K-report
 

Archiv do 23.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Archiv do 23.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pj-Provozní jednotky
PP-Provozní pracoviště
1. Brno
Brno-Maloměřice
Břeclav
Havlíčkův Brod
Jihlava
Znojmo
Veselí nad Moravou
2. Česká Třebová
Hradec Králové hl. n.
Letohrad
Náchod
Pardubice
Trutnov
Týniště nad Orlicí
Česká Třebová
3. České Budějovice
České Budějovice
Protivín
Horní Dvořiště
Strakonice
Veselí nad Lužnicí
4. Nymburk
Kolín
Liberec
Mělník
Mladá Boleslav
Nymburk
5. Ostrava
Bohumín
Český Těšín
Karviná-Doly
Opava východ
Ostrava hl. n.
Ostrava-Kunčice
Petrovice u Karviné
Studénka
Třinec
6. Plzeň
Domažlice
Cheb
Karlovy Vary
Plzeň
Sokolov
7. Praha
Benešov u Prahy
Beroun
Kladno
Kralupy n. Vltavou
Praha-Libeň
Praha-Uhříněves
Praha-Vršovice
8. Olomouc
Horní Lideč
Olomouc hl. n.
Otrokovice
Přerov
Hanušovice
Zábřeh na Moravě
Valašské Meziříčí
9. Ústí nad Labem
Most
Česká Lípa
Děčín
Hněvice
Chomutov
Ústí n. Labem
Lovosice

Provozní jednotky (9 Pj,pod ně spadají PP)
Provozní pracoviště-PP
1. Vykonávají provozní činnosti stanovené
JŘ a upřesněné směnovým plánem
2. Zabezpečují obsluhu zákazníků
v souladu s obchodními smlouvam
3. Zabezpečují příděl služby a evidenci
docházky
4. 15 PP zabezpečují činnosti spojené
s přídělem služby strojvedoucích.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fajn, diky za informace! jen me prekvapuje, ze hlavni strediska budou jen 3 ... ale ta podstatna cast stejne bude na PJ, takze to asi bohate staci.

ten vypis jsem chtel protoze jsem tu nekde na Kacku cetl informaci o DKV UL a pod ni spadajici PJ trutnov, coz me trochu dost zarazilo, ale mozna to byl jen preklep
Set
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o tip, kde bych sehnal dva až čtyři kusy podvozků mamatej nebo obdobu. Na fakturu i bez.
díky
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo_17: Neměly být u PJ č.3 České Budějovice pod nimi České Velenice namísto opět Č. Budějovice? Nevím, ptám se. Dík.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 00:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bumbič: Je to vytažený z buletinu"Cargo jízda" ze září 07 a jsou tam České Budějovice,né Velenice.Ale jinak i ostatní Pj mají PP ve stejné stanici.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo_17: Díky.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na alternátor u vagonu. Je to s stroj s permanentními magnety rotoru, nebo s budícím vinutím na rotoru. A v jakém rozsahu rychlostí funguje - tj, jsou k sehnání nějaké charakteristiky?
majáles
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.205.213
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 11:38:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den mohu se zeptat zdali výhybna Praha Vítkov fungovala i jako zastávka pro nástup avýstup cestujících a případně do kdy
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 18:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dají se někde na stránkách ČD nalézt informace o Dementním způsobu odbavování cestujících v ŽST Brno?
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1810
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžko se ČD bude chlubit něčím co v praxi zrovna moc nefunguje..Povídání o tom jak by mělo a jak to (ne)funguje v praxi bylo v nedávném čísle Obzoru..kde lidé z praxe jasně poukázali na dost nedostatků..a odpovědní s úsměvem jako vždy vylučovali jakoukoliv pochybnost..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

majáles: Domnívám se, že nikoliv. V seznamu stanic a zastávek na území Prahy v mimořádném čísle Železnice, které vyšlo k 150. výročí příjezdu prvního vlaku do Prahy v roce 1995 nefiguruje (pokud jsem se dobře díval).
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 14:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Alf: Já myslel aspoň co kde kupovat. Nedávno mě málem vyhnala od základního odbavení když jsem si chtěl koupit jízdenku na dva dny dopředu. A to jsme tam byli ve frontě jenom dva lidi (bylo to večer). Minule zase jiná každou chvíli někoho seřvala ať neleze za nápis Diskrétní zóna (jako by někomu vadilo že ostatní slyší kam jede).
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 21:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear: To mi píšeš z duše... Když to odbavování spustili, všichni se předháněli v superlativech a naparovali se před kamerami. Teď se ukazuje, že je to k hovnu, lidi nadávají, študáci stojí před jedním ( ! ) okýnkem 200m frontu. A aby toho nebylo málo, tak se připravuje instalace jízdenkových automatů a zrušení skoro všech pokladen. To bude potom chaos. Nevím, kdo a proč se to těm lidem snaží to cestování tak znechutit...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 22:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdo se nesnaží nic nikomu znechutit... ČD prostě nějací cestující nezajímají...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6636
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 08:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl - altro má budící vinutí, budí se z baterek. když jsou vymlácené, tak se to nenabudí. a rozsah odhaduju tak od 20km/h vejš.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 14:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huffnaqell a Sokr:Můj dojem je,že se vedení ČD snaží ušetřit za KAŽDOU cenu na nepravých místech.Co na tom,že v regině na Bílovec nejsou prodejní automaty,ale průvodčí zrušíme.Ztráty budou menší.Hlavně.že pan Klih tvrdil,že v polovině září automaty budou.Ale zapomněl říct v kterém září.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz:
Co je to v nádražní hale v ČT vedle Relay za bednu s anténou? Wifi AP?
dřeva neznalý
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.24.131
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 09:57:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: v diskusi o Šumavských lokálkách se probíralo kropení hald dřeva na složištích (Křemže...), viděno též na ŽRudě, v Lenoře...
Jaký je důvod? Napadá mě:
1) aby dřevo nežral kůrovec
2) aby se nesamovznítilo
3) aby bylo těžší a dostali za něj dřevaři víc
4) aby bylo těžší a musely jezdit dvojčata na Mn
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 10:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dřevo se kropí proto, aby nevysychalo moc rychle, což by způsobovalo praskání (ne zvuk, ale poškození materiálu).
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 10:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dřívávějc byl dokonce foršrift, že na stavby se smí používat toliko dřevo plavené.
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 15:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K mokrým skladům dřeva je více zde:
http://lesprace.silvarium.cz/content/view/1177/110/
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 18:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednoznačně za 4) bez tlumičů.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro opravdové znalce
vé někdo co je toto? co to znamená?
 
 
je to na trati 036 mezi Desnou a Tanvaldem na pravé straně u 2. vzdálenostního upozorňovadla tanvaldské předvěsti..
kdo ví? díky
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kam se poděly "Stránky pracovišť" z bývalého webu ČD? Ví někdo? Na novém webu ČD je nemohu najít Dík.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 23:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz ohledně této návěsti: , kde jej mohu nalézt(myšleno na síti ČD) a vyfotografovat? Resp. nemá někdo toto náv. vyfoceno s vlakem??? Dík za info.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1837
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 23:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidět je možno např.na trati Doudleby n/O - Rokytnice v O.h.
..pořádná mašina má kotel a komín..
Kastelan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 23:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super! A třeba fotečka s nějakou by nebyla???
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo ji najdeš u Boršova nad Vltavou u mostu přes Vltavu a také u Holubova také před mostem.
Martin
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 12:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kastelan: Tato návěst je i Brně hl.n. na jihu. Je tam 30 s šikmým pruhem a pod ní klasická 40.
Kubabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevi někdo co znamena slovo DPOV
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dílny pro opravy vozidel
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPOV = Dílny pro opravu vozidel
Kubabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba, Drn: diky moc
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maličkost-nemožné na počkání , zázraky do tří dnů. Jsme stropjvedoucí Carga a tam nás berou jen Ty nejlepší!!!
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


..pořádná mašina má kotel a komín..
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 08:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: zaregistroval jsem se na stránkách fscz.cz a chtěl jsem se zúčastnit diskuse na téma Cargo, jelikož jsem tam zaregistroval bludy ze strany pana Čecháka, nevíš jak se tam dostanu, abych mohl poopravit a doplnit některé info??? Jaké privilegia musím ještě mít, abych se mohl zúčastnit. Ať klepnu myší na cokoliv, musím mít ještě nějaké privilegia. Jaké???
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 09:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysek
Mně taky nick Antifederant ani neakceptovali
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s takovým nickem se ani nedivím...


Jen mě zaráží to, že jsou všude otevření dialogu dle jejich slov, no a když chci poopravit bludy, tak se ani ke slovu nedostanu.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vší slušnosti, na rozdíl od těch individuí, co v Ostravě na srazu Carga plivali sprostě na všechno kolem, mimo jiné i na ODOS (aniž bych se Vás chtěl zastávat), a vůbec neměli páru vo co gooo
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2839
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysek: mě to naopak nezaráží ani vůbec nepřekvapuje...
Šlak tref cargo!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nemá smysl, to je myšlení pokřivené léty praxe u Matky Dráhy a vůbec nic nenapravíš. Ale ona je vyvede z omylu realita.
Anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.210.93
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:50:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, pánové. Chci se zeptat na dvě otázky za 1. Do jaké platové třídy je zařazen strojvedoucí bez praxe? A jak se s praxí mění? 2. Už se ví jestli v Cargu bude platit stejná kolektivní sml. a bude se i stejně aktualizovat(takže kopírovat) každý rok jako u ČD? Anebo se snad bude v každé téhle organizaci sjednávat jiná sml.na každýrok?
2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.12.192
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:21:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí Plečnik a ostantní vlaky do Rakouska přes Benešov, nebo přes Plzeň a pak do ČB a dál po své trase ? díky za odpověď
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfira: O povolení diskuse musíte požádat. Jedinej mail do fora o kterém vím je: webmaster@fscr.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muhehehe vidíš, musíš poprosit, jestli můžeš otevřít hubu, to ti pošlou ještě nějakej lustrovací dotazník, aby věděli, jak jsi na tom z loajálností
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: díky, nevěděl jsem to. Dík za tip.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1846
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 17:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Anonym.Pokud se nepletu tř.9 posun ,místní výkony,tř.10 převažující traťová služba,tř.11 pinďolína a jiné exklusivity.Na praxi se v tomto nebere ohled,záleží na zaměstnavateli kdy koho kam dá jezdit a "povýší"to té které třídy..Za praxi (a léta) u ČSD-ČD je zvláštní příplatek..tzv.věrnost..Kolik to dělá přesně podle let z hlavy nevím.
..pořádná mašina má kotel a komín..
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Udržuje se ještě v některém DKV osvětlení nástupních schůdků starších osobních vozů?
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.210.93
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:26:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

citace:
Zdravím, pánové. Chci se zeptat na dvě otázky za 1. Do jaké platové třídy je zařazen strojvedoucí bez praxe? A jak se s praxí mění? 2. Už se ví jestli v Cargu bude platit stejná kolektivní sml. a bude se i stejně aktualizovat(takže kopírovat) každý rok jako u ČD? Anebo se snad bude v každé téhle organizaci sjednávat jiná sml.na každýrok?

Ad.Anonym.Pokud se nepletu tř.9 posun ,místní výkony,tř.10 převažující traťová služba,tř.11 pinďolína a jiné exklusivity.Na praxi se v tomto nebere ohled,záleží na zaměstnavateli kdy koho kam dá jezdit a "povýší"to té které třídy..Za praxi (a léta) u ČSD-ČD je zvláštní příplatek..tzv.věrnost..Kolik to dělá přesně podle let z hlavy nevím.

Díky za odpověď. A s tím cargem-je v tom už jasno???
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.210.93
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:32:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak byla tady dříve diskuse ohledně 363 a zrychlení v solu pod 10s. Ať dělám co dělám, naměřil jsem jí 11,5s, ale i to je paráda na tu váhu :-)
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení přátelé mám strohý dotázek,při jízdě přez stanici vybavenou mechanickými uzávěrami koleje.Má výpravčí za povinost hlásit vlaku průjezd,vypravit ho plácačkou,či nikoliv a je to jen jeho dobrá vůle? viz obr/ze st.strojvedoucího je poloha uzávěry vidět až na poslední chvíli.../
 
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anonym - Sorry, neodpustím si malé poučení - buďto "chci položit dvě otázky" nebo "chci se zeptat na dvě věci", jinak vyjde tragická kombinace :-)
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ferii: Nevím, jak přesně funguje zab. zař. v Sokolově, ale podle SJŘ jsou návěstidla na sobě závislá, takže to, že máte postavený průjezd poznáte z návěsti vjezdového návěstidla.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad S200:V Sokolově nepoznáte,že máte postavený průjezd(vjezd vždy na výstrahu a to z obou stran).Postavení odjezdu výpravčí většinou řeší rozkazem k odjezdu vjíždějícímu vlaku(i když to asi není jejich povinnost-návěstidla platná jen pro jednu kolej).
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo_17: Dík za vysvětlení. Samozřejmě, že výpravčí nemá povinnost jakkokli takový vlak vypravovat (strojvedoucí se řídí pouze uzávěrou koleje), ale slušní výpravčí to obvykle dělávají, nemají-li ovšem nic důležitějšího na práci.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ferii: já si vždy myslel (od roku 1984), že to má výpravčí za povinnost. Otevřel jsem SŘ pro Sokolov, celý přečetl, nic nenalezl, zkonzultoval jsem to a:
...je to dobrá vůle výpravčích, protože ty uzávěry jdou opravdu špatně vidět a kombinace vjezdové výstrahy na cesťáku, neviditelné uzávěry a za ní svítící zelené může být vražedná.

Jednou se mi stalo, že jsem takto vjížděl do stanice, na cesťáku výstraha, na odjezdu volno a kdyby ze šestnácté nevyjel Jezevec s manipulákem, tak by mi vůbec nedošlo, že to není pro mě.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlatý INDUSI!!!
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sants: To by mi v tomto případě asi nepomohlo.
Protože vjíždím na Výstrahu, traťová rychlost tam byla 70 km/h. Jsem pod pětasedmdesáti, jsem v pohodě. A když jsem 200 metrů od Uzávěry, tak už ten průser vidím taky, jenže s Wapkama to neubrzdím. Chybí prokluzovka :-(
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby tam to INDUSI bylo, tak by tam buď ta prokluzoffka samozřejmě byla, nebo by nešla postavit žádná vlaková cesta do virtuální prokluzovky, vytvořené ve zhlaví; bez jednoho z těchhle opatření by to INDUSI nemělo smysl. Ale dohromady by to bylo naprosto bezpečné. Nemám pravdu?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dohromady jo.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace