K-report
 

Archiv do 13.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 471 » Archiv do 13.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 20:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cityelefant: pokud je to o stanici posunuté, je to chyba obsluhy, nikoliv systémová chyba na jednotce a to je třeba odlišovat. Cestujícího to sice nezajímá, ale já ze své pozice s tím stejně nic neudělám. Je to prostě lidský faktor, tak jako u jízdy s IS v poloze "Nastav" - tam se nějaká opatření dělají a to včetně úpravy sw vozového PC, že strojvedoucí bude informován na displeji o poloze přepínače IS - je již instalováno na 34 a 36 + ostravské jednotky - tato změna byla součástí předchozí úpravy sw - ale ten se nenahrával na všechny jednotky, byla to "mezifáze" sw, ale stejně zůstane lidský faktor jako nejvyšší riziko.
http://emj471.euweb.cz
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 20:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně hlášení vítám. Pokud nebude nějak zbytečně ukecané a vyhlásí se jen název příští stanice, tak to snad zdravého člověka nemůže nějak rušit. Copak je ve vlaku nějaké meditační ticho a nikdo nepromluví ani slovo? Spíš mi někdy vadí, když je hlášení moc potichu a přes hukot vlaku je slyšet jen nějaké nesrozumitelné huhlání. To tam pak to hlášení opravdu být nemusí. Stačí se držet zásady "stručnost, spolehlivost, srozumitelnost". Pak to přece nikoho nervovat nemůže. A ti, co si ve vlaku rádi pospí, možná budou rádi, když v polospánku uslyší název své stanice a včas díky tomu vystoupí :o)
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 11-2002


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 21:59:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to bude vypadat se zastavováním vlaku Os 9302 v pracovní dny (Od Poříčan 3 x Městoslon - zhruba 240 metrů) v některých zastávkách a stanicích (Běchovice, asi Klučov + nové Kyje a D. Počernice - nástupiště 200 metrů)?
http://eldar.cz/kank
Cityelefant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 01:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

? ...vlak který má dohromady skoro čtvrtinu kilometru ?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4802
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 08:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: jsi si jistý, že to bude jezdit v této sestavě? Ono to taky může být v řazení 2x471 v X, 1x471 v 6,+, ale v papírovém řazení vlaků to může trochu mást...

Cityelefant: vlak který má dohromady skoro čtvrtinu kilometru - takových vlaků jezdí. A ještě mnohem delších...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 08:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to na 471 v Ústí nevypadá.. A já už se těšil, ovšem zatím jsem vyzkoušel jen dva žabáky. Změna JŘ způsobila na dráze decentní chaos, takže jsem cestou do LT vesele přijel do Lovosic, podíval se na zpoždění a jel zase zpátky.
Slovánek v extralize! :-)
Country
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 09:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troješusí na Os 9302 je v prac. dny v úseku Poříčany - P.Masaryk.n. skutečně plánováno.
Obsluha vlaku by měla upozornit cestující, že na dotyčných zastávkách budou poslední 2 vozy mimo perón.

(Příspěvek byl editován uživatelem country.)
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 09:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jena: ano je pravda, že 3x471 s doplněním od Country. Dokonce i v datech je uvedeno jedno vložené vozidlo.
http://emj471.euweb.cz
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2445
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 11:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akustické hlášení stanic ve vlaku považuji rovněž za rušivý element.

Tak furt je to lepší, než skalní shotoushi, kterým vadí ve vlaku lidi coby rušivý element:-)))

Ale vážně - představte, si, že jsou taky lidi, co na té trati jednou prvně v životě, párkrát do roka a podobně. Myslíte si, že si pamatujou, jestli jsou první Tuklaty a nebo Rostoklaty a tak podobně ?
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 12:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad RadekŠ: s těmi Tuklaty a Rostoklaty máte pravdu. Dělám data IS, ale vždy se musím kouknout, jak jdou stanice/zastávky po sobě. Tyhle dvě mi dělají problém stále.

Jestli se nepletu, tak dnes v čele trojspřeží jela 471.016. Nemá někdo nějaké fotečky, rád bych se kouknul.
http://emj471.euweb.cz
F_jouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 13:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si pomáhám, že je to podle abecedy. Rostoklaty - Tuklaty - Úvaly.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se zase pořád pletou naše Zlín - Louky, Zlín - Prštné, Zlín - Příluky... Ale k tématu, ke své velké radosti jsem dnes ráno v Přerově viděl Elefanta, bylo to před sedmou hodinou. Nevíte někdo, zda se ešusy podívají na tomto oběhu do Přerova i o víkendu? A nevíte, zda se ešusy podívají na jih do Starého Města u Uherského Hradišťa?
Yeah Federace zlínských fotičů
Lubino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.92.10
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:05:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Takže kvůli pár lidem, co jedou občas a jsou líný se podívat na displej nebo se zeptat, bude denodenně do práce dojíždějící cestující poslouchat hlášení. Asi proto aby se naučil, že jsou první Tuklaty a ne Rostoklaty, žejo. No, chtěl bych Vás vidět po pár měsících poslouchání hlášení, jestli by Vám to nešlo na nervy...

Ty lidi se totiž stejně budou ptát, protože jako správný venkovani IS nevěřej.

A k tomu abych nepřejel když klimbám nepotřebuju při jízdě do Nymburka poslouchat Praha-Vysočany, Počernice, Zeleneč, ...
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2447
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, chtěl bych Vás vidět po pár měsících poslouchání hlášení, jestli by Vám to nešlo na nervy...

Budete se divit: nešlo.

Jednak patřím k tolerantním lidem a jednak moc dobře vím, jaké to je třeba cestovat v suburbanu (nebo třeba v metru) v cizí zemi, kde žádné hlášení není a kde se vyskytuje jednou za půl roku. Tam jsou mi totiž šotoznalosti nanic a jsem v pozici PT substrátu.
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: V Přerově? Nebyl to náhodou ten, co tam dlí na opravě?
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Pokud jsi svéprávný, umíš číst a psát a možná i trochu anglicky, tak se obejdeš i bez hlášení. A to i v Maďarsku.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4804
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: 1) ANO 2) NE, aspoň tento GVD

Pavel v: nebyl, od tohoto GVD jezdí ř. 471 jeden pár Os Bohumín-Zábřeh a zpět...

PS. doufám, že pokud bude nadále trvat stav jednoho provozního kousku, že se aspoň někdy pojede podívat i do Opavy, když tam je taky garantován...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1912
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@RadekŠ
Jednak patřím k tolerantním lidem

No tak dobře jsem se už dlouho nezasmál, tolerantní, co startuje na první šlápnutí

Můj názor na akustické hlášení je podobný jak Lubino, znalé to obtěžuje, neznalým bohatě stačí infopanel. Navíc je to jen další zdroj poruch, další krám, co se musí hlídat, obsluhovat, kontrolovat, udržovat a hlavně platit.
Ale možná je to skrytý boj proti kriminalitě. Nenechat kaštany zamhouřit oka. Už v tom jedou:
- trvale svítící zářivky v celém salonu
- sedačky, kde člověk nezabere
- a teď ještě ten akustický budíček
V zájmu zvýšení kvality poskytovaných služeb bych hlášení pouštěl zcela náhodně, aby to kromě kaštanů zaskočilo i potenciální lapky. Samozřejmě hlasitost jako ve slovenské EC jedničce (asi 90dB)
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nakonec v Ústí 471 013 + 071 003 + 971 013, jinak samý žabáci. Vzhledem k tomu, že se to před příchodem prezentovalo skoro jako dar z nebes bych čekal, že zezačátku to sem budou cpát víc. :-) Jinak cestující vozidlem zcela zmateni. Hledána klika, otevření dveří zevnitř naprostá záhada, po shlédnutí interiéru nadšené výkřiky a neustálé procházení soupravy tam a zpět. Ono to pro obyčejnýho cestujícího působí opravdu jak z jinýho světa, přestože je to kvalitní jak to kvalitní je.
Slovánek v extralize! :-)
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 16:10:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ústečák: co jsem prorokoval včera? Že to dlouho nevydrží. A bude hůř a nebude to trvat dlouho.
http://emj471.euweb.cz
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 16:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tolerantní, co startuje na první šlápnutí

Od netolerantních jedinců.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4805
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 16:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak cestující vozidlem zcela zmateni. Hledána klika, otevření dveří zevnitř naprostá záhada, po shlédnutí interiéru nadšené výkřiky a neustálé procházení soupravy tam a zpět. -

Co se debaty o ohledně hlášení týče. Jakože pro mě bude tato "vymoženost" zbytečná, uznávám, že je mnoho lidí, kteří to uvítají. Jen to nesmí řvát, jak pro hluchý...
Možná to bude dokonce kvitováno o něco více s povděkem než "ledkotron" (resp. to bude více efektivní), neb známá se mě i po roce ježdění ešusem do práce dennodenně zcela vážně ptá, zda už byly Bartovice, kde to jsme, co bude za stanice a tak?! Přičemž ji cirka 15cm vysoký nápis bliká do očí... Soudě dle pozorování dalšíchh "běžných subtrátů" nemá tento problém sama....

Peník: aspoň substrát najde svou oblíbenou kliku... PS: na co stojí ta 035?

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 17:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Největší úspěch u mě ovšem sklidil jeden důchodce, který z Dolních Zálezel až do Prackovic stál u dveří do oddílu a zuřivě mačkal tlačítko otevření dveří ve snaze zjistit, jestli se to příště skutečně otevře znova. Pro některé bylo zjištění, že se novější vozidla mohou objevit i mimo EC, naprosto šokující, obzvlášť potom, co byli cepováni leta letoucí rozhrkanym panťákem.

Nicméně žabotlam přijímán s nemenším nadšením. Zejména starší generace těžce zatlačují nostalgickou slzu v oku, dokonce jeden postarší pán se nechal slyšet, že už se považuje za starýho, jelikož to není tak dávno, co tuhle plečku považoval za moderní.
Slovánek v extralize! :-)
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 18:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já když jezdím každý den do školy busem tak si ani pořádně nevšimnu toho hlášení..člověk jak podřimuje tak to prostě nějak nevnímá.....po čase si ani nevšimne jestli jede busem kde to funguje nebo ne....teda pokud to fakt nějak neřve....a někdy se mi to docela hodilo když jsme jel do neznáma....myslím že ve vlaku je to to samé..navíc když těch zastávek není tolik jak v MHD...a navíc zapomínáté na slepé,duchodce kteří vidí blbě na displej a podobně :-) To že to cestující obtěžuje je pouze šoutouší výmysl....je to běžný standart v dnešní době...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
FiJi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.108.96.1
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:03:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže kvůli pár lidem, co jedou občas a jsou líný se podívat na displej
Jsou i lidi, kteří by se podívali hrozně rádi, ale bohužel, neuvidí v životě nikdy nic. A neustále se doptávat spolucestujících asi nebude nic příjemného. Možná by vám neuškodilo méně se zajímat o to, co chcete vy, a trochu víc přemýšlet, co potřebují jiní. Konec konců, vy si můžete špuntíčky do uší nebo sluchátka na uši pořídit za pár korun, slepec je odkázán jedině na to akustické hlášení.
Beri
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.62.209
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:35:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co pořád máte proti IS-hlášení, já jsem PRO! Pocházím ze severu a občas jsem jezdil do Drážďan vlakem a bylo to k nezaplacení když jsem věděl že už budu vystupovat (hlavně když jsem jel někam poprvé. Takže v tom nevidím nic špatného, hlavně aby to fungovalo jak má.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 00:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák:

Pokud mačkaj jen dveře, hrozí jim max. tečka od spolucestujících kvůli camrání tepla. Ale oni houfně mačkaj požadavek plošiny, jakoby tady u nás jezdili samí slepci, co nemohou číst....

(Příspěvek byl editován uživatelem Drn.)
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 01:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák:

Co tu matete šotouše? Podle výpravčího denní služby včera na hlaváku to bylo napůl. Mírňounká převaha ve prospěch ešusů. Točí to sem 13 ka a taky jsem viděl 4 ku. Další si nepamatuju. O víkendu tu budou četnější. Je to vidět i dle oběhu souprav.
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 07:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Zábřehu na Moravě:
 
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 09:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jena: 471.035 opět jezdí. její poloha dnes v 9:00 byla zde.

Co s ní bylo netuším.
http://emj471.euweb.cz
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 10:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte, kdy bude opět funkční 024?
tož sem pravil, to su dřisty,ni?

icq: 317-264-840
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 10:42:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Icetiger: někdo tu kdysi psal, že to bude trvat nějaký ten pátek.
http://emj471.euweb.cz
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 17:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám se k RadkoviŠ - akustické hlášení mi taky nevadí (pochopitelně má-li správnou hlasitost). Důvod je prostý - je předvídatelné a naopak to uklidňuje, že se věci dějí, jak mají.
Je to něco podobného jako přehrávač v autě, ze kterého taky leze něco předvídatelného. Muzika z rádia je o něco horší, protože do toho vnáší nejistoty co budou hrát jako další. Ze všeho nejhorší jsou pak děti, protože ty jsou zcela nepředvídatelné a člověk je podvědomě pořád ve střehu, co se z toho vyvine (pročež docela funguje nechat si od nich něco zazpívat, zejména má-li člověk to štěstí, že děti chodí do sboru a má to úroveň).

Chápu, že ultrašotouš nemající auto ani děti se tohoto poznání nedobere a hlášení mu kazí požitek z ruchů. Opravdu cvičené ucho si je ale najde i za hlášením, a to tím snáz, čím je hlášení kvalitnější (protože se pak snadněji odfiltruje - proto mají staří ženáči "dar" nevnímat manželku). Ono je to zase v té míře využití výkonu mozku - čím méně musí něco řešit, tím víc je to vnímáno jako pocit pohody...
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2454
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to něco podobného jako přehrávač v autě, ze kterého taky leze něco předvídatelného. Muzika z rádia je o něco horší, protože do toho vnáší nejistoty co budou hrát jako další. Ze všeho nejhorší jsou pak děti, protože ty jsou zcela nepředvídatelné a člověk je podvědomě pořád ve střehu, co se z toho vyvine

Naprooooostooo mi mluvíš z duše.

pochopitelně má-li správnou hlasitost

To si dovolím spolu s rozumnou délkou a výstižností toho hlášení považovat za naprosto samozřejmý požadavek.
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý týden jsem si koupil Železničáře a v článku o novém GVD a novinkách v něm byla zmínka, že u jednotek 471 dodávaných od příštího roku bude zvýšena maximální rychlost na 160 km/h. Také zde byla zmínka, že brzy začniz přípravné práce na výrobě prototypu jednotky 671.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka kraťas: V této souvislosti jsem si vzpoměl, že minulý týden mi jeden kovaný železniční pracovník cpal do hlavy, že vůbec nechápe, proč ty střídavý ešusy už nejezdí z Prahy až do Plzně...
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka_kraťas: jak se může začít na výrobě prototypu, když ještě nebylo vypsáno ani výběrové řízení? Pokud byl vypsáno, kdo jej vyhrál? Je mi zcela jasné, kdo jej vyhraje. Ovšem nelíbí se mi, za jakých podmínek, že již předem je znám dodavatel. čímsi to tu zavání!!!

Rovněž mi není jasné, jak ,mohla být podepsána smlouva (již před delším časem) na dodání jednotek 31 - 60, když do dnešního dne pořádně nejezdí 1 - 30. To jsou ČD tak špatní hospodáři? Je mi jasné, že ČD skáčou jak stát píská,

Už toho raději nechám, protože zase začínám vidět rudě.
http://emj471.euweb.cz
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, že se do toho pletu. Ale jak jsem se někde dočetl tak Vagonka má roční kapacitu cca. 10 jednotek ??? Když budou vyrábět 671, pak určitě ještě něco dalšího tak kolik asi vyjede nových 471 ?? Někde už ale psali, že se to řeší
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PP Hradec Králové 4EVER
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 07:21:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

35- asi topení.
24- to snad tuší jen výrobce.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 08:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poloha 471.037 při dnešní TBZ byla v 8:52 zde.
http://emj471.euweb.cz
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 09:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: ještě čistě teoreticky existuje možnost, že se prototyp dělá za svý. U přípravných prací je ta pravděpodobnost dokonce o něco větší...

Jirka Kraťas: vzhledem ke skutečnosti, že zatím ode mě nikdo nepoptal úpravu SW CRV&AVV na Vmax=160, bych to s tou 160 neviděl až zas tak žhavě...

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.239.2
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 14:20:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471 to jsou dobrý stroje co? jel jsem s něma a byl jsem spokojen.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 14:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad hajnej: ano, ta možnost tu je, ale že by zrovna výrobce měl kapacity na to, aby vyráběl 671 jen tak, aby si to vyzkoušel? Samozřejmě možné to je.
http://emj471.euweb.cz
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já například hlášení v pražské MHD vůbec nevnímám. (pokud tedy vůbec ve skutečnosti hlásí). Například mám pocit, že z mhoha autobusů, se kterými jsem v poslední době jel, neměl hlášení ani jediný.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Os 9468 ( a následně v 16:46 z Masny zpět na Lysou a Kolín) jedou 2 ešusy, .031 + .010. Včera jel na těchto spojích pouze 1 ešus.
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 11-2002


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelákovičan: To mi připomíná ty úžasné obratové časy na Masaryčce u vlaků 93xx a 94xx, které od nového GVD činí ohromných 10 minut! Stíhat se to dá, ale pouze v případě nulových zpoždění (asi všichni víme, jaká je realita). Aktuálně tedy substrát čeká v zimě v hale a modlí se, aby vlak neměl zpoždení a odjelo to v přesný čas...
http://eldar.cz/kank
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik a Honza215: Jak jsem koupil, tak prodávám.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 19:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: no já byl na Masaryčce v pondělí po-o a od Libně to přijelo s náskokem.
Faktem je, že na jaře krapet přituhne s výlukou 202. koleje, ale ta nebude mít až zas tak brutální vliv, bo jenom mezi Libní a Sluncovou (a možná už nebude pomalá).
Cityelefant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 19:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám že sem neobjevil ameriku, ale dneska sem viděl poprvý, jely dvě soupravy (na 011) a první souprava typicky končila v Pardubcích a druhá místo aby končila, jako obvykle, v Pečkách, tak na všech funkčních tabulích lze číst:
Nymburk hlavní nádraží,
přes Český Brod > Poříčany > Sadská
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 19:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cityelefant: a to je správně. Stačí se podívat do KJŘ.
http://emj471.euweb.cz
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 22:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj .. od 9313 se elefantíky půlí v Poříčanech .. tedy zatím bez větších problémů .. ty začnou,až se začne sypat bílá peřinka ...


ICQ 237-113-861
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 06:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Láďa: to samozřejmě nelze vyloučit, ale i spojování/rozpojování bylo vyřešeno novou verzí sw. Teď už jen stačí, aby byl dostatečný počet provozních jednotek a někdo dal pokyn: "teď".
http://emj471.euweb.cz
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 10:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To spojování a rozpojování by taky mohl někdo hlásit lidem... Zatím jsem o tom z rozhlasů neslyšel vůbec nic...:-(
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 12:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: Tak zpoždění vlaků 94xx se dá odhadnout podle zpoždění hradeckých R... Už několikrát jsem v minulém GVD jel z Čelákovic v xx:41, takže s +10ti. Co se týče Masny, už aby bylo NS hotové a zmizely ty jednokolejné úseky Vysočany-Libeň a Libeň-Masna.
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 12:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

x71 037 kolem 12. hodiny v MuNu směr Praha...

(Příspěvek byl editován uživatelem mtb_freeride.)
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 13:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Don_Salieri: a proc by se melo hlasit to spojovani a rozpojovani?
http://emj471.euweb.cz
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 13:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že by upozornění na rozpojení nebylo od věci. V metru se při pásmovém provozu několik stanic před konečnou hlásí, že vlak končí ve stanici Smíchovské nádraží atd. Takže kdyby se v Brodě, Klučově a v Poříčanech řeklo, že tato jednotka pokračuje ve směru Sadská a Nymburk a přední ve směru Pečky a Kolín, tak by to asi neuškodilo. Spojení jednotek hlásit potřeba není:-)
Martin
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 14:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin2: Myslím si, že by upozornění na rozpojení nebylo od věci. a co ještě by jste chtěli hlásit? Jsou tu dvě skupiny. Jedna chce hlásit i uprdnutí strojvedoucího a druhá nehlásit vůbec. Hlásit se časem bude, ale rozhodně ne rozpojování. Mohu vás tu všechny ubezpečit, že budete rádi, že se hlásí jen to, co se hlásit musí. I tak toho budete mít plné zuby, protože ráno se nevyspíte. V každém případě ta zadní bude hlásit konečnou stanici v Poříčanech a po navolení nového vlaku standardní hlášení směr Nymburk.

Srovnání s metrem: když se metru hlásí jakási zkrácená cílová stanice, proč se v metru po zastavení ve stanici zobrazuje cílová stanice soupravy a ne aktuální stanice? Mě jako cestujícího by spíše zajímala aktuální stanice, abych se nemusel orientovat podle barvy vestibulu či hledat nápisy na zdech stanice. Ano hlásí se, ale to my budeme také, kde bude řečeno, že to je cílová stanice. Nehledě na to, že po celou cestu vlakem cestující vidí na tabuli IS cílovou stanice soupravy. Proč metro nezobrazuje aktuální čas, když je to standardem MHD Prahy a to je to jeden podnik? Vy tady porovnáváte dva rozdílné dopravce. Vždyť každý si může podnikat jak chce.
http://emj471.euweb.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1831
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 14:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: To to pořád tolik řve? Doufám, že se upustilo alespoň od toho gongu.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 15:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zapa: bude se hlásit na minimální zvukovou hladinu. Gong zůstane. Možná bude jiný, mám něco připraveno v záloze, ale zatím bude ten standardní.
http://emj471.euweb.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace