K-report
 

Archiv do 10.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » V televizi říkali, že ... V novinách psali, že ... » Archiv do 10.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.48.136
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 23:55:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera dost hustá reportáž o EN 57.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 18:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Orlický deník dnes.Kopání v Lickově začíná trháním kolejí..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7187
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 11:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlaky se zpožďují i o hodinu kvůli stavbě koridorů
27. srpna 2007 2:45
Zpoždění vlaků se už stalo tak běžnou věcí, že si z něj dělají legraci i sami železničáři. "V úseku Veselí–Tábor pojede letadlo," ozvalo se 21. srpna v 15:23 hodin ze staničního rozhlasu na nádraží ve Veselí nad Lužnicí.
Redaktor MF DNES tehdy na tamním nádraží testoval, jak dodržují jízdní řád vlaky mezi Českými Budějovicemi a Táborem. Do Budějovic přijel s půlhodinovým zpožděním.
Kdyby chtěl odtud pokračovat stejně jako skupina trampů do Novohradských hor, měl by ho dvouhodinové. Trampům totiž kvůli zpoždění ujel o deset minut přípoj, další vlak vyrážel právě až za dvě hodiny.
Rychlík Comenius měl 72 minut zpoždění
Podobně by však mohl dopadnout test i v jiných krajích. V Česku se po čase opět rozběhla stavba železničních koridorů a někde se jezdí jen po jedné koleji, jinde náhradním autobusem. Staví se i na Benešovsku a na Plzeňsku. Koridory se dokončí kompletně až v roce 2016.
Dodržování jízdních řádů lze sledovat na přehledné mapě na internetu. Mapa je k nalezení na stránce http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zpmapa. V pátek dopoledne tam ze 150 sledovaných vlaků mělo 60 zpoždění, nejvíc rychlík Comenius na Ostravsku (72 minut). Nejhorší je, když na sebe vlaky navazují a pasažérovi v tom zpožděném ujede další spoj.
"Přijeli jsme z Prahy do Brna asi minutu poté, co měl odjíždět vlak k nám domů. Cestuju až za Vyškov, věděli o tom, že přijedeme, ale počkat nemohli. Teď tu budu dvě hodiny tvrdnout a čekat na další," zlobila se minulý týden asi šedesátiletá žena na brněnském nástupišti.
Žádná pevná "lhůta", jak dlouho na sebe vlaky musí čekat, není stanovena. "Čekací doba se určuje podle četnosti spojů. V noci bývá delší. Můžeme rozhodnout i o jejím mimořádném prodloužení," vysvětluje mluvčí Českých drah Radek Joklík.
Cestující má podle něj nárok i na další "úlevy". Například pokud mu ujede přípoj, České dráhy mu nabízejí vskutku originální řešení – odvezou ho na náklady dráhy do jeho výchozí stanice.
Sebevrah zastavil vlak na tři hodiny
Ne za všechna zpoždění však mohou železničáři. Některá zaviní sebevrazi, kteří vbíhají pod vlak, nebo řidiči bourající na přejezdech.
V noci z pátku na sobotu zdržel dopravu šestadvacetiletý sebevrah, který skočil pod vlak u Mariánských Lázní. Muž přežil, nehoda však zastavila vlak na tři hodiny. - více zde
"Vlak vždy na místě čeká, než nehodu policie vyšetří," říká Anna Kodysová ze Správy železniční dopravní cesty. Některé mezistátní rychlíky také přijedou zpožděné už ze zahraničí.
Mluvčí Českých drah Radek Joklík trvá na tom, že přes devadesát procent vlaků jezdí včas (konkrétně 94,7 procenta regionálních vlaků a 91 procent dálkových vlaků). S internetovou mapou zpoždění si trochu protiřečí.
"Je pravda, že v zimě jezdí vlaky spolehlivěji, to se tolik nestaví," připouští Joklík. Situace by se mohla zlepšit jednak s dostavbou koridorů, jednak s příchodem konkurence na železnici.
Soukromé vlaky chtějí co nejrychleji vypravit společnosti Student Agency a Veolia. A ty si nemohou dovolit nespokojené cestující, i když budou jezdit po státních kolejích.
"S problémem na koridoru se však nedá moc dělat, tam bude důležité přiznat, poctivě a včas, informaci o zpoždění cestujícím," říká šéf Student Agency Radim Jančura. Uvažuje i o tom, že by vymáhal od správce kolejí peníze, pokud něco na trati zanedbá a způsobí zpoždění.

Jakub Pokorný, Václav Koblenc, MF DNES
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 19:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Četl jsem a nejvíc mne dostal RYCHLÍK Comenius?! S tím Jančurou by mne zajímalo, jak to řeší v případě busů a D1-ky. Myšleno to vymáhání peněz. Nebo snad všechny žlutobusové spoje jezdí na minutu přesně?
Mimochodem, nezdá se Vám, že si novináři vyberou (záměrně?) JENOM tratě, kde se pracuje? Viz začátek článku,kde se píše o úseku Veselí - Tábor. Proč asi zrovna tento úsek?
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 14:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na teletextu ČT1 je článek o zvýšení počtu rychlíků na ČD o 10%. Taky se tam píše že od začátku nového GVD bude zaveden další spoj EN(EuroNight), a to převedením vlaků R376/377 Galileo Galilei Františkovy Lázně - Budapest a z5 do kategorie EuroNight. Jenom mě zajímá, kdo na ten vlak dá vozy odpovídající standartu vlaku EC, tj. lůžkové vozy, lehátkové vozy, 1. a 2. třída atd atd atd.
8. česko-saský železniční festival 22. září 2007

749 140 + 749 081 + 6*B + 749 006(kéž by...)
Kdo se směje naposled, ten má dlouhé vedeni...
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 16:28:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Galileovi (ač v konečném návrhu je kategotie R) budou jezdit tyto vozY:
WLABmee62 ČD
B ČD (2ks)
BDs ČD
A ČD
Bc ZSSK
WLABmee62 ZSSK 2ks
Bcmz MÁV
Bmz61 MÁV
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 10:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, zkusim to dat sem.
Bez drastickeho zdrazeni regionalni vlaky ziskove nebudou
Pavel

(Příspěvek byl editován uživatelem pjp.)
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Bazalův barák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.48.98
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 16:46:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/17320/ceske-drahy-se-topi-v-dluzich,-ale-reditel-si-zije-jako-sejk!/ ach jo...
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BBarák:
Až na to, že Bazala rejžoval především jako podnikatel (Bazado a ještě jedna spedice).
Kořka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 14:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera v reklamě (asi na Paegase) jsem zahlídnul krysu.
Strašničák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.217.188
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 14:09:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=499972

O sklápěcím mostě v Kolíně slyším poprvé...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 08:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://hn.ihned.cz/c1-21963130-warren-buffett-skupuje-akcie-zeleznic
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Vlada Stach
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.194
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 12:06:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tem zvedacim mostum:
Prave jsem se vratil z Holandska, kde jsme na lodi brazdili kanaly a zeleznici jsme krizovali nekolikrat. Nasledujici fotky jsou z krizovani pomerne frekventovane dvojkolejky. Most se spustil vzdy jen cca na 5 minut v dobe prujezdu vlaku.
 
 
 
 
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:53:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že ten panťák není o kousek dál - jak jsem slyšel, projíždějí tam beztrolejové úseky se sběračem nahoře.
Vlada Stach
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.194
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:07:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Staci rict
Toho jsem si na prvni pokuk ani nevsiml...
 
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1664
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.lidovky.cz/ln_domov.asp?c=A070907_131935_ln_domov_bat
?????
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je hustý, s těma sběračema. Jak to maj udělaný, že sběrače nevyletí nahoru? Vím, že se přes ty mosty jezdí hodně rychle, určitě víc, jak 120, ale stejně je ten beztrolejový úsek dost dlouhý na to, aby se sběrače ještě zvedly.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7255
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 18:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Železničáři pozastavili Duškovi činnost šéfa odborů
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1705
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 19:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ve zprávách na ČT1 říkali že Ústecký kraj dává nůž na krk ČD za zpoždění,špínu a zastaralý vozidlový park..pokud se to prý nezmění osloví jiné dopravce..no bude to zajímavé..o Duškovi teď mluví na Nově..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Regpetrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 09:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Holandsko a sběrače: Musí tam mít aretaci - několik polí před mostem bude trolej v maximální výšce a na tom náběhu se ještě trochu zvedne, takže sběrač ji opustí stejně plynule, jako na ni za mostem najede.
Díky za pěkný obrázek. Člověk ani neví, co vlastně fotí
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1666
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 11:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://ekonomika.ihned.cz/c1-21992210-dusek-pospinili-me-pred-celou-verejnosti
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7279
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dušek odvolán:
http://www.novinky.cz/domaci/zeleznicarske-odbory-odvolaly-predsedu-duska_122557_97abh.html
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
DVD AHA!
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.35.235
Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 10:15:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V novinách AHA! vyšel jako DVD film Železný dědek.
Mnohde se dá sehnat ještě dnes. Ale k věci ... Nevíte někdo, kde se točily ty scény jízdy vlaku?

Je tam těch záběrů z jízdy požehnaně a předpokládám, že to nebylo na jedné trati. Ty záběry jsou opravdu povedené. Na to že to není šotofilm ale běžná filmová produkce
Davidus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsou k filmu detaily
http://www.cfn.cz/detail_film.php?24269
Vlakem nebo autobusem?
Vlakem.
No to je lepší...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 17:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukni do tématu parní lokomotivy,už se to tam rozebíralo..
..pořádná mašina má kotel a komín..
mf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.40.159
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 16:40:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na ČT 2 bylo divadelní představení Těšínské niebo.Hra pojednavala o dějinách města TĚŠÍNA (dnes Český Těšín a Cieszyn)Divadelní hra byla obohacena filmovými fragmenty o těšínské tramvají,bylo vidět druhé(dnešní) těšínské železniční nádraží bez ostrovních nástupišť.Byly zde i fotografie tramvajových zastávek na celé trase těšínské tramvajové linky i s vozy.Překrásné,kdo má rád historii,nelitoval.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 15:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/kultura/jak-se-lze-ztratit-v-krajine-zeleznicnich-modelu_122813_p3u80.html
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 18:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: To je tak vzletně napsaný, že jsem ani pořádně nepochopil, co se tam vlastně dělo.
Regionova: Za málo peněz hodně muziky… teda spíš hluku…
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1685
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 18:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas, ale pokud jsem to dobre pochopil, tak nad modely Swiss krajiny v velikosti HO i s masinkami pindali o krasach a technickych parametrech Svycarska a jeho obyvatel, krav a tak vubec ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?c=A070918_143720_domaci_adb
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7338
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 14:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice je to o žlutých busech, ale ta cena se možná dotkne i vlaků:
Na lince Praha–Brno vypukne cenová válka
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 17:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD budou mít peníze na tři nové ešusy..a na zatím jen částečně vyrobené 380..huráá.. http://www.tiscali.cz/mone/tis_aktualita.phtml?clanekid=159746&chan=mone&r=nb
..pořádná mašina má kotel a komín..
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na netu jsem narazil na tento článek. Zajímalo by mě, zda změna image je na delší dobu, nebo jen pro tuto akci, a taky jak bude Pinďa po akci vypadat
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7361
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 16:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malletka: To je nějaká kravina, do Pendolina se vejde tak málo lidí, že tím by moc fanoušků nepřivezli. Navíc je pendolin málo, čili by jej museli stáhnout z pravidelných vlaků.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 21:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malletka, Poborskii: Samozřejmě, že tam nepojede rychlovlak Pendolino..... To je jenom reklama.... ČD as. tam nasaděj pravděpodobně asi 163+x.Bdmtee
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 00:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"fanoušci"jsou prasata..takže bych jim dal tak soupravu vyřazených zetek..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 22:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/revizora-brnenske-mhd-zdobi-hakovy-kriz-fdf-/domaci.asp?c=A070731_212952_domaci_zra
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 12:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://ekonomika.idnes.cz/odpovedi.asp?t=bazalaj Bazala v on-line rozhovoru
Jak jste to jeli ????
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 12:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.denik.cz/z_domova/zpozdene_vlaky_20071006.html
Prodražený zpoždění se asi začne rozlejzat... Olomoucký dobře hrábli.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Kalanis: Tak se začne přípojům víc ujíždět. Teď jde o to nějak rozumně to nastavit.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuju se podívat na archiv dnešních odpoledních novin na Nově..... Je tam reportáž o trati 132.... Poprvé za dlouho dobu se mi zdá, že nova neútočí na železnici (typu zlé Dráhy nechtějí uvolnit místo pro dálniční přivaděč) Možná to je hrozná blbost, ale podle nich prej starostové obcí uvažují, že vlaky budou platit z vlastních zdrojů....
Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No kdyby se vyladily návaznosti na obou koncích dráhy + by se přizpůsobily časové polohy poptávce, tak si myslim, že by si kozina svoje zákazníky našla (resp. by se k ní, snad, vrátili) ...
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 10:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

Raději to nekomentuji..
Varování věků.......
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 11:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milynho:"...kdyby se vyladily návaznosti..." Návaznosti - ale na JAKÉ vlaky? Vemte si O.u Duchcova. Os na Teplice odjíždí v xx:19 a na Most v xx:37hod. Takže už tady máte 20min. rozdíl. Kdy tedy má ten motor přijíždět? A co se týče Děčína, tak jsem párkrát jel víkendovým v 10.11 a byl pěkně narvaný. A jsou na něj přípoje R od Liberce a EC(176) od Prahy.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4126
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 15:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milynho:
A to si myslíte na základě čeho reálného? Nějakého přepravního průzkumu? Nebo to je jen vaše šotopředstava?!
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/domaci-ekonomika/clanek.phtml?id=511713
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan, potažmo Bkp : pravda, honit např. ten Os v x:19 je kravina (jak z hlediska zpoždování přípoji v Dc, tak i faktem, že je výhodnější to do ÚL a Tp brát přes 090/130).
Špatně jsem se vyjádřil - spíš než návaznosti (i když tady lze kooperovat nejenom s koncovými stanicemi, ale třeba i s autobusovou dopravou, MHD - Tp.LB už někdo kdysi rozebíral...) jsem měl na srdci lepší nabídku spojů v přijatelných časech - katastrofální změnou oproti loňskému GVD je zrušení časně ranních osobáků; odpoledne/pozdě odpoledne a večer se situace taktéž zhoršila - ráno se zlikvidovala úloha návozu pracujících do Děčína, odpoledne/večer jejich návrat, nehledě na študáky, kteří teď jezdí hlavně busem.
Krom toho nelze opomenout poptávku sezónní atd. atd.
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděli jste někdo před chvílí Víkend? Ta motorová souprava, to bylo Nevíte co to bylo zač? Zrovna v těhle soupravách mám vcelku zmatek.
2337 je super stroj!
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, co to bylo za pořad, ale nějaký motor jsem zahlídnul a myslím, že to byl M 297.0. Mám dojem, že tentýž záběr mi už jednou utekl buďto v Hledání ztraceného času, ale spíš v nějakém starém týdeníku, které jsou občas taky plné překvapení.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1885
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:10:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas, máš pravdu..už to v tv proběhlo několikrát..je to střih z filmového týdeníku kde to přdstavovali jakou horkou novinku na ČSD.
..pořádná mašina má kotel a komín..
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, to tak mít u nás jako muzeální kousek :-o
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 09:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=30.10.2007&238m=p&238p=TNOVINY&238v=119708
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žijící důkaz: už jsem se bál, že jste se odmlčel
Jak jste to jeli ????
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:46:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se dozvěděl,že německá ARD vysílala nějaký dokument o moldavské trati.Údajně tam zaznělo (neviděl jsem to),že němci mají zájem o propojení do Holzhau.Nevíte někdo něco bližšího?
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 12:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 21:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tracy: A dobře jim tak! Já si taky nechávám při zpoždění vrátit peníze, ať se dráhy prohnou!
Regionova: Za málo peněz hodně muziky… teda spíš hluku…
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 22:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/nadrazi_brno_20071109.html
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 00:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirekm: Až Vám ujede přípoj, protože ČD nesmí mít zpoždění, budete mluvit jinak. To bude totiž výsledkem této pokuty, zrušení přípojů.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 09:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: To je pravda, že řešení k spokojenosti lidí se od nich čekat nedá…
Regionova: Za málo peněz hodně muziky… teda spíš hluku…
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 11:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ešte do vašu pozornosť upriamim na včerajšie Události, komentáře, kde si o tom podiskutovali Petr Polášek z KÚ OK a Luďka Hnulíková (ředitelka odboru dopravy a osobní přepravy Českých drah). To je tá paní, ktorá minule v správach vyhlásila, že prípadné preplňovanie IC/EC v dôsledku zrušenia príplatkov určite nehrozí, pretože dráhy budú ("jako i v současnosti") "operatívně - podle možností vozového parku - soupravy posilovat"...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace