K-report
 

Archiv do 09.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Staré archivy » Archiv do 09.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 11:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na koženku (a všimněme si, že téměř výlučně v B a ne třeba v B(d)t, kde nepáchne) se nenadává proto, že to je koženka, ale proto, že ty sedačky jsou obvykle silně špinavé a páchnou (a v tom má plyš výhodu, že se na něj nemůže vzít hadr na podlahu, jak to asi často v B je - a např. v Bp jsem neviděl skutečně špinavou sedačku, nepočítaje jednou čerstvě malým dítětem politou nebo už barevně zašlý sedák - čistý, ale už bude navždy zašedlý). Černý mastný flek ve výšce hlavy je v Bčkách jezdících přes Plzeň na Cheb standardní jev (výjimkou je spíš vidět čistý vůz, ale i takové se občas najdou a pak je to OK).

Plyšové/textilní sedačky ve spoustě plzeňských tramvají (myslím, že např. 225 nebo to možná byla 227) nebo dříve v kloubových trolejbusech jsou taky odporné (ale opět je to neúklidem, co také očekávat, když jen těžko lze poznat, že původní barva lina na podlaze je červená a ne tmavě šedá...)

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad RiS: vzhledem k tomu, že se jedná o pomůcky pro zaměstance firmy, ke kterým se vydávají ještě další pokyny, nelze toto v žádném případě brát jako nějaký slib cestujícím. Mimo šotouše, kteří je berou bez dalších souvislostí jako bernou minci :-))
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 13:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303: je pravda, že pri tých Bt/Bdt to nikdy nie je také strašné. V 451, 850, 020 už to bolo slabšie, ale B-čka sú pomyselný vrchol. Subjektívne najlepšia sa mi zdá hnedá koženka v Bdt - hladký, ale matný povrch; dostatočná tvrdosť aj tvarovanie.
Pokiaľ ide o hlavu, tak sa to dá vždy riešiť ako v Bmz245, prípadne Bmpz ÖBB. Podobné to bude aj v Bmpeer ZSSK - len tam si nie som úplne istý ergonómiou. Uvidíme v praxi.
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 17:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mcx: Perner je v Bohumíně přistavován na fekálky
Venca_151
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek byly na R 875 řazeny 2 Bc. Že by nedostatek béček.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37571
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedostatek čehokoliv. :-( Je to horší a horší.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky máte pocit že celá ČD se pomalu dostává do stavu, kdy bude stačit jeden větší problém a všechno se sesype jak domeček z karet?
http://www.hvozd.eu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37574
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo se situace začne konečně řešit. Zatím je stále čím flikovat bez větších následků (sic dlouhodobě to musí být finančně ukrutně náročné).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Černý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 23:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo se situace začne konečně řešit.
Louis_de_mydlaque
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednu stranu nadavame na nedostatek vozu a na jejich zastaralost, ale nevidime uz, ze se drahy snazi modernizovat. Ono si zkuste nakoupit za 50Kc nakup pro peticlenu rodinu na tyden. Proste a jednoduse, dokud neprijdou investice z vnejsi (privatizace, soukromi dopravci, atd.), tak to pujde k lepsimu velmi pomalu.
Bereme si za priklad Nemecko, ale oni nemeli 40 let komunismus (krome DeDeRonu,ale to je zvlastni kategorie do ktery ted zbyly spolkovy zeme cpou prachy), oni nemuseli v 90. letech zacinat z bahna, oni se z nej dostali uz v 50., 60. letech diky Marshallovu planu. Dejte tomu 10-20 let a myslim, ze budete jen vzpominatna stara dobrodruzstvi zazita v Beckach, ci 810
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achtung! Na vídeňských rychlících Brno - Wien je řazen vůz prvotřídní kategorie - Ampz jako 2. třída !!!!!! dnes jsem v něm jel na 273 jen já sám, takže jsem ho využil k šocení. Jinak vlak byl tažen Taurem.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
Ty krááááso....Nechceš fotky ukázat?

Jinak Vindobona a spol. se už jaksi v řazení drží,takže poruchovost se snad zlepšila.Už dlouho jsem tam neviděl Ampz za 2.třídu...

A nakonec pohled na naše nejrychlejší vozy/Bmz/Bmz 241/Ampz/WRmz na EC 370:
 
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 11:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louis_de_mydlaque: Zato máme možnost vidět co se děje dnes a denně, jak se zanedbává údržba (jako příklad může sloužit i Pendolino), jak podstatná část provozních zaměstnanců má všechno na háku, jak se jezdí dokud to jde, do čeho a jak se investuje (nejkřiklavější zas Pendolino)... Dovolím si tvrdit že s pořádným vedením by se dalo mnoho zlepšit a být takové od začátku, nemuseli bychom být tam kde teď jsme.
http://www.hvozd.eu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37634
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 12:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono hlavně nejspíš současný šroty ve výsledku jsou dražší než nový/zánovní vozy...
Ale kdyby bylo tak snadné vozy obměnit, tak by to snad i ČD už dávno udělaly.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Louis_de_mydlaque
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: jak rikam, udrzba je o pristupu lidi. V Nemecku si novych vozu taky vazi vselijak. Dokonce uz jsem videl vagon bez dveri od zachoda-dokazete si asi vybavit ten puch Ale co se tyce Fernverkehr,tak co se urovne cistoty vozu tyce, je pred nasima Pindolinama a EC/IC. Bohuzel u reginalky je to horsi
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vraj sa niekde na Os/R okolo Prahy potuloval skúšobne Bmpeer ZSSK... Máte niekto nejaké bližšie info? Zaujímalo by ma najmä to, či to bol prototyp alebo dvojka. Vďaka.
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 21:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Prahy dnes mieril Košičan v predpísanom radení, a to dokonca s dvomi Bpeer66+Borcad. V Olomouci pri 2. nástupišti zastavil presne v rovnakom momente ako Fatra v opačnom smere (Košičan načas, Fatra +18). Tá zase na konci viezla zamknutý Apeer 019. Za poslednú dobu nie prvýkrát. Kde sa tam vlastne berú? To tak často padajú z Košičana/Pernera?
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 08:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Zatím to bylo deklarováno jako výsledek zkušebního provozu těch dvou zapůjčených vozů, ale lze předpokládat, že se koženka uplatní nejen při nákupu nových, ale i při velkých opravách starších vozidel.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5544
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 10:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování příspěvku z 29.11.

8.12. pojede na EC 170 Hungaria v úseku Budapest - Břeclav navíc vůz WRmz H-START. V úseku Praha - Berlin pak pojedou navíc vozy Bee a 2×Bpee ČD

8.12. pojede EC 370 pouze v trase Wien - Berlin, v Berlině přestup do náhradní soupravy DB, která pojede v úseku Berlin - Hamburg jako EC 480, v Hamburgu zase přestup do náhradní soupravy DSB, která pojede v úseku Hamburg - Aarhus

V noci z 8. na 9.12. pojede R 421 Excelsior z Chebu do Prahy v mimořádném řazení WR + 2×B + BDs + A + Bcmh (ZSSK) + 2×WLABmee62 (ZSSK) + WLABmee62 (ČD) + WLABmee62 (RŽD)

9.12. pojede Ex 522 Mojmír v mimořádném řazení 4×B + BDs + WR + A

9.12. pojedou na IC 541 Hutník 2 vozy BRm (jeden uzamčený na konci vlaku).

7.12. pojede Ex 571 Brněnský Drak v mimořádném řazení Apee + 4×B

9.12. pojedou vlaky Ex 572, Ex 578 a EX 579 v řazení 4×B + A

8.12. pojede R 600 v mimořádném řazení 8×B255 + A150 (souprava od R 1541), z Přerova navíc pojedou na konci vlaku vozy 4×B + BDbm(r)see + A

Pokračování zase jindy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37674
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 13:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo se tu ptal, zda vozy s novými popisy (na podélníku) mají hardové sedačky. Minimálně B RIC 868 má sedačky staré, navíc do něj nebyly doplněny ani záclonky. A u dalších B je to podobné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 16:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na vlacích Os7018 a Os7021 (pravidelné řazení vlaků je 242 + Bdt279 + BDs + Bdt279) jely místo vozů BDs vozy řady Bt/Bg.
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
ICQ:423-810-243
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5554
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 21:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další pokračování...

8.12. R 613 a 9.12. R 606 pojedou v mimořádném řazení 4×Bee + BDbm(r)see + Aee152

8.12. pojede R 622 v mimořádném řazení A + BDbm(r)see + 5×B

8.12. pojede R 624 Vsacan v tomto mimořádném řazení: ze Vsetína AB350 + AB + BDs + 2×B, z Přerova B + BDs + AB + 6×B + BDs + AB + AB350

9.12. pojede R 631 v mimořádném řazení 6×Bdt279 + BDbm(r)see + A

Pokračování zase někdy příště.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 16:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve 14:25 na ranžíru v P. Libni 2*Bvt. Asi nějaký přesun.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2747
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 09:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsou z Buben doma ve Vršovicích:

 
 
Chodec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 16:07:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty Bvt mi přijdou stějně krapet kravina ..už vidím jak pojedu sám s kolem, hodím si ho do těch prosklených dveří, marně se kolo budu snažit stabilizovat a zároveň rychle během použiju dveře pro cestující osoby
kubajc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.54.100
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 18:23:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bvt - Blbiba velkorysá, tuplovaná... při pohledu na ten vagon si říkám - proč ne růžová nebo reflexní fosforová??? To se proboha nemůžou dohodnout na ňáké koncepci pro lakování vagónů? bezmozci
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2134
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:08:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bvt: Čistě dementní záležitost. Po zkušenostech s hromadou stížností na 021 a jejich sedačky uděláme sérii vozů se sedačkama ala 021 i pro hlavní tratě. A taky nechápu jak tyhle vozy chtěj využít? Na hlavních tazích se kola moc nepřepravujou a tratě v horách jsou obsluhovaný většinou motorákama, protože politika ČD... Jestli jich má bejt ještě destet, tak to potěš koště. Nasazení prvního z nich bych viděl asi na R Otava... tam by možná to uplatnění bylo...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Xanri05
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 22:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf: jel jsi v tom? Udajne to nema stejne sedacky jako Btx.
Do autobusu ale kola nenarves, proto je to dobry tah :-)

Polocyklovuz jede i na nekterych EC (!), kdyz uz jsem u toho...

(Příspěvek byl editován uživatelem xAnri05.)
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má to sedačky z 021, upravovaných taky na cyklovozy. jsou jen nově vypolstrované. oproti Btx to má normální podvozky.
Ten cyklovůz na EC má ale druhou polovinu zařízenou jako EC vůz, má podle toho podvozky, vybavení,...
ministerstvo dopravy varuje: tramvaje způsobují závislost
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 09:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No myslím si, že kdyby ČD pořídily ještě nějaký vhodný vůz pro přepravu vozíků, s úschovou během přepravy, na přepravu kol... tak by mohly vypravovat Vindobonu.

Jinak Garfield: nemáš pls chuť dokončit ty změny v řazení související s přechodem na nový GVD ? Díky.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 11:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bvt: Ty vozy teda budou pražský? Neměl jít náhodou jeden do Brna a druhej do Budějovic?
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 13:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: podle řazení na ŽP by 1 vůz měl jezdit na:

Sp1901 Praha hl.n. - Česká Třebová - v 5
R 860 Česká Třebová - Praha hl.n. - v 6

R940 Praha-Vršovice - Tanvald - v 6
R943 Tanvald - Praha-Vršovice - v 6

a v (+) by jeden měl být řazen na R944/949

(Příspěvek byl editován uživatelem rick_hunter.)
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
ICQ:423-810-243
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím... Ten Tanvaldskej beru, ale ten Třebovskej by se spíš hodil posílat někam dolů na Budějovice, Strakonice nebo tam někam... I když kolem Ústí n.O je těch kolistů taky dost...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2142
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 15:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Přesně tak, je úplná blbost dávat cyklovůz na trasu kde je rovina a na kole si tam člověk může popojíždět dlouhé štreky, a na cykolvýlety v polabí bych řekl to také není ono. A jinak bych ten cyklovůz řadil třeba v zimě ještě na R Praha-Železná Ruda, aby si lýžaří kam mohli dávat lyže, popř aby si měli kam stoupnout, protože tyhle jsou tradičně přervaný, že jsem rád že na lyžích neumim.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
O.K
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 17:48:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem četl, tak ty vozy by měly být i na lyže?
To se mi nějak nezdá, ale dobrej nápad, aspoň se využijí po celý rok.
A co k Barevnému řešení, hodily by se řadit s vozy Beer
kubajc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.54.100
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 17:52:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf: ten nápad s přepravou lyží není vůbec špatnej sám jezdím na Ramzovou ať už s běžkama nebo lyžema a tam by byl takovej vagoň naprosto ideální, takže (po menších úpravách) v zimním období bych jejich využití neviděl zas tak černě, ať už na R Praha - Žel.Ruda nebo R Brno/Olc - Ramzová
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1359
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 22:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Ex Brněnský drak 571 dnes nová souprava - jelikož Aee152 + Bdbmsee + Bee neRIC přejdou zítra na bohumínskou službu, tak jelo dnes z Prahy na 571 Aeel + 4x B. Vozy moc pěkné, nově očalouněné sedačky, na kterých se nacházejí nápisy o brněnském expresu.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3427
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 22:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Tak to jsem teda zvědav.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 00:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
Jen malá oprava. Dnešní souprava Ex 571 byla 362 + Apee + 4x B nové očalouněné, ale vůbec nikde nebyla ani jedna CEDULE. Chtěl jsem si zachovat cedulku z Ex 570/1 B. Drak, když jel pod tímto čislem naposled, ale bohužel. To opravdu velmi nas..... Apropo, ty vozy řady B z venčí polepené znakem Brněnský expres a reklamou na objednávku jízdenek přes e-shop (tato reklama i na Apee) byla doplněna vnitřními úpravami. Nad Okny v kupé, a nad výstupními dveřmi byl dosazené různé reklamy ČD ! a to, co jsem si všiml, byl v každém kupé až na Apee. A nejvíc mě pobavil holěšovický pragotron k tomuto vlaku. Asi 5 minut to bylo oznacene jako IEx . A ještě dnešní EC 175 bez 2 vozů, nebo-li jeho řazení bylo 350 + Avmz + Ampz + WRmz + 3x Bmpz + Bdmpz. To je bez jednoho Bpmz a Bvmz. A ještě k tomu Drakovy. DKV Praha tam dala teda Béčka. Mezi vozy č. 2-3 nefungovalo centrální zavírání dveří. to samé mezi 3 a posledním vozem a aby toho nebyllo málo, tak nakonci vlaku ještě nešli na 4hran uzavřít dveře (mám na mysli přechod to dalšího vozu). Proto se to na jízdu zapevnilo nějakým malým ocelovým drátkem.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 01:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto by nebylo?
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 12:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní EC 279 už přesně seřazen na zítřejší EC 278 v řazení:
350+Apee+Ampz143+WRmee61+Bmz241+Bmz+3xBpee+Bee
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1759
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC166: Ten EC 175 jel v tomto řazení už včera. Vzhledem k tomu, že byl pátek, nemusím dodávat, jak to asi vypadalo
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5573
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
Měl sem málo času, tak až dneska...

9.12. pojedou na R 662 Rožmberk v úseku Bohumín - Brno hl.n. navíc vozy B + 2×Beer

9.12. pojede R 675 v mimořádném řazení Aee152 + BDbm(r)see + 2×Beer + 3×Bee

9.12. pojede na R 679 vůz BDbm(r)see místo vozu BDs

8.12. pojede R 680 v mimořádném řazení 3×B + 2×Beer + BDbm(r)see + Aee152

8.12. pojede R 684 v mimořádném řazení 3×B + BDbm(r)see + Aee152

8.12. mimořádně ukončí jízdu R 708 Galán už v Praze hl.n.

9.12. pojedou na R 717 navíc 2×BDs (bez cestujících)

9.12. pojede R 731 bez 2×Beer, tzn. v řazení Aee152 + BDbm(r)see + 3×B

10.12. pojede na R 731 v úseku Brno hl.n. - Přerov navíc vůz AB (bez cestujících)

9.12. pojedou na R 732 v úseku Přerov - Brno hl.n. navíc vozy B + BDs (bez cestujících)

8.12. pojedou na konci R 734 navíc vozy B + 2×Beer (bez cestujících)

9.12. pojede R 735 v mimořádném řazení Aee152 + BDbm(r)see + 2×B + 6×Bee

9.12. pojede R 739 v mimořádném řazení Aee145 + BDbm(r)see + 4×B

8.12. pojede R 745 v mimořádném řazení Aee145 + BDbm(r)see + 3×B + 4×Bee

8.12. pojede R 746 v mimořádném řazení 3×B + 2×Beer + BDbm(r)see + Aee145

8.12. pojede R 747 v mimořádném řazení Aee145 + BDbm(r)see + 5×Bee a pojede bez přímých vozů od R 929.

8.12. pojede R 749 v mimořádném řazení Aee145 + BDbm(r)see + 3×Bee

9.12. pojede R 751 v mimořádném řazení A + BDs + 2×Bp + B

10.12. pojedou na R 752 navíc vozy 3×Bdt279

9.12. pojede R 831 v mimořádném řazení Aee152 + BDbm(r)see + 3×B

9.12. pojede R 839 v mimořádném řazení Aee152 + BDbm(r)see + 2×Beer + 3×Bee

8.12. pojede R 845 v mimořádném řazení 2×Bp + B255 + BDbm(r)see + AB + BDbm(r)see + AB

8.12. pojede R 929 bez přímých vozů do Bohumína - mimořádný přestup v Přerově

8.12. pojedou na konci R 976 vozy 3×Bdmtee


Je toho strašně moc, tohle byly jenom ty největší změny oproti normálu nebo největší zajímavosti.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 18:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, jinak dnes na R745 tedy Aee152+ 2xB + 4xBee neRIC. Jinak za to, že Brno bylo tak hodné a dalo Bohumínu celkem slušné Bee a Aee jsme dostali plno hnusných Béček, BDs a AB350... některé kusy jsou fakt dost hnusné, takže fuj fuj fuj... jinak ta Bee odjíždí s těmi Aee a ještě neRIC BDbmsee do Bohumína na rychlících místo Béček. Alespoň nějaké slušné vozy... jinak v Brně zůstaly asi tak 4 vadné vozy, ty se zřejmě dopraví individuálně - jde o 011 (CZE), 007 (CZE), 025 a ještě jeden. Místo opravy je udávané jako Bohumín, takže si je tam opravte, jsem jen zvědav, jak se o ně budete starat, jsou docela slušné, tak snad nedopadnou jako Vaše Béčka a pivka.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 18:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pokud si myslíte, že alespoň s novým GVD bude řazení dle předpisů, tak jste na omylu! Na Haškovi místo jednoho starého Bmz jede nové (což je mi sympatičtější) ale to je detail, pak na jedné Vindoboně jedou 3 stará a jedno nové Bmz, na druhé pak Bmz 241, Bmz, Ampz 007 a Bmz 241, na R Brno - Bohumín jezdí 2x Aeel a jedno Bdbmrsee. Slovan jel dnes s klasickou soupravou + 2x B a 1x A na konci.

Jinak když shrneme řazení v GVD 06/07:
Vindobona ze 40% v jiném složení, začátkem roku to bylo tak, že OBB zajišťovalo jednen vůz za české Bmz, pak jak se tedy zařadily nové Bmz, tak věčně něco odpadávalo, kolikrát stálo něco odpojené v Brně a v Břeclavi, takže pak se dávaly jako náhrady Ampz

Bohumínští asi nepoznají Aee (Aeel) 19-70 od Aee 19-51, protože na R Brno - Bohumín (-Těšín - Žilina) jezdilo věčně nějaké Aeel (což mi vůbec, ale vůbec nevadilo), za to na spojích, kde mělo jezdit, jezdilo A, Aee145 (Zátopek, Kysuca, Budatín, Jvorník, Morávia...). Takže to vidím tak, že jak budou mít ještě vozy Aee 1938 a 19-51 + Bee 20-38, tak to dají dohromady s Beerky a Aeel tak, že budou na Brno jezdit asi velmi zajímavé soupravy, jelikož znám Bohumín, tak třeba se dočkáme něčeho jako Aeel + BDbmrsee + Bee + Beer + Bee + 2x B. No a jinak dneškem skončil provoz mého oblíbeného R Beskyd, který přímo spojoval Brno - Bohumín - Třinec - Čadcu a Žilinu.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37768
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 18:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gar:
A o R 361 tam něco nemáš? Zrovna přijel s plzeňským RICovým BDbmsee 068 (ale s osmi sedačkami v kupé!) a budějckým A RIC.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na Svatopluku "B" ZSSK ale vypadalo to jak po nájezdu. Snad veškeré možné hliníkové lišty nahrazeny dřevěnými, šikmé madlo na dveřích do chodbičky nahrazeno "kulou"
Dnes na vlaku Kúty-Trnava opět vybydlené, tentokrát Bt, poličky celkem bez funkce, někdo si vydělal pár korun.
 
http://traffic.xf.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5579
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Něco by se našlo.
R 361 - 8.12.
Jako č. 2 řaďte BDbmsee RIC / Pn, vůz ze zálohy;
AB RIC / CB č. 1 do zálohy;


Pak tam je ještě něco o zítřejším R 360:
Jako č. 11 řaďte AB RIC / Cb, přemisťované do nové dom. st. Plzeň hl.n.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37780
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, takže AB RIC v ČB opravdu končí a zbude tu jen to nově přesunuté odporné odporové AB<sup>350/SUP>. :-( Doufám, že si aspoň Plzeň vezme z Budějc příklad a své vozy upraví dle těch nově příchozích.

A o R 845 tam nic není? Vezl na závěsu nejspíš Bmee a asi A.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5583
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O 845 píšu o pár příspěvků hore

Pokud chceš, můžu ti poslat ten soubor /Přechod nového GVD/

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hej a mohl bys mi ho poslat také ? díky.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad RiS: chlapče, chlapče nějak jsi to přechytračil s tím řazením, kde by se v Bohumíně vzaly A??? které tvrdíš, že měly být řazeny, taky bys mohl vědět že třeba na Javorníku jezdilo pražské Aee... a tak dále. S tím řazením jsi to popletl.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, tak sorry, ale na nějakém R z Bohumína do Žiliny jsem jel místo Aee A. Tuším Javorník.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Turnusované nebyly, ale občas se někde nějaká hajtra A objevila při velké krizi.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5585
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vlacích 443, 432, 433 a 442 jezdil celkem často místo vozu Aee vůz A150.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a myslím, že Bohumín dokonce nějakou A150 má, ne ? Alespoň myslím, že měl. Teda tam máte snad skoro od každého všechno. Počínaje snad A150, přes Aee všech druhů, Bee(l), Beer, BDbm... BDs...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5586
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nevím, ale to A150, co jezdilo na výš uvedených vlacích, bylo pražské.
Bebop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 15:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tenhle vrak vozu Bmee stojí v Rusovcích. Řekl bych, že toho za svojí existenci moc nenajezdil - hezký příklad modrého hospodaření.

 
 
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera (8.12) na EC 71 místo jednoho (v soupravě posledního) Bmz jelo Ampz.

Dnes (9.12.) v úseku Praha - Budapest na EC 175 "Jan Jesenius" 3 vozy I. třídy. V praze byl jako 1. vůz připojen maďarský Amz (pravděpodobně také nějaký přetah související s novým GVD).
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl na R615 řazen místo klasického Á-čka vůz A s indexem 149. Ani se nedivim že si ostatní substrát sedl do BDbrmsee a 4*B-ček(zaplněnost byla cca 4 osoby na kupé), páč jednička byla špinavá jako a z poloviny nesvítila
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
ICQ:423-810-243

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace