K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji » Archiv do 17.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže Viamont má centrum v Chemičce a já určitě rozpadavájící hajc k ničemu nepotřebuji. Nemíním mít vlastní opravnu lokomotiv, jsme toho názoru, že lépěji to budou dělat ti, kteří to dělají na plný úvazek. Takže naše mašiny udržují zčásti DKV ČD, zčásti dílny v zahraničí, například Alstom ve Stendalu nebo HWB v Žitavě. A pokud jednou přejdeme na Herkulesy, tak si to bude udržovat stejně Siemens a pro nás se ta kusá kolej na odstavení vždycky najde.
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Petr Šimral
Možná je to brutální, ale zato z jedné vody načisto.Takhle se s touto částí města budem vypořádávat dalších dvacet let a nové autobusové nádraží s přestavěným železničním bude jen a jen prérií pro kvadraticky narůstající počet tamních obyvatel. No přece si nebudou dělat bordel tam, kde už je. V novém prostředí je změna přece viditelnější a víc je to baví.
Normální lidi se budou tomuto místu vyhýbat, takže i kdyby silnice vedly kolem křížem krážem, kdo nebude muset,tak sem beztak nepáchne.
PS Rád se budu plést.
PS-1 foceno v roce 2003 z motorového paraglajdu
 
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.23.42
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:29:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick : Chemička není v centru, ale na okraji.
Letec : Ne kvadraticky, ale přímo exponenciálně ! A bohužel i žlutý. Proti těm bych vůbec nci neměl, kdybych tak trochu netušil, jak hodně se otěžují dodržovat například daňové zákony.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1964
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:54:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, když jsme u těch žlutých v Sokolově. Docela jsem při mé návštěvě místní nádražky, že se z ní stala asijská nálevna... Co si pamatuju "jídlo" jsem tam nikde nenašel.
Nevíte jak dlouho tam Ťongové točí?

(Příspěvek byl editován uživatelem pepa_kox.)
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6634
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 09:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to ti nepovim, já tam raděj nelezu. když už, tak hospoda na 16-tý. (koleji)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 09:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa Kox:Nevím přesně od kdy, ale 8.12.2003 mě už nějaký Ho Či Min obsluhoval.
No jinak s jídlem v sokolovské nádražce mám vlastní zkušenost asi z roku 1998.Nejdřív mě zarazilo osazenstvo - 90% negativů zbytek "naši".Ale většinou to byli chlapci "malovaní".Měl jsem docela strach.Potěr negativů okupoval hrací automaty.
Na dřevěné tabuli bylo napsán výběr jídel."Tláča, sekaná, párek".Přemýšlel jsem co bude nejmenší zlo.Když přišel výčepák, tak jsem požádal o párek.Odpověděl:" K jídlu nic není, dej si pivo.", než jsem stačil něco říct, už jsem ho vyfasoval.
Ještě si pamatuji, že v březnu 1993 jsme s kámošem na čundru navštívili nějaký podnik proti sokolovskému nádraží.Bylo to vedle, nebo dokonce přímo v budově ÚPV.Tam měli dobrou čočkovou polívku, ale v 7:00 ráno už jim kromě točeného došlo i lahvové.Podle osazenstva tam byla slušná spotřeba.
Varování věků.......
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:07:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už tu sou nový poprny ...
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm negativům:
Dva hlídkující policajti koukají, jak se zatáčkou řítí náklaďák, zatáčku trochu řízne a přejede tmavočecha. Zastaví, začne couvat a přejede ho znova, zastaví, ještě mu znovu přejede hlavu a zmizí v dáli.
No viděls to,říká policajt kolegovi,
to byla brutální sebevražda!!!

PS Asi to tak úplně do této rubriky nepatří, ale fakt jsem jinou vhodnou na K-REPORTU nenašel.
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se doslechl, že by se měla teď v pondělí uskutečnit přeprava dvou sergejů z Nymburka do Německa. Dopravu snad zajišťuje Viamont Hektorem 720 604-8 přes Sokolov a Kraslice. Tam to snad převezmou Němci a potáhnou to dál. Jestli o tom někdo ví víc, napište. Díky MH
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:57:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo z Buštěhradky. MH

 
 
 
Burak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nemá chybu, ale ten na tý 774 701 je koukám taky fotograf :-D to se fakt povede jen málokdy, předpokládám že je to focený z 730, rád bych viděl jeho fotku :-D
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Burak.
Tvoje předpoklady jsou správné.
Jinak zítra pozítří budeme měnit ramena mezi KV a Chodovem. Tak si vem do školy foťák. Až pojedeš domů mohlo by se ti něco povést. MH
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:35:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdá, že si ten rušňovič 730ky zastavuje, kde chce !
Burak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 16:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letče, bohužel já chodím do školy v Sokolově a domů chodím pěšky, bohužel.
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 20:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Burak:jeho fotka by se dala splašitJinak když je tam ta 774,ve středu přijede z Jihlavy její kolegyně 774 702 a počítám že od pátka bude pravidelně nasazena,bude mít led diodová světla atd
 
Hytlák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 21:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dorazilo do Sokolova tohle: 720604-8 + Raj + 781444-5 + 781548-3 + Raj + Raj
Ty Rajky tam měli kvůli brzdě, neboť ty vraky sergejů nebrzdily. Prý si pro to zítra přijedou němci a sergeje si zase odvezou po Kraslický. Do Sokolova to dopravoval Viamont.
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 22:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak když dovolíte, přidám pár fotek z dneška. MH

 
 
 
 

 
 
 
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1856
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 09:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta třetí je parádní.
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 10:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hytlák: Nebyly by nějaké fotky?

Letec: Nádhera.
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 10:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto bylo psáno dne 15. října v sekci trať 120: Dnes dorazilo do Sokolova tohle: 720604-8 + Raj + 781444-5 + 781548-3 + Raj + Raj
Ty Rajky tam měli kvůli brzdě, neboť ty vraky sergejů nebrzdily. Prý si pro to zítra přijedou němci a sergeje si zase odvezou po Kraslický. Do Sokolova to dopravoval Viamont. Nevíte o tom někdo? A nejsou fotky??
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6657
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 11:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a tohle tady o pár řádků vejš:
Dnes dorazilo do Sokolova tohle: 720604-8 + Raj + 781444-5 + 781548-3 + Raj + Raj
Ty Rajky tam měli kvůli brzdě, neboť ty vraky sergejů nebrzdily. Prý si pro to zítra přijedou němci a sergeje si zase odvezou po Kraslický. Do Sokolova to dopravoval Viamont.


kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 12:44:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo - Zůstaň v klidu. Přijeli za tmy a odjeli nejspíš též za ranní mlhy.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6658
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 13:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aspom nemusim smutnit, že jsem šel do práce :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2573
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 22:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě fotky už v Německu z dneška jsou v novinkách na http://www.lok-report.de/.
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 19:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, proč se dnes odpoledne nejezdilo po 1. traťové koleji mezi Sokolovem a Novým Sedlem?
Chodec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 14:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár fotek z roku 2004
 
 
 
 
 
 
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 00:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati 179 bude nová zastávka.
http://www.mestocheb.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=5091&id_org=5091&id=627087&p1=0&p2=&p3=
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chodec: zajímavé fotky, kde jsou ty časy :-(
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6700
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přejezd v tuhnicích má být vzrušen a nahrazen podjezdem. realizace - až budou prachy.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Burak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na R615 byl na konci řazen měřící vůz MVPTZ96 a dle zvedlého zběrače měřil...

Foto dodám později.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6709
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 07:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo včera se měřilo. R 610/617 to mělo jet.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera když sem jel Šohajem do Varů sem si všim při průjezdu v Dalovicích, že kusá kolej blíž k SSŽ je vytrhaná stylem cik-cak v délce asi 100 metrů
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je 5. SK a je to určitě víc než 100m (nespojitě). Léta na ní před modernizací stály odstavené správky. Stachanovský výkon předvedla roku 1995 místní traťovka, když ty správky odtáhla, kolej vyloučila, podbila, upravila GPK, načež se správky vrátily na své místo Úžasné hospodaření ...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sonic Neděle, 02. září 2007 - 13:13:35
Nevěděl byste někdo frekvenci/kanál sokolovského posunu (osobní, případně ranžír)?
Díky.


osobní simplex 11 - 150,850 MHz
ranžír simplex 05 - 150,475 MHz
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2024
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby to snad někoho zajímalo, dnešní Mn KV - Bečov a zpět byl odřeknut pro nedostatek vozů.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:11:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 15,43 prjůzd nákladu v Ostrově nad hřbitovem s vlakovou v brejlovci (asi 13) a přípřežní lamínátkou.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 9-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W: 079ka! 013 je
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 079 sem viděl ve středu za Kláštercem, když jela směrem na Kadaň-Prunéřov. Vezla si cisternu, jeden "dobytčák" a 2 plošiňáky ř. Res
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Hytlák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 10:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po poruše osobářskýho Esa u Kadaně se muselo dát nákladní Eso na osobní dopravu. No a místo nákl.disp. Esa vytáhli tu 079.
Lakro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem na této, mimochodem ,snad nejhezčí trati nebyl hodně dlouho. Takže vjezd do Dalovic je určitě jiný.
 
Ale příští rok se tam určitě podívám!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6727
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a hlavně je jinde. už před tim obloukem.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
z Děčína
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.7.25
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 09:15:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj Bobo, v diskuzi o Děčíně a okolí chce diskutující "750.371" provést "ožrání se a zapálení 830+Bixy" z radosti že se toho zbavili. Nehodilo by se to pro tvé občanské aktivity? Zabednit okna, zatlouct dveře, nahnat, zapálit...
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 06:26:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cheb - Lipová vypukla patkizace. Nevíte co je tam za stroje ?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6779
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a příští týden tam pojede měřák na troleje. pha-pl-ch- vojtanov a po přespání z5. detajly nevim.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendluje tam nějakej modrej tranzistor, s nálepkou Pepšli koly a pár montážních vagónů, nic víc sem neviděl. Strašně se mi líbí ten Jezevec, jak jezdí s osobákem, to je mordor.
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2956
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

in Petschau byla fčéra odpoledne MD-1
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 20:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady sem si dovolil na ochutnávku něco méně vídaného, aspoň u nás
 
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 21:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Osobní 11 na simplexu, ranžír 5. Ale kolik je to v MHz netuším.
Pes38: osobní simplex 11 - 150,850 MHz
ranžír simplex 05 - 150,475 MHz


Díky. Trochu jsem to zkoumal a zjistil jsem, že komunikace s posunem teď v Sokolově probíhá na kanálech 31 (osobní) a 25 (ranžír), tj. frekvence 158,250 a 157,875. To se to změnilo, nebo některým vozidlovým stanicím "chybí" prvních 20 kanálů?
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska po 16. hodině v Sokolově na osobním Sokolovská uhelná do Sedla (vlak 69021) dobírala postrk. To je běžné?
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A asi kolem 15. hodiny v Sokolově stála podbíječka Sokolovský uhelný - nevíte někdo, jestli to souviselo s tou dnešní a včerejší výlukou na kraslický trati?
 
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik: co je na té fotce divného?? A co to je za loko??
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:08:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě přidám jeden dotaz: Nevíte, odkud/kam (resp. s čím) se vozí kontejnery do/z sokolovské chemičky? Dneska večer jsem viděl, jak z chemičky přivezli celkem tři ČD Sgs s 2*2 a 1*1 krátkým kontejnerem. D'.
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sonic:A co to bylo za loko 774 bo 724?Bežností to není,bud to byla zkouška té postrkové loko,poruchou nebo to bylo zapříčiněno tím,že je najeto již na zimní provoz a do Citic jezdí dvě osádky s dvěmi lokomotivami.
Zatím to probíhá,díky mírným klimatickým podmínkám,tak že když nestíhá jedna vyjede na pomoc i ta druhá.
Domnívám se když se ta první/1/,která jela z ETI jako lv na Vřesovou,dozvěděla o tom,že jede i ta druhá /2/ vyčkala na ní v Sokolově nebo to mohlo býti naopak 2 vyčkala 1 která jela jako lv.
O tom plasru nic nevím možná někdo napoví více...
Nevíte náhodou někdo o jedmom fotoušovi co zběsile fotil 774 701,12.11,odpoledne v Sokolově na osobním?
Jo a když jsme tak u toho na ETI jsem místo obvyklého lega,jehož kapotu jsem zahlédl u jedné haly, poprvé po čase viděl sloužit tu zelenou rosnu
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ty dva seběrače se tak často zase nevidí a kord ne u nás, tady vždycky profrčí plechena se zadnim sebíračem.

Co je to za koko loko bohužel newim, SPZku sem už nestihl vobšlehnout.
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 00:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ferii:
Díky za info.

A co to bylo za loko 774 bo 724?
No to právě bohužel nevím. Ja jsem byl na nádraží jenom chvilku, s tím postrkem jsem to zjistil až když jsem večer procházel záznam z VOS. Maximálně, že na mašině vpředu byl asi "Roman" .

Nevíte náhodou někdo o jedmom fotoušovi co zběsile fotil 774 701,12.11,odpoledne v Sokolově na osobním?
Ha, já jsem ještě nikoho jiného v Sokolově neviděl.
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 08:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno cca. 7:20 Lipovou směr Plzeň projížděl nákladní vlak v čele s loko 363!!! Vzádu se vezla nějaká plechna.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hanzhonzik.)
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
kutipe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.41.115
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 13:15:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hanzhonzik: na dva sběrače se loko opravdu moc často nevidí ale že by to byla nějaká velká atraktivita se taky říct nedá, je to většinou při namrznutí trolejí nebo dešti, záleží na strojvedoucím!
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím, že tato zpráva není to pravé na diskuzní forum. Ale nedá mi to, abych alespoň nezmínil, že tratě karlovarského kraje včera v podvečer navždy opustil Honza Skoupý. Roky jezdil u Č(S)D. Před dvěma lety přešel k Viamontu.
Od včerejška zřejmě sedí za kniplem nových nebeských jednotek a převáží cestující mezi zastávkami NEBE a RÁJ.
Ahoj a jezdi bez nehody.Milan Hrudka

 
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik: Podle siluety je to 242.242-6
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sonic jo to newa s toho se nestřílí,jo a pokud to byl tedy on nebyla by náká špona?

Hanzhonzik: nebo taky 242 239-2

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace