K-report
 

Archiv do 20. října 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Archiv do 20. října 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8627
Registrován: 8-2005

Odesláno Neděle, 10. října 2010 - 20:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Možná nemaj na tlumivky (co to vlastně je?) protože musej udržovat sjízdnou 132...
Páteřní linky a bagry = budoucnost MHD!
Láďa_kaznejov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 7-2008

Odesláno Neděle, 10. října 2010 - 21:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem: A taky máme šílenou dálnici na Hradec, protože se musí udržovat sjízdná silnice III.třídy do osady Horní Dolní, po které projede za den deset osobních automobilů a dva autobusy. Jsem pro rušení silnic III.tříd, jejichž údržba (nejen zimní) stojí víc, než kolik se na nich vybere na poplatkách za dopravní cestu
Železniční síť je jako živý organismus. Čím rychleji ji osekáváme, tím rychleji umírá.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8630
Registrován: 8-2005

Odesláno Neděle, 10. října 2010 - 22:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Laďa: Jistě , spousta silnic se v zimě neudržuje, nebo se udržuje pouze pluhováním, silnice nepotřebuje kontrolu co tejden a je definice sjizdnosti je násobně širší než u dráhy a i těch deset aut a dva busy nakonec vezou víc než jedna mašina s vozem, no a na těch silnicích se aspoň šetří, ale převést nějakou trať na vlečku je neslýchané a nevídané. Omlouvám se že jste zvolil tak špatný příklad a že jsem vám ho tak snadno rozbil, i když oceňuji snahu o ironii. Ani nejšílenější hradecká dálnice ovšem nezastavuje KAŽDÝ auto, tlumivka (tak co to vlastně je?), jaxem vyrozuměl ano.
Páteřní linky a bagry = budoucnost MHD!
Bohuš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 3-2009

Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 09:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

995:Jak takové jednání o vytrhání a zrušení tratě může trvat dlouho?na jaře bych tam chtěl udělat zvláštní fotovlak,tak aby ta trat ještě vůbec existovala.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2220
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 10:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bohuš, už jsme se o tom, i s odkazy na právní úpravu o tom byvili, tak si projeď archlívy. Zjednodušeně, ale dostatečně přesně:

Správce trati (zpravidla tedy SŽDC) musí jeden rok předem oznámit předepsaným způsobem (jde o správní řízení) úmysl zrušit trať (neplést si s neobjednáním dopravy a pod.). Ten rok je tam proto, aby všichni, kdo mají na věci zájem, se k věci mohli vyjádřit, popř. nabídnout, že si trať odkoupí a budou ji nadále provozovat třeba jako vlečku, dráhu speciální či cokoliv jiného..). Po uplynutí toho roku teprve může být podán u ministerstva dopravy (drážního úřadu) návrh na zrušení tratě, o němž se rozhoduje ve správním řízení. Pokud by návrhu bylo vyhověno, tak buď nový vlastník si požádá o nové povolení k provozu dle zamýšleného účelu a nebo, neprodalo-li se, zahájí dosavadní vlastník stavební řízení o snesení dráhy u běžných stavebních úřadů.
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 10:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tlumivky,kabely...je to pořád dokola.Ani se nedivím že to nikdo neřeší.Chyba je v zákonech.Když zloděje chytnou,tak se mu nic nestane.Škodu vyčíslí jen v hodnotě šrotu.Proč tyto problémy nemají v Německu nebo v Rakousku???I na Balkáně toto mají lépe ošetřený.Zkrátka jsme ráj zlodějů a podvodníků s poslanci a vládou v čele.Vždyť ta zlodějna je posvěcená z míst nejvyšších, tak se nedivme.
cizí čtenář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.180.136.114
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 12:43:32    Odkaz na tento příspěvek  

Rudolf33: Proces zrušení dráhy v případě Hostašovice - Nový Jičín horní nádraží trval od podání návrhu do okamžiku právního zrušení 2,5 měsíce...
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 12:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

cizí čtenář:Tady je vidět, že v tomhle státě je možný úplně všechno.Zákony a předpisy jsou od toho,aby se nedodržovaly.
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 12:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

995:Starosta Třebívlic,pokud vím neměl o železnici žádný zájem. Za dobu pravidelného provozu ho vůbec nezajímala.V den posledního dne, kdy jeli vlaky naposled, uspořádal na tamním nádraží mejdan a tvářil se, jak mu je líto že vlaky přestávají jezdit.Takto se zkrátka dělá politika.Teď je "hrdina", že na trati zařídil turistický provoz.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2223
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 14:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cizí čtenář: A tím chcete říci co?
Lhůta od podání návhrhu do skončení řízení je 60 dní, takže vidím jen průtahy.

Mirek 2: totéž

Zase si pletete lhůtu k oznámení správce trati, že na trati bude trvale zastaven provoz (tedy,že trať bude zrušena-1 rok) se lhůtou k řízení o vyhovění takovému návrhu. Že Vám někdo cosi sliboval (a sliboval vůbec - to já nevím?) není podstatné. Důležité je, zda na to měl prachy aby si třeba dráhu koupil. Bez peněz do hospody nelez.

Jinak Mirku, starosta o penězích nerozhoduje. To přísluší zastupitelstvu. A zastupitelstvo by mělo vědět, zda investované peníze něco přinesou obci (tedy všem občanům) nebo nějakému spolku, který pro obec nic neudělal a jen žádá prachy. Místní poměry neznám, takže končím...

(Příspěvek byl editován uživatelem Rudolf 33.)
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2224
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 14:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak Mirku 2, k tvému: "Tlumivky,kabely...je to pořád dokola.Ani se nedivím že to nikdo neřeší.Chyba je v zákonech.Když zloděje chytnou,tak se mu nic nestane.Škodu vyčíslí jen v hodnotě šrotu.Proč tyto problémy nemají v Německu nebo v Rakousku???I na Balkáně toto mají lépe ošetřený.Zkrátka jsme ráj zlodějů a podvodníků s poslanci a vládou v čele.Vždyť ta zlodějna je posvěcená z míst nejvyšších, tak se nedivme." mohu jenom poznamenat, že zvaníš o něčem, o čem nic nevíš.

Kde s přišel na to, že se zloději, kterého chytnou, nic nestane? Prostě lžeš (jinak bych byl nezaměstnaný). Chycený pachatel prostě dstane buď pokutu, opakuje-li se to, jde k soudu a nakonec do krimu. Otázka vymožení uložených pokut občas bývá problémem - viz Chomutov a starostka Řápková. Kdejaká novinářská sračka a nejrůznější "ochránci práv" dělali cokoliv, aby pokuty nebyly vybrány. To ovšem není problém zákonů, ale otázka, čím se novinářské sračky živí a jací blbečkové jim věří.

Jenomže: převychová někoho kriminál? Neviděl jsem takového. Máme jim sekat ruku? Jo, klidně, ale pak se přihlásí o invalidní důchod a novinářské sračky a "ochránci" budou mít zase argumenty.

Třeba bys nám navrhl nějaké řešení?
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 15:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

R33: jděte do kšá s těmi urážkami, vážený. Co byste říkal na to, že zrovna novináři o tomhle stavu vědí a snaží se aspoň pomoci jeho nápravě?
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 16:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

R33:Ty pokuty jsou asi směšný proti tomu jakou ve skutečnosti zloděj škodu napáchá.A krim ho taky neodradí.Pan Klaus by řekl že udeřila neviditelná ruka trhu ..... ceny kovů šly vzhůru že?
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2227
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 16:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Milý Jtb: Moje dlouhodobá životní zkušenost mi říká, že novináři málokdy vědí, o čem píší (vyjimečné vyjimky připouštím). Smyslem psaní (mluvení) novinářů je zpravidla prodat reklamu, v mediu obsaženou, neboť ta vydavatele živí.

Že se Vám to nelíbí, chápu. Ale to je Váš problém. Podívejte se podrobněji na příjmy masmédií. A o úplatnosti novinářů sice novináři nepíšou (proč by si kazili kšeft) ale spočítat si to můžete sám: to jsou ty případy, kdy novinář pro zvýŠení prodeje (reklamy) si vymyslí tzv. "kauzu" , která skončí tzv. "ve ztracenu". Příklad: tajný účet ODS ve Volksbank v Duebendorffu (Švýcarsko), Mladá frnda Dnes. Do 24 hodin zjistila TV Nova, že banka neexistuje (a založte si u neexistující banky účet), ale už od té doby se něco vykládá o pochybném hospodaření ODS (mně je do toho prd, ale hodnotím). Takže žádné urážky, Vážený. Koho a proč?

Novinář je pro mně sračka.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2228
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 16:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirku 2: Ty pokuty směšný nejsou. Problém je s jejich vymožitelností. Ale o tom jsem již psal. I o jejich vymáhání.

Představa, že ty pokuty jsou menší, než škoda, je opět mylná. Je totiž především nutno vytvořit podmínky k vymáhání škody (o škodě má být rozhodnuto současně s rozhodnutím o trestu). Rozhodni o obrovské pokutě, která se vymáhá před náhradou škody (a tím se vymáhání náhrady škody v podstatě zmaří!). A nebo dotyčného zavři do basy (kde na rozdíl od blábolů novinářských sraček je práce povinná, jenomže prostě není - máme i na svobodě nezaměstnané).

Klause do toho nepleťte, on na rozdíl od Vás pochopil, že trh funguje i když ho zakážeme.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 19:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rudolf33: Opravdu dokazujete svou ubohost a vulgarity to jen podtrhují. Všechno, co tu neochvějně tvrdíte, jsou naprosté žvásty. Vylezte z anonymity, pojďte na pivo a klidně vám povyprávím, jaké obrovské příjmy z reklamy novináři mají, jak obrovské úplatky berou...fakt melete naprosté nesmysly.
Vašek_modrá
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2010

Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 19:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

475179
dík moc za info hektory jdou mimo moje zaměření,ale zaujal mě hlavně lakově tak jsem ho cvaknul.Vůbec jsem nevěděl že je v Děčíně,na sobě má stále kovošrot Litvínov.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2230
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 20:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jtb: Mně naprosto stačí, když si přečtu novinářský blábol o věci, kde jsem byl přímým účastníkem. V mnoha případech bych ji bez jmen či dat a uvedení času ani nepoznal...

Vcelku vzato nevím, proč bych více než vlastním očím či uším měl více rozumět firmě Rheinisch Bergische Druckerei Duesseldorf Gmbh (takto 100% vlastník MFD a Lidových novin),nebo firmě
Moldau-Elbe Press Gmbh Passau (ve které má ten RBD podíl), takto 100% vlastníku všech "Deníků", či snad družstvu "Borgis", právnímu to nástupci oddělení propagandy UV KSČ (Právo).

Možná u toho Rheinisch Bergische by bylo zajímavé znát vlastnickou strukturu, ale to se samozřejmě nesmí, protože by pak mohlo být zjištěno, že má určitá spojení na některé podnikatelské či politické subjekty, že?

Ale to je už O.T, takže končím
475179
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.3.150
Odesláno Pondělí, 11. října 2010 - 20:25:29    Odkaz na tento příspěvek  

Vašek modrá:zdravím vás,byl jsem předisponován před pár lety za neschopnou rosničku.opravy provádí na hektoru depo ČD Děčín.Jinak měl jsem dnes možnost na kouknout do nových sjř nakl. dopravy a na kozině jsou trasovány opět 2 páry maňasů z Dc-Oldř,a 2 páry pn vlaků Dc-Litvínov,takže se s tratí počítá.
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 01:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vše OT:
Milý JTB, chápu, že "studium" na prodejnou všehoschopnou lokajskou čubku tě jaksi nenaplňuje. Ovšem to je tvůj problém.
Chceš li snad požívat společenského uznání-co třeba zkusit kanálpucrovství?
P.S.Jmenujte mi prosím někdo nějakou odpornější profesi než tzv. "novinář".
"Detailní znalost předpisů, grafikonů a služebních pomůcek ke každému uprdnutí nenahradí všeobecný politicko-společensko-ekonomický rozhled" - Kuzma Atomovič Malomozkov, vedoucí noční směny JE Černobyl, 26.4.1986.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.237.159
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 08:01:32    Odkaz na tento příspěvek  

Starostové nemají zájem...to je hezké.Oni si vzpomenou ale už bude pozdě.Že nemají paníze?Tak,ty mít nebudou nikdy,když budou takto uvažovat.Měli by hošání vyrazit na zkušenou "za humna."

Ceny železa letí nahoru a to je dobrý znak pro partu magorů.

Rudolf33:To jo,to je pravda,že jsme rájem zlodějů...a taky podvodníků,příživníků,parazitů a hlavně darmožroutů.
Inu jaký pán takový krám.Opět by jeden řekl:Když se nechce,je to horší než když se nemůže.Tedy do češtiny přeloženo:Proč dělat zákony a něco více postihovat?Lidé si přilepší,dráhy si to zacálují ale to hlavní...nebudou se muset vyplácet třinácté porpory (pardon,to tu ještě nebylo-ale to je jako 13 té důchody,že)
Proč dělat nějaké zákobny,když by se mohli třebas proti někomu po čase otočit?
To máte jako s imunitou.Na západ od nás není v tak velkém rozsahu jako u nás.
V některých věcech jsme papežtější než papež a některé se prostě napravit nechtějí.
Že SŽDC už ani nechce ty krádeže řešit,se nedivím.Možná by tam odtud mšl vzejít nějaký návrh podložený různými omezeními provozu,včetně vyčíslení škod v provozu...bla,bla,bla...a dát to někomu pořádně sežrat v parlamentu.Tam by se o to taková VV měli zajímat.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 09:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pro R 33: pamatuji si dobu,kdy jeden z našich ubohých občanů, ve spolupráci s dalšími, vybral celou štreku mezi Oldřichovem u D. - Bílinou,cca 10 km,tj 9 náv v každém směru. Po ,,dopadení a odsouzení,,as 1 rok podmínečně a s pokutou 500,-kč,s odůvodněním ,,on neví k čemu to je,, ,s úsměvem odcházel. Pročpak asi. Kolik byste dostal vy? Řešení? Věděl bych,ale nelze jej ani demokraticky říci,neboť bych dostal víc než dotyčný.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2231
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 10:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada 749: Říci lze leccos. Já bych mu taky usekl ruku. Jenomže tím bych mu jen nahrál, neboť by si obratem požádal o invalidní důchod.

Taky by mohl být zavřen na dlouhou dobu. Protože však pro vězně není práce, tak by se tam na naše útraty válel, po propuštění by dostal sociální dávky a kradl by dál...Jak někteří toho druhu říkají: "I vězení je jen pro lidi...,zavřít mohou, pustit musej".. A to ještě naše basy, ve srovnání s tím, co je v Německu a nedejbože ve Švédsku jako basa skutečně vypadaj.

Jediné řešení je vše, co se dá ukrást, zabezpečit tak, aby krádež dala moc práce. To je totiž jediné, čeho se tihle lidé bojej.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 10:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pro R 33: no po posledních zkušenostech,kdy se kradou troleje i pod napětím,kde je cca 3 kV bych si nebyl jist,zda by jim to nějak vadilo. Ono ukrást vedení pod vysokým napětím asi žádná legrace není,nebo myslíte,že jo? Smůla je v tom,ať udělaj co udělaj,je na ně nahlíženo jinak,než na obyčejného plátce. Až tento Kurdystán začne tvrdě po takovýchto lidech vymáhat i to nevymahatelné,pak konečně někam dojdem.
Jinak osobní zkušenost z Ostravy Hrušova. Byl jsem fotografovat,a tudíž jsem musel do kolejiště vlečky OKD. Při tomto jsem stihl pořídit i zajímavé foto občanů,kteří si ,,vypůjčili,, kovové věci z odstavených žel.vozů. Možná jsem měl štěstí,že si mě nevšimli,ale menší štěstí jsem měl s ochránci veřejného nepořádku,neboť kde se vzali,tu se vzali,a počali mě vyslýchati,cože to tu dělám,a proč zde fotím vlak,a že mohu dostat 10000,- pokuty. Připomělo mě to vzdálené doby,ale když jsem podotkl to,že tedy když zaplatím těch jejich 10000,-kč,tak budu požadovat,aby činili své i ve věci odcizování kovových věcí z majetku dráhy,což jsem jim i doložil fotografiemi ve fotoaparátu,tak tito radši skočili do svého vozu a zmizeli opět tak jak se objevili. Tak se táži,není něco shnilého v tomto zřízení,které se nazývá demokratickým státem? Pardón,nechal jsem se unést,už nebudu plevelit diskuzi.
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 11:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak může policie chránit natož pomáhat, když k tomu nemá podmínky.Když trochu přitvrdí, tak jsou hned vyšetřováni z nepřiměřeného zásahu. To je pak těžký a naši slavní politici s tím nehodlaj nic dělat.Měli by se poohlédnout okolo.I na Slovensku maj pobudové z policie větší respekt než u nás.O Německu a Rakousku ani nemluvím.Kde se asi stala chyba ........
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 11:50:25    Odkaz na tento příspěvek  

Podmínky jsou, bohužel díky nejrůznějším kocábovcům a podobným "ochráncům práv menšin" není zájem.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1417
Registrován: 3-2005

Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 12:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glagol: těší mne, že se s vámi opět shledávám. Taktéž s potěšením kvituji, že jste se za tu dobu vůbec nezměnil. Jste zjevně pořád stejně moudrý, jako tehdy, když jste na želpage posílal úžasně obskurní a jazykově velmi vytříbené texty, a pak jste byl zákonitě velmi rozčarován, když vám je redakce odmítla vydat.

Mimochodem, už byste našel odvahu se pod ně alespoň podepsat?
Vašek_modrá
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 6-2010

Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 17:21:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

475179
dík moc za info to jsou super zprávy.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6645
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 17:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trasovaný tam může být třeba EC,nicméně pokud to nejezdí,je to na dvě věci,že....

Mn bude využívat jen současnou trasu po 8h.

Litvínov bude jako letošní GVD. Ráno přístavba a odpoledne svoz zaváděn jako nsl.,vše PP.
995
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.216.103
Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 17:32:04    Odkaz na tento příspěvek  

AŽ POJEDETE NA LIBOCHOVICKOU, DEJTE VČAS VĚDET, DÍKY, PŘÍPADNĚ KONTAKT NA VÁS....
Híhou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2008

Odesláno Úterý, 12. října 2010 - 17:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na 6112 742.167 + 010 + 012
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 13. října 2010 - 10:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem z úst povolaných slyšel, že na 113 a 132 nebudou prováděny pravidelné týdenní revize, ale revizi že SŽDC provede jednou za dlouhou dobu.Přijde rozkradení a pak velice rychlé zrušení.......
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2233
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 13. října 2010 - 14:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirek 2: Doufám, že si nemyslíte, že když je trať jednou za týden projeta MUVkou, tak je ochráněna proti rozkradení. Račte si povšimnout, co všechno zmizelo z hlavních tratí za poslední měsíc...
475179
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.3.150
Odesláno Středa, 13. října 2010 - 14:37:57    Odkaz na tento příspěvek  

750371:zdravím vás,samozřejmě,že jsou trasovány podle pp,to vím,ale trasovány jsou.vy jste čd nebo cargovej?
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2234
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 13. října 2010 - 14:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rozříření platnosti jízdenky Regionet Labe-Elbe od 1/11/2010:
http://www.kr-ustecky.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=450018&id_kt g=98825&p1=178192
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 13. října 2010 - 15:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No to to trvalo než se Teplice připojily k regionetu.
R33:Netvrdím že jsou tratě ochráněny, když je jednou za týden projedou, v případě 113 tam ještě chodí obchůzkář, který má trať rozdělenou asi na 4 úseky.Ale dřív se přijde na to co zmizelo.Jinak co je u nás ochráněno proti rozkradení ........zvlášť na černém severu.
995
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.216.103
Odesláno Pátek, 15. října 2010 - 20:33:39    Odkaz na tento příspěvek  

TAK JAK PÍŠE E15, MIN. DOPRAVY TED PŘIPRAVUJE SPR. ŘÍZENÍ NA FYZICKOU LIKVIDACI TRATÍ ČÍ-OBR., RAČ-LIBO, ATD...1 KM LIKVIDACE PŘIJDE PRÝ NA 6 MILIONU, NA TOTO PENÍZE JSOU???? JO CO JSME ZVOLILI MÁME!!!! CO BUDE DÁL, ZA 5 LET TU BUDOU ASI JEN KORIDORY A KDO TAM BUDE JEZDIT, KDYŽ LOKÁLKY NEPŘIVEZOU CESTUJÍCÍ??? TAK ZRUŠÍME I JE!!!! ŽE JO PANE BÁRTA.
132
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.222.218
Odesláno Sobota, 16. října 2010 - 10:07:52    Odkaz na tento příspěvek  

Pro: 995 - zdravím,podle mého názoru likvidace některých tratí nebude určitě tak rychle probíhat,jak si někteří pánové přejí.

Při dnešním nedostatku peněz to nebude tak jednoduché.

Pro: Vaška Modrá - též zdravím,nevíte jak to vypadá se zvlášními víkendovými jízdami Hurvínka o kterých jste se zde zmiňoval?Jinak jsem si prošel velký úsek Koziny - trať vypadá velmi dobře - mohly by závidět tratě na kterých je normální provoz!!
Vašek_modrá
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 6-2010

Odesláno Sobota, 16. října 2010 - 19:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bohužel asi se nepojede,zas to visí na penězích.
475179
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.3.150
Odesláno Neděle, 17. října 2010 - 13:36:56    Odkaz na tento příspěvek  

http://www.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/na-cd-cargo-zavisi-o sud-sedmi-trati
železniční provoz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.175.203
Odesláno Pondělí, 18. října 2010 - 18:22:31    Odkaz na tento příspěvek  

Resort dopravy potichu ruší tratě

http://www.novinky.cz/domaci/214383-resort-dopravy-potichu-rusi-t rate.html

Veřejná doprava se má zastavit i na trati z Děčína do Oldřichova u Duchcova, na níž objednává víkendové vlaky svazek obcí. Jednoho z jeho představitelů, končícího starostu Telnice Jaroslava Doubravu, rozhořčilo nejen samotné řízení, ale i jeho načasování. "V načasování je jednoznačný úmysl, protože během 14 dnů po volbách se jim z obcí nikdo nemůže vyjádřit," řekl Doubrava. O zahájení řízení se prý dozvěděl teprve při rozhovoru pro ČTK.
074
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 18. října 2010 - 19:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že by se nám dočkaly také GO tratě 072 a 073:
http://www.szdc.cz/o-nas/verejne-zakazky/203.pdf

http://www.szdc.cz/o-nas/verejne-zakazky/204.pdf
Zajímalo by mne, kdo tady jenom plká a kdo chce nějaké tý trati pomoct??

132
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.222.218
Odesláno Pondělí, 18. října 2010 - 21:15:53    Odkaz na tento příspěvek  

Pro: 475179 a železniční provoz i ostatní - zdravím - 100% souhlas s p.Doubravou - uvidíme zda se postaví
proti rušení i další obce podle trati dokud je čas.

Přál bych totéž i Švestkové dráze,která má stejný osud jako Kozí dráha a zachránění by si zcela jistě zasloužila !!!
Stvolinky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2008
Odesláno Pondělí, 18. října 2010 - 23:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

http://www.zelpage.cz/zpravy/7909
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.30.19
Odesláno Úterý, 19. října 2010 - 06:34:41    Odkaz na tento příspěvek  

Už jsem to psal několikrát.Pořádně vyčíslené náklady naprovoz lokálek jsou čísla zmatečná.Třebas tohle:Na koridoru jsou kolejnice upevněny novým stylem.Při sjetí kolejnic,kdy se rozchod jaksi roztahuje,je třeba vyměnit celé kolejnice.(jak často se to děje,ví ti co u toho dělají) to jsou náklady,které také užírají peníze na lokálkách.na těch jinak jak jistě každý ví,je taktová doprava přímo luxus,který je zabíjí.
Tohle berte jako jeden z mála pohledů na provoz,který je třeba platit.
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 19. října 2010 - 09:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je vidět, že ať zvolíte kohokoli, tak je to vždy lump. Teď zkrátka perlí JOHNOVCI a jsou podporováni NEČASOVCI, to je osvědčený spolek lumpů. Co nedokázali oni, tak snadno přehodili dál.ODS měla v jedněch volbách toto heslo: DOKÁZALI JSME ŽE TO DOKÁŽEME nebo nějak podobně.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.30.19
Odesláno Úterý, 19. října 2010 - 14:41:27    Odkaz na tento příspěvek  

Jo tak nějak to znělo to heslo.Dnes tu na severu probíhalo jiné heslo jednoho canáta:Pracovat se musí vyplatit.Jenže není dodán zbytek věty:"pro mne.Ostatní ať dřou za minimum."
ne pokaždý musí být zvolený zastupitel lump.Záleží skutečně na jednotlivcích a také obyvatelstvu v lokalitě,jak celého regionu - třebas po stránce železniční dopravy využívají.Jen je mrzké,že lidi do vlaků moc nechtějí,protože jsou znechuceni právě změnami jízdních řádů kdy se v jednom roce dočkali třebas nárůstu vlaků a potom nepřípojů,nabo jejich snížení počtu.(to jsou i minutkové rozdíly,které způsobovaly,že v přípojových míste zřebas odjížděli autobusy.)pak se níní čemu didiv,že si lidé koupili auta a na vlak se v...i.
To se týče minulosti.Viz třebas traťˇLibochovice - Straškov před znovuzprovozněním po výlukách,kdy se na trať vrátilo podstatně méně spojů,což vedlo k dnešnímu stavu.Jen je s podivěm jak tam ti zastupitelé klidně nechají zlikvidovat to,co měli mít jako jedno z místních zlatých vejcí.To by jim mělo právě přinášet další turisty do regionu.(pozor,tím nemyslím šotouše!!!)
prostě likvidace je krátkozrakost,která se do budoucna jistě promítně nepříznivě.pak bude již pozdě,protože v dnešní době mimo JHMD nikdo neumí položit byť kilometr lokálky.
nereg. čtenář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.161.142.30
Odesláno Úterý, 19. října 2010 - 21:41:06    Odkaz na tento příspěvek  

Dvě tratě jsou ve správním řízení o zrušení, obce se nevzdávají
vobyčejnej člověk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 08:56:51    Odkaz na tento příspěvek  

Mirek2: Soudruhu, a víš že u krajský vlády jsou naši kluci socdemácký? Proč s tim jako kraj nic nedělaj?
nevobyčejnej člověk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.131.129
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 09:26:11    Odkaz na tento příspěvek  

vobyčejnej člověk: protože politikům, který rozhodujou, připravujou podklady naši kluci inžinýrský. Takovej Jeřábek například.
vobyčejnej člověk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 09:45:00    Odkaz na tento příspěvek  

Jinejma slovama to neni vo politice, že jo?
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.237.137
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 09:59:20    Odkaz na tento příspěvek  

Pánové,ono je to trošku o něčem jiném...třebas:vládne jiná strana než ta,která přerozděluje penízky a poněvadž ta která je přerozděluje s tou na místě,kde ty penízky potřebují jim je prostě nedají.Noa v tom místě,kde je potřebují to potom musí řešit jinak,aby třebas nespadl nějaký dům,nebo mos či něco jiného.Třebas taky aby se nezavřela nějaká trať bylo hodně špatné oponovat pánům,kteří si tak přáli.Bohužel jseou podklady hotovy a ty nejspíše připravil kdo?Kdo také tak najednou tak rychle rozhoduje?Jen ten,kdo už dosluhuje.
Jsem zvědav,jak se ty věci budou současným marastem ve státě,kde opět funguje vše takřka na polovic,což je pro něco dobře ale pro něco špatně,budou ubírat dál.
vobyčejnej člověk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 10:26:12    Odkaz na tento příspěvek  

Prostě a jednoduše to na tu ódées nějak svrhnout musíme, že jo?
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.237.137
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 10:58:44    Odkaz na tento příspěvek  

To není svrhování na ni.To jsou její výsledky.
vobyčejnej člověk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 11:05:51    Odkaz na tento příspěvek  

A naši kluci socdemácký, před volbama plnou hubu slibů, s tim nic nedělaj. Taky vizitka.
Mádl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.210.29.3
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 12:55:38    Odkaz na tento příspěvek  

Krásně tu krákáte na socany. Avšak vemte si příklad na Kozině, kraj měl zájem, nevím kolik přispěl, sorry ... Ale takovej modrej krkavej Raška za Děčín, to už je jiný kafe, že?! 15 tisíc a ještě opožděně s dohady?! Tím chci říct, závisí kolik která obec přihodila. Děčín začíná bejt zabitým městem duchů a hlavně modrá vpřed!
PS : stejně věřím na osobní a obchodní zájem na zrušení Koziny.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8670
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 20. října 2010 - 13:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Obávám se , že za to mohou objektivní ekonomické podmínky, ani ODS ani ČSSD, ale ani sám pámbůh s nimi nic nenadělají. Protože ale vesměs ekonomiku ignorujete a myslíte si že vystačíte s předpisy D-razdvatři hledáte viníky všudemožně. Velmi sorry za vynucenou osvětu, číst se opravdu nedáte.
Páteřní linky a bagry = budoucnost MHD!
Mádl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.210.29.3
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 13:26:46    Odkaz na tento příspěvek  

Ano, vy vlastně se svými obavami víte všechno nejlépe.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7499
Registrován: 4-2007

Odesláno Středa, 20. října 2010 - 21:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyby se všichni ti mudrlanti vysrali na to věčný tahání za fusekli, kdo je modrý a kdo oranžový, růžový, nebo bílý, bylo by nám všem líp. Když to funguje na komunální úrovni, proč to nepochopí borečkové od krajů vejš? tahle země zhyne na ty zkurvený ideologie.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.241.223
Odesláno Středa, 20. října 2010 - 22:01:15    Odkaz na tento příspěvek  

Drn:Ono se to z Prahy krásně škrtá.Ještě že to nejde obráceně.Politicí dělají politiku a hrabou.Odborníci se snaží aby to fungovalo,ale jak se zdá tak to skloubit moc nelze.
A s dráhou ještě jak vidno pan policejní důvěrník nejspíše pěkně zatočí.