K-report
 

Archiv do 21.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Inekon Trams vs. Škoda Transportation » Archiv do 21.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 12:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hloupá otázka: a proč není takovýto tempomat např. na Triích v OVě? Zákazník to nechtěl nebo "se to ještě neumělo"? Díky...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 13:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tu OPĚT drbete to překopání Prahy na 2 systémy, tak 218 už tu dával své návrhy. Já je tu opět linknu:
../48/114553.html"JavaScript: otevri('031107.jpg')">Dnesni systemOtevřít ve standardním okně 
 
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My teda máme balkánský tempomat na trolejbuse 3213. Pedál jízdy stačí našlápnout a v kterékoliv poloze opustit, a on tam drží. Opuštění funkce tempomat se děje:
- našlápnutím EDB (střelí automat)
- ručním vrácením pedálu do základní polohy
- ureznutím pedálu

Ne vážně. Ten řadič drží svou polohu jenom v Poršeti nebo v každé řadičové tramvaji? Omlouvám se za neznalost, nikdy jsem to neměl v hnátě, měl jsem za to že se to nějakejma pružinkama vrací do polohy nula a nebo to jde zaseknout v poloze plná brzda (něco jako ráčna třeba v 21Tr).
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET
(Bára!)
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2408
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton : otázka není až tak hloupá :-)

1. Idea tempomatu nás napadla až po dokončení vozů 1257 - 1259. Stačí k ní 1 tlačítko, 1 kontrolka, 4 dráty a hromada programování :-)
3. Otestovali jsme si to na voze (tuším) 1257 a líbilo se nám to (pak jsem to zase odmontoval a odprogramoval).
4. Do Olomouce jsme to namalovali už v základu a je to tam, prý to občas i někdo používá.
5. Do Ostravy by to šlo jednoduše tam, kde je EURPULSE + CAN CEGELEC, tj. pouze 1257 - 1259. Dávat něco jenom na 3 vozy přišlo DPO blbé, protože by v tom měli řidiči strašný guláš (to mají sice i tak, ale budiž). Asi by to stálo za to, kdyby to šlo i do wan (a to by šlo lehce), jenomže aby tempomat nefungoval jako sebevražedný atentátník je třeba jedna věc, kterou wana nemá - mrtvola. To by si řidič mohl navolit nějakou rychlost a číst si noviny, luštit křížovky nebo odejít do vozu kecat s cestujícími (a věřte, že by se takoví jistě našli).
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 15:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...A na mrtvolu, kterou mají Tria, mnozí řidiči svorně nadávají (prakticky se jim nedivím...)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3413
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 15:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
O tři sekundy, ale přece. Kotas design dělat má, alespoň podle mých zdrojů.

Někdy i tři sekundy rozhodují. Ale vážně, podle rozhovoru s p. Tarantem, který byl nedávno na DP-Areně, Škodovka vybírá z několika designerských studií, možná, že Kotas byl (")jen(") jedním ze soutěžících...
Život je kabaret
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3414
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 16:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Myslím, že kdybys před pražskou cestující veřejnost přišel s návrhem na rozdělení tramvajové sítě na dvě - jednu napájecí a jednu pro centrum, a tím s rozbitím výrazné výhody tramvají oproti autobusům, totiž že nejsou pouze napaječí, ale dopravním prostředkem až do centra, tak by ses měl připravit na lynčování. (Ale buď klidný, humání část veřejnosti a já by jsme to řešili nějak civilizovaně, třeba jednoduchou a rychlou kulkou do týla...)
Takže ne, technicky to třeba smysl má, ale prakticky by to bylo kontraproduktivní.
Život je kabaret
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1888
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 16:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dávat něco jenom na 3 vozy přišlo DPO blbé, protože by v tom měli řidiči strašný guláš

Kolego, nemohl byste tuhle větu okopírovat a poslat do DPmB do tramvajové sekce, aby to konečně pochopili?
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET
(Bára!)
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2409
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 18:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp : v pořádku, tomu rozumím. Na druhou stranu, pokud chce pražská veřejnost (a radnice) zároveň moderní tramvaje a zároveň rychlé a zároveň až do centra a zároveň ne za 1/2 městského rozpočtu tak si musíte vzít buldozer a ty tratě přes centrum trošku narovnat.

Prostě nikdy nemůžete mít všechno. Buď bude síť tak jak je a bude plně průjezdná tak akorát pro T3. Nebo se s ní něco udělá aby byla kompatibilní i s 14T, ale musíte u toho vyškubat trať přes Malou Stranu a na Moráni odpálit atomovku. Nebo se to nechá tak jak je a vymyslí se super hyper složitá a drahá tramvaj (15T) která zvládne Centrum i Barrandov, ale DPP pak bude žrát ještě více % z rozpočtu než dnes.

A vyber si.
modiat
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.150.166.18
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 20:31:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

,,musíte vzít buldozer a ty tratě přes centrum trošku narovnat"- já bych navrhoval vrátit se včase, vyhrát bitvu na Bílé hoře, Praha by byla v 19. století hlavní město Česko-Rakouska... (Vídeň provincionální město s bouřlivým rozvojem po WWI) a naši předkové by zbourali Staré Město a Malou Stranu a postavili pražskou Unter den Linden od Národního muzea přes Koňský trh, Staroměstské náměstí a Pařížskou ulici až k Vltavě (s návaznými bulváry a mosty na druhou stranu Vltavy) a my bychom neměly problémy s dopravou ve vnitřní Praze (kdepak je dneska Basttila v Paříži). Já jsem, ale radši, že jsme tu bitvu prohráli. Nemůžeme mít prostě všechno.
Zdravím
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2818
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 22:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki:
Souhlasím s tím, že Škoda 15T asi bude drahá jako , ale kdy? V roce 2010 možná, ale svět se vyvíjí a nikde není psáno, že 15T bude v roce 2015 neufinancovatelná. Kolik stálo DVD před sedmi lety a kolik stojí dnes? Kolik stálo vyvolání digifotky před deseti lety a kolik stojí dnes? Kolik stály naftové motory v nových autech v době, kdy tu 90% vozového parku tvořily Š120 a Lady? Kolik stálo před desti lety hypertechnické vybavení aut jakým byly airbagy, servo, palubní počítače apod.? Taky se tehdy říkalo - "nekupuj si japonský auto, až se ti podělá, nedoplatíš se na náhradních dílech". A po pár letech jsou Toyoty jedny z nejdostupnějších aut v ČR a to vč. náhradních dílů (nepočítám Škůdky), servisu apod. Proto si netroufám tvrdit, kolik bude stát údržba tramvaje 15T za deset let. Pokud budeme ke všemu novému přistupovat s despektem, že je to složité a drahé, zůstaneme stát na místě. Pokud se nějak sžijeme s Blue-Ray, programovatelnými ledničkami, nočním viděním v autech a já nevím s čím ještě a budeme to používat masově, cena těchto vymožeností klesne tak nízko, že to nebudeme považovat za vymoženosti, ale za standart.
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 00:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:

Ale ani 1000 tramvají ještě nejspíše není masovým objemem, který srazí cenu třeba na desetinu... Tím chci říct, že to, co je pravda u spotřební elektroniky, počítačů a dokonce i aut nemusí být snadno mechanicky přenosné na tramvaje.

Prostě nevím, jestli je to výrobek pro masové nasazení, i když ŠDT má jistě nakročeno k tomu, stát se významným světových hráčem, podle toho, co slyším o 15T (a na železnici o ČD 380) mají podle popisu vozidla naprostou špičku (až na drobný detail, že je nikdy nikdo neviděl... a jestli budou tak skvělé v porovnání s konkurencí, až jednou někdo uvidí...?).

O kolik je dnes Combino levnější než v roce 1996 (a to už byl prototyp, takže k příměru s 15T bych měl asi srovnávat tak s 1990) nebo ULF v týchž časech? Podporuje to Vaši tezi?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 09:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin:

Uvidíš ji jistě dříve, než v roce 2010.

S Tvojí teorií vývoje světa NAPROSTO SOUHLASÍM
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
15T
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 11:14:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hnidopich a ostatní:
A co je důležitější - Špičkový výrobek na papíře za očekávanou hodně vysokou cenu (+ přetechnizování, nepolehlivost, škodovácká neochota změnit detail podle přání zákazníka a také škodovácká laxnost při odstraňování závad - kdo si zažil tempo dodávání náhradních dílů, tak ví o čem píšu)
NEBO
Wana, dvojwana, trojvana ve výbavě, kterou DP docela unese, v designu retro, Pelikán nebo v kombinaci mezi nimi a navíc v případě přání i s kompatibilností s T3 (Liberec)?

Názor, že cena tramvaje klesne s vývojem techniky je zcestný. Klesne cena několika komponentů v elektronice, cena energie a práce při kusové a malosériové výrobě (desítky a stovky výrobků jsou opravdu manufakturní ve srovnání s čínskou výrobou elektroniky pro celou planetu a přilehlý vesmír). Cena za vývoj a následnou inovaci se také musí rozpustit do konečné ceny, tak proč slevňovat?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 12:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wany, dvojwany a trojwany jsou skvělé tramvaje, mají proti 15T jeden jediný malinkatý nedostatek: SCHODY.

Cítím soudy podle kvality a servisu prvních Aster.
Bohužel, nejsme v roce 1997, ale 2007. Je tedy třeba soudit každého podle jeho současných produktů a služeb. Nechci se veřejně zastávaj Škodovky, Inekonu ani Pragoimexu. Jen to konstatuju.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 14:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu, že 15T má mít sezení na podestách, tak tam minimálně pro sezeníchtějící cestující schody najdeš taky...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1324
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 14:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvidíme
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2820
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 15:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
má mít sezení na podestách
Ale pouze nad podvozky.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2821
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 15:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnidpoich:
O kolik je dnes Combino levnější než v roce 1996?
To nevím, ale jsem přesvědčen, že náklady na provoz jsou dnes nižší, než před těmi jedenácti lety. Stejně tak to platí v případě ULFu. Věřím, že z nich vídenští dílenští v prvních letech taky nebyli odvázaní. Stejně tak provozovatel, který měl jistojistě mnoho vrásek na čele s počátečními nemocemi. Nápravových tlaků na ULFech se taky hodně báli a za čas se s nima naučili žít. A jestli to teda podporuje mou tezi? Asi ano. Nemám čísla k dispozici. O kolik byl v počátku provoz M1 dražší než s Mitišči? Řekl bych že o dost, ale dnes bych to tak jistě neviděl (v případě návratu 81-71 na Céčko).
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 16:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepůjde o něco takového?:
 
Koncepce RT6 upravená na vyšší variabilitu. Pvvs už tu dal fotomontáž možného exteriéru.
Horní, kratší verze článků s pevnými podvozky, dolní má tentýž článek delší (počítejte sedačky).
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1255
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 16:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem přesvědčen, že náklady na provoz jsou dnes nižší, než před těmi jedenácti lety

No, určitě jsou nižší než před 4-3 roky, kdy většina Combin stála v depech (a následně v různách dílnách siemensů) a jejich majitelé si museli pronajímat náhradní busy nebo odkládat vyřazení "historických" tramvají.

Ale ani se snížením nákladů proti době před 11 lety bych si nebyl tak jist. První velký odběratel byla Postupim (tedy ex-DDR) a růst mezd v této části Německa byl kolik - 50 %?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 16:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kalanis: Vedle jak ta jedle
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1523
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 16:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalanis: nepůjde. Už před časem se tu někde objevily zmínky o tom, že to má být tříčlánkové vozidlo se všemi otočnými podvozky. Po jednom podvozku pod krajními články a dva otočné podvozky pod středním článkem.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 16:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut, HŠ: ok. Pokus byl. Ale jestli máte pravdu, tak mi to nějak moc smrdí kachním uspořádáním.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2439
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 17:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spis siemensem .. Viz budapest..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 17:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalanis:
Kdybys měl na obrázku skutečně kachní uspořádání, byl bys prý skutečné podobě 15T blíže to je jeden z drbů, který jsem zaslechl já...
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 18:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na způsob tohohle?
 

(Příspěvek byl editován uživatelem ybalgin.)
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2826
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 18:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zas celou dobu čekám, že to bude podobný Tatře LT38, akorát 100% nízkopodlažní.
 
 
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 18:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: Jo kdyby to tak bylo. I když o něčem takovém se právě mluvilo. Taky se tu mluvilo o tom, že místo schodu nad podvozky má být sešikmá plocha.
Martin: Doufám, že ne.

(Příspěvek byl editován uživatelem slimman.)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 19:16:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: no takhle nějak si to představuji. Ale další podrobnosti nemám.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 19:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by se taky spíš líbil ten způsob LT38...
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 19:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin:
Proslýchá se něco o nezávislém zavěšení náprav, ale jak to bude doopravdy, je ve hvězdách... Jisté jsou 3 články a 8 náprav.
Možná se to zdá podivné, ale uvažujte jak docílit průjezdného profilu co nejblíže T3, což LT 38 nesplňuje, pokud se nemýlím.
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: Interiér LT38 v prostředním článku a na koncích mi přijde na... prostě nepraktický. Podobně měl vypadat i Inekon Superior.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo to myšlený spíš že by byl lepší než ta kachní 15T...
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interiér LT38 a 04 Superior nad podvozky je daný velikostí kol ukrytých v boxech pod sedadly. "Rozumnější" interiér by si vyžádal daň v podobě "nerozumného" průměru kol, který by se rychle ojížděl (viz RT6S).
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 21:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eště by se mělo připsat,že dojezd RT6ky je limitován střešními boxy na náhradní díly...
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3426
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 21:31:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Tatra LT38, podobnost s Pendolinem ČKD jistě čistě náhodná...

Prox:
Co je to nezávislé zavěšení náprav?
Život je kabaret
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 07:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než LT 38 To radši kloub. wanu - je to to samé a levnější. Nekamenovat, děkuji
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 11:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než kloub. wanu to radši 3x SU18 CNG - neni sice to samé, ale kaštany to odveze nehobluje to koleje a nepotřebuje to elektriku s trolejemy! A co je důležité jezdíto na CNG, které je tak "IN".

PS: Nebrat tak vážně, ale určité podobné smýšlení českých dopravních podniků by mě ani nepřekvapovalo.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3449
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 12:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud chce pražská veřejnost (a radnice) zároveň moderní tramvaje a zároveň rychlé a zároveň až do centra a zároveň ne za 1/2 městského rozpočtu tak si musíte vzít buldozer a ty tratě přes centrum trošku narovnat.

Na druhou stranu, na nejednom místě by trasování nějaký zásah sneslo. Například u zastávky Průběžná je ostré esíčko, které by šlo zvolnit jen na úkor nevyužité asfaltové plochu uprostřed komunikace.
A to, že tratě na vlastním tělese by třeba přechodnice a převýšení v obloucích snesly, se zde už také diskutovalo.
A konstrukci tratí panely BKV snad ani netřeba zmiňovat...
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 12:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ostré esíčko, které by šlo zvolnit jen na úkor nevyužité asfaltové plochu uprostřed komunikace

Ty se zárukou víš, že je to "nevyužitá asfaltová plocha"? Co když je pod ní nějaký plyno-, vodo- či jiný -vod, nad kterým těžko může jezdit 30 tunové vozidlo a jehož přeložení (o pár metrů) by znamenalo milionové náklady a víkendová odpojení pár tisíc domácností od příslušné energie?
Na druhou stranu je možné, že tam opravdu nic nepřekáží a dané trasování je proto, že tudy vedlo vždy, tj. minimálně 45 let.
A třetí možností je, že takhle to není "odjakživa", ale od doby přesunutí zastávek do dnešní polohy (v "předmetrové době" byly asi v každém směru před křižovatkou). A protože zastávka směr Náměstí Kurev by při narovnání trati vyšla do oblouku, tak se holt udělala tato šikana.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3451
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. dubna 2007 - 13:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty se zárukou víš, že je to "nevyužitá asfaltová plocha"?

Nevím. Třeba pod ním něco opravdu je. V tom případě jsem ale pro to, aby až se tam bude něco rozsáhlejšího dělat, aby se to udělalo pořádně, ne pouze zakonzervovat stávající stav.
A to nejen zde.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 09:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:

Na koncepci LT38 si neumím 100% NP představit. LT38 byla vývojovým článkem, ale už jsme o kus dál. Počkejte rok.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaslechnuto v 9122 na 26: "To je ale děsná tramvaj. Koukej, tou uličkou se ani nedá projít. Kdo to vymyslel?!"
Autorkou je jakási mladičká studentka, jde o část debaty s kamarádkama. (na Dejvické DC)
V tram max stupeň 3, asi neviděla 5 - nacvaklou 14T v centru. (Já jo - turistama - a bylo to pěkný sardinkování)

(Příspěvek byl editován uživatelem Kalanis.)
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 22:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že to pořád někoho baví. To že 14T je tramvaj pro návaly, které sotva zvládají 2 x T3, značně nevhodná, ví každý, ikskrát to zde bylo teoreticky i prakticky dokládáno, tak proč je potřeba to sem psát pořád dokola a dokola.
Jestli má někdo tak neodolatelnou potřebu o tom psát, tak raději na DPP, popř. do novin, ale, proboha, ne pořád (jen) sem.
Liberté! Égalité! Sexualité!
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalanis: mám stejný dojem jako ta studentka.

Tak mě tak napadlo, ale berte to s rezervou, co udělat články nad podvozkama jen pro stojící cestující? Tedy vyndat sedačky uplně. Akorát nevím do jaké výšky zasahují pod sedačkama podvozky. Tak a jsem zvědav jak mě rozcupujete :-))))
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počkej půl roku na uspořádání 14T pro Brno.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kalanis: Opakuji to po stopadesáté: DPP má 14T přesně takovou, jako si ji objednal a vybavení je takové, jaké si odsouhlasil během vývoje vozidla. Jedná se o pěkné moderní vozidlo, avšak ne zcela vhodné pro situace s větším množstvím stojících cestujících. Přesně takové, jaké DPP chtěl.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod sedačkama ve středním článku jsou uloženy nejen podvozky,ale další věci (třeba topení,...)takže i po vyndání sedaček by prostor zůstal přibližně stejný.Jinak ty tyče na držení by mohly vypadat jako u aster,ale zase by to nevypadalo tak moderně...(mmchd tyhle zahnutý tyče mají i solarisy)
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 21:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin> Takhle nejaky by to urcite slo udelat: odkaz

Akorat by to (jako jakakoliv zmena) znamenalo, ze se na papire zvysi napravove zatizeni. Ze se to te tramvaje nacpe stejne mnozstvi lidi, akorat se nebudou tak mackat je jina vec. To papir neresi.

Ze stejneho duvodu je ve vozech KT8 v prednim clanku usporadani 2+2.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 16:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: 12.04.2007 21:31
Nezávislým zavěšením náprav myslím koncepci podobnou vídeňskému Ulfu. Nejsem technik, tak doufám, že to nazývám správně.
Nová Škoda 15T by prý vůbec neměla být podobná projektu LT38, ale spíš KT8 (resp. 3W) - však nebude mít klasické dvounápravové podvozky, bude to tedy něco jako ULF Ověřené zprávy bohužel ovšem nemám.
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3476
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 21:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9111-159.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9111-189.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9111-164.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9111-158.jpg
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: Nemohlo by to být něco jako "Sikosla"? Tajemný projekt DPMB, který se objevil na tram-foru?
I seek you: 246-442-983
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 14:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechte se překvapit. Až bude obrázek venku, tak bude venku
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2887
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 16:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolute, brzy budu mít absťák. Nechceš mě mít na svědomí? Tak hybaj pro obrázek ať už je tu.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víc než na fotku zvenku jsem spíš zvědavej na technický řešení pohonů...
Už teď tady kolujou úsměvný kuloární informace o zamrzajících motorech apod.

Absolute víš něco i o tom ?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 14:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych otázku na Jenkiho.

Kdy bude v pořádku olomoucké Trio ev.č.206? A není jeho dlouhodobá odstavenost trošku v rozporu s tím, co jste říkal v plzeňské diskuzi? Tj., že dokážete dodat náhradní díly rychle.
I seek you: 246-442-983
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 17:51:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá otázka, obávám se, že problém u Tria 206 nebude asi jenom v nabourané bočnici. To by už snad bylo venku. Mimochodem, jak dlouho už stojí??? Nějakej měsíc to už bude, že.
Ještě by mě zajímalo, jak se tak dlouhá odstávka líbí EU, když bylo pořízeno z jejich peněz.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 19:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to v té nabourané bočnici. Zákazník si poručil maximální možný rozsah opravy (protože nové vozidlo, cizí vina a tudíž vše platí pojišťovna). Vyšší rychlost opravy zákazník nepožaduje. Navíc ji sami moc neovlivníme - vždycky podle požadavku něco dodáme nebo uděláme, pak si zákazník něco montuje sám, pak zase zavolá a dostane něco jiného, pak si zase montuje sám... no ale nebojte, už to brzo skončí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace