K-report
 

Archiv do 22.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Archiv do 22.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:37:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z angl. Week-end (konec týdne), takže víkend, než se do mě pustíte...
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera 16.12.07 wany na 1/4, 1/2 a třetí wana také na dvojce. Takže už byly v provozu sólo všechny tři. A Olomoucký večerník píše jenom samé bludy.
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 12:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v raních hodinách na d-4 251+253
Jel jsem soupravou 181+154 a musím teda říct, že z B vozu (154) jsem hodně znechucen...nějácí chujové to totálně počmárali...i na sklech, kabina, sedačky...to je bohužel úděl B vozů :-( doufám že tak nedopadne i 253 než ji přijde kamarádka do soupravy. Já bych to bil . DPMO za velký peníze dělá rekonstrukce a pak přijde nějakej blb a vše poničí...
Simulátor tramvajových linek DPMO MSTS MHD Olomouc
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 15:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda:
253 je už zničená, včera jsem s ní jel! je to počmáraný na kabině řidiče, vzadu pod sklem a na plastu u schodů do nízkopodlažní části! já bych to taky bil! vozy B trpí pěkně! a ještě ve waně 253 na vrchu na plastu je to taky počmáraný, ale smazaný, ale ještě to jde trochu vidět. 253 jezdí od 9. prosince a už je to počmáranýýý zabít je!
tomasek84
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.218
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bylo by to nákladný, ale kamery a jakmile se neco stane, tak zamknout dvere a cekat na policii. jednak by si to s tema frajerama vyridili cestujici, kteri spechaji a parkrat je takhle chytit, tak si to 100% priste netroufnou
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomasek84:
no jo jenže to je ten problém že cestující spěchají a pokud ne, tak na to nemají odvahu! já bych taky na to neměl odvahu. řidič, buď to neví, nevídí tam (přece srdcátko je do interiéru pouze jednoho vozu), takže řidič vidí boky tramvaje ale dovnitř vozu B nevidí!
Tomasek84
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.218
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 19:41:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proto rikam, nejakou kameru. je to investice do 20 000 na tramvaj a kdyby fungovala nejaka spoluprace aspon s mestakama, mohlo by to vyrazne pomoct a do budoucna setrit prostredky na cisteni...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38086
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 20:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není snad nutný to sem vkládat pětkrát...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 20:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomasek84:
kdyby mohla městská policie...
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 21:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud bude přístup DPMO k vandalismu stále tak chladnokrevný, tak se určitě nic nezlepší. Věřím, že DP vkládá ročně do odstranění následků útoků vandalů nemalé částky, ovšem zdaleka to nestačí. Důležitá je totiž prevence.

Jak já si to představuji (následujících pár vět je pouze můj osobní, subjektivní názor, nikomu ho nenutím, tak mi ho nikdo neberte) :

Tak první krok je určitě motivování ostatních cestujících se také zapojit do procesu zkvalitňování služeb a nejen nadávání na to, jak je podnik neschopný. Stačí, aby nebyli lhostejní ke svému okolí. V Ostravě už funguje systém odměn za pomoc při odhalení vandala, nevidím důvod proč si nevzít příklad odsud. Navíc nějaká osvětová kampaň ve formě letáčků, nápisů na zadních stranách jízdenek a třeba reklamy na místním televizním kanále by také nebyla k zahození. Hlavní je lidi o této problematice nějak informovat a nabádat je ke spolupráci.

Druhý krok bych viděl v kamerovém systému. Není potřeba hned v každém voze 5 kamer, nejdříve postupné dovybavování těch "nejzranitelnějších" vozů (nevím proč, ale vandaly nejvíce přitahují modernizované T3 a Astry) a později i ty další. Kamery by mohly být dvě - jedna by snímala zadní plošinu a druhá zbytek interiéru od zadní plošiny dopředu.
Kamery by měly nahrávací systém a při každém příjezdu z linky do vozovny by řidič obešel soupravu a pokud by byl ve voze nějaký nový "výtvor", tak by převzala další úkony pověřená osoba. Zde je potřeba připomenout, že by byla zapotřeby opravdu důkladná evidence u každého vozu. Pokračujeme dál - pověřená osoba by prohlídla záznam z kamery a tu část, kde je vidět vandala při činu, by "vystřihla". Pak ještě jedna fotka "výtvoru", záznam do knihy a vše pokračuje dál. Všechny potřebné dokumenty by byly předány na policii a záznam, nebo fotografie vytvořená ze záznamu by mohla být uveřejněna na stránkách DP, popřípadě i na letáčcích ve vozech.

Samotný výtvor vandala by pak byl samozřejmě co nejdříve odstraněn a v případě dopadení vandala by mu byl vyúčtován.

Dobré, ne?
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Tomasek84
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.218
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 21:41:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

> martin zlivský: kdyby to fórum během načítání nehodilo 5x chybu, tak by to tady bylo jednou ;-)
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 21:57:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Trupman:
Tož dobré, ale tipněte si co jako první věc náš pan vandal zastříká, jakmile se rozkřikne, že jsou tam kamery.

Já to říkám pořád - dubové lavice a topení jen v prvním voze...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38099
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 22:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomasek84:
Uznávám, že neregistrovaným trvá odesílání nesmírně dlouho. Ale i neregistrovaní se mohou podívat, jestli už v diskusi jejich příspěvek není, systém občas „pěkně kecá”.

Problémy by měly do pár dní ustat, přechod na výrazně silnější stroj už klepe na dveře. Nejspíš pod stromeček to bude :-) (dáreček to je ale už teď, nastavovat veškerý parametry :-().
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2457
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 22:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Téma vandalové: Je to ožehavé téma, a téma nákladné a nepříjemné.

Motivování dalších cestujících: Akcionáři společnosti (většinou města, tedy územní samospráva-především někteří jejich představitelé) to mohou, a předpokládám že i budou, vnímat jako předlistopadový návrat k udávání, žalování a práskání.
Navíc, kdo z Vás si troufne někoho takho udat? Navíc, musí na to být důkaz a zapomeňte na to, že s Vámi někdo další půjde svědčit!
Dále riskujete nejen přímou slovní, fyzickou konfrontaci, ze které nejen, že nemusíte vyjít jako vítězové, ale přivodit si další problémy.
Pak tu dále hrozí znepříjemnění života těmito živly. Ono, když Vám někdo na místě, pak případně-třeba i na policii, bude vyhrožovat likvidací nebo problémy členům rodiny, asi to není příjemné.
Díky českým špatným zákonům a jejich obtížné vymahatelnosti a ochrany "tohoto všímavého občana" Vám nikdo pořádně nepomůže proti těmto nepříjemnostem.
Jak jste dnes mohli vidět v médiích, onen občan, který vyhrožoval panu Paroubkovi, vlastně nic neudělal! Takže precedens jako prase, a mnoho právníků a "živlů" se toho bude rádo chytat!

Náhrada škody: Také nic lehkého. Nehledě na to, že vandalové nebývají z "chudých rodin", a tatínek-strejda-kámoš-známý právník, si s tím hravě poradí.
Nehledě na to, že z Vás udělá nenávistivce, který nemá rád mladé, který jeho synovi apod. způsobyl těžkou psychyckou újmu, musí se léčit u psychlologa/psychyatra, a že na něj dopad šetření, JEDNÉ MALŮVKY na sedadlo, dlouhodobí atd. atd. atd.

Kamery: Tady si v první věci nejsem jistý, ale může vůbec DP shromažďovat takové nahrávky? Případně někdo doplňte, tady si nejsem jistý.
Případně předložení důkazu nahrávky, případně fotografie, musíte dokázat, že tento záznam je autentický, že s ní v době uchovávání nebylo možné manipulovat, že k němu nemohla cizí osoba, případně osoba, která by ho nějak upravila!
Pak tu máte rozlišení kamer! Ono často na těchto kamerách je vidět postava něco dělající (případně čmárající), ale dokázat, kdo to skutečně je, je prakticky nemožné.
Nehledě na úhly pohledu, stínění dalšími lidmi atd. + ostražitost těchto individuí!

Jen bych rád napsal, že tohle není můj subjektivní názor, to je prostě skutečnost a fakt, jak se věci mají.

A ještě jedno je důležité. Každé takto zaměřené konání musí mít efektivitu odpovídající dopadu (tedy tady přínosu ve snížení nákladů na odstraňování škod).
A náklady na kamery, celkový systém, uchovávání dat, případné soudní spory atd. budou rozhodně hodně vysoké!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 23:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitor: Na např. v Ostravě jsou prý kamerky hodně dobře ukryté a zdá se, že na vandaly celkem i zabírají. Každopádně mi při mé nedávné návštěvě přišlo, že ostravské vozy jsou už mnohem méně poničené.
ad dubové lavice atd. - nesmysl, krom jiného to chce mýt, mýt a mýt. Proč by měli na pár idiotů doplácet ostatní cestující ? Ale to už se probíralo několikrát.

(Příspěvek byl editován uživatelem slimman.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38109
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 23:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass:
Po technické a legislativní stránce to až tak velký problém není. A investičně to tak příšerné být taky nemusí, zejména pokud bude systém funkční a části škod opravdu zamezí.


vnímat jako předlistopadový návrat k udávání, žalování a práskání

Ono by bohatě stačilo lidi přesvědčit, že nemají být lhostejní. Bohužel, to je ohromně těžké, důsledky zájmu o okolí jsi popsal poměrně přesně. I tak se ale pár „volů” vždycky najde. Nebýt jich, tak to tu vypadá ještě hůř. :-(
Občas se sám sobě divím, že se na to nevyprdnu a radši nezalezu do tupého stáda, kde mi „nic nehrozí”.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


vikslajvant
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.127.2
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 12:26:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no super, diky nevychovanym deckam a jejich prihlouplym komentarum a bezduchym debatam odchazi lidi, co za neco stali. dekuju ppetum a nekterym dalsim vyse diskutujicim za odepreni informaci :-(
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 16:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vikslajvant:
ta městská policie by fakt pomoct mohla, první krok bych viděl městskou policii! pak na letáky něco stěma čmáraněninama (přesvědčid cestující aby to nahlásily na policii a další věci), něco na druhou stranu jízdenek!
kamery: podle mě by na to neměl DPMO peníze, a město by taky něco přispělo, ale podle mě se to v našem městě stane až tak za XXX let! důvod proč by nebyli kamery jsou: vynanční důvody!
Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 16:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že monitorovací systém do vozu s výstupem na obrazovku u řidiče vyjde cenově jako 1-2 čištění po vandalech... Takže problém bude jinde, než ve financích. On by totiž ten řidič musel na ten monitor občas mrknout, pak něco hlásit a policie by snad dokonce musela vyjet!

Daleko pohodlnější je to čistit, nadávat na vandaly a na to, kolik to všechno stojí
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 17:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pár čísel- Náklady na čištění interiérů za tento rok se bude pohybovat kolem 200 000. V tom nejsou zahrnuty náklady na čištění externí firmou, se kterou má DPMO smlouvu. Výměna diamantem poškozených oken by stála cca 2 miliony Korun.
Samozřejmě je lepší investovat do represe podobných nájezdů než do čištění, nebo výměny již poškozeného interiéru.
Jinak si myslím, že rozčilováním se nad výlevy těchto primitivů je zbytečné a je nutné aby DP hledal opravdu účinnou cestu řešení tohoto problému.

(Příspěvek byl editován uživatelem Lumík.)
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4700
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v provozu 253+252
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše legislativa je bohužel proti kriminálníkům a gaunerům absolutně bezzubá, ti mají tolik práv, o kolika se slušnému člověku ani nesnilo.
A právě to lze využít. Zamněstnal bych bezpečnostní agenturu, jejíž finanční odměna by byla vázána na snížení škod od vandalů. DPMO by se nemusel zajímat o to, jak toho docílí.
V praxi by to mohlo vypadat třeba tak, že devastujícího zfetovaného pubescenta by si na zastávce vyzvedl dvoumetrový kolík, který by pubíkovi udělil takovou lekci, že by se příště neodvážil do tramvaje nebo autobusu ani vlézt.
Samozřejmě nebylo by si kam stěžovat, nikdo by vlastně vůbec nic neviděl. Přesně to, co tihle šmejdi používají, by se obrátilo proti nim. Oni by pochopili.
Možná se Vám to nelíbí, ale pokud chcete vědět, co funguje nejlépe, tak právě toto.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:17:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tomasek84:
K věci "kamera-monitor-řidič" napíši asi tohle:
Provoz ve městě ze zvýšil mnohonásobně více než platy řidičům. Opravdu ta zodpovědnost stojí za víc a když se pak něco stane, nikdo se řidiče nepostaví, že zrovna hlídal nějaké zmetky.
Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

> Monitor - No, tohle mi připadá, jako kdybych já, jako učitel, nadával, že za svůj nízkej plat musím hlídat děti, aby nestrkaly ručníky do záchodů, nekopaly do hraček a neposprejovaly školu. Taky mi za to nikdo nic nedá, ale chci mít hezkou jak školu, tak třídu, takže to beru tak nějak automaticky...
takymonitor :-)
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.113
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:43:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Monitor:
Když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže.
Asi po Vás nikdo nechce, abyste sledoval, jestli Vám někdo čnárá fixama ve voze v 15 hodin odpoledne pči jízdě po třídě Svobody. Ale pokud Vám nastoupí blbečci s kapuckama a batůžkama v 18 hodin večer do prázdné tramvaje jednu zastávku před konečnou, tak bych divil, že jsem se zmýlil...
Naštěstí mi taková pakáž do auta neleze. Tak Vaši neochotu vnímám pouze jako spolupodílení se na mrhání prostředky daňových poplatníků, tedy i mými a naštěstí mně to neobtěžuje osobně. Tak si v tramvajích dál jen nadávejte pro jak špatnou firmu jezdíte. Mimochodem, kde jinde si v Oc vyděláte takové peníze? Tedy pokud se nestanete prosperujícím soukromníkem nebo rentiérem...
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem rád, že jsem rozpoutal zajímavou diskuzi...Tak jeden z dobrých kroků určitě je, že ve večerních hodinách nejsou v provozu soupravy...tím se určitě o hodně škody eliminují. Například v Brně to je mazec - B vozy...jednak tam většinou jezdí vozy pořád jako B, takže jejich osud je jasný. V Olomouci to zdaleka není tak hrozné, ale to neznamená, že by řidiči nebo vůbec DPMO se tím neměl zabývat. Určitě je důležitá osvěta mezi lidmi...třeba v Brně visel ve vozech plakátek, kde bylo napsané přibližně toto..."Kvůli řádění vandalů v roce 2006 byl DPMB nucený zaplatit za vzniklé škody 6 000 000 Kč. Za to by se dal koupit autobus. Nebuďte lhostejní ke svému okolí..."
Simulátor tramvajových linek DPMO MSTS MHD Olomouc
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:04:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Tomasek84 a takymonitor:-):
Je vidět, že ani jeden z vás není a ani nebyl řidičem tramvaje.
Co se týká večerních batůžkářů s kapucí, asi jste ještě nedostali přes hubu. Už dávno nejste v době, kdy se četníka i počestný a hodný občan bál potkat...
Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:36:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad to není o tom, imrvere na to čumět... Tohle řešení už jsem viděl, takže by to mělo být proveditelný.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitor: A k čemu má řidič tramvaje v kabině tágo? Snad ne jenom na přehazování výhybek...
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za použití tága by byl souzen pro napadení a ublížení na zdraví vy radilové. Podívej se do zákona, i policajt má občas problém zasáhnout.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzi: Reaguju na Monitora, který tu píše o fyzickém napadení. Doslova asi jste ještě nedostali přes hubu.
V takovém případě se může bránit.

A myslel jsem to s nadsázkou

(Příspěvek byl editován uživatelem trupman.)
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není nad to, když někdo nemá v sobě špetku smyslu pro humor :-(

Ale co jsem viděl, většina řidičů z povolání trpí syndromem důležitosti, tak co :-)
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes opět na d-4 dvojice wan čísel 253-252
251 vyjede večer snad
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 14:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a zde je 253-252 ,ale počasí nic móóóc...
 
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 15:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak já jsem asi nebudu lízt, aby si pan kaja.medvidek@seznam.cz neztěžoval, že méďo, kájo ? ? ?

mám dobrej nápad pořád kupovat čistící prostředky (houby, mýdla, saponáty,...)!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2191
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 15:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To napadení řidiče je taky ožehavé téma. Před pár dny v noci u nás jakási fetka docela brutálně přepadla řidiče jen proto, že neotevřel přední dveře pro výstup. :-(
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Infoline_9003003
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DNES JEZDILY AUTOBUSY NA LINCE CISLO 60 TOTALNE NACPANE A PREPLNENE.AUTOBUS NEPOBIRAL CESTUJICI,KTERE ZANECHAVAL NA ZASTAVKACH.DP UZ MUSI NECO DELAT
INFOLINE - SMS brána která uloží vaši zprávu z mobilního telefonu přímo do diskuze. Zpráva ve tvaru
KREP ČÍSLO DISKUZNÍ SKUPINY/ČÍSLO DIALOGU TEXT ZPRAVY
a to celé odešlete na 900 30 03 (Cena SMS je 3,-Kč vč. DPH).
Podrobný manuál ZDE
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych udělal vyjímku a na a-60 bych uvolnil aspoň dva klouby, které stejně zbývají (i víc).
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není náhodou linka 60 dotovaná Olympií, co? Je věcí objednatele, aby si uvědomil, že v tomto období budou zvýšené počty cestujících, a vyžádal si posilové spoje. DP může těžko posílat další autobusy na bezplatnou linku, když mu ty spoje nikdo nezaplatí. Pokud by to totiž DP udělal, musel by to zaplatit z dotací od města. A to by se asi leckomu nelíbilo...
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, vím, ale tak to bylo myšleno, když už si Olympia objedná posilové spoje, měla by si uvědomit, že krátké busy stačit nebudou a zkusit se domluvit s DP o výpravě kloubů.To by snad teoreticky šlo ne? Jenže z druhé strany ona i ta Olympie nechce vyhazovat za náklady na klouba, tak radši nechá je posily s krátkými karosami, i když tento problém se opakuje každý rok.(min. taky) nebo, DP nechce nabídnout Olympii klouby a tak jsou jen B732.
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1749
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 08:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Olympii tohle moc netrápí. Stejně jako ostatní hyper/super obchody spíš upřednostňuje zákazníky, kteří si nacpaný vozík přeloží do osobního auta než zákazníka, který si vybírá, co se mu vejde do 2 igelitek (viz Centrum Haná, kde je taky teď o hodinu delší provoz, ale bez prodloužení obsluhy MHD).
Nemyslím, že zejména o víkendu by se DPMO bránil za příslušný příplatek klouby na a-60 poskytnout. Konec konců, dá se to objednat jako každá jiná akce (zájezd apod.). Ostatně - do Olympie se dá dojet i linkami Connexu. Sice ne zrovna často, ale loni před vánocemi jsem si takto připlatil a byla to velice dobrá investice.
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang a Hanzi: Pomalejší odbavení z důvodu pomalých výklopných dveří. Nejdříve je nutné zavřít 1.dveře a potom ty ostatní-lepší přehled ve zpětném zrcátku.Navíc je nemožné vidět na 3. dveře.

Monitor: Přesně tak to dělám-když je lidí více-otevírám všechny dveře sám.
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzamhdol:
mluvíš o wanách, žé ? ty jseš řidič tramvaje, asi žé ?

Pepa103, Tass, Infoline:
nevím proč by měl DPMO posilovat spoje na 60 je ztrátové (pro DPMO)! musela by si tyto kloubáky zaplatit Olympia!

čmáranice v tramvajích:
158: strašné, vzadu úplně počmárané (sedačky, vzadu, okna)!
155: nedalo se otočit! hlavně ve předu kabina úplně počmáraná, fixy skla podrápanýýý

(Příspěvek byl editován uživatelem Ppeta.)
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ppeta:
Kolik ti je, 5 let? Než něco napíšeš, tak si třeba zkus přečíst předešlé příspěvky, pak by jsi věděl, že řeč je o vozech Vario LF.

Co by byl asi Honzamhdol zač, když otevírá dveře tramvaje?
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang:
tak teď se tady začalo mluvit o a-60 do Olympie!
Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 21:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

> Ppeta - nezlob se, ale jsi bud moc mladej, nebo strasne blbej
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38200
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 01:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, je tohle nutný? :-(


Ppeta:
Opravdu než něco napíšeš, tak se nad tím zkus ještě jednou zamyslet. Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tomasek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 02:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nutný to není, omlouvám se, ale od Ppetu jsem zaregistroval ve víc tématech příspěvky trošku mimo mísu. Jsem rád, když si tady můžu něco přínosnýho přečíst, ale dotaz, jestli se mluví o wanách a jestli je dotazovaný řidičem tramvaje, když se píše o tom, že wanám trvá odbavení dýl a že dotyčný zavírá napřed první dveře, ten mi fakt přínosnej nepřipadá...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38208
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 03:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, v pohodě, já to chápu. Ale lepší mu vynadat soukromě po mailu, případně to „nahlásit”, aby si pak dotyčný nemyslel, že ho jen nemáte rádi (a myslel si to o mně, já už jsem na to zvyklej) a chcete mu ubližovat. Často se pak akorát zatvrdí a odnese to i diskuse.
Sice to tu průběžně čtu, ale ne tak pozorně, abych zaznamenal neplodné příspěvky ihned. Tedy ještě jednou apeluji na Ppetu, aby dvakrát měřil a pak až odesílal. Bude to lepší pro všechny.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 07:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v provozu wany 253+251. Docela hezky se to střídá.
Infoline_9003003
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 09:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NA D-4 253+251 TRUPMAN
INFOLINE - SMS brána která uloží vaši zprávu z mobilního telefonu přímo do diskuze. Zpráva ve tvaru
KREP ČÍSLO DISKUZNÍ SKUPINY/ČÍSLO DIALOGU TEXT ZPRAVY
a to celé odešlete na 900 30 03 (Cena SMS je 3,-Kč vč. DPH).
Podrobný manuál ZDE
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 10:39:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu vandalismu v tramvajích, je skutečně pravad že v některých Ostravských vozech kamerky jsou, ale je to hlavně o tom, že lidi si všímají dění olem sebe, tak asi proto.
Infoline_9003003
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 11:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

253+251 zdechla nekde v centru.odtlacena pomoci 163+162 na nadrazi.
INFOLINE - SMS brána která uloží vaši zprávu z mobilního telefonu přímo do diskuze. Zpráva ve tvaru
KREP ČÍSLO DISKUZNÍ SKUPINY/ČÍSLO DIALOGU TEXT ZPRAVY
a to celé odešlete na 900 30 03 (Cena SMS je 3,-Kč vč. DPH).
Podrobný manuál ZDE
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 12:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno se srazily dvě auta u Flory přímo na kolejích, tramvaje stály v obou směrech asi půl hodiny. Kolem poledne zajížděla 253+251 do vozovny. Zastávka Palackého ve směru na Neředín byla pořádně plná a lidi mrzli. Situaci zachránila 178+179 (d-2), která vyjela z vozovny...
A-16, a-27 apod. jezdí narvané k prasknutí.
Dnes se opravdu vyplatilo zůstat sedět doma na .
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38222
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 13:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák:
Určitě jen jednou a nic víc?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 13:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský, Tomasek84:
jo, jak jinak!

Lumík:
není se čemu divit, 27 } Globus, 16 } Tesco, Terno , ještě štěstí že na 16 jezdí klouby! jak jstam napsal to "Zákaz držení se madel...,, ? ? ?}

Křivák:
pokud na to klikjs 3 tak se to sem dá 3 krát! chápeš to, né ?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 13:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ppeta: Na a-27 jezdí taky klouby, pokud sis nevšiml

A radím ti dobře, zklidni trošičku hormon a přemýšlej, o čem píšeš. Taky můžeš dostat ban
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Svornost40
Neregistrovaný host
Odeslán z: 202.115.130.23
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:37:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lehké OT pro pobavení a vytvoření si obrázku:

Diskuze o jednotkách 471

Zaměřte se na příspěvky nejmenovaného uživatele, vyskytujícího se hlavně zde.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svornost40: Nějak si nejsem jistej, jestli se ti ten odkaz povedl...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 09:09:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ppepa:
ehm... bych ti něco řek, a velmi slušýho, ale jaksi jsme lidé a umíme se chovat. Takže ti nic neřeknu a budu nad věcí...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace