K-report
 

Archiv do 03.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Archiv do 03.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po 131 se ale v el. trakci jezdí. A i po obou kolejích.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Ne, 131 je stále dvoukolejná trať se silnou nákladní dopravou.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a k 131 ještě přidám, že s podivem sleduji, jakým tempen ve vlacích ještě nedávno navržených na zrušení stoupá počet cestujících...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Raptor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Odkud jsi, že tak pěkně soudíš?
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 09:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano zrušme co nejvíce tratí.Začněme lokálkami pak ty méně vytížené celostátní.Zůstane nám jen koridor a pár hlavních tratí.Pak tu naši krásnou krajinu protneme co nejvíce asfaltem a betonem.A že krajina a životní prostředí jde do kytek?To přeci naše úředníčky nezajímá.
A copak udělal náš stát a ČD pro to,aby ta železnice byla využitá?
Proboha podívejte se kolik bylo postaveno nových dálnic a rychlostních silnic od roku 89.A co bylo postaveno na železnici mimo přestavbu koridorů.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 09:53:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude ještě hůř, viz www.ods.cz/zpravy/prispevek.php?ID=5853
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2771
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 09:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry , jedavše po 131 poloprázdnou 810 (asi před měsícem), nemohavše si koupit lístek ani ve stanici, kde se křižuje s jinou tratí a neviděvše ani kolo proti, ukvapeně jsem soudil. Omluva pro 131. (Raptor: Jsem z Prahy, pochopitelně, jinde takoví blbci jako já nejsou :-))
Rybář: neni ti divný, že se stavěj dálnice a ne okresky? Nenajdeš nějakou analogii se železnicí? Nebude budoucnost železnice v nákladní přepravě , v rychlé přepravě na velké vzdálenosti a v příměstské přepravě? Že minibusu na náves nemůže 810 v polích konkurovat?
Budoucnost patří bagrům!
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: ale já nemluvím jen o lokálkách.Ono to těmi lokálkami právě začíná a kde to skončí to ví jen pan Šulc a Franc v Ústeckém kraji.
Okresky se sice nestaví nové,ale stále se opravují i když je hodně silnic ve špatném stavu,ale taky díky těžké nákladní dopravě.A copak se děje na lokálkách a méně vytížených tratích?Nic,ty tratě přežívaji snad jen silou vůle.Nic se do nich neinvestuje,žádná údržba,žádné významější přeložky.
Staví se nové dálnice a ta jsi u nás viděl nějakou nově postavenou trať?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2772
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rybář: Trochu odbočujeme, snad to 132 snese :-) Právě že to nezačíná a nekončí lokálkami. Právě že je to o dělbě práce. Avie doveze kontejner na nádraží a tam odtud putuje přes republiku na jiné nádraží odkud si ho Avie odveze k příjemci. Efektivní to začíná být od nějakého počtu Avií na nádraží, tedy nejméně středně zatížená trať. Ale sbírání jednotlivých vozů po deseti vlečkách na lokálce prostě efektivní nebylo a taky to přirozeně umřelo.
Nové tratě? Všechny koridory. Trať do ČB bude novostavba v podstatě. Trať do Chebu asi taky. Nové spojení v Praze.
Zastávám názor, že lokálky budou zanikat, aby střední a hlavní tratě přežily. Jinak umře na snět z lokálek celý organismus.
Budoucnost patří bagrům!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Káem: Jinak umře na snět z lokálek celý organismus.
Tak to je hodně přitažené za vlasy. Můžeš to příp. doložit nějakými čísly??
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sbírání vozů na vlečkách na lokálce přirozeně umřelo???????
Tak hlavní podíl na útlumu na těchto tratích je ten,že to byli ČD a jejich nesmyslná tarifní politika.Příklad za všechny je JHMD,tedy úzkokolejky z Jindřichova Hradce.V době ČD vyhánění dopravců nesmyslnými příplatky za přistavení vozu atd.A teď se koukněte na stránky JHMD nebo prohledejte net pár článků o vzestupu nákl.dopravy.Když se nechce je to horší než když to nejde.
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 12:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K příspěvku od Cogwheel: Doufám že už Vám je jasné koho volit v příštích volbách, pokud ODS, tak Vám gratuluji, jelikož Ústecký kraj bude plný dálnic, rychlostních silnic a obchvatů. Zajímavé je že v dopravní politice Ústeckého kraje není zmínka o železnici, dosti odstrašující!!!!!
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 13:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hansst: No to je trochu argumentace zavádějící, stejně tak kasání se pana hejtmana Šulce nad investicemi do silnic. Nejde zde ani tak o zásluhu kraje, jako spíše státní investice (dálnice a rychlostní komunikace), které by se ralizovaly tak či onak. Smutným faktem je však skutečnost, že zlepšení silniční infrastruktury nebude mít adekvátní odpověď ve zlepšení železniční infrastruktury.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 13:28:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On ale Šulc a vůbec "tvrdé jádro" té ODS určitě dobře vědí, že podpora automobilismu a masivní výstavba stále nové, další silniční infrastruktury je metoda, kterou se dá úspěšně a rychle zbídačit stát. Tzv. "minimální stát" (a v souvislosti s tím mohutné obohacení spřátelených velkých firem) je přeci přímo jejich programem.
Mimochodem, někde jsem četl zajímavou definici, že ČR už je "banánová republika specializovaná na výrobu automobilů".
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2774
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 15:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M k: Prostá úvaha, mohu se samozřejmě mýlit, ale jestliže téměř obsazená 810 plně platícími cestujícími po celou dobu cesty je ziskově na nule (vycházím z ceny železničního taxi do Bezdružic a Litovle, žádní režijkáři, žádní zákazníci, žádní studenti a děti, žádní důchodci, žádní zpáteční cestující) a jestliže v průměru ČD mají z osobního jízdného kolem 30% a zbytek musí dotovat regiony (objednávat si dopravu), kde je ztráta a tudíž potřeba dotace větší - když jede 810 plná nebo prázdná? A kde 810 jezdí plná a kde prázdná? Tak bych definoval ty lokálky, co jsou snětí organismu. Tedy ty, kde není zájem, tam by neměla být objednávka. Lokálka do Milovic kupříkladu neumře. Do Dobrušky asi ano. Přitom technicky obě vypadají stejně, že. Pro příští rok z ní odumřelo 4/11.
Rybář: jo JHMD jsou světlá výjimka. Jistě i nechuť se na zániku mnoha vleček podílela - to souhlas. nicméně je to i na druhé straně, pokud zákazník nechce po železnici, těžko ho nutit, že jo. Leč nyní je to tak jak to je.
Budoucnost patří bagrům!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3356
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 16:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Trať do Chebu asi taky.
Do Chebu pouze optimalizace ve stávající stopě + druhá kolej Kozolupy-Pňovany a Salajna-Lipová. Koridor jak víno.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Zeleznicni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 19:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parte, ktere rozdavaji pruvodci ve vlacich Oldrichov u D. - Decin a ktere je v kazdem sukafonu vyveseno:

 

P.S.: Zaslechl jsem pruvodci, ktera rikala, ze obnova provozu je na dobre ceste a mozna se podari uz od prvni zmeny v breznu... Ale je to JPP.
Pbdv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 21:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeleznicní:To fucktycky na zezablytý se tohleto. Kdo ešte bude přezpřýštjě ty pije s toho KNV Ústí volit, tag je prostě taky sám pij. No to sem se zas zdravjě drobet nasral! Dyš ty přetchozí pije něgdy tak 1978 rušyli Ouštěk - březno, nebil u toho tenhle číman Přeceda KNV taky ?(Hejtmaní bili naposled ve Švejkovi=coš je jediná kníška co sem gdy čet,vyjma Ferda cvičí mraveniště) Poučení z toho kryzovýho vívoje, holt. Doba se vopakuje. Aš budete potřebuvat pár poctyvejch ruk slévače šedý litiny - aš ho dejte vědomosť! Má celkem slušnou páprdofskou vanu,kašdá ruka bude dobrá!
Pevně stojim za stranou a vládou (současnou). Přečet sem sy to v mladý frontě
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 22:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pbdv: piš česky, kdo to má luštit :-(
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz

Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.127.247
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 16:59:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by někdo z pléna říct, kdo si objednal na 132 2 páry Os vlaků dne 31.8.2008? Zajímalo by mě to.
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 22:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli jste již četli, ale velice zajímavý článek: http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007112604 :-)
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz
Pbdv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2007


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 23:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vjeru heskej článeček. Gde uš sem podobnej spůsob skurvení něčeho co dobře funguvalo vyděl? Nebilo to třá zbourání Těšnofskýho bánhófu, kdyš vo všom rozhodnuli intelygentí podobný těmle zevlům z káenvé ústí? Sem zvědaf, kdo z vocaszdejších modráčků zařadí autora tho článečku podobně, jako ty pání co tenkrát prokádruvali ty co nechtěli zbourání a jak se votěch druhejch psalo tenkrát v mladej frontě, jak se vo nich zasejc v dobrym píše dneska, ale zase zároveň se dělaj špatný třebas ty co nechtěj radar, žejo. Nebo sou ůředně špatný ty co chtěj lokálku přes jílový. No neni to jak u blbejch? Uš by ty nomenglatůry s modrejma ptákama a asi i lejnama mohly táhnout v řyť!
Pevně stojim za stranou a vládou (současnou). Přečet sem sy to v mladý frontě
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 11:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hansst: jo je to docela zajímavé čtení i když se tu musí brát s troškou nadhledu , protože z toho přímo čiší jednostranná subjektivní zaměřenost autora. Docela by stálo za úvahu dát dohromady všechny nalezené články na toto téma (nejen na dopravníích webech ale i z tisku). Byla by z toho docela zajímavá názorová všehochuť
http://cnds.cz
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 12:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: no jo ale kdo by na to měl čas to hledat a zpracovávat.
Jen jsem zvědav zda se místním obcím podaří obnovit provoz a hlavně ho zaplatit, to bude oříšek.
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 15:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou v ČR sice horší tratě,ale celotýdení provoz 132 obce bez KU nezaplatí,časem opadne zájem platit i cokoliv s vyjímkou nostal.jízd apd.
U téhle trati může sehrát nějakou roli ještě nechuť stavět přivaděč ve stopě železnice.

Pak jedině,že by po volbách new zastupitelstvo znovu vlaky zavádělo.

Ale teď pojede bus linka v kladiva do Telnice z Děčína 8krát,do Libouchce 26x(nárůst o 8párů spojů proti dnešku) a Jílového asi 35párů spojů s relativně solidními autobusy.
I o víkendu toho pojede hodně,takže si nato podle mě lidi časem v pohodě zvyknou a nebudese vidět důvod zavádět znovu vlak.
http://portal.idos.cz/Data/pdf/L512445_071209_62244.pdf
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 16:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tak luxusni dopravou tedy na vlak asi misto nezbude. Schvalne se zeptejte v Jilovem za rok, komu ty vlaky chybi. Ani prestupujicim na vlak ne, bus stavi u nadrazi a jezdi casto, takze pripoje vzniknou, ani se o ne nikdo nemusi starat.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2467
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 17:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pbdv:
Trpělivost skončila, mísa přetekla. Další takový přýspěfek a konec.
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 17:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavne ze vsichni rvali, jak je vlak daleko od obce. Obyvatele Maleho Chvojna nad timhle busem jiste zaplesaji. Ten bus jede po hlavni silnici, ktera mezi Libouchcem a Telnici nezavadi o barak.
MHD Liberec
Pbdv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 20:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trpělivost skončila, mísa přetekla. Další takový přýspěfek a konec.
To jako mislýš mýsu na WC, ty jeden moderátore spravedlyvej? De vo vobsach, nebo vo formu? Ve zprávach ofiko médijí v poslední dobjě hlavně vo tu formu, tak holt to tady de stejně, neni divu, dyš asy tu pýše nejvýc těch spokojenejch. Spokojenejch s tim,jak tolajnujou modrozelený s železnycí vobecně. Hurá. Třikrát.Dělej jak umýš, já se s tebe výš co že nepo...
Pevně stojim za stranou a vládou (současnou). Přečet sem sy to v mladý frontě
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2470
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 21:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pbdv:
De vo vobsach, nebo vo formu?
Já ve tvejch příspěvcích nenacházím ani opsach aňy formu
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 01:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pbdv...
to, jak se tady prezentuješ, by pomalu napsal lépe snad i můj pes. Dal bych ti BANána aspoň na měsíc aby jsi se stihnul za tu dobu naučit psát retarde :-)
Ale teď vážně. Jak to bude s výkonama a fírama od nového grafu? Odpadne dost výkonů a jsem zvědav čím se to zaplácne. Už vidím jak přecházejí na tramvaje s výkonem do Pardubic a Kutné Hory čí Berouna :-) neví někdo?

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 08:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz a Brr: k trati 132.
vzhledem k tomu, že ta linka DP Děčín nabízí dost nízkopodlažnosti tak se opravdu nebude moc chtít (zejmena starším lidem) škrábat zpět do starých 810.
Ta náhrada linkou číslo 445 každopádně ještě potřebuje doladit, protože tu je zaměřená návaznost směrem do Děčína na vlaky, ale je tu pár nedostatků s přestupem na Krupku, kde je to zase stavěné podle požadavku starostů na průmyslovou zónu.

Siderimofobil: je otázkou kolik lidí ve Chvojně to postihne. V jiných lokalitách na trase s mnohonásobně větším počtem obyvatelstva to asi budou vidět jinak než ve Chvojně.

Jinak mě potěšilo, že starostové začínají stát konečně nohama na zemi a už se orientují na realistický potenciál trati a tou je víkendová turistika. 300 tisíc ročně na víkendový provoz je přeci jen už podstatně dostupnější.
http://cnds.cz
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 10:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:Fírové se uživí na trati 090/091,kde budou personálně obsazovat navíc Os vlaky do Kralup a Prahy vedené nově i nenově žabotlamy a 471. DKV Praha,pracoviště Kralupy a vlastní Praha o ty výkony přijde.V Praze je fírů mírně podstav,tak se to lépe "vsákne".
Jo,kdo chce dělat fíru,tak at´ neváhá,momentálně je pro to nejvhodnější doba.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 11:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx:Souhlas,důchodci i kočárky,kterýma se často šermuje
Jinak takovej spoj 13:37 nebo 15:37 by mohl jet v kladiva až do Telnice.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 12:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siderodromofil: Malé Chvojno, součást obce Velké Chvojno (tj. 760 obyv, většina mimo docházkovou vzdálenosi od žst. Malé Ch.) je od 9/12/2007 obsluhována spoji linek 512445 (DP Děčín), 590060,592452,592453 (provozovatelé DP ÚL, DP ÚK, Severočeská dopravní a.s.). Nevidím důvod pláče nad ČD.a.s.
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 12:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak mě potěšilo, že starostové začínají stát konečně nohama na zemi a už se orientují na realistický potenciál trati a tou je víkendová turistika
Cílem je likvidace trati, takže jestli vůbec, tak to dlouho trvat nebude.
Ale má to alespoň výhodu pro obyvatele Jílového, Telnice etc., protože do roka a do dne (podle voleb) po fyzické likvidaci trati si i ta hypotetická stařenka dělá vůdčí list.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1995
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 13:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zubrnická museální železnice a sponzoři si Vás dovolují pozvat 8. prosince 2007 na rozlučkovou jízdu historickým motorovým vlakem s pravidelným provozem na lokálce Českého středohoří Čížkovice - Obrnice.
Vlak bude tvořen motorovým vozem M 131.1280 a přípojným vozem Blm s odjezdem z Lovosic v 10.17. Po příjezdu do Mostu se samotný motorový vůz vydá na okružní jízdu po trianglech v železničním uzlu Most. Zpět do Lovosic vyjede zvláštní vlak z Mostu v 13.35.
V motorovém voze bude instalována výstavka fotografií z provozu na této trati. Bližší informace jsou zveřejněny na stránkách http://www.trat087.info a http://www.zmz.cz

V Třebívlicích je možné navštívit Vánoční trhy a koncert.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1997
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 14:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: dle mne dostupných informací starostové na 132 stojí na zemi od počátku...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 15:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol:"Cílem je likvidace trati, takže jestli vůbec, tak to dlouho trvat nebude.
Ale má to alespoň výhodu pro obyvatele Jílového, Telnice etc., protože do roka a do dne (podle voleb) po fyzické likvidaci trati si i ta hypotetická stařenka dělá vůdčí list."

Co tímto prohlášením sledujete?
Jaká hypotetická stařenka? Proč by si měla dělat vůdčí list (co to je?) A k čemu jí by byl - i když naprosto uznávám její právo takový doklad získat.A nebo snad právě Vy jste ten, který jí určí, čím smí a nebo nesmí jezdit? Upřímně řečeno, trochu Vám nerozumím.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 17:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mladějov...
není tajemstvím že v Praze JE KRIZE, řeší se to jak se dá. Chodí sem jezdit fírové z přidružených PJ apod. jenže to současný stav moc neřeší.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:17:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se byl rozloučit s lokálkou Čížkovice - Obrnice.Využil jsem přípojného osobáku na koridoru jedoucího v taktu.Přikládám fota pro ilustraci...
 
 
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:30:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká slova ve vláčku padala na adresu ouřadů,netřeba asi dodávat.Svědčí o tom dověteček na jednom inzerátu,který jsem objevil na jedné ze zastávek.Navštívil jsem jisté městečko za účelem oběda a dalším,neméně obsazeným motoráčkem jsem pokračoval k cestě domů....Fotečku inzerátu přikládám...pro potěchu oka...
 
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta první fotka je z 460
ve zprávách asi před 14 dny říkali , že poslední souprava odjíždí do Bohumína
www.vlakybroumov.estranky.cz
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:43:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak,tak.Panťáky míří na Ostravu,respektive pro hnidopihcy do Bohumína.Poslední by měli jezdit zítra.Jak dlouho v té sprejerské oblasti vydrží čisté???Nicméně v takové Roudnici ale i jiných vratných stanicích budou muset loko objíždět...To jsou úspory,leč všichni se těší na suprové Slonofanty a ještě lepší žabotlamy.To budou pokutičky.Šulc si už chystá "bločky" za staré busy a staré panťáky...
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsadím flašku kvalitního rumu proti samohonce, že autorem doplňku na inzerátu nebyl nikdo místní, ale nějaký železniční pacient, který si byl trať naposledy projet
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:49:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak,tak.Panťáky míří na Ostravu,respektive pro hnidopihcy do Bohumína.Poslední by měli jezdit zítra.Jak dlouho v té sprejerské oblasti vydrží čisté???Nicméně v takové Roudnici ale i jiných vratných stanicích budou muset loko objíždět...To jsou úspory,leč všichni se těší na suprové Slonofanty a ještě lepší žabotlamy.To budou pokutičky.Dopravní "mordparta" si už chystá "bločky" za staré busy a staré panťáky...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 21:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tam vůbec bude? Myslím tím obraty Roudnice směr Děčín ap. to bude v klasikách a nebo se tam zaturnusuje několik housenek z práglu? A co obrat Střekov/Lysá nad Labem? Peršanů v depu na severu taky moc není, to zase odešlo do Ostravy při posledním loňském vykosení několik kousků na náklady ap. to v tom depu zbudou snad pomalu už jen tramvaje 121/2/3. A nějakých 5 ks es z Brna tomu moc nepomohlo, všechny jezdí po republice s náklady od Plzně po Brno. No jsem zvědav na nové pomůcky ČD tam se člověk dočte více!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2481
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 21:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že tam sedí nějací šotouši?
Minimálně dva jsem identifikoval hned a u dalších dvou mám vážné podezření
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2001
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 21:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dvaašedesátka: když vidim tam ten návrh parte... (kde bylo foceno?) http://www.trat087.info/docasne/rozlouceni_113.pdf


Bevelo: rameno Praha - UL řady 451/452, 471, osobáky DC - Rce 163.2 + Bdt + Bt + Bdt, osobáky Lovosice - UL 810 + 010; rameno Chomutov - UL - DC 163.2/163 + Bdt + Bt + Bdt, rameno UL - Lysá to samé. 163.2 a klasy přijdou z Bohumína
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 23:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvaašedesátko, ty zločinný zločinče! Takto očerňovat náš snaživý kraj, že se nestydíš! Až do Vánoc budeš denně jíst šulc, pardon sulc ... Z tvých fotek je jasně zřetelná záměrná fotomontáž a sabotáž. Sto lidí z panťáku odretušuješ, abys je přiretušoval k projížděcím ultrašotoušům ve ztrátové lokálce. Tuhle jsem jel po 113 a babka Nováková se už těší, jak jí bude vozit moderní autobusík, prý bude mít Euro 6, to jí prý dělá obrovskou radost, jak se hnedka zlepší ta ekológie u nich ve vsi. Dokonce u nich na návsi na počest busíků porazily dvě stoleté lípy a místní pilník z nich hned vypiloval lavičky. To bude krása. Ze zbytku lip prý bude sousoší Franc-Šulc-Hodač jak podepisují partnerství s provincií Palermo ...
Aj to je řežba děcka ...
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 07:53:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.666:A ta babka Nováková se za "těch šest Euro" uživí...Ta musí být pokroková,ta se vyznáJinak je období zabíjaček a Sulc na rozdíl od toho šišlavého můžuTo sousoší by bylo potřeba na každé návsi ale z nějakých červotočivých stromů pravotočivých...

Karlsolt:Třebenice město,tam je kde se posilnit...

Mašinka:Já je neznám ale v každém případě jich bylo míň,než těch užitečných...ti tam měli jezdit celý rok a ne fotit jen motoráček,měli fotit i krásné kopce či mezi vlaky navštívt městečka...Pomohli by daleko více,než teď.Vypadá to,jakoby se místním jezdily smát!
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 11:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Rudo.
Myslím že moc dobře víš co tím chtěl Glagol říci.
Sice předpokládám, že ona náhlá tupost je pouze předstíraná, ale přesto vysvětlím níže.
Mé tzv. prohlášení směřuje k prostému faktu, že si občané mohou blábolit co chtějí a Franc koná (co, to zde již bylo přežvýkáno 100x).
Po zrušení trati se lidem na nějakou dobu (do voleb) zacpe huba a všichni tydýti budou mít pocit, že vlastně na všem vydělali. Po proběhnutí lhůty (do roka a do dne) se autobusová doprava vrací do obvyklého standardu tj. dva busy ráno, dva odpoledne. Komu to nevyhovuje, nechť jede automobilem (včetně oné stařenky).
Tak co, pochopil?
(a ne že mi budete dokládat, že místní obvyklý standart jsou 3b dopol a 3b odpol)
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 12:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na hlavním jedou od pátka na druhym nástupišti eskalátory, uvnitř se natírá, celkově to začíná vypadat pěkně..
Slovánek v extralize! :-)
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol:Kde se tohle v Ústeckým kraji stalo,to vrácení na dva spoje ráno a dva odpoledne??
Prosil bych konkrétní vesnice.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 16:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestalo se, ale stane se. Po volbách to čekám na 100%.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak je období zabíjaček ...
Franc je sice pěkný prase, ale myslím si, že maso z něj bude nepoživatelný. Jednak má takovou zkaženou modrou barvu a pak je prosáklý naftou.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 13:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl bych se zeptat ... budou v těch historických vlacích na rozlučení nějaké fotozastávky a platí tarif ČD nebo je zvláštní jízdné ????
dík za odpověd
chystáme se tam jet podívat
www.vlakybroumov.estranky.cz
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2003
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 15:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saq: pokud jde o vlaky na 113ce, tak fotit bude možno v zastávkách a stanicích.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlutý Petr:Já zase čekám,že se to rozhodně nestane,až na vyjímky,takže uvidíme po volbách,pokud vyhraje ODS,
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 10:41:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák:doplňuji stav fotem.
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace