K-report
 

Archiv do 10.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modely, modelářství - všeobecná diskuse » Archiv do 10.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zx1974
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.216.50
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 15:16:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Carman2:
adresa stránek PMT je www.pmt-modelle.de ,ale pojezd pod M152 v HO jsem tam nějak nenašel. No a tady je k dispozici tabulka s rozměry (v náhledu na zboží mezi obrázky) www.modelovazeleznice.cz/cs/kategorie/pojezdy-podvozky-228/
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 22:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je tu další aktualizace článku o stavbě tatranské električky... odkaz

(jak jsem byl upozorněn, tak uživatelům co používají iExplorer nefungovala některá část fotek na stránce s článkem, takže to už bylo opraveno a mělo by vše fungovat normálně )
Zdeněk_valter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 00:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Carman2: No pokud vím tak M152 má průměr kola 850 mm což je v přepočtu ne 9,26 mm jak píšeš ale 9,77 (Model Counter).

Kola 9,7 mm dělá v RP25 LUCK.
Petránek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 16:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim všechny,měl by někdo zájem o reklamní vagónek viz.foto?
Mějte se.
 
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třínápravový kotlový vůz řady Ry 509-322.
 
 
 
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až na nátěr schůdků naprosto dokonalé a
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 15:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vánoční dárek pro přátelé bublinkového moku.
 
 
 
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 17:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezký kachličky,to je z Baumaxu?
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 18:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tempotaxi: Béééé, já chci taky bublinky!!!!
Krásný vůz.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 18:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mildadriver - Ještě socialistické dlaždičky Horní Bříza, hodně schánění... tenkrát...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže všechno co jsem tady psal zase hezky zapomeňte.....povedlo se mi udělat drobné faux pais.....jelikož jsem si koupil nějaký "divný" benzín který mi rozpouštěl barvy byla potřeba trošku poopravit žlutý pruh mojí berty..jelikož jsem si s tím pěkně pohrál vydrbal to brusnou houbičkou-chtěl jsem to pak přestříknout...ae ouha žlutá kterou mám je akrylát a sežrala mi acetonovou červenou takže jsem celou bertu vymáchal v acetonu a začal znova-ještě bych chtěl podotknout pokud půjde někdo v mojích stopách (doufám že se takové druhé vemeno na světě už nenajde) dejte si při odbarvování resinových odlitků pozor a moc dlouho to v tom acetonu nekoupejte.Resin se acetonem dá celkem slušně rozpustit (tohle nehrozí u klasických epoxidových odlitků ty můžete nechat v acetonu klidně celou noc).
No takže jedeme znova odlitek stříklý základem , přebroušený vytmelený.....Teď přijde na řadu řlutý pruh-jelikož má sprej šílený rozptyl zakryl jsem si částečně odlitek silikonovou páskou na těsnění vodovodu /na modelářství skvělá věc/ abych pak ¨neměl zbytečně silnou vrstvu barvy po celém odlitku.Ten pak zamaskuji páskou tamya a celé to stříknu červenou-nechám tak den dva zaschnout a nakonec stříknu rám černou.Postup nafotím.
 
 
doufám že se alespoň někdo poučí z mojich chyb......
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik - nejlépe je každou umělou hmotu nastříkat auto email / základ na plasty / na plastové nárazníky. Matný, bezbarvý lak. Používám ho i jako konečný lak. Doba schnutí je 3 min. Hodí se i na dělané obtisky na inkoustové tiskárně.
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, taky ho používám. MOTIP, to je holt moje značka...
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznámka - některé barvy se navzájem nesnášejí, barva od f. X se nesnáší s barvou f, Z a tento auto email je jediné řešemí. Každý modelář má svůj vlastní postup. Nejlepší propracované pustupy mají letečtí modeláři.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasně ale tady jde o to že pokud nastříkám akrylátovou a nechám ji zaschnout a pak na ni stříknu acetonku je všechno ok. Pokud to udělám naopak tak to sleze jako schnilé nechty...a to byl můj případ.Ty akrylátové barvy jsou strašně agresivní.Jinak ten základ o kterém mluví tempotaxi je to bílé na tom odlitku.
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:17:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
nic si z toho nedělejte,taky se mi to podařilo.Zkazil jsem proužky na T 458,který byl právě z epoxidu a hodil jsem ho do acetonu a po vyndání byl jak po bouračce-takže i nový odlitek.Tak ať se daří.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 02:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik...
Ty to lakuješ jen sprayem? Co takhle pistole..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 07:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To P.Zitko: Ten odlitek Velkýho Hektora, je modelově dlouhej, nebo se dá posadit na T 435?
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 08:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bevelo:nechceš si zahrát na ježíška??????Kdyby byla pistole tak nema problema
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 08:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to nemyslel špatně.. jinak celkem dostupné pistole včetně dalších materiálů a příslušenství jsou k nalezení v Bulharské ulici na Praze Vršovice ale adresu nechtějte!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 09:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však já to taky nemyslel špatnějá na to prostě teď nemám no tedy mám ale nechci di toho teď investovat.
Popopo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 10:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik: Ja jsem nakoupil zde http://www.airbrush-model.cz/shop/sindex.php
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 10:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já používám AF203 v ceně 1.145,- CZK s průměrem trysky 0,2mm a kapacitou nádobky (papírově) 7cc ale vejde se více! Problém u toho airbrushe je snad v ceně dostupných kompresorů, lze si ale některé doma i postavit. Já jsem to neřešil, prostě jsem použil ten, co jsem koupil pro běžné foukání. Ovšem s dosazeným filtrem, z hadice krom vzduchu občas prolítné i mikrokapička oleje! Pak ještě je potřeba trochu ubrat provozní tlak a to je vše.

AF203
 
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 12:26:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikobox:
Velkej na malýho nejde,ve skutečnosti je tam o 0,4 m větší rozvor.Mám to posazený na Piko 110 a motorek je pro změnu z TT.
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 12:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ahá, Vy máte Hánulku, tak to jó, já myslel, že se jedná o TT.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 13:08:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na 12mm rozchod hektora dělá Michal Hrubý,je to na M-model.
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 13:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já vím, ale 3300 se mi za něj dávat nechce (mimochodem, u velkýho se mi moc nelíbí zpracování, asi sem moc náročnej). To si radši budu představovat, že moje T 435 od BTTB je T 458.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikobox
Michale tak proč si toho malýho hektora nepřekopeš jak já na T458.0
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Nedostatečné zkušenosti
2) Zatím mám hekouše jen jednoho, toho rekonstruuju zase na malýho, a peníze se mi dávat za něco dalšího nechce (furt ty prachy...)
3) K Vánocům dostanu minimálně 3 věci od LPH, které si chci postavit, takže ani neni čas.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 20:09:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám obyč od Revellu fixírku za pětičento rozstřik sice jak kráva ale je menší a jemnější než sprej (zasr... sku... zmetky dělaj kapky jak hovado a akorát se stim dobře skurvý model nehledě sprejema nedoporučuju stříkat plastové modely i syntetika s tim udělá nečekané (rozleptá nabobtná) a je radost a starost na světě) Já osobně jen olejové barvy Humbrol Revell (hodně zřídka Agama popřípadně si nechám namíchat v obchodě příslušný odstín bázy a lesk/matt/polomat ale s revelkama sem maximálně spokojen jen se musí při ruce nosit vzorník.Jinak přiložím foto čeho se dá dosáhnout obyčejnou fixírkou za 500 s rozstřikem tak 30 mm.navíc na epoxidu PUR držej syntetiky jak přibyté i aceton má problémy to sundat.
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 21:07:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady něco málo
 
 
 
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 22:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plechovka:
Mozem len malu otazku??? Jake cislo barvy ma ta modra farba na gorile??? Ak viete budem rad... Dakujem...
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 08:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plechovka: Dřevák suprovej, ale proč proboha nemá krajní okna?
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 08:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okna nemá v rámci šetřrní na dráze a smradu po cestujicích, někteří jsou jako prasata. Cenová politika se musí provětrat.. Atd..atd..atd..
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 09:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skurvý modelbomba termín..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 10:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale skurvý se ve skutečnosti píše zkurví, to jen pro pořádek
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2033
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 12:35:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě..sice dělám taky občas chyby,ale tohle to bolí oči..nadávejte spisovně

(Příspěvek byl editován uživatelem alf.)
..pořádná mašina má kotel a komín..
777
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.106.33
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:28:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Tempotaxi: Tříosý "kotel" je pěkný
Barton
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.100.251
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 20:01:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte, prosím, někdo kontakt na pána, který na burze prodává stavebnice starých rakouských osobních vozů Ci a Bi v HO (plastové výlisky)?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6842
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když se zkurví zkurví tak je z toho skurvý
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:51:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak k té kryse modrá je Modř návěstní 4550
No ten dřevák okna nemá protože je jen tak skušebně sezazenej a neni dokončen dnes již je dávno za sklem hotov :-) to bez oken můžu komentovat i tak,že se svezli jistí občané tmavé pleti a doma měli v okně cihly tqak si řekly proč ne....
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 01:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plechovka:
Dik moc...
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 09:40:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plechovka: No, to mě nanapádlo, že Dežo neměl okynka
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 09:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se pustil do renovace motoráčku M131.1 od p.Molaty a sice tím stylem,že sem odbrousil střešní ventilačky a nahradím je šachtou. Nhradil sem světla i výfuky elektrikářskými dutinkami však koukněte na fotečky. Střešní šachta tam ještě není. Jinak bude z toho M131.101
 
 
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 20:51:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikebox: už si viděl Deža co něco má? no vokýnka vzal rám na třísky do kamen a sklo do okna.navíc tady u nás deža maj v oknech igelity místo skel ikdyž vyjímky s etaky najdou.....
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 21:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě, tohle byl Dežo z lepších vrstev.... Hele, Plechovko, a ještě jedna věc, nevyfotil bys mi pls tvýho Hektora a dal ho buď sem, nebo mi ho poslal na mail? A pro všechny: můj nick je MIKOBOX, né Mikebox ani jiné podobné zkomoleniny.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvounápravový kotlový vůz řady R 554012, M.Fischla a synové, Praha-Smíchov. rozvor je 5.0 m
 
 
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 05:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
můžete mi se hodit označení RAL pro následující barvy?
Zeleň vagónová
Cervenohnědá pro nákl. vozy
Šedivá na střechy
Stáhl jsem si sice tabulku, ale je bohužel velice špatně čitelná.
Díky.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Rakman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 07:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj všem, nevím jestli nebudu mimo obraz, ale na modely.biz je ke stažení soubor do exelu, kde je převodní tabulka modelářských barev různých výrobců...

http://magazin.modely.biz/download.php?sekce=1
Wizardken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 08:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj.
Je to i na www.hekttor.biz - > v sekci ke stazeni.
Honza
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6850
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 13:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tempotaxi & spol. jak děláte nýty?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já je dělám tak, že vemu špendlík, na ten naberu gelovej vteřiňák, a ťupkuju.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 18:55:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikobox: jejda promin to je ten spěch,ale neboj nejsi jedinej já už toho zmatlal a ještě zmatlám jojo svýho hektora ti nafotim.
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:28:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady něco málo
 
 
 
 
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 19:43:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady ještě něco málo TT
 
 
 
 
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plechovka: hezký, tos tu už ale jednou prezentoval. Co to máš za bastarda tu T 435? Ono je to červený a má to zábradlí jen na čelech.... Nebo to ještě není finished?
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl jsem se zeptat, jaká je pro stavbu jednoduchého modelu železničního vozu (jde mi především o skříň) nejlepší metoda pro začátečníka? Papír napuštěný lepidlem + tmel, nebo lakovaný plast? Nic kulatýho tam nebdue.

Nechce se mě to hledat v archlívu, tak se ptám natrvdo.
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tvořím hranatý krabice z plastovejch výstražnejch tabulek (pozor schod, pozor výbušnina...)
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:25:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikobox:no hotov neni dokončen bude co nevidět.něco sem kdysi prezentoval,ale maximálně zde tu soupravu zbytek je foceno nedavno z nového fotáku
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jo, ale myslim stejný vozidla
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace