K-report
 

Archiv do 27.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » BRNO přestavba žel. uzlu a nové nádraží » Archiv do 27.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 09:38:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže abych to shrnul - do roku 2015:
1) zrekonstruujeme železniční uzel Brno s nádražím v odsunuté poloze
2) vybudujeme nové tramvajové tratě k tomuto nádraží (Plotní, Nový bulvár + Vodařská)
3) prodloužíme tramvajové tratě na Lesné, v Bystrci a ve Starém Lískovci
4)vybudujeme novou tramvajovou vozovnu a dílny
5)zakoupíme 100 nových tramvají nutných pro obnovu vozového parku (v roce 2015 by se totiž jinak některé ze stávajících cca 80 K2 a 60 T3 dožily věku 40-50 let) a k tomu alespoň 30 dalších tramvají nutných pro obsluhu nově vybudovaných a prodloužených tratí
6) vybudujeme nové měnírny pro zajištění dostatečné dodávky trakční energie
7) zvýšime provozní dotaci DPMB alespoň o 30% (cca 300 mil. Kč ročně)
Opravdu tomu někdo věří?
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 09:47:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na všech linkách tramvají je v ranní špičce interval 4 nebo 8 min. Při rekonstrukci nádraží ve stávající poloze:
1) ušetřím za stavbu tramvajových tratí k odsunutému nádraží a mohu za ušetřené peníze tramvaj prodloužit na Lesné, v Bystrci, v Lískovci
2) nově zakoupené tramvaje použiji na obnovu stávajícího vozového parku, stejně to nebude stačit
3) nevzniknou zbytečné nároky na zvýšení rozsahu provozu tramvají (ne, že by to nebylo potřeba, avšak v menším rozsahu na stávající síti)
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 09:57:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad TMB - berete to z opačného konce. Není to tak, že se budou nejdříve prodlužovat tramvajové tratě na okrajích města spojené s nárůstem vozokilometrů a s investicemi do vozového parku, a pak se tomu přizpůsobí okolní výstavba. Je tomu přesně naopak, veřejná doprava se musí přizpůsobit rozvojovému potenciálu města. Bytová a jiná výstavba na okrajích města již vzniká (např. Kamechy v Bystrci, Majdalenky na Lesné, Univerzitní kampus v Bohunicích, technologické centrum v Králově Poli) a je povinností města zajistit tomu odpovídající dopravní obslužnost. Cítím z vás jistý konzervativismus a snahu zachovat stávající stav, ale město je živoucí organismus, který se neustále rozvíjí a mění. A když jsme u té ekonomiky, s rozvojem a bohatnutím města rostou i jeho ekonomické možnosti, a tedy i šance zajistit vyhovující dopravní obslužnost. A ještě jedna poznámka, město sice vloží do městské infrastruktury v souvislosti s novým nádražím 3 miliardy Kč (při rozpočtu města ve výši cca 10 miliard ročně), ale tato investice přinese městu pro jeho rozvoj z cizích zdrojů investice v hodnotě ve výši řádově cca 100 miliard. Jedná se investice státu,EU, kraje nejen do přestavby železnice (cca 20 miliard), ale zejména o investice soukromého kapitálu v souvislosti s výstavbou jižního centra. Vždyť jen při ulici Heršpické již bylo soukromými investory a částečně i státem (pošta, Justiční palác) proinvestováno 23 milard korun.
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1560: nádraží vyjde skutečně plusmínus stejně draho v Komárově jako na Nádražní.* Ale dopravní obsluha nádraží v centru vyjde podstatně levněji (investičně i provozně), takže za stejné peníze lze investovat do sítě i jinde než v jižním centru a použitelnost veřejné dopravy zlepšit (místo zhoršení za víc peněz, které nabízí nádraží v Komárově).
* Nové sady jsou jinde, akorát ta zastávka šalin pod Petrovem se podle nich jmenuje. Ovšem odpůrcům nádraží v centru se hodí předstírat, že nádraží 'stejně bude odsunuto na Nové sady'.
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:02:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna věc. Výše je uvedeno, že k novému nádraží budou směřovat jen 4% cestujících v MHD. Předpokládám, že v případě modernizace uzlu s nádražím v dnešní poloze, by šlo především o zaležitost Ministerstva dopravy a SŽDC, tedy finacovanou z peněz státního rozpočtu, či státem získaných peněz z fondů EU. Ty 3 milardy, které má platit město (a jak zastánci odsunu uvadějí nikoli na modernizace nádraží, ale zavedení MHD k němu) by tak bylo možno využít účelněji jinde, ve prospěch zbylých 96% cestujících MHD.
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:09:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A přeci ještě jedna poznámka: ptají se Pražáci, kde vezmou peníze na výstavbu metra k Ruzyňskému letišti (80 miliard korun), na přestavbu pražského železničního uzlu (70 miliard, Nové spojení je pouze první etapa), na výstavbu silničních okruhů, na olympiádu (150 miliard korun)? Odpovím vám. Pražáci se neptají, Pražáci jednají. A to nemyslím ve zlém smyslu.
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil:
veřejná doprava se musí přizpůsobit rozvojovému potenciálu města
To by bylo jistě ideální, ale pokud všechny investice a navýšení provozních dotací i jízdného půjdou na nezhoršování stávajícího stavu, tak se holt rozvojový potenciál města bude muset přizpůsobit schopnosti města rozvíjet veřejnou dopravu (= zhoršit). Což je smutné, ale vedení města o to evidentně usiluje.

město sice vloží do městské infrastruktury v souvislosti s novým nádražím 3 miliardy Kč (při rozpočtu města ve výši cca 10 miliard ročně), ale tato investice přinese městu pro jeho rozvoj z cizích zdrojů investice v hodnotě ve výši řádově cca 100 miliard.
To je všechno pěkné, ale pořád v tom nikde nevidím důvod, proč by bohatnutí města mělo být využito pro zhoršení dopravní obslužnosti za více peněz, když nádraží v centru umožňuje prakticky identické investice (= stejné bohatnutí města) a prostředky získané městem navíc mohou být využity ke zlepšení dopravní obslužnosti (nebo k čemukoliv jinému, co město zajišťuje pro občany).
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:11:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jižní centrum se snad dá budovat i při variantě s nádražím ve stávající poloze. A výsledkem povinnosti města zajistit dopravu do nových obytných celků je 200 m nikam nevedoucích kolejí nad Husovickým tunelem. Proto se opět ptám - bude město Brno schopno této povinnosti dostát v případě potřeby investic do akce odsun nádraží?
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil: Pražáci se neptají ...
A přesně v tom je problém Brna. Pokud by na radnici netaktizovali s ohledem na evropské fondy, mohli by vybrat skutečně lepší řešení. Zdůvodnění 'tahle varianta je lepší proto, že umožňuje financování z EU' v Bruselu stejně neobstojí, přitom peníze určené na dopravní infrastrukturu dostane beztak stát a ne město (a stát je klidně může použít jinam a do Brna dát to, co ušetřil tam).
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:26:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bohumil: myslel jsem pouze to, že nebudou-li zajištěny dostatečné provozní prostředky na MHD a investice na obnovu vozového parku, nebude možno zajistit odpovídající dopravu k odsunutému nádraží. A pokud ano, tak na úkor zbytku sítě linek MHD. Jistě pražací jednají, ale brněnská radnice jedná jen směrem k odsunu nádraží a na ostatní rozvoj sytému MHD dosud kašlala. Nové tramvaje se pravidelně objednávaly jen před volbami, podobně jako prodloužení tratí:
1996 - RT6 (dodány se zpožděním 1997, další jejich provoz bez komentáře)
1998 - Líšeň Jírova (to byl humbuk se super konečnou, jak vypadá dnes)
2002 - 03T (opět dodávky měly rok skluz díky odvoláním Inekonu při výběrovém řízení)
2004 - Mifkova, na nátlak DÚ
2006 - AŽ 100 tramvají do roku 2016,zatím 20 do roku 2011
Pátek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.5.202
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:27:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to TMB.
Nepřijde Vám, že se pohybujeme v kruhu? To co píšete, zde zaznělo již mnohokrát a také mnohokrát zazněla vážná námitka, že nová trať má obsloužit jižní, rozvojovou část města a počítá s ní i varianta nádraží v centru. Takže jsme zase na začátku.
Přestože na první pohled zde diskuse probíhá mezi zastánci dvou variant – přisunuté a odsunuté, ve skutečnosti spousta argumentů obhajuje blíže nespecifikovanou, tajemnou minimalistickou verzi, kterou nikdo nepopsal, ale je asi ideální, protože nebude nic stát, nic se nebude měnit a nebudeme muset o ničem diskutovat.
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:33:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obsluha jižní rozvojové části není zhlediska brňanů cestujících denně MHD prioritní. Prioritní je Lesná, Bystrc, Kamenný vrch. Přečtěte si druhou větu příspěvku pana Bohumila v 9.57. Plně s ní souhlasím.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil: V Praze se také staví nejdříve metro do polí u Letňan, aby pozemky zakoupené jistými osobami byly řádně zhodnoceny a mohly být s velkým ziskem prodány. Také tu cosi řádně smrdí.
Citátor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:07:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad TMB:

Lesnou bych s klidem vynechal, tady se za těžký prachy vybudovala žel. zastávka, a proto se taky jaksi "dopravně-obslužné" poměry z hlediska běžného cestujícího poněkud radikálně - ze dne na den - změnili, na prodloužení tramvajové trati dnes de facto trvá jen nějaká ta "pomazaná hlava" z místního ÚMČ Brno - Sever, která si na tomto poněkud vyčpělém tématu "honí" pro sebe politické body...
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:11:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tohle opravdu nebudu komentovat.
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pátek: v kruhu se pohybujete vy. Jaký jiný cíl v jižní části bude tak významný, aby tam (kromě jiné MHD) musely jezdit tramvaje v jednoačtvrtminutovém intervalu ve špičce? (to je číslo ze studie, která uvádí špičkovou potřebu 50 tramvají za hodinu).

Takže rozdíl je asi takový:

varianta A (odsunutá) - minimálně nová tratě Nové sady - Nové nádraží - Vodařská (výhledově dál na jih) + Nové nádraží - Zvonařka. V případě tangenciálního připojení tramvajemi (to je vaše varianta, oficiálně se v té trase předpokládá spíš trbus) ještě Olomoucká - Zvonařka a Nové nádraží - Rondo (- Mendlovo náměstí). Pokud těch špičkových cca 50 spojů rozdělím na dvě trasy (přímo na Nové Sady a přes Zvonařku ke starému nádraží), vyjde mi z toho interval 2 - 3 minuty na každé. Vzhledem k delší trase počítám jízdní dobu 12 minut, takže nárůst potřeby kolem 15 souprav. Předpokládám 2 linky:
(sever či západ města - Česká nebo Mendlák -) Nové sady - nové nádraží - Zvonařka - Komárov
(sever města - Česká nebo Moravák -) Maliňák - Zvonařka - nové nádraží - Vodařská
(každá s variantou prokladu dvou linek, které se rozjíždějí do dvou směrů).
Každopádně tahle varianta vyžaduje výraznější zásah do systému, oslabuje (už tak nedostatečné) spojení uzlu u stávajícího hlaváku s Českou, takže se dá předpokládat, že kromě toho spočítaného nárůstu bude ještě potřeba spojů navíc na pokrytí stávajících vazeb v jiných částech sítě, které se naruší převedením části linek směrem k novému nádraží.

varianta B (přisunutá) - nová trať Nové Sady - Vodařská (výhledově dál na jih) obsloužená dvěma linkami, proklad se špičkovým intervalem cca 4 - 5 minut, při jízdní době cca 10 minut naroste potřeba o nějakých 6 - 8 souprav. Provozně lze velmi jednoduše zajistit tak, že se některá linka, kde je poměrně malý tranzit přes nádraží, rozdělí na dvě linky s konečnou na Vodařské jedoucí společně k nádraží a dál pak ke konečným té původní linky.

A to jsme se bavili jenom o tramvajích. Pořád ještě v tom nevidíte žádný rozdíl?
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych jen upozornit, že metro na Letiště nebude stát 80, ale 40 mld. I tak je to ale šílené. A také bych chtěl říct, že to, že toto prodloužení podporuje Pražský magistrát neznamená, že je to chytré a že s tím souhlasí všichni Pražané a zvláště šotouši. A s olympiádou má také spousta lidí problém.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pvvs 2692 A abusy povazuju pouze za doplnkovou dopravu vhodnou tak leda na okrajovy casti a jako napajecky. Pri vetsi poptavce uz tam nema co delat.
Proč?

Ad Pvvs 2692A co pomuze zastavka na olomoucke ? Nejakej zajimavej smer tam nevidim.
A co takhle právě Vámi zmíněný směr Olomoucká - Slatina (pokud to nevíte, tak na Olomoucké bude stavět prakticky vše, co Brnem projíždí, snad s výjimkou Přerovky)

Ad Racek a TMB:
Z Vašeho přístupu mi vyplývá, že stávající stav vedení linek tramvají v centru Brna považujete za posvátnou krávu, na kterou se nesmí sáhnout, protože jinak by se VHD v Brně naprosto zhoroutila:-))
A navíc, už to tady opakuji podruhé, MHD není jen tramvaj, ale i trolejbus a autobus (i když chápu, že pro správného šotouše je autobus sprosté slovo). A v tomto kontextu je třeba chápat i nové vedení linek u KNN.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2696
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zghk : jak se na olomouckou dostanou vlaky z relace breclav-zdar ???
Abusy s jejich kapacitou i kloubovou stojej za kulovy (trbus je na tom stejne). A staci se podivat na dnesni linky jak to vypada...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 22:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zghk: za posvátnou krávu to rozhodně nepovažuju, pokud se brňáci rozhodnou to zrušit, ať to klidně zruší. Já jenom říkám, že je to řešení, které umožňuje velmi výhodný poměr užitku pro cestující a provozních nákladů, samozřejmě má každé město plné právo pořídit si horší řešení za víc peněz ...

BTW mne v této souvislosti napadla ještě další věc: tramvaje od nádraží v KrPoli jezdí v ranní špičce vždycky zhruba 3 poloprázdné a pak jedna narvaná, když přijede vlak od Tišnova. Pokud se nádraží odstěhuje do , posune se na jih i pomyslná hranice, kam je výhodnější jet tramvají z KrPole, místo tramvají / pěšky z hlavního. Pak ta tramvaj lidi nepobere, leda by DP vymyslel geniální oběhy posilující právě soupravy navazující na vlaky ... nebo posílil všechno a pak ve 3/4 spojů vozil vzduch. Jako třetí, ještě dražší možnost, vidím variantu zkrátit intervaly vlaků od Tišnova ...

Pvvs: relace Břeclav - Žďár se na Olomouckou dostane stejně, jako se tam dnes dostávají nákladní vlaky v téže relaci. Pokud bude zrušeno hlavní nádraží, budou osobní vlaky jezdit přes dolní (které bude za tím účelem vybaveno nástupišti a přejmenováno na hlavní), takže z hlavního (toho nového) do Slatiny i do Židenic se pojede přes Olomouckou.
Pátek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.5.202
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 10:25:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Racek: Svoji zmínku o diskuzi pohybující se v kruhu jsem považoval za ukončení mojí aktivity zde, aniž bych se něco nového dověděl. Přesto si neodpustím poznámku. Uvědomujete si alespoň, že Vaše tvrzení o tom, že v kruhu se pohybuji já a ne Vy, je totální pitomost? Při kruhové argumentaci se logicky na kolotoči musí pohybovat všichni diskutující. Tohle je ale asi Váš přístup (a bohužel i mnohých dalších). Pouze Vaše argumenty jsou správné a jen ty uznáváte za hodny ocenění. Odpůrci věci nerozumí nebo jsou účelově ovlivněni.
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby jsme nedopadli jak v Brně na Lesná s abusama. Tam se busy zavedli nejdřív jako provizorium předtím tím, než tam dokopou šalinu a lidi si tak zvykli, že šalinu nevyužívali a zuby nehty se bránili zrušení abusů. Zkrátit intervali od Tišnova je sice taky jedno z možných řešení, ale asi zapříčiní odchod většiny výpravčích z BHL do blázinců, už teď tam nemají ty vlaky kam skládat. Zpozdí se jeden a 4 ostatní jedou na jiný nástupiště.
2337 je super stroj!
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, a dnes v 7:30 začala stavba Železničního uzlu Brno. Foty dodám. MS
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sláva, konečně ... teď ještě aby se po odstavném nádraží pokračovalo nádražím v centru a ne v ...
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heršpické kolejiště bylo dnes ráno vyklizené, kromě techniky EŽ, přejezd přes koleje je uzavřen pro jistotu betonovými zábranami. Za kolejištěm se nakládá uskladněný, většinou betonový materiál. Zítra má být dovezen jeřáb.
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, tak se začne trhat nákladní průtah v Hešpicích. Dole už jsou troleje u dvo kolejí.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimr1: Začíná se dělat podjezd místo přejezdu na modřickém zhlaví.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2732
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podjezd ?? Mel byt nadjezd ne ?
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsem každého slyšel mluvit o podjezdu.Blbě se ale budou dělat obě možnosti.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude podjezd. Také kolem toho byly dost tahanice v souvislosti s výkupem pozemků.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2734
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:52:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu o kolik metru se uz ted sjizdi ke kolejim a okolni zastavbe si moc dobre nedokazu predstavit podjezd. Nadjezd snadno.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:09:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze by podjezd byl uz opravdu aktualni? ve vylukovych materialech o nem zatim neni ani slovo...
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 07:51:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude tam podjezd. Vždyť se tady o tom asi před měsícem v souvislosti s odvoláním Dětí země proti stavebnímu povolení magistrátu obšírně diskutovalo.
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.50
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 10:39:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasne, ze podjezd BUDE ale otazka je KDY... diskuze na magistratu mi moc smerodatny neprijdou
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 13:12:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskutovalo se tady na k-reportu na přelomu července a srpna. Viz archiv. Ne na magistrátě.
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem slyšel o podjezdu.
Termín dokončení: cca za dva roky.
Rendben Üzemelt !
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude to dřív. Jestli se začne začátkem příštího roku, jako že to teď vypadá, že se nasadilo pěkné tempo, nemůže jeden podjezd trvat dva roky...nebo jo?
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 09:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ten termín slyšel od kolegů (věrohodných), ale je to pořád z druhé ruky. Dva roky to může trvat, protože se postupně bude podkopávat několik kolejí s veeeeelmi hustým provozem. Ale pokud má někdo z ctěných spoludiskutérů přístup k oficiální dokundamentaci, nechť mě upřesní.
Rendben Üzemelt !
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 17:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže to mám chápat tak: přestavba brněnského uzlu začala oficiálně 8.10.2007 v 7:30. První se začali kopat Brno-Horní Heršpice. Mohl by pls někdo znalejší udělat nákres co se aktuálně kope? Třeba z Mapy.cz. Všechny náklady budou jezdit přes BHL? Jinak teď bude cestování vlakem přes Brno zábavnější, neb asi většina vlaků bude zpožděná kvůli výlukám ze směrů ČT, Havl. Brod i Modřice.
2337 je super stroj!
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: Přestavba začala stavbou odst.nádraží, protože jeho poloha je nezávislá na budoucím novém Hl.n. Aktuálně se trhají koleje v Heršpicích a osazují se nové patky na trakční stožáry. Chystá se stavba podjezdu na místě dnes už bývalého úrovňového přejezdu. Zpožděni jsem zatím nezaregistroval, max. nějaké minutky. Klobouk dolů před lidma v DK v Heršpicích, ve čtvrtek jsem je chvíli sledoval a je to na mašli...
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:58:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fyzicky zacla prestavba jak je zde uvedeno ale oficialne asi az tim vcerejsim poklepem na zakladni kamen - ale zadny info sem k tehle ceremonii nenasel - aspon kde ten kamen je? :-)

v Herspicich je ted ze 3 koleji nakladniho prutahu uz jen jedna - proto se to "cpe" i pres Hlavni...
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:04:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huffnagell: jo, hlavne v noci, kdyz tam je jen jeden vypravci... treba noc streda/ctvrtek byla s operativnim "nickolejnym" provozem :-)
R. M.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.11.232.249
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:09:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen kdyby kolem stavby nebyl takovy bordel v dokumentaci, ale to z jistych duvodu nechce nikdo resit.
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náklady už začínají jezdit přes Hlavní nádr. a je to docela nářez.
Dělá někdo z vás fotodokumentaci v Heršpicích ?
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:44:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kibuna:
- naklady jezdi pres Hlavni uz od stredy
- o dokumentaci se snazim a urcite ne sam
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4284
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 00:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nové odstavné nádraží má být někde v prostorách nynějšího terminálu??
 
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 11:58:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar Lubosu. Ne, terminal se kupodivu zachova. Trat se od stavajici odkloni nekde u nadjezdu D1 (cili kousek za terminalem) a pujde sikmo pres Herspice (proto ty zmeny) na dnesni Dolni. Odstavny bude mezi dnesnima tratema na Hlavni a na Dolni - takze cely Herspice a navic vsechny ty nevyuzity mista kolem Kovosrotu atd.

Detaily napr. zde: www.jcbrno.cz/rjb_studie.php (Koordinacni studie)
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak chlapci, podařilo se mi sehnat plány, které bych Vám rád ukazal, ale jelikož jsou poměrně velké tak to asi sem dát nezvládnu. Tak nové osobní nádraží bude stát na nynějším dolním nádraží. 1. nástupiště bude jak je dneska na dolním zbytky vodního odporu. Komárovský triangl se v budoucnu zruší. Odstavné nádraží bude obrovské, to si nedovedu ani představit. Na osobním nádr. by mělo být 8. nástupišť. No ale necháme se překvapit
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:46:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kibuna: k tem planum... jedna se o neco jinyho nez je na tom odkazu co sem psal?
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 08:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak odsunovat se prý nakonec nebude. Viz poslední zpravy v tisku a www.nadrazivcentru.cz
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 10:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva na nadrazivcentru.cz se odkazuje na zápis z jednání mezi EK a MD, MMR, MF a SFDI ze dne 20. září 2007, který tam není přiložen. Tak pro úplnost - inkriminovaný odstavec v zápise zní
EK požaduje v textu kap. „Uplatnění principu partnerství“ uvést závazek, že ČR zpracuje a posoudí v rámci přípravy investic alternativní variantní řešení vedení dopravních tras u projektů R1, R52 a Europoint Brno.
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 17:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

alternativní variantní řešení vedení dopravních tras u projektů R1, R52 a Europoint Brno
Neni nahodou toto nutne provest uz pri zanaseni do uzemnich planu, tzv. vyhledavani trasy? (resp. ze se analyza jiz drive provedena prilozi k "novemu" porovnani?) Tusim ze u D8 se tak jiz delo...
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 20:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Am. jsou to jiné plány.

V pátek odpoledne procházelo celé Dolní nějakých šest kravaťáků, když jsem se mihnul okolo nich, tak jsem jen zaslechl jak jeden z nich vysvětluje těm druhým. Kde co má stát a kde se bude kopat a jak se to tu bude bourat. Ale když jsem se zeptal, kdy se to má tady na Dolním začít dělat, tak mi odpověděl, že snad příští rok na jaře.
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Jirka Am.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.252
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 01:27:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kibuna: zdar, psal sem ti mail ale mas pry plno schranku :-(
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stranger: nutné to samozřejmě je, ale náš stát (podobně jako děti v základní škole) si své povinnosti plní akorát v případě, že ho u toho někdo kontroluje. Pokud ho kontrolují jen občanská sdružení, tak se povinnost splní jen formálně a nebo vůbec, stavba se postaví rychle, aby v okamžiku zrušení stavebního povolení soudem už nešla předělat a musela se dodatečně legalizovat. Jenže v tomhle případě ho kontroluje EK a drží měšec ...
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Am. : teď mi můžeš napsat
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kibuna: můžu poprosit taky o jedno vyhotovení plánů? Díky předem, mail je jiri zavináč zlamal tečka cz.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4327
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kibuna:
Ptal sem se na to v tratích kolem brna, zajímal by mně nějaký plán té stavby, mohl bych taky poprosit o zaslání na mejl??
vizuel14@tiscali.cz

Předem díky
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lubos_ct, Zlamalik : Zdravim,

bouhužel v elektronické podobě to nemám
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
nereg.Jiří.Kocurek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.122.34
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:19:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nějaké plány v PDF jsou tady, dělal to SUDOP Brno:
http://www.jcbrno.cz/ODSTAVNE.pdf
http://www.jcbrno.cz/OSOBNI.pdf
http://www.jcbrno.cz/ZIDENICE.pdf
Ten link dával někdo diskuzi, buď tady nebo na ŽP. Tímto mu děkuji.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace