K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať Zdice - Protivín a blatenské lokálky » Archiv do 27.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... o víkendy dokonce dost narvaný,až do Mostu ..."

Narvaný? Spíš zaplněný. A to ještě jen někdy.

(Příspěvek byl editován uživatelem bručoun.)
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: Když jsem s tim jednou jel,byla snad neděle a jelo to do Mostu tak se před Rakovníkem stálo v uličce.Za Rakovníkem už to šlo.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36825
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:
Výjimečně už z Mostu není kam dávat kola (a nemusí se jednat o jednu velkou grupu). Obvykle by však mimo léto motor stačil a přes sezonu ty dva vleky. Ale z Rakovníka už to bývá celoročně slušné. Ono se sice nechá jet rychleji přes Plzeň, ale často pouze teoreticky a většinu přestup odradí.

Problém bývá až pod Berounem. Pokud už nebude v létě jezdit „předvěs” R 1590, tak bych se nedivil, kdyby byl z Berouna BezDrev často nacpaný k prasknutí, ostatně i letos občas už místa k sezení nebyla (a to jezdilo 842+Bmx+Bmx+842+Bmx).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 14:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jel Bezdrevem v létě několikrát do Budějovic a sednul sem si vždy a to i na prázdnou čtverku, ale musim říct že řadit humusný Bmx na dálkovej rychlík je ostuda, jinak v Lounech úvrať u osobních vlaků budou řešit Regionovami a u Bezdrevu si netroufám odhadnout.
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 14:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u Bezdrevu si netroufám odhadnout
V Lounech objezd nebo Louny - Chomutov sólo.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Filip_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 14:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi je to hodně naivní otázka. Myslíte si někdo, že by mohl být zase pravidelně Bezdrev řazen jako normální vlak? Třeba Zamrečenými, to bych asi radostí snědl klávesnici. S tím řazením Bmx na dálkový rychlík naprosto souhlasím. Je to tragédie.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36835
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 14:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bmx je tragedie v podání těch expertů z Budějc. Hadrový jsou mnohem lepší jak věčně obutý 042 (o 021 a 01x nemluvě).
Jinak klasiku ano, ale ne pravidelně, jen párkrát do roka, bude-li jistota, že by motor nepobral. Takové příležitosti letos byly a asi budou i do budoucna (a motory na vlak navíc se najdou těžko).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1699
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 15:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Když už řešíte ten bezdřevej rychlík taq dodám že někdy jel i sakra zpožděnej
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Pokud už nebude v létě jezdit „předvěs” R 1590"

Jak už nebude jezdit? Myslel jsem, že ještě nejezdil.

Mně by přišlo daleko užitečnější, kdyby posilový R 1590 jel v pravidelné taktové poloze (po 10. hod. z Prahy.) Možná by měl smysl i páteční posilový R po 18. hod. z Prahy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36851
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdil z Berouna do Písku přilepenej zepředu na Bezdrev (jela-li Otava v klasice).

Nově to bude trochu jinak - Otava pojede v mezitaktu, tedy z Prahy o hodinu později, a v čase nynější Otavy bude jezdit motor denně.
To řešení se mi líbí víc (nynější Otava je z Prahy ukrutně brzo a navíc v souběhu s variantou přes Plzeň), snad nyní bude Otava vytíženější a Bezdrev nebude z Berouna (a Zdic) tolik přetěžován cestujícími. Ale asi bude chvilku trvat, než si na to lidi zvyknou a pár týdnů to asi bude na R 890 drsnější.

Odpoledne do Prahy se chování cestujících odhadovat neodvážím, ale navržená trasa Otavy (cca současný R 1593) mi přijde ukrutně pozdě, minimálně v zimním období.

Edit:
Tak koukám, že Otava (a tedy i klasika z Prahy) už bude vedena jen přes léto (o prázdninách denně, pak jen víkendy).

R 1590 vlastně nebyl (není) ani tak posilou, jako převozem soupravy od ranního rychlíku do Strakonic. Posilou byla (je) ta otavská klasika, která jede v jeho trase.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... snad nyní bude Otava vytíženější"

I 7,30 je pro pražáka brzo. Řekl bych, že nejvíc lidí odjíždí v sobotu z Prahy mezi 8.-10. hodinou. Proto jsem navrhoval 10.hod.

"... navržená trasa Otavy mi přijde ukrutně pozdě, minimálně v zimním období"

V zimě snad Otava nemá jezdit vůbec. Těžko říct jestli je to pozdě. Tak například poslední nedělní autobus z J.Hradce do Prahy jezdí až okolo 19,30 a v Praze je okolo 22. hod., a jezdí natolik vytížený, že se dopravci vyplatí celoročně i s návratem prázdného busu zpět.
To holt rozsekne až praxe.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36854
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brzo i pozdě zároveň. Pro jednodenní výlet už to bude velmi na hraně (Sušice až před jedenáctou) a pro návoz do oblasti na vícedenní pobyt je to opravdu brzy... („Ortodoxní turista” je schopen odjíždět v naprosto šílených ranních časech, i když takových už asi moc nebude...)
V zimě o víkendech jezdila letos, nově už nebude (a nedivím se, na klasiku to nebylo). V nové poloze by to na lyže stejně nebylo a kdo bude chtít (a nepojede po R4), má možnost jet přes Plzeň. Pár „předpíseckých” asi pozdější a přímá Otava odláká, ale pak už bude jen Bezdrev a dále krom přestupní šukafonie dlouho nic.

Zpáteční trasu soudím dle toho letošního 1593, ale je fakt, že ten tak jezdil jen v letní kladiva, jinak už o hodinu dřív (=hodinu za Otavou), takže je to těžko srovnatelný.
Uvidíme, s kartama hodně zamíchá i přesměrování do Budějc (na Strakonice bude jen Otava). A může se projevit i zastavování na písecké zastávce, pár lidí to přilákat může.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36881
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 10:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se vrátím k Bmx. V ČB jsou v kulturní verzi deponovány celkem tři kousky.

050.009 už jak dlouho hnije v depu, 050.038 se vracel (asi po odstavení) na závěsu Os 8011 do Budějc a 050.030 je taky kdesi v , už dlouho jsem ho neviděl. :-(
Každopádně na Bezdrevu se tyto tři vozy neobjevily už dost dlouho, to spíš občas hradí bezkolé Btn752 na strakonických rychlících anebo se provětrají do Velenic. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi před třemi roky a dřív jezdily dálkové rychlíky z Rakovníka do Č.Velenic a z Prahy-Smíchova do Volar a ty byly řazeny - 842+021 a musim říct že ten 021 byl ještě horší než Bmx protože na dálkovej rychlík řadit vozy které mají sedačky z městského autobusu to už byla síla, ale vydrželo to několik let.
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36900
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty Btx (021) jezdily i do Mostu, tehdy ještě v řazení 842+842+021+021+021+012. Po nějaké době byly naštěstí z tohoto výkonu staženy a nahrazeny dočasně 043 a poté vozy 042 (tehdy jezdily ještě čtyři...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Příbramák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.175.155
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 20:21:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeden "Bezdrev" v těch slavnějších dobách.
 
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 22:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmmm pěknej ..
klidně více foto ......
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.33.214
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 23:44:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěknej strážnej domek. Kde je mu konec. .
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37044
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 13:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na březnických rychlících už se zase začínají objevovat vleky (za poslední tři dny byly dva odstaveny a jezdil jen motor):
R 893 - 842.009+010.105
R v Berouně - 842.013+050.003

Otavu jsem zaspal. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Příbramák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.175.155
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 14:46:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JF: ono tady na Příbrami skončilo a ještě bohužel skončí víc věcí(železničních)..
To bejvávalo..před 25 lety karkulka na záloze...
 
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otavu jsem zaspal
Chyba 842 029 + 050 029
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)

Klub železničních modelářů České Budějovice - http://www.kzmcb.net/ (omluvte prozatím kvalitu našich stránek, vznikají za pochodu ;-)
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.127.186
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 08:54:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten barák asi v prostředku úseku Příbram-Milín u těch hald, to je bývalá hláska Brod?
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 09:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příbramák - A jeden "Bezdrev" v těch slavnějších dobách.
Kdo to v Příbrami zná, tak ten domeček se nachází naproti rybníku Fialák (mimochodem bydlim od něj asi 200m) a stojí dodneška a někdo v něm bydlí.
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zajímavost, v těch místech okolo domečku měla být zastávka "Příbram - zastávka".
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37094
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 08:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal:
Někdo spát ve vlaku musí a někdo naopak zase nesmí. :-O

A ještě menší upozornění pro :
Vzhledem k výluce u Mirovic bych na Bezdrevu očekával něco většího, motor to po výluce do Budějc nestihne (a přebytek jich taky není). Asi ne zrovna 749, ale 742 by to být mohla.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

16. listopadu by měla jet nějaká mimořádná souprava s cizinci, v předu 749 z Vršovic a odjezd ze Zdic cca 8.11... Víc nevím, jen mi to volal kolega...
Tak za případné změny mě nekamenujte, drazí kolegové...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příbramák A jeden "Bezdrev" v těch slavnějších dobách.

Kontrast nablýskanýho brejlovce a superodpudivýho Bhačka je působivej.
Petr__pj_blatná
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 14:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: Neříkal taky kolega v kolik se to bude vracet? Dík.
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 16:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návrat zvláštního IC 1.nsl.8106/ IC 1.nsl.68842/ IC 1.nsl.68810/
Zvl. IC 10038
Čimelice 19:48
Březnice 20:03
Příbram 20:25
Lochovice 20:47 X 7960
Zdice + 20:54 21:03 za 759

Tohle jsem doslal...Ale ve Zdicích při zastavení a "nočáku" se sněhem (kéžby byl) by nebylo špatné...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Petr__pj_blatná
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: Dvojité dík.
Docela by mě zajíémalo jestli se bude v nějaké stanici zastavovat... Jinak to asi ne
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1444
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky výluce jel dnes ráno do Mirovic Sv 1.násl.R 893.

 
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a dopolední R 890

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37103
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 20:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě horší, než jsem doufal, to je rychlík jak cyp...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 20:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz na Příbramáka.
Co by mělo v Příbrami skončit?
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Filip_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 21:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta mimořádná souprava s 749 mi udělala velikou radost. Pokud mi to vyjde, tak si na ní počkám večer ve Zdicích na noční focení... Ani nevíte, jak se těším na pořádnej stroj.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1746
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno 749 tam jezdi snad každej vejkend na Otavě .....
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 02:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, 749 jezdí...a dokonce zmíněná Vršovická...

Ale tahle by měla mít nějaké "cizí" vozy, snad Rakouské (co mi tak v rychlosti bylo sděleno)... Proto je to pro nás zajímavější oproti klasickým ČD...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 08:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pokud dobře počítám ta zvláštní souprava ráno bude čekat na křižování s R893 v Jincích a na 7945 v Tochovicích. Ale jak to bude ve skutečnosti.
Hostivice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.95.119.41
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:45:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letos už to jednou jelo - 19.9. Trasa je zítra stejná, koncová stanice Český Krumlov. Průjezd Smíchov 7:33, křižování s R893 v Bratkovicích
 
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 09:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvláštní IC projelo v Příbrami 8:44.
 
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2007


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 09:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem toho "domečku" který se probírá výše to projelo v 8:45
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Filip_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 22:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten zvláštní vlak IC byl večer ve Zdicích skoro o půl hodiny dříve, než je uvedeno v časech. Krásná souprava, měl jsem však trošku smůlu. Ve Zdicích nestála souprava ani jednu minutu a ještě ke všemu fíra zastavil přesně před připravenou 810-ku... Jeden kousek se mi jakž takž povedl, ale chtěl jsem více... Zítra to sem dám, až to vložím na své stránky. Jinak děkuji za dobrou informaci Saxiradimovi, že tato souprava jela. Že tam byla o dobrou půlhodinku dříve, nemohl nikdo čekat. Kdybych neměl důleležitý den ve škole, tak stojím už ráno někde kolem trati. Počasí bylo slušné.

(Příspěvek byl editován uživatelem Filip_S.)
Filip_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 22:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem sem dal jednu fotku v černobílém provedení již dnes. Omluvte kvalitu snímku a to, že souprava zde vůbec není vidět...

http://filip-zeleznice.wbs.cz/PB160140.jpg
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazpátek průjezd Příbramí v 20:04
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37230
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 14:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míří vám tam Bezdrev v elitním řazení - 842+Btax+BDtax+Btax.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 19:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míří vám tam Bezdrev v elitním řazení - 842+Btax+BDtax+Btax.
http://www.youtube.com/watch?v=R4eyvwW5iPg
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Příbramák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.175.155
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:01:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spanihelf: Tak to jsme skoro sousedé
 
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JŘ na 200 z let 1988-1989
 
 
 
 
 
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
K_fanta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 14:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spanihelf a příbramák: od toho strážního domku bydlím asi 800 m
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 10:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příbramák - Ve kterém roce je přibližně focen ten motorák u toho rybníka? Dle fasády školy usuzuji to muselo být max. do roku 1995
ICQ: 282117752
www.trat-200.ic.cz/
Příbramák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.175.155
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:48:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spanihelf: tak pokud mě můj notně otřepaný "šotonotes" neklame tak 831 215 -Fialák(kráva+tele) 25.8.1993
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzpomínka na mazutky na německém fóru.
http://drehscheibe-online.ist-im-web.de/forum/file.php?17,file=5473
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37440
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 13:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera neděle byla:
R 890 - (842.016+010.078+)842.012+050.003
R 891 - 842.012+012.117+010.041

S Bafíky na věčné časy. Na osobákách je již vytlačují 814, ale na rychlících mají své místo jisté. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 16:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo nocující sestavu 842+010 vídám v Blerouně podezřele často. To je 4x042 + Nx050 tak málo (schopnejch)?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37446
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 17:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

042 jezdí jediná, zbytek nemá kola. A Bmx se odstavujou jeden za druhým, takže taky jich jezdí pár (jedna ruka by stačila). A polepené začínají být i 01x.
Docela by mne zajímalo, zda s odchodem dvou 842 na Moravu odejdou z Budějc i nějaké Bmx. Pokud ne, tak by se to snad mohlo trochu zlepšit, i když už nyní se Bmx na 199 a 226 moc nevidí a 01x jezdí o107.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 17:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by nejlepším řešením poslat 042 do KOSu na reko na 054.2? V téhle podobě se zdá, že už stejně jezdit nebudou.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 02:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jely "Bělčice" v čase uhlí pro Příbram ze Zdic (cisterny s PHM do Bělčic) včele 2x742, tak někdy očekávejte návrat zmíněných cisteren...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea až v příštím roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 12:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli odejdou na Moravu i Bmx tak doufám že ne ty zkulturněný. A reko 042 na 054 by bylo jednoznačně nejlepší řešení, ale je kdo to zaplatí?!?!
ICQ: 282117752 URL: www.trat-200.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37452
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 13:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ono jestli tomu dát podvozek anebo jen měnit naprosto atypická kola (prototyp pro 842), to už možná moc velký rozdíl nebude (zejména s výhledem na pár let).
Co se týče interiéru, tak tam stačí po dlouhém odstavení důkladnější úklid a nejlépe i vyměnit okna.

A jaký odejdou Bmx? Ono i kdyby fakt šly, tak to bude skoro jedno, neboť ty zkulturněné (009, 030 a 038, nová okna pak má ještě 005; a to asi bude vše...) stejně skoro furt stojí. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spanihelf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 13:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba v Plzni ty 054 jezdí a jsou docela pěkně udělaný(tmavá okna, infor.systém), ale jinak máš pravdu - stačili by pořádně vygrutovat. A nevíš kde ty kola maj dělat? (že by Velenice?)
ICQ: 282117752 URL: www.trat-200.ic.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace