K-report
 

Archiv do 22.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 140, 141 - bobiny (E 499.0 a E 499.1) » Archiv do 22.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 07:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: ale fotil, a nejen ji!
 
 
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 13:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl jen 141.009, 018 a 055. 141.054 asi neměla svůj den .
Larva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 22:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

141 054=.Jinými slovy:nádhera!!!!!
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 00:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno moc nádherná mi teda nepřijde,spíše taková jedovatá ,ale sme určitě všichni rádi že jí "máme" takovou jakou je:o))
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1989
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 07:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: Věřim tomu, že tu správnou patinu chytne raz dva...
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 23:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to mě podrž... Oni ji zprovoznili Že se to ještě vyplatí dávat do kupy... Ale tak jo, přeji hodně km bez nehod.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 13:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No. Možná, kdyby šla do Nymbasu, nebo kdekoli jinde třeba další, tak by stálo zato zalobovat, aby se jim nerušila ta lišta v úrovni podlahy, jak to má Nymbas v oblibě!!! A vsadím boty, že kdyby se cca 200 šotoušů, kteří tu na této řadě visí, složilo místo na jeden den fotojízdy nějakého vraku kolem chalupy, na lak podle bar. schématu z výroby a mašinu si mohli fotit po celý rok, tak by na to třeba ti úředníci slyšeli..... Řek bych, že pro ně furt lepší fungl lak zadara (tmavě zelenej spodek a oranžový smetáky), než 009 třeba, že? Už jednou jsem tuto otázku řešil s ODOSkou, celkem nic na tom není, ale tam si vybrali cestu "ledňáčků" a nakonec dobře že to nedopadlo, bo Bobiny stojej v kopru....
Je to jen na tom se poptat, zajet na osobní jednání a maximálně slyšet ne, ale to se nebojím, že by nevzali 200 hadrů na lak. Teď ještě otázka, jestli by se našlo tolik investorů (šotičů), kteří by si byli ochotni zajistit šotomotiv na dlouhou dobu a nebrečeli, že jim fotí neplatiči "jejich" lak. A na rozdíl od domestic akcí dnešních Jena-podnikavců (nebo kdo to vede?...) je možnost pobrat love od "miliónu" šoťáků a to bych se bál, kdybychom se tam na tu 301-ku nevešli.... Je možné, že se tento nápad nebude hromadě kolegů líbit, ale zvažme tuto zcela reálnou a možná jednu z posledních možností a jako první krok budou Vaše reakce a následně se stačí jen přeptat na patřičných místech v Olomouci a Pze, jak na to rada odpovědnějších uslyší....
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 14:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahá, takže trošku podrbat na laloku toho cimbála, co v Praze rozhoduje o nátěrech? A zahrát mu na nervičky? - Protože jinudy než přes GŘ to v dnešní době nepůjde, i když myšlenka ušlechtilá. A navíc se obávám, že obec šotoušská si (celkem logicky) řekne, proč by měla platit něco, co se jinak platí z peněz daňových poplatníků a tudíž vlastně i z jejich?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4615
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Querty: rejpat Ti zakázat nemůžu (ani nechci), ale označení "podnikavec" se mi vůbec nelíbí, protože to vyznívá něčím, co není vůbec pravda. Ale řešit to tu dále nehodlám...

Mám jinou otázku - nápad "šotiči sobě" se mi líbí a ber jako veřejný příslib, že ten litr (jako jeden z 200) klidně na lak 009 (nebo nějaké jiné) pošlu. Vezmeš si to na starost?? Ale jakou mi dáš záruku, že ty prachy skončí tam kde mají, že je neshrábne jako bakšiš někdo z vyšších míst, který by z titulu své funkce o novém nátěru mohl rozhodnout kdyby chtěl i bez přípěvku fotografů (protože ta 054 ten lak rozhodně nepotřebovala tak akutně jako ho potřebuje 009) a že bude snaha tu mašinu udržet v provozu?! Protože jak všichni víme, ke zrušení lok. stačí někdo hodně málo (a někdy ani to ne) a na stav laku se ohledy neberou...

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

owerty:tak to vám vážený pane nezbyde asi nic jiného než se zhostit vedení této šotoušské ligy proti oloupaným a jedovatým lakům na lokomotivách čd.(a jestli se vám to povede v což hluboce věřím tak už určitě nebudete mít ty blbé kecy ohledně soukromých fotoakcí).
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuci, Jena, Ostradik: Samozřejmně, že jsem uvažoval o tom, hodit stránku financí na někoho Vás, kteří již máte s tímto nějaké zkušenosti a preference. Já osobně nic vybírat nechci a předpokládám, že bude možné spojit síly a každý udělá, co umí. Označení podnikavci mně nebralo ani jako kritika Vaší činnosti a nic proti ni nemám (a v konečném důsledku se o ni pro přílišnou hádavost ani nezajímám), ale šlo pouze o vysvětlení rozdílu platby, že by případní "investoři" mohli v tomto případě přispět i tak nízkou částkou, že by mohl být tento projekt o dosti schůdnější. Každopádně nemám v této činnosti s šotičema zkušenosti a věřím, že se s některými z Vás bude dát domluvit v případě postoupení tohoto nápadu do druhé fáze - tedy rozjezdu akce. Co se týká technického stavu vozidel, vše je na jednání stran a toho, co bude obsahovat smlouva. Jediné, čeho se dnes bojím je rozdělení Carga a následný zmatek, ale ty šroty budou bohužel pro ČD stále potřeba, bo nějakejch pár škodováckejch nesmyslů, které stejně dopadnou jak pendolina, to tu nezachrání a dlouho se to tu na 301-ce s těma typýma hlavama na postech (...kde chcete) lépe než bobit nebude. Tak ať se to bobí aspoň šotoefektně. Čekat a bečet že to nebude jezdit věčně je mi k ničemu. Aspoň tuto mašinérii rozjedem a příště, kdyby náhodou jela nějaká potřebná loko do dílen, což současný stav HV nevylučuje, BUDEME PŘIPRAVENI a nevyjede z toho takový paskvil jako je 141.001, 054, bobinka apod.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24: řekl bych, že se dá toho cimbálka (jak píšete) navštívit zezhora a ne zezdola. Respektive nejdřív nabídnu ČD návrh a pak půjdu na patřičný post řešit barvy a provozní nesmysly (teda smysly, že!) No a maximálně někde nepochodíme, ale kdo odmítne dneska takový prachy za nic. Navíc jsme jejich fanoušci a příznivci a milujeme železnici a chceme přispět k tomu, aby ty lokomotivy vypadaly k světu a byly atraktivní a ať se těm naším (jejich) cestujícím příjemněji cestuje a fakt se o ty lokotky pak budeme starat a že ta mašina bude nádherná a tak...
Co se týče šotičů, tak mám poněkud obavy, ale sedět na řiti a koukat na ty modrozelené hnusy už dále nechci. Nevím jak složité je vyřídit účet na dárcovské sms, třeba? Každá 50,- (42,- ve výsledku) by mohly přispět k růstu cílové částky, kterou jsem v lakovně mimo jiné taky schopen ukecat na loňskou hranici.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qwerty: Jena-podnikavců (nebo kdo to vede?...
Díky tomu, že Jenovi a dalším nebylo zatěžko místo sezení u piva a vedení moudrých řečí investovat spoustu času a sil, tak si ti, kdo chtěli, mohli udělat prakticky již neopakovatelné fotky zajímavých strojů na zajímavých místech. A cena za akce byla dána podnikatelským chováním SŽDC a ČD. To jen na okraj a jediný nesouhlas.
Jinak jsem téhož názoru, že by si 141 zasloužily důstojného dožití, a taky bych podpořil uvedení jedné hanácké do barev, které jí náleží, tedy orginal Škoda. Takže akce 200 x za litr má mou podporu. Byl bych i ochoten zjistit oficiální stanovisko zúčastněných, za předpokladu, že bude vyjádřena dostatečná podpora ze stran šotoušstva, kterou bych také mohl zcentralizovat.
Horší je to s provozuschopností bobin, žádnou už zatím větší oprava nečeká, a opět se ozývají hlasy o 451 na Hané. Snad to ale jejich přirozený úhyn a zároveň rostoucí potřeby PIDu neumožní.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SŽDS vozí vlaky vo veľkom, aj v sobotu sa v Žiline objavili na tradičnom NEXáku
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bože vy jste na to hákliví jak prase.... čtěte pořádně A na rozdíl od domestic akcí dnešních Jena-podnikavců (nebo kdo to vede?...) je možnost pobrat love od "miliónu" šoťáků
Píšu tam do řiti něco kritického vůči nim? Pouze jsem chtěl vyjádřit myšlenku, že by se v tomto případě dokonce nemuselo jednat o částku 1.200,- či více, jak ji někteří znají, ale pro ty, kteří se budou chtít podílet, to může být snesitelných 500,- třeba i méně podle zájmu.... Protože proč? Protože od akcí, které jsem pro vyjádření rozdílu zmínil tato (lak na bobo) nepotřebuje limit 200 lidí, že? A to by pro jednotlivce nemusela být až tak horentní částka, která je v mnoha případech pro některé limitující a dále o možnosti finančně se zapojit nepřemýšlejí, což zrovna můj nápad nepotřebuje. Co se týče slova domestic akce- za tím si pro vyjádření rozdílu stojím, protože se jedná o zcela jiný přístup shánění peněz, než který si představuji já. Tím však nechci kritizovat nebo jakkoli napadat asi dva výše odpovědivší pořadatele - chcete-li (podnikavci beru klidně zpět, když Vám to vadí). Ať si každý pořádá akce jak se mu zlíbí a jak mu to vyhovuje a čest jejich aktivitám, protože to vždy stojí zato. To fakt nebylo záměrem je kritizovat. Znova opakuji, chtěl jsem pouze vyjádřit rozdíl možností, především možnosti začlenění většího počtu zájemců bez limitů a hlavně - teď úplně mimo. Není zde limit počasí, daného datumu, plného šotomísta - může si ji každý nafotit, kdy se mu zachce.... A když se nenajde dostatek zájemců, třeba proto, že si jistý Franta řekne - však on to někdo cálne a já si to pak cvaknu, tak se mu taky může stát, že se částka nenabere a nebude nic. Takže si myslím, že se najde dost lidí nato, aby si řekli, že když to budu mít denně na pravidle, tak mi to stojí zato to pětikilo dát a ještě se může stát, že se případné přebytky procentuelně vrátí, tak už mám hned několik desítek kámošů, co by do akce za 1.200,- nešli, ale tuto podpoří....
PS: jestli jsem se Jeny či ostatních dotknul, tak se omlouvám. Nebylo záměrem. Myšlenka psaná není vždy přesně pochopena, když je sepsaná zavádějícně. Sorry.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peter140001: oživení v pravý čas. Díky za foto a info.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 23:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls> Horší je to s provozuschopností bobin, žádnou už zatím větší oprava nečeká Ano. Ale to jsme si všichni před dvěma měsíci mysleli taky a ejhle 054.... Co se týče žabotlam na Nezátky..... . A neříkejte mi nikdo, že stačí, aby na 054 něco prdlo a půjde do kopru. Stejně jako 054 může s nečekanou opravou dopadnout 009, nebo lépe 037, které má původní pluhy a my na to můžeme být připraveni, ne?
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 23:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem pro každý dobrý nápad - který podpořím i více financema! Ale nejdříve kolego Qwerty projdi prosím periodikum pravopisu Čj základní školy. Děkuji.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 23:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podpořím i více financema

Tak si ten pravopis radši zopakujte oba. A Bevelo si navíc zopakuje i sloh, aby ten svůj trochu "upgradoval".
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 03:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, sloh není na DF tak důležitý jako pravopisné chyby - i,y - což je mnohem horší, kdybys místo nekonečného poučování na threedech zdejšího fóra napsal něco, o čem by si člověk mohl myslet že má hodnotu - zatím ale nic.

K tématu, by mě zajímalo, jak vypadá 141.054 ve strojovně a zda tam je "uklizeno". Když jsem jí v r. 2006 procházel (neb mi to bylo umožněno) tak byla zasviněná jako prase. Kluzká podlaha od oleje a mastnota byla všude. A co prostor strojvedoucího? ...odhaduji, že dostala jen lak a vše ostatní co není vidět, bylo zachováno!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 06:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

qverty:přesně tohle jsem čekal.Vymýšlím něco šíleného a ostatní to zorganizují-mimochodem jak mi zaručite že zaplatíme lak na lokomotivu a va bude jezdit?A když už jsme tak u toho ono stačilo zalobovat v Nymburku a mohly být ty barvy naprosto původní nebo se pletu?Kdepak jste udělal chybu?A kde jste byli když se lakovaly 140004,141001 atd,atd.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 06:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bevelo:nechcete si kopat do vlastní zahrádky?Myslím že zrovna pan Statistik zde uvádí poměrně zajímavé příspěvky a že nejsou podle vašeho gusta ještě neznamená že tady musíte psát ty vaše slinty a řešit co je důležitější jestli i,ý nebo je správně včera jsem rozum dostal nebo včera jsem dostal rozum.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 06:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A do třetice doufám že tyhle příspěvky se rychle přesunou do patřičné skupiny (blbosti na k-reportu nebo nezrealizované mokré sny jednoho šotouše) a tím myslím i mé čtyři výše uvedené příspěvky.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4617
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 09:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls,Querty a další: no jo, ale teď je otázka, jakým lakem ji opatřit?? Když už tu "fantazírujeme"... Protože 200 lidí, 200 názorů a já osobně než sebepůvodnější nátěr bych raději preferoval něco z roku cca 1983. Tedy tmavě zelený spodek, krémový vrch, oranžový 30cm pruh na čele a smetáky.

Je totiž roztomilé natřít všechno do stavu po vyrobení, ale je (bohužel) tradice tak natírat dnes skoro všechno (pokud se vozidlo bere jako muzejní) a epochy "potom" tady už úplně chybí. Různé hrůzy typu "zelená obluda" bych klidně vynechal, ale v mnou zmíněném nátěru ty mašiny jezdily hodně dlouho a slušel jim...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1696
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 10:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas při cestě do Prahy udělám nějakou tu fotečku při zastávce v Olomouci:
 
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krom stovek fotografií bobin z archivu, jsem našel ještě zbytek který jsem nikde nevyvěsil. Jde o působení bobin na severu a toho zbytku co byl také v Praze. Nejhezčí lak měla snad 141.054 a 037.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 13:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lak celé 141 se asi nesložíme. Možná by se ČD daly přesvědčit, že nalakování do vzoru 1983 (jak navrhuje Jena) je správné, potom už by se nějaká sbírka dala použít na dolakování detailů (30 cm proužek, pluhy, sběrače).
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 13:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik: A když už jsme tak u toho ono stačilo zalobovat v Nymburku a mohly být ty barvy naprosto původní nebo se pletu? Právě že ten Nymbas je složitý a lobovat nikdo z Olmiku moc nechtěl, bo byli rádi, že bude aspoň něco. Snahy prý byly, ale z výše popsaných důvodů ne příliš důsledné. Nechci se nikoho z depa dotknout. Je to pochopitelné a v dnešní době pro ně profesionální jednání. A jakékoliv výhrady vůči laku soudobých loks jsou pouze logické šotoušské békoty, a tedy nic proti komukoli z dep...
Kdepak jste udělal chybu?A kde jste byli když se lakovaly 140004,141001 atd,atd. Nechcete mi to snad Ostradik dávat za vinu, ne? Už jednou jsem zde tuto myšlenku zmiňoval, ale pro nezájem (ozval se snad pouze Unipuls a Jena) a také pro neúspěch u ODOS-ky jsem to dále neřešil. Ale opět se ve mně tato příležitost vzbudila, neboť si myslím, že za pokus to stojí a jsem ochoten se pustit do organizační stránky a vyběhat (byť s neúspěchem) tento požadavek. A co se týče následného přenechání realizace fin. sbírky na někoho z Vás (a kdyžuž Vám to Ostradiku tolik vadí - neměl jsem ani na mysli Vás ani Jenu, ikdyž spolupráci s rozumnými kolegy nevylučuji) nevidím v tom žádný výjeb. Nic nechci na nikoho házet, ale pomoc vítám a očekávám. Nejsem robot.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 13:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: souhlasím a tajně jsem měl tuto verzi na mysli, ale podřídím se většině, byť už máme 004. Ale to je zatím velké předbíhání.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 13:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza o: Přemýšlejte. kolik šotičů žere bobiny? Jsou schopni dát aspoň 500,- a zajistit si tak fungl komanč lak aspoň na půl roku? Já doufám, že jo. Protože pro mně furt větší jistota nafocení, než dát 1.200,- a řešit jeden třeba i zadeštěný den kolem něčeho, co se zítra nebude opakovat. NIC PROTI POŔADATELUM (kurde jak se dělá kroužek nad velkým "U", bo mě zase Bevelo zdupe...:-) pouze vyjadřuji rozdíl investice a Vaše akce nechci brát v žádném případě kriticky do huby. Jsou o něčem jiném a těšme se na další...
Jinak: Vy zadebatovaní tu furt kalkulujete, aby jste ji měli v provozu na furt, ale nikdo si nespočtete, že je to stále výhodnější investice, ikdyby to mělo být na jen ten případný půlrok. Na takovou dobu se snad schopnost mašiny se udržet v provozu odhadnout dá, ne? A možná se tato situace bude dát ošetřit ve smlouvě. A navíc mám ideu, že jestli vyjde první "vlaštovka", může se stát, že se naváže spolupráce hlouběji a můžeme mít třeba "lak III" na 123.007, nebo co já vím, co Vás bere.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně rozhodně nemíním podporovat normalizační paskvil jako byl unifik vzor 1975 plus Servis Pack 1 s proužky různých barev a poloh. To už raději tu jedovinu současné 054. Takže sbohem a šáteček.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4618
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:26:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Querty: jakkoli mám pochyby, že by se to podaří, nápad je sice řekněme netradiční, ale řekl bych, že nikoli zcela nesmyslný. Šlo by v podstatě jen o nějakou jinou formu "reklamího laku", kterých jsou u nás k vidění desítky... Pro začátek by stačilo asi toto:

1) zjistit, nakolik je celý tento nápad "šotiči sobě" v podmínkách ČD vůbec reálný
2) pokud ano, jaké jsou vlastně podmínky, je rozdíl v ceně laku I a laku II, III
3) zda by dráhy chtěly zaplatit vše, nebo by (v ideálním případě) bylo možná dohoda, tedy třeba 50:50... Např. v případě 141.009, která dělá ČD jen ostudu by to i mohlo projít a dráhy by zabily 2 mouchy jednou ranou (mašina by vypadala k světu a lak by aspoň z části zaplatil někdo jiný)
4) záruku nekonečného nasazení nikdo nedá, ale aspoň jistotu, že se pak mašina nepostaví do kopřiv s nějakou kravinou
5) kdo o laku vlastně rozhoduje, zda stačí dohoda s depem, nebo je to nutno prohnat přes "vyšší místa"
6) zda je možno pak na mašinu napatlat třeba Pepka námořníka nebo nic jiného než to, co má 004, nemá šanci

A pak za 7) - xy) kupa dapších "drobností", třeba "jen" to, jaký nátěr vlastně zvolit, aby se našlo co nejvíc příznivců (mé stanovisko znáte)

PS: "Ů" se dělá jednoduše, na klávesnici úplně vlevo nahoře nad TAB...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4619
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls: no vidíš, a tom to myslím celé "shoří" hned v počátku...
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý pochopitelně preferuje, co nemá v archívu a co zažil, pro něj nemá hodnoty. Respektuji a znova opakuji, že se nebráním možnostem... Navíc je to zcela předčasné řešit verzi, takže prosím reakce, nebo zájem ochabne....protože bez Vás to nemá cenu. Dík.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych do toho tady šel (cca 1000,-), ale jen pokud by to byl opravdu původní lak. Tedy žádné proužky a tak. Ještě by to chtělo nějaký nápis "Šotouši sobě" ať už máme reklamu, když si jí zaplatíme...
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_o: Na ten proužek (nebo pluh) by stačil i štěteček a kbelík barvy.

Zatím si ale nikdo nespočítal kolik takový lak stojí. To je celkem důležité, jinak bychom mohli v polovině akce dojít k závěru, že tolik peněz se jen tak sehnat nedá.

Mně osobně by se líbil i nějaký šukafon v polomáčném nátěru.

(Příspěvek byl editován uživatelem samlep.)
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: Pokud by se to bralo jako reklamní nátěr, tak by tam nějaký nápisek nebyl špatný.
810.191 - královna tratí Severní Moravy
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže reklamní nátěr je cenově někde jinde, o to ale v tomhle případě nejde, tady jde o obnovu laku v historické podobě podle určitého období.
Ale malá tabulka s věnováním by se hodila :-)
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1871
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: hezká přehlídka!
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dám klidně 5.000,- pokud někdo zaručí že to nebude tunel..!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4620
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže reklamní nátěr je cenově někde jinde, o to ale v tomhle případě nejde, - bodejď by ne, když jě na něm REKLAMA. Ale nikde není řečeno, že si někdo nemůže objednat místo "NAVŠTIVTE HOSPODU U DEBILA V HORNÍ DOLNÍ" něco jiného, třeba nějaký historický nátěr. Faktem jen je, proč by to dělal, že...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4621
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: no, myslím, že někteří se zde přispívajících jsou natolik známí, že dobře vědí, že by jim to neprošlo. Navíc, v době, kdy se tunelujou miliardy by zpronevěra nějakých pár desítek tisíc nebyla ničím jiným, než činem totálního idiota...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1872
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No o to mě jde, aby cena byla jen za ten lak samotný. Jestli ČD mají zájem na tom, mít vozidla ve stavu tak, aby neodpuzovala vzhledem a zároveň to mělo trochu štábní kulturu, pak by v tom nemusel být problém. Samozřejmě že se k tomu jako jediné může směrodatně vyádřit pouze GŘ. Ovšem podporu by to muselo mít i ze strany depa. A hlavně mít vůči sobě odpovídajícího partnera k jednání.
Ale nechme fantazírování, zatím by bylo mnohem zajímavější vědět, kolik lidí by do toho vůbec šlo a o jakou verzi by byl maximální zájem. Co takhle anketu na toto téma?
Na rozdíl od šotoakcí je tu i možnost širšího sponzorského rozpětí, to má Qwerty pravdu.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Unipuls:já bych do toho šel.Ovšem možná Tě zklamu,ale přál bych si ten samý nátěr,jak o něm mluvil Jena.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tiež sa pridam do Vašej debaty a ak by bol zaujem aj zo Slovenska tak sa hlasim ako prvý,lebo "Jedničkove" bobinky velmi obdivujem a ked som nahodou v Olomouci tak ich fotim z každej strany.Osobne sa mi pačia natery tak ako prišli z výroby/E499047,499112,141004/ ale nevadil by mi ani nater 80-tych rokov aj ked mam povedat pravdu tym žltym a pomarančovym pasikom som akosi nikdy nemohol prísť na chuť.Vtedy ale o tom rozhodovala vrchnosť malo to služiť z dovodu bezpečnosti,dnes je doba síce ina,ale možno je to ešte horšie.Samozrejme že by som prispel aj do finančnej zbierky.
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem napsal. O tom, že to neplánuju na tunel je fakt, že chci o to požádat a předat Vám známým lidem, kteří s touto aktivitou mají dobré zkušenosti a věřím, že se bude dát s nimi dohodnout. Co se týče ceny, tak jde opravdu o 200.000,- s daní v případě full prací. Kapacity jsem aktuálně nezjišťoval, protže na to je ještě čas, ale dnes jsem jednal s majitelem lakovny, která pro ČD dělá a v této věci máme jeho podporu a loko nám nalakuje. Jako jeden z problémů je taky odstavení loko z provozu a dostat ji na lak a zpět, tak doufám, že nám zahraje štěstěna do rukou a naskytne se nějaká další oprava, na kterou (jak již opakuji) můžeme být připraveni. Jinak v pátek budu mít první stanovisko O12-ky a co jsem sondoval, tak to vypadá opravdu nadějně a spíše prý uslyší na lak ala 1004, než nějaké výkřiky barev. Ale to bych předbíhal.

(Příspěvek byl editován uživatelem qwerty.)
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíše prý uslyší na lak ala 1004
Tak to bych podpořil, ale podporovat nátěr, který sprznil na desitky let tisíce strojů v původních barvách, které nám záviděla celá Evropa, to by bylo něco jako sebevražda. Tahle smutná kapitola patří jen do archivů.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře. Tak unipulsy Unipulse už známe. Nic proti tomu nemám a věřím, že akci "šotouši sobě", jak ji tu někdo trefně nazval, zůstanete věrný.

PS Jena, Valach: tož to si tu komančoidní prznírnu ve funglu asi nefotnem, že? Ale je fakt, že původka bude jistější pro blaho všech....
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1568
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tisíce strojů..., které nám záviděla celá Evropa

Třeba kdo? Poláci?

Hele, nebuďte ultrass a složte se na zelenou vobludu, ale to byste určitě neuchladili, i když byste asi ušetřili na barvách
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vyjadřovat v anketě se můžete zde:
http://modely.firenet.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=116
Je jen škoda, že u nás není k těmto aktivitám tak blízko, jako je tomu v NSR a Rakousku. Tam pomalu vznikají sdružení na záchranu např. dvou historických výhybek na RhB apod.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to už teda raději tu celozelenou, než zeleno-krém, to by byla fakt Ta měla jepičí život v řádu měsíců a něco takového retro tu ještě nebylo.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Adam Št.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:26:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem také ochoten přispět a radši bych současný lak E 499.1004. Ale jestli jinak, podřídím se.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych zase uvítal ten alá 141.054. Lak na 004 a 001 také není špatný ale spíš se přizpůsobím. Každopádně pokud bude třeba, navýším to na 10.000,- !!!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4622
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: a nebylo by lepší to udělat formou "Kdo je pro původní lak, kliněte zde, kdo je variantu "unifik" klikněte zde"?? Snad budou lidi féroví budou hlasovat jen jednou...

Za sebe můžu říct, že ve finále příspěju i na "konkuteční" návrh... Můj názor znáte, podporuju ho zejména proto, že tady prostě podobná nátěrová schémata chybí (s několika málo vyjímkami šrotiodních strojů ala 753.187) a mít všechny bobiny v původním (více či méně povedeném) taky není ono...
Kozel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

141 059 opět provozní ve svém otlučeném hávu
www.zeleznice.biz
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
no čekal jsem, než se někdo ozve, upravil jsem to takto:
http://modely.firenet.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=116
(nebo navrhni jiné otázky - upravím ty stávající)

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobrý: zatím bych posečkal s přílišným bažením na páteční jednání na O12-ce. Spíš než jaký lak kdo chce je přeci jen důležitější, zda-li ty dvě stovky bude možné od šotičů získat, ať neplaším na GŘ-etu zbytečně.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se ukazuje, že takoví šotouši můžou být užiteční, zvláště když platí nátěry mašinek
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem se začal bát, co je s Fýrou, že se doposud neozval a nepustil nějaký koment.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4439
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jena
Nemohu odolat a dodám na toto: (s několika málo vyjímkami šrotiodních strojů ala 753.187)
Co třeba ještě taková 742 166 - Praha, nebo 730 005-přispějte mi na ní také něco, ať s takovým fotošrotem zde ve Třebové nemusíme jezdit

Fýra
Tady se ukazuje, že takoví šotouši můžou být užiteční, zvláště když platí nátěry mašinek
Na to neni co dodat
Ale když někdo má rád mašinky a rád investuje do věcí..tudíš..Přeju Vám to kluci, když máte peníze navíc pro ČD.
Nám se dříve toto v MB nevyplatilo..sic to bylo na vlastní náklady a loko se lakovala i dokonce v depu(735 181)...a jak dopadla za nedlouho..Dokonce..ale to je na dlouhé už povídání a sem to nepatří
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace