K-report
 

Archiv do 04.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modely, modelářství - všeobecná diskuse » Archiv do 04.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 23:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo - Podle mne tento vůz je soukromý vůz nějakého podniku a proto se nikde neuvádí v seznamu. vozy o jednom kuse má plno podniků i železniční dráhy. Nebo je to dobře postavená ptákovina,

Nápady jsem myslel na kolegi modeláře, jejich nápady, fotky atd.....

(Příspěvek byl editován uživatelem tempotaxi.)

(Příspěvek byl editován uživatelem tempotaxi.)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 23:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To semnou bude horší, já mám kolejiště pro V. epochu ale hist. vozidel mám jen trochu. A spíš se je budu snažit připravit pro Zababovské ježdění. Dnes jsem se přes den vrtal na zahradě a v kolejích, nejde mi jeden přestavník a tak jsem makal se šroubovákem :-)
Pak nějaký štěrk, sádra a koncem i projetí jednoho motoráku s párou. Pokud jde o H0 tak mám kompletně rozmontované zkosené kotle (4 osy) VTG, Wascosa, LOVOCHEMIE Lovosice a bude patina. Koukal jsem na ty data co jsi mi poslal, vypadá to moc pěkně. Zrovna jsem dopsal článek o výsypáku Tagns/DB a kouknu na to.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 00:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bevelo:no já se určitě rozčilovat nebudu...
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 00:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Ostradik: Mohu prosím poprosit o fotku toho pišty co kouká v rohu u barči :D Na ty já sem.
Jeden Pilštyk vládne všem.
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 01:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kedze som moju otazku prvy krat zadal asi na zle miesto v tomto fore, pokusim sa opytat este raz...
Chcel by som Vas poprosit o jednu mensiu radu... pri stavbe vagonika Baafx. Zakupil som si odliatok od pana Pavla Molatu v mierke HO. Pri odliatku boli aj masky podvozkov, no potreboval by som skor radu jak na podvozok ako celok pod vagonik, a ako co najlepsie spravit interier a zasklenie vagonu... Nejaka pripadna fotodokumentacia by bola super, kedze sa na nieco take chystam po prvy krat...
Za radu vopred velmi pekne dakujem...
PS: jedna mesia otazka na zaver, nevie mi niekto poradit nejaky lacny pojazd na motorovy vozen M 152.0???
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 01:22:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik: já napsal,že by se měly zachovat jen drobné.No to musely bejt pořádný rejhy na to že to dělá Máša to je děs.

Bevelo: No on model sice je hezkej když svítí novotou a je vše dokonalé přesné hladké rovné.Plně souhlasím stebou v názoru každej to máme rádi jinak.Já osobně mám rád od každého trochu přesný rovný hladoučký model od továrního výrobce i malosériovku kde ten model neni až tak 100% a dává modelu větší věrnost.Konec konců ten názor co sem napsal vejš a souhlasil i Tempotaxi toho si na modelu všimnou a ocení (pokud to neni přehnané jak nerovnost tak patina) nároční modeláři že tomu modelu už snad chybí jen trakčáky a diesel.Největší chyba která může bejt je snad lesklá barva na modelu.Já osobně nejraději používám polomat a u hodně zašlých až vraků mat.
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 01:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a este nejake to foto odliatku...
 
 
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 05:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co si představuješ pro M152 pod pojmem levné? V česku se pojezd pro tento vozejk dá sehnat ale vyjde tě cca. na 1.100,- CZK
M152/810 najdeš v databázi zde: odkaz 010 tak ale není, možná mě někdo doplní.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 06:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo
Ne ne to čelo tam je jen aby bylo vidět jak sem to uřezal já z toho budu dělat originál ČSD patra s tím vyhlídkovým voknem
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 07:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tempotaxi
Mám dotaz. Když sem byl o prázdninách fotit v depu tak sem narazil na jeden služebák,který dotáhli z Hanušovic kde jim spadla střecha kulaté. Nevíš co by to mohlo být za řadu?
 
 
 
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 07:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tempotaxi
Jo ještě sem zapomněl vzadu má taky plošinu.
www.kolejistesumperk.wbs.cz
igino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.215.77.66
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 09:37:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carman2:
Na istej nemenovanej stránke ti už NNN čosi k tej 810 napísal. Ako návod ti to nestačilo?
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 12:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

igino:
Nieco mi uz prislo, to hej, len este zhanam nejaky planik vagona Baafx a 810ny... aby som mohol doladit nejake detaily podvozku...
igino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.215.77.66
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:31:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carman2: Takže takto to je. Nuž rád by som ti pomohol, ale ja mám nákres len v printovej podobe. No pokiaľ si dobre pamätám, tak je i oskenovaný na nete. Možno na stránke MO-NA-KO.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrspk - nejsem profik na nákladní vozy, nato je zde jiná skupinka lidí. Ma tedy dvě plošíny,dveře na plošině jsou jednokřídlové nebo dvouřidlové, rozvor je 6.0 m , nebo 8.0 m.
Podle fotek, které nejsou moc dokonalé, foť příště lépe /kolmo k vozu/, se dá možná usoudit, že vůz patří do skupiny záchranných / sanitních / vozů, ale musí mít dvoukřídlové dveře a rozvor 8.0 m, řada Zlb.
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tempotaxi
JJ no ono tam nebylo moc místa abych to vzal z větší vzdálenosti jinak dík.
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení kolegové, mám dotaz: Nevíte prosímvás někdo, kde sehnat font, který se používal na kryšpínovo číslo? Alespoň přibližný.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrspk - ale fotit bez lidí se dá a možná ten 0,5-1.0 m se dá někde do boku taky sehnat. Každý vůz má své proporce, tak tam musí se dát na fotku. Když já fotím vůz tak je to podle důležitosti vozu kolem 20-30 fotek. Jenom nafoti popis vozu, třeba podélník.výrobní štítek, atd.
Těchto vozů je málo rytířského řádu maltézského.
Oprava. psal jsem vůz Zlb - mám i fotku podobného vozu bez vyhlídkového okna a má označenou řadu Zlb. Ve světě železnice /časopisu/ je bývalá řada Ls, přeznačená na řadu Z a tyto vozy nesou i řadu Zsb.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 15:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikobox - www.parostroj.net - historie a článek "Číslování parních lokomotiv a tendrů ČSD"
Jsou tam plánky čísel podle normy - dát do grafického programu,zmenčit a stínovat čísla podle vzoru. Font podle normy ČSN se nedá sehnat,taky potřebuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem tempotaxi.)
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 15:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji, zkusím to.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2998
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 16:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdysi byly na railnet.sk ke stažení čísla (a pár písmen - E, M, T, S a U) na tvorbu téměř dokonalých nápisů na mašinky jako font. Teď se mi to tam nedaří najít... Kdyby byl zájem, tak prosím soukromou zprávou, vyhrabu to snad ze svýho komputerovýho bordelu.
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 16:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Adresát bohužel nepřijímá soukromé zprávy.
Bylo by prosím možno poslat na kovarik11@centrum.cz ?
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 19:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

někdo tady chtěl viďet mojeho zatím nedokončeného pilouse?
 
a tenhle vagon bych chtěl právě teď přepadnout a vychlastat....
 
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj co by se dalo z odlitků postavit na tento pojezd??? Popřípade kdyby měl někdo zájem tak to prodám, na ceně se dohodneme. Jako Téčkaři je mi to na ... Tak že to leží ve skříňce.
 
 
 
www.zeleznice.kvalitne.cz
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3551
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 21:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já myslím že M131 by na to šla...
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2014
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 21:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky M144
..pořádná mašina má kotel a komín..
Zdeněk_valter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 01:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 21272: M131.1 určitě ne. Tohle je VT135 a jezdila tu jako M140.3. Tedy je to co máš na fotce.
Je to staré provedení PIKO. Nové VT135 dělá Sachsen Modelle (Tillig).

To Alf: M144 můžeš mi to nějak přiblížit?
Zdeněk_valter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 10:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 21272: Ještě doplním VT135 má větší rozvor než hurvajz !!
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 12:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
ještě že je venku tak hnusně.......
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
Ako vidim, tak si modely striekate asi sam... Chcem sa preto spytat, aku pasku pouzivate pri prekryti casti, ktore nemaju byt striekane. Ja pouzivam zltu maliarsku pasku, a ta mi stale podteka. A ako vidim, Vas model vizera dokonale cisto striekany...
Za radu vopred dakujem...
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PS... nedal by sa na ten pojazd od Al_caponeho postavit M 152ka???
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zase tak dokonale to neni...používám buď pásku tamya která se mi zdá ale funkčně stejná jeko ta malířská a nebo papírovou lepící náplast která se prodává v lékárně,její drobnou nevýhodou je to že si musím před stříkáním dát pozor aby z ní někde nebyly nějaké chlupy a taky že nechává na modelu lepící vrstvu-tu lze ale skvěle odstranit technickým benzínem takže tohle bych jako problém neviděl.jinak to chce prostě zkoušet a cvik ale taky to pak ještě didělávám tenkým štětcem.Zase tak dokonalé to není a taky by to vypadalo jinak kdybych měl pistoli a kompresor.Takhle to bastlím sprejema.
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
No sprej je asi to jedine co si teraz mozem dovolit aj ja... Ale mam v plane zostrojit si aj s kamosom pistol podla navodu pana na strankach http://houmrovyvlaky.wz.cz/, kde popisuje jak si ju jednoducho urobit... Pasky asi nejake poskusam aj ja... zatial dik...
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte na mysli spreje s barvou, které se dají koupit v drogérce normálně??? Nebo spreje s neakou modelářskou barvou???

(Příspěvek byl editován uživatelem MIGOŠ.)
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak MigoŠ se zeptal dřív.

Taky jsem se chtěl zeptat Ostradika, o jakou barvu přesně jde, popřípadně jaký odstín červené, protože to vypadá opravdu dobře.
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já například používám na stříkání obyčejné spreje na auta MOTIP, které lze za cca 70 - 80 Kč koupit normálně v drogérii. Pak se to stříkne matným lakem, a zase až tak strašně to nevypadá. To jenom kdyby to někoho náhodou zajímalo.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja pouzivam tiez obycajne spreje, ziadne specializovane... A neprestriekavam to ani lakom... Leskle je to podla mna dost...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

červená ral 3000 dupliolor. dá se koupt asi za +- 120
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

červená ral 3000 DUPLIcOLOR.nějak mi blbne c

(Příspěvek byl editován uživatelem ostradik.)
Mikobox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"A neprestriekavam to ani lakom... Leskle je to podla mna dost..."

Já to taky nepřestříkávám lakem lesklým, ale MATNÝM.
Pak to dostane krásný povrch a mírnou patinu, ale hlavně se to sjednotí.
...není nad štěteček...

www.tt-kolejiste.wbs.cz
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 19:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
Děkuju za info ohledně té barvy.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 20:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovněž děkuji. Inspirovali jste mě...
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 20:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze mně si příklad neberte já jsem jenom obyčejný bastlíř.....
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:21:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
ve skutečnosti se lakuje RAL 3003,která je take ve spreji,ale to možná víte.A máte už vybranou,která berta to bude?
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 00:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

234 prosim.
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 01:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Al_capone:
Mozem jednu malu otazku??? Funguje Vam mail co mate tu uvedeny???
Salai
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 08:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
nejnovější tram ve sbírce
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 09:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carman2: Mel by fungovat normalne. Jen jej nevybiram tak casto, zhruba jednou denne zatim co na k-reportu sem od doby kdy vstanu do doby kdy jdu spat minimalne jednou za hodinu.
www.zeleznice.kvalitne.cz
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 11:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Salai: Pekné, pekné... Jediný co tu tramvaj trochu hyzdí, jsou ta německá spřáhla
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 11:41:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo je autorem těch modelů tramvají? Snad ne Barnet? Nechci nikomu kazit radost, ale reálu na nich neodpovídá snad nic.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 12:26:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
ta smutně skončila,ale byla to fešanda v Chomutově.Tak to bude druhá v modelu,o které vím.
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 12:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomislav_stokurev: Řekl bych, že Salai, protože zase Barnet by takovejhle model do světa nepustil... ikdyž někdy to vypadá podle toho co člověk občas od něj vidí, že je toho schopnej... No a co mi jaksi u toho modelu nesedí, když na něj teď koukám, je to evidenční číslo... To je trochu z jiný řady tramvají...
Salai
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

themuf:spřáhla budou pražská zatim jsem tam dal ty ze stavebnice lepší než nic
pro ostatní: čísla se budou dle skutečnost dodělávat až bude víc modelů na obtiskovej papír udělat osm malejch čísel je dost velký mrhání materiálem eč marlbora 6868 nebo 6869 děláno dle této foto
 
Zdeněk_valter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Carman2: Na 152 je podvozek VT135 zas moc krátký!!!
Plechovka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.217.130
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:53:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta 234 bz ní koukala už na první pohled budeš dělat Chomutovskou? vim,že byla kdesi v olomoci bokde
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 00:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk_valter:
Jo jo... uz som dostal tuto odpoved...skoda.Ale nevie mi niekto poradit kde kupit nejaky pojazd na 152 ku nejak lacnejsie??? U nas maju jeden...ale za prve je moc drahy stoji okolo 2000 korun... a to na nom nesedia ani napravy... pretoze na 152ku v HO by kolecko malo mat priemer 9,26 mm a na tomto pojazde ma 11a to sa mi zda vela...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 00:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carman2...
psal jsem to tady už né jenom já ale další. Pojezd pro M152 v ČR vyrábí Kuber (nemám zkušenost) a také Vilinger a jinak PMT v NSR. O dalších v česku nevím. Pokud k tomu nenapsal někdo něco co by případně věděl, tak jsou to jen tyto jmenované varianty. Pokud chceš koupit něco lacinějšího = mínusová kvalita a pokud chceš koupit něco dražšího +/- 650,- nad 1.000,- CZK tak PMT nebo Vilinger. Znám spousty lidí kteří to staví na PMT nebo Vilinger, kdyby byla jiná varianta, určitě by tady někdo něco napsal?!?! A VT je zase zcela v jiné proporci viz. výše..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 02:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:
Dik moc... pozriem sa po tom...
Carman2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 02:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a na jakej stranke sa da pozriet PMT??? Hladal som to ako pmt.de...ale tam mi nic nenabehne a google je tiez nejak mimo... nasiel len same TT pojazdy...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 03:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukni sem na SCT odkaz
Ale oni dělají i H0!

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace