K-report
 

Archiv do 17.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 334 Kojetín - Tovačov » Archiv do 17.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 15:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem děkuji za info, nějak to v pátek obhlídnu.

Gapa: to by mě taky docela zajímalo, na pozvánce není o jízdném vůbec zmínka.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1905
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 17:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že se tam sleze celá republika Tak snad ráno nezaspím a dostanu se tam od Plzně, taky až na tu odpolední jízdu.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 19:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním pár informací. Areál štěrkoven ČMš - to jest i nakládka železničních vozů je volně přístupná, oplocen je jen samotný areál okolo dopravníků. Volný přístup souvisí s příjezdem k dalším podnikům ležícím v tomto prostoru a též k místní loděnici TJ sokola. Přístup je možný z obou stran jak z komunikace Tovačov - Přerov tak i po vlečce štěrkoven (oboje pouze pěšky), vjezd pro vozidla vyžaduje povolení.
Traťovka se na trati dost činila, zmizel téměř veškerý nálet v okolí Prefy Topos, dá se tam teď dobře fotit a vypadá to tam teď dost nezvykle bez těch hustých keřů co tam bývaly. Jestli proběhla prořezávka i u Uhříčicích nevím, ale bývalo to tam též dost špatné.
Rosťo s tou M131.1 jste mě potěšili, to je super. Doufejme v hojnou účast cestujících. Do Tovačova je teď dost špatná dopravní situace s množstvím silničních uzavírek v okolí, což by mohlo lidi motivovat. 100% mám zájem o fotojízdu.
Bohužel mám smutnou zprávu přímo z Tovačova. V současné době již nic nebrání celkové devastaci vnitřních prostor Tovačovského nádraží, jelikož si již někdo pohrál se vstupními dveřmi do vestibulu nádraží vylomením zámku!!! Je to velká škoda a mě osobně je líto, že budova tak podléhá místním vandalům. O objektu skladiště netřeba mluvit.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 19:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je tam vůbec co devastovat, zůstalo tam něco?
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 21:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jízdné Tovačov-Kroměříž má prý být 80Kč pro dospělého......tot neoficiální info.....
Bočeli:No tak to bude hezký.......až tam tou párou dovalíme.....
Peca:Dycky se dá něco devastovat......takový grázlové,co to dělají,tak ti rozbijou všechno.......nebo to tam vypálijou....
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 10:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli: Díky, tohle mne zajímalo
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1485
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO, na tom plakátku je to jízdné celkem nepochopitelně napsáno - je tam napsáno úseková jízdenka 60,- Kč a pod tím totéž i se 40,-ti Kč, takže sám nevím

Zrovnatak ne zrovna šťastným způsobem je tam napsán jízdní řád, ale "normálně" by to zabralo hodně místa. Ale třeba dnes (kdy jsu po noční) mi už volalo několik lidí, kdy teda ty vlaky vlastně jedou, že to z toho moc nejde pochopit - holt obyčejní lidé asi neumí číst v sešiťákách...

Takže VŠICHNI, zítra sraz na Tovačovce za každého počasí !!!
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
místní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.172.52
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 16:03:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milí diskutéři
jestli jste se někdy dívali na mapu, tak jste si mohli všimnout zajímavé skutečnosti a to, že žst. tovačov a žst. blatec dělí asi 11-12 km, což vybízí k úvahám o propojení, které si myslím, že by mělo smysl, a to přesto, že nejsem železničář a x lokálek bych odvezl do sběru hned než zarostou. možná to zní šíleně, v době rušících se tratí stavět trať novou, ale napíšu, proč by to mělo smysl
a)osobní doprava v tomto směru není slabá díky hustému osídlení táhnoucím se v jedné linii. ve špičku linku olomouc - tovačov obsluhují až 4 busy za hodinu v jednom směru a všechny obce obsloužené busem by šlo jednoduše obsloužit touto tratí
b)umožnění přímého a poměrně rychlého spojení měst kojetín a kroměříž se sředomoravskou metropolí olomoucí, eventuelně i se zlínem v případě vedení vlaku v trase olomouc - tovačov - kojetín - kroměříž - hulín - otrokovice - zlín, což je trasa velice špatně obsazená přímými vlakovými i autobusovými spoji
c)vytvořila by se záložní trať pro úsek olomouc - přerov, což by ulehčilo v těchto případech trase olomouc - nezamyslice - kojetín
d)relativně nízké investiční náklady, terén je mírně zvlněná rovina, která si neklade žádné extrémní nároky na budování terénních úprav, nepřekračovala by žádné vodní toky, vyjma jedné strouhy u tovačova
e)prosaditelnost z hlediska veřejnosti a územního plánování, výhodou by byla možnost vedení podél silnicie II. tř. č.435, jediné problémy by mohly nastat při obkroužení tovačova a dále u charvát a drahlova před napojením v blatci na trať č. 301

každá idea má své stinné stránky a kromě investičních nákladů na budování úseku blatec - tovačov by bylo kvůli nárustu dopravy potřeba zvýšit propustnost úseku blatec-olomouc na trati č.301, kterého by se dosáhlo zdvoukolejněním a to by bylo mnohem dražší, zase by bylo ale dosaženo lepšího spojení prostějova a olomouce, protože by mohlo odpadnout potkávání ve vrbátkách a blatci
co vy na to?
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 19:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta:Jasně!!!!Snad se tam potkáme!Už sem tě neviděl.......od 17.11.2006........
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1486
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 16:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, akce s "Rosničkou" do Tovačova dopadla dobře, i když ranní déšť první dvojici jízd mírně znehodnotil.
Všem zainteresovaným, zejména KC Zlín, patří VELKÉ díky !!!

 

464.202 na přejezdu u prvních domů Kojetína 28.9.2007
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 16:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já taky přihodím nějaké fotečky včetně exkluzivních z vnitřku nádražní budovy (do druhého patra jsme se nedostali):
 
 
 

 
 
 

 
 
 

Ve vagóně s náma jeli i nějací angláni, ale celou cestu se zabývali pouze likvidací jater pivem.
Jinak akcička super, akorát to počasí nevyšlo.
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 17:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásné fotky, pánové...

jinak na příjezdu v Kojetíně v 9 ráno pršelo..
 
 
tak alespoň takto, videjko přidám později..
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 17:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, pěkné fotky, jen si neodpustím poznámku, že letos byl nostalgicky smolný rok pro trať do Tovačova, jízd bylo poměrně dost, ale ani na jednu veřejnou jízdu nevyšlo počasí, což je velká škoda, ale přírodě člověk neporučí...
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 17:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, jo, na přírodu nikdo nemáme...takže zde slibované videjko z dnešní akce :



http://vimeo.com/322306
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 19:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce super.........jen to počasí nevyšlo.....ale při 2.jízdě se to jaksi vyjasnilo........Bohužel,fotkama nepřispěju,páč furt ještě nemám ten kabel na přetah do kompla....
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 08:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, akce parádní, sice jsem absolvoval pouze druhou jízdu, ale i ta k dobrému dojmu stačila. V pohodě jsem stihnul i omrknutí Skašovské vlečky. Docela zajímavá byla návštěva Lobodické hospůdky, kde mi místní štamgasti nevěřili, že jsem přijel vlakem. Jeden si myslel, že jsem seskočil z nákladního, druhej že jsem přijel do Přerova nebo Kojetína. A to měli plakát i na místním krámku. Aspoň tam čepovali kvalitního Zubra11, zajímavý je, že stejný pivo v Kojetíně v nádražním bufetu chutnalo mnohem hůř.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 13:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:Asi nebylo řádně vychlazený a asi nebyla ta pravá žízen...........
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 13:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Žízeň byla srovnatelná, obě konzumace dělila asi hodina. A teplota byla taky podobná. Asi to ku..ěji nějak jinak. Např. nečištěním trubek.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak na dveřích od kojetínské nádražky je za vše hovořící nápis. Ale vaří tam celkem obstojně.
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:To už si i zkoušel kojetínskou hospodu v akci?
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no když jsme jeli z Morkovičky, tak jsme byli tak zmrzlí, že jsme si museli dát polívku...
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A chutnalo co?
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A chutnalo co?
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:
No Zubr... To už je lepší chlorovaná voda (samozřejmě to nejsou mé zkušenosti)
No ale k věci. Mám jen takový menší dotaz. Myslí si tady někdo pověřený, že by někdy v budoucnu (jestli nějaké bude) by něco opět mohlo zajet na Skašov?
Blog vyšel z módy. :D Tak jak někdy budu mít čas, uděláme něco lepšího.
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 09:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula: Náhodou, Zubr může bejt dobrej. Tak jak jsem psal výše, dost záleží na hospodě.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1638
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 10:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Regent:jj,Zubr je výborné pivo,je pravda,že záleží taky na hospodě jak moc chutná(ale to je u všech piv).

ad Páňula:když si to ještě nepil,tak proč o tom tvrdíš,že o není dobré...Takto mě štvou Pražáči pobóchaní:"Fuj,Zubr, se nedá pit"-a když se jich zeptám kolikrát ho měli,tak řeknou jednou nebo ještě vůbec.

Konec OT.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo hošani...Plzen....ta je nejlepší..........Gambrinus
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula: Myslím že by mohlo, ale to by chtělo extra jízdu, protože je na to potřeba poměrně dost času a nedá se tam jet s motorákem plným malých děcek. Vlaky na výlov s M131 už nabírají konkrétní podoby, ještě se dolaďují poslední drobnosti jízdního řádu a jízdné. Ale že 20. a 21. října bude jezdit do Tovačova hurvínek je už skoro jisté. Podrobnosti dodá Rosťa, až je bude mít kompletní, což očekávám tak dneska nebo zítra nebo v nejbližších dnech. S jízdama na Skašov se ale nepočítá, protože na to nebude čas a podmínky. Snad by se dala udělat třeba na jaře akce podobná té, kdy jsme jeli s kvatrem do Tovačova, ale s tím, že by se jelo na Skašov. To by se za tu hodinu tak akorát stihlo. Zatím to není na pořadu dne.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: ale chutnalo. Jináč Gambrinus = . To máš vidět, když se koupí bečka Gambáče, nechá se zteplat a pak ji deset patnáctiletých děcek za noc vypije . Mně pivo chutná, ale to kyselé Géčko se fakt nedá pit.
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:aaaaaa,pán je odborník....................Já ti dám,že se Gambáč nedá pít..................A takový excelentní pivo jako je Gambáč taky mosí byt řááádně vychlazený..
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 22:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools:
Aleši, ty jsi ve svých 16. letech odborníkem na konzumaci piva? Brzdi člověče, alkohol ničí mozkové závity, což může mít u jistých lidí dost fatální následky
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad se nebude Rosťa zlobit, když ho v místní diskuzi předběhnu a budu vás informovat, že jízdy do Tovačova dostaly už konečnou podobu (teda aspoň doufáme). Informace a jízdní řád najdete na už tradiční stránce http://www.prototypy.cz/tovacovka.htm
Špatné počasí je zakázáno, tak snad to teď už vyjde :-). A pokud budete moct, tak se přijeďte svézt, ať nejezdíme prázdní.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 12:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Je Ti zřejmě známo i to, že Gambáč se vaří tak, že se uvaří 18ctka a pak se zředí vodou. Já tedy dávám přednost pivům a ne směskám piva a vody. A jen tak mmch, už jsi ochutnal aspoň 20 různých značek českých piv?
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přátelé, Jirka už to sem dal, za což mu VELMI děkuji, páč uvedenou stránku jsem včera dokončil 10 minut před odjezdem vlaku, se kterým jsem jel na noční...

Takže to shrnu: do Tovačova budeme opět jezdit 20. a 21.10.2007, s největší pravděpodobností s břeclavským vozem M131.1448.

Informace tedy jsou na adrese www.prototypy.cz/tovacovka.htm, je tam i jízdní řád - na každý den máme odpoledne naplánovanou i dvojici šotospojů.

Jste srdečně zváni !!!

============================================================================

Jinak už předběžně avízuju taky akci, kterou sice nepořádáme my, ale která nebude rozhodně nezajímavá a pojede se také po tovačovské trati !

Ve dnech 11. až 17. a asi 20. a 21.11. se bude v Lobodicích nakládat řepa pro cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou. Vlaky se budou ložit po půlkách a momentálně nezpracovávané poloviny vlaku se budou odstavovat v Tovačově (!). Vlaky budou vedeny náležitostmi firmy IDS Olomouc.
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 15:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si nedám, když se tady tak rozhořela ta diskuse...
Já uctívám boha...
RADEGASTA
Blog vyšel z módy. :D Tak jak někdy budu mít čas, uděláme něco lepšího.
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 17:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánula...život je hořký...Bohudík....
Tom tužín:Čoveče,zchlad se........náké piják ani náké velké odborník nésu,ale Gambáč mi chutná,tak si ho OBČAS dám........Zubr,Radegast,Krušovice,.......piva to špatný nejsou,ale nepiju je,páč mi moc nechutnají............Já su zastánce Gambáča.......ten mi chutná.....
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 17:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a jinak se teda hlásám na teho Hurvínka,tak mi do teho snad už nic nevleze blbýho......
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak mi do teho snad už nic nevleze blbýho......
Jako vždy,že??

ad Rosťa:M131.1448 mě potěšil více než 1463!!Má už docela dobrou patinu..A na akci mám volno,takže celý weekend se budu vozit a fotit.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 14:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Gambáče mě pánové nedostanete, podle mě má dobrou reputaci jen proto že je takový vodový a tudíž přijatelný i pro nepivaře. Pro gurmány to ale není nic moc (Ať žije Budvar, Radegast nebo Zubr )
Alois_nebel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 02:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Holba! To je pivo pro pravé chlapy z hor. A pro ty, co si na ně o víkendech jen hrají. Třeba jako Brňáci.
Vlaky jezdí furt stejně.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož hoši, přece se TADY nebudete zabývat patokama

Mně je jedno, jaké pivo piju, stejně mi vždy příjde stejně hnusné. A to když je dobrý rok, zvládnu i dva nebo tři kousky...
...ročně...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta kolmix:Ale tož to si s nama na tym Hurvínkovi ty 2-3 kousky dat musíííšš............
Valach:No tož co...holt se mi to tehdá pos..............
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátím se k již proběhlé jízdě s rosničkou do Tovačova. Velmi vydařená akce, škoda snad jen toho ranního počasí. Avšak druhá jízda do Tovačova již neměla chybu.
Ad.Jirkas: velice mě potěšilo že se zachránili místní staniční razítka, byla by velká škoda kdyby se nedochovali. Nedá mě však jeden fakt a to - víte po čem prošlo mnoho desítek lidí ve vestibulu tovačovské stanice při sobotní akci u bývalého výdejního okénka? Jirko stál jsi na tom taky!! Byly to tyto lepenkové jízdenky vydané buď přímo v místní výdejně nebo z okolních stanic do Tovačova.Vzhledem k datu označení tu museli ležet na podlaze hezkou řádku let bez povšimnutí. Tak například : jízdní doklad inv.č. 09865 (vydán 6.9.1945), 00460 (vydán 16.2.1948), 00920 (vydán 25.5.1951). A asi nejcennější se zde nacházela inv.č.27369 z výdejny Lobodice vydaná do Tovačova. Zde však již bohužel nelze rozeznat přesné datum vydání. Všechny jsou sice velmi znečištěné mnohaletou špínou a sobotní deštivá akce tomu jistě též ještě přidala, ale i tak je to hezká připomínka zdejší osobní dopravy.
Nacházel se zde také ještě tento doklad!!! Mohl by mi prosím někdo říct k tomuto dokladu něco bližšího? Z dokladu lze vyčíst, že byl vydán za působení Severní dráhy císaře Ferdinanda a to z Tobitschau (alias Tovačova) do Rohrbach in Mahr. Zajímalo by mě především tak odhadem stáří dokladu, k čemu sloužil a také název stanice Rohrbach in Mahr jak zní v češtině. Může někdo pomoct, předem díky.
 
 
 
 
 
 
Bočeli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťo, s tou řepou je to na 100%? Nemáš nějaké bližší info k tomu, mám na mysli nějaký předběžný jízdní řád. Vážně uvažuji že bych si kvůli tomu vzal i volno, mohl by to být docela slušný frmol v těch Lobodicích.
Rosťo chtěl bych upozornit na propagaci jízd na výlov do Tovačova. Zatím jsem v blízkém okolí nezahlédl jedinný letáček upozorňující na tyto jízdy? Oficiálních letáků k výlovu je všude plno, na nich však o nějakých jízdách zvl. vlaků není ani zmínka!!! Mým osobním zdrojem informací o těchto jízdách se tak stává pouze net.
Pŕidávám též několik fotek z akce na svatováclavské hody a tovačovský portál.
 
 ˇ
Rosnička opouští Tovačov na cestě do Kroměříže u objektu Prefy TOPOS.
 
Přijezd vlaku do Lobodic.
 
Chvíle oddechu v Tovačově.
 
Návrat vlaku do Olomouce zachycen u bývalé uhříčické zastávky.

Akce Portál:
 
 
 
 
 
 
 
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli - pokud to objednatel dopravy nezruší, tak je to na 100%.

Letáků k jízdám jsem po okolí distribuoval na 150, i v Tovačově jsem je dal na radnici, tak doufám že to rozvěsí...

Ty jízdenky jsou NAPROSTO VYJÍMEČNÉ, to mi neříkej, že tam ležely jen tak na zemi !!!
Ty tovačovská razítka už jsou moje (tedy klubové), takže o ně už mít strach nemusíš...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosto,tys je odkoupil nebo jak?
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 07:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bočeli: Ten Rohrbach by mě taky zajímal, zkusil jsem to dát do vyhledávače na mapy.cz, ale našlo to jen nějakého Mudr. Osvalda Rohrbacha v Děčíně. Zkusim pátrat dál.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak další Rohrbach: Okresní město v Horním Rakousku, kousek od Lipna přes hranice. Ten to asi taky nebude
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:18:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rohrbach (něm.) = Hrušovany u Brna (čes.)
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf 33: Díky za vyjasnění
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:31:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen bych dodal: v Hrušovanech (Rohrbach i. M.) byl do roku 1929 -1930 významný cukrovar. Není ten papír, zde ukázaný polepkou vagónu s řepou??
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools - ne ne, já je tak nějak...
...dostal

Při jízdách 20./21. 10. 2007 budou opět k dispozici...
...tedy pokud Jirkas vezme inkoust...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No všecko musí byt!Já už se na tu jízdu těšííímm....
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I když v sobotu bohužel na akci nebudu, razítkovou barvu dodám, takže se nemusíte bát . Takže přijeďte a svezte se s námi a za odměnu dostanete razítko třeba na čelo . A kdo si koupí jízdenku (doufám že všichni) nebo pohled, nebo si přinese deníček, dostane razítko i tam.
Snad tentokrát už bude lepší počasí, když se to dostalo i do jízdního řádu .
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem se podíval do nejstaršího archivu téhle diskuze, kde jsou ještě příspěvky, ze kterých vzešla první jízda 842-kou do Tovačova. A když se podíváte zpátky, tak na to, že celé dění na Tovačovce vzniklo jako projížďka pro pár "šotoušů", se to docela rozjelo a nakonec se po kolejích do Tovačova podívalo víc lidí a vozidel, než jen to únorové kvatro se šedesáti projížděci na palubě. Snad bude příští rok trend pokračovat . To ale nejvíc záleží na tom, zda bude o vlaky zájem.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta kolmix:No,no,pozor na to,synku,krást se nemá.......
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 13:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl by sem prosím někdo nahodit JŘ nákladů?
jezdím do kojetína k příbuzným a bydlí přímo u tratě. Vím že ráno v 6 projíždí kolem zahrady bangle se przdnými sypáky do tovačova.. ale nepamatuju si jak přesně zpět atd. na dušičky tam jedem tak chci fottit.
Dík za JŘ! ahoj
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zhor:No musím opravit.....nee do Tovačova(ikdyž kéž by...)ale na Skašov.....do Tovačova se snad ssypáky nikdy nepodívaly....
A jinak ty štěrky jezdí ted nějak omezeně......prý jen 3krát týdně,takže i kdybych ten jízdní řád z hlavy věděl,tak ti bude na prd,páč o dušičkách,jestli se pojede....no nevím,nevím........no každopádně,když jsem tak šoural v létě na Tovačovce,tak 1.štěrk jel asi zhruba v 11:00......2.asi kolem 14:00..........no a pokud by byla větší zátěž,tak 3.štěrk asi 16-17:00........
No pokud podávám mylný info,tak mě ostatní opravte,ale aspon v létě to tak jezdilo.......
Dežo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 21:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne tam se jeste jezdi?
ňe netlac do mna
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 23:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v Kojetíně viděl před 9. hodinou ranní bangli s pěti vozy (4 x Eas a 1 x sypák), ale bez služebního vozu. Popsaný byl jenom první vůz, v nákladním listě měl Třebušice - Tovačov!
Teď se v Kojetíně budu objevovat častěji, ovšem ne v souvislosti s Tovačovkou, ale s tou rozkopanou cestou na Bedihošť , která mi byla (naštěstí jen do jisté míry) k mé velké radosti svěřena do péče.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace