K-report
 

Archiv do 29.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 140, 141 - bobiny (E 499.0 a E 499.1) » Archiv do 29.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nápad je to velmi pěkný a jsem ochoten ho přinejmenším finančně podpořit.

Co se týče samotného laku, tak byl bych spíše pro lak 70. či 80. let, klidně proužky, rudou hvězdu, ať je nějaká změna. Tyto nátěry jsou přecejen blíže současnému vozovému parku a jejich dozvuky pamatuji.
Ale pokud by se rozhodlo pro původní lak, podpořím ho stejnou měrou jako jakoukoliv z pozdějších variant.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou moje oblíbená popelnice 742.166 je už sama o sobě luxusně patinována :-)
O některých pražounských 141 by se dalo říci to samé. Tohle je spíše nápad který vyjde a nebo nevyjde pro realizaci, nevidím na tom nic špatného. Bobina je přeci o nějaký ten rok projektově starší než třebas 735 nebo 742...

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Konečný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milí přátelé,
tak jsem zase ze sebe shodil montérky a celé si to tady pročítám.
Ohledně "podnikavců typu Jena" - ještě, že tady takoví lidé jsou, a ještěže tady jsou i jejich mecenáši. A komu se to nelíbí, ten má na to právo.
Nápad s retro nátěrem vybrané lokomotivy v principu nezatracuji, ale:
1. ve 200 lidech se neshodnete na konkrétní lokomotivě
2. ve 200 lidech se neshodnete na typu nátěru
3. mašina v jakémkoli retro nátěru nebude působit s současnými soupravami moc autenticky - čili zase skončíme u objednaného vlaku pro fotografy.
4. i současný stav vozidel má svoji autenticitu. Např. 141.054 v novém laku je raritou, ať už je ten nový lak poplatný době či ne. Prostě bobina v novém "unifiku" je v roce 2007 rarita sama o sobě. Souhlas s Dr JČ. I odrbané mašiny mají autenticitu - mám mnoho fotek bobin z konce totáče, a vypadaly mnohem hůř než 141.009 - nicméně vyjadřují dobový stav.
5. když už se najde 200 tis Kč, není lépe pomoci pozdvihnout ze šrotu nějaký další unikát (co třeba např.M234.0???), než napravovat šlendrián údržby na provozní mašině?
6. a co když to dopadne jako s 140.085 - nový lak, ale neustálé závady, na které depo nemá prostředky na opravu? Jak tohle ošetřit? Doplatit údržbu? Uvědomme si, že takhle staré mašiny drží pohromadě často jen silou vůle.
Těším se na vaše reakce. PK
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4445
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:33:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný
asi tak, je to moc velké sousto.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No něco na tom je! Také by mě zajímalo už u té zmiňované 141.054 jak vypadá ve strojovně. Protože asi má vymazlený jen lak ale až jednou někde na trati klekne, lak je jí houby platný! Takže pokud strojovna vypadá přesně tak, jak jsem ji viděl zapůjčenou z Ústí nad Labem v Praze na postrcích, tak to nebude dobrý. Ale vytažení z kopřiv nějaké bobiny... jsou někde ještě nějaké?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 07:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný: nejprve by tedy bylo lepší dosáhnout zprovoznění 140.085. Nevím, jak dalece má retro lak, dal by se současný upravit (doplňky, nemyslím přelakovat celou mašinu)?
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1875
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 07:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný:
Trochu bych si dovolil oponovat.
1. konkrétní lokomotivu nejlépe doporučí depo, takže předpokládám že tu, která má šanci být co nejvíce a co nejdéle v provozu. Je to sice trochu věštírna, ale co jiného zbývá.
2. Shodnout se asi neshodnem, ale ve finále by se podpořil většinový návrh. Osobní poznámka, kdyby to bylo jenom na tom, po zralé úvaze bych asi i ten unifik 1982 skousl ;-)
3. nic nebrání s lokomotivou v odpovídajícím stavu udělat i jízdu. Ale když nebude ani ta mašina, tak co? A navíc možnost si ji relativně často a tehdy, když je k tomu počasí, čas atd. na trati šotnout, byť se současnou soupravou, je zas velká výhoda. Není to jednorázová investice na jeden den, souhlas s Qwerty.
4. Pro focení dobového stavu se nabízí hafo možností, takže jedna dobová bobina se dá klidně oželet.
5. Smysluplné vyzdvihnutí šrotu asi tak "levné" nebude. Tady jde jen o slušný lak pro něco, co je turnusováno a jezdí, a má zajištěnou aspoň technickou údržbu. A už jen to je docela slušná sumička. Natož dávat dohromady nějaký šrot.
6. Osud 140.085 je poněkud nešťastný, provází ji smůla, a navíc coby nulka není ani příliš chtěná, zatímco zájem držet v provozu jedničky tu je. Zatím, příští GVD. Byť s perspektivou jedné letní sezóny by to mohlo stát za to.
Když si to vezmete z druhé strany, tak litr padne na cca 3 šotocesty autem v relativně blízkém okolí bydliště.

Jinak 054 jsem sice vevnitř ještě neviděl, ale podrobila se celkem důkladné vyvazovací opravě. Naopak, ten lak byl na vážkách, zda vůbec dopadne. Takže situace je zcela opačná, než uvažuje Bevelo.
Tak se po vychytání much snad usadí a bude v pohodě. Ale ta nás teď nezajímá, snad jen z důvdu aby bylo čím jezdit. Teď situace není moc růžová, zas jezdí jedna žehlička. Když jednou mašiny vypadnou z pravidelného turnusu a údržby, těžko si pak zvykají.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 08:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Té 085 se doufám dočkáme, oprava svým tempem probíhá. Ale asi bude mít přednost 1037. Jejímu vzhledu nelze vytknout téměř nic, snad jen chybějící přesah stříbrného pruhu nad a pod prolis. Pokud bychom se bavili o doplňcích, jako olemování pluhu, madel na bílo s červenými konci a pod., už by to byl stav ze začátku 70. let. Ale nic proti tomu, to byl myslím vydařený tuning. V nynější podobě je ale blíž originál Škoda designu.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4623
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný: máš celkem pravdu, ale oponovat by se dalo
1. konkrétní mašinu tu vlastně nikdo neřeší, mluví se 009 protože vypadá příšerně, přetírat třeba 018 by byla škoda.
2. to ne, ale předpokládám, že ve finále podpoří ti "neuspěšní" i vítězný návrh
3. to je bez debat, ale např. mnou preferovaná varianta "unifik z roku cca 198x" se běžně ještě počátkem devadesátek proháněla se soupravami vozů Btme (dnes Bdt), které už tehdy byly v nátěru, jak je známe dnes. Takže odmyslím-li si loga ČD na vozech a další drobnosti, nevypadalo by to vysloveně "neautenticky".
4. pravda, fungl nový lak vzor "bolševik" může v dnešní době vypadat trochu podivně, ale obitých a rezavých mašin je všude okolo hafo (a daleko novějších než jsou 141), tak proč jednu nedát trochu do pořádku. Že to nemusí být vysloveně na škodu dokladují např. vozy 810.191, 271 atp. Škoda, že k nim není nějaký "polomáčený" bafík...
5. obávám, se, že tahle záležitost je v úplně jiné cenové relaci a nebude na ni slyšet zdaleka takové množství zejména mladších lidí. Neb narozdíl od bobin jim jsou tyhle věci prakticky nic neříkají... Nakonec, celá tahle akce je i o zjištění, zda jsou i "prostí fotiči" pro svůj koníček obětovat i "něco víc"...
6. to je bohužel možné, ale tohle riziko je všude. A to i u případů, kdy si někdo koupí celý motor, dá ho za těžké prachy dokupy, pak mu někde blafne a je v ... Řekl bych, že je ale reálná šance, že by ta bobina mohla nějaký čas ještě vydržet, pokud se nepletu, nedávno prodělala poměrně rozsáhnou vyvazovací opravu (narozdíl od 037, 055)
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:35:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od objednávky loko do laku po její koupi...
Meridian
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.230.129
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:36:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V podstatě je to dobý nápad,složit se na nátěr.
Co se týče verze,tak bych preferoval taky unifik s proužkem na čelech.Ovšem já bych bral proužky oranžové a ne žluté.A taky bych se přimlouval za červenobílé pluhy.Co vy na to ostatní?
Doufám,že by ty pluhy prošly.Žlutých pluhů mám pokrk.Ani nechápu,proč ty žluté pluhy jsou.
Od proužků se upustilo,protože se zjistilo,že to na bezpečnost nemá vliv,no ale u pluhů s tím otravují.To je podle mně taky zbytečnost,zvláštěpak,když ty pluhy jsou zachvíli špinavé.Tak jako u sběračů.Byly žluté a najednou jsou šedé.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak anketa ohledně 141 se docela dobře vyrovnává:
http://modely.firenet.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=116
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo, nezdá se Vám, že je ta anketa krapátko nesmyslná, když si musím vybrat (například) buď zaplatit 1000 Kč nebo vybrat původní nátěr (obojí dohromady nejde).
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ty otázky nezadával, to vzešlo zde z této sekce od jednoho uživatele.. mohu to ale upravit.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4625
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: chte to zapojit trochu rozum. Stačí, když to rozdělíš na dvě části, tedy finanční a nátěrovou. Jinak to moc objektivní nebude...
141001
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.114.7
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:32:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Co takhle retro nátěr s bleskem (a hvězdou)?
141001
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.114.7
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:36:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Škoda, že jsem tenkrát ještě neuměl pořádně fotit a nepoužil kratší čas ...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak především, bylo to udělané včera narychlo, takže nebyl prostor pro řešení ankety. Jak jsem psal, mohu to tedy udělat do dvou anket - to nebude problém... (navíc, mám i dost jiné práce než je web :-) ) Každopádně mi šlo jen o zjištění, kolik lidí se o co zajímá a k čemu se více přiklání ale anketu rozdělím.

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Meridian:
SOUHLAS!Oranžové proužky na čelech a taky červenobílé pluhy!To by byl teprve mazec!!!
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V ankete jsou otázky zcela nevhodně položeny a tak nemá žádnou vypovídající schopnost, míchají se tak jablka s hruškami. Navíc, co je míněno přesně pod pojmem unifikovaný nátěr, těch přeci bylo několik.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak napište někdo otázky a je je upravím a stávající hlasy přidám k podobnosti nových otázek, aby to bylo zachováno!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4627
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 10:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak třeba:
1) jsem ochoten "projekt" podpořit částkou
A) do 500Kč,
B) do 1000Kč,
C) i více než 1000Kč

2) preferuju nátěr:
A) původní tovární (+ případně dát malé foto)
B) unifik vzor 1975 (zelený spodek, krémový vrch) (+ případně dát malé foto)- nejsem si jist tím rokem, znalci doplní
C) unifik vzor 1975 doplněný o oranžový 30cm výstažný pruh (+ případně dát malé foto)

Každý by pak mohl odpovědět na jednu ze tří možností otázky č.1 i č.2
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem tak učinil, předchozí anketu jsem zrušil a založil dvě nové: finance/nátěr. Potřeboval bych ale k anketě o nátěru/schématu také fotku, resp. já fotky mám ale nejsem si jist, jaké a které patří do jakého období..
Ankety:
http://modely.firenet.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=116
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Rum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co ještě "nejunifikovanější unifik" vz. Zelená příšera? Ten v anketě chybí.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4628
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: zkusím pohledat patřičné fotky... Ještě mě napadalo, že bys mohl do "nátěrové sekce" přidat otázku: "Jsem ochoten podpořit vítězný návrch, i když se nebude shodovat se mnou preferovanou variantou nátěru?" Ať víme, kolik lidí se na to vyprdne, když nevyhraje ten "jejich" nátěr...

Rum: možná by tam být mohl, ale řekl bych, že tato varianta bude mít menší šanci jak u fotičů tak hlavně minimální podporu u ČD.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: je to tam.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4629
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: chce to upravit, už jsem hlasoval, ale když chci dodatečně ještě odsouhlasit i na tu poslední otázku, tak mě to nepustí, byť se s předchozími nijak "nebije"...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu nechápu co tím myslíš? Jako hlasovat v jedné anketě hned 2x ?
Nebo v každé? V jedné anketě lze hlasovat jen 1x další možné hlasování je možné po 72 hodinách. Co jsi myslel?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4630
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: no jo, ale měl bych mít jak možnost zvolit lak (A-C), a potom ještě i to, zda podpořím "konkurenci"... Tedy reagovat na obě otázky, ne jen na jednu z těch dvou...
pedro_x6x
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.193.96.185
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:25:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechcem sa vam do tej ankety velmi miesat, ale...
... aspon opravte chybu v "Jsem ochoten podpořit vítězný návrch, i když se nebude shodovat se mnou preferovanou variantou nátěru..." - neovladam Cestinu do detailov, ale nepise sa to "návrh"?
Je to len o slovickach, ale moze to mat istu vypovediacu hodnotu aj o celom projekte a ak to myslite naozaj seriozne, tak treba hladiet na vsetko.

Dalej by som isto k moznosti "Jsem ochoten podpořit vítězný návrch, i když se nebude shodovat se mnou preferovanou variantou nátěru..." v ziadnom pripade nedaval radio button ale check box, inak povedane, dat to len ako dobrovolnu doplnujucu informaciu s tym ze ju bude mozne zaciarknut len vtedy, ak bola vybrata jedna z tych predchadzajucich naterovych variant. Ta moznost sama o sebe totiz nic nehovori... Alebo ju potom nahradit otazkou v tom zmysle, ze "podporim akukolvek z vyssie spominanych moznosti".

Drzim vam palce
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:52:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A přátelé lakování bobin, co byste tak řekli na trať Olomouc - Nezamyslice třeba na pár dní nasadit na pravidla místo tradičních strojů třeba mašinky s kulatými okénky, tj. 140.004, 085 a 141.001? Kolikpak byste byli ochotní věnovat na takovou akcičku? Samozřejmě čím víc by se sešlo financí (= čím méně by bylo neplatičů), tím více bonusů by se mohlo uskutečnit. Třeba by místo pravidelných souprav mohly být historické (pokud k tomu bude ochota od ČD) apod.

Požadavek na výpočet částek pro nasazení jedné, dvou či tří mašin již byl ČD zadán, uvidíme jaké částky z nich vylezou. Teoreticky vzato, vícenáklady by pro nižší varianty akce neměly být vysoké - dopravní cesta nula, fírové nula (řady 140 a 141 turnusoví fírové znají), jízdní řád je přizpůsoben (zpoždění nehrozí), leda snad návoz/odvoz vozidel a nějaké poplatky za zpracování příšlušných papírů... Ale samozřejmě při zapůjčení historických souprav by ty částky šly již výrazněji nahoru.... Ovšem je otázkou, co si ČD do toho započtou. To jim ovšem bude hbitě odhaleno a ometeno o ústa na patřičných místech

Kladu tedy otázku, kolik šotoušů (sobě) by bylo ochotno takovou akci sponzorovat a kolik by byli ochotni na to věnovat financí? Samozřejmě platí jednoduchá poučka - každý zúčastněný neplatič přispívá ke snížení rozsahu akce, neboť jeho peníze budou prostě chybět!
Andy350005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro silne zaludky a jako vzpominka na slavnu nasich lokomotiv. presny preklad nazvu videa zni:
VE DVOU SE SNADNEJI.... DUSTOJNE ODCHAZI...

http://www.youtube.com/watch?v=AcygDjMhNfo

zapomnel jsem napsat, ze se to tyce umirajicich polskych bobinek, lokomotiv EP 05- 01 a EP 05-18 PKP
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:
anketa dobrá, díky za ni, jen tu volbu "Jsem ochoten..." je třeba udělat jak samostatnou položu ano/ne, třeba ve třetím okně, ale ne jako 1 z n nátěrů.

Abych např. mohl správně vyjádřit své stanovisko, že preferuji původní nátěr, ale podpořím i jinou variantu, jen aby se vůbec něco udělalo.

Neber to jako buzeraci, jde o podstatu věci, aby výsledky z ankety řekly to, co je třeba vědět, když už jsi ji založil.

A co se týká toho nátěru vzor 1975 upgradovaného v r. 1982 o oranžový pruh (žluté byly až v devadesátých letech), s červenobílým pluhem a oranžovými sběrači, tady je jeden z mála tehdejších třebovských kousků E499.1027, jestli mě paměť neklame tak to byl R Brno - Liberec v trase Česká Třebová - Hradec Králové, to už brejle nevozily durch.
 
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 07:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je 141.019 v roce 2000:
 
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 09:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten nátěr s oranžovym proužkem by se mě osobně natý 009 ani trochu nelíbil.A to z důvodu,že 009 má deskový pluhy.K oranžovýmu proužku musej bejt šrafovaný pluhy jako na E499.1027,a né desky jako na 141.019.Navíc nebylo by těch proužků nějak moc?Dyť v Olomouci maj proužek 141.009,018,023,055 a 141.037 s širokym pruhem.Když už natírat tak asi do uplně původního nátěru.A pokud by někdo chtěl ten oranžovej proužek.Tak by nebylo špatný zkusit se domluvit v depu a poupravit 141.018 se starym pluhem.Stačilo by jí pořádně vydrbat,udělat jí šrafovanej pluh a přetřít proužek na oranžovo.
Toť můj názor.
Eine suppe kikiriky und zwei rohlíky
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že uvažovat o tom, že by se obnovil lak na 141., která má "deskové" pluhy je nesmysl, taková mašina je "paskvil".
Meridian
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.230.129
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:57:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by nebylo špatné udělat nátěr s červenobílými pluhy na stroji 018.
No nicméně třeba by se mohly mezi 018 a 009 třeba pluhy přehodit.
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč přehodit, stačí jej vzít z nějakého šrotu. Mimochodem, 141.009 měla původní pluhy někdy do roku cca 1994, pak byla v ŽOS Nymburk, vejela pěkně nastříkaná s původními pluhy, ale jen na chvíli, pak zmizela z provozu a vyjela s pluhy placatými (podle nepotvrzené informace měla nějakou nehodu). Od te doby, tedy roku 1994/95? má tyto nevzhledné "plácačky".

(Příspěvek byl editován uživatelem vláďa_z_hk.)
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onu 141.018 čeká po novém roce nějaká větší oprava?
je dobře, že se ČD rozhodly pro opravu 141.054- velmi jí to sluší, jen tak dál(ještě to chce nějakou 121)
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, všechno do původního nátěru... To podle mě taky ne, protože těch období a vzhledů bylo víc...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však jo, od každé řady 1-2 lokomotivy v nějaké starší verzi laku, např. 141.037 by bylo pěkné uvést do nového "unifiku"
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1704
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu zředím tuto diskuzi dnešními fotečkami bobin s kulatýma okýnkama(jen dokumentační,bylo hnusně):
 
 

A taky k 141.009-pluhy ze 141 jsou stejné jako u 140??Jestli ano,nemyslím si,že by byl až takový problém vyměnit to za pluhy 140.089 nebo 094.

Jinak dnes na Os do Prostějova opět akční 141.054.

(Příspěvek byl editován uživatelem valach.)
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: Bobiny mají dva druhy pluhů, z fotek výše je to vidět. Jinak 141.009 byla v roce 1994/95 v Dyku Kolín, napsal jsem koukám špatně Nymburk. Co bude s bobinama 140.089 a 094, že byste z nich odmontovali pluhy!?!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1707
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No 140.089 možná ještě má nějakou šanci vyjet.
Ale ta 140.094 už je brakována zaměstnanci správkárny,takže bych řekl,že ta už bude leda na pomník,ale je to jen čistě má soukromá domněnka.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zítřejší návštěva na 012-ce se odkládá na cca příští pátek. Dnes jsem se dozvěděl, že dotyčný ředitel tam zítra nebude, tak nebuďme zklamáni.... V konečném důsledku má tato akce dost času, protože nevím jestli jste už o tom uvažovali, ale v případě, že nám k tomu ČD požehnají, kdy bude nejvhodnější se do laku pustit? S nadcházející prosincovou změnou GVD, zmatky s nástupem Carga a především zimními inverzemi bych to viděl na pomyslný rol-out tak koncem dubna 08. Prostě k jarnímu kvítí na stromech, dlouhé dny apod. Ano 009, 055 nemají právě vhodné pluhy. Navíc pochybuji, že nám někdo bude předělávat pluhy mezi mašinama a ať už vyjde vítězně jakákoliv barevná varianta, tak bych se k výběru loko s původními pluhy určitě přikláněl.... výběr daného stroje ovšem bude záviset na aktuální situaci tak je zbytečné předbíhat.
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se likvidovali el. mašiny v Třebové, pluhy se z nich nakládali na plošiňáky (byly tam pěkně vyrovnané) a myslím, že jejich osud nebyla huť, ale další využití, třeba někdo ví, co se s nimi pak dělo.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové jsem hoooodně zvědav jestli se Vám to povede.
K pluhům- z vlastní zkušenosti vím, že pluhy na 140 jsou trochu jiné než na 141, ale autogen a pár elektrod to vyřešilo
Gatto nero
www.pendolino.cz
JCH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 07:57:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Držím palce, ale cesta to určitě bude trnitá. Myslím, že byste číslo lokomotivy neměli hledat podle stupně omšelosti jednotlivých loko a pluhů, ale podle pokročilosti koroze skříně. Ta je na některých strojích značná, vícepráce s tím spojené budou daleko dražší než celý lak a celá akce se rázem může dostat do řádu šesti nul. Pluhy by řešitelné měly být, i loko se smetadly mají původní uchycovací místa pro pluhy zachovaná.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem čekal větší počet hlasů ale aspoň něco, i tento počet něco znamená.
Finance:
http://modely.firenet.cz/ankety.php?akce=view&anketa=13
Schéma laku:
http://modely.firenet.cz/ankety.php?akce=view&anketa=14
Sekce 141:
http://modely.firenet.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=116
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 23:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

140.094 - no nevim jestli bude zájem dávat ji v DKV OLOMOUC na pomník, ale hezký by to bylo.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 23:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Myslím že kdyby byly nějaký zájmy tak by už byla na pomníku 140.061.
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo!vždyť 061 nevypadala až tak zašle.Toto je její podoba z roku 2004.To už myslím měla osud zpečetěn.
 
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_I : no to je vlastně pravda, to tam mohla bejt.
Jak často zasahuje do provozu ta 140.085?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4634
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůbec, neb je stále nemocná...
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 13:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Súkromníci neodpočívajú ani v nedeľu, preto dnes viezli vlak z Horného Lidča na východ Slovenska
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
141001
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.114.7
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:46:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soukromníci se flákali, a tak odvezli až dnes vlak, který byl odstaven již v pátek dopoledne v Hranicích na Moravě ...
141001
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.114.7
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:00:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NEx 48721/48741 jezdí z Lidče mimo Ne,Po v 12.45h (včera téměř načas), NEx 48720/48740 přijíždí ve 23.47h mimo Po,So. Vzhledem k tomu, že tyto vlaky vozí prakticky jen dvě loko, jezdí tyto vlaky zpožděné/s náskokem ...
141001
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.114.7
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:25:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
9.10.2007 po rozplynutí nízké oblačnosti.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2605
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezávislá trakce tedy pouze z Čierné na Ukrajinu?
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 05:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot ano. Niekedy su dva kocure na postrku spominaneho Nexu
http://js-trains.slovaktrains.sk:80/displayimage.php?pos=-2227
http://js-trains.slovaktrains.sk

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace