K-report
 

Archiv do 18.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 750, 752, 753, 754 » Archiv do 18.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blofelde, na předpisy jebu , prostě generálka. To, že se to každej rok jmenuje jinak...

To, že v Nymburku se dělá jen taková větší údržba (ve většině spíš rozebrání funkční lokomotivy ) je všeobecně známé. Ale třeba 754.012 byla z ČT a moderna nikde.
Jestli se ty serepetičky udělaly kvůli řidičákům, tak to potěš koště. Nejdřív, ať se vyrobí ke každý hydře řidičák (dyk se to snad dělá kvůli nim), a potom se můžou začít dělat taky pro soupravy s lokomotivou. Tohle je přesně ta chybějící koncepce u ČD. Vyrábí se po kusech a rozsévá se to po celý zemi a do toho si jedno depo vzpomene využívat řidičáky pro něco jinýho, kde to sme!

LED-diody - dobový trend, vyšší pořizovací náklady a zřejmě vyšší životnost - souhlas. Ale vysoký efekt?? Jako kde? Když je tma, tak prostě není vidět jako ve dne. Pokud člověk chce něco vidět na trati (i když nic k vidění tam není ), tak si stačí rozsvítit i stávající světla.

A neboj, nejseš sám, spolu s tebou neřeší vzhled lokomotiv celej svět, pohleďme na stroje z posledních let.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prostě generálka. To, že se to každej rok jmenuje jinak...

Až na to, že se to "každej rok" jmenuje právě hlavní oprava...
Mourek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: Pokud budou v budoucnu 754 jezdit v budoucnu s řidičáky pak ČD projevují neobvyklou koncepčnost, protože místo byť opravených klasických 754 budou mít flotilu lokomotiv s dieselem z 70. let, ale provozně spolehlivých a schopných vyhovět dopravě 21. stol.

Na mašinách už není "zastaralá analogovina", ale řídící systém, který je co do modernosti srovnatelný s říďícím systémem lok. 380, jednotek 471.

Pozn. UIC zásuvky jsou dvě, protože se u 18-žilového kabelu musí propojovat obě dvě vedení najednou. Vozidlo má pak skrz 20 žil(1-16 paralelně a 17, 18 jsou zvlášť od každé zásuvky). U 13-žilového je jen jedna a propojuje se tudíž jen jedna.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mourek.)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Savik: sice chápeme, že posun při objíždění soupravy na obratu (obzvláště v hlavové stanici) skýtá více příležitostí k šotoorgasmům, ale taky vidíme, že to poněkud zdržuje provoz, proto ty řídicí vozy. Nebo že by v D,F,I,CH i jinde byli tak hloupí...?
A právě proto byla 018 modernizována natolik, aby co nejvíc věcí bylo dostupných i z řídicího vozu, aby se nemuselo lítat dozadu. Třeba i takové přepnutí na nouzovou jízdu (když je něco s topňákem nebo s některým z měničů).

LED diody jsou ani ne proto, že je od nich daleko vidět, ale že jsou naopak zdaleka vidět ony. Stejně tak se zavedl ten trojúhelník, aby šel potmě rozeznat vlak od auta na souběžné silnici (v cizině je to asi trápilo víc, protože na dobrých tratích není vlak slyšet na kilometry daleko).
Dálková světla dole se ukazují být lepší, protože mj. tolik neruší pohled na návěstidla (někdy je i trošku opar, že). Nahoru se reflektor dával na páře proto, aby se nerozbil a aby nepřekážel ani do něj nepadal bordel při čistění dýmnice. A pak už se to tak prostě dělalo vždycky (tzv. §1)...

Výlet do Skalice byla zkušebka na trati, TBZ se má jet snad v úterý nebo tak nějak. Ono je taky potřeba zaběhnout brzdové špalky, aby při té TBZ nevycházela hausnumera.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mourek
Ještě jednou s těma žílama. Mám v tom nějaký hokej. Nejlépe dodat obrázek prosím. Děkuji.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2917
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže to shrneme - 754.018 je úplně k ničemu, protože:

- na čumák nepůjde nalepit ČD
- diodové pozičky vypadají blbě
- rám je šedý a kolem nárazníků trčí nějaké šroubky
- reflektor patří na střechu, protože to líp vypadá
- lokomotiva je vůbec nějaká divná, je na ní moc tentonoců a těžko se bude uvádět do stavu po vyrobení, pročež už teď je vyřazena z chovu a nemá nárok na zařazení mezi muzejní stroje

Kdyby byli Hajnej s Mourkem co k čemu, tak nevymýšlí takové pitomosti a nechají mašinu přestavět do původního stavu, například zajistí nahrazení sloupků závěskami (na fotce to pak líp vypadá), doporučuje se demontáž rolet na stanovištích (z výroby tam nebyly a stažené kazí fotky) a nakonec by mohli brigádnicky celou mašinu natřít červenou barvou na plot...
Cargo? Co to je? Neznám!
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a na čela pod okna nalepit pěticípé hvězdy (byly tam přece už z výroby).
Tak jak jsem žil,žiju dál
T6791225
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neví někdo kolik je v ČR 753 ?
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add mickeymouseLET:jako vždy za
018 je mrtva ať žije 018
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se vrátíš na minulou stránku, na 15. listopadu, tak tam to Manemb vypisoval, jak provozní, tak neprovozní.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 11:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brňáci, závidím vám. Kdby se tak nějaká brejle na způsob 754.018 proháněla mezi Libercem a Děčínem. Chjo, je to tady samá hydra, šukafon nebo hypernova
Zlaté časy - Moderní časy.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2921
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale třeba 754.012 byla z ČT a moderna nikde.

754.012 už má nějakou modernu dobrých 6 let:

 
 

Největší nevýhoda toho zařízení spočívá v to, že se tomu nastaví 40 a ono to jede 40, zatímco ten původní aparát měl při konstnantní Vp rozptyl Vs podstatně větší... Mimo to má 012 třeba i ty šroubky u nárazníků a to je další důvod, proč ji nefotit...



Mallard: ...a na čela pod okna nalepit pěticípé hvězdy (byly tam přece už z výroby).

No to je přece naprostá samozřejmost!
Cargo? Co to je? Neznám!
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A eště tam bude potřeba domontovat držáky na praporky a držáky na tabule typu ,,Zdravíme 1. máj!´´


Fantomasdc: Možná vám tam Cargo někdy pustí nějakou reko753 po vzoru 018ky.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od doby kdy se začlo dávat na mašiny jakési ČD už brejlovce nefotím
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4618
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se Vám stále na té 754 018 nelíbí?Asi je vidět, že do toho pouze blbě kecají, ty co na 754 013 asi nikdy nejeli.Jako strojvedoucí v Brně bych s ní byl spokojený...pač ty píč..co tu melete okolo jsou k HOVNU a na to se nejezdí.Prostě si zvykejte, že ty světla jsou podle nějakého nejmenovaného předpisu.A CZ LOKO ČT se dle něho řídí, tedy i dle požadavku zákazníka
Tak se těšte, až vyjede 754 050, bude opět další kritika..Snad aspoň proti laku nic namítat nebudete.Už jsem slyšel i na lak 754 018 kritiku...

Mim. 754 018 má pěkné zářivky na stanovištiA moc krrrááásssný rozváděč

A co byste říkáli na 754 057 až vyjede z DPOV Nymburk, modrá se žlutým bleskem, diodový světla, zásuvky...atd..Nedejbože už s motorem CatrpillarTo by asi byla hnedka pro ultrašotouše mašina do šrotu
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád sníh!!!Cargo, co to je????
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vivatfrance: Takže 018ka je dostatečný podnět k tomu začít znovu, ne?
Ale malé čd se na ni asi vejde.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se teda 018ka celkem líbí, rozhodně lepší, než byla . A na 050 a 057 v nových kabátech se taky těším. Samozřejmě pokud nevylezou zelenošedé bez blesku.
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add 754 037:už jsem si koupil novej film:-)
a že je 018 lepší než byla to potvrzuji,absolvoval jsem na ní poslední jízdu před dílnami na R668,dojeli jsme akorat do Rapotic kde odešel topňák,než pro nás dojela IdSkova 4022 stihli sme dorazit jeste asi 10-30 km rychlosti do Studenca kde 018 definitivně řekla"chcu do dílen".4022 nas poté odtáhla do Jihlavy,kde na nas na zpozdenem rychliku cekala 4016 zpet do Brna.I když já vlastně ještě nevím jak ta naša novinka jezdí:-)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
Tu červenou barvu - plotovku bych tam směl napatlat válečkem? Já že štětkou maluju nerad...
Tabule "Ať žije 1. máj" by šly nahradit naprogramovánm příslušných hesel do IS, dokonce by se mohly objevovat automaticky podle data, ne...?

Manemb: kterej rozváděč maj´ na mysli? Ten brzdovej asi ne, žejo...?
Kojak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní přeprava aut z Turnova se trochu protáhla,753-187 musela čekat na postrk až se vrátí z Jeřmanic 742-454.
Bylo toho 680tun.
 
 
 
abc123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:12:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A foto stanoviště 018 s tím 10palcovým displayem a rozvaděč plný krabičky MSV by nebylo?
Mourek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vivatfrance: Novinka jezdí, asi tak jako když vezmete 1166 kW a postrkujete tím 73t.
 
Omlouvám se za kvalitu, lepší budou časem.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2922
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:01:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej: Tu červenou barvu - plotovku bych tam směl napatlat válečkem? Já že štětkou maluju nerad...

Zamítá se. Válečkování není technologie konce 70. let, utrpěla by historická hodnota lokomotivy!!!

Dorazil mejl?
Cargo? Co to je? Neznám!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2923
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mourek: 1,5 kA při 75 km/h, to je slušné...
Cargo? Co to je? Neznám!
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch, co to je v těch brejlácích za bastly? Čtvercové přístroje pod kulatými výřezy, vypadá to pěkně amatérsky. Chápu, že sehnat dneska kulaté přístroje je problém, ale co takhle udělat nový plech? Já vím, na tohle to nejezdí, ale.......
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: třeba to byla dělostřelecká příprava na to, že jednou na displeji budou taky hranaté...
Mamba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle fotky se mi jeví, že displej na 018 je stejný co u nás dosazují na řadu 843. Na tom našem je logo MSV Elektronika, takže předpokládám, že 754 "tuninguje" stejná firma. Hlavně, že tam není Lokel, to by jste daleko nedojeli.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 078 z PJ Klatovy v Žel. Rudě-Alžbětín.
 
 
Mourek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 10:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mamba: Máte pravdu , podle posledních zpráv minimálně na 843.007 povyrostla čísla u budíků na hlavním obrázku .
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 10:05:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl:??? Jaký bastly? Byl jste někdy na čtyrkovém brejlovci? Ty totiž mají hranaté ampérmetry pod kulatými dírami vod narození (§1).
(V ČKD asi neměli hranatej vrták :-))
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6798
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 11:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nepochopil autorův umělecký záměr
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co začalo hořet dneska ráno na 754 074 ?
Tak jak jsem žil,žiju dál
Jimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pánové 750 308 jde do carga
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zejtra je státní svátek, dá přesto něco brejlatého očekávat v Turnově a okolí?
Dík
Nespouštěj oči z tratě!
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2408
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 21:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimi:
Jo to určitě Odkud máš tyhle kvalitní informace?

Marťa:
Na jisto ne, ale nejmíň jeden vlak pojede z Liberce do Polska a v + jezdí i vlak do Nymburka.
Jimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 21:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka- myslíš že to není pravda? pokus se nějak přesvědčit budu rád když nepůjde!!! a odkud máš ty takový kvalitní informace?
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 05:51:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byla hnedka pro ultrašotouše mašina do šrotu
Logicky, stačí srovnat a je to jasné, která patří do šrotu
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 05:53:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak mi uteklo to srovnání, tak tady je :

 
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 07:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak alespoň 754 074

 
 
 
http://www.844001.uvadi.cz/
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 09:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimi: Já mám od lidí, kteří jsou dost důvěryhodní, informace jiné, tj. to že 750.308 zůstává u ČD!
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 09:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Exslovenská 750.202 patří stále ODOSu a je v současnosti pronajatá jiný společnosti,nebo jí ODOS prodal?Nějak sem si naní včera nevšim žádný nálepky provozovatele.
Nad ní stál otec se sekerou v ruce
divně se kýval
zdálo se mi dokonce,že se usmívá
byl sem ohromen
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754.054 dnes na Nexákovi...
 
Yeah Federace zlínských fotičů
Bizon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec:754-045 Jinak 754 054 je Na slovensku
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4508
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na tom diagnostickým panelu u 018 něco najít to stojí za to teda:-)ty čísla se mohli udělat ještě menší aby se toho tam vlezlo ještě víc...
Na štrece za jízdy rychlostí třeba těch blbých 60km/h se to bude opravdu dobře číst:-)

Kampak asi pudou bokem odstavené 750.077, 159, 214 a 175??
 
 
A kam asi pude 750.176??kam je teda asi jasné ale pro koho...
 

 

A zdá se mi to nebo je ta kabina nějak víc poničená??asi sem si ji dříve nějak víc neprohlížel...
 
Cargo nebo ČD oboje dopadne jednou stejně...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4630
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš ČT
Kdypak jsi byl v depu?To je dneska?
Ta poslední je 750 302, ale boudu má z 750 285.A takto to tam už je od začátku
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád sníh!!!Cargo, co to je????
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4514
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:
ve čtvrtek a ty čísla vim, jen sem si nikdy nevšimnul, že ta kabina je tolik poškozená, zdálo se mi jak kdyby tomu někdo ještě víc pomohl než nadělal ten strom...
Cargo nebo ČD oboje dopadne jednou stejně...
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo čísla těch brejláků co se budou přestavovat na 755??popř. fotky jesli někdo nemá?
Možná už se to tu nebo někde jinde probíralo....
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Jimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa- taky jsem si myslel do včerejška že 308 zůstane u ČD ale prý kvůli velké nádrži odchází, ale nevím jestli odejde aji 103, 275, 277 možná jedna z nich zůstane.
Kojak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší a dnešní Péenko 63411 v pěkném a hnusném počasí:
 
 
 
 
 
 
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4635
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimi
Ale vždyť i přeci pan Mašinka tvrdí, že 750 308 zůstává u ČD

Kojak
Tak ta 753 352 je opravdu moc

Já přidám 750 346 z průběhu MVY
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád sníh!!!Cargo, co to je????
Čouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:35:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to vlastně se 750 302 a kabinou z 285tky?
Bylo nebylo jedno depo Meziměstí, kde dlouhou dobu měli brejlovce. jedním z nich byla i 750 285 opečovávaná blesková krasavice s bílým muflonem mezi okýnky a nádhernými komínky. jednoho dne byla převedena do depa Trutnov, kde už nebyla tak hezká :-( Jednoho dne vytahovali mašinu z "hangáru" a pracovník ČD nezajistil vrata. Do vrat se opřel vítr a bum! bylo po kabině. proto taky 285 dostala novej lak a byla na ni provedena vyvazovací oprava.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4520
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čouda:
Ona ta 750.285 nepotkala strom??vrata by tu kabinu snad takhle nezdevastovali ne??
Cargo nebo ČD oboje dopadne jednou stejně...
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kojak:
Ty Hodkovice parádní

ManeMB:
A co na to říká pan Mane "šestkrát zrušená 187" MB? Já bych raději 308 viděl v Nymburce, alespoň jedna podílnová mašina v záplavě zpola neprovozních pekáčů ála 013, 061, 252. Mám ale obavu, že ani ta největší nádrž tomu nepomůže.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4644
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka
"šestkrát zrušená 187"
Proč jako tolikrát?Snad byla pouze jednou v plánu návrhu na zrušení
Kdyby jsi viděl tenkrát ten papír, tak budeš mluvit jinak.
To samé asi u 750 308, je zajímavé, že už to pár lidí, co jsou bohužel na jiném místě než my tady věděli v březnu, ale to také tady spousty lidí vyvracelo, že bude nadále pod ČD
Mě se vůbec nelíbí, jak tady spousty lidí někoho napadá, uráží a pak stejně(Tedy aspoň občas)to tak dopadne, jak bylo v předběžném plánu.Kord, když ten člověk nevidí, jaké jsou v pozadí kulišárny...

Na Nymburk jsem také moc zvědavý, co nakonec vše spadne za 750 do Středních Čech
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád sníh!!!Cargo, co to je????
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 00:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co nakonec vše spadne za 750 do Středních Čech
Třeba 013, 061, 103, 163, 213, 252, 275, 277, 330, 333, 338 a třeba taky ne.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 08:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen pro zajímavost, 750.252 v Chomutově, a před týdnem na Mn Rokycany-Mirošov 750.330, ale to sem nikdo nenapíše!
Klidně ať 750.308 dají pod Cargo, brňák má mašin dost. Alespoň si pořádně zajezdí, takový 67681 (uhlí do Vdf) nebo plechy do MB, to by byl záhul, a ne nějaký 4vozový Os kolem Brna.
Mourek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 10:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Diagnostika 018 je udělána k diagnostice ne k sledování za jídy ...
Za jízdy se kouká na skoro stejný obrázek co mají 843.
Petan363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_čt: já fotil toho Brejláča 29.9.07 na Den železnice a zdá se mi ta kabina pořád stejně rozbitá
 
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petan363: Já si myslím, že Luboš to myslel tak, že když byla ta kabina na té 750 285 tak si myslel, že to tak strašné nebylo, ale až teď zjistil, že poškození bylo větší. Alespoň takto sem to pochopil já. V ČT to určitě víc neničili.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace