K-report
 

Archiv do 28. prosince 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji » Archiv do 28. prosince 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 12:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kuřil_p: ona nějaká návaznost na MHD v KV je???? třeba k R od Chebu ve 13:04 - busy na oba směry odjíždí 13:02, o víkendu další za půl hodiny......
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 13:00:18    Odkaz na tento příspěvek  

Tirschnitz, BEB: 1 mechanika na Falkenau (C), jedna na Soos(D), E - z dnešní první na Cheb, F společní na E und Franzenbad a G nur nach FRanzenbad. Déčko se posouvalo o nějakých 100 metrů k budově.

Lc937, Pavel...: Pánové, je to ještě horší... Nevím, jestli to není těmi svátky, ale za mé poslední dvě směny na t140/t146 byly VŠECHNY osobní vlaky poloprázdné nebo téměř prázdné, někde jel pouze strojvedoucí. Vše by odvezl minibus nebo taxi. Vlak se mi jevil jako neopodstatněnou, drahou luxusní hračkou.
Ani Švýcaři nejsou tak bohatí, aby nějaký půlnoční vymetáky jezdili s Flirtem, když může jezdit bus. Hrůza, děs, běs, tohle nemá šanci přežít víc jak 5 let.
Přitom, jak správně namítá Pavel, má vlak podstatně víc výhod než nějaký zaprděný autobus pro trpajzlíky (WC, prostor, čekárny, atd... apod.) Akorát to tady soudruzi tedy luxusně posr....
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 15:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad W. - ano plně to posrali SOUDRUZI. A neváhám to tak nazvat.A hlavně ten vlak v trase KV(přes Růžák)-Dalovice(kolem nádru)-Hájek-Ostrov jede jen 17min.po autobusu DPKV,jedouím SAMOZŘEJMĚ také ve ZDO.V trase Loket-KV jede 50min.po autobusu
V tom "flamendráku" jezdilo hlavně o víkendech docela dost lidí.Pravda v pracovní den nás jelo také třeba jen 5.Souhlasím,že by stačil minibus (řekněme SOR CN8,5).V Ostrově přistoupilo pár lidí z odpoledních směn.Je však také pravdou,že málokdy se strojvedoucí obtěžoval zkontrolovat lístky,tudíž asi zde nelze vynit jen úředníky,protože jestli nevybírání jízdného (vlak je "S") bylo celkem běžnou praxí,jevil se jim tento spoj jako úplně plonkový! Tudíž budu-li uvažovat s částkou 80,-Kč/km co si za vlak účtují kraji ČD = cena za spoj 75km 6000,-kč a to si myslím,že ve srovnání s autobusem,kde se částka pohybuje na úrovni cca.32,-Kč/km = cena za spoj 75km 2400,-kč je očividné ŠETŘENÍ PENĚZI DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ krajem!
A o výhodách odbavení cestujících v autobusu a obsluze vesnic a měst po trase nebudu ani polemizovat.

Ad Mzitka: o návaznosti spojů MHD na vlak si v KV taky nedělám žádné iluze..většina spojů MHD směr centrum jede v systemu cca.8min.po sobě a pak 20min.díra O skoro duplicitě se zbytkem vlaků jedoucích na dolňák a o nejednosti tarifu nemluvě...(ve srovnání třeba s jídenkami PID platnými jak ve vlaku tak v MHD)

Zkrátka řečeno IDKV (či jak se to nazývá) FOREVER!!!

pokud jsem uvedl špatně částky za dopravu - budu vděčen za opravení

(Příspěvek byl editován uživatelem lc937gt11.)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6235
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 15:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevím, jestli to není těmi svátky, ale za mé poslední dvě směny na t140/t146 byly VŠECHNY osobní vlaky poloprázdné nebo téměř prázdné, někde jel pouze strojvedoucí.

Zato u všech super a hyper se nedá zaparkovat. Ideální čas na dopravní průzkumy, jak by řekla nejmenovaná pseudoinstituce v nejmenovaným sousedním krajským městě \smile{kyselej_xicht}. Jasně že všichni p. t. občani, zblbí masáží brutálního vánočního marketingu, trajdají po nákupech a tedy jezdí především auty, aby si domů odvezli všechny ty zvýhodněný nabídky 20 % sraček zdarma a superbomba ceny.

plně to posrali SOUDRUZI. A neváhám to tak nazvat.

Teď jde o to, jestli myslíš ty soudruhy v době nedávno uplynulý, nebo reálně vládnoucí kryptokomunisty (tedy NIKOLI ty voly, co se tam dostali úspěchem v korumpování lidí spoustou milých hloupých frází, ale ty, kteří opravdu tahají za finanční vemena a špagáty politickejch loutek), kteří jenom vyměnili malou rudou knížku za stranický průkazy jiných barev (hlavně modrej, oranžovej, červeno-fialovej a zelenej). I když to možná bude zase celkem jedno, pakáž je to jedna a ta samá, moc se nezměnily ani jména...

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Some of you are going to die
Martyrs of course to the freedom
That I shall provide
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9934
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 15:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kasičky: jak chceš za 1/2 min pobytu v ostrově projít motorák, najít těch 10 new lidí, a odject včas, bo seknout to nesmíš, bo pripoje?
a stejně je to jedno, jak jsem se tu dočet, jízdný jde do kapsy kraji, takže dráze to může bejt úplně jedno.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 16:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Bobo: no kraj to platí,takže to dráze zase tak jedno by bejt nemělo, nezlob te se na mne.

jinak se zrovna v případě Ostrova a pozdního vymetáku se nedomnívám že by to byl zase takovej problém,většinou zde motorák stojí déle než půl minuty,protože řádně vyčkává odjezdu.Bo přípoje?Oni zrovna u tohoto spoje nějaké jsou?
Apropo,kasička byla v motoráku dlouho sundaná a tudíž se celkem a mým velice prostým rozumem dá předpokládat,že v této stanici kde je již kasa dávno zavřená nastoupivší cestující nemá jízdenku.
Trochu mi tento Váš příspěvek připomíná jako kdyby řidič autobusu kasíroval do vlastní kapsy.Dopravci by to teda v tom případě mělo být asi taky celkem jedno,když to jízdné musí odevzdat kraji.Avšak není..(možná mne Petr_k opraví)takže pak je asi někde problém...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9935
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 16:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a on busák si nechá nastopit lidi dovnitř a pak zjistuje, kdo je tam new? kor když v tarifu je naspaný, že kaštan má mít jízdenku koupenou předem a u fíry jen v případě nouze? a bus má jízdní doby dělaný na vmax?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 16:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad bobo: a vlak má JŘ na Vmax???

vypůjčeno z webu cd.cz
Ve vybraných vlacích se specifickým způsobem odbavení je třeba postupovat jinak než v běžném vlaku.

V některých vlacích, zvláště na regionálních tratích, nejezdí průvodčí. Takové vlaky se nazývají vlaky se specifickým způsobem odbavení cestujících a v jízdním řádu jsou označeny symbolem oka.

Cestování v těchto vlacích je podobné městské hromadné dopravě. Do vlaku mohou nastoupit pouze cestující s předem zakoupenou jízdenkou, kterou si ihned po nástupu označí v označovači na jízdenky. Jízdenky si můžete zakoupit i v doplňkovém prodeji přímo u strojvedoucího nebo v automatu na jízdenky umístěném ve vybraných vozech.

Do vlaků se specifickým způsobem odbavení cestujících je možné nastupovat pouze prvními dveřmi.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9936
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 16:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a vlak má JŘ na Vmax???- jistě. si myslíš, že se tam couráme 40 jak busy?
tvoje kurzíva: a proč se tak neděje? fíra na kasičkách funguje jako normální prodejce.....
navíc zcela neutajený názor "těch, co maj tržby na starost" je ten, že je kasikčy vyjdou levnějc, než štíplístek, i kdyby měl ject plnej motor zadara....

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 17:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

samozřejmě že kasičky vyjdou levněji...

Ale pokud automat a kasička ve vlaku nefungují,lidé si lístky nekupují a strojvedoucí lístky nekontroluje či revizor a jeho výskyt=0 je pak zcela jasné že se spoj zruší a uplatní se zákon padajícího ho...
Kraj spoj dále neobjedná..dráhy ho zruší...strojvedoucím přijdou o výkony...budou nadbyteční pracovníci...dráha zredukuje pracovní stavy (na GŘ to rozhodně nebude)

V autobusové dopravě jsem se setkal,že někteří řidiči se bojí o existenci svých linek,aby nepřišli o práci...

Pokud je to některým strojvedoucím jedno,že by i oni mohli takto přijít o práci... pak asi není co dodat...
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 17:59:00    Odkaz na tento příspěvek  

jak chceš za 1/2 min pobytu v ostrově projít motorák, najít těch 10 new lidí, a odject včas, bo seknout to nesmíš, bo pripoje?
Jak nesmíš? Např. u ranního Os 17201 se prostě vyvatoval pobyt v Aši o +3, což byla doba průměrného zpoždění tohoto vlaku v minulém GVD kvůli odbavení (zdůvodněno K3, fekvence a nikdo se nikdy na nic neptal. Ve FL to na křižování bylo vždycky načas...).
Jinak dneska ráno vosolen Os 7001/R Chomutovka na odj. z Chebu +38, vyhazování vozů. A co dělá záloha? Chrrr... Sakra, takhle ten kapitalismus nevybudujeme!

A také zrovna koukám na foto původního mostu v Tirschnitz. Nemáte někdo boční pohled od řeky?
Kuřil_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 9-2009
Odesláno Čtvrtek, 23. prosince 2010 - 22:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mzitka: Měl jsem namysli návaznost MHD k vlakům v Sokolově. Tam to myslím funguje nebo fungovalo. V Sokolově má nádraží dobrou polohu.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 14:31:14    Odkaz na tento příspěvek  

Teď jde o to, jestli myslíš ty soudruhy v době nedávno uplynulý, nebo reálně vládnoucí kryptokomunisty (tedy NIKOLI ty voly, co se tam dostali úspěchem v korumpování lidí spoustou milých hloupých frází, ale ty, kteří opravdu tahají za finanční vemena a špagáty politickejch loutek), kteří jenom vyměnili malou rudou knížku za stranický průkazy jiných barev (hlavně modrej, oranžovej, červeno-fialovej a zelenej). I když to možná bude zase celkem jedno, pakáž je to jedna a ta samá, moc se nezměnily ani jména...
Inu, přesně tak nějak. Lidi se nezměnili, jen rudou knížku vyměnili za modrou, lihovci se zavčasu převlíkli do TOP09 apod.
S určitou mírou zjednodušení se dá říci, že "čím vejš, tím větší svině...".
Pavel: Hezký, to se člověče blíží dokonalosti...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9937
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 16:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

záloha má do 3:30 přerušení. a to se ze zákona zrušit nesmí.
kasičky: třeba z lokte, když uděláš 2-3 min, tak zasekáš krychlíky....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 16:12:51    Odkaz na tento příspěvek  

záloha má do 3:30 přerušení. a to se ze zákona zrušit nesmí.
To je mi ale divný... Oni jsou na záloze nějaký podlidi z východu (jak říkal už strýček Himmler o východní frontě...)? U zaměstnanců OOD to totiž funguje bez problémů... Čili opět problém výhradně v managementu, nikoliv u nás v provozu...
Krychlíci jsou vyvatovaný, ne?
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 3-2006

Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 16:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Místo asi všichni poznáte a rok pamatujete:


Krásné Vánoce všem!
Upozornění: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, cynismu a černého humoru.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9940
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 16:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

co je na tom divnýho? přerušení neni prac. pohotovost. a můžu se sebrat a jít do když nás tam chtěj skrz, tak at to platí zkrz.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 17:42:37    Odkaz na tento příspěvek  

Mikulda: No jistě, změna technologie na Medardu... Někde mám též na papíře dráteníky, jak drátují to co už je dneska před demontáží....
Bobo: Ni, minimálně ty lidi co mají přerušení pobírají příplatek za dělenou směnu. A ten je zhruba roven platbě za pohotovost (na to máme zvl. smlouvu). Čili nákladově by to mělo bejt +- nastejno, takže nechápu proč to přerušení. Ale když se excel nemusí mejt a na vadný vozy se přijde pár minut před odjezdem, tak se už nedivím ničemu....
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 18:41:34    Odkaz na tento příspěvek  

Něco siderodromofilněúchylného pod stromeček...
For Mikulda, Chodov, 1965:

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 18:42:08    Odkaz na tento příspěvek  

pokračování Chodova:

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pátek, 24. prosince 2010 - 18:45:23    Odkaz na tento příspěvek  

A z letmého výběru např. staré Nové Sedlo z 1962 a nedatovaný Vojtanov:


a více se mi toho nechtělo skenovat, dál jedině na konkrétní oblast a za flašku čevenýho....ty bestie mi podstčili na štedrej den nějaký slovenský chcxxxx a mysleli si, že to nepoznám! Co si člověk nevydře sám, to nemá...
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 3-2006

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 09:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už jdu pro flašku :-D
Díííík
Upozornění: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, cynismu a černého humoru.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4915
Registrován: 4-2003

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 12:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mikulda

Jo z toho mostu se moc pěkně fotily vlaky. Mam teda už jen červené mašiny,ale jsem za ně rád.

(Příspěvek byl editován uživatelem jnd.)
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 4-2005

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 19:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad pepi68:sorry za dezinformaci,on ten dozorce vejhybek je tomu pánovi od Ch and t děsně podobnej.Ano za údržbu před.kolejiště se platí sždc a když je třeba volá se z domácí pohotovosti aj traťovka klidně i v jednu ráno.

Škoda tý devítistovky,kdyby se tenkrát udělala nějaká překládací stanice skrývky,mohla sloužit těch pár let až do letoška.Strojů a lokomotiv bylo šest půlek nemluvě o uspořených financích.Jenže kdo mohl tušit co bude...

(Příspěvek byl editován uživatelem ferii.)
Brilantně distingvovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická,senzitivně hyperaktivovaná. Áno,ano to je řada 749,751 ...
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 4-2005

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 20:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mě zase poslední dobou štaví díky absenci mého gumokolu skladba řádů v mhd kv.Veškerý linky jedoucí např. na tržnici jedou v rozmezí pěti minut v taktu s 30minutovou dírou s tím,že na tržce spoj buďťo o jednu min ujede nebo se znovu 10-20 min číhá.Tomu říkám hromadná doprava,zlatý auto.
Brilantně distingvovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická,senzitivně hyperaktivovaná. Áno,ano to je řada 749,751 ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3858
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 20:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kam to jezdí takhle blbě? Na Vyhlídku to jezdí ještě docela ok, ale nechci nic zakřiknout... :-)
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 4-2005

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 23:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tuhnice-střed,dvory-střed,role-střed a dále
Brilantně distingvovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická,senzitivně hyperaktivovaná. Áno,ano to je řada 749,751 ...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6246
Registrován: 4-2003

Odesláno Sobota, 25. prosince 2010 - 23:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tomu říkám hromadná doprava

V Perníkově jsme tomu říkali smečkový grafikon. Busy jezdily ve smečkách, aby se jejich řidiči necítili osamělí nebo aby se nebáli

Ale zase je to dvousečný - někdo (zpravidla důchodci, kteří strašně moc spěchají do nákupáku na druhým konci města, aby jim nevyprodali brutálně zlevněný napůl shnilý mandarinky, typická cesta Role - Drahovice) by si mohl stěžovat, že po přestupu z jedný linky čeká na "navazující" spoj jiný linky moc dlouho - v MHD je nutno pod termínem moc dlouho chápat i třeba 15 minut, který v jiným segmentu nikoho moc netankujou.
Some of you are going to die
Martyrs of course to the freedom
That I shall provide
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 10:02:39    Odkaz na tento příspěvek  

MHD KV: Přesně tak. Naprosto nepříjemnej systém. Když ještě nebyl průtah kolem Dvorů, tak jsem chodil pěšky po trase StaráRokle - zast. Dvory a zpět, kolem vysílačky a po takový starý silničce. To byste nevěřili kolik jsem potkal podobně postižených jedinců, co raději šli půlhodiny pěšky, ve tmě, ve sněhu, než sockou s přestupem a čekáním na Tržnici... A ty minibusy co jsem tak pozoroval, tak místo aby objeli nějaký tangenty (Doubí - Globus - Dvory - Role - Sedlec - Otovice ... atd.), tak se motají po městě, jak dezorientovaný zajíc...
Jinak je zajímavé, že už dva dny se nejezdí do Hranic a v oficiálních výstupech jsem nenašel o tom jedinou zprávu. Včera nejezdila Ašská, něco u Plesný a částečně Luby. Přitom intenzivní sněžený bylo meteorology řádně nahlášeno, zaměstnanci operátora obsluhy dráhy na hrozící kolaps (aby ne, když nad 600m n. m. je půl až metr sněhu už asi měsíc...) řádně upozornili a vyžádali si posily. Přesně na Štědrý den, kolem 16h se to spustilo a další vlak se dostal do kaše až včera odpoledne v jednu. Omezená kapacita dráhy (některé dopr. koleje nesjízdné apod.) a všichni v klidu, máme svátky, tak co se honit.
Přitom v normální firmě to vypadá tak, že úředník rozhodně nesedí doma na zadku, nežere cukroví, nechlastá a nesouloží, ale vezme lopatu, koště, hrablo, nafasuje kliku od výhybek a vyrazí do práce. Odvedenou práci nedostane, jako u jistých molochů, zaplacenou v přesčase, nýbrž si za to vybere náhradní volno (čímž se minimalizují mzdové náklady, stoupne jeho produktivita atd.).
Může mi někdo vysvětlit, proč když to bez problémů funguje napřílad na šachtě, tak na státní dráze ne?!
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 10:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W. - jaký minibusy??? Pokud vím, tak mají jediný, který jezdí linku číslo 4 a o víkendu na hroby a do Moseru.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5448
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 10:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mzitka: Už mají i druhý, ale ten jezdí jen noční linku 52.
A už je tomu několik let, co se vyřadily minibusy Ikarus 405, ale ty spíš nejezdily než jezdily.

A co se týče JŘ, pište svoje návrhy na DPKV, a i na magistrát. Magistrát by totiž nejradši, aby do každý čtvrti jezdily busy každých pět minut, ale pak na to odmítne dát peníze (minulé a bohužel i nové vedení).

(Příspěvek byl editován uživatelem martin.marilyn.manson.)
fotky na MHDFOTO Moje fotogalerie 19.9. nové fotky DPÚK!
Říkejte mi MMM PF 2011!
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 14:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

smeckovy,tim padem se musi ridit zakony stada na tom neco bude :D.Takze od nynejska MSD. Na sachte je trochu jinadsi pristup k zamestnancum,na kazdy prd nemame umluvu,pakt nebo narizeni ci opatreni.Take bych se nebal rici,ze cim vic lidi firma ma,tim je v ni vetsi bordel,kord v rukou statnich kde je naka prosperita a jmeno liche vetsine sumak.
Brilantně distingvovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická,senzitivně hyperaktivovaná. Áno,ano to je řada 749,751 ...
Klukso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2010

Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 14:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Johstadt - Steinbach

http://www.youtube.com/watch?v=oHgeDUBuMVE
Web
Flickr

749.241
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.129.148.45
Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 17:10:33    Odkaz na tento příspěvek  

W&Ferii: kdyby šachta žila z dotací, tak se taky nebude námahát se zajištěním svého chodu i za horšího zimního počasí. Jenže šachta žije z uhlí, které nakope, odveze a prodá zákazníkovi, tak si holt drží lidi na pohotovosti doma a když je potřeba, tak je zvedne třeba i v 01h ráno...
R_H
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.178.45.50
Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 18:05:22    Odkaz na tento příspěvek  

Prý dneska spadl strom na vlak mezi Nýtkem a Novými Hamry. Ví někdo konkrétní místo a vlak, na kterej to spadlo? Ď.
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 18:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevim jestli je to o zdroji prijmu,pokud vlaky diky nesjizdnosti nejedou drahy nic nevycucaj=ztrata je tak?Netusim jak je na tom asska co se tyce provozu,zatim je mnou nepolibena ale myslim si,ze kdyby byla hlavni trati urcite by se ji venovalo vice pozornosti.Mrdnik je vsude a hold se jde po prioritnejsich mistech a na asskou se dostava pozdeji.Oni rady pracovniku szdc nebudou tak huste aby pausalne vsechno pokryli nebo je to jinac? Dneska jsem potkal brejle unipetrolu s cisternama nach Raich kam to jezdi a s cim?Hnojivo?Palivo?
Brilantně distingvovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická,senzitivně hyperaktivovaná. Áno,ano to je řada 749,751 ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3859
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 18:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V MHD se má trochu zlepšit desítka (konec nesmyslných spojů k Aréně), ale jinak souhlas, no, Tuhnice bych řešil jinak, kraviny typu linka 10 zrušit a páteř o to častěji, a je fakt že denní využití minibusů by mohlo být na okružku typu Doubí - Dvory - Rokle - Růžák - Drahovice - Vyhlídka, ale co bysme chtěli, hala za miliardu šla taky z městských peněz a splatit se musí... (No, i když, kdyby propadla bance...)
Skarlet_kosinová
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2010

Odesláno Neděle, 26. prosince 2010 - 20:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To fšecko bude třeba vyšetřit. Bude třeba svolat poradu u pepého
Skarlet Cos-inová, krajská policejní mluvčí
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 12:14:17    Odkaz na tento příspěvek  

(No, i když, kdyby propadla bance...)
Tak tu bude furt dluh města vůči baňce...

Dneska jsem potkal brejle unipetrolu s cisternama nach Raich kam to jezdi a s cim?Hnojivo?Palivo?
Tak to přesně nevím, ale tuším, že to přepřahá v Chebu na nějakýho priváta a dál do Hofu. Resp. něco bylo trasovaný až do Hofu (kde za poslední leta vyrostl docela pěkný cargo terminál a na rozdíl od Wiesau docela jede...), ale netuším zda jde o stejný přepravy.

kdyby šachta žila z dotací, tak se taky nebude námahát se zajištěním svého chodu i za horšího zimního počasí. Jenže šachta žije z uhlí, které nakope, odveze a prodá zákazníkovi, tak si holt drží lidi na pohotovosti doma a když je potřeba, tak je zvedne třeba i v 01h ráno...
Velmi výstižné.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 15:11:53    Odkaz na tento příspěvek  

Rád bych varoval před využitím "služeb" pohostinství "Globál" v Sockolově před nádražím.
Dneska, po doučování, se pingl seknul na jednom účtu o 300 Kč (!) (tři stovky!!!) a po okamžitém protestu si nechal 2*200 Kč a nechápal, že chcem ještě kilo nazpátek!
Tohle je fakt vidlákov.... Sečíst deset položek je fakt problééém. Příště jdem jinam.
Jinak pokud potřebujete doučování z matiky, fyziky, chemie, dopravy, ekonomie, spedice či logistiky či ANJ, stačí zde kváknout. Ceny místně obvyklé.
Jabko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 16:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Varské MHD řídí paka, jinak by je to trklo (interval) 5 min. 3-4 busy a pak 20 min. nic. A pokud máš přípoj za 3 min a ujede, odpoví, že máš jet o spoj dříve. (pro jistotu asi hned prvním ranním) Logika jak sviňa.
Ale to je i na ČD. Přípoj ujede, druhý už nestíhá další v jiné stanici a můžeš si ustlat např. V Č.Lípě. :-o)

www.brumlapage@gmail.com
Rikin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 16:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: zajděte raději do Henrietty vedle Uralu, po rekonstrukci se neobávám říct nejlepší podnik široko daleko. Ceny v pohodě, malé/velké porce, plznička jako křen a na jedné straně se může, na druhé se nesmí kouřit.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 18:03:33    Odkaz na tento příspěvek  

Henriette je skutečně sokolovský nadprůměr. Sice může někdo sockovat, že pivo za třicet, ale i za to jsem rád, jelikož to některé existence spolehlivě odradí a koneckonců na něčem ty marže mít musí. S jídlem jsem tam byl naprosto spokojený, s provedením interiéru už méně - rozdělení na kuřáky/nekuřáky je nedostatečné, při větším výskytu kuřáků by patrně načichlo všechno. Ale zatím jsem tam měl vždy štěstí a dalo se tam dejchat. Personál také bez výhrad.
Všechno ostatní je už ubohej průměr - Aktus má sice opticky větší výběr žrádla, nicméně by si měli sehnat o řád lepšího kuchaře. U Kloců jsem se zase po roce zastavil o víkendu - prázdno, ale obsluha rychlá. Nicméně menu stejné už nejmíň 5 let. Když chci opravdu slušný nekuřácký prostředí, jedu na golf. Ovšem je to z ruky.
Ovšem ten dnešní trotl mě tedy dorazil. Sice se nedalo moc poznat, jestli se jedná o profesní krádež nebo těžkej omyl, ale o tři stovky mě zatím v ČR nenatáhnul snad nikdy nikdo (ani se nepokusil)...
Každopádně jsem pevně rozhodnut z tohoto řepákova vypadnout co to jen půjde.
Ona ta Henriette se také svým provedením k nějaké přednášce z VŠ matematiky moc nehodí - tam spíš vzít ženskou k láhvi červenýho, než bandu třicátníků s kalkulačkama, papírama a problémama n-tého řádu... Ale bohužel - ve vidlákově prostě fakt nic není.
Vlastně pokud nechcete na jídlo - tak např. v létě je příjemný cyklovýlet do Podlesí na Svijany (a na vlak kousek). Ale to už je o něčem jiném.

Varské MHD řídí paka,
Jabko: No, vždyť to tady furt s Petrem_k opakujem: Veškerá dotovaná VHD je řízená zasloužilými soudruhy (s nejrůznějšími průkazkami politických stran), kteří menežují tak maximálně tok svých tantiém a dozorčí rada je pak už jen oficiální trafikou pro neschopný hovada.
Netroufám si vůbec odhadnout, zda se to někdy změní byť jen částečně k lepšímu. Podle toho jak tragikomicky dnes vypadá budoucí dopravní elita národa (absolventi dopravních fakult), tak to moc růžový nebude. A nemysli, že to je jinde lepší. Měl jsem tu odpoledne lidi z Chomutovska (co se živí i poněkud zajímavější prací než já) a je to v podstatě totéž - čím větší trotl, tím vyšší funkce.
Ostatně - podívejte se jen na novýho starostu Sokolova. Blbeček od vzhledu i projevu a moje žena se o něm vyjadřuje jen s nejhlubším opovržením, jako o bejvalým flákači, lemplovi a tupci, kterej byl odborně na úrovni dnešního průměrnýho průmyslováka. A takovéto prase nás "reprezentuje"!
Rikin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 18:49:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo s Golfem musím také kladně souhlasit. Mj. mě ta varská MHD také dostala, aby do Staré Role jela 13 s 15 za sebou 3 minuty a pak 20 minut nic, to je taky síla. Vůbec je to celé postavené na hlavu nebo spíš na něco jiného.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5461
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 18:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Varské MHD řídí paka
To je řeč odborníka. Ono to není až tak jednoduché. Jeden spoj se šoupne, musí se šoupnout další dva. To se nebude líbit nějakému subjektu, tak se to znovu upraví. To bude ujíždět někomu ranní spoj do obchoďáku kvůli levnejm houskám, tak napíše několikrát na magistrát a musí se to zas šoupnout. A je to kompletně v háji

Co se 13 a 15 týče, tam je problém v tom, že kdysi jezdila desítka na za ní 13, poté 15 a na Tržnici chvíli za ním jela 2. A bylo to fajn. Jenže magistrát razantně utnul peníze a tak se škrtlo po jednom spoji na 10 a 15, takže bohužel, teď jezdí desítka a dvojka občas současně, a 15 a 13 někdy současně.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin.marilyn.manson.)
fotky na MHDFOTO Moje fotogalerie 19.9. nové fotky DPÚK!
Říkejte mi MMM PF 2011!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9946
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 19:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

do Podlesí na Svijany (a na vlak kousek depa to je? která žst?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 19:25:10    Odkaz na tento příspěvek  

Svatava zastávka; sezení venku; k jídlu max. klobása.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6256
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 19:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martine, ono to není až tak jednoduchý, šoupání existujícíma spojema je až ta poslední věc, která by W. a mě nějak extra štvala, když chybí jakákoliv reálná vize a podklady pro rozhodování se cucají z prstu.

A zase tak "dávno" to není, kdy se rozdělovaly trafiky a kdy se ve Varech "rozhodovalo", kam uklidit arcizmrda Keřku... a že skončil v teplárně, nikoli v DP, je nakonec docela úspěch
Some of you are going to die
Martyrs of course to the freedom
That I shall provide
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5462
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 19:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petře, já jen píšu, že to právě není až tak jednoduchý. A ten, kdo ty JŘ vymýšlí si pak nemůže až tak vyskakovat.
fotky na MHDFOTO Moje fotogalerie 19.9. nové fotky DPÚK!
Říkejte mi MMM PF 2011!
Rikin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když už jsme u těch cyklo výletů, my rádi jezdili na konec stezky do Citic a ta hospůdka na zastávce přes silnici byla taky fajn. A dalo se tam slušně i najíst.
Jinak ohledně varské MHD, to byl můj nepochopitelný postřeh a je tedy lepší než v Sokolově, aby se ve špičce, na jediné páteřní lince 3, jezdlilo po 20 minutách tak to je taky síla. A od večerních vlaků ani nemluvě. Ale už ji vcelku nepotřebuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem rikin.)
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7207
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rikin: jinej by v hospodě myslel na pivo a ty za na jídlo :-)
Rikin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

750371: Do hospody se jdu především najíst, ale zapíjím také rád..
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7208
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rikin: tak až přijedeš dáme Svijany! Tuhle jsem jich zas měl...

A jak jezdí Luby a Aš? Nedává osobka 742?

U nás nee,nechť si prý sždc poradí samo.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:35:05    Odkaz na tento příspěvek  

742 osobka nedává - není kde (po čem) objet. Všechno zasypaný sněhem.
Ale minulý týden byl Mn ve Skalný na vlečce a to je tedy dost vyjímka...
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7209
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 20:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

w: Mn jsem ani nezaregistroval, kdy to bylo ?
Klukso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2010

Odesláno Pondělí, 27. prosince 2010 - 21:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takhle dopadla 242 265 po včerejšku...
Web
Flickr

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Úterý, 28. prosince 2010 - 10:40:21    Odkaz na tento příspěvek  

Minulý tuším pondělí nebo středa.
Po delší době mě zaujal jeden obrázek z úpatí Bakoňských vrchů...provedením, nápadem, místem...:
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9949
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 28. prosince 2010 - 14:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ona ani žádná 742 volná neni.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Deltacze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 7-2010
Odesláno Úterý, 28. prosince 2010 - 15:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.51.121
Odesláno Úterý, 28. prosince 2010 - 16:42:04    Odkaz na tento příspěvek  

Po kolika letech tu máme odklony přes Frantovky? To musí bejt maso, i když náklady to asi odstojí jinde...