K-report
 

Archiv do 13.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Archiv do 13.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:41:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majkl polib mi prdel

A aby som napisal aj k veci, ak si myslis, ze pravidla ZP su univerzalne pravdila platne pre zeleznicnu fotografiu, tak sa daj radsej z toho liecit. Su vacsinou sterilne, pretoze musia byt dokonale "ciste"

(Příspěvek byl editován uživatelem montoya.)
http://js-trains.slovaktrains.sk
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya: Když už jsme u líbání prdelí...nastavím ti za tímto účelem i svou . Je opravdu trapné nalít do cenzury na ŽP takovou fotku jen proto, abys to pak zde na fóru s velkým F rozmazával. Nicméně co čekat od někoho, kdo se v podobných infantilitách vyžívá, co? U každé druhé fotky píšeš kraviny, brečíš nad tím jak jsme oškliví a zlí, a jak jsi se ŽP skončil...a pak se projevíš jako fatální dement tím, že nám nahraješ ke shválení takovouhle "fotku"? . O pravidlech na ŽP se nezmíním, spíš bych si dovolil spekulovat nad relevancí "moderných trendov v železničnej fotografii", kterými se tak rád oháníš. I když...ani o tom se mi psát nechce, je to nošení dřívi do lesa. Jen si pamatuj jedno - jak se do lesa volá, tak ti hajný přijde rozbít hubu Tím nemyslím jakoukoli osobní agresi, na to jsem příliš mírumilovný a tolerantní, nýbrž si zkus uvědomit, že by se tyhle tvoje nesmyslné kecy a narážky mohly jednou otočit proti tobě. Ale neboj, to přijde až v době, kdy móda "kopni si do úspěšného" přejde, a nastane vlna "otočme to na dementy"

Za účelem korekce argotického výraziva tento...

(Příspěvek byl editován uživatelem eightyfour.)
Severomoravský král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér
www.eightyfour.pise.cz
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

84 ja som len chcel vyskusat ci sa pomery na ZP nezmenili. Nezmenili. Nemienim podliehat vasim smiesnym pravidlam o foteni vlakov. Mozete sa svatobranovat a chvalit navzajom do aleluja
http://js-trains.slovaktrains.sk
Feri Alora
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.245.94.69
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:01:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se nepletu tak na zelpage vystupuje pár lidí kteří umí opravdu pěkně fotit, ale je tam taky pár "typických šotoušů", ale to co předvádíš ty montoyo neumí snad nikdo na světě.
Admini mi prominou, že to píšu od tématu, ale jsou určité základy focení, stačí si koupit příručku pokud to nechápeš! Tvůj vnitřní cíl je možná dělat fotografie něčím zajímavé. Jenže podívej se co tu plodíš, to jsou kvantita fotek z okolí Bratislavy které denně chrlíš na několik webů a okořeníš to nacionalistickými narážkami na čechy a ochvalnými ódami na slováky.
Taky se podívej kdo ti ty fotky stále chválí, jen tví pochlebovačí, kamarádi co o tobě mluví jako o bohu focení, nebo někdo nový kdo tvůj kvantitavní styl focení nezná, nebo někdo, kdo focení vůbec nerozumí. Nerad bych se dotkl někdoho jiného, toto není adresováno na ostatní.
To co jsi předvedl na zelpage - to jsi se ztrapnil na celé čáře, už jsi nevěděl kudy kam a snažil jsi se zelpage napadnout stylem, že na tebe byla udělána křivda, ale je vidět že aspoň existuje web, který o Tvoje fotky nestojí, protože kvantita nezaručuje kvalitu a to si zamapatuj a to co fotíš je super, jenže styl jakým to fotíš tě degraduje hluboko pod úroveň začátečníka s mýdlovou krabičkou.
A k samotné fotce gorilky 001 - tak blbě to opravdu nedokáže vyfotit kdekdo, každý by to cvakl dřív, nebo dal menší zoom a vytáhl to ven.
Na závěr jen podotknu, ano tobě se tento styl focení líbí, tak si ho užívej, ale nepropaguj to ostatním, akorát tím mladší generaci částečně zblbneš aby tak fotili a následně toho litovali.
A doufám že mi uděláš radost a zase začneš vyhrožovat tím, že jsme ti ublížili a že nám za to nedáš žádné fotky gorilek a že už nikdy nenapíšeš která gorilka kam jede. To by jsi mě překvapil...
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Admin: Pokud máte v plánu diskusi off-topic promazat, pročež bych byl i vzhledem k charakteru vlákna, začněte prosím příspěvkem "Montoya 739". Děkuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem eightyfour.)
Severomoravský král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér
www.eightyfour.pise.cz
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já fotit teda moc neumím,ale je fakt,že ten kolík od rychlostníku není zrovna to pravé ořechové.Navíc na to že to je nový koridor a už mají zničené rychlostníky(pokud to někdo úmyslně kvůli fotce nedemontoval) taky o něčem vypovídá.A pokud jde o chlubení Slováků,že mají 350,tak můžou být rádi,že k nám vůbec jezdí,protože by pro ně měly výkony akorát tak na nějakém ošuntělém rychlíku.Však po zahájení provozu 380ČD to poznají.
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 05:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spelcr demontovane to bolo asi kvoli TBS alebo kvoli comu. Dalo sa to odfotit aj bez toho rychlostnika, ale bola by to skoda nevyuzit nie? Je to ako keby si fotil 1216 prvykrat v Brne bez toho, aby bolo jasne vidiet, ze bola v Brne. A takych by si tam 2.12.2007 nasiel dost. Ved to dodava tej fotke zakladnu ideu co Ty na to? Mozno si na to raz spomenies, ked sa budes ucit fotit, a do fotiek zacnes pridavat nieco viac zo zeleznice okrem samotneho vlaku.
--------------------------------

Feri Alora skvele si ma pobavil takto hned zrana.
V prvom rade si nechaj pre seba tie sovinisticke reci o narazkach na Cechov, ked som sa Tu ani jednej nedopustil. To ze gorily dostavaju na frak prave v CZ je realita, ale nie vina Cechov. Jednoducho nemate nic co by vam tam chodilo 160, tak si to musia odniest gorily. Najvyssi cas, aby ich vystriedali 1216, kedze 380 to bude este urcite hodnu chvilu trvat. Sam mam korene v CZ a kopu ceskych kamaratov, takze nevidim dovod, aby som sa do Cechov navazal.

Neviem co Ti dava pravo sa tu navazat do mojich fotografii, nielenze si neukazal ako fotis Ty, ale este si sa aj bal prihlasit sa pod Tvojim vlastnym menom, co o Tebe tiez nieco hovori.

Hovoris tu o slobode fotenia, ze kazdy si moze fotit ako chce. Tak potom preco ma nutis fotit 350.001 tak ako pises? Vzadu v brane by bola svatobrana, daleko od rychlostnika, tym padom by bol vlak maly, a keby masina presla popri rychlostniku, rychlostnik by rusil pohlad na nu, resp. by sa v nej stracal. Ale to je vsetko vec vkusu, to vsak neznamena, ze ta fotografia je zla. Preto si myslim, ze stranka ZP objektivna nie je a nemyslim si to len ja.

A zaverom predsa len jedna mala rada do zivota, ked mi ich tu uz rozdavas Ty plnym priehrstim.
Len cas ukaze ci to co clovek foti ma zmysel. Ty to volas kvantita, lenze nikdy nevies, co sa moze stat, a vzniknuta fotografia moze byt poslednou tej lokomotivy. Zaroven je clovek svedkom buducej historie, nehovorim len o nateroch, ktore sa ako minulost ukazala neustale menia, ale aj o udalostiach, ktore sa uz nikdy nebudu opakovat. A Ty asi fotografiu z tej TBS nemas vsak? Napriek tomu Ti zelam vsetko dobre a pokoj na dusi...

Info pre foticov: dnes 350.016 na Moravii do BA
http://js-trains.slovaktrains.sk
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.213.27
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 10:35:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya: ty mě taky, třeba dvakrát!
A léčit se dej TY, trpíš chorobnou sebestředností navíc spojenou s paranoiou! Možná i nějakou další duševní poruchou, když se chováš takhle jako malej parchant, kterýmu někdo stále nějak ubližuje. To je přesně tvůj styl komunikace - místo toho abys přijal kritiku a třeba se nad ní zamyslel, tak začneš lidi kteří s tebou nesouhlasí urážet a napadat. Seš pro mě jenom namyšlenej VŮL, se kterým vůbec nemá cenu ztrácet čas. A proto už ho ztrácet nebudu. Tohle je poslední co jsem ti kdy napsal, dál už na tvoje imbecilní narážky reagovat nebudu! Foť si dál milion sedm Goril za Bratislavou denně, a nezapomeň na sloupy - musí trčet z mašiny! HOWGH!
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 11:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majkl tesim sa az sa raz stretneme osobne. Mozes sa pokusit mi to zopakovat do oci...
http://js-trains.slovaktrains.sk
Hanz_11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 11:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Admin:
Myslím, že příspěvky od user "Majkl007" nemaj nic společného s tématem, navrhuju je smazat.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 12:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmarjá... Zase ŽP... Já nevím co furt řešíte... Pokud se vám ŽP nelíbí, tak tam nechoďte, a fotky tam nedávejte... Taky nejsem její velký příznivec, ale na fotky se tam rád podívám a mám pár kamošů co na ŽP fotí. A jsou to celkem normální lidi... (I když teda jak definovat výraz normální člověk...) Myslím že i s 84 jsme potkali v Koryčanech a nijak divně na mě nepůsobil...

(Příspěvek byl editován uživatelem Marin2.)
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 13:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya:Já už delší dobu fotím,ale hlavně přestavbu koridorů(např. typy pražců,nové a staré trasování atd.)Ten kolík mi tam působí rušivě.Kdyby tam byl rychlostník 160 a vedle toho ta krysa,to by byla fotka!

Já moc Taurusy nemusím,takže kdyby byl v Brně tak bych ho rozhodně nefotil a když už,tak třeba s pozadím Petrova.

Uznávám,že hodnotím aniž bych cokoliv předvedl,proto jestli máš zájem,můžu Ti nějaké foto na email poslat.Ale nezapomeň,že fotím hlavně trať a stavby.
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 14:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2 ja nehovorim ze sa na ZP neobjavia foto pekne. Keby poniektori zaslepenci nevideli len to ked skritizujem zlu fotku, tak by si urcite vsimli ze pekne chvalim aj patricne obodujem. Len ma prekvapil dovod zamietnutia foto len preto, ze nie je vo svatobrane...
http://js-trains.slovaktrains.sk
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 14:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya: když budeš fotit např. portrét, tak taky naaranžuješ člověka tak, aby mu koukal z hlavy např. sloup? Asi ne, co? .

PS: navíc nechápu, co se tady řeší. Je svaté právo každého provozovatele stránek se rozhodnout, co tam chce a co ne a už vůbec nemusí zdůvodňovat proč se rozhodl tak, jak se rozhodl. Provozovatelé stránek nejsou žádná charita a nemají v žádném případě povinnost cokoliv zveřejňovat.
http://eso.ts-web.info
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya: Mě šlo spíš jenom o to aby se tady ty hádky kolem ŽP trochu omezily... Přijde mi to že se to objevuje s železnou pravidelností snad v každé diskuzní skupině... Možná by nebylo odvěci zavést skupinu ŽP
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: A který jsi v těch "čanech" byl? Souhlas s promazáním, ale vzal bych to celé, i s provokací pana Strebera. Všimni si, že nikdo ze ŽP zde ony větry nerozdmýchává, pokaždé je to někdo z uražených fotografů, či jen prostě rejpalů. Montoya, ale nejen on, se prostě nedokáží popasovat s faktem, že si nějaký web dovoluje provádět selekci došlých fotek, a vybírat si z nich pro svou galerii jen ty nejlepší kousky, které splňují jistá kritéria jak po stránce technické, tak kompoziční a estetické. On si myslí že naše pravidla jsou špatná, my si totéž myslíme o pravidlech jeho. S tím se nedá nic dělat, koneckonců jak jsi psal - nikdo nikoho nenutí nám své fotky posílat, nikdo nikoho nenutí aby se řídil našimi "pravidly", nikdo nikde neříká že jsme bohové železniční fotografie...je to jen o interpretaci každého jedince, a někdo prostě rád dělá z komára velblouda za každou cenu, obzvlášť když tím může očernit subjekt, který má ve svém obotu úspěch

Montoya: Nikdo no nezamítnul kvůli tomu, že není gorila v bráně. Bylo to proto, že jí čouhá hnusný kus sloupu přímo z čela, a tak vypadá spíš jako nosorožec...
Severomoravský král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér
www.eightyfour.pise.cz
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 17:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majkl: "kdo není se mnou je proti mně"; Navíc ten sloup trčící z čela vypadá opravdu hnusně; tak bych tuto fotku zamítl taky = 100% souhlas
Eightyfour: Tím nemyslím jakoukoli osobní agresi, na to jsem příliš mírumilovný A co jak ste chtěli se Zoidbergem přijet na pivo za mnou a pak... No hádejte co pak?
Feri Alora: kvantita fotek z okolí Bratislavy - Opět souhlas, je to nuda. A Juraji, ty se neoháněj tím, že nemáš čas atd., na Slovensku je spousta krásných fleků, né jenom Ivanka pri Dunaji (ten není ani krásný). Já taky nemám čas.

A konečně Montoya: do fotiek zacnes pridavat nieco viac zo zeleznice okrem samotneho vlaku Nevšiml jsem si, že bys přidával něco víc. Fotíš šablonovitě, jenom se navíc tváříš, že neřešíš sloupy. Preto si myslim, ze stranka ZP objektivna nie je To bych dokazoval jinak, ne touhle fotkou.
Yeah Federace zlínských fotičů
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 17:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Montoya, RTFM! Ptal jsi se, proč Firefighter dal mínus bez komentáře. Kdyby jsis přečetl odkaz galerie, dozvěděl by jsi se, že jde o tichý souhlas s názorem MirKa. - za tu dobu, co se pokoušíš na ŽP prorazit, bys to už mohl znát, nestalo se ti to jistě poprvé ;-)

2) Žádné dogmatické pravidla ŽP ohledně kompozice nejsou. Vše je o citu. Mašinu můžeš mít v bráně, ven z brány, když není vyhnutí a výrazně to neruší, může tam být nějaká kolize - ale proboha, kolem Šenkvic je placka, volný prostor, a ty si vybereš zrovna místo, kde musíš gorilu nabodnout na sloup. TO JE DILETANTSTVÍ!

(Napadá mě leda, že když se u vás nikdy nejezdilo 160 kmph, pak s tím možná nemáš takové zkušenosti a vlastně jsi tu svätobránu chtěl mít, jen se nezadařilo) :D
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 17:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jspetrak Senkvice je jedine miesto v useku BA - Piestany kde sa da v zime fotit IC405 a vlaky iduce v tom case. A aj tak to bolo jedine miesto kde to bolo vobec nasvietene. Vsade inde uz bola tma. To len keby si sa tam niekedy nabuduce vybral .o)
http://js-trains.slovaktrains.sk
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 18:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na mě reagovat nebudeš? Buď aspoň chlap, měl jsem o tobě lepší mínění...
Yeah Federace zlínských fotičů
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 18:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya) To se neboj, já jsem v Šenkvicích byl a právě proto si myslím, že na té planině bylo světlo všude - pokud vím, je tam estakáda, dva stromky a pole pod úrovní tratě + jeden špinavej potok.

Takže jsi to tam mohl vyfotit lépe, ať už na čumák nebo z boku. (panning ti radit nebudu, to by asi bylo naprosto proti moderným trendom) Stačilo udělat krok vzadu, vynechat ten pitomý a odfotit to v bráně, nebo to vyfotit vyjeté z brány o jedno dál.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 18:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový pocit, že to bylo jinak. Někdo má určitou charakterovou vadu, která mu velí reagovat na kritiku agresí. A protože dotyčný se neuměl srovnat s přítomností sloupů TV na koridorech, tak si z toho udělal "moderný trend" a všechno jiné začal označovat za "svätobránu". Analogicky bych navrhoval termín "otrasná žiletka", přičemž trendem budou fotky neostré. "Otrasný chameleon" pro fotky obsahující celé spektrum barev, "otrasný had" pro fotky s histogramem, který zabírá více než 2/3 spektra RGB...

Teď bez legrace. Montoya se chová jako šašek a smějí se mu i jeho krajané. Ani se mu nedivím. Mimochodem, studovaný fotografe, víš, že na žp působí jiní, kteří si tohle přízvisko nemuseli vylhat? Pokud vím, byl jsi na nějaké letní fotoškole ve Státech, načež se ti zvedl frňák...
Feri Alora
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.245.94.69
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:02:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik a Eightyfour: souhlas
Pospec: pravdivé - a proč by pan "neomylný" reagoval když nemá argumenty :-)
Jtb: co uvádíš jen dokazuje to co píše, stačí si vzpomenout na jeho perličky ze zdejší diskuze a člověk si udělá názor sám a pak se ani nevidí když potká jeho kamarády, kteří se mu otevřeně jen smějou, ale on si to nepřipouští:

-Ze by som bol svina a nedal foto 2 goril na dnesnom Hasekovi za ten Slovan?
-Venovane tym co sa ma tu vzdy zastali.
-Nie my nie sme takí dokonalí ako Česi vieš?
-Moc nam ju tam nezaserte nech sa nam vrati cista...
-Nabuduce sa na vas vyseriem a vy si v klude cakajte, ci sa neobjavi na nejakom EC do CZ
-doma je jim lepšie česi na nich nevedia chodit...


No comment, ani děcko ze základky by se takhle nedokázalo veřejně ztrapňovat
u3sa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.170.113.102
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 21:00:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strebere ty si xxx. Väčšieho riťolezca nepoznám, stále sa odbavuješ v depe a keď niekto ide na mašine, tak hneď telefonuješ ZSSK že to majú skontrolovať. Ma by zaujímalo či aj Ty máš povolenie loziť po depách a fotografovať tam a či ZSSK vie ako ich potom ohováraš na všetkých weboch. Som iba rád že takých nechutných kokosov ako si ty nie je medzi nami fotografmi viac!

Prikladám dve veľmi kvalitné snímky goríl majstra Štrébera:
http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=1814
http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=1813
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 04:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u3sa poznam len jedneho co sa chvastal na vlaky.net ze presne kedy pojde na masine a potom chudakovi firovi volali, pretoze akosi zabudol, ze tam chodi vselikto, ja by som to urcite neurobil. ten niekto bol Andrej Ivanic alias 350.005. Povolenie do depa mam a ZSSK je len rado ze tak pozitivne o nich piseme tak si tu propagandu strc za klobuk.

Inak tie dve moje fotky co si pridal su moje uplne prve zeleznicne foto, ked som nemal ani ponatia ako sa vlaky fotia. Super nie?
http://js-trains.slovaktrains.sk
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 08:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapci co to tu řešíte za ho.na? se trochu smontujte, útočit na sebe mezinárodně to vypadá na válku...
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 09:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-Moc nam ju tam nezaserte nech sa nam vrati cista...

No...že zrovna zločinná spoločnosť ty 350tky opravdu umývá
Dob Kolio
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.32.70
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 09:13:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo? a jak takova prukazka vypada, nechces to naskenovat a ukazat? osobni udaje vygumuj, diky
Andy350005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 11:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Juraj Streber-montoya:
kto ti dava pravo na to, aby si ma tu verejne posudzoval a vytahoval na mna nezmysly?
si jeden obycajny hajzel, ktory stale robi zle a to nielen mne ale aj ostatnym, ktory ociernuje a sliape po mrtvolach hore.
pre porovnanie je tu pre vsetkych vysvetlenie celej tejto udalosti,aby ste si o tomto potkanovi urobili vlastny nazor:
STREBEROVU POMSTYCHTIVOST SOM SI PEKNE OTESTOVAL V SOBOTU PRED 3 TYZDNAMI, KED V POKOJI SVOJHO DOMOVA SOM CITAL INVEKTIVY NA MNA VO FORE 350, TAK SOM SA ROZHODOL STREBERA NACHYTAT, KED SOM MU VEREJNE NAPISAL,ZE NECH NEPROKOVUJE,ALE V TEN DEN NECH SI ICH POZRIET HASKA 278, ZE NA NEHO TAK ZATRUBIM,ZE OHLUCHNE.
SAMOZEJME,ZE SOM BOL DOMA,POTOM SOM NASADOL NA R 802 GEMERAN A DOSIEL DO BRATISLAVY HL.ST. SKONTROLOVAT SKUTKOVY STAV VECI.
SRANDA VSAK BOLA TA, ZE TAM BOL RUSNOVODIC, KTOREHO UZ ROKY POZNAM A TO SOM NEVEDEL, ZE V TEN DEN POVIEZIE TEN VLAK A CO JE VSAK ESTE PIKANTNEJSIE, MAL TAM FIRU Z LD BRECLAV, KTORY BOL NA POZNANI TRATE V STUROVE.
SAMOZREJME STREBEROVE ZELEZNICNE UDAVACSKE VRABCE HNED INFORMOVALI VEDENIE DEPA, ZE NA EC 278 SU NA RUSNI DVE OSOBY. IHNED VOLALI SPOMENUTEMU RUSNOVODICOVI A ZISTOVALI KTO TAM BOL.
SAMOZREJME JA SOM TO BYT NEMOHOL...
TAKZE BACHA NA STREBERA A NA KONTAKT S NIM!!!!
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 14:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Andrej Ivanic, opakujem, nikam som nevolal. A kto vie ci naozaj niekto firovi volal alebo je to z tvojej strany tiez vymysel. Tvoj prispevok kde si sa chvastal, ze sa mozes vozit na stanovisti kedykolvek len chces a nepotrebujes na to povolenie, musel vtedy padnut niekomu do oka a ten v tom musel zacat konat. Ved si uvedom kolko ludi chodi na vlaky.net vratane zeleznicnych policajtov a pod.

A vobec, daj mi uz pokoj, spravas sa ako taky ohrdnuty teplos, kto je zvedavy na tvoje psychopaticke vylevy. Ak mas nejaky problem, mozeme sa stretnut a vyriesit to osobne...
http://js-trains.slovaktrains.sk
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poperte se a roztrhejte si občanky. Když se jako děti chováte, tak si to jako děti řešte.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.213.27
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 16:38:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Montoya: hmmm, začínáš se nám tu pěkně vybarvovat. Nejen arogantní frajer, ale navíc taky udavač...
Copak se ještě všechno nedozvíme?
Andy350005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 17:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohrdnuty teplos si evidentne ty Streber, pretoze svoje okolie oteplujes neustalymi vymyslami, kauzami a invektivami na druhych.
Asi tym svojim polovicatym privretym okom nevies dobre citat, pretoze ja som napisal vtedy verejne, ze povolenie vstupu na rusen sa da vybavit aj u sukromnych osob, co si ty samozrejme otocil proti mne.
Citaj poriadne to, co pisem,alebo sa vrat do skolskych lavic.
Navyse ja vsetky patricne povlenia na zeelznici mam, nic nerobim ilegalne, nepotrebujem,abysi ma ty s radostou chodil udavat a tesil sa z toho, ze sa ma zle.
psychopaticke vylevy mas asi iba ty, pretoze tu verejne pises, ze si za osobne stretnutie a pritom sukromne v smskach mi vypisujes, aby som ta neotravoval a dal ti pokoj.
Nie je to nejake paranoidne?
Psychopaticke stavy mas asi ty sam zo seba zo svojej bigXXXL slaninovej postavy a zo svojho privreteho polovicneho oka, ktore ti nedovololuje realne vidiet svet.
Preto ti navrhujem,aby si absolvoval psychotesty.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 20:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hele už se to tu zase mele .
Montoya... možná tě přesvědčí názor antiželpagisty...ta fotka skutečně není dobrá, hezký světlo, mraky, ale kompozice je fuč. Šak stačilo popojít kousek dopředu a nebo aspoň přitáhnout a trefit mašinu před sloupem
No nic urážejte se vesele dál dle libosti pánové je to docela

(Příspěvek byl editován uživatelem Martin Hrubeš.)
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Hrubes, ta masina bola ucelne fotena opreta o stoziar TV, ale dik za nazor.

Pre tych co dnes este nic nevecerali, oblubena potrava medzi zelezniciarmi...
http://js-trains.slovaktrains.sk:80/displayimage.php?pos=-2694
http://js-trains.slovaktrains.sk
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1769
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klobáska tu já rád,dneska na fotbale sem dal hned dvě.A od těch klobásek bysme se mohli vrátit třeba k polomáčenejm sušenkám a nechat stranou ty žabomyší války.Kdo to má pořád číst ty vaše výplody.
Nad ní stál otec se sekerou v ruce
divně se kýval
zdálo se mi dokonce,že se usmívá
byl sem ohromen
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt:dneska na fotbale...
Jihočeská metropole dnes za 6 bodů.V hokeji taky lítaly z tygrů chlupy... jen tak dále!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2125
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:12:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jxxx: náhoda...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 10:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

84: Jsem tento jestli si pamatuješ... Byli jsme tam s Milošem (určitě znáš)
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
E4993056
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja neviem, co tu furt riesite tie stlpy. Na ZP trt dokazali a hraju sa na fotoexpertov. Vobec nevystudovali ziadnu vysoku skolu odbor fotografia a kazdeho ohovaraju. Ja viem, ze nie je co riesit, masiny jazdia spinave a v kabinach sa vozia bezne tri osoby, ale tie decke ohovaracky si radsej nechajte pre seba.
Vlak je dost velkej humus
Autobus je nejlepši.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se mi zdá že kdosi zpakatěl a řeší tu h.vna...
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Jasáááán, šotič v Martenskách Tak to mě tedy dodatečně těší a jsem rád, že jsem tě ničím nenas_al

E4993056: Hlavně že ty jsi toho dokázal až běda, zbytek viz krajan Houba
Severomoravský král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér
www.eightyfour.pise.cz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

84: Kdyby to byly Martensky, byl bych rád....
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
E4993056
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

84: Ja sa nechvalim tym, ze som taku skolu vystudoval a vonkoncom sa nechvalim tym, ze viem vyborne fotit.
Vlak je dost velkej humus
Autobus je nejlepši.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak už bjsem kdysi napsal Krystánovi:
zkuste si za.ukat a ožrat držku a přejdou vás tyhle dementní nactiutrhačské hádky. život je o něčem jiném....
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houbo, když už tě tu vidím, tak díky za pozdrav - Krysolet vyřídil (sobota)
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasán:-)
jen mě mrzí že jsem tam nemohl pob(lí)ýt s váma...
Holt služba vlastni a uhlí je prioritní
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, vys*rte se na to
Pojďte tady zase řešit oplatky nebo nutrie a bobry. Bylo to, teda, o něco více záživnější...
Vím jen to, že nic nevím.
Sokrates
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 09:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: Že poblít . Až na jeden rozbitý krýgl vzácného hosta se nic naštěstí nestalo a nigdo sa nepoblul, igkdyž náznak byl
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já slyšel cosi iné... prý si gdosi odplivnul asi 3 litry a byla pohoda:-)
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37880
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:
Rezne všechno. Nebo jsi snad ještě neviděl orezlou laminátku?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já viděl rezatýho trabanta.
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takový krásný modely až oči opouští svůj prostor. Škoda že něco takového se nevyrábí seriově v menším provedení . Už mě napadlo že bych si udělal menší Trollino s přepínáním na napájení ze sběračů na "baterky" bohužel nemám přístup k matroši.
Buggy: jj i tráboš rezne

(Příspěvek byl editován uživatelem nexion.)
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E a A4E, učím se modelovat. Příprava na 21AB/TR
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 22:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ - mě zrezla postel. Dřevotřísková. S hliníkovou lištou.
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2830
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 06:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-- / •- / ••- / •-• / •• / -•-• / •• / --- / / ---••• / / - / --- / / •••- / / - / -•-- / / •--• / --- / ••• / - / • / •-•• / •• / / -• / • / ••• / -- / •• / ••• / / ••• / •-•• / •• / -• / - / •- / - / / -• / •- / -•• / / ••-• / --- / - / -•- / •- / -- / •- / / -- / •••• / -•• / / -- / --- / -•• / • / •-•• / ••- / / -•--•- / -• / • / -- / -•-- / ••• / •-•• / •• / -- / / •••-- / ••••• / ----- / ----•
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 09:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

For Pvvs:chybí ti tam nakoncu závorka -.--.-
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37933
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 12:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvss:


(Ale že mi to dalo práce přelouskat... A u slova nesmíš jsem se zaseknul. :-O)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 15:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pvvs: aha, a jsem v
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: občas rejpnu do RIDE 2 a 21Tr prý dodělá Nexion
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 17:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PvvS: Zřejmě eSMSka Verushovi, jak tady psali...
Gasonův blog | ICQ: 472-137-831 | Skype: migagason | 754 068 JE BEST | 4. 12. 2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru - Toť asi všecko, co sem Vám chtěl sdělit...
10. prosince 2007 - rok od registrace na K-Reportu...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.--./...-/...-/...//.---/.-//-./../-.-/
-../-.--//-./../-.-.//-/.-/-.-/---/...
-/-.--/..../---//-././-.././.-../.-/--/
/-.-./---/.--./.-/-.-//-././...-/../...
//--.././/-./.-/-..//.--./---/.../-/./.
-../..//-./../-.-.//-././--/.-/--///.--
-/./-.//.--./---/.-../../-.-./-.-/..-//
...//--/---/-.././.-../.-/--/.-/

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Pro výstup a nástup zmáčkněte levou pozičku vleo od dveří. Pokud se dveře do půl sekundy neotevřou, zmáčkněte pro jistotu i pravou pozičku vpravo od dveří.
mejl pod nickem...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37956
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

·--·/·-/-·/---/···-/·/--··--//·---/·-//
···-/·-/···//···/·-··/·/-··/··-/·---/··-//
··-/--··//-··/·-··/---/··-/····/---/--··-/
/·---/·-//···/·//-·-/---/·-··/··/-·-/·-·/·
-/-//-··/··/···-/·-/--//·---/··/-·/·-/--/-
-··--//·-/·-··/·//·--·/---/·-·/·-/-··//···
-/·-/···//···-/··/-··/··/--/--··-//···-/-·
--//·---/···/-/·//-·/·-//-·/·/·---/·-··/·/
·--·/···/··//-·-·/·/···/-/·//-·-//----/---
/----/---/·-··/---/··-/···/-·-/---/···-/··
/--··-/

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace