K-report
 

Archiv do 28.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 110, 113, 114 a 121 » Archiv do 28.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:07:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že žmz v příspěvku č. 18 vystihl situaci. Ale nic nikomu nebrání, aby dopravu provozoval na vlastní náklady.
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:15:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I když jsem to už shora uzavřel, tak prosím malého hektora, aby dopravu převzal, na vlastní náklady a odpovědnost. Vydělá-li na tom, budeme ho chválit jako malého génia. Prodělá -li na tom, jeho problém. To je princip svobodného podnikání. A co na to rodiče?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..nebuďte směšný..

To se povedlo. Bohužel, Rudolf je v aktuální diskuzi jediný, kdo směšný (nebo politováníhodný?) není, ale kouká se na svět reálnou optikou. Hodně zdaru, Rudolfe, v boji s větrnými šotouši.
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych souhlasil s Tomáškem a jeho závěrem příspěvku číslo 897.:-)
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak to jsem teď vůbec nepochopil...Proč mám přebírat osobní dopravu na trati Lovosice - Most ? Jezdí se , pokud ji kraj objedná . A já kritizuju to , že ji neobjednal , to je vše .
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:58:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý malý hektore, požadovat můžete, co chcete. Musíte však vždy buď jednat na vlastní účet a nebo najít vola, který Vaše požadavky zaplatí. Pokud Vám někdo nepřispěje na splnění Vašich požadavků, nemůžete ho kritizovat, protože nikdo není na splnění Vašich požadavků povinnen přispívat. To je prostě normální život...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to marný, je to marný...
ad Malý hektor: A proč by ji měl kraj objednávat a vyhazovat peníze oknem jen proto, že se to ausgerechnet Vám nelíbí? Ale nejlépe to vystihnul Žmz.
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že se to nelíbí mnohem více lidem, než Malému hektorovi...A těch lidí jsou tisíce...

Jinak jste tady tu diskuzi zase zakydali pěknejma blábolama...(už je to tu zase: Jakmile dojdou argumenty, nastupují urážky...)

(Příspěvek byl editován uživatelem Slaňák.)
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Raptor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si trochu přisolím na ŽMZ. Cituji odpověď pana Čecha na dotaz, proč ČD sjednotily ceny místenek z původních 20-ti na 86Kč.



> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <cecht@gr.cd.cz>
> Předmět: Sjednocení ceny místenek
> Datum: 02.3.2007 14:42:15
> ----------------------------------------
> Vážený pane,
> úprava ceny místenek ve vnitrostátních vlacích byla vyvolána přáním zákazníků,
> aby nebyly rozdílné ceny místenek ve vlacích mezinárodních a vnitrostátních. Na
> připomínky tohoto charakteru se naše akciová společnost rozhodla kladně reagovat
> a sjednotila ceny u obou segmentů dálkové dopravy, čímž současně docílila
> zjednodušení tarifu.
>
> S pozdravem
>
> Tomáš Čech,
> České dráhy, a.s.



Nechť si každý udělá obrázek sám...
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kozelki02:Mimochodem pane Chich: jste si jist, že důchodci z obcí (namátkou) Nasavrky, Kašperské Hory, Želetava, Trhové Sviny, Rohovládova Bělá et cetera et cetera už dávno pochcípali hlady?

Netušil jsem že do těchto míst vedla železnice.Maximálně do Nasavrk, ale u Tábora.Tady se bavíme o tom, jak to dopadne, až se zastaví provoz na trati.A lidé po zkušenostech moc Šulcovi nevěří.A dostat se do některých vámi jmenovaných míst v sobotu a v neděli je docela umění.Navíc vidím, jak do busu daj turisté kola a bágly a ženský kočárek.
Varování věků.......
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:Jinak pozoruji, že už opět docházejí argumenty, tak tu někteří začínají řešit mojí osobu a nastupují:
- urážky (zatím jen soft, pravda) "podle všeználků Zzz a Desira"
- demagogie "děti můžou do škol pěšky a důchodci můžou pochcípat doma"
- škatulkování mmcd. naprosto chybné "Nekoukejte na vše jen z oken tatínkova BMW".
Pane Chich, nechtěl byste jít dělat politika? Máte pro to vlohy


Argumenty mi nedochází...optám se Vás.Kolikrát jste po té trati jel?Hovořil jste tam s někým?
Já Vás neurážím, naopak Vás obdivuji, jak všemu rozumíte.Takže pro kariéru politika máte spíš vlohy Vy, ne?Jste mladý a vzdělaný tak s chutí do toho.( a pana si můžete nechat od cesty)
Demagogie?Hm, jak už jsem řekl.Lidé nevěří tomu, že tam bude jezdit dostatek busů.Asi ví proč.
Varování věků.......
gzoikh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.153.8
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 13:30:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak to dopadne, až se zastaví provoz na trati
A jak to dopadne, když do určitého místa žádná trať nikdy nevedla? Důchodci pochcípali a děti chodí pěšky?
jak do busu daj turisté kola a bágly a ženský kočárek
Nejspíš stejně jako v jiných místech, kam jezdí busy?
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 13:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milí chlapci , já si můžu jako občan této země , který platí daně , kritizovat cokoliv , co se mi nelíbí , tomu se říká vyjádřit názor a v demokracii je to běžné .
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gzoikh:tomu co píše Chich se říká nadsázka a lidí ji občas použijí když chtějí vyjádřit problém . Často tak činí ve vyspělé společnosti . A místa kam jezdí pouze busy se často nazývají dírami ( nadsázka ) a víkendy jsou tam opravdu často hrozné ( nadsázka ) .
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gzoikh:Ne, důchodci nepochcípali a děti vozí na bus či vlak rodiče autem, nebo tam jezdí na kole...v zimě paráda.Ale o víkendu většina dřepí doma na trusnici.
Kola a kočárky..když si zvyknu na něco pohodlné, tak si nerad zvykám na horší služby, Vy snad ano?
Varování věků.......
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A těm co jsou pro zastavení provozu na těch tratích...jděte tam, řekněte to místním.V lepším případě pokrčí rameny a trpce se usmějí, v horším vás pošlou do , nebo vás nazvou nějakým přirozením a v nejhorším vám asi jednu vytnou, protože to budou brát jako provokaci.
Toť vše, nebudu si kazit 5 volných dní hádkami s někým, kdo tam třeba v životě nebyl, nezná to tam a hraje si na velké znalce ekonomiky.
Varování věků.......
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A opravdu poslední věc.
Sice jsem to již jednou psal, ale opakování je matka moudrosti, takže ještě pro všechny příznivce hejtmana Šulce jeho citát z úvodu turistického průvodce "České středohoří - západ".
" Přeji všem návštevníkům, aby byli našim krajem okouzleni natolik, že se k nám budou rádi vracet."
Trochu výsměch, když se tam někteří turisté ani nedostanou, ne?
Varování věků.......
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:46:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich:Ano pan Šulc si rád odporuje.Třebas v tom jak tvrdil,že železnici bude podporovat a její čas ještě přijde.To přijde dozajista až budou koleje v hutích...Také ti cyklisté,že.Pojedou na kole a smete je na ouzké silničce autobus...No a čím se do míst krásného Středohoří dostanou?Asi autobusem,né?Rád bych to viděl...Prostě náhrada vlaku busem jen s velkým hnusem.Autobus sice pojede na náves,leč zatíží nejen silnice ale i prostředí kam měštácí jezdí jen za babičkami povětšinou svými auty a zpět se vracejí s plnými kufry...Pro místní obyvatele by stačil skromný autobus moderního typu.Něco jako nízkopodlažní mikrobus aby se zejmébna starým lidem dobře nastupovalo.Kdo jej vyrábí?Zatím asi nikdo ale to by byla náhrada za vlak,který klidně může brousit koleje dalších pět let.Žádnou škodu na okolí nedělá a dežomonti by neměli šanci zbavit kraj výdobytku jakou železnice bezesporu je.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Některým jedincům se téměř omlouvám,že si dovolím něco napsat:
Všiml jsem si,že se v souvislosti s Ústeckou VDop. často vyzdvihuje IDS-JMK jako vzor a jeden z argumentů proti změnám v UK bývá:zeptejtese lidí,jak nadávají na Šulce,France atd.,uvidíte,kam vás pošlou atd.

Přitom právě v IDS JMK byl Kordis často napadán za kroky v dopravě,"které jsou proti lidem"atd.(Je fakt,že ne se povedlo zrovna dokonale)

Např. na trati 300 se nadávalo na nucený přestup na vlak v Sokolnicích směrem na Brno,přestože celková jízdní doba do centra nebyla delší,než u tehdejších busů.

Ve vedlejších vesnicích se stejně mohutně nadávalo na zrušení panťáků do Vyškova(nahrazeny busem)přestože v nich jezdilo minimum platících kaštanů.

Dnes už většina lidí nejezdí protestně s trochu zdlouhavým busem MHDč.40 do centra Brna a v úseku Hostěrádky - Vyškov se už mnohdy o autobusu mluví jako v určitým pohledu lepším řešení proti vlaku(např. zastavování před nemocnicí,v Šaraticích atd.)Pokud by se na Kordisu dívali jen nato,jestli se nebude "hodně nadávat a peticovat",tak by neudělali nic.

Takže z tohoto pohledu nadávání zdejších lidí nemůžu brát jako argument,buď je nějaká nová varianta prosazovaná obědnatelem(většinou KU)lepší nebo horší než stávající stav a pak je potřeba zjistit,co se KONKRÉTNĚ pro kterou obec nebo oblast zlepší/zhorší a podle toho ktomu celkově přistupovat.(Peníze hrají sam.rovněž důležitou roli).

Každopádně obyvatelstvo veř. dopravou se většinou jen povrchně zabývající bude nadávat VŽDY! už jen z toho důvodu,páč nemá rádo změny z principu.
Navíc na vrchnost se bude nadávat vždy,ať už oprávněně nebo půjde o bláboly,to už je od nepaměti....


Ještě jedna poznámka k nedávno zde napsanému-zvyknutí si na pohodlné nastupování s kočárkem do 810ky....to nevím jestli mám brečet nebo se smátto snad nejde myslet vážně ani po 12 dvanáctkách.....
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby na trati jezdila Reginova , dosmál byste se?
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_hektor: na trati Lovosice-Most ?
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regionova je ideální na tyhle tratě .
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_hektor: To si dělaté legraci, nebo co - proč by měla na trati, kde postačí 810 jezdit 814, která by měla jezdit na Litoměřice, kde je vyšší frekvence cestujících, také by jse prodloužili jízdní doby, otevírání dveří trvá minimálně půl minuty a sklonové poměry na trati nejsou moc příznivé (viz jízda Lovosice-Teplice a zpět)
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to na podobných tratích chcete stále provozovat 810?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 04:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý hektor:Tj. ovšem kdyby a nic jinýho.
Stejně tak se dá říct,co kdyby tam jezdilo něco jako CROOSS LE,to mě přijde poněkud reálnější.
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 10:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to kdyby , ale zase provozovat tu 810 do nekonečna nejde...
Mixer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 16:36:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V DKV Rakovník jsou Motorvé vozy 811 a 812, což je podle mě na tuhle trať ideální náhrada za 810.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 16:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixer: to určitě, ale stačila by 810 se sedadly ala regionova a zatonovanými skly, teď je to stejně jedno.
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 17:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,ideální...Nízkopodlažnost je taky důležitá...
Mixer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 18:41:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: To zní jako by klasická 810 sedadla nemělaa jezdilo se tam ve stoje, ale ano rozumím vám, kdyby měla nová sedadla jako 811&011
Malý_hektor: Regionova vznikla tím, že se spojily 812&912, pokud jste to nikdy neviděl je to vlastně regionova, akorát ji lze rozpojit a mezi to dát další klasu a není to průchozí, takže řídící-nízkopodlažní vůz zůstane zachován, toto řešení (i když je podle mě lepší) nebylo dále používáno kvůli nízké kapacitě těchto vozydel, i když to by se dalo vyřešit vsunutím mezi 812&912 011.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 18:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixer: hlavně, že jsi rozumíme
Mixer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:10:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si dokonce myslím (Nedavno jsem 811 potkal v Rakovníku a měla takové jiné "bublání"), že má jiný motor, všimnul jsem si i navíc toho, že má tonovaná skla, když už ne A/C, tak aspoň tohle poťeší.
Odjížděla na Beroun.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3140
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 20:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 811:
Mě se co se interiéru týče víc líbí některé 810 s vcelku pěknými, měkkými, do modra laděnými sedačkami, které jsem potkal kupříkladu na trati Hodonín - Zaječí nebo Nýřany - Heřmanova Huť.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 811:
Bohužel usuzuji z hlediska ,,cestujícího" že motoráky 811 jsou na cestování ještě horší než 810.Málo místa na nohy a ještě nepříjemně malý sedačky.Být většího člověka,tak se tam nemusí vejít.011-016 totéž.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 16:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych zase nebyl napadán, jak mi dochází argumety...OS 26506 v pondělí 15.10.2007
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Chich.)
Varování věků.......
Mixer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 18:12:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano je to možný, já nikdy 811 ani 011 necestoval, takže to nemůžu vědět, jen sem v ní procházel, ale prostoru pro nohy nemí nikde dost, jestli můžu argumentovat se svými 197cm.
Ppss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 14:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Lidé si stěžují u železničního přejezdu ve Slaném (u ČSAD) na to, že je dlouhá čekací doba na přejezd vlaku. Konkrétně při jízdě do Slaného od zast. Slaný-předměstí. Prováděl jsem před několika dny zkušební měření doby od začátku prozvánění až skutečné jízdy vlaku.
Měření se týkalo vlaku R818 LUNA ze stanice Praha, Masaryk. nádraží-Most, který má pravidelný příjezd v 16:52 Slaný-hlavní nádraží.

0:00 - začíná signalizace závor- informuje účastníky silničního provozu, chodce,že mají opustit prostor přejezdu, neboť pojede vlak

0:30 - došlo ke stažení závor a čeká se na příjezd vlaku R818 LUNA.

3:00 min.- konečně přijíždí k přejezdu vlak R818

3:10 min. - závory jsou signalistou stav.1 st.Slaný ručně zvednuty a prostor je volný pro všechny účastníky silničního provozu a chodce.


Co na to říkáte? Není tato doba dost dlouhá?
Co by s tím šlo něco udělat?

Podobná situace je u přejezdu u sokolovny. Zde provedu v nejbližší době měření, abych výsledky navzájem porovnal.
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 17:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U sokolovny je na stažení závor závislé odjezdové návěstidlo, tzn. že se nerozsvítí znak dovolující jízdu dříve, než budou závory u St.2 a u sokolovny dole. Na závorech u ČSAD bude zase pravděpodobně závislé vjezdové návětsidlo, tj. opět dovolí jízdu až po stažení závor.
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:25:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Slaňák: To, že máte z technického hlediska pravdu, neznamená že by to nešlo vyřešit lépe. Jsou i závory nezávislé na návěstidlech, které padají pár vteřin před příjezdem vlaku a otvírjí se ihned po jeho průjezdu.
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na uzavření přejezdu u ČSAD je závislé postavení vjezdového návěstidla do polohy povolující jízdu vlaku. Pro vlak musí být postaveno tak včas, aby nemusel zpomalit jízdu ani od předvěsti, tj. skoro na úrovni Kauflandu. Jinak řečeno, musí se uzavřít přibližně v době, kdy vlak projíždí přes přejezd u bývalé Baterie.
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:29:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Slaňák: To, že máte z technického hlediska pravdu, neznamená že by to nešlo vyřešit lépe. Jsou i závory nezávislé na návěstidlech, které padají pár vteřin před příjezdem vlaku a otvírjí se ihned po jeho průjezdu.
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Rudolf 33: Máte sice pravdu, ovšem to se týká přejezdů na trati. Toto je přejezd, kterého se týká příprava vlakové cesty.
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 19:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf 33: To by např. u sokolovny nešlo, nevyšly by tam časově předzváněncí doby, protože je přejezd moc blízko nádraží. A když by se to spuštelo v okamžiku, kdy vlak vyjede z nádraží, tak by ani nestačily spadnout a už by tam byl vlak.
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:11:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednotky Regionova budou předány dle tiskové zprávy zítra v 9.00 v Lounech.Jedná se to jenž mají býti nasazeny na tratě Most - Louny s pokračováním do Rakovníka.
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Chich: s tim už člověk nic nenadělá, já tim vlakem jel taky a nestačil sem se divit jak byl natřískanej

Jinak od noveho GVD by se mela zvednout tratova rychlost mezi Mo a LN na 90 km/h
810.529-8
Ať žijou 810
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jako v trase přes Břvany nebo přes Počerady?

A může mi někdo laskavě vysvětlit, na co to komu bude?!?! Šukafon i regionova má Vmax 80 a ten jeden pár rychlíků o víkendu už to nevytrhne...
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Kuře
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.251.143
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:16:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám a nevidím tady fotky z této krásné a neprávem opomíjené trati, asi to nikoho nezajímá? Mělo by, času jí možná moc nezbývá...
K čertu s "ústeckokrajovými" papaláši...
 
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1934
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kuře: chodíte na želpage? já jen že takový snímek tam je cca 14 dní v galerii :-)
200 metrů před zast. Dlažkovice
Kdy jste to fotil?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Kuře
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.251.143
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:09:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to 16.9.2007, na Želpage moc často nechodím.
 
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 08:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slaňák: má to bejt přes Břvany... Tušim že od 6.11 by měla začít nepřetržitá výluka Louny - Břvany
810.529-8
Ať žijou 810
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 09:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco málo nejen pro Kuře:
 
 
 
Varování věků.......
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3180
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Paráda!
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

se nám tu roztrhl pytlík s fotkami z třebenické lokálky, tak taky přihodíme fotečku :-)

 
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt : dopravna D3 Libčeves
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takova vlozka: v Blesku psali ze mezi Cizkovicema a Trebenicema nekdo dal na koleje zeleznou trubku, strojvedouci projizdejiciho vlaku vcas zastavil
810.529-8
Ať žijou 810
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 10:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takový lidi (jsou li to vůbec lidi) bych vzal tou trubkou po hlavě...
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1939
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:09:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiiira: psaly to všechny místní včerejší noviny...
Dle všeho to byl MOs 26511
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem si byl projet úsek Hostivice - Podlešín a v Podlešíně jsem se vypravil do obce. Narazil jem na jakési bývalé drážní těleso, v místě křížení s vozovkou tam byly koleje. Neví někdo, co to bylo, vlečka??? Přišlo mi to o hodně níž než je kolejiště v Podlešíně, tak se mi nezdá, že by to mohlo být napojeno do stanice.
JirkaHagen
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.46
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:25:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to zbytek zrušené tratě ze Zvoleněvse do Vinařic (Kladna-Dubí)
Bahnann
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.168.76
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:49:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní rychlík 1415 854+053+053 obsazenost cca 90%.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace