K-report
 

Archiv do 05.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Archiv do 05.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Usti je vetsi, tak je tam vic skol a pracovnich prilezitoti, ale dost lidi taky jezdi na urady a tady je problem spis to, ze hranice okresu nerespektuji prirozene regiony. Vzdyt u Libouchce je hranice okresu vedena prakticky skrz obec, zatimco z Libouchce smerem k Usti jsou louky pole sire lany.
MHD Liberec
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 12:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Kadaňky se mi jaksi nevešly do definičního prostoru "podkrušnohorské lokálky" :-)
143 je takový pahýlek, to u mně není samostatná trať
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problem diskutovane trati je ale v tom, ze ona nerespektuje prirozene regiony. (Proc by taky mela, staveli ji z jineho duvodu, nez je doprava lidi). Neznam to tam, ale i pres to, ze z Libouchce smerem k Usti jsou pole louky lany, tak tam muze jezdit vic lidi nez do Decina, prece jen ty pracovni prilezitosti a skoly jsou mnohem vetsim zdrojem poptavky po preprave nez urady (napr. ja jsem byl nejakem na urade kdysi davno, zato do prace chodim denne). V jakem okrese je teda ten Libouchec? Na jejich obecnich strankach jsem to nenasel. Jestli odtud jezdi dost lidi za praci do Usti, tak by bylo logicke, aby to spadalo pod Usti. Pro zajimavost: na jejich strankach maji i sekci "Historie Ustecka". Tam popisuji mj. i velky vyznam otevreni UTD pro mistni kraj, ale o stavbe Duchcovsko-Podmokelske drahy se ani nezminuji. To je taky doklad maleho vyznamu teto drahy pro tuto oblast.
Ja sice nijak nejasam z toho, ze se rusi osobni doprava na teto trati, ale dovedu to pochopit a zaroven si myslim, ze to pro mistni kraj zadna tragedie nebude. Naopak, pri dostatecne nahrade busy by se usetrene fin. prostredky mohly pouzit jinde, kde budou mit vetsi efekt.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to okres Ústí nad Labem, ale Děčín je o málo blíž a hlavně odtamtud jezdí městská doprava. Pokud by linka MHD vedla i do Ústí, obec se stává na dráze zcela nezávislou. Ta dráha skutečně nemá pro svoz lidí do zaměstnání žádný význam. Maximálně turistické spoje, ale i to je dost diskutabilní.
Slovánek v extralize! :-)
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ustecak: O vzdalenost ani tak nejde, jde o to, ze usek Libouchec - Podmokly tvori souvisle osidlene udoli Jilovskeho potoka, zatimco propojeni Libouchce s Ustim pres kopec a louky a tu a tam ves takoveto zadne neni. Vasi vetu "Pokud by linka MHD vedla i do Ústí, obec se stává na dráze zcela nezávislou." - prilis nechapu. Libouchec ma priblizne stejne kvalitni autobusove spojeni s Ustim i Decinem, to, ze tomu do Decina rikate MHD ma podklad pouze v tom, ze to ma jednociferne cislo linky a provozuje to Dopravni podnik mesta Decina. Pro bezneho cestujiciho v tom asi moc rozdil neni.
MHD Liberec
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že jste nepoučitelní. Už tolikrát bylo JASNĚ ŘEČENO, že trať 132 je k ničemu, tak proč o tom pořád diskutujete?
Není důležité, co si myslí různí uživatelé železnice, ale je důležité, co si myslí zdejší odborníci
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3186
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:22:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Kadaňky jsem tam zahrnul tak nějak kvůli té Kadani. A zapomněl sem zmínit, že bych asi nechtěl turistickou atrakci z Teplic do Litvínova.
Ohledně 132x135x137 nejsem schopen jednoznačně rozhodnout. U každé se našly pěkné pasáže i úseky na prd. Turistické cíle se dají najít na všech třech, i když třeba na vejprtské nějaký jeden konkrétní moc není. (A podle mých neprůkazných měření obsazenosti prohrává moldavská )
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není důležité, co si myslí různí uživatelé železnice A co si oni mysli? Kdyby si mysleli, ze tu drahu nejak extra moc potrebuji, tak by s ni vic jezdili, a pak by se o jeji nanicovatosti nemluvilo nejen tady, ale ani na krajskem urade.
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 07:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdarec, dneska jel na R771 na konci vůz Bc v originálním zeleném naátěru a jistě bude jezdit celý den. Bylo by zajímavé ho někde vyfotit, pokudmožno při jízdě z Prahy. Já nemohu, jsem v práci :-(
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Moldava prohraje zcela tutově - na viadukty a tunely. Navíc její obnovení do Holzhau už není reálné. Škoda jí je, turistická dráha to mohla být pěkná...
Šanci má ještě Vejprtská, ale mám pocit, že už se jí taky dosypává píseček...

Jestli se na mě teďka chtějí vrhnout schotouschové, co že jsem to najednou otočil, tak podávám vysvětlení: neotočil, píšu o turistickém využití. Na názoru, že takové dráze lze efektivně ublížit jejím bezhlavým prosazováním co by "zcela nepostradatelné" linky ZDO, trvám i nadále
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3199
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: prohraje zcela tutově - na viadukty a tunely Tak na viaduktech sem si ničeho nevšiml, ale ty tunelové desítky tam asi nejsou jen tak pro pobavení osazenstva vlaku.

Off Topic: Aby výsledek posléze nezopakovala i trať Rynhlolec-Nové Strašecí.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 05:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulej tejden na Děčínskym sněžníku:
163+AB+AB+B+B+B+Bg
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem moc znalej místních poměrů, ale včera mě překvapilo řazení osobáku z DC do Bad Shandau. 750 + 3-4 Bc + 371. Je to normální?
Jinak to zelený Bc potvrzuju z DC směr Masna v 15:20 Číslo rychlíku si nepamatuju, pamatuju si jenom to že v ústí fíra použil záchranou když jel na !znak! proti vyhýbce kterou by jinak zákonitě řízl...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by Moldava měla zcela tutově prohrávat ? Už jsem to tu psal jak blbec několikrát, byly tu i fotky. Viadukty před Hrobem byly důkladně rekonstruované, mikulovský taky. Jediný neopravený je velký hrobský, ale ten žádné velké závady nemá, tam je to spíš o tradiční podúdržbě. Jinak byly, jsou a budou opravovány další propustky a mostky. Na rekonstrukci tunelů je udělána projektová dokumentace. Kdyby kraj nezačal se svojí likvidační politikou, tak už by byl dávno opravané. Myslím, že tam stačí "jenom" vymlátit 130 let staré kamenné klenby a ostění až na skálu, která by se zpevnila cementovejma zálivkama. Prodloužení do Holzau v blízdké době opravdu nehrozí, ale udělat by to šlo-peníze, peníze, peníze... Nějaký závažný technický problém tam ale není. On by byl docela i úspěch udělat autobusovou linku z Holzhau na Moldavu (nebo tam aspon nechat zajíždět nějakou pravidelnou německu linku).

Mnohem horší je ale to, že se třeba na Moldavu nejezdí ve dvouhodinovém taktu celou zimu nehledě na to, jestli je pracovní den nebo víkend a letní prázdniny. Taktéž to, že dopolední moldavský vlak v pracovní dny nejede z/do Mostu. Naopak je obdivuhodná frekvence vlaků z Hrobu večer. To je opravdu "efektivita".
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:39:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně Moldavy!Tak není důvod proč by měla prohrávat.Viadukty jsou opravené.Přikládám fota z letošního léta.Pochází ze sousední diskuse.

 
 
První foto zobrazuje stav jednoho z pilířů a druhé pohled na kolej.Pokud zde píšete o stavu těchto věcí,přesvědčte se nejdříve sami přeci a nešiřte zde fámy.
Orlí spár:souhlas.
dělá se vše proto,aby to nešlo!!!}
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Jaky spoj? V srpnu jsem tam jel a jela klasicka solo 810.
MHD Liberec
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3201
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 16:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár: Díky za doplnění informací. Jsem rád, že jsem při své "inspekční" cestě nic nezaspal.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: Je to normální od doby co se rekonstruuje nádraží v Bad Schandau a myslím, že je to kvůli tomu, že se tam nedá objet vozy a přepojit lokomotivu a pravděpodobně už není žádná volná 372 na druhý konec (a nebo se občas vypíná proud, ale to se jen domýšlím).
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepíšu o současném stavu těch viaduktů - rád věřím, že jsou v pořádku, vždyť po nich jezdí vlaky s lidma, ne?
Píšu o tom, že ty viadukty prostě jsou a jejich údržba stojí nějaké peníze - jak dlouho bude SŽDC chtít udržovat čistě turistickou železnici? Potom přijdou tlaky na případného provozovatele muzejní dopravy na privatizaci infrastruktury - a takováhle infrastruktura by byla danajským darem...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moldavská dráha je snad technická památka, ne? V tom případě by se měla udržovat i tehdy, kdyby po ní nejezdilo ani kolo.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Marin2: Můžete upřesnit tu informaci s tím !znakem! na hlavním, rád bych si to zpětně přehrál.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pořádku (relativním) ta dráha je. Mostní stavby jsou OK. Ty byly postaveny opravdu důkladně. S tunelama je to horší, ale ne katastrofické. Nejhorší je V NĚKTERÝCH ÚSECÍCH svršek, ale i ten se neustále zlepšuje-pole z koridoru, podbíjení, výměna pražců atd.

Ja nevím ale od toho ta SŽDC snad proboha je, ne ?
Představa, že se má o tu infrastrukturu starat nějakej muzejní spolek mi přijde taková... no divná. Ten tam může udržovat provoz, ale asi ne výraznou údržbu trati. A i kdyby to dělal ten spolek, tak ty peníze musí někde vzít.

Chomutovák: jo, ta dráha je chráněná. Myslím si totéž. V tomhle kraji už toho bylo dokurvenýho tolik, že aspon něco by tu mohlo zůstat


(Příspěvek byl editován uživatelem Orlí spár.)
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:46:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin kašpar: Stáli jsme na vjezdu do ústí. Projelo EC, projel osobák, pak se na klacku rozsvítilo 40 a výstraha. Vlak se rozjel a po chvilce následovalo strhnutí rychlobrzdy. Vykoukl jsem z okna a vyhýbka která měla být postavená rovno, byla do odbočky. Na tu vyhýbky by jsme najeli z "opačné" strany, tzn. že první čeho by se kola mašiny dotkla by byla srdcovka a mašina by tu vyhýbku zákonitě řízla. Nevím v jakém strádiu rekonstrukce je v Ústí zabzař, ale každopádně si myslím že vůbec nemělo dojít k závěru vlakové cesty.. Asi to vysvětluju kapku krkolomně, ale nevím jak se která část veksle jmenuje. Prostě v našem smeru jízdy se dá po té veksli jet pouze rovně, v opačném směru pak rovně, nebo do odbočky
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro upřesnění jeden neumělěj obrázek:
 
Ten klacek se fakt nepoved...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2047
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Zajímavý názor. Podle Vás by muzejní dráha měla být zřejmě trať položená na betonových blocích bez žádných traťových staveb (mosty, tunely...) prostě minimální náklady. To může být vlečka, ale těžko "turistická" trať.
A na co že SŽDC dostává ty peníze?
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 18:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: nepřesné. IMHO by v případě volby muzejní dráhy z několika celkem rovnocenných zatím provozovaných drah mělo být přihlédnuto k celkem pravděpodobné možnosti, že stát začne tlačit na provozovatele muzejní dopravy, aby trať převzal do vlastnictví a tím na sebe vzal náklady provozování a udržování dráhy.
SŽDC dostává peníze na zajišťování provozuschopnosti státem vlastněných drah. To ovšem neznamená, že je bude bezhlavě cpát i do drah, které neslouží žádným dopravním účelům.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: já nevím, proč by pořád měla bejt moldavskí muzejní ? Ta velmi dobře plní funkci rekreační, což je docela dost rozdíl. A pravidelnou rekreační dopravu by měl plati kraj/obce/ministerstvan a o údržbu by se tedy opět měla starat SŽDC-slouží pravidelným dopravním účelům. Jako muzejní dráhu bych spíš viděl "kozinu" -v Děčíně by se mělo vybudovat národní železniční muzeum-muzejní trat by z ní pak byla ideální.

A když se ta rekonstrukce udělá jednou pořádně, a i následná údržba bude sice minimální, ale pořádná, tak bez nějakých větších investic to vydrží dalších 30 let.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí_spár Jinak byly, jsou a budou opravovány další propustky a mostky. Na rekonstrukci tunelů je udělána projektová dokumentace
A co si myslíš že bylo na 095 ? V srpnu 2006 se tu konala nepřetržitá 14 denní výluka, při které se KOMPLET opravily mosty mezi Budyní a Libochovicemi, dále se vytrhala manipulační a nákladní kolej v Mšených-Lázních a dále byl podbit úsek Budyně - Břežany. To vše za bratru 7,5 milionů. A v prosinci končíme... Takže opravovat můžou, zavřít také.... Jo a fotky z oprav můžu poskytnou.
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
I když někdy propaguji KŽC, tak NEJSEM jejím členem - to jen na vysvětlenou, kdyby někdo chtěl připomínat, že "zase KŽC..."
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad turistická trať)
Tady existuje zásadní problém, že zejména některé nejmenované kraje považují cesty turistů vlaky objednanými v rámci ZDO za zneužívání jimi vynaložených peněz místo toho, aby v rámci podpory turistického ruchu objednaly i nějaké ty vlaky přímo pro tento účel ,tj. o prázdninách (zimních i letních) na Moldavu, na Vejprty atd.
Kpy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.198.51
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:11:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nemá náhodou vlastník přímo povinnost ze zákona udržovat dráhu v provozuschopném stavu? Před časem jsem mluvil s majitelem jedné neprovozované vlečky a ten mi tvrdil, že mu hrozí i nemalá pokuta, pokud nebude konat údržbu. Tak raději začal konat vše, aby vlečku úředně zrušil.
Může někdo tuto problematiku objasnit? Děkuji.
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: taky nejsem znalec místních poměrů, ale jelo to i o týden dříve.Cestující do Žlebu do prvního vagonu.Ve vlaku probíhá pasová kontrola.
 
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 17:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motoluban: Zrejme z nejakeho duvodu nestaci solo 810. A v Bad Schandau je sjizdna s bidou jedna kolej, tak neni kudy objet soupravu. Tak musi byt hnaci vozidlo na kazdem konci. No a co se sehnalo, to se sehnalo.
MHD Liberec
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 9-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no 810 nestačí ani náhodou, ta 750.410 je turnus na všech Os do Bdsh.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen k tomu Bad Schandaou, všechny vlaky včetně těch nákladních teď jezdí kolem jednoho zadního nástupiště (před 3 týdny kdy jsem tam byl prakticky jiné ani neexistovalo) a dostává se to tam stěží spletí výhybek s tím, že opravdu není možné to tam přepřáhnout (technicky je, ale znamenalo by to na chvilku absolutní zablokování průjezdu nádražím).
Přidávám dvě dokumentační fotky:
-první zachycuje pohled z starého a jediného funkčního perónu ve směru k hlavní budově. S1 najíždí ve směru do Drážďan.
- druhý zachycuje S1 v opačném směru při odjezdu. Foto je pořízeno z perónu a ta krásná "klikatice" je kolej směr do Drážďan.
Souprava právě projíždí nejkritičtějším místem který slouží pro oba směry. Kdyby se tam něco stalo tak je směr na Schönu a Děčín totálně zablokovaný. Už se mi stalo, že se do Bad Schandaou ani nedalo dojet a přestupovalo se na S1 už v Schöně. Jinak 810 tam kapacitně nemá šanci. Od prosince by mělo dokonce dojít k posílení počtu spojů.
 
 
http://cnds.cz
jr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 141.30.219.56
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:18:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vazeni, co rikate novemu vedeni chomutovskych rychliku do Prahy uvrati pres Usti.hl.n??? Od prosince to bude v relaci Usti-zapad - Praha-Holesovice znamenat prodlouzeni jizdni doby o 8 minut na 1:14. Tomu se rika zkracovani jizdni doby...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jr: leč pro jednodušší přestupy to je nejideálnější řešení...


Nemá někdo tucha, co se stalo před polednem v Ústí, že nejelo nic?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: nic zvláštního, jen zahořel panťák ....
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20071031_ctk_pozar_os_pantak.html
http://cnds.cz
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jmx: dík, už jsem taky zjistil...

no nic zvláštního... cca za měsíc to je druhý ústecký panták. Asi se jim do Ostravy nechce...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 11:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Který to byl, ví se?
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 13:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, tak teď už opravdu nevím co si mám myslet. Mám dojem, že i kdyby se nějaké tratě zachovaly a starostové si připlatily na jejich provoz budou to nakonec sami české dráhy, kdo donutí i tu hrstku pravidelných cestujících přestoupit na jiné dopravní prostředky.
Neprobíraly se tu náhodou cenová srovnání vlak-autobus ? Pro cestující do práce vlakem tu mám opravdu perličku.
http://ekonomika.idnes.cz/dojizdeni-do-prace-vyrazne-zdrazi-dr3-/ekonomika.asp?c=A071101_850243_ekonomika_spi
http://cnds.cz
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 14:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nazdar, ještě že jsem student Protože to bude něco
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 15:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každej tejden kupovat jízdenku? Za ty prachy? Za každodenní zpoždění, volezlý a zablešený vlaky a nepříjemnej personál?! Ať jdou do prd*ele, přesedám na autobus. Ať si ty tratě klidně zruší, od tohodle okamžiku je mi to úplně jedno. Co je moc, to je moc.
Slovánek v extralize! :-)
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme tu jednu novinku:http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=50588
Zlaté časy - Moderní časy.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomasdc: ona to zas až tak velká novinka není :o) Docela mi dalo práci i telefonování abych si zjistil všechny potřebné informace pro tento článek
http://www.cnds.cz/zahr/vvo/vvo-regionet_elbe.htm
Jo přátelé, smiřte se s tím, že integrovanou dopravu zde musí začít zavádět německý organizátor VVO (podle jeho tarifu také REGIONet Elbe-Labe funguje)

(Příspěvek byl editován uživatelem jmx.)
http://cnds.cz
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jmx: aspon je vidět, že jdeme se západem
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 21:26:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlostlt:ta jízdenka platí pouze do 31.12.2007.takže se zase moc neradujte-info Přep.Tar.Věstník.Bláboly mluvky Kubaly o šengenu jsou tu tam.Já bych to bral na furt a možnost cestovat i na EC.Kdo se má plazit Osobákama.
Vůbec je pro nás diskriminační že ČD nabízí rychlíkovou Sone do Dráždan,která neplatí v R,kdežto v R na Mnichov do Rege platí!To máme za tres, že jsme z Ústeckého kraje.
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano za všechno může Ústecký kraj!!!!!!
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 07:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libochovičák:
že platnost bude pouze do konce roku bych se nebál, protože pak se bude prodlužovat, pokud vím tak stejné to je po celou dobu existence jízdenek SONE+
Bláboly u schengenu bych nechal stranou, protože hranice prostě zaniká.
Navíc tohle neslouží na rychlíkové cestování, ale na podporu turistiky Labského regionu (po obou stranách hranice). V tom rozsahu využití zabírají ČD jen jeden z dílků mnoha dopravců.
Karloslt to vystihnul srozumitelně a musím dodat, že jsem rád, že to je konečně i u nás byť se to sem muselo přelít z německého systému.
http://cnds.cz
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jmx: ovšem já to myslel ironicky...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 17:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska před druhou odpolední slušnej kolaps na 090 - kousek za Děčínem (podle dá se říci věrohodného zdroje) sejmul R 781 sebevraha, jezdilo se jen po jedné koleji. Kupř. EC 175 měl 35 minut bonus, R 693 hodinu...
 
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby jenom tech 35 ještě jsme čekali před výjezdem z nákladního nádraží než na druhou stranu projelo EC do Berlína a rychlík na Liberec, takže ve výsledku to v Ústí n/L bylo už 50 minut. V Praze prý až 90 minut. Ještě že v těch pokladnách byli opravdu příjemní a vyhověli. Ale když jsem si tak krásně usedl do "Milenky" 854 a průvodčí nám řekl že místo 10 už máme 40, měl jsem sto chutí vrátit jízdenku a jít na Bus. Ještě kdyby jel... Ale stejně by to bylo zbytečný, protože z Ústí to měla Bečva rovnou 80 minut. Takže by si nikdo jinak ani vybrat nemohl, čím pojede. všecko stálo. Jediné pozitivní, že nám povolili jízdu EC bez příplatku aspoň něco. Jinak to tam dneska stálo za dvě věci Ale stejně jsem byl rád že jsem ten R781 nestihl ... byl bych tam čekal ještě kdovíjak dlouho
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 19:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milynho: V tom vlaku jsem cestoval, zdroj byl věrohodný a dost dlouho se nejezdilo ani po té jedné koleji, asi 5 minut po nehodě tam projel poslední panťák směr DC a ještě hezky pomalu, asi aby si to všichni mohli prohlídnout a dost dlouho po tom tam nikdo nejel. Nás vysvobodil po půl hodině spolužák autem, ale když jsem viděl asi těch 30 stopujících lidí potom u silnice a pak další, co je vysadil vlak v Povrlech směr DC... Kdo by řekl, že jeden blb zkomplikuje dopravu tolika lidem
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 20:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magnat : JJ, pravda, všiml jsem si, že ECčko odjíždělo na výstrahu a pak hezky dlouho "clonilo pohledy naděje" (tím myslím vyhlížení onoho R 693).

Pes : No to museli mít adolescenti z panťáku "zážitek" .. a je fakt, že tenhle způsob zkoncování se životem je dost neohleduplný k druhým - ale to je to poslední, čím by se ten nešťastník zabýval...
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 20:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako sice jsem si říkal že je divné, že jsme vám s tím ECéčkem nezastavili, ale asi by se tam stejně už nikdo nenarval protože tam byl narvanej celej libereckej rychlík + roudnickej Os + původní cestující a to už bylo fakticky moc
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 22:29:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx:RegioNet Elbe-Labe je akviziční sleva (platěj jen v určitý období), zatímco Sone- je normální klasická, takže bych to nesrovnával.
Matýsek111:poslední věta byla nadsázka.
Milynho:no aby toho nebylo málo tak http://www.novinky.cz/krimi/rychlik-narazil-ve-stokilometrove-rychlosti-do-auta--tri-mrtvi_126004_bl579.html
ještě že sem nikam dnes nejel,to sou ty dušičky.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 23:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to EC175 pak ještě čekal v ÚL osobák směr Chomutov (odj. +13). Měl jsem kliku, že jsem potřeboval něco zařídit ve městě a nejel jsem jako obvykle ze západu, ale už z hlavního. Ukořistil jsem jedno z posledních míst k sezení, pročež přestup z toho EC nebyl rozhodně zanedbatelný. Další dav se pak narval za západě, kde byla opět frekvence ze dvou vlaků (Bečva měla +80 a tou jezdí početný dav studentů).
U EC175 hlásili v ÚL mimořádné zastavení v Lovosicích, Roudnici a Kralupech a odpuštění příplatku. Druhý perón v ÚL přetékal lidmi tak, že jsem si říkal, jestli ještě někoho nepřejedou, nemálo lidí stálo hodně u okraje. EC bylo nerovnoměrně obsazeno, přední dvojky narvané, vzadu dost volného místa, ale předpokládám, že do Prahy se o rozptýlilo.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 9-2007


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 09:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včerejší frekvence Os ve 12.11h DC-Jilové 30lidí, dál 18. Obsazenost vlaku ve 14.41h z DC směr Jílové v průměru 30-40lidí.Protijedoucí Os v 15.15h na příjezdu od Oldřichova do Jílového výstup 10lidí, nástup 3, a do DC 13. Jak říká lidmi milovaný p.Šulc (ODS) vlakem jezdí v průměru 16lidí,proto se to musí zrušit, to už se vyplatí lidem zaplatit taxík...Ano p. Šulc, vyúčtování snad bude u příštích voleb.
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 11:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem ten ve 14:41 byl takovou "záchranou" pro ty co chtěli jet do Mostu, Bíliny apod. protože to byl jediný vlak, který mohl jet včas. Já jsem s ním chtěl taky jet, ale když nám povolili jet na Ústí ECéčkem, tak jsem jel radši tak. Jinak v tom osobáku na Chomutov to bylo dost zajímavé celou cestu až do Bíliny jsem stál na zadním představku 2. vozu a říkal jsem si "kdy už tam budem" Nakonec naše místní doprava byla jediným dopravním prostředkem který v ten den měl pod 15 minut zpoždění (alespoň na mé cestě Děčín -> Bílina)
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 15:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, na stránkách ústeckého kraje je návrh jízdního řádu autobusové linky za trať 113.Řekl bych že se povedl. Místním se bude určitě líbit a přípoje budou jak v Mostě tak v Lovosicích.Najdeteho v materiálech zastupitelstva,bod 16,příloha 2.
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 15:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je pro ty, co neradi hledaj.
application/pdfMost Lovosice
jř most - lovosice.pdf (50.5 k)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace