K-report
 

Archiv do 28.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 471 » Archiv do 28.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:07:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy si myslíte, že signál jde ze stanoviště do vložáků radiovými vlnami?
"Radiostanice" a "vysílačka" jest jedno a totéž.

Patrně jste měl na müsli "vlakový rozhlas".
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ppeta: Co slovo, to perla.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7910
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Následují lepší perly...

Středočeské listy (rozhovor s náměstkem hejtmana pro dopravu Karlem Vyšehradským):
* Naplňuje nový jízdní řád Českých drah představy vedení Středočeského kraje?
Jízdní řád nemůže nikdy zcela splnit požadavky cestujících, potažmo kraje. Nicméně, domnívám se, že z možného je v tomto případě vytvořeno maximum. V budoucnu by se určitě měla zvýšit kapacita příměstské dopravy ve směru do Prahy a z Prahy zejména ve špičkových dobách - to znamená tehdy, když se jezdí do práce, do školy, za ošetřením… Ale nechceme jít jen cestou zvyšování kapacit, velmi nás zajímá i zlepšování kvality cestování. Za tím účelem jsme po poměrně dlouhých jednáních s Českými drahami dohodli navýšení počtu nových jízdních souprav typu 741, tzv. City Elefant, které budou nasazeny na příměstské spoje. Také bude nasazeno několik nových zrekonstruovaných vlakových souprav typu Regionova.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471 019 + 071 006 + 971 006 a souprava 27.
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7913
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 16:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědavý, když ČD skoro každému kraji slibují ešusy, kde je jako vezmou? Dyť ani těch plánovaných 45 pro Prahu z celkových 60 nemůže stačit samotnému PIDu a to přitom zajíždí do Pardubic, Ústí atd. Plánovaná řada 671 je zatím jen na papíře a např. jednopodlažní jednotky v plánech na nejbližší roky chybí zcela.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 16:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Odpověď zní 445 a 446 (http://www.zelpage.cz/clanky/prehled-planu-moderni zace-vozoveho-parku-osobni-dopravy-cd). Dle mého názoru je toto nejefektivnější řešení, jelikož jsou 471 pro trasy, kde jezdí dnešní trojtlamy (a v některých případech nejen tam), předimenzované a jejich nasazení zde by byla nebetyčná blbost.
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7917
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samplep: ty už se plánují asi tak 15 let, jenže nikde ( ani v tom odkazu) není krom tradičních obrázků žádná jiná informace, než že se plánují v budoucnu. Bližší časový horizont dodávek nikde není uveden.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 07:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou všechno jenom kecy. Dokud nebude umožněn vstup soukromých (nebo prostě "jiných") provozovatelů, kteří si budou moci pořídit i jiné, než tuzemské jednotky (EMC apod., víte jak to myslím), tak se budeme nad těmito články rozplývat nebo rozčilovat ještě v r. 2015... Je to prosté: je potřeba x nových vlaků, které budou stát y peněz. Má je (téměř) monopolní národní dopravce? Odpoví si každý sám.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 08:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: Pro Prahu je potřeba alespoň 200 jednotek 471. 100 bude jezdit a 100 bude stát pro závady v depu.
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 11:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Dusanh: Bláhová jsou ta vaše slova... Náš stát byl kdysi jedním z nejvyspělejších, a kde jsme teď? Naše železnice bývala příkladem ostatním státům.
Proč bychom se měli spoléhat na soukromé dopravce? Akorát nám tady budou jezdit kraksny našich sousedů, které jsou u nich považovány za šrot, a my bychom za ně měli být ještě vděční... Hrůzná myšlenka.
Pokud je našim dětem ve školách předkládaná Anglie, měly by si ČD vzít příklad z Anglické železnice, kterou zhruba po pěti letech po privatizaci kupoval stát nazpět. Tomuto jevu bychom měli předejít. Naše železnice směřuje akorát do . Železnice by měla zůstat plně v rukou státu a měly by ji řídit zodpovědní kvalifikovaní lidé na úrovni.
Vaše slova podpory soukromých dopravců na železnici raději ani nevyslovujte. Pokud jste z Prahy porozhlédněte se, jaké kraksny (autobusy), nasazují soukromí dopravci. Raději ani nemluvit jakým záhadným způsobem dostaly stk. (pokud by soukromníci odkoupili 451ky a 2ky, jezdily by tu ještě za 50 let!)

Jak je vidět, Češi stále potvrzují historický poznatek, že neumí spravovat sami sebe. Cožpak musíme být závislí na zahraničních soukromnících? Vůbec ne. Je nejvyšší čas se vzchopit a dostat se v pomyslném žebříčku někam nahoru, kde jsme vždycky bývali.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1932
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 11:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo:
Britskou, natož Anglickou železnici stát nevykupoval zpět. UK akorát sebral Railtracku (tedy jediné firmě) pozemky, koleje, baráky a zabzař, protože railtrack na tom vydělával a zisky nevrážel do modernizace tratí. Nynější státní majitel tratí je povinen veškeré zisky vrazit do infrastruktury. A budete se divit, funguje to spolehlivě. Jinak dopravce v UK není státní ani jeden, soukromých jsou tam desítky a ani jeden nevozí víc, jak 40 procent spojů. V nákladní dopravě rovněž samí soukromníci.
Víte o tom UK prdlajs, hlavně, že kecáte.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
nezmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.224
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 11:41:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo: V Praze jsem a jediny, kdo provozuje "sroty" je "Hotliner" -- a to jen na nahradnich linkach (za tramvaj a pod). Ostatni maji vozovy park srovnatelny/lepsi nez DP.

Monopol si z principu muze dovolit byt mene efektivni nez konkurujici si dopravci (a nejen dopravci) a mel by byt jen tam, kde jsou pro to dobre duvody (a samozrejme by mel byt pod kontrolou statu/obcanu). Tj. dopravni cesta je nutnym monopolem a mela by byt provozovana statem. Ve vlastni doprave muze existavat konkurence a stat by mel pouze pomoci vyberovych rizeni objednavat ZDO.
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 11:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo, Aleš Liesk:
myslel jsem vlakový rozhlas!
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 11:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo. Kde mohu podepsat??
Zkostnatělost některých zahraničních firem ( německo ) je podstatně vyšší než našich. Ty již mají kapitalistickou obměnu socialistické práce.
Jejich výkonnost klesá a tvořivost lidí je tak sešněrovaná předpisy a návody, že je téměř znemožněno vlastní myšlení a staví lidi do role poslušné jednolité masy.
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
nezmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.224
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 12:06:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta: Jenze prave konkurence zajisti, ze kdyz zkostnatelost presahne urcitou mez, tak firma bud odkostnati nebo zkrachuje. Pricinou zkostatelosti jsou prave nadmerne zasahy statu.
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 14:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta, Nezmar:
soriii, o tom nebudu diskutovat, protože tomu vůbec nerozumím!
Rumek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na Masaryčce 471 037
 
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 10:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí již 024?
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 12:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 024 si bude třeba počkat tak cca do února.
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 15:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodatek k jednotkám 671: Dle info na www.zelpage.cz by v roce 2008 mělo být vypsáno výběrové řízení na jejich dodávky. Výroba by pak s největší pravděpodobností měla být zahájena v roce 2010.
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 21:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bližší odkaz: aktualita o nových votidlech, želpage

(Příspěvek byl editován uživatelem Ppeta.)
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 21:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pánové, nevíte jak to bude příští rok s dodávkama 471? zase vše - krom jediné - dostane Praha?
tož sem pravil, to su dřisty,ni?

icq: 317-264-840
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Icetiger: Mám informaci, že příští rok by mělo být dodáno ČD prý 8 kusů. Podle mého, by měly být přiděleny přednostně do Prahy, neboť půlstoleté žáby tam nemohou být na věčné časy.
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Talgo myslel sem si to - takže klasika ...

no,u nás za to jezdí 40 let staré 460 ...
tož sem pravil, to su dřisty,ni?

icq: 317-264-840
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: Tak si ještě 10 let počtejte
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: To sice ano, ale ty se dají ještě zrekonstruovat. Se žábou už nic neuděláš. Ta samonosná konstrukce nevydrží věčně.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 23:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel soupravou 471 301 + 071 031 + 971 032... uj, ta je tou zku*venou menšinou v okolí Kolína pěkně doničená... a kdybyste viděli, co tam ta odnož v těch vozech dělá... a klidně si jdou devastovat i jedničku... a ty záchody, jak jsou dočmárané... no to snad není pravda... a pak my jsme rasisté a diskriminujeme je... no rasismus je podle mě něco jiného a když se jich EU tak zastává, tak ať si vezmou ty zas*ané Romáky do Bruselu...páč co tam dělali v tom vlaku, jsem nikdy neviděl... připomínalo to opice...no výsledky - počmárané bočnice centropeny...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 14:10:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si ještě 10 let počtejte
Když to vydrží...
Ppeta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 20:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když ty svině to pořád ničijou, žabotlamy nevydrží věčně! bacha nato.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1863
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 18:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Sorry, ale pochybuju, že to největší zvěrstvo tam páchá "menšina". Bohužel, ale nejvíce se na tom podílí ta náctiletá "většina". S fixou a sprejem jsem jsem ještě nikoho "z menšiny" nepotkal.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 19:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: 460 mají zrušeny všechny pokusy o rekonstrukce. Místo nich se projektuje nějaký dvouvozový stroj pro regionální tratě a tratě koridorové v nočních hodinách, s možností doplnění o nějaký vložák navíc. Viz odkaz výše. Jediné reko se budou týkat sjednocení bohumínských a ústeckých na stejný stupeň vybavenosti. A to z důvodů financí. Reko 460 by vyšla na 40 melounů a ta nová jednotka má být za 60 melounů.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 21:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF:
To je rozumné, že se nebudou znízkopodlažňovat 460ky. Ať radši udělají modulová vozidla X44 do kterých se bude moct dávat různá trakční výbava a pokud možno i různý interiér.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.58.2
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 00:40:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra: Já bych si nebyl tak jistý, ale kdo ví, co ještě bude ... Každopádně na reko nepůjdou všechny, ale asi jen ty v lepším stavu kastle ... a asi jen na zkrácení, a ne znízkopodlažnění. O tom se uvažuje u řady Bdmtee.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 09:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdmtee? To byla trochu škoda, vždyť je to "skoro nové". Bymáky pěkně rekonstruovat na rychlíkové vagony.....
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 10:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Václav Š David: tak to nevím, mám poslední info z Bohumína, kde se nedávno rozhodovalo co a jak dále s 460 bude. Reko ve velkým rozsahu bylo zamítnuto. Do toho zkrácení a dodání ŘV nepočítali, jelikož se na mašině 460 moc úprav dělat nebude. Všechny signály jsou vyvedeny v kabelech do vozů a tak stačí napojit jen ŘV. Max se vyvede zásuvka UIC na napojení, což jako reko se asi moc nepočítá. Viz 754
Měl jsem na mysli jak psal výše Qěcy nízkopodlažnost, systém regulace, klima, sedačky, uzavřené WC, atd... Nehledě na to, že se ve Škoda Transport už kolem dvouvozové soupravy s napájením 3000 SS něco dost podstatného děje. A to je vztažmo k tratím jako je Poříčany - Nymburk, Ústí nad Orlicí - Letohrad - Lichkov, Bohumín - Dětmarovice, Ostrava - Frýdek - Č Těšín, Přerov - Kojetín - Nezátky .... apod. Zvláště a to podotýkám obzvláště ve večerních hodinách a v noci.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1864
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 10:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra: Tak to je pro mě nová informace, asi jsem něco přehlédl. Jsem zvědavej co z toho vzejde. Nějak ale nechápu, jak na tom Škodovka může usilovně dělat, když snad nebylo vypsané ani VŘ a požadavky. Aby to nedopadlo jako s ešusy... V republice máme minimálně dva výrobce. Jednoho v Ostravě/Plzni, druhého v Praze.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1512
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 14:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by škodovka na něčem nemohla dělat? Myslím, že by bylo velmi nerozumné čekat na nějakého imaginárního zákazníka. Těžko něco prodáte, když němáte co ukazovat na veletrhu.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 14:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: znáš to, tož to povídala babča kořenářka u nás v tem valašském království. Minule když něco takového předpovídala (že to bude na Valašsku samé panťák, enem 2 páry peršouna) tož sa takéj trefila (konec léta2007)... A to že sa dvústovkoví peršouni budou předělávat zpět na 140 a nektéří na 160 je takéj prauda (jako řada 161, 361). Akurát neveděla, že místo komínů na 8 tyristorů a budú robiť škatule enem na štyry tyristorky. Tož věř temu, že sa už robí dvúvozové panťák na noční jazdění a boční tratě. Místo 810 a dlúhých súprav. Tož babča neví, kolik už urobili, esli ho majú enem na papíře a nebo už v Ostravě lisujó hliníky (jako jedinní, keří zvládli výrobu hliníkových kastlí v tem českém království), ale věř temu, že ho už robijó

Tož neznáš to, jak to chodí ve velkých fabrikách? Urobijó funční vzorek a jdó ho nabízať někemu. Tož ta fabrika v tej Plzni je velká, ni?

Tož kerési ogar to tu písá furt, budúcnosť patrí alúminiu...!!!
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 14:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli opět v rámci udržení zaměstnanosti dostane Pilzen nebo Vagónka Zkurvénka, pak to zase bude shitka jako ešusy. Jen to ne!! Ať už sakra jednou vyroběj něco, co bude jezdit a ne pořád postávat na ONJ!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 14:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vítaj Drne, konečně jsem Tě někde zastihl. Jak jezdí peršouni, už jsem se Tě ptal jinde několikrát. Dobrý, ne?
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 15:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: Ale ať klidně dělá, jen aby to pak šlo upravit podle představ "zákazníka" a ne že se něco postaví jen aby bylo co dělat a na přání se . Mmch, jak je na tom 380? (kdyžtak kouknu vedle)
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 16:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Podle vedlejšího vlákna ho*** jako vždy. Řekl bych, že budeme rádi, když se ten zázrak českého průmyslu objeví na RailDays...
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 16:35:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra: Nezastihl, Drn už zase hobluje...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 18:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jooo, zase s křížkem po funuse... Tož to vypadá, jako by ten ogar byl v robotě furt. A teho kapra vyprážaného aspoň na Jéžííška měl? Dyž tak usilovně odstavuje tý peršouny naschvál až kdesi ve šturcech v Trmicích?
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 19:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kapra měl a pak hnedle valil. Je to takovej trhač rekordů... Zítra je po noční.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 19:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož chudááák ogar, tož ho pozdravuj a že je žádaný v Pentagóně. Že by měl napísat dojmy a pojmy z tých peršónů, co tam tak usilovně prohání v Podkrušnohoří. Ešče nepravil, kerá byla "ta jeho", co teďka pendluje na Valašsku.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 07:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra:

Byla to 460071/72. Ináč té moravské peršóny, só pekné šuple.....otřískané, špinavé, nevybavené, ale jezdijó, celkom dobře. Majú lepšé podvozke....ináč některé technické vymoženostě jim chybějó....
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 07:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čéče Drne, ty se učíš po hanáckééé??? Tož to je kúsek od nás. Tož sa přesměruj o 100 km výhodně a možeš sa učiť i po valašsku. Dyž už tam máš teho panťáka. Nebuj, já Ti ho občas vyfotím do památníčka...

A na ty peršouny, to je jednoduchá rada. Vezmeš šmirgl, kyt, trošku barvy a až se budeš v těch 14 a nebo 17 minutách na obratu nudit, tak vyšmirgluješ, vykytuješ a přetřeš barvú. A za jízdy ve zbytku času, jelikož ses určitě naučil jezdit na ARR, vezmeš mokrú handru a pošochtáš stanoviště. Tož a budeš to mít jako ze škatulky!!! No místo odstavování v Trmicích to odstavíš někde u peróna a získáš tím asi kolem 30 minut navíc a možeš si ještě zaštupovat seslo, pokud Ti tam trčí nejaké polsrování...

Kurňa, du volat do práce o prácu, už mi došel humor...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 15:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Exkluzivně pro teto web. Na snímku souprava 37 v Kolíně.
Talgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 15:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PeNik: Včera, tj. 26. prosince 2007, v 10:33 přijela do Kolína od Pardubic souprava 37, která posléze po dvou minutách pokračovala v jízdě do Prahy Mas. nádr. Na informačních tabulích na bocích jak motorového, tak řídícího vozu se správně zobrazovalo S1 Praha Masar. nádr. zatímco na vložáku se na bocích zobrazovalo NENASTUPOVAT viz přiložené foto. Ač jsem chtěl vyfotit i boční informační systémy na motorovém i řídícím voze, čas po který se jednotka na nádraží zdržela byl mým nepřítelem - bohužel vyhrál.
Dokážete vysvětlit tento zde popsaný jev?? Kde se stala chyba?? Je to na reklamaci??
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 15:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochopím ledacos, ale to, že se ani za situace, kdy se v těchto dnech jezdí na 010 i 231 jednoduše a navíc přibyla do stavu 037, neobjevila na trati 090 jediná 471, to už je vážně moc. Je nějaký rozumný důvod, proč nejméně 15 jednotek v těchto dnech stojí v kopřivách?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 16:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof: Třeba údržba, na kterou se běžně nedostává. Další možností je přehrávání softwaru. Ono je někde v JŘ psáno, že na Kralupy mají jezdit ešusy?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Ddt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 17:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Copak snad lžou tiskové zprávy ČD? odkaz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 18:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ddt: Nejspíš ano, i když výraz "vybrané spoje" vlastně nic nezaručuje. To bych tady mohl začít operovat s těmi % u ostatních tratí a řvát, že nebyla naplněna tisková zpráva ČD. Problém je, že v JŘ těch ostatních tratí, je nejspíš uvedena u příslušných vlaků 1.tř, takže ešus pojede přednostně tam.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Alois
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.185.12
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 18:22:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu http://emj471.euweb.cz/ se objevila anketa o možnosti vzniku vlastního webu o 471. PeNik asi uvažuje o zaplacení nějaké domény.

Kdo chce ať zahlasuje.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 01:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:

Hele, ať si je tam nechají, mně se 451,2 začínaj čímdálvíc líbit. Moc si rozumím třeba s 451033/34, je stejného data narození, jako já.
P.S. Čadadamtamčadadam......
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 01:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfýra:....Kurňa, du volat do práce o prácu, už mi došel humor...

Cože?!! Ty musíš volat do práce o prácu? Toť u nás volajó oni nam.....a to tak, že denně, porád je nějaké vakel v té komandérce..
Cityelefant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 02:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

talgo: To [NENASTUPOVAT]



se zobrazovalo jen na "venkovních" (tedy bočních) tabulích nebo i vevnitř na těch oranžových?
http://www.mitre.cz
Cityelefant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 02:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAM TO JEDEME???



Así na exkurzí...

PS: k tomuhle vám stačí fotka z www.emj471.euweb.cz a obyčejné mspaint.exe neboli malování ve windows. A samosdřejmě trocha šmrncu}}
http://www.mitre.cz
Alois
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 07:11:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co ty odrazy na stropě? ty nějak nesedí!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace