K-report
 

Archiv do 26.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Archiv do 26.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 20:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:0 lidí, podívejete se na snímek...celkem asi 30 lidí...ano, možná jen u jednoho spoje..A co dál.Tak to zrušíme.Haranty bude vozit do práce rodič, bude-li mít čím a bude-li mít čas.Busům zde nevěří atd....Starší studující si pořídí vůz nejlépe Š 120 a budou frajeřit a důchodci to samé po xx letech vyjede se svoji Š 105...neumřelo náhodou za minulý měsíc na našich silnicích trochu víc lidí než je zdrávo?
Tímto to zlepšíme, ne?Kdo zaplatí ty škody ze silniční dopravy..za rok 2004 53 mld...
Jo a v posledním "Týdeníku (dnes již bývalého)rozcuchaného železničáře"Obzor i pak premiér Tupohlav se snaží říct, že dráhu musíme mít a že je to základ...hahahaha
Pokud se nepletu , Vy žijete severně od české kotliny, tak do toho moc nemluvte..rádobyekonomů je tu dost....
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 20:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants:Vy prý kreslíte GVD, no tedy jestli ano, tak Good Save The Queen....tedy ČD..Takže raději pište jen z domova a ne z pracoviště....
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 08:41:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr : Proti navýšení spojů na 134 nikdo neprotestoval, protože před tím byly drsně seškrtány. A navíc je pravidelně vídám plné, čili pokud něco funguje, tak není důvod se k tomu vyjadřovat.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 09:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á, výborně, už je to tady zase: nebudeme řešit názory, ale jejich nositele.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W:Zatímco na začátku 90 let jezdilo v kladiva asi 12párů spojů,v dnešní době je to 12párů spojů!! Nejvíc to bylo ?2002/-04/05 14 párů.
Hawe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 16:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapci, chlapci, na odlehčení něco vážnějšího :
Navrhuji aby administrátor tohoto fóra toto deklaroval jako "fórum přátel a propagátorů železnice ". Nemístné příspěvky mazat !!
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 17:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš přízpěvek č.86 od Modrýho Petra?,tak je to jakoby nečetl nic nad jeho přízpěvkem,ale snad to ostatní nějak unesou.
Č. 87 a výpad proti Santsovi je fakt trapný,to by se mohlo smazat,na druhou stranu se MP projevil,co je on sám zač.
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 18:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants : 3 typy vlaků (EC, R, Sp) - 3 různé minuty, to není odrazující od cestování. To by nesměl zastavit v Lovo? Smysl by to mělo. Min. proto, že by se zvýšil počet spojení Praha-Litoměřice
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 08:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenomže tak, jak to popisujete, to není: dopracovali jsme se přece k modelu, kdy chebák, v hodině, kdy nejede EC, jede v jeho trase (ovšem díky zastavení v Lovo jen přibližně), kdežto v hodině, kdy EC jede, musí jet jindy. Takže minuty se neliší jen druhem vlaku, ale taky tím, která je zrovna hodina. Navíc se tenhle jev přenese i na osobáky UL-Pha* (určitě) a (DC -) UL - CV (pravděpodobně), CV - KV - CH (pravděpodobně).

* plus všechny dříve popsané důsledky, jako je třeba nestihnutí obratu na Masně.
shztom
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.140.116
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 09:19:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za úžasný zážitek ze zdejší šotodiskuze opravdu vybraných ultrazz (tušil jsem, že se budou koncentrovat v ústecké diskuzi, kde je potřeba "bojovat"). Pozastavím se nad dvěma tvrzeními:
Nevšiml jsem si, že by se třeba v Kryštofovém Údolí sepisovaly petice, aby jezdila 16 častěji, než 2x denně, protože na vlak s intervalem 2 hodiny je to daleko a do kopce (většího než v tom Bynově). Myslím, že jsou tam rádi, že ten vlak mají.
Obyvatelům Kryštofova Údolí (nikoli turistům nebo houbařům) je existence vlaku Liberec-Česká Lípa naprosto ukradená. Když říkám naprosto, myslím NAPROSTO (maximálně se někdo sveze cestou z Liberce, když nejede 16, protože pak je to z kopce - mimochodem dost brutálního i pro chodce, natož třeba s kočárkem, i když ultrašotouš to jistě bude pokládat za ideální dostupnost). Dopravní obslužnost Oudolu Sv. Kryštofa je taková jaká je možná pro 185 stálých obyvatel včetně Noviny, navíc nějaký idiot delegoval práci pověřené obce na Chrastavu, nikoli Liberec a u nákupních center vlaky nestaví, i když jedou okolo - takže to řeší nej(h)různější gumokoly po stodolách a zahradách. Považovat vlak na transverzálce za vhodnou DO pro Kryštofák může jen schotoultrazz.
Firmy zde podnikající vlečku chtěli ale z kraje jim bylo řečeno,že výstavba je drahá a stavět se nebude.Musí jim údajně stačit silnice-a jsme u toho.
Nevidím libovolný důvod, proč by kraj měl komukoliv stavět vlečku. Jaký je podle šotopravidel ten správný důvod?
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 10:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

shztom: Proč by měl kraj stavět vlečku? Třeba proto, že k zóně staví silnici z rozpočtu kraje, třeba proto, že na svých silnicích nechce množství kamionů, atd. Ale to ekonomičtí ultrazz nechápou ...
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
shztom
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.158.217
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:12:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k zóně staví silnici z rozpočtu kraje
Taky ta zóna potřebuje silnici daleko víc.
proto, že na svých silnicích nechce množství kamionů
A jak dosáhne zavedení všeobecné železniční povinnosti?

Děkuji za odtajnění důvodů schotoultrazz, co vše napravo od Che Guevary považují za ekonomický ultrazz...
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants : No já to myslel trochu jinak, trošku to rozpracuji, až budu mít čas :-) Myslel jsem, že R na Cheb (se zastavkou v Lovo a asi i v Ro) a na Děčín by jely tak proloženě, že by do Ústí dojely tak nějak stejně a EC by jel jindy...
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 12:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co teda navrhujete udělat s osobákem PRG - UL?
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:00:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: můžem jít v lovo do hospody opijem Santse,on nám pak odkejve co budem chtít :D
No podle mě to není tak dobrej nápad Os UL-Pha.Já bych v životě osobákem z lovo do Prahy nejel.Masochista to jistě ocení.
Bych nechal Chov-Ústí,Děčín-Rce a Rce-Pha.
Uvidíme co bude dělat Šulcovo až z jedoucí limuzíny uviděj v Ústí žáby 451.Pokutovat ČD jako busy prý podle stávající smlouvy nemůžou,tak až bude nová to zas budou divy světa.
Taky se těšíte na novej JŘ
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DH: Jednou už jsi to rozpracoval a moc valně to nedopadlo. .
- Z Chebskými Expresy hýbat nejde. Pokud by jely dřív, pak ujedou například rychlíkům Liberec - Ústí (které spolu s osobaky tvoří X:30 v České Lípě), nebo ujedou osobákům v Bílině. Naopak když pojedou později, pak může být problém s vazbou na Litvínov, ujedou osobáky do Postoloprt...
- EC taky moc nehneš, neboť takt v Německu.
- R jedou v ideální poloze - např. "00" v Lovosicích, vazba osobáků do České Lípy v Děčíně...
Pokud bude v ÚK platit to, co se dá vyčíst s konečných variant sousedních krajů a to, co bylo prezentováno v 1. návrhu se moc nezměnilo, tak bude taktová doprava v ÚK udělána docela slušně.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1928
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych v životě osobákem z lovo do Prahy nejel.Masochista to jistě ocení.

Nejsem masochista, ale několikerá cesta osobákem Praha - Litoměřice byla vcelku příjemná. V jistých okamžicích (ř. 471) jsem jí dával přednost před rychlíkem :-)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:54:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K osobákové dopravě na 090+130:
1) Přehození ramen na úseku ÚL-Děčín lze jen schválit. Ze subjektivního pozorování bych řekl, že v tomto směru přestupuje více lidí, než kolik jich zůstane v přímých vlacích Roudnice-Děčín sedět.
2) Naopak jedno superrameno Praha-UL mi nepřijde nejvhodnější. Jednak kvůli kapacitě, jednak kvůli přípojovým vazbám (které ale teď pravda vycházejí celkem slušně) a jednak kvůli případnému přenášení zpoždění. Osobně bych rozdělil trať na dvě ramena a to Praha-Kralupy (kapacitnější souprava) + Kralupy-ÚL (méně kapacitní souprava). Zde by se dalo ještě uvažovat o dalším roztržení buď v Roudnici nebo Lovosicích. Obsazenost příměstských panťáků na dojezdu do Roudnice bývá do mizivá.

Úplně jiná varianta by pak mohla být ta, kdyby se zahustil takt současných R na celodenně hodinový. V principu by to vyžadovalo celkem 5 souprav (dnes jsou snad potřeba 4). Pak by se dalo prakticky uvažovat o zrušení osobáků v úseku Roudnice-Lovosice a jejich nahrazením zapřípojovanou autobusouvou (mikrobusovou) linkou, popř. několika linkami. Cestující z Roudnice (dominantí podíl cestujících) by pak jezdili těmi rychlíky. Ve špičce by se dal přidat nějaký posilový vlak, které stejně budou jezdit.

Až se ČD zmůžou na to, aby vypravovaly na Chebské expresy soupravy s vmax 160 km/h a možností jet podle vvýj, pak by se dalo uvažovat o zkrácení jízdní doby Holešovice-ÚL na čistou hodinu, možná i 59 minut (na EC budou předpokládám jezdi nové loko řady 380). Po otevření Nového spojení by pak bylo možné dotáhnout EC i R až na pražské hlavní nádraží s příjezdem před půl, čímž by vytvořily základ nové dálkové skupiny. Základy pro dvě skupiny (v celou a o půl) už se nám v návrhu nového JŘ rýsují.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1932
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: jestli se nemýlím, tak v JŘ na příští rok je jen málokterý osobák přímo Praha - UL. většina jich tam je roztržena v Kralupech a v úseku Roudnice - Lovosice bude po většinu dne 2h takt osobáků...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 08:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrý petr: bohužel, nevím, na co reagujete, kde píšu o 0 lidech pod obrázkem 30 lidí?

Žiju přímo v srdci české kotliny, když vylezu za humna, vidím Říp. To, že jsem pár let prožil jinde, mému osobnímu rozvoji jen prospělo, přál bych tu možnost každému. Vy se ale předtím ještě naučte anglicky, nebo to aspoň nepředstírejte.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karloslt: Pokud jsem se dobře díval, tak v základu by měl jezdit přímý Os PRG-UL ve 2h taktu, mezi (do hodiny, popř. půlhodiny) z Lovosic, popř. Roudnice.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ústí n.L. už je v provozu druhé nástupiště, byť je viditelný ještě dokončovací pracovní ruch. Naopak je vyloučeno třetí, pravděpodobně kvůli definitivnímu napojování. Rychlíky do Liberce jezdí opět přímo bez úvratě pod Větruší.
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 21:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libochovičák: zní to pěkně, že by na 132 měly být přípoje ze všech směrů, ale zkuste se podívat na současné jízdní řády na 090 a 081 a zkuste navrhnout přesnou minutu, aby to bylo lepší. Já tam moc variant nevidím...

Co se týká těch osobáků na 090 a na 130, souhlasím s tím, že na současných Os dochází v Ústí téměř ke stoprocentní výměně osazenstva, takže jejich přímé vedení není třeba. Naopak v relaci Děčín-Most dnes není ani jeden přímý vlak, takže zavedení přímých osobáků schvaluju. Co se týká ramene Ústí-Praha, souhlasím, že to asi není nejvhodnější a mělo by dojít k jejímu roztržení v Kralupech. Na druhou stranu jak už zde bylo řečeno vidím jako problematický úsek Lovosice-Roudnice a zde je v podstatě vedení jakékoliv jiné soupravy než 810+010 nadstandardní...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mates: Ten hluchý osobákový úsek je spíš až Lovosice-Vraňany. Dále už něco lidí jezdí, ale pořád značně nepoměrně ve srovnání s úsekem Kralupy-Praha či ÚL-Lovosice.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 00:13:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: Pravdu díš.

Mmch dneska ve 14:20 ze západu špeciální vlak pro fanoušky Ústeckých Lvů do stanice Praha - Libeň. I restaurační vůz bude, tak jsou hodný. Od Sazka areny 20:20.
Slovánek v extralize! :-)
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 08:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pro příznivce trati 132 jedna nadějná zpráva.
Někteří starostové opravdu shánějí peníze na zadotování několika vlaků na této lokálce. Není však jistota, že se to povede ještě do prosince.
http://cnds.cz
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co jsem četl v Jílovským zpravodaji, tak se uvažuje o několika turistických vlacích a snad i nákladních. Tak uvidíme.

Chomutovák: Tak ono do budoucna by nebylo špatné vést Os Ústí-Litoměřice na střídačku přes Lovosice a přes Sebuzín. Ale muselo by patrně dojít k elektrifikaci Lovosice-Litoměřice a to nevím...
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a snad i nákladních! to jako, že by vozili lidi nebo vzduch...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3165
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: Tak to se teda rád nechám poučit, jak by se to ještě stihlo.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: To by mě taky docela zajímalo ... ale třeba si tam protáhnou z Bad Schandou nějaká Desira popravdě spíš mi to než smysluplná akce připomíná trochu "truc podnik". Proč ne, ale v době kdy obce pláčí nad hrozbou Olympiády a argumentují nedostatkem peněz se mi takové dotování z obecních pokladen zdá docela odvážné .... ale to už si musí starostové obcí obhájit u svých voličů zdali dají peníze na vlak, nebo na zimní údržbu chodníků ...
http://cnds.cz
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by se nemělo zavedení vlaků stihnout do prosince? To je jako podmínka jízdy, aby byl uveden v KJŘ pro šotouše?
Navíc když starostové shánějí peníze, vědí proč to dělají a nejspíš i vědí, kde je sehnat a dokonce to může být i sponzorský příspěvek od nějakého mecenáše. Nikde snad není napsáno, že úhrada vlaků musí být na úkor obecních výdajů.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3167
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666: Nejde jen o šotoknihu, ale i další pomůcky k JŘ.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I sponzorství je řešení, ale nevím kdo by na to mohl přispět.
Mě však onehdá napadla jedna "kacířská myšlenka" a to při čtení diskuze o pro mě nepochopitelné snaze Zubrnického skanzenu (nebo některých představitelů) vytlačit ze Zubrnic Muzeální železnici.
Když vezmu rozsah kolejišť na dvou nádražích sousedících s Telnicí říkal jsem si "proč by se to tam nemohlo ze Zubrnic přestěhovat" ?

- trať je na provoz připravena
- nejen Telnický starosta by tohle možná přijal
- navíc je to místo, kde by se možná mohla udělat i vzpomínková expozice na tramvajovou dráhu
- díky zakončení tratě v Děčíně by bylo možné zajistit návštěvníky ze Saska, kde tento turistický druh hodně žije
- s tím ovšem souvisí přechod tratě čistě na sezónní turistický provoz
- pro směr na Oldřichov využití nevidím

Berte to čistě jako fantazii, ale máme tu jednu zrušenou historickou trať na boční trati jejíž pravidelnému provozu a využití brání hromada legislativních i lidských důvodů a máme trať před zastavením provozu s napojením na strategickou hlavní trať, které je část veřejnosti a obcí nakloněna a má aspoň potenciál turistický.
Víc to nebudu rozvádět, protože to je opravdu jen vize a navíc jsem zcela mimo činnost historických spolků všeho druhu takže nevím jak by to bylo obtížné realizovat.
Jen si to tak porovnávám se situací podobných dříve téměř k zániku odsouzených železniček a tratí v sousedním Sasku, které jako turistické zažívají neuvěřitelný úspěch.

Názor na pravidelný provoz v systému ZDO na trati 132 neměním, nemá podle mě opodstatnění a myšlenku o tom, že by to provozovalo společenství obcí jsem opustil už někdy na konci 20.století.

(Příspěvek byl editován uživatelem jmx.)
http://cnds.cz
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 00:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jmx:

Začnu od konce. Nemůžete porovnávat Sasko a bývalé Sudety. Iniciativa lidí, místní patriotismus, chuť dělat něco jiného (třeba cestovní ruch) než fotbal, hasiče, myslivce a zahrádkáře je bohužel u nás spíše výjimkou. O cestovním ruchu se tu s oblibou jen tlachá a čeká na miliony nejlépe s cizí kapsy, přestože se dá dělat mnohem víc za desetitíce třeba z kapsy vlastní. Takže co může mít úspěch v Sasku, nemusí nutně fungovat o pár kilometrů jižněji. Naše zkušenosti - nestavět žádný projekt na momentální přízni jakéhokoliv politika. Pokud je tomu nějaký politik nakloněn, využít toho, ale projekt sám musí ustát i třeba totální nepřízeň všech obcí podél trati. Stěhování ze Zubrnic kamkoliv má dost nevýhod, v první řadě finančních. Po celé trase 132 bohužel není žádný větší turistický cíl, který by dal turistickým vlakům další smysl a nejsou mi známy aktivity, které by něco chystaly. Pokud by tomu tak bylo, tak proč již po trati 132 nejsou turistické vlaky již dávno provozovány? Pokud vím, tak na jednom koncovém bodu dráhy postávají dvě provozuschopná muzejní vozidla (M131.1130 a 475.179), která bohužel spíše postávají. A další zkušenost, přesto že i naše malé muzeum je blízko hranic, základ našich zákazníků jsou tuzemci.
Takže mediální humbuk kolem zastavování provozu na trati beru spíše jako vítané téma ke zviditelnění před krajskými volbami pro místní politiky, které bude po volbách velmi rychle odhozeno do kouta.
Poslední věc, přestože dnes aktivity v Zubrnicích se začínají částečně měnit v klasické podnikání, což je zákonitý vývoj, stále je to aktivita dělaná řekněme srdcem, která i přes řadu vrhačů klacků pod nohy v místě zapustí kořeny a těžko by se "přesazovala".
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Kašpar: dík za osvětu prostě mě to jen tak napadlo. Na tu politickou podporou se asi opravdu spoléhat nedá.
Doufám, že už takové ty nápady jako nastěhovat do Zubrnického nádraží správce skanzenu nebo někoho jiného už opadly, protože už jsem v tisku články na podobné téma dlouho neviděl.
http://cnds.cz
Hawe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesouhlasím , že na celé 132 není žádný turistický cíl. Je to především Bohosudov zastávka,která je situována těsně u dolní stanice lanovky na Komáří vížku / nejdelší lanovka bez mezistanice/. V létě i v zimě stále vytížená lanovka využívá navoz lidí z DC i TP /hlavně z Novosedlic/. Víkendový provoz má určitě smysl celoročně.
MAGNAT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.229.192
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:23:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že na 132 je určitě víc vhodných turistických cílů, jako např. Tisské stěny apod. ale spíš si myslím, že kdyby se zavedla taktová doprava ve špičce z DC do Libouchce popř. až do Telnice 1 hod bylo by to určitě dost konkudenční vůči dražší MHD z Děčína (ČD 15,- MHD 26,- a bude zase zdražovat) a ohledně Oldřichova tak je to dost vytížené především v létě, kdy jezdí hlavně lidi z Unčína, Krupky a Novosedlic na vodní nádrž Barbora která je kousek od nádraží. mimochodem, nevíte co to ČD zamýšlejí s tím nádražím? nějak se mi zdá že po 15 letech chátrání sundavají střechu, jen doufám že s tou lokálkou nezlikvidují i nádraží Spíš by ho mohli opravit.
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAGNAT: ale je třeba si uvědomit, že když zavedeme dopravu po hodině a ještě snížíme ceny, zvýší se doplatek prokazatelné ztráty krajem. Takže sice možná nalákáme některé cestující do vlaků, ale jinak výsledek žádný. Jinak ty ceny jsou navíc dost zkreslené, jelikož u ČD předpokládáte cenu jízdenky s In-Kartou, zatímco u MHD je to ta nejvyšší možná cena, navíc bych řekl, že ta činí 22 Kč. Takže vlak je nyní cenově v podstatě nekonkurenceschopný, navíc je třeba si uvědomit, že většina lidí jezdících MHD má měsíční jízdenku, která platí po celém Děčíně...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3171
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hawe: Souhlas.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 7-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 23:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ďábelský šukafon si myslí, že hodně pomazaných šotohlav řeklo, že na 132 se vlaky nevyplatí, tak nemá cenu vymýšlet, že by se vyplatily. Safra práce!
Přeci je také navýsost jasné, že kdo jezdí MHD má tu největší slevu jakou má a to vždy, zatímco vlakem jezdí všichni výhradně na plné nejdražší jízdné a navíc tam takový měsíční lístek vůbec neexistuje. Kdyby třeba někoho napadlo, že by tam mohla být taková IDS, kde by platily stejné lístky v busech i vlacích, no tfuj, tfuj, tfuj a ještě jednou tfuj! Takový novoty nám sem nezavádějte, jasný?!
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.23.79
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 08:40:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Děčín-Bynov : Pokud někdo potřebuje k dosažení sídliště od vlaku lanovku, tak bych mu nejspíš doporučil návštěvu domova důchodců na morfiovou polívku
Osobně chodím na vlak do práce pěšky min. 4krát větší vzdálenost a nic to se mnou nedělá a stejně tak i stovky jiných sokolováků ...
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 09:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666: a můžeš mi říct, kde se Os doprava vyplatí? Pokud já vím tak se dotuje všude. A IDS by byl dobrý nápad, ale to by na radnici a v DPMD sesměli sedět jistý lidi...
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 09:32:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch,Hawe:Souhlas.V okolí dráhy jsou zajímavosti zcela evidentně.Otázkou,která se vleče neustále je malá propagace dostupnosti železnicí včetně nenávaznosti přípojů což svšdčí o kvalitní práci zástupců železnice v regionu - kraji.Ten se skutečně zabývá pouze rozvojem silniční dopravy kde se snaží míti koncepci ale je to na úkor železnice.Předávání Regionov to nespasí....
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750371: můj příspěvek byl tak trochu ironie a narážka na některé spoludiskutující ...
Osobní doprava nebo železniční doprava obecně se vyplatí tam, kde ji chtějí. To znamená uvědomují si její hodnotu pro přínos "exkluzivity místa" a dokáží si jí objednat a za objednanou službu zaplatit.
Tak to nakonec dělá i samotný Ústecký kraj. Byli jste hodní, jste nám sympatičtí, je starosta v té správné partaji? Zaplatíme vám vlak. Zlobili jste, byli jste odbojní, otravujete nás s broskvovinama? Dáme vám tam autobusy s dvojnásobně dlouhou trasou a jízdní dobou jak vlak.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:16:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuální informace z Bíliny: byly zahájeny práce na (novo-)stavbě vlečky z mosteckého zhlaví žst. Bílina na staveniště nových bloků ledvické elektrárny. Původní část vlečky na staré bílinské nádraží je snesena, ale už jsou zahájeny práce na položení nové koleje. Pravděpodobně jsou zahájeny i zemní práce za starým nádražím. Dále se likviduje starý most důlní úzkokolejky u vjezdu do areálu elektrárny.

Neví někdo, jak přesně bude kolejová situace vypadat ? Plánek potěší
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 12:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666: broskovinama dík toto slovo si dám do slovníku, je to lepší než vykřikovat o kosočtverci.
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 12:17:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Straky také nejsou nejhorší ale ve slovníku jsou...
MAGNAT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.229.192
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 12:51:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš pravdu omlouvám se, je to skutečně 22,- (koukal jsem do špatného pásma) tedy stejně jako vlak bez zákaznické karty. Ale i tak se u vlaku zpáteční jízdenka a studentská jízdenka vyplatí (o 14,- a o 5,-)navíc ten neinteligentní automat na jízdenky žere, ale nevrací, takže většina lidí pokud nemají čipovku či drobné tam stejně nechají 25,- i 30,-.A samozřejmě jsem nemyslel zlevňovat, jen udržet. A mimochodem linka č. 5 není zahrnuta v MHD ale jsou to tzv. příměstské linky se zvláštním tarifem a bez možnosti pořízení měsíční či čtvrtletní jízenky. kdežto vlak to umožňuje.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666:Myslím ,že by stálo za to uvést konkrétní případ:tedy kdo zlobil,neí v té správné partaji a kam následně jede bus s dvojnásobně dlouhou trasou a celkovou časovou délkou?

Děkuji předem.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačily vloni busy Kadaň - Kaštice, když máš všechny zastávky obsloužit.
Jak je to teď, nevím
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 15:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Správně! Každý šotouch musí mít důkazy a to nejlépe ve videozáznamu z velmi interního jednání na obecním úřadu, protože jinak jsou všechna tvrzení, která šotouch nepřijal za své, vědomé lži a překrucování skutečností.
Napovím: pomůcky jsou jízdní řád 2005/2006, jízdní řád 2006/2007, porovnání časů, porovnání kilometrů, pak server obce.cz, volby.cz, tabulkový procesor, tužka, papír, případně brýle a léky na uklidnění.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAGNAT: bohužel nemáš pravdu, jelikož si můžeš koupit 7, 14, 30, 90 i 180 denní časovou jízdenku a ta platí i na linkách uprostřed Děčína. Ale jinak samozřejmě souhlasím, že toto všechno by se dalo zavést i do vlaků, kdyby existoval IDS....
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3179
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvaašedesátka:
A) Propagací turisticky zajímavách míst by se měl zabývat především kraj. Zástupcům železnice je to celkem jedno.
B) Abychom si rozuměli, na 132 je určitý potenciál pro víkendový/prázdninový provoz, ale nikoliv pro celoroční dvouhodinový takt.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 16:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta:No tak třeba z Vilémova a Radonic se dvakrát dýl rozhodně nejede,pokud si nadhodil 164/165,ale tyhle tratě zase tak dobře neznám,abych hodnotil nahrazení vlaku jako spíš + nebo -.
Zde příklad jedné z linek v pos.oblasti:
http://portal.idos.cz/Data/pdf/L522611_070902_61535.pdf

810666:No já bych o sobě netvrdil že jsem šotouš,ale dejme tomu,otom se bavit nechci.

Nezdá se mi,žeby u nás nějaký KU mělo takovou moc,aby se starostové hned několika obcí vedle sebe báli vyjádřit svůj názor na mísní ZDO,spíš mi to mnohdy přijde jako chápavé přitakávání všem,aby si to u voličů moc "nerozházeli".

Nicméně jste ani nenaznačil žádný konkrétní případ dvojnásobné,(co se času a km týká) náhradní bus dopravy ,jsem prozatím bohužel nucen považovat Váš přízpěvek č.40 za z odpuštěním ultršotoušské tlachání do větru.
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:37:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hroch:Zcela jistě.Právě kraj zde selhává ale to je všeobecně známo.Víkendová doprava?Jistě.Dvouhodinový takt?To je fakt otázka.Možná by stačilo nikoli dle taktu ale dle potřeb a přípojů uzpůsobit JŘ.K tomu by se měli vyjádřit hlavně starostové obcí na trati,co by jim vyhovovalo a ne zástupci kraje,kteří často vůbec neznají problematiku regionu a jednoduše vše "shodí ze stolu".(A dopadne to jak to dopadne,nějak si lidé poradí a vlak si sami nahradí.-Bohužel s novou dobou tento údaj nějak neladí!)
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V (pod)krušnohoří je takových tratí, které by snesly víkendový a jen víkendový provoz hafo. Co když správci našich peněz usoudili, že turistická atrakce může být vzniknuta z jiné tratě, kdežto tahle bude použita na zlevnění stavby dálničního přivaděče? To bych považoval za celkem dobré hospodaření s našimi společnými penězi - Vy ne?
A kdybych si musel vybrat, z které jedné krušnohorské trati v UL kraji má vzniknout turistická dráha, tak kozina by byla fakt na posledním místě, sorry...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3184
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Každý má hold trošku jiný vkus. Já bych třeba na poslední místo zařadil asi kadaňky nebo 143. (Jezdit na výlet do vojenského prostoru se mi nezdá jako právě skvělý nápad. Komáří vížku vidím rozhodně atraktivněji.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu komáří vížku bych taky spíš volil, už jenom kvůli tomu, že v zimě se tam dá lyžovat ale s tím taktem, v současnosti jsou úplně skvělý přípoje v Oldřichově i v Děčíně, ale prý ty časy nevyhovují, v tom já se nevyznám ale vždycky když jedu do DC tak v tom spoji od Jílového už sedí kolem 30 lidí kteří většinou nastupují právě v Libouchci a v Jílovém. A jinak, většina lidí právě z Libouchce stejně jezdí za prací a do škol do Ústí n/L. Autobusy v současnosti jezdí v odpolední špičce taktem 30 minut kdežto vlak jede jen 1 a to v prac. dny poslední v 14:41 a pak až 18:11 a to jen do Telnice
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

většina lidí právě z Libouchce stejně jezdí za prací a do škol do Ústí n/L Mam pocit, ze prave pro spojeni obci na 132 s Ustim ma tato trat pramaly vyznam. Coz je asi velmi velky hrebik do jeji rakve.
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace