůry dáno. Tím se ani na tebe nemůžu zlobit. Žij dále v tvé nasranosti a ublíženosti a měj se moc fajn. Víc nemám chuť a ani potřebu ti psát. Klidně si tu dál mel ty tvé nesmysly... Jen se neotírej o tu modrou mašinu, ta nemůže za to, že po světě běhají i duševní chudáci... Příště se radši podepiš hrdino, ať ostatní vidí, kdo a co jsi zač, když si už bereš do své držky jména druhých. Pro mě nemusíš, já tě znám, ale ostatní nikoliv......s pánem bohem

(Příspěvek byl editován uživatelem ČmoudČmoudik.)
742 113
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.203.192.172
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 06:11:15    Odkaz na tento příspěvek  

725 247 a 268 ať jsou k prodeji.
Ten kdo je koupí, stejně je max. bude moc mít na pomníku!Já bych je nekoupil ani pod cenou šrotu(třeba za 100 000kč)
Tyto loko už nikdy svou vlastní silou nevyjedou, jen díky hospodaření někoho z nás..¨
Zde může být zahájená šrotace ihned.
Nevím, oč Vám jde, ty loko jsou za pár let postávání na vrakovišti v ČT v totální

444
Ty asi musíš být člověk...
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 07:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevím, oč Vám jde, ty loko jsou za pár let postávání na vrakovišti v ČT v totální

A kdo je tam nechal stát? Teď už je na záchranu asi pozdě, ale smyslem DHV by přece neměla být šrotace svěřených vozidel . Asi bude něco pravdy na tom, že převod vozidla pod DHV znamená jeho blízký konec .
742 113
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.203.192.172
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 07:51:21    Odkaz na tento příspěvek  

Stačí se třeba podívat do Dráhy, kolik vozidel nechala Lužná zrušit..je tam třeba i ta 720 016
Vypisovat zde všechny loko ale nebudu, ale je to smutný seznam:-(
Kpy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 91.208.72.73
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 10:10:45    Odkaz na tento příspěvek  

Mdt: že tu 605 nikdo nechtěl.....Ale chtěl by. Ona nebyla za kačku, jak ta vaše, ale za 300tisíc ( a s dírou v bloku motoru). Tolik jsem v prasátku neměl......
Ropnroll
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 11:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr.Cmoud:.. Na jednu stranu se mele o tom, jak ČD se mají chovat ekonimicky a dobře hospodařit a já nevím co ještě a na druhou stranu zde chcete zachraňovat několik šrotů od jedné řady vozidel, která navíc nebyla vůbec povedená. K čemu ???

Tak tohle mi zvedlo opravdu koutky

Ekonomika a hospodaření ČD je zřejmě založena na šrotaci vozidel DHV

To co se nepovedlo - není třeba zachovávat

Třeba taková řada 476.1 se nezachovala zřejmě z těchto důvodů ???

Co třeba takový Gontkulák - proč jezdí ?? Oproti Maďarkám je to přece nepovedený střep z ČKD,stejně jako konstrukce Karkulí

Není šrotace způsobená tím,že karkule nebyla modrá a Rozrucha to rozčílilo ?? -nebo proto,že mezi nádržema nenašel popelník???
Npv_pvr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 3-2010
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 13:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nestačím

Jestli jsem dobře pochopil Čmoudíkovi příspěvky - cílem DHV je:
1) shromaždit všechna historická vozidla ČD
2) vybrat hrstku "vyvolených" pro další zachování
3) ostatní
4) ??? Že by privatizace - hromadné likvidace by to vysvětlovalo - zvýšilo by to hodnotu DHV a omezilo konkurenci. Logo KŽC by se potom na "modrém Mercedesu" obzvláště vyjímalo

Jinak by podle Čmoudíkovi logiky, mohlo DHV klidně sešrotovat všechny párovky protože byly nedokonalé - vždyť je všechny nahradili diesely a elektriky!!!

Dráha má jeden zásadní problém - nejvíce jí likviduje její vlastní vedení a příklad DHV je jen kapkou v moři
Rozsutec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 1-2007

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 13:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nerád narúšam vašu plodnú debatu , ale zaujímalo by ma, aký čmeliak konkrétne je na predaj ? Žeby 85 ? Díky za odpoveď.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 13:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdravím.
Ne pokud myslíte 770 085 ta v prodeji není. Jistý pán její prodej zastavil.

Kpy. Každá sranda něco stojí. I stroj za korunu ted hned stoj např. jen odvoz. Ale na Tebe to nebylo. Ty jsi člověk, co za sebou má mnoho zkušeností i z provozem. Šlo o jiné lidi. Ovšem poměr cena a stav. To je to, co každého odradí.
¨
A myslím, že DHV právě v tomhle pochybylo. Že se mohla vozidla zanechat zakonzervovaná a pak např. za lepší cenu prodat. A mohlo být na vysněný parní provoz. Takhle je moc vraků, nikdo to nechce a pak se to šrotuje. Je škoda, že z historie se málo kdo poučil.

Co naděláme. Opět to zbývá jen na nás.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 13:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ropnroll:
ach jooooooooooo

tohle co zase píšete vy nadzvedává koutky mě..... Hele po lopatě ju..proč asi karkule byla v Chomutově, co říkáte ??? Asi o ni mělo zájem NTM, ne ??? Ještě vás nic nenapadá ??? Asi to ne, že s ní už DHV nemělo moc společného, jen se jednalo o jejím předání, ale ona po tom postávání venku jaksi někým byla postupně rozebírána atd.... Takže ještě z toho budete vinit DHV ??? a jeho přednosti ???

Ona se nic nezachovalo z řady 476.1 alias 477.0, to si děláte prdel ne ??? Ale vy jistě myslíte řadu 476.0 že.. :-))) opět se usmívám.. :-)))

Npv_pvr: jako pro zasmání dost dobrý...pokud to myslíte vážně, tak radši psát nebudu, co si o tom myslím.....
Víte, já zase nemůžu pochopit, že někdo má čas na to, vyplodit ze sebe takovéhle píčoviny......
Ropnroll
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 10-2008
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 14:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ČM:Ano myslel sem "Rudého Ďábla"pro nejapný příklad,překlep sem se,ale stejně to nám-vám bylo jasné.Jinak mě nic nenapadápozadí šrotací neznám,ale samozřejmě se vůbec nedivím lidem který to tu nasraně řeší.Mě prostě jen pobavilo,že slovenský pomsty z Martina jsou duplicitní hojně rozšířená vozidla a nemají právo na to aby si jich muzejnictví hledělo.A to jim holkám dost křivdíte,vzpomínám na ně s láskou a navíc - i chrchel sazí kolikrát dovedly zprodukovatsazometný pane.Vy by jste také těžce nesl šrotaci nějakého čajníku.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 14:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ropnroll: Jasně chápu vás a budete se divit i mě to vadí, že nastala šrotace, ale co s ní, když nikde není místo po zámkem a střechou, venku vám to rozeberou, do depa si chodí kde kdo a za cenu šrotu si to nikdo nekoupí, protože to levněji ani prodat nesmíte, to máte hned na krku kriminálku. Když to necháte dál venku, tak postupem času z ní nezbyde nic... viz třeba pilštici v Lípě... Tak a teď babo raď....tím chci jen napsat, že věci nejsou ve skutečnosti tak jednoduché, jak se na první pohled zdá....
A opravdu šrotace čehokoliv je až ta nejposlednější a nejzazší možnost až po vyčerpání všech ostatních...tomu prosím věřte... to byl ten samý případ s čoudama v Mostu, respektive s jejich torzy....
749.241
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.161.204.63
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 18:56:57    Odkaz na tento příspěvek  

Nemohu se ubránit tomu, že motor a převodovka, celkem odhadem do 10tun železa, ze sešrotované karkule by se někam uklidit vešly. Byť by měl motor mrazem roztrhaný blok, tak třeba klikovka mohla v budoucnu posloužit někde jinde ve 12V170...taková klikovka jde přeci znova kdykoli vyrobit, stačí hodit milion a kovárny vám kvůli jednomu kusu urvou ruce, jak se budou o zakázku rvát.
Kuřil_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 9-2009
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 19:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Npv_pvr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 3-2010
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 19:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoudíku, píšete o tržním chování ČD. Nic proti tomu, ale vydělá si na sebe DHV? Nevydělá! Proč by teda měly ČD provozovat a dotovat něco co nevydělává? Prodej majetku je dneska v módě. Třeba by se našel i někdo, kdo by měl ke svěřeným exponátům vztah a nerozhodoval od stolu podle tabulek! Tohle je cesta do

Kolik u nás jezdilo sergejů? Kolik se jich zachovalo?
Kolik máme souprav reprezentující motorové expresy? Zůstala nám akorát pseudovindobona ve složení 854.021+Bram+854.027. Proč se nezachovala dvojice původních M 296? Proč tu nemáme ani jednoho Ganze? Díky lidem jako jste Vy, budeme v následujících letech prezentovat historii dvojicí Caterpillarů - BRAVO!!!

Co takhle sešrotovat všechny Pilštiky a zachovat akorát 714.001 - vyšlo by to nastejno!
A co brejlovci - taky jenom továrna na práci - necháme si jen jednoho - retro 750.7

(Příspěvek byl editován uživatelem Npv_pvr.)
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 21:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Npv_pvr. Pardon, nemá cenu již vám nic psát, protože bych se opět opakoval....
Sakra pochopte to, že kvůli zákonům naší milované vlasti nemůžete nic prodat pod cenou, co je státního, protože jinak hned máte na krku kriminálku. To je to tak těžký pochopit ??? I to muzeum NTM si to musí koupit nejméně za cenu šrotu a minimální zisk z prodeje.... už to sakra pochopte...
Jste jak malej,kterýmu ukradli na pískovišti hračky, když to nechcete pochopit, vím , mě to taky štve, ale nic s tím nenadělám, je to prostě tak.
Ach joooo
Npv_pvr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 3-2010
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 21:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoudík: V mém posledním příspěvku už ovšem zmínka o žádné karkuli nebyla
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 22:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Npv_pvr: jasně, vím, ale to platí pro všechny mašiny, ať je to karkule nebo něco jiného....
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11304
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 29. června 2011 - 22:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co takhle sešrotovat všechny Pilštiky a zachovat akorát 714.001

Ona má být také zachována???

Takže ČD, tedy NTM ji teďka dává k prodejí?nebo rovnou bude šrotace?
To by mě zajímalo, když už jste nastínili ty šrotace a prodeje
Npv_pvr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 3-2010
Odesláno Středa, 29. června 2011 - 22:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoudík: To s tou cenou pochopit tak nějak dokážu. Když někdo nebude mít dostatek peněz na koupi za cenu šrotu, asi těžko bude mít prachy na opravu, provoz, ustájení atd.
Kdyby nějakou karkuli kuchnul vlečkař, neřeknu ani slovo, ale u DHV mě tenhle přístup trošku zarazil. S tímhle přístupem toho dalším generacím moc neodkážeme! Na jednu stranu mi může bejt nějaká karkule ukradená. Na stranu druhou mi jde o přístup, zřejmě chybí jakákoliv koncepce. Všechna vozidla získávají časem na hodnotě a jít v muzejnictví cestou retrocatrů 854 a sešrotovaných Ganzů mi přijde proti srsti.

Jo a další komplikaci v případě odkoupení vozidla od ČD bych viděl v podmínce, že hnací vozidla nebudou používána na celostátních a regionálních tratích SŽDC,
s.o. a to ani prostrednictvím třetí osoby,


Takový vozidlo je mi potom ale víte k čemu
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5360
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 30. června 2011 - 07:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Npv_pvr

Jenže ti 854 catři stále jezdí a plní svůj učel ...

Spíše by se měl někdo postarat o chrotadla ...
Kuřil_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 9-2009
Odesláno Čtvrtek, 30. června 2011 - 13:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

..... a na druhou stranu zde chcete zachraňovat několik šrotů od jedné řady vozidel, která navíc nebyla vůbec povedená.

Strojní vzdělání nemám, takže bych se neodvážil hodnotit práci jiných. Každý stroj prochází určitým vývojem. Taková řada T 436.15 by dnes nemohla ani před bránu muzea.
Dle vyprávění pamětníků: "Sotva vyjela po opravě na vlečku, tak se ještě téhož dne vrátila s poruchou jinou."

Ani ty lokomotivy řady 498.0 nebyly po vyrobení bez chyby.
Např.:


(Příspěvek byl editován uživatelem Kuřil P..)
742404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.112.194
Odesláno Sobota, 02. července 2011 - 00:49:30    Odkaz na tento příspěvek  

Když se tu tak probírá Depo Histerických Vozidel Lužná, koukněte se: http://www.cdmuzeum.cz/scripts/detail.php?pgid=524 jak toto depo stvořilo novou muzejní lokomotivu E212.001, kterou snad ani vlastně nechce.
Albatros498112
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 02. července 2011 - 22:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ČmoudČmoudik: Tu budete na někoho vytahovat průsery?Sám jste s tou vaší mámou z Lužný v pěkným průseru a něco tu budete někomu připomínat?Však ten průser na vás čeká taky.jste jako ten váš kámoš J.R. v těžkém omylu.Žijete v číslech,které vůbec neexistují.Klidně si prohlásíte 6 karkulí,6rosniček.To jste asi před 20 lety zasedl na to posraný GŘ a pak už jste ani nevystrčil z něj prdel.Najednou jste se zbudil do roku 2011 a vyprávíte takové bludy.Ty vaše kecy o předání 725.211 je pěknej blud.ještě ted se směju.Ta Lužneská bestie moc dobře věděla co se s tou karkulkou stane,když ji umístí do Chomutova.Že si ten sráč ven nevystrčil 556.0304?? hm? Ta ustájená bejt může?Nebo v Lužný trpět vraky KHKD pod střechou a vlastní vozidla na dešti a přistupné každé verbeži?Hm?Ta karkulka tam byla pěkně uklizená v zadní části a ještě mezi budovama dílen a motorárny.Takže v klídku se tam z ní mohlo krást a nikdo nic neviděl.Depo už ČD neni a nebližší administrativní budova je pěkně mimo.Připomenou rozkradení T 466.0 přímo v muzeu za bílého dne panem podnikatele Křížem (zřejmě pro svoji T 466.0) a snad i Slováci si měli něco nandat do T 678.0 no?To mělo být co? A co T 444.0247? hm,že by to všechno způsobil déšt? Hovno déšt.Jen ten grázl z Lužný opět to nechal umyslně rozkrást,aby pak mohl prohlásit mašinu za vrak a mohl ji nechat sešrotovat.Promě zamě at si krade každej co chce.Mám to v prdeli,ale nejvíc mě dokáže nasrat,že to pak odnese stroj.Pak přijde blbeček jako jste vy a pronese tu větu,že dokumentace je dost.postaví se nová.Jste pěknej idiot.Máte pocit,že žijete v Anglii?Já teda rozhodně ne.Máme tu sotva na opravu osobních vozů a vy tu hned suveréně hovoříte o výrobě lokomotiv.Tak nám nechte udělat 456.0,475.0?No co?Jinak lítost si nechte.Kdyby jste to myslel opravdu upřimě tak se takhle nechováte.Opijíte lidi rohlíkem a myslíte si jaký jste borci.Jenže informovanost roste a vy určitě patent na rozum nemáte.Jen se snažíte zde uhlazovat stopy po bordelu,kterej dělá ten váš starej Bolševik Rachota.
Albatros498112
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 02. července 2011 - 22:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444: Vaše příspěvky podepisuji.Výstižné.
Albatros498112
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 02. července 2011 - 22:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vinařičák: No to tam ještě seděl ještě Pan vedoucí,který neměl na očích klapky a cítil s vozidlama.Škoda,že Kaplana vystřídal ten Bolševickej,sobeckej,bezohlednej,zaujatej Hajzl,kterej si drží péro v ruce,když stojí u kol parní lokomotivy co má kola o průměru od 1830 mm a vejš.Však povšimněme,kde se nechá do novin fotit.Věčně tam figuruje u 387.043 a kolem sebe mlátí hubou o projektu orient express.Zřejmě asi i na to padla karkulka a padnou další.Chce to,aby lidi začali dokumentovat stav vozidel detailně a hlídat jeho aktivity.
Zubatej Toník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.161.173.194
Odesláno Sobota, 02. července 2011 - 23:39:45    Odkaz na tento příspěvek  

A aby jsme se vrátili k tématu této diskuze.... Zde jedna rosnička z Draslovky Kolín. Působí poněkud zvrakovatělým dojmem. Na obou stranách chybějící světla,(na druhé straně i hl.reflektor) okno,cedulky. Netušíte někdo,jak to vypadá s její budoucností???? Asi nikterak růžově...
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 7-2005

Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 12:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Albatros498112: Jen si posluš milý Jane ze z Plzně, jak je libo.... od inteligenta by mě to mrzelo, ale od duševního chudáka je mi to tak akorát k smíchu...je mi tě velmi líto...
Psát ti něco, když vznikalo DHV a příslušný seznam vozidel a u 725.211 jasně napsáno zájem o předání NTM , to nemá cenu, protože ty si budeš i nadále mlet své nesmysly, uboze napadat a uráčet druhé, kteří něco v životě dokázali a zastávat se pouze neschopných jedinců... Já na rozdíl od tebe ten seznam mám.... a je oficiální přílohou při vzniku DHV. Tím tuto debatu a hlavně reakce na tvé choromyslné výplody končím.
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.24
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 14:50:45    Odkaz na tento příspěvek  

ČmoudČmoudík:
fajn, doufám, že se ti teď opět ulevilo a je ti dobře. Tvá snůžka čerstvého hnoje mě jen pevněji přesvědčila o tobě tom tvém bebíčku a uplakanosti.

Ne, dobře mi vážně není. Je mi z konání DHV na zvracení . Hnůj jsi leda ty.

Ano, budeme likvidovat muzejní mašiny, které se nám nelíbí-my mám přeci patent na rozum a ti, kterým se to nelíbí, tak mají bebíčko a uplakanost. To je přeci, dle Čmoudíkovo "logiky", všem jasné


Jediný, kdo tu teď vyhrožuje jsi ty a je vidět, že jsi nic nepochopil. To už se tak v životě stává, není každému z hůry dáno. Tím se ani na tebe nemůžu zlobit.
Ano, nic nechápeme, všechno přeci děláme dobře, nechte nám "klid na práci", nerejte do toho, nikdy se to tak nedělalo, dejte pokoj, neotravujte, vždycky se to tak dělalo, není na to předpis, je na to předpis, k čemu vám to bude, stejně je to zbytečný, všichni jste pitomci, my tomu jediní roumíme, nám se to líbí... atd. atd. atd.

Prostě "argumenty" "muzejníků" . To nechápání je taky jak Ruďasu.

Žij dále v tvé nasranosti a ublíženosti a měj se moc fajn.
Nejenom má nasranost nad záměrnou likvidací muzejního exponátu je opravněná. Ovšem "mít se fajn a žít v nasranosti a ublíženosti" je poněkud protimluv, nemyslíš? Ale chápu, že od tebe víc logiky čekat nemůžu.
Nebo ty ty provozuješ jako nějakou formu duševního sadomasochismu?

Víc nemám chuť a ani potřebu ti psát. Klidně si tu dál mel ty tvé nesmysly
Nesmysly sem píšeš pouze ty, argument jsi nenapsal zatím ani jediný.
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.24
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 14:51:11    Odkaz na tento příspěvek  

Jen se neotírej o tu modrou mašinu, ta nemůže za to, že po světě běhají i duševní chudáci...

Jejda, o "modrou mašinku" se neotírej, ta je přeci ta jediná správná-protiže ta se líbí pouze mně, že? Zbytek se může zlikvidovat-přeci jen to byly kopřivové šroty, které byly nepovedené, kterak jsme "muzejně" usoudili.
Bohužel, ale "modrá mašinka" opravdu nemůže za to, že duševní chudák jsi ty. V to máš teda sebekritickou pravdu.


Příště se radši podepiš hrdino, ať ostatní vidí, kdo a co jsi zač, když si už bereš do své držky jména druhých. Pro mě nemusíš, já tě znám, ale ostatní nikoliv......s pánem bohem

Copak ostatní, ale kdo jsem já, tak to zajímá především tebe. A to pouze z toho důvodu, aby ses mohl mstít, škodit a prudit, jak je u tebe a Rachoty zvykem. Hodně lidí by mohlo vyprávět, že?

Já mám, na rozdíl od tvé zlé, jedovaté, zákeřné, likvidační a pomlouvačné držky ústa.

A samozřejmě že nevíš, kdo já jsem. Je to sice smutné, ale z výše uvedených důvodů budu v anonymitě.
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.24
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 15:02:53    Odkaz na tento příspěvek  

Ale ještě jsi mi neodpověděl na otázku, KDY, KDE A JAK DOŠLO K NABÍDCE NA ODKUP/PŘEVEDENÍ VÝŠE UVEDENÝCH LOKOMITV. Tedy způsob informování, číslo jednací, cenový odhad, dokumentace atd.

Dále by mne zajímalo, kam zmizely některé díly z T 444.0247 ?? Jsou někde uložené,jsou prodané či předané(kde je o tom dokumentace), nebou jsou vážně ukradené, jak říkají ti odporní pomlouvači? Pokud ano, proč o tom neexistuje žádné dokumnetace, pro se to nevyšetřovalo?

VELICE TI DĚKUJI ZA TVOJI KONKRÉTNÍ ODPOVĚĎ

A ještě jedna věc: je ti jasné, že před lety se zachrańovaly parní lokomitvy, které nebyly ani 20 let staré, zatímco dneska se likviduje motorová lokomotiva stará skoro 50 let?
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 7-2005

Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 18:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444: oooooo ty lidská prostoto...... vyhul...
Zodpověz si na vše sám, když všechno znáš, všude jsi byl, od všeho máš klíče a jsi tak genitální... :-))))
Ty se ve své posedlosti a jednoduchosti umlátíš sám... Je mi tě úpřímně líto ubožáčku...
Ty a že máš ústa ?? Co je to za blbost ???

(Příspěvek byl editován uživatelem ČmoudČmoudik.)
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 19:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mírněte trochu slovník ! Nakopat do zaslouží ten, kdo mašiny nechal dojít do takového stavu. Prostě za pár let si někdo od DHV vzpomene, že mohla zůstat jedna muzejní 725.2 .
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.24
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 19:41:25    Odkaz na tento příspěvek  

Čmoud: Radku, pracovníku Generálního ředitelství Českých drah, námi všemi placený Rachotovo poskoku,myslím, že na vysokoškolsky vzdělaného člověka jsou tvé odpovědi mimořádně dementní a opět nekonkrétní. Od zaměstnance Českých drah očekávám také poněkdu slušnější chování.

Tady bdu parafrázovat:
Óóóóóóóóóó, ty úřednická arogantní sprostoto ....nápodobně....
Ono se nic nedá zodpovědět, fakta o sešrotování skoro 50 leté mašiny hovoří jasně, naši novodobí Koniáši - Rachota z DHV a Čmoudík z GŘ ČD mají patent nejen na muzejní vozidla, ale i na posuzování názorů ostatních zájemců o historii. Škoda, že už se nepěstuje kult osobnosti - úplně stačí pomník lidské blbosti po sešrotování T 444.0211!
A o posedlosti likvidovat nepohodlné (vozidla, názory) by se dalo dlouho diskutovat. A lítost je potřeba vyslovit jedině nad zmařením šancí T 444.0211, na které bylo odpracováno v moravské metropoli nemálo hodin.

Takže opakuji otázku, jak bylo a je nakládáno se svěřeným státním majetkem, jenž se zove lokomotiva T 444.0211 (likvidace) a T 444.0247 (asistované rozkrádání). Kde, kdy jak byl tento majeteke nabízen?

Kde je k tomu dokumentace, čísla jednací, směrnice? Jednoho novináře se specializací na České dráhy to už docela začíná zajímat, tak já jen abych věděl, co mu mám říct. To, že je to nehorázná likvidace státního majetku už ví, ale tyto drobnosti ho také zajmají. Asi ho pošlu za Rachtou nebo za tebou, co říkáš?


Jak tedy konkrétně odpovíš? Tady si to můžeš nacvičit.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 7-2005

Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 20:44:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444: jsem potěšen, že máš chlapče o mě takovou starost a všem zde zděluješ, kde jsem zaměstnán atd... to je opravdu od tebe velmi chválihodné, nežkuli otcovské... :-))) Můžeš ještě napsat kde bydlím, jakým mám plat, kolik mám dětí, kde žijí moji rodiče atd...ale to už jsi v koncích viď...ale jooo, jen si posluš.. lidská demence nezná mezí....
Víš, jaké slušnější chování ??? Na hrubý pytel, hrubá záplata... a kdyby jsi jen aspoň trošinku přemýšlel, tak by jsi zjistil, že DHV spadá pod odbor 012 a samotnou likvidaci provádí odbor 08 a ani s jedním já nemám nic společného... ale říkám, to chce občas používat trošinku hlavičku a to uvnitř co v ní máš, pokud něco máš...
Vyslovil jsem pouze svůj názor na likvidaci T 444.211 a za ním si stojím, i když tobě z toho se třeba už jen může zvednout žaludek, když nic jiného....
Otázky si klidně opakuj do zblbnutí, a nějaké ty čísla si pro mě zamě třeba namaluj na čelo...
Hňup zůstane hňupem, i kdyby bylo tisíce čísel jednacích a miliony směrnic...
Jooo klidně toho pisálka za mnou pošli a můžeš přijít i s ním, pokud máš odvahu.... moc rád si s váma oběma popovídám z očí do očí.. :-)))))
Neboj já nic nacvičovat nemusím... spíš ty by jsi si měl nacvičit, co budeš odpovídat jiným lidem.. a věř, ty mají dost nepříjemné otázky....a jsou to lidé placeni přímo státem..))) Pohárek trpělivosti přetekl.. :-))
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 21:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je zas bída. Už někdo z Vás šel na 012 a 08 požádat o prodej vozidla? Maj se likvidovat další. Tak běhejte. Krz čmeláka se neozval nikdo. Krom jednoho zájemce, který chtěl ale jiné číslo. A to je to.

Kde koho si tady berete do úst, ale když Vám dá někdo pod nos mašinu, tak stejně žádná odezva. Tak co. A jak od nás, tak od DHV za korunu není a nebude. To zda DHV se mrcasí s majetkem tak či onak. Když Vám to vadí, běžte to říct Jindřichovi a do očí. Bohužel, zas o ničem. To že KHKD parkuje kde parkuje.. Bohužel, do toho nevidíme a nikdy vidět asi nebudem.

Je toho hodně co se dá dělat, ale i přesto buďme rádi za to, co je. Může bejt ještě mnohem hůř. Líp, si myslím, že kdysi bylo, ale to už je asi nenávratně v koncích...
Kraken_470
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2011

Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 22:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mdt:info o cmelakovi jsem nikde nenasel,muzete mi poskytnout blizsi info?pokud se nejedna o vtip
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 03. července 2011 - 23:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kraken

napište nám na email..dííík
Albatros498112
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 19:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mdt:Prosím šetři tvé zcestné příspěvky.Myslim,že celej J.R si tuhle reklamu udělal sám a jak je vidno tak se k němu hlásí i ten blb Čmoud smradlavej štiplave.Házej machry.Držku plnou keců a jak zde řiká 444 odpověd na otázky ohledně vozidel žádná.Co by taky odpovídal.Ty lži už taky nejdou do nekonečna vymejšlet.Železniční fanda,který aspon trochu sleduje stav vozidel si za působení DHV a toho starýho pošetilího debila bouchá hlavou o zed.Co už zařvalo věcí.Čert vem ty vraky z Mostu.Budiž,ale ta karkule vrak nebyla.To tady tvrdí jen ten vypatlanej ichtyl Čmoud,kterej očividně o tý karkulce věděl hovno.ty radši koukej makat na tý vlastní,aby nedopadla stejně.Si myslíš,že si byl jednou v Lužný něco zařizovat ohledně T 334.0 tak znáš jak to tam chodí?zřejmě se s tim blbcem panchartkem kvasimodem znáš.Zřejmě,ale to je jediná osoba a s jinejma lidma od mašin si se nepobavil.jinak mi ukaž kdo ti dnes dá pod nos mašinu? Nikdo.A za korunu už ti ji tuplem nikdo nedá.Co ještě tak nějak beru je ten odprodej do Kladna Křížovi.budiž.mašiny se tam maj líp jak kdekoliv jinde.Včetně DHV,ale opět to pozadí.kříž sveze se sergejem po republice smetánku z GŘ včetně Rachoty buch ví za co ty vozidla dostal.Opět zas musim uznat,že díky bohu.vozidla jsou zatim v dobrých rukou.oto víc se styd za svá slova pokud ti říká nějaký jméno Pan Ing.Jaroslav Kocourek.Kterej se musí obracet v hrobě jestli to vidí jak se to tady vede.Mašiny,které pracně zachránil se ted šrotujou,rozkrádaj.Jinak co se těch peněz týče tak nesouhlasim.Ten zmrd z lužný si umí prachy vybrečet.Vykouří pár čuráků na GŘ a je to.Podívej jak sehnal prachy na M 260.001 (a že to neni o jednom milionku) na řadě je další vozidlo z Moravy.Taky to nebude pár korun.Což pak 387.043 + ta souprava vozů.Taky pěknejch pár milionů.Odkud si myslíš,že ty prachy pujdou?Z jeho kapsy ne.Více otázek směřuj k Žaludovi,Nebeskýmu a tomu dalšímu přičmundovi... na co je rachota utáh.navíc rachota se může těšit na další pěknej zprc na tomto foru až vyjede šíp.Teda pokud se realizuje jeho debilní nápad.To si nechám jako eso v rukávu.Ten člověk si tam prostě dělá co chce.Si myslí,že,když šéfoval DÚ tak z něj budou lidi srát?možná ty jeho teplý kámoši z GŘ a některý z Lužný a další... který mu to žerou i s udicí.Sám moc dobře vim,že takhle nemohui odsoudit všechny.pač i v těchto institucích se najdou lidi,kterým je Rachota trnem v prdeli.Ta voda na svini prostě začíná pomaličku zahřívat.A že von si pokoj nedá.jak už naznačil 444 Čmoud je stejně špinavá děvka jako celej přednosta.jen prostě už nejsou argumenty na holou realitu.na to se prostě nic nedá říct.tak to tady radši zatluče jaký jsem já,444 a někteří další.Na to upozorní,ale na ty otázky co byly kladeny neodpověděl nic.Na to neni odpověd.Furt brečíš jak se to tu hádá,spolky nefungujou.Bodet by to fungovalo.To by přednosta nesměl bejt muzejně impotetní chudáček,kterej si tuto potenci vybijí na vozidlech a lidech.je to stejnej kokot jako ty dementi co popíraj holocaust.jen s tim rozdílem,že on popírá komunismus.mám taky v záloze připravené eso v podobě 475.1142,kterou vytunil (Pane Rachota.Zajed te se na to vaše úžasné dílo podívat a vemte sebou toho dementa Čmouda co vám s tim možná pomohl a uznává ten váš TUNING).ted to rozebírat nebudu,ale přichystám si pěknej článeček a časem si myslim zde ukážu další činy toho zmetka.Jak pomáhá vozidlům.Bez rozdílu vlastníka.je vidět,že za nitky může tahat všude.nejvyšší čas,aby za tyhle věci co se dějí někdo začal platit.Tak jako každý jiný dělník,pracovník ve spodině je potrestán za odvedení nekvalitní práce.tak už by se konečně měli i trestat úředníci.ted už se to nevztahuje jen na Rachutu,ale na všechny ty kurvy ve vládě.každej má imunitu.My jen utahujem opasky a dluhy se zvětšují.Na tohle se dělají vysoké školy?je to vidět i zde co za imbecila z VŠ vyleze.
742 113
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.203.192.172
Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 20:27:54    Odkaz na tento příspěvek  

To už jsou opravdu některá slova tak důležitá?
Albatros498112 jsi vůbec člověk??
Dyť to je na blití, co píšeš
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3275
Registrován: 6-2004

Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 20:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vyjímečně s Manembem souhlasím, protože to je vážně úroveň jak někde v čtvrtý cenový.
742 113
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.203.192.172
Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 20:45:21    Odkaz na tento příspěvek  

Vyjímečně s Manembem souhlasím, protože to je vážně úroveň jak někde v čtvrtý cenový

??????
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8259
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 20:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Albatros498112: nic proti, ale i kdyby jsi měl v lecčem pravdu (ve smyslu "bordelu" v muzejnictví v ČR), celé Ti to je úplně s prominutím k hovnu (abych se aspoň přiblížil k úrovni Tvého vyjadřování), pokud vše prezentuješ tímto způsobem. Nikoho ze jmenovaných osobně neznám a mohou mi být vcelku ukradení, ale MOC by mě zajímalo, zda by jsi v podobném duchu označování něčí osoby pokračoval i jinak a jinde. Neb - ono ani urážky na netu nejsou beztrestné, zejména, pokud překračují jakoukoli únosnou mez i těch největších "hospodských keců"...
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 21:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Albatros498112 > kvůli takovým výlevům, výronům či výhřezům zavedou brzo na DF podobný pravidla jako za volantem / pákama ... zhulený, opilý a jinak nezpůsobilý lidi by za klávesnici ale neměli sedat už teď... bych se fakt vůbec nedivil, kdyby ses jednoho dne divil ty, že si dostal přes ústa a jak je možný, že si tě někdo vyhmátl a našel ...
smatli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.186.203
Odesláno Pondělí, 04. července 2011 - 22:33:49    Odkaz na tento příspěvek  

Ja do muzejnictvi v ČR fakt nevidim.
Jen je skoda ze spousta parnich lokomotiv,prezila prave ve krovi na pomnikach.A ted tu likvidujem stroje mladsi generace.Je jedno jestli povedene koncepce nebo ne.Ale uz to ze par techto lokomotiv prezilo diky lidem,kteri se ve volnem casu one starali.Mi pride smutne.
A resit ktera masinka vic vydela.Nikdo po vas prece nechce aby byla luzna plna funkcnich lokomotiv.Vzdyt muzete dat lokomotivu jen do vystavovatelneho stavu a muze tam stat.A je fakt ze v Luzne se dari jen param,to se hadej te.Treba mne i urazejte.Jen je smutne ze nadavate komunistum jak nicily parni lokomotivy a sami nicite neco co se vam nelibi.Diky bohu ze jsou tu soukrome spolky.Je fakt ze v DHV bysme se asi nedockaly tak krasneho hektora jako je T435003.Tam se dockame jen T435040 na srotisti v trebove.A kdyz tu ctu vase nazory.Obcas bych brecel jak tu hajite DHV.V dnesni dobe tu rikat ze se udelaj nove dily,na motorovou lokomotivu.Nedavno jste tu psaly ze pielstyk co je v luzne,ted presne nevim cislo,musel poslouzit jako zdroj,protoze si zkuste vyrobyt nove dily.Tak ocem to tu mluvite.Proste rovnou reknete ze na novou trakci s...,ve vysledku je to slusnejsi.A kolik mame karkulek,kdyz nepocitam plesate,ty snad este jsou dve.Tak v NTM DEPOZITARI neni zadna a v luzne taky.Tak zas tu zbyde jen soukromi spolek,DIKY BOHU.Jo ono je jednodusi rict masinu nechcem,tak hura do srotu a je jedno ze je jedna z mala poslednich.Ale v dnesni dobe Kalousku,Bemu,Paroubku se neni cemu divit.Kam zmyzela slusnost,hrdost a vlastenectvi z teto zeme a nesvadejme furt neco na komunisti.Vsechno prodame za penize i svou hrdost a vlast.A co neprodame zbourame(treba stadion stvanice) a zaslapem co nejhloubeji.A budem se vozit v ceskem orinet expresu a popijet sampanske s Paroubkem,Kalouskem,Necasem a srat na nasi vlast a smat se celemu narodu.Bez urazky,nikoho nechci urazit.
444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.129.244.247
Odesláno Úterý, 05. července 2011 - 00:20:08    Odkaz na tento příspěvek  

Čmoud: má starost rozhodně nejsi ty, ale konání luženského (pseudo)muzea. Nicméně údaj, kde jsi zaměstnán, jest pro tuto diskuzi velmi důležitým. Již proto, že zde opět odporně lžeš:

a kdyby jsi jen aspoň trošinku přemýšlel, tak by jsi zjistil, že DHV spadá pod odbor 012 a samotnou likvidaci provádí odbor 08 a ani s jedním já nemám nic společného

Takže ty tvrdíš, že jeden odbor tomu druhému bez jeho asistence nechá sešrotovat mašinu???
To tvé nadřízené bude asi zajímat.

Tohle je opět tvá hnusná lež, aby mohl odbor 08 něco likvidovat, tak k tomu musí dostat od DHV a potažmo 012 pokyn.
Takže zase končíme u DHV a jeho mafiána Rachoty...

Budu se trapně opakovat, ale:
Jak bylo a je nakládáno se svěřeným státním majetkem, jenž se zove lokomotiva T 444.0211 (likvidace) a T 444.0247 (asistované rozkrádání). Kde, kdy jak byl tento majeteke nabízen?

Děkuji tu za odpověď, Radku.

Nicméně se obávám, že minimálně odpovědí o té nabídce na odkup nedisponuješ, jelikož se žádné nabízení lokomotivy nekonalo. Tedy opět jsi lhal.
Máš alespOń odpovědi na další otázky?

Nicméně jsem si téměř jist, že ze sebe opět teatrálně uděláš pitomce, plácaje cosi o mé osobě. Ovšem to ze stolu jen tak neshodíš.

A radši odpovídej, dokud je čas. Mám v zásobě další nepříjemné otázky.

Mdt: chlapče, ty se mne ptáš na něco, o čem jsem tu již psal. Takže, pokud máš nějaké problémy dyslexie apod., tak se k tomu textu vrať, čti pomalu a pozorně, nepřeskakuj.

Jinak tvé příspěvky jsou docela zajímavé: nejdříve si snažil tak trochu dělat machra a lézt do prdle obou účastníkům sporů. Nyní lezeš víc do prdle Čmoudovo, ale tak trochu si ještě nechváš otevřená zadní vrátka.
Celkově to hodnotím jako velmi nevydařený pokus o chytračení.

I tobě dám jednu otázku, kde slavný spolek MDT, který má sám máslo na hlavě, NABÍZÍ onu lokomotivu? Na internetu jsem teda nic nenašel (krom namachrovaného výkřiku do tmy zde-vážně "reprezentativní")

A ještě jedna věc: říká ti něco správa svěřeného (státního) majetku?

Kdy, kde a jak se máme dobře (ne typu jeden šotouš povídal) dozvědět, které mašiny (MUZEJNí ! SIC!) JSOU URČENÉ K PRODEJI NEBO LIKVIDACI ???

Snad mi odpovíš alespoň ty na tuto primitivní otázku. Na další otázky, jako na základě čeho se s těmi MUZEJNÍMI mašinami zachází tad. už, předpokládám, řnebudeš míti dosti sil.

Děkuji za odpověď.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 05. července 2011 - 02:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

444

Nikomu nelezu do zadku. O tom to není. To, že je Ti čmoudík trnem v oku i s Rachotou chápou asi všichni. Ne - dyslexií netrpím. Nebo na to zatím celkem nikdo nepřišel.

Jinak nevím o jaký pokus chytračení se pokouším? Já na rozdíl od mnohých hydraulickou srágoru dotuju a ze svýho, navíc jí máme zaparkovanou na jedný vlečce, kde zaplať direktorovi, stojíme za pakatel. Hrozně moc rád bych věděl, kolik máš na kontě zachráněnejch vozidel Ty. To, že tu poukazuješ na věci všem známé, je jasný, ale málo kdo si otevře hubu z očí do očí. Machr pod nikem jako např. 444 umí bejt každej. Ale ono do tý doby, než začneš přemýšlet o tom, co to je mít, opravovat a provozovat svoje HKV. To opravdu není sranda. To že od DHV se očekává že bude zachranovat všechny vozidla. Jo mělo by to tak bejt. Bohužel asi nejde všechno jak by kdo chtěl.

Je mě líto spousty vozidel, který příjdou vniveč. Pamatuju jak Lužnou zasáhla šrotovací mánie a naposlední chvíli se zachranovalo a historická hodnota vozidel byla všem u řiti. Prostě kalkul cena šrotu. Ale zajímá mě jiná věc. Proč místo plkání na netu, někdo nepodá trestní oznámení či něco podobnýho na prošetření? Mám dojem, že by se dospělo k závěru, že ruka ruku myje. Ale co kdyby přeci jen.

Co se týče čmeláka. Nedával jsem to nikam na net. Až zde jsem se zmínil v souvislosti s tím, kolik lidí by bylo ochotno, ho zachránit před likvidací. Ne likvidovat se nebude, i kdyby zájemce nebyl. Ale o tom, to je. Kritika je do doby, dokud to sám nemám na dvoře. Pak chodí koukat ty další a zas kritizujou, jak oni by a jak by to bylo ještě lepší. To je pak ten muzejní chlííív.

Muzejní mašiny?? to nevím. Mě stačilo se podívat na intranet, najít si číslo na 012 a zeptat se. Zkus to taky. A pokud čekáš veřejný výběrko, tak si připrav řádnej ranec peněz. Rozhodně čím víc zájemců, tím větší cena. Stačí pak jeden blb a je vymalováno. Tak jako RŠ s 753 197 a 306. Tím neříkám, že je blb, ale pak i nám zatrhli prodej Brejlovce 753 390. A to se táhlo dlouuuuho. A stejně prd. Nevraživost vůči JR netřeba tady do lidí tlouct. Každej, kdo uvažuje a umí počítat 1+1 ví, jak se věci mají. Jde o to, co je v tom člověk schopen podniknout tak, aby se něco změnilo. Na Kárepu, ale těžko něco kdokoliv změní. Věřím tomu, že budto ho JR stejně nečte, a nebo pokud to čte, v duchu se směje tomu, jak pár blbů se tady vylevuje a stejně s tím nic neudělaj. Navíc ho to posiluje v další činnosti. A bacha na věc. DHV není jediná instituce, která má zachovávat muzejní kusy. Taky třeba NTM. A pokud jsem pochopil dobře z řádků Čmoudíka, tak Karkula co se řízla tak o ní mělo zájem NTM. Pak je na snadě se ptát, proč stála tak prapodivně, že se mohla dál rozkrádat. Pak je otázkou, zda někdo nepracuje "ruku v ruce".

A pro Tebe konkrétně 444.
Nechci vůbec od stolu u klávesnice koholiv soudit, už jen proto, že těch co se to týká, jsou na živu dýl než já a i kdyby to byl blb, tak k němu mám jistou úctu. Ať je to jak chce, oba dva pánové jak JR, tak Čmoudík tady pro historii udělali myslím hodně. Nebudu soudit, zda ke kladu či záporu. Myslím tím, to, že mají určitě víc zkušeností s mnoha věci než já. A odsoudit dokáže každej blb. Ale být empatickej a pochopit proč, to už je většina lidí velmi líných. A rozhodně Ti řeknu jednu věc. To, že tu nadáváš na konkrétní lidi pod neregistr. nikem, Ti určitě moc nepřidá. A jak sám asi vidíš, zatím nikdo jak z PP, či LG, ZMŽ, ŽMZ a dalších subejktů sem proti jak čmoudíkovi tak JR nenapsal ani slovo. Opět. Ani v kladu, ani v záporu. Mám dojem, že Ti všichni moc dobře vědí, co to je mít "vozidlo na dvoře". Já bych sem taky nepsal. Ale nemám rád tuhle kritiku už proto, že to je spíš vyřizování účtů přes net a začíná to mít pramálo společného s tím, čeho se to týká a k čemu má sloužit tahle diskuze. A to že máš nik 444 neznamená, že si sednem na zadek. Dobře pamatuju, jak si nás tady vometal s tím hochštaplerem 749,241 co dělá v tej Plzni, že T444.0078 nemá šanci na to, aby se v ní hnul samovolně motor. Nakonec, jste nepsali po roce ani slovo. Zaplat bůh, protože jsem rád, že kluci ze spolku a pár přátel kolem Vám aspoň v něčem mohlo zavřit ústa. Nejsme slavné MDT a nikdy ani nechci aby jsme byli. Stačí DHV na to aby bylo slavné. Ale at je to jak chce. DHV netvoří jeden člověk. V tom má Albík pravdu. A kdyby se kolem něj zbouřili Ti, co s ním jsou na tom "jednom dvoře", tak by asi takovej volnej režim nebyl. Co se zeptat těch, co s ním ve stáji pod jednou střechou byli?? Ti by mohli třeba s tím něco dělat. Již v písni se praví, že jedna vlaštovička jaro nedělá. A pokud se něco špatnýho děje, je v tom asi víc lidí - kolektiv řekl bych.

Toť vše. Nejsem tady na hájení, ale ani na kritiku. Sám vím, co jsme se spolkem schopni a jsme rádi za to co máme. A jak jsem psal. I kdyby mě zvonil telefon a prosili mě na kolenou, abych se stal ředitelem DHV nikdy bych to nechtěl. Už kvůli takovým, jako jsi třeba Ty.

A ted jen mimo. Je lepší nechat chátrat Karkuli, nebo jí říznout. Mám dojem, že tu je jinej spolek, kterej má např. karkule dvě a asi s nima jen tak nic nebude. A k tomu asi dalších X cenným kusů vozidel. A opravdu skvostů. A je jich škoda.
710
Neregistrovaný host
Odeslán z: 95.168.196.103
Odesláno Úterý, 05. července 2011 - 05:45:45    Odkaz na tento příspěvek  

444 - alias Pavle Pavle, pracovníku RCP Praha... :-))) Mám pokračovat ???
Ty asi brzo zapomínáš, kdo ti dal dokupy tu tvoji hydraulickou trojkolku, co máš zaparknutou v chlívku v Pečkách. Nebylo to náhodou takhle v Lužný.. :-))) atd.... Mám pokračovat ??? Když je to tak geniální vozítko, dle tebe, tak se pochlub, kolikrát si s ní někam vyjel za poslední tři roky... :-))) Prsty na jedné ruce by mě k tomu stačily.... a též se můžeš pochlubit, jak si k ní vůbec přišel...to by možná též hodně lidí zajímalo.. :-))))