K-report
 

Archiv do 01.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Archiv do 01.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Podzimní bukvice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:38:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hajnej:

U 680-ky pokud vím ovládá dveře zásadně fíra, neb když to "v prvopočátcích" zkoušela vlaková četa čtyřhranem jak byla zvyklá u standartních vozejčků alá Bmz, Ampz aspol. jednotka stála a nejela - prostě to nebylo funkční (!), zatímco "fíra" fungoval na 110% vždy, tak se řeklo, že "OD TEĎ.." se čtyřhran používat raději nebude...problém byl vyřešen a kopl se elegantně pod koberec (= taková ta drážní klasika jak ji všichni znají...), jenom nevím, co kdyby vznikl například v oblasti pohonu, to už by asi tak elegantně řešit nešlo neb bez motoru piňda nejezdí...a nejen on...
Sněhurka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 17:47:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Podzimní bukvice: "problém" čtyřhranu se nikam nekopl. Čtyřhrany se používají, a to každý den v Pardubicích a v Rakousku (vlakvedoucí centrálně čtyřhranem zavře dveře, pak zavře ty svoje a pak strojvedoucímu palubním telefonem dá souhlas k odjezdu). Byl s nimi problém v nadměrné axiální vůli osy čtyřhranu, ale to je vyřešeno.
Ad Dusanh: Odpad z umyvadla JE zaveden do stejné odpadní nádrže jako WC. Odstranění zápachu je řešeno sifonem (stejně jako u normálního vodovodu), bohužel při odsávání nádrží dojde k odsání i tohoto sifonu. Problém se snadno odstraní puštěním vody kohoutkem. )
Ad. Čahoun: ono to nadálku funguje, ale musí se to umět a nesmí se spěchat...
Ad. Honzík: nalej tam radši maďarštinu....
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čahoun:samo mě ber s rezervou, hned se prát nebudem
Dříve to bylo jako gar. závada, já osobně bych to sice neuznal, ale ALSTOM udělal úpravu, která je funkční, ale jen do té doby než Hovnocuc vysaje sračky z nádrže a protože ten podtlak vysaje opravdu všechno, tak vysaje i sifony pod umyvadlem a když se nezavodní, tak při spláchnutí jde přebytečný vzduch z odp.nádrže nejjednodušší cestou ven. Jinak chodí normálně odvětr.trubkou na střechu. Na ozóny používáme voňavé stromečky, v současnosti vůně vanilky.

Dusanh:tím odpovídám i tobě, voda z umyvadla jde také do odpadní nádrže.

Podzimní bukvice:fíra jen umožní(odblokuje dveře),
otevřít a zavřít si je potom může kdokoliv.
Před odjezdem je zase zablokuje(všechny otevřené se zavřou)
A zde byl kámen úrazu, neboť čety "fší" silou samovratné čtyřhrany protáčeli a ty pak zůstávaly v sepnuté poloze. Lokalita největšího výskutu poničených mechanismů je kolem a v 683, tedy bar a tudíž nemusím říkat odkud vítr vane.
Jedna historka z cest je, že strojvedoucí se nemohl rozjet pro nezavřené dveře, běhal po vlaku a pak zjistil, že posádka Baru má otevřené Cater.dveře a vesele v nich kouří.
Úpravy čtyřhranů se prakticky vymýšlejí až do teď, ale když vám protočí čtyřku šroub o 90°do 2mm mezery, tak Vás ty úpravy ani nebavěj.
Gatto nero
www.pendolino.cz
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sněhurka: já se tady tak snažím
Gatto nero
www.pendolino.cz
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:27:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šlo by někomu na ONJ a v Bohumíně zařadit do pracovní náplně upuštění vody z kohoutku po vycucnutí sofistikované žumpy? Nebo to ještě na této úrovni nikdo neřešil?

A co cedulka pro cestující "Před nadechnutím pusťte vodu"? Nebo alespoň svítící piktogram s přeškrtnutým sifonem nebo postavičkou držící se za nos při poklesu hladiny.

Sorry. Jinak mám Pendolino rád.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:55:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: tvoje poznámka je na místě.
Ono ten problém není každou šichtu, záleží, jak si to kdo pohlídá a jak dá vlak do provozu.

A dávat ho po Kontarech do původní podoby chvilku trvá. Ti na to vždycky vlítnou jak kobylky

A on to vždycky zavodní ten strojvedoucí, protže když skončí potřebu a spláchne, tak si přece umyje ruce. Nebo je ?
Gatto nero
www.pendolino.cz
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:18:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík:sifon jsem zavodnil a gejzír byl jak na Islandu,takže z toho důvodu jsem to napsal.
Sněhurka : s tou maďarštinou to není špatný nápad.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 07:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to se teda soudruzi z Alstomu opět předvedli... Zbytečně se zaplňuje jímka relativně čistou vodou, která by mohla naprosto normálně odtéct na koleje. I když, je nutno jasně říct, že to není chyba Alstomu, ale zákazníka! Ti lidé, kteří u zákazníka zodpovídají za projekt, musí vědět, která bije...
Podzimní bukvice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 08:11:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Honzík,Sněhurka:

Pánové, dík za vysvětlení k těm čtyřhranům, je fajn, že se to od těch "prvopočátků" pohlo k lepšímu....
Burburger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.231.2
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:00:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den!
Nedokázal by mi někdo dát kvalifikovaný odhad, jaká je šance že v tento pátek pojede na SC 512 jednotka řady 680???
Děkuji B.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:33:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: myslím že soudruzi od Alstomu nemají tvoje cítění.
A proč by měla "relativně čistá voda" odtékat do kolejí, když odpadní jímka je 3x větší než zásobník s čistou vodou.
Už vidím ty zasvěcený cestující, jak na nástupišti koukají pod vlak na ten vodopád pod tím supermoderním strojem

Burburger:na 100% bude nasazeno Pendolino a to další už je na ostatních(sebevrazi, řidiči, dráteníci)
Gatto nero
www.pendolino.cz
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Večerní lov na Pinďu v Holešovicích
 
 
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 08:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honzík: a proč bych měl draze do kanalizace na ONJ vypouštět relativně čistou vodu smíchanou s odpadem? Když se bude do jímky vypouštět jen odpad z WC, tak se dá tomu úměrně prodloužit interval vypouštění...
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 08:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh
A oni tam mají na odpadním potrubí vodoměr? Stočné se přeci (tedy v domácnostech) učtuje podle množství vody na vstupum a vypoustění nikdo něměří - co jde tam, musí i ven...
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 09:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: on to Dusanh myslel asi spíš tak, že by se tam ty s...čky mohly vozit déle
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) voda napuštěná do Pindi v Bohumíně nebude započítána do odpadu v Michli
2) ČD budou nejspíš platit nějaký paušál nezávislý (nebo jen hrubě závislý) na množství přivedené vody, takže cena stočného roli nehraje
3) jde o princip. Proč mám neškodnou vodu míchat s odpadem? Vy doma taky mícháte odpad (myšleno komunální)?
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komunální odpad nemíchám. Vodu z umyvadel a záchodu a z pračky míchám (byť spíše z historických důvodů). Ač to asi není úplně košer, ve výsledku je to fuk, zejména proto, že z pohledu zákona je to jedna kategorie - odpadní voda, kterou jsem povinen vypouštět do čističky, nebo skladovat v žumpě. Ze stejného důvodu nevidím rozdílu mezi vodou z umyvadla nebo ze záchodu ve vlaku. Všechno je to odpad a jako s odpadem je třeba s ním nakládat.
otazka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.179.74
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:34:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: A kam ty doma liješ vodu z umyvadla, když si tam jenom umyješ ruce? Snad ne do kanalizace?
přestaň plácat...
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2368
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbytečně se zaplňuje jímka relativně čistou vodou, která by mohla naprosto normálně odtéct na koleje.

Asi stejně zbytečně, jako voda z umyvadla teče do žumpy a nebo do kanalizace, protože jde o odpad. Nebo Vy si nemejete ruce mejdlem ?
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, měl bych takový malý dotaz. Dnes jsem byl fotit v Holešovicích a nepochopil jsem následujcí chod událostí. 12:30 mělo jet Pendolino oproti tomu ve 12:35 jelo 350 001 z ECečkem nebo něčím takovým, po ní cca 12:38 jela 150 004 s vlakem SC 5xx zvaným Pendolino (cedule na bocích ypsilonek) tak jsem to zabalil a šel zpět z doměnkou že Pendolino nepojede že to byl místo toho ten banán a v cca 12:42 kolem mě projelo Pendolino (myslím že 003). Tak néchapu co to bylo za soupravy. Uvede mě někdo do obrazu. Díky
www.zeleznice.kvalitne.cz
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 150 004 byl vlak SC 509 (u tohoto vlaku může být nasazena náhradní souprava). 680 003 byl vlak SC 504, který točí na vlak SC 511 (mimochodem měl cca 12 mínut zpoždění).
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 06:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo aha, tak to jo, trochu mě to zmátlo, tak že tu 150 004 mám v Holešovicích u tunelu a Pendolino které sem tam chtěl fotit tak mám u návěstidel na mostě, naštěstí se celkem povedli obě. Když to vyjde tak bych je sem během dne hodil na zhodnocení. Jinak to zpoždění by souhlasilo, na mostě u návěstidel byl ve 12:45.
www.zeleznice.kvalitne.cz
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud bych měl relativně čistou odpadní vodu táhnout někam na hřbetě spolu s odpadem, tak bych si to rozmyslel a tu vodu z mytí vypustil jinde. Na vlaku musí být zbytečně větší (dražší) jímka. Ale to je jenom taková nuance...
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sněhurka: argumenty mi nedošly, kromě proběhu jsem přece vytáhl četnost zastavování...
S tím souvisí například počet rozjezdů / zastavení a s tím spojené vyšší namáhání pohonu a brzd, dále pak víc pohybů dveří, víc regulačních zásahů klimatizace kvůli courání a tak.

A krom toho nechápu, proč se do spolehlivosti Ešusů tahá AVV, na které pokud je mi známo nelehají.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:s Váma to není lehký
S tím vypouštěním pod vlak by jste nepochodil, a jímky jsou velké právě tak, aby se mohlo vypouštět jen v ČR. V Blavě se jen napouští čistá voda, protože za výcuc už by jste musel platit zase zvlášť.


Hajnej:ale on nikdo netahá AVV do spolehlivosti Ešusů.Sněhurka jen v diskusi, která je někde nahoře(nebo v archívu) a týkala se ARR/AVV jen svým způsobem konstatoval, že je mu úplně jedno jestli má nebo nemá, ale jestli to jezdí nebo nejezdí.
A jestli je vlak projektovenej na příměst.dopravu, tak to má vydržet.
A když máte tolik argumentů, tak jakto že jste je neměl v Saviglianu, když jste to všechno nabízeli Italům?
A jeden soukromý dotaz: AVV a ARR je registrovaná značka nebo je to jen obyčejná zkratka?
Gatto nero
www.pendolino.cz
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 18:25:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: nevím, proč by měl být luxus úkroku od původní myšlenky dopřán jen Sněhurce a ne jiným...

Já jsem se ho ptal, proč srovnává nesrovnatelné, tedy km do poruchy u expresní vs. příměstské jednotky, a on na mě vybalil, že jsem kdysi něco říkal o 200 a 1000 km. Jestli to tehdy pochopil tak, že očekávám, že to těch 1000 km neujede, tak to pochopil sakra špatně - bylo míněno pouze to, že lze očekávat úměrně větší výskyt poruch na den, nic víc (Ešusy tehdy měly proběhy větší i kilometricky, čili srovnání bylo už úplně mimo mísu).
AVV ani ARR registrovaná značka není (ono totiž není snadné registrovat něco zpětně), ale označuje se tím zařízení, která má něco umět. Asi jako se pod označením "myčka nádobí" označuje zařízení, které to nádobí umeje, opláchne a usuší. Zkuste manželce koupit něco, co řekněme neoplachuje, a ona už Vám vysvětlí, že chtěla prostě myčku a netušila, že od ní musíte dostat písemně, že to musí být Myčka(R)...

V Saviglianu jsem byl a argumentoval technicky, protože jednání bylo technické. Ale ten článek z technických podmínek se pak podivně vyškrtl jindy a jinde (bližší by Vám jistě vysvětlil "Pepek" Novotný, co se do telefonu představuje "Novotnej").
Sněhurka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:59:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hajnej:
- nikdy jsem nepsal, že AVV může za nespolehlivost 471. Pokud to tak vyznělo všem zúčastněným se omlouvám. Měl jsem na mysli následující: Lepší mít spolehlivý vlak i když ne úplně moderní, než úplně moderní vlak, který je nespolehlivý. Netýká se jen 471 a 680, ale i jiných.
- K proběhu, pokud bych navrhoval příměstský vlak, budu počítat s tím, že je celkově víc namáhán (rozjezdy, brzdění, dveře atd).
- Také si myslím, že není možné srovnávat 680 a 471, jak jste to dělal před lety Vy. Je to jako srovnávat jablka a hrušky.
- Porování proběhů 471 a 680 v době ježdění do Děčína jste dělal Vy, jedovatě jste tvrdil, že jste zvědav, jak bude 680 jezdit až bude muset dosahovat proběhů jako 471. A já jen dnes říkám, stejně jako Vy před lety, že 680 dneska jezdí víc než 471 a s méně zavadami. Vaše jedovaté rytí do 680 si dobře pamatuji.
- S ARR a AVV na 680 je to pravda, bylo vyškrtnuto za "podivných událostí", bohužel to není jediná věc, které se to týkalo.
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:04:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každá nová věc má své mouchy. Já osobně si myslím, že Pendolino se dostalo do tempa celkem rychle. Oproti tomu jak ho většina rádoby zasvěcenců urážela. A navíc za některé problémy které se naskytly při uvádění do provozu nemůže ani výrobce ani vlak, bylo to zpackáno při objednávce. A teď mě můžete kamenovat za můj názor :-)
www.zeleznice.kvalitne.cz
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1447
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nu, položme si tedy tu otázku - je alespoň možné AVV jednou do pendolina přidat? Míněno bez výměny celého řídícího systému? A mělo by to pro provozovatele nějaké výhody - tj. například znatelné zkrácení jízdní doby Praha - Ostrava (Praha - Brno)?
(předpokládám, že do doby zavedení elektroměrů na mašiny se spotřeba zanedbává...)
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: ne nevím, ale elektroměry měly myslím už i legendární Bobiny... a možná i předválečné elektriky - opravte mne, pokud se mýlím. Na rozdíl od manažerů ČD let devadesátých si naši předkové nemysleli, že "elektřina v troleji je, kdežto uhlí se platí".
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik fotek Pendolina na www.zeleznice.kvalitne.cz
www.zeleznice.kvalitne.cz
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 23:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná trochu špatný dotaz,ale určitě někdo odpoví:Nejezdím zase tak často Pendolinem,ale nějak nechápu k čemu jsou ty dva pedály pod sedadlem.Měl jsem,že je to polohovatelnost sedadel,ale kroutil jsem se jak.....a nic.Taky nevím co je čudl nahoře u rozsvícení bodovky( vše vůz 1 tř.)Děkuju
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 01:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Pedál" je obyčej podnožka, na kterou si můžete položit nohy.. Čudl se rozsvítí a informuje procházejícího stevarda že ho potřebujete.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sněhurka: tak jedovaté to snad nebylo, jen jsem trochu krotil "děčínské" nadšení. Ono si i dnes fírové postesknou, že tu či onde něco nešlo a museli jet bez nějaké trakční skupiny. Výhodou 680, resp. režimu, ve kterém je provozováno, je to, že při minimu rozjezdů je i na "půlku" pořád docela schopné, zatímco často se rozjíždějící jednotka je už na odstavení.

Co se týče dimenzování, tak existují určité dolní meze, pod které jít nelze, což jaksi automaticky dává výhodu dálkovým jednotkám s teoreticky nižšími požadavky. Naopak u těch příměstských se dostáváme do problému, že důkladné dimenzování čehokoliv se zpravidla projeví na váze a ta zase na ekonomice provozu.

Honzasl: možné to teoreticky je, zásah do ŘS by až zas tak velký být nemusel. Zato by stálo za to udělat zásah do Wabcotrolu, aby se naučil tzv. proporcionální režim, který za mokra může přijít docela vhod (tvrdá preference EDB, která tam je, mě totiž poněkud děsí - Knorr IBH v původním projektu byl prostě chytřejší).
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nevíte někdo, co zase bulvární Noova vyštrachala na Pinďu??? Dneska v 17.15 v odpoledních zprávách byl šot na večerní TN, že Pinďa má zase nějaké velké problémy... Neví někdo z Vás , vo co gooo???
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm,skvělá reportáž, typicky Novácká, lepší jsem od Hynka nečekal. To zase někdo zakázal dát kauzu Čunek jako první reportáž tak tam dali tohle.
Pane bože!
Bohužel cestující nevědící o tom ani páru jsou zase v šoku
Gatto nero
www.pendolino.cz
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm, taky jsem to viděl, nic nového pod sluncem, problematika kolejových obvodů a nové mašiny. Stálé otazníky a stupidní bulvární Noooova z toho dělá tragédii.
Jedinou věc, kterou jsem tam zaregistroval bylo, že nějakej idiot dal do Nooovy nějaké papíry týkající se těchto problémů. A co se dalo čekat? Jedině to, že to Hyneček nafoukl do gigantických rozměrů. A máme senzaci. Pinďa bude na každém přejezdu sám otvírat závory a srážet auta...
Je to přeci jen stupidní bulvár, nic jiného...
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bože to zas natočili kravinu
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:50:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Matysek: To nemá s kolejovými obvody nic společného, to je problém s indikátory plochých kol a horkoběžnosti. Prostě to po průjezdu pendolina vysílá alarm, že na vlaku je problém. Sranda je ovšem v tom, že takový Asdek v Jeseníku nad Odrou hlásí takové alarmy na normálních vlacích, kde pak vozmistr v Hranicích stejně nic nenajde. Takových případů je několik za měsíc. Rozhodně nejde o problém bezpečnosti vůči ZZ. Takže vidím řešení jediné: žaloba o šíření poplašné zprávy a možná časem tyhle kokotiny nebudem muset sledovat.
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já obyčejně se vozící substrát se teď bóóóójim bóóójim,že mi Pinďa začne ve 160/hod hořet pod zadkem,kdyžžě to čidlo má chudát fíra ignorovat a z kapitánského můstku způsobně opustit hořící soupravu jako poslední.....
Vlád´aH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:13:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čidlo má chudát fíra ignorovat
To je přesně naopak, tím že projedu nad indikátorem výběhem zvýším spolehlivost zachycení skutečného problému (brzdy,ložiska), protože indikátor stále pracuje standardně. No co víc si ještě prát?
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by foto, nebo scháma toho Asdeku, či co to je, moc by mě zajímalo jak to funguje...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlaď aH: pusť si to znova na stránkách Novy, začali mluvit o problematice kolejových obvodů a briskně to přetočili na smínače horkoběžnosti a ploch kol. Jinak se to dá zastavit a můžete si přečíst, z jakého "interního předpisu " čerpají ti magoři z Novy. Obyčejná slátanina několika problémů dohromady, která nemá ani hlavu ani patu...

Vyčetl jsem tam, že výpravčí nemá Pinďu zastavit, ale má se zpětným dotazem přes síť GSM optat, jestli fírovi nehoří Pinďa pod prdelí. Tak v tom je to údajné ohrožení bezpečnosti, že ten vlak výpravčí OKAMŽITĚ nezastaví, když mu začne indikátor řvát...

Klasická poplašná bulvární zpráva. Nic víc
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 23:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě k tomu vozmistrovi v Hranicích, by ses divil, kolikrát jsem vylezený na posunce a čekám, kolik se toho bude odstavovat... Dost těch problémů ale pouští dál, na každém něco najde... A kolik toho jede do Přerova na soustruh. A to mívám jen 6-9 šichet v Hranicích, nejsem tam celý měsíc...

V poslední době je to snad každý druhý, třetí vlak od Ostravy, co má zataženou ruční brzdu. Ale naštěstí se kola točí, jen někdy je to s plochama. To se zeptej kolegů z Ostravy, co po nocích dělají sami v Polomu na 3. koleji a jak se jim to líbí chodit až na poslední vůz...
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 23:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem to típnul:

odkaz
odkaz
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 23:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novu by měli zakázat
Se jen divím, že většina národa té Nově věří...
Už vidím, jak výpravčí nezastaví pinďu, když kolem něho projede s hořící prdelí
Blog vyšel z módy. :D Tak jak někdy budu mít čas, uděláme něco lepšího.
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 07:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Normální text, normální opatření. Všimli jste si, že nějakej hňup to celý nějak zvýraznil než to okopírovali??? A dali Nooově? Klade důraz na celý článek...
Jamessn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta reportáž snad už zmizela, nebo je to jinde? Hledal jsem v archivu TN...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 15:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ááááááááá zase v té škaredé televizi ubližují hodným Českým drahám, nevěřte Nově vůůůbec nic! Satáááááán :-)) Jinak budete nuceni vypínat motor a jezdit takzvaně samospádem

Jamessn taky jsem to chytil jen tak levým uchem, hlavně to, jak tam říkali, že strojvedoucí nutí vypínat motor a jezdit samospádem a hledal jsem to v archivu, není to tam, jsou tam všechny reportáže kromě tohoto.
Jo, ale viděl a slyšel jsem, tak obuté Pendolíno, že bych se nedivil, kdyby to IPK v Hranicích nezaznamenal, ale asi ho z vlaku neodstavili ten vagon
Smíchali víc problémů hoši z Novy dohromady, asi jim s tím nikdo neporadil mno. Nicméně kolem problematiky rušení bych byl rád, kdyby konečně vylezlo na světlo, jak to u 680 doopravdy je, možná se jednou budeme hodně divit
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hahahahahaha, viděli jste toho Peršana jako ilustrační foto k nehodě u Moravského Berouna??? Já se válel smíchy, ta těžce objektivní Nooova tam jako upoutávku dala 004 Peršouna z Bystřičky v zimě. Já mám chvílema pocit, že snad si z nás dělá Noooova srandu, že jim sežereme všechno, co odvysílají, všechno co natočí... Dyk to přeci stálo peníze, tak proč bychom je tím nenakrmili??? No neee???
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všímáte si zoufalé úrovně TZ ČD, tedy info od lidí, kteří by tomu měli rozumět? Tak se pak nedivte výstupům Novy od lidí, co tomu nerozumí.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4499
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolina mají opět trable, provoz prošetřují žalobci
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: dobrý, boduješ. To je pro ty rejpaly, co ví dráze velký kulový. Jsem rád, že dráha ty pitomce od Nooovy bude žalovat. A chtělo by to o pořádnou sumičku... Hahahahahahahahaha
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 21:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zase Fittipaldi,dnes z i-dnes
http://zpravy.idnes.cz/drahy-maji-s-fittipaldim-problem-naznacila-inspekce-fhw-/domaci.asp?c=A071031_141908_domaci_adb
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4507
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já jen jsem dal odkaz pro ilustraci, co až se může objevit v novinách...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nenahrál si tu reportáž někdo? Rád bych to viděl.
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samlep: to si zaváhal, ta byla hooodně rychle stažená z oběhu...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 09:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ten Fitipaldi, to by nebyl špatnej fíra, měli ho přijmout, když je málo lidí
Vivatfrance
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se ze zeptat nejakýho fíry co na pendolinech jezdí,jestli vás neštve že za váma furt nekdo leze.Porad sami osobnosti a politici,kdejakej dement co umi vyslovit"pendolino"a necha se pred nim vyfotit pro stupidní plátek Železničář se hnedka může svézt na stanovišti "vlajkové lodi"ČD.Naproti tomu svézt dítě (pro který mašinky znamenají alfa a omega všeho bytí)treba jen na záloze je téměř hrdelní zločin.Radsi svezu 30 dětí kteří na to dosmrti nezapomenou než jednoho hrdinu televizni obrazovky.Zajimalo by me jestli tyto osobnosti šoubyznysu maji nejaky povolení pro vstup na stanoviště a pokud ne jestli se daji vykazat,ja osobne bych to udelal at ma Nova co natočit.Jen si to představte jak Voříšek a Čejková říkaji titulek-Rozhořčený strojvedoucí vykázal z pendolina Bruce Willise.Zajímalo by me jak by bylo Fitipaldimu kdybych se mu posadil na klín do formule a koukal se jak jede zavod a pak si to od nej pujcil a na jeho triko bych se hnal 200km/h po okruhu bez sebemensi zkusenosti se zavodnickama.A muj osbní nazor je že pendolino je tak akorat na to aby se pred nim fotil fotbalovej mančaft.
Al_capone
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně by byla sranda říct že ne, asi by docela čuměli ale myslím že ty taky až by ti dávali výpověď, protože v tomto státě platí heslo - Všichni jsou si rovni ale nektěří jsou si rovnější.
www.zeleznice.kvalitne.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace