K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Archiv do 17.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 10:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Ale vždyť se výše píše, že ty vozy nemají otevíratelná okna!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 11:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa to je nějaký nesmysl, vždyť jsem v tom jel několikrát... ano, některá okna jsou neotvíratelná, ale že by všechny, tak o tom pochybuji... navíc má dobrou nucenou ventilaci.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
xyz115
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.57.224
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:17:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spekulace všech o Bimz a Bimdz jsou hezky úsměvné, ještě ani jeden diskutující se netrefil do typu odkupovaných vozů a jejich technicko-komerčního stavu, nasazení také střílíte jako smyslu zbavený, snad jen ty Ex Praha - Brno se dá považovat za trefu do černého.
Ale hlavně, vozy tady ještě nejsou, tak trpělivost, dejte se na modlení, ať jich aspoň ta stovka přijde. Bohumín - zapomeňte.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:33:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bimz a já (očima cestujícího): Jezdím tím často z Plzně do Prahy (a často též Aimz, ono se to liší minimálně). Proti ČD koženkovým evergreenům by to byl veliký pokrok a velmi dobré řešení.

Nicméně s chybičkami, které nevím, jestli bude někdo u ČD chtít řešit:
1. mnohé vozy mají velmi zašlé a ušmudlané sedačky - pochybuji, že je DB před "výhodným" prodejem vymění nebo přečalouní - a u ČD to už nehrozí vůbec. Omšelý vzhled je tam větší problém, než klimatizace - ta mi tam nikdy nechyběla.
2. vozy nejsou plně tlakotěsné (při náhradě vozů B v tom nevidím problém) a mají "traťové" WC s klapkou. (časem možno zrekonstruovat)
3. Tyto vozy mají velký problém s topením na "našich" soustavách. Často z Plzně do Berouna a zpět netopí. 3000 V střídavých neumí, ale pokud je strojvedoucí nakrmí 1500 V stř., měly by topit jako fík. Ale netopí. Mnohem horší je, když některé vozy netopí naopak z Berouna na ss. V Praze hl.n. je krátký obrat a v mrazech je z výchozí stanice ve vlaku slušná sibiř a teprve za Berounem se objeví náznaky topení, ale o teple si lze nechat jenom zdát. Velmi časté i ve vozech 1. třídy!!! V Praze si proto vypisuji do KMB třídu podle toho, kde je teplo. I kdyby to pak v Berouně přestalo, tak už se nějak dá dojet, než to vymrzne.
4. historická poznámka pro nepamětníky: vozy jsou sice reko Weiden, ale na mnoha z nich dělala hrubé práce hned na začátku 90. let tehdejší ŽOS Plzeň. Zkušenosti využity pro Beer.
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joze Plecnik: nevidím rozdíl mezi hnojem na fotce a Bix 020...

Ad. Bimz a Bimdz: kdyby místo nich byly raději ty Bomz.. Mohla by tak být krásná ucelená série modernizací z Bmee, Bmee ex Amee a Bomz ex DB. Tohle je fakt unifikace jak
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takto putovaly do Rumunska,takže takže jedna z dalších várek půjde třeba k nám....Ještě v nich byly směrovky
 
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:46:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz115: díky za zajímavou info, která se tu objevila než jsem odeslal svůj Bimz příspěvek. Takže Bimz nikoliv. Abych si i já "vystřelil jako smyslů zbavený", co ty třeba ty vozy, co si chtěl pronajímat Railtrans? Nebo na ty už si vystřelil někdo jiný?
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 12:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: když se podíváš na sedák v Beer, tak je to to samé jako Bimz (sešlost). Jinak Aimz se od Bimz liší leda tak polštářkem pod hlavu. Jinak zkušenosti z rekonstrukcí Aimz a Bimz byly využity pro piváky. O těch se prvně uvažovalo dokonce jako o 1. třídě... Jinak to topení - s tím má problém jak Aimz a Bimz, tak samotné Beer, takže sečteno podtrženo ty vozy jsou de facto unifikované, rozdíl je akorát v uspořádání interiéru - Beer má postranní chodbu.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 13:38:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Ještě je rozdíl v tom, že Aimz jsou reko jedniček s 10 oddíly a Bimz dvojek s 12 oddíly. místa v Bimz opravdu není mnoho, proto ta pětimístná kupé s odsunem protilehlých sedadel o 1/2 sedačky, aby si cestující nelezli mezi nohy.
Minulou zimu často jezdily na jedné soupravě 2 Aimz, přičemž jeden byl náhrada Bimz. Často ten dvojkový topil a čistokrevný jedničkový netopil a nikoho ani nenapadlo polepení "2" přehodit z topícího na netopící. V Německu to topí v pohodě, takže to Němec neřeší. Byl jsem s tím párkrát v Mnichově a nikdy nebyl problém.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36970
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 21:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi:
Ano, tak nějak, neměl jsem čas to topení rozepisovat. U Beer je sice topení taky lecjaké, ale tam to prý je problém především regulace (čidla teploty), což by se snad nechalo vyřešit.
Zašlé jsou sice sedáky u Beer taky, ale u Bimz je to kvůli světlosti mnohem více vidět.

Jinak bych se o nasazení moc nedohadoval. Když si vezmu, kolik je teď na síti odstavených vozů (ono jen v ČB a jinde to moc lepší nebude), kolik vozů by bylo potřeba na pokrytí turnusu a přiměřené zálohy, tak budeme rádi, když ty Bimz zajistí aspoň nějakou vozovou zálohu a možnost ty největší šroty, u nichž už se opravy nevyplatí, vyřadit. A když někde bude jezdit lepší vůz než předtím, tak to bude jedině dobře.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 01:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bez topení se obejdem :-) Bimzy maj těsný okna,tak to pár lidí zafuní.Což třeba ani u přecpaného Bp není uskutečnitelné . :-):-):-):-)
mrtvej šukafon,dobrej šukafon
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 11:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mě ještě tak napadá - já bych místo 100 vozů Bimz koupil od DB za stejnou cenu jeden pořádný InterCity Expres. Ten by pak mohl jezdit třeba Ex Brno - Praha.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 13:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: ale až po zmene sústavy na 15 kV/16,7 Hz (samozrejme brať s nadsázkou)
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 13:42:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no popravde radsi ty Bimzka :-) Nic proti ICE, ale tady by to nemelo smysl, zatim.
Kermit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 15:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.zelpage.cz/zpravy/5467

Bimz a Bimdz jsou ex-DR (Halberstadt)
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 17:45:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kermit: Dovolil bych si nesouhlasit. Bimz jsou ex DB, Bomz jsou ex DR. V uváděném zdroji je to patrně blbě. Viděl jsem v ŽOS Plzeň, z čeho se Bimz dělaly - z klasických DB "béček", co jezdily dřív na mnichováku. Švestkově modrý spodek skříně, krémový vršek, hnědá pohodlná polohovací sedadla po 6 v kupé, 12 kupé ve voze, kovové prvky ve voze byly eloxovány ve zlatavém odstínu - možná pamatujete. Byl jsem docela v šoku, když jsem loni ještě několikrát nereko vůz v mnichováku viděl jako náhradu. Vždycky topil, narozdíl od reko. Ať žijí modernizace.
xyz115
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.57.224
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:24:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: Mýlit se je lidské, ať žijí Bimz ex DR!
Oliva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že ty červené jsou Bimz a ten modrý Bomz: viz foto na zelpage:
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754861.jpg, http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754811.jpg, http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754453.jpg
Oliva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a tady jsem našel pár fotek před reko:http://www.railfaneurope.net/pix/de/car/express/pix.html
http://www.railfaneurope.net/pix/de/car/express/DB/51_80_31-70_185-8_MH2.jpg
http://www.railfaneurope.net/pix/de/car/express/DB/51_80_31-70_185-8_MH1.jpg
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 00:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska sem si po dlouhé době dal jízdu v Bt na R 668 a už zase hodně dlouho do něj nevlezu.První překvapení mě čekalo na toaletě.V míse bylo fůru utěrěk a celé to nepříjemně páchlo.Tak sem si řekl,že to spláchnu.Jaké bylo mé překvapení ,když po stisknutí pedálu se vzadu za klapkou vyvalilo cosi nahnědlého a šíleně smrdutého a zaplavilo mě to na WC.Dal sem se tedy naúprk :-).Po chvíli sezení mně začala být zima ,protože od oken šíleně táhlo (což není žádná novinka,to dělá většina vozů čd).A jelikož přišla průvodčí,tak sem jí požádal,jestli by nemohla přidat nějak na topení,že tam je zima.Očekával sem odpověď typu,že tyhle vozy špatně topí,nebo doporučení,abych si přesedl jinam (no v Bp bych na tom nebyl lépe).Místo toho paní průvodčí pohotově odvětila,že evropským standartem a jakýmsi patrně nařízením je topení na 17°C ve vozech,čímž mě totálně uzemnila,tak sem dal pokoj a vzpomínal sem jaké by to bylo sedět v přetopené 050tce.Po chvíli se vracela a v chůzi prohodila,že je jí tam teplo,tím mě uzemnila podruhé.Po pěti hodinách cesty z Okř do Pl sem byl celý ztuhlý.

A nakonec mě pobavil "slogan" na zastávce MHD plzeň,který upozorňuje cestující na spuštění tlačítek ovládání dveří. "Méně průvanu,lepší tepelná pohoda pro cestující",kéž by se toho držely i čd
mrtvej šukafon,dobrej šukafon
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:38:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oliva: sázím 5 liber proti jedné že červený i modrý jsou Bimz.
xyz115: dalších pět liber proti jedné sázím, že Bimz jsou ex DB a Bomz ex DR. Víc toho tu asi nevyřešíme. Oba v podstatě víme h.vno, ale já se k tomu na rozdíl od Vás přiznám.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bimz jsou exDR, Vagónka Halberstadt 1984 - 1990.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:20:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ostatní: Mrkněte na fotkách v odkazech Olivy na detaily vozů DR a DB před reko - tvar konců střechy, rámy oken, dveře, koncové svítilny, pojezd... Rozdíly jsou nebetyčné!!! Pak mrkněte na wilsonu na Bimz na mnichováku a Bomz na Koperníkovi. A když už tam budete, mrkněte také do interiéru - mnoho prvků, typických pro soudruhy z NDR (Bomz) i pro imperialisty ze západního Německa (Bimz) tam zůstalo.
S xyz 115 na věčné časy a nikdy jinak.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:39:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: Běžte se na ten wilson taky podívat. Děkuji.
Pokud něco takového, jako je skříň a rekonstrukcí nedotčené typické DB prvky vozu Bimz, dělala vagonka Halberstadt - což bych se divil - tak jedině nějakou serii podle dokumentace DB a pro DB. Bomz je naopak typický DR vůz, i přes rekonstrukce to poznáte na první pohled. A o tom je.
pd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 13:09:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není Bimz jako Bimz
Bimz s oblou střechou je západoněmecká reko prováděná v PFA Weiden pro DB od roku 1988. Dnes mají v označení index 264.
Bimz převážně s hranatou střechou je reko prováděná po vzoru těch Weidenských od roku 1991 v Halberstadtu, a to z vozů, které se Halberstadtu vyráběly pro DR v letech 1984-90 (Bom, asi i ABom a Am). Dnes mají označení indexy např. 256, 259 a další. Podvozky GP200 mají už výroby.

(přičemž to rozdělení podle hranaté nebo oblé střechy nemusí být stoprocentní, existují vyjímky, vyjímky vyjímek, modernizace modernizací a taky se v DR/DB úplně nevyznám..)

Každopádně ale na Olivovém obrázku je modrý vagón taky Bimz (5 liber pro Křiviho), Bomz je výhradně DR (na tom se tu asi všichni shodneme). Na Wilsonu se na mnichováku dá potkat asi hlavně ta imperialistická verze, na EC do Berlína jezdí východoněmecké provedení ve variantě Bimdz.

Otázka je, kterou verzi nám DB nabídly. Moc bych se neztotožňoval s článkem na Želpage, že půjde o ty východoněmecké, spíš bych řekl, že nám nabídli ty starší (ale nemusí být nutně horší) z Weidenu.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 13:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vycházím z tohoto : http://www.grahnert.de/fernbahn/reihung2005/abkuerzung-db.html
a taky z tohoto:
http://de.wikipedia.org/wiki/UIC-Z-Wagen_der_DR
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tou diskuzí o Bimz/Bomz,se přivolalo to,že dnes na EC 173 jede Bimdz (namísto Bpmdz)
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:56:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pd: Díky za vysvětlení. Jsem rád, že se konečně objevil někdo se znalostí fakt a jen s doměnkami
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:00:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oprava: .... a ne jen s doměnkami.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:08:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pd: 1. oprava mé odpovědi: ...a ne
jen s...
Desiro: Takže mi 5 liber dávat nemusíte a já Vám rovněž ne, když Bimz byly obojí. Leda do fondu a propít...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2951
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

křivi, furt tam máš ještě jednu chybu

jinak Bimz jsou jak u Regio, tak i u R&T, a odtud by měly nejspíš jít ty pronájmy (Bomz jsou - až na pár výjimek - hlavně u NZ).
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
Oliva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: jsem rád, že se mi dostalo poučení, jak mám ty vozy identifikovat. Děkuji za vysvětlení. Ještě bych chtěl připomenout, že jsem psal myslím - to znamená, že určitě nevím. A klidně se k tomu přiznám, že jsem to určitě nevěděl.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad pd:a která verze je na mém obrázku viz předchozí diskuze,já to nepoznám,ale počítám že když šli do Rumunska,tak že to budou ty samé.
pd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:53:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: ta východní, Halberstadt (tak možná k nám půjdou taky)

Pro porovnání: Weiden x Halberstadt - největší vizuální rozdíl je v zaoblení konců střechy (na nátěru jinak nezáleží).

Jinak tyhle vozy letos koupili i v Bulharsku, docela vtipně na nich působí logo BDŽ..
pd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:54:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu bulharskému jsem zapomněl odkaz: http://www.railfaneurope.net/pix/bg/car/ex-DR/1_AEG_020.jpg
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 17:44:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Já vím, pomněnka domněnka... od domnívati se. A to jsem byl dříve na svou vybroušenou češtinu hrdý. Člověk postupně blbne a degeneruje.
A ten prostřední ze tří příspěvků tam vůbec neměl být - odesláno omylem. A čtvrtý na domněnku jsem už nechtěl psát v domnění, že si toho nikdo nevšimne. Tak sorry.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3282
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na EC 121 dnes jako 3. od konce vlaku Bmee (obyč.).
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
HP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.55
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 14:16:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: to je náhrada za netopící Bmeer co tu donedávna jezdil.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní IC 581 Ostravan byl ve složení: 151.018 + Ampz (016) + WRm (002) + Bee (510) + Bee (504) + Bee (502) + Bpee (005) + Bpee (003) + Bpee (012).
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní EC 279 Jaroslav Hašek jede rozhodně pro mě v nejzajímavějším řazení tohoto roku:
350.011+Ampz+WRm+Bee+Bpee+Bmee+2xBmz(ČD)

Ty Bmzetka už asi připravujou na novej GVD,kde na Haškovi budou jezdit
Zítra teda na EC 278 bude toto řazení(o jeden vůz 2.třídy méně)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: no problém je v tom, že se do čistícího cyklu dostalo hodně vozů Bpee a Beel, navíc něco má zase závady. Tak se prostě vzaly 2 vozy Bmz, které byly někdy nedávno staženy z Vindobony a pak nahrazeny třebas i 2 Ampz. Rozhodně to tak nezůstane do konce tohoto GVD, je to jen přechodné a na ONJ je asi dost štvalo, že to musí vypravit. Jinak tam chybí i Apee. No a příští rok bude řazení: Apee144+Ampz143+WRmee61+Bmz(241)+Bmz(241)+Bpéčka.

Jinak protože WRmee61 jsou jen 3, tak 2 budou na Haškovi a jedno na Praze, druhou soupravu Prahy bude zajišťovat jídelňák WRmz.

No a jinak letos už na Haškovi jelo WRmz také (někdy v létě, zrovna jsem jel z Bratislavy)
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tie WRmee sú ako putovná výstava - minulý rok boli dve na Košičanovi, tento rok Praha, od nového GVD Hašek (+Praha - predpokladám, že len keď budú pojazdné všetky 3). Ako je to vlastne s WRmz? Sú zaturnusované všetky alebo stojí nejaký ako záloha? (povedal by som že nie - príliš veľký luxus)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 15:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Georgo: záložní samozřejmě být musí, neboť na EC do zahraničí, resp. do Německa nemůžeš poslat WRm... turnusováno je 7 vozů, jeden je v náhradní soupravě za Pendolino a 2 na záloze (či na opravě, čištění...). Co se týká Ampz, tak těch je v turnusu myslím 17, Bmz 36, Apee 7 vozů + jeden byl pro Jadrana - vůz, který jede 1 v roce, Aeel z 15 myslím v turnusu 11. Bpee asi 31 a Beel asi okolo 34, ale berte s rezervou. Ono je to také tím, že Bee musí být záložní jak v Praze, tak v Bohumíně, stejně tak i u Bpee, jinak záloha za typ vozu by měla být 10-15% vozu téhož typu, takže je-li 40 vozů Bee, tak by mělo být alespoň okolo 5 vozů na záloze. Když je 20 Ampz, tak 2-4 vozy...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 16:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A EC 173 Vindobona dnes složena jen z českých vozů-taky v dost divným řazení:
350+Ampz+WRmz+6xBmz(241)

(Příspěvek byl editován uživatelem lukssek.)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3289
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: To bude tou stávkou v Německu.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí už ty nové vozy ZSSK vyrobené ve Zvolenu, či Vrůtkách (co mají bezkolébkové podvozky Siemens)?
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37150
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 13:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem ho konečně odchytil - s novými popisky (na podélníku) jezdí budějcké BDs 120. Fotky snad dodám časem, výskyt budejckých hytláků je dost neočekávatelný.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
A má chlupatý sedačky, nebo stále jezděj z MOVO koženkáče? Každou noční vídám tak tři čtyři vozy z MOVO na jak jedou ku Praze, ale dovnitř není vidět.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37153
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, byla tma, takže nevím. Zjistím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní EC 109 Comenius: 151.014 + Ampz (012) + WRm (012) + Bee (506) + Bee (516) + Bee (515) + Bpee (011) + Bpee (001) + Bpee (002).
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37170
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 00:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná jsem měl jen vidiny, ale mám pocit, že jsem v Budějcích viděl vůz 042.002. Že by po dlouhém odstavení (minimálně rok) konečně jezdily aspoň dva vozy ze čtyř (spolu s 042.003; 042.001 a 042.004 už taky stojí pořádně dlouho... :-()?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Honzabalak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, měl bych dotaz ohledně včelek (Bee), tyto vozy nemají centrální zavírání jako v Bymečkách? V pátek jsem jel Slovanem a asi někdo otevřel v Krpoli jedny dveře a když se je snažil průvodčí za jízdy zavřít, tak nešly (zavíral jsem je až při dobržďování v Tišnově). Na co je tedy ten čtyřhran dole vedle dveří? Díky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37193
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Centrál mají, ale může se stát, že jsou UIC kabely mezi vozy špatně propojené (anebo nejsou propojené vůbec), takže část soupravy se centrálně nezavře. A nebo může být porucha i přímo na těch dveřích.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Honzabalak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Díky za info
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzabalak: na Slovanovi jezdí Beel ? Tipl bych spíš, že se jednalo o Apee.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Honzabalak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Já vůl, jasně, že na na Slovanovi Bee nejezdí (i když by se mi tam líbíli) - byl to R678
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel na R 1478 vozem B, který mě mile překvapil. Sedačky byly čerstvě potaženy plyší, v celém voze to bylo cítit jako v prodejně nábytku :-) Vyměněno bylo i lino. Zvenku byl vůz nově natřen. Bohužel jsem zapoměl se podívat na číslo a DKV. Takové kdyby byly všechny Béčka, tak bych proti nim nic neměl :-)
 
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1629
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem na náhradě libereckýho rychlíku v Dc viděl Bg 012 a napsáno zapůjčeno UNL z DKV Praha,vypadalo hrozně....
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livi: DKV Praha pro Ex Brno - Praha. Něco takového by mělo jezdit i na Slovanovi atd. ...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof: bylo by hezky mit vsechna Bcka jako je na tve fotce, ale ono dluho nevydrzi kdyz se podivas co s tim jezdi za hovada
810.529-8
Ať žijou 810

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace