K-report
 

Archiv do 15.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 334 Kojetín - Tovačov » Archiv do 15.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 17:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak to teda vypadá s tím návážením uhla na Tovačov?Jak často to jezdí?Už bych to rád někdy .......
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 19:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.Ad.Rudolf 33 díky za upřesnění - paráda. Ještě by mě zajímalo k čemu byl určen. Vzhledem k tomu že byl vydán z Tovačova do ... tedy Hrušovan nebyl asi použit. Rosťo, nebudeš tomu věřit, ale skutečně to tam leželo bez povšimnutí jen tak!!! Především ta jízdenka z Lobodic by podle mě měla být dosti vzácná. Kdypak tam asi skončil prodej jízdenek. Jinak letáky v Tovačově jsou vyvěšeny. Začínám se však obávat předpovědi počasí - na víkend hlásí deště, tak snad nemají pravdu. Když se tak dívám nazpět na letošní akce, které proběhly na tovačovce, dovolil bych si tvrdit, že počasí nám přesně vystihuje současný stav tovačovské tratě.Na tovačovské větvi pomalý ale jistý propad dopravy. Když si vzpomenu co se ještě před takovými 8 lety v Tovačově nakládalo a překládalo.
Tvrzení že se sypáky v samotném Tovačově nikdy neobjevili to není zas tak pravda. Sám osobně jsem viděl minimálně dvakrát řazeny v tehdy ještě jezdícím ranním manipuláky prázdné vozy Faccs - tuším zřejmě správkové vozy ze Skašova odesílané do oprav. Bude to tak zhruba 5 let nazpět, bohužel nemám foto.
Uhlí bylo přivezeno do Tovačova v pondělí. Jednalo se o šestici vozů z něhož jeden byl s uhlím z Třebušic, zbytek tvořila pětice vozů PKP s polským uhlím. Ve středu byli dva vozy odvezeny, zbytek počítám odvezla dnešní relace. Uhlí je překládáno do kamiónů a rozváženo do dalších lokalit. Vzhledem k letošní avízované tuhé zimě lze očekávat další návozy.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 08:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevidí tady třeba někdo do ,,podvědomí"" firmy Topos?Že třeba pokud by se firma rozhodla zase začít využívat železniční dopravu,tak by nám tu napsal dobrou zprávu¨...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 08:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a kdy se naposledy na vlečce býv.Prefy objevil vlak?
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 08:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Já jsem tam naposled viděl v létě 2004.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 19:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zv94:No tož je to tak obrazně řečeno ,,skoro nedávno"".......no škoda,že už Topos železniční dopravu nevyužívá...........Výpravčí v Tovačově by tam ještě byl.........Já jsem si nikdy nestih prohlídnout dopravní kancelář za služby výpravčího......Ted toho velice hořce lituju.....měl jsem k tomu 2krát příležitost(110 let trati Kojetín-Tovačov a lonský sv.Václav).....
No a ted k zítřku:Chci jet jen jednu šotojízdu do Tovačova a počkat tam na poslední spoj zpět na Kojetín,ačkoliv nebudu mít čím fotit,musím si platit tu ,,šotopřirážku""?
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělo by to být tak, že šotojízdy jsou veřejné a přirážku zaplatí jen ten, kdo bude fotit. Ostatní zaplatí v podstatě tím, že budou ve vlaku dvakrát tak dlouho, než by byli jinak.

Motorák na zítřejší akci už spí v Kroměříži. Nakonec dorazil čerstvě opravený M131.1463 a BDlm. Dnešní noční focení se nesetkalo s příliš velkou účastí, když bude zájem, tak se to třeba zítra zopakuje. Fotka se tu určitě objeví nějaká lepší, tahle je jen vyloženě pro ilustraci a důkaz, že motorák fakt přijel .

 
Brachanec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak večerní focení se bude zítra konat určitě!Začátek je stanoven na 18:30,tak kdo máte zájem určitě se stavte.
A tady jsou fotky z dnešního večerního focení:
 
 
 
http://kromerizske-drahy.com/
http://www.prototypy.cz/
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 18:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1506
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 18:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si nedovolím se nedat pár foteček z dnešní VELMI zdařilé akce, kdy poprvé letos byla na "Tovačovku" dobré počasí...

 
 
 

 
 
 
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 19:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa:
Tak hlavně samozřejmě patří velký dík organizátorům za zorganizování akce.
Účast cestujících byla docela dobrá, poslední vlak do Kroměříže v 15:30 byl vpodstatě úplně plný.
Na fotce jsem si ho blejskl před odjezdem z Tovačova od úplně posledního metru kolejí v Tovačově, na druhém snímku z nadchodu v Kojetíně jsou potom zachyceny 3 vlaky v pohybu- Hurvínek odjíždějící do Kroměříže, Rychlík odjíždějící k Brnu a 810tka odstupuje od vlaku, který dovezla z Hulína a co stojí na 1. koleji vlevo (není vidět) a točí se zpět jako spěšňák do ValMezu.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 20:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možné???
Jsem nejel, protože tady padal sníh A ráno tady bylo dobrých (místy)5 cáků a 2 stupně nad nulou... Sice to odpoledne roztálo, ale tam tam snad slunko svítilo už ráno. A zítra taky ne, bo jedu na akci
Ale toš toto mě vážně míchlo
Blog vyšel z módy. :D Tak jak někdy budu mít čas, uděláme něco lepšího.
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula, jak vidíš na mých fotkách, s tím sluníčkem to nebylo zase tak jednoznačné, svítilo prakticky jen na vlak s fotozastávkami, což je chválihodné:-) Jinak mraků bylo až až a na nasvícených fotkách vypadaly krásně. Účast byla poměrně slušná a tak se těším na další případné jízdy.
Jezdily tady někdy v pravidelném provozu M131čky?
1. - odstavený Eas v Lobodicích (pěkně zarostlý)
2. - Tovačov
3. - Tovačov
4. - Tovačov
5. - Námeznik v Tovačově (co značí ta červená barva???
6. - Tovačov u přejezdu - Lobodice
7. - Nedaleko Uhřičic
8. - Nedaleko Uhřičic
9. - Nedaleko Uhřičic
10. - Skupinka akčních šoutoušů
11. - 2x742 v úseku Lobodice - Uhřičice
12. - 2x742 v úseku Lobodice - Uhřičice
13. - Tovačov - Kojetínské zhlaví
14. - ČD...







742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 22:36:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: Námezník s tou červenou barvou návěstí konec vlakové cesty. Použiváno v dopravnách bez odjezdových návěstidel, nebo se skupinovými návěstidly.
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 22:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kocoure: Díky za odpověď a pro mě novou znalost. Dobrou noc.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych pár dotazů:
Rosťa nám říkal ve vlaku, že se musíme přizpůsobit tomu, jak jezdí štěrk. To jezdí štěrk i o víkendech? Loni jezdil určitě o víkendech, ale letos jsem si myslel, že se vozí méně, tj. že se stačí odvézt vše, co je třeba, v pracovní dny.
Jezdí ještě Bytča?
K čemu jsou na tovačovském zhlaví v Kojetíně ty cibuláky? Kam to jezdí?
Díky za odpověď.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2002
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 12:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom Tužín: Do Kojetína jsem přijel chvíli před polednem a právě tam byl písek s 742.390 v čele. Mmch se tam vyskytovalo i šestikolo 181.150 - zřejmě k odvozu písku dál pod drátem.
Těch rajek jsem si taky všimnul - na listech byla psána relace Bučovice - Kojetín, vozy ložené.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa Kox: Ne Bučovice, ale Blažovice...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vykládá se tam cement......Rosta povídal....
Jinak akce supr!Dlouho jsem se na tak krásným mtoráčku nepovozil....
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnešní akce se opravdu vydařila, i když slunko někdy moc nepřálo, ale i tak to byla bomba:
 
 
 
 
 
 
 
všem organizátorům děkuji za tuto akci
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já taky děkuju za příjemnou neděli. Poprvé jsem jel M 131.1!!! Nějaké fotky jsem dal na blog.
Tovačov 21. 10. 2007
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
RegioNova 814 + 914 = Cetkááá - Tretkááá!!!
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuju jménem organizátorů všem, kteří se zúčastnili během víkendu akce na Tovačovce. I když počasí nebylo úplně ideální, našly se i okamžiky, kdy vysvitlo sluníčko.

Sobotu hodnotit nemůžu, tam jsem bohužel nebyl a vím pouze z doslechu, co se dělo. V neděli jste mě mohli vidět ve služebním oddíle v BDlmu a třeba jste dostali i razítko. Nestihl jsem vyfotit ani jednu fotku, ale fotili jiní, tak to tak nevadí. Jen drobné připomínky: při prvním návratu z Tovačova se ucpala tryska v bufíku v BDlmu, na koleně to nešlo spravit, tak byla ve voze zima. Ale lidi si to zadýchali . Vyskytlo se zpoždění, kvůli štěrku. Proto jsme zrušili fotozastávky při cestě do Tovačova. Jednak bylo zataženo, fotičů bylo jen pár a byla to ideální příležitost dostat se zpátky do času podle jízdního řádu. Na cestě do Kojetína už bylo i lepší počasí. Sice se toho nestihlo moc, ale aspoň něco . Budova v Tovačově se údajně bude prodávat, jsou prý dva zájemci, tak je šance, že nestihne spadnout. Od památkářů je požadavek, aby zůstala zvenku taková, jaká je teď. Ale vzhledem k jejímu stavu se obávám, že by se do ní muselo investovat tolik, že si to ještě ti zájemci rozmyslí. A na konec nejdůležitější věc - vlaky jezdily celkem obsazené, na to, že to byl první ročník takových jízd, je to celkem úspěch. Takže to dává docela slušnou naději, že se podaří vlaky tam vypravit i za rok .
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2005
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Sypu si písek na hlavu. Díky za opravu.
Jinak koukám, že na Folckově fotce opět odtahuje písek šestikolo - to musí být parádní někde na trati s uclenkou Sasek:-)
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1698
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych se chtěl přidat k poděkování všem,kteří tuto akci zorganizovali,ale také i těm,kteří se přišli svézt.
A nyní nějaký obrazový materiál:
Sobotní fleky:
 
 
Sobotní noční focení v depu Krž:
 
 
A dva nedělní fotohalty:
 
 
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1507
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 23:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom_Tužín - organizátorem akce byl CELÝ klub KMD, tak kdyžtak děkujte všem, já na tom celém měl jen malý podíl, i když je krásné sledovat, jak mají všichni zájem o trať, která mi byla odmalička nejbližší

Ty "Rajky" se teď budou v Kojetíně nějaký čas objevovat díky stavbě dálnice - kousek za Kojetínem si stavbaři udělali betonárku a do té si z vozů na nádraží naváží auty cement.
No, sice nejsu stavbě dálnice nijak nakloněn, ale zase bez toho by nebylo ani tohoto oživení, ani vozby štěrku na "Tovačovce" v takovém objemu.
Podotýkám, že letos se kromě závěru vozil štěrk celou sezónu denně, včetně víkendů a svátků, a to často po dvou až třech obratech denně.

"Šestikola" řad 181 / 182 pějí na návozech a odvozech sypáků pro "Tovačovku" svou labutí píseň, od příštího GVD už jsou v pomůckách uvedeny stroje řady 163. Ale i přesto pevně věřím, že se tu "Šestikoláci" ještě objevovat budou...

...Jinak všem připomínám, že ve dnech 11. až 17. a 20. a 21. listopadu bude v Lobodicích nakládána řepa pro Hrušovany n/J, takže se tu po delší době objeví vlaky něčeho jiného než štěrku, i když "jen" s lokomotivami řady 740 (IDS).

PS: Belinea ty 2x 742 nabušené sluncem pod tmavou oblohou jsou BOMBA, přesně takové snímky miluju, mohl bych je od Vás získat ??? Díky !

 
 
 
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 05:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta: Ano, zasílám Vám je na mail, ale musíte omluvit ten vzniklý šum, můj fotoaparát už bohužel takovou hru světel a stínů nezvládl. Belinea.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 08:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak i já přihodím svoje kocoury. Asi nebudou tak kvalitní jako Beliney, ale co už...:
 
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta kolmix: Nevíš náhodou jestli ty bangle s řepou budou jezdit po 300 nebo spodem přes Přerov a Břeclav? Díky
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Ahoj píše ti tvůj kamarád z šotofleku na Tovačovce:-) Celkem se kocouři povedly i tobě, ale teď k dotazu, něco o té řepe zjistíš tady:

http://spz.logout.cz/novinky/novinky.html
(zhruba uprostřed stránky)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea? Toho člověka vůůůbec neznám....
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Nikdy neříkej že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví že to nejde, a udělá to.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tu jízdu s řepou se už mooooc těším......
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4626
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: beztak pojedeš zase leda do (radši bez smajlíku, byť je k dispozici)...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:No aby ses nedivil,šééééééfe....
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám že to na tovačovce žije...
na víkend (dušičkové prázdniny) jedu k tetě na moravu, bydlí přímo u trati.. nebyl by nějaký JŘ JAK TO TAM JEZDÍ? prázdné, ložené,Lv fotím vše:-)
dík
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Též bych chtěl poděkovat všem organizátorům za perfektní akci, bylo to super. Dokonce i to počasí po oba dny vyšlo. 131-čka se na tovačovce pěkně vyjímala a už se těším, že něco podobného se snad podaří uspořádat i v příštím roce. Třeba taková olomoucká 851 na sněhu v Tovačově by nebyla vůbec špatná!!!
Připojím též několik snímků z víkendových jízd:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a též víkendové náklady:
 
 
 
 
Cyrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám že za rok se pojede v 830.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cyrda:Nák náročnéé......Našotils neco na na Tovačovce?
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa, Bočeli, z Tebe něco bude !

Když se tak dívám na Tvé snímky, tak vidím, že se můžu jít se svým focením úplně zahrabat...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Cyrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně.Vyjímečně mi nedošly baterky když sem ve Zlíně to ráno šotil Regiošrot.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cyrda:Na Regiošrot sa vys.r..........tam snad není skoro ani co fotit....
Cyrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát to, když mu na trati rupne kardan.
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťo, já osobně si myslím, že se mám ještě hodně co učit a vůbec si nemyslím, že tvé fotky jsou špatné, ba právě naopak. Především některé tvé záběry z tovačovky jsou super a popravdě i závidím. Pro akci na výlov jsem se snažil použít zatím pro mne nevyzkoušené fotofleky na trati a mohu říct, že to nebyla vůbec špatná volba. Především na rovince mezi Uhříčicemi a Lobodicemi kterou jsem vždy zatracoval vznikla valná většina záběrů - viz. předchozí příspěvek.

A něco z neděle, počasí bohužel nic moc.
Posun na štěrkovně...
 
 
 

... a průjezd Lobodicemi
 
 
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 19:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli:Supr fotky!
Rosto,jak ted jezdí víkendové náklady?Příští víkend(ale i ty další...)bych se rád objevil v Kojetíně,Lobodicích,na Skašově....
Nebo mi tu aspon,prosím tě,dej ctel.číslo do dopravní kanceláře v Kojetíně,dík!
Kmotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 08:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info od zdroje k preprave repy z Lobodic :

Do Lobodic budeme vyjíždět v 6,30 z Kojetína, nazpět předpokládám kolem 12,00 hodiny, pak směr Kroměříž – Hulín.
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak si dneska jedu kolem tovačovky a od Tovačova před odbočkou na štěrk svítí zelená...to něco z Tovačova jelo??
omlouvám se za nepřesné výrazy moc to tam neznám ale Tovačovka je fajn...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 16:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanisko:No pokud já vím,tak ta zelená tam svítí furt........Ale nevím to jistě....No a když ne,tak mohlo jet uhlí...
Kmotr:No solidní čas....abych si sakra přivstal.....
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 16:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřesním. Jelikož skašovská hláska je zrušená a je zde instalován samovrat svítí na oddílových návěstidlech trvale zelená a to pro základní polohu výměny to jest v přímém směru do Tovačova. Červená na návěstidlech svítí pouze tehdy pokud je oddíl obsazený - závisí na poloze výkolejky na vjezdové koleji areálu štěrkovny skašovské vlečky. V poloze otevřené není možné bez telefonického souhlasu pokračovat ve směru na Tovačov. Pokud tomu tak není, prosím opravte mě. Info je jen z mého osobního poznání.
Ad.Hools: díky
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 20:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli: Návěst "Stůj" na krycím návěstidle je závislá pouze na elektromagnetickém zámku výkolejky na vlečce nikoliv na obsení úseku, protože tam nejsou ani kolejové obvody ani počítače náprav. Krycí návěstidlo od Kojetína návěstí ještě návěst "Výstraha" a to když je samovrat přestaven na vlečku a uzamčen klíč v elektromagnetickém zámku viz foto.
 
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 20:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra se začíná ložit řepa v Lobodicích a bude se ložit 9 dní. Dnes jsem se bavil s fírou a vlakošem od IDS v Nezamyslicích odkud dnes odjel poslední vlak. Souprava pro zítřek měla dnes vyrazit z Hrušovan do Kojetína.
Brachanec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 23:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak prázdnou soupravu na řepu se mi podařilo chytnout dnes přibližně kolem 17.30 v Kroměřížu.
 
http://kromerizske-drahy.com/
http://www.prototypy.cz/
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1521
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 13:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, počasí sice moc na fotografování nebylo (místy vůbec), ale přesto jsem si historicky první řepu na "Tovačovce" (po kolika letech ?) nemohl nechat ujít:

 
 
 

Jinak mi nedá nepozdravit zpět na Moravě Bočeliho, se kterým jsem se úplně náhodou včera potkal ve vlaku mezi Mostem a Lovosicemi. Úplně mi to připomíná taky náhodné setkání s Davem z Přerova, se kterým jsem se před lety srazil v Kadani
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Rosto,na to že bylo tak blbý počasí fota jsou dost slušný.....
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 14:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také dnes jsem si u Kojetína počíhal (nejen) na řepáky a tu je výsledek:

 
 

740.763 a 740.758 přiváží do Kojetína první polovinu druhého vlaku řepy pro cukrovar Hrušovany n/J

740.758 a 740.763 odjíždí z Kojetína se druhou polovinou vlaku na naložení do Lobodic


 
 

S pracovním vlakem se do Kojetína dnes podíval i prototyp 744.502 (ex. T475.1502)
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 14:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa: Ty řepný bangle pod drátama vypadají dost dobře...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.: Zv94 díky za upřesnění.
Rosťo, to setkání na 113 mezi Mostem a Lovosicemi byla dost velká haluz. Vůbec by mě nenapadlo, že se tam s někým potkám. Docela mě překvapila účast fotografů ve vlaku i přes dost nejisté počasí. Několik nás cestovalo i na trati z Děčína do Oldřichova u Duchcova. Cesta vlakem do Oldřichova byla okořeněna jízdou člověka ve vysoce povzneseném stavu, který vůbec něvěděl která bije. Nakonec byl z vlaku vyveden za asistence Policie ČR.

Jinak řepa byla v sobotu super, škoda jen toho počasí. Podle infa obsluhy vlaku IDS bude prováděna manipulace pouze v dopravně Lobodice. Avízované odstavování prázdných souprav v Tovačově padlo. Pokud jede štěrk bude IDS se soupravou uhýbat do Kojetína - škoda.
Něco málo fotek z první jízdy v neděli:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám také pár fotek z vozby štěrku z předešlé neděle. Standartní sestava kocourů - 742.390 (vlaková) + 742.262+293 (postrk). Odvoz 1.soupravy z Kojetína do Polanky zajistila 182.038.
1.souprava nad Uhříčicemi, postrk se vrací zpět na Skašov
 
 
2.souprava na okraji Kojetína
 
 
182.038 se soupravou v Kojetíně
 
 
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda pánové......nádherný fota......
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2671
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že je především potřeba poděkovat Eastern Sugar a Evropské komisi, že se podařilo zavřít cukrovary v Kojetíně a Němčicích.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot - ano, Ó Evropská unie, omlouvám se, že jsem proti Tobě remcal, bez Tebe bychom podobné záběry asi nepořídili:

 
 
 

 
 
 

To byla dnešní řepa a nejen ta...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se prohrabával starými výstřižky z novin a objevil jsem mezi nimi tyto články. Psalo se o tom kolem roku 1995. Koukám, že k obnovení osobní dopravy na tovačovce tenkrát mnoho nechybělo.
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace