K-report
 

Archiv do 03.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modely, modelářství - všeobecná diskuse » Staré archivy » Archiv do 03.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2687
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 23:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opakuji tu svou výzvu z výrobců a prodejců - máte-li někdo ve svý sbírce libovolnou modifikaci Tilligova "dlouhýho Halberstadtu" (ten východoněmeckej osmidvéřák s lámacíma dveřma - dělal se v kupě variant, mj. i jako "Bymee" Č(S)D), můžete mi nafotit podrobně podvozek, pokud možno vyvázanej + uchycení kinematiky kurzkupplungu? Je to pro vývoj úplně novýho modelu vozu typu Y v TT.
Já tento typ vozu ve sbírce nemám a pořizovat si ho nehodlám, neprojede mi kolejištěm (a tisíckovku za vůz "na ozdobu" vyhodit nehodlám, nebudu-li k tomu nucen).
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 18:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož se zajímám o LGB - zahradní železnici ale více o HO a tím více o předlohy ke stavbám, dal jsem do databáze další sekci -fotodokumentace- kde jsou zcela komplet nafoceny vyjmenované nákladní vozy:
Eas-u Čechofracht,Es,Gags,Gbgkks,Roos,Tadgnss,Taes,Uaa,Zaes Lovochemie
..u toho kotle Lovochemie: nevíte někdo číslo barvy?

Jinak další vozy budeme postupně přidávat, upload mohou i ostatní..

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3364
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 19:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mi přibyl do sbírky další model :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 20:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: a ake maš ostatne? hođ tu fotky aj ostatnych :-)
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 20:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furčan: Aj ty by ši mohol
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3365
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furčan: Já myslím, že jsem je sem někam dával. Jsou v archivu do 18.8.07, příspěvek č. 3302. Teda ty co jsem lepil osobně, tak jsou trošku horší, protože jsem to dříve tolik neuměl.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: To je od R. A. Došlý?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2691
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 01:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož mě ty vystřihovánkový ikarusy začínají fest štvát... Takže kdo si chce hrát a z tétéčkovýho devítiokenního ypsilonního AB (který mají dozajista všichni téčkaři) by chtěl desetiokenní koženkový B (který nemá skoro nikdo), může se vrhnout na bočnice:
 
Celý to nalepte nebo přeneste na váš oblíbenej modelářskej materiál max. tloušťky 1 mm (kuprex/pertinax, evergreen, modelovací podložku pro dětičky, kvalitní karton... možností je kupa) a vyřežte okna (a naznačte šev mezi oplechováním bočnice a rámem skříně). Původní AB vysklete a vyřízněte bočnice mezi rámama dveří (vlevo je rám dveří dobře vidět, vpravo úplně zaniká - zřejmě chyba formy - řezejte 0,5 mm od nejbližší hrany). Pak bočnice vlepte do kastle, při usazení si můžete pomoct krajní částí okenního pásu s úzkým oknem od hajzlíku a oknem ve dveřích. Zetmelte díry ve spoji a aplikujte zvolené barevné šema technikou sobě vlastní. Původní okenní pásy rozlámejte na jednotlivá okna (úzká okno hajzlíků a okna dveří nechte vcelku, viz výše), doplňte je ještě jednou dvojicí širokých oken (nutno z jiného vozu AB, odložte do krabičky a počkejte na další verze) a pak vlepte do kastle. Podle původních bočnic ještě můžete opatřit vnitřní stranu nových bočnic výstupky pro správné usazení spodku. Nedočkavci si interiér s deseti kupíčky dozajista snadno dobastlí sami, ostatní si počkají, až ho nakreslím . Kvalitu mřížky sání topení protentokrát ignorujte (finální verze bude ve 100% přesném PDF).

Btw. nevím, proč mě to stále překvapuje, ale opět jsem si tím připomněl, že tenhle jinak celkem hodně povedenej vagonek (na to jak je konstrukce modelu letitá) je o 5 mm kratší, než by měl být...
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3366
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 06:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: Ano, zakoupeno v České Skalici v Modeltrain/Modelauto.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 00:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro SteamClub jsem zařídil výhodný nákup modelů trolejbusů od RA Došlý odkaz
Pro případné dotazy je uvnitř článku link do interního diskuzního fóra k tématu..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete někdo poradit ohledně autorského práva? Jedná se o publikaci již 10 let nevydávanou, kterou vydala Mladá Fronta DNES v r. 1988. My chceme tuto publikaci pro modeláře převést do dig. podoby a pro volné šíření mezi modeláři bez nároku na honorář apod. na webu MVCR jsem se dočetl, že to možné je, ale zákony této země jsou všelijaké, proto se raději zeptám na více místech. Shrnuto: publikace v dig. podobě, již 10 let mimo prodej, vydala MFD 1988 a bylo by poskytnuto pro modeláře zdarma. Pokud kniha není již v prodeji a autor již nežije, zajímalo by mě, jak je toto ošetřeno?! Díky moc.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: moc chvalim napad s Ra Dosly, hlasim se do fronty
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 17:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: Nežije-li autor, rozhodně nemáte vyhráno. Buď autorská práva po něm někdo zdědil (a nemusí o tom ani sám vědět), nebo - a to je pravděpodobnější, jsou práva vázána na tehdejšího vydavatele, takže se musíte obrátit na jeho nástupnickou organizaci, pokud původní již neexistuje. Ale právník nejsem, takže podrobněji Vám to již nezodpovím...
Zdenek Valter
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.47.23.30
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:11:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bevelo: Autorský zákon chrání dílo 70 let po autorově smrti. Práva na dílo někdo nese - zpravidla dědicové či jiný vlastník.
(Zde je možné, že práva má i vydavatel).
Jak s právy naloží je na vůli vlastníka (autora). Pro řádné užívání díla či jeho části je nutné s vlastníky práv sepsat tzv. licenční smlouvu.
NA druhou stranu se říká, že pokud Ty publikuješ, jsi oprávněn užít část díla jako s tím, že uvedeš zdroj své citace. Podrobnosti popřípadě právní pomoc ze zákona na literární díla spravuje agentura DiLia.

Podle toho co píšeš, to ovšem nevydala MFD ale jen Mladá Fronta ;-)
Takže to co cheš dělat se dá chápat jako zásah do autorských práv k Tebou zmiňované publikaci.
POdrobně bych Ti to vysvětlil asi jen osobně
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 13:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu "magazin-biz uvadí pan Dalecký "služební vůz řady Dd v ČSD /HO/ http://magazin.modely.biz/rservice.php?akce=tisk&cisloclanku=2007090003
 
Pod logem ČSD a řadou a číslem nejsou peřejky.
Na tak pěkný model je to dost velký nedostatek, prostě přišroubovaná cedule za 1.390 Kč. Dost drahá sranda.
 
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 16:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to si Vláďo děláš legraci ne? A to jsem je chtěl ještě objednat. Můžeš se o tom více rozepsat? A šlo by to případně při koupi potom opravit?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2712
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 16:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo umí, umí, kdo ne, platí (nebo čumí)
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 20:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo - to je skutečnost. Nahoře je plánek a zde jsou fotky služebních vozů.
 
 
Prostě peřejky jsou po celé délce vozu. Za 1.390 kč zmetek. Podle mne to předělat nejde.
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 08:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že pořádným pilníkem by tam ty rýhy dodělat šly. Záměrně nepíšu peřejky, protože zvětšeno do reálu, tahle "hluboká orba" odpovídá tak spárám mezi kládami horské dřevěnice. Jen je vycpat mechem či koudelí.
Přidávám se k Vláďovi - s takovou chybou mustru se už pak na modelu nedá dělat nic. A proč jsou tam ty plochy, je jasné - díky těm rýhám by jinak nešel model potisknout.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 23:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud to tady bylo, tak se omlouvám. V opačném případě si dovoluji poukázat na toto video:
http://www.youtube.com/watch?v=uwNulZLSFnI
Hoši, to je
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Kokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 12:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat. Dozvěděl jsem se že u ČSD jezdily 365 ex DR64 se svařovanými plechy na vanách. Chtěl jsem se zeptat zda je to pravda a jaké měly tyto loko čísla. Případně můžu poprosit o nějaké fotky.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 22:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buštěhradská dráha - poštovní vůz ve stavbě.
Na tento vůz se dude daleko lépe obtiskovat.
 
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3379
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 11:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je někde k dostání model tramvaje v TT? Já našel akorát H0.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 07:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: model tramvaje v TT se nevyrábí.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3380
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 08:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je škoda, protože já nemám H0 kolejiště.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vyrábí - a dokonce náš typ, jenže ne u nás.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Themuf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 10:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ještě já vás doplním. Tramvaje v TT jsem viděl na pražské burze v Opletalce, konkrétně jsem tam viděl KT4, ale myslim, že má i další typy, je to sestavenej lept. Už delší dobu to tam někdo prodává a má velkou nabídku sestavených leptů lokomotiv. Ale zase to neni třeba jeko model od MB, který posadíte na koleje a on jezdí, je holt potřeba, aby si s tím ještě člověk pohrál (okna, pojezd, detaily...)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2723
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 11:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou lepty od KuBeru, s 90% pravděpodobností dělaný podle mých vystřihovánek (teoreticky by mohli mít T6A5 - ale v jejich nabídce už žádný tramvaje nejsou, asi se moc neprodávaly). Naštěstí modernější "hranatý" typy tramvají z Tatry Smíchov se dají celkem jednoduše vyrábět ručně.

Bohužel zrovna na KT4 v TT je pojezd poněkud větší ořech, než se zdá...
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 12:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem na mysli hotové modely, nikoli polotovary. Určitě jsem na nějakém německém webu viděl T 3, a tuším i čtyřku či osmičku, to už nevím. Problém je, že už to nemůžu najít.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 12:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochopitelně, myslím velikost TT. Hledejte, hledejte, hledejte ..... a až to vygooglojete, tak sem napište!
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 12:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu čtyřku dělá Gabor. Trojku ne a ne najít.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 13:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaj T3D je v TT jako kovový "werbemodell" s různými nápisy. Viz
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2726
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 15:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco jsem našel - TT-Kurier má v novinkách 3/06 T6A2 (vč. vleku) od MeisterModell, 1/06 KT4 Thomase Kluga, totéž od Karsei v 3/04 a velmi pěknou T4 nevímodkoho jsem taky mámtakovejblbejpocit někde viděl - jenom nevím kde (Gůgl hat nix gefunden)...

edit - ta Klugova KT4 taky vypadá jako od kuberů

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 16:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.aetzmodelle.de/
-Tady jsou dvě. Ale ta T3..... nevím.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době jsem zavítal do depa Děčín, zda tam opět po třech letech najdu M131.113 někde zašitého v hale. A ouha! M131.113 je vystrčený za depem a zarůstá křovinami a stromy, což je dost smutné zjištění. Tady jsou dvě fotky, jedna z roku 2004 a ta druhá z tohoto pondělka. Našel jsem ve svém archivu i táborskou záležitost M131.105 s hvězdou. Jen se podivuji, že si toho děčíňáka někdo nevšimne a nechá to takhle venku. Komu vůbec patří?
Jinak mám pro něj pojezd, chtěl jsem postavit dva ale jeden mi jako historický do kolejiště bude stačit - takže přenechám..
http://modely.firenet.cz/gallery.php?modul=gallery&akce=galerie_ukaz&galerie_id=32
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Suky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den.
Nemáte někdo kontakt na výrobce odlitků Jan Máša,mobil adresu a e-mail?
Děkuji.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 21:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nexus: To je model , nebo "primitivní hračka"?

(Příspěvek byl editován uživatelem lc_736__c_954.)
Mýdlo s jelenem ... Autobusy s jelenem
PROSÍM, pusť mě.
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 07:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736__c_954: tak něco mezi.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3382
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Suky: http://www.litomysky.cz/BIX/masa.htm
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
121073
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Nemáte prosím někdo fotku této lokomotivy E499.0078 ve skutečnosti okolo 1988-1989.DĚKUJI
Dominik Mokriš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.88.70
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 11:23:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar!
Nestavíte náhodou někdo modely tramvají v měřítku N? Jak moc se to dá sehnat, jaké jsou parametry (poloměry oblouků atd.), ceny apod.?
Jen tak ze zvědavosti...
Předem dík moc.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 07:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dominik: http://www.modelytramvaji.websnadno.cz/
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 23:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buštěhradská dráha - dvounápravový poštovní vůz řady F 5-0653
 
 
Dvounápravový služební a poštovní vůz řady DF 6-7180
 
 
 
Obtisky jsou domádo dělané.

(Příspěvek byl editován uživatelem tempotaxi.)
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 06:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby náhodou někdo ze zdejších potřeboval něco přivézt ze Sebnitz, tak tam mám v sobotu namířeno. Patřičnou částku by mi ovšem musel doručit dnes do pražských Nuslí...
Bob the Builder
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.124.241
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 11:54:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám prosbu, sháním odlitek lokomotivy E422 (ř. 100). ve velikosti TT. Mohl by mi někdo dát tip kde a za kolik ho pořídit. Na burzách a netu jsem neměl štěstí. Díky
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 17:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak toto som našiel asi pred cca 1 mesiacom v Trolejbuse 14Tr.(6293)v Bratislave.

 
 
 
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 10:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví z vás někdo rozměry fügnerky, chtěl bych si jí udělat jako model
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nelepil někdo z vás hasičskou Liazku 101.860 od SDV?Zajímalo by mě ,jak je na tom s kvalitou?Jestli to není něco podobnýho jako ta V3eska
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja lepím prave V3S valník
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaký máš z té V3esky dojem?Nic moc co?
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:48:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mildadriver: Nj, nič moc ale v košiciach a okolí nekúpim nič iné Potom sem dam fotku.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mildadriver: je v super kvalite, rozhodne o 100% lepsi nez V3S.Dily sedi, jen by bylo dobry stavebnici pak prestrikat. Mam ji sestavenou a super model Liazu.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tiež rozmýšľam o tomto modeli Liazky. Vidím, že si ju asi kúpim.

(Příspěvek byl editován uživatelem peto5220.)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 07:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skutečně to hasičskou LIAZku trochu připomíná. A zdá se, že to je opravdu lepší než ty Pragy. Ale ta zakulacená okna a zúžená přední maska to dost kazí... Aspoň co vidím podle fotky, model nevlastním.
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 10:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mazanov: bohuzel musim nesouhlasit. Maska zuzena neni, protoze je pouzita ze stavebnice autobusu a i ve skutecnosti to odpovida, a okna jsou kulate v rozich, protoze i skutecne jsou hodne kulate.
Odkazuju se na www.liaz.cz a protoze jsem mel v ruce vykresy od fa.LIAZ ve zmensenem meritku 1:87 na tuhle stavebnici.
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 10:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maditel: Tak mám asi křivé oči. Když si srovnám fotku modelu a fotky na tom Vašem odkazu, tak na svých připomínkách musím trvat. A navíc přidám ještě šířku sloupků mezi okny a nízké střední boční okno. Vím, že okna jsou zakulacená, ale ne tolik jako na modelu. Co se týče přední masky, jde mi zejména o vzdálenost světel od bočního okraje předního nárazníku. Možná je ta fotka modelu zkreslená, proto přikládám dvě z vlastních fotek skutečných vozidel, nechť každý posoudí sám. Také si nejsem jist, jestli některé z hasičských aut má obdélníková světla...
 
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2777
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maska na podubákovo karosách vypadá dost podivně - opravdu je o kus užší. Čelo je celkově divnýho tvaru, jak v půdorysu, tak v nárysu a taky je moc hluboký (čelní sklo má na můj vkus moc velkej sklon).
 

Na tý líze je navíc ještě evidentní, že nebylo dodrženo to, čím se tahle kabina od autobusu liší - tedy nemá nižší čelní sklo. V případě podubákoviny je to vidět na bočních oknech kabiny, i na tý malý fotce je jasný, že jsou moc vysoký (šířku sloupků mezi oknama ovlivní třeba i absence naznačení gumovýho těsnění oken, stačí vzít nějakej "lepší" lihovej fix, kterej časem moc nezfialoví).
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mazanov: fotka je dost mala, pripocitavam na vine fotce, svetla na modelu mam kulaty. Jak jsem psal, celo je z autobusu. Ale bocnice kabiny je delana presne podle vykresu fa.LIAZ. Nevim jestli bylo vic druhu(mezitypu) ale tohle je opravdu original.
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře, přesvědčil jste mě. Opravuji tedy své tvrzení na: tento model se v několika (ne úplně nepodstatných) detailech liší od skutečných vozů, které jsem kdy viděl. Weinerův papírový minibox mi přijde modelově věrnější, pokud se k němu udělají kola, popř. interiér a pár dalších detailů.
P.S. Skutečně je ta fotka tak špatná, že na ní kulatá světla vypadají obdélníkovitě? Možná by neškodilo sem dát více fotek modelu, jestli je někdo má k dispozici.
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, můžete porovnávat.
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace