K-report
 

Archiv do 15.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nádražní budovy, restaurace a jejich rekonstrukce » Archiv do 15.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Stavitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.12.116
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:19:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k - to by bylo krásné, bohužel u nás na ubytovně (chtěšovičky od stříbra 10km) bohužel jen gambáč... no ale když to člověk má z pokoje 10 kroků-)

jinak na nádražce ve stříbře to opravdu byl nejspíš ten chodovar, každopádně dobré.

Pokud jde o tu připravovanou akci stříbrského pivovaru - PROČ to nemohlo být o rok dřív?-( takhle už si ho asi moc neužiju, mosty finišují a asi nás brzo čeká stěhování
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6504
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 10:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz: nedělá se staropamen i v bulharsu? tym to bylo skoro v každým krámu.
(aby to nebylo úplně OT tak i kousek od nádraží v burgasu :-) )
jinak v BG jsem konzumoval lahvovou zagorku 12% a mnam. v každých potravinách maj chlazený!
točený nic moc, voni bulhaři tu pivní kultůru moc nemaj, dycky to travlo dlouho, pěna žádná a míra tragická :-(
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36001
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 23:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, asi ho tam někde vaří, protože pražskej by tak dobrej nebyl.
Zagorka špatná není, ale v točené verzi mi chutná spíš dvanáctka Kamenica, o něco méně pak Burgasko. Naopak Starobrno bylo strašné jako obvykle a Tuborg jsem dopíjel se sebezapřením.

Pivní kulturu moc nemají, ale když si je vycvičíš, tak se po nějaké době už neptaj, zda chceš malý nebo velký, a dokonce se i naučí nosit další hned, jak vidí, že dopíjíš. :-O
S pěnou to byla opravdu bída, možná je problém v chlazení (aby nezamrzlo...). Sám jsem si to zkoušel a moc mi to nešlo. Ale potom se naučili pěnu točit aspoň nějakou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6512
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 10:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

staro- cokoliv jsem nezkoušel a ty západní sračky taky né, qůli tomu jsem tam nejel :-) - stejně jako jsme ignorovali čekou hospodu s gulášem, knedlem zelem.
v točeným jsme měl akorát kamenici, ta šla, pak nějakou aqaněco - staršná sračka a to další už nevim. a po burgasko lahváč 11% jem měl sračku
takže jsme ve finále chodili na butilku červené sofie a na pokoje se popíjel medvídek :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 22:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Třebíči ve stánku mají Rebel 12 lahvový.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 11:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Regent:
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 14:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Když budeš hodnej a stánek nezkrachuje, tak Ti jedno dovezu.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: Gut.

Das ist schöne Etikete!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: hlavně ten inhalt ist schönes, ábr etikete taky.
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:09:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v jedné restauraci u závor v Mělníku.Na čepu pražský "staroch od Vltavy" a ještě zde byla tabulka z jedné rosny.Pivo solidní za 17,-
 
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem se kdosi - myslím, že právě v této diskusní skupině - ptal na fotografie monstra nádražní haly v Oldřichově u Duchcova... ponejspíše mistr Rash. Zhruba před stejným časem jsem vlakem objížděl naši malou republiku a v této stanici jsem přesedal. Samozřejmě mi to nedalo a tento pomník zkázy jsem si téže vyfotil. Dovolíte-li tedy, podělím se s vámi...

Oldřichov u Duchcova
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V okolí nádraží bylo ještě několik opuštěných a patřičně zdevastovaných objeků. Chtěl jsem je jít trochu blíže prozkoumat, ale bílá dodávka se zeleným pruhem na obou stranách mi zkazila chuť, stejně tak jako větší množství alternativně pigmentovaných spoluobčanů, kteří se okolo nich pohybovali...
Přesto jsem ale narazil na poměrně zajímavou budovu, o které mi doslova jedna místní paní povídala, že je to budova starého oldřichovského nádraží. Nejsem si tím moc jist, proto bych se rád zeptal, zda je skutečně možné, že bylo na místě toho dnešního ještě nějaké jiné nádraží...?
 

A co se toho objíždění republiky týče, tak samo o sobě by vydalo na docela zajímavý článek, ale pro svoji lenost nemohu... Tak zde uveřejním alespoň pár fotek nějakých zajímavějších nádražíček:


 
 

České Velenice
 
 

Dolní Poustevna
 
 
 

Horní Dvořiště
 

Litvínov
 

Moldava v Krušných horách
 
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3022
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 23:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přidám dvě fotečky z Oldřichova - schody do nikam:
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2208
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 08:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldřichov je příklad typického depresivního nádraží. Bohužel alternativně pigmentovaným spoluobčanům (to ještě neznám, to mě pobavilo :-O) to musí stačit.

P.S. Hrancie v Čechách tam nemáš? Ty taky stojí za to...
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 20:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri: jo jo, byl jsem to já, díky moc za ně, je to paráda...

Ta stará budova je opravdu původní Oldřichovské nádraží, o historii Oldřichovské železniční stanice je velice zajímavý článek i s fotkami na těchto stránkách: http://www.ustecketramvaje.com/cr/vlak/zaj02.htm

A mimochodem, podobně upravená budova nádraží je i v Novém Sedle u Lokte - fakt krása, loni jsem tam byl (respektive projížděl) na čundru a bohužel jsem neměl fotoaparát, abych tamní atmosféru zachytil...
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 18:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Hranicích v Čechách jsme, bohužel, nebyli. Jezdí tam jen jeden šukafon v pracovní dny odpoledene a nám to zrovna vyšlo akorát do Aše na nocleh, takže jsme spali na tom nepoužívaném peróně ašskýho nádraží... Ráno jsme se nechtěli moc zrdžovat, tak jsme zase jeli prvním na Cheb. Stejně jsme nestihli celou rebublic. Snad příště... Myslím, by se v příštím grafikonu ještě mělo do Hranic jezdit...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1907
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 19:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranice mám jenom takhle:
 
 
Aneb válka na tomto místě skončila právě včera...
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2213
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 20:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox:
Já je mám ještě na filmu, možná i z čelní strany. Jinak jsem z toho měl úúúúplně stejné dojmy, jako ty
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1908
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 20:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě tu mám jednu chuťovku - nazval bych jí: Antireklama na radar
 
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 22:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta stará budova je opravdu původní Oldřichovské nádraží,
No a kousek vedle směrem k Duchcovu se nachází ještě původní skladiště :-) Taky v pokročilém stadiu rozkladu...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 19:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ač na hradeckém hlavním nádraží zmizly skoro všechny stánky, stále funguje okénko u vchodu na perón s nabídkou párku v rohlíku a lahváče Rychtáře 10% i 12%.

V Chlumci nad Cidlinou v nádražce k dispozici i lahváče Nymburk 10%, 11%, 12%
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox:
No jo, Příkosice... A taková to bejvala pěkná zastávka!
Tož, když už jste mi to připomněli, nedá mi to, abych nezalovil v paměti a svém skromném fotoarchivu a nevytáhnul něco málo fotek a vzpomínek z trati 175 Rokycany - Nezvěstice...
To se totiž psal téměř poslední prázdninový víkend, když jsem na onu lokální tratičku vyrazil s jednou, tehdy mi blízkou, svůdnou dívčinou... Traťová rychlost maximálně 45 km/h omezená na každém přejezdu (a že těch tam bylo požehnaně), malé, polorozpadlé dědinky, dopravovny řízené podle předpisu D3, nádherná krajina... Jó, kdeže ty časy jsou...

Příkosice
 
 

Příkosice - zastávka
 
 

Mirošov
 
 

Mirošov - město
 

Měšno
 

Ale nějalé ty radikální názory se tam objevovaly už předtím...
 
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1923
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 18:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se totiž psal téměř poslední prázdninový víkend
Letošních prázdnin? Já to totiž fotil 30.8.2007 Toho nápisu na stodole si taky nešlo nevšimnout.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 00:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechny snímky pochází ze dnů 23.-24.8.2007... Hmm, uznávám zvláštní kraj to tam je. Kamarádka mě lákala, že mám přijet za ní do Plzně a potom mě vytáhla právě sem. Tedy přesněji do Měšna. Je to tam fakt hezký, ale trochu zvláštní... To jsem ani nevěděl, že právě tam by měl bejt ten radar...
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 09:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě k těm Hranicím.Ty to snímky jsou z podzimu 2005.Pak mám někde snímky asi z let 1993 a 1998.Řekl bych, že je to rok od roku horší.
 
 
 
 .
A i další budovy vypadají v Hranicích docela děsně.Např.
 .
A jaké to tam bylo dřív? http://www.matejovic.webzdarma.cz/ruzne/mix017.html
Na těchto stránkách je k vidění dost zajímavých věcí.
Varování věků.......
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 10:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo zkušenost s kolínskou nádražkou, resp. jídelnou? V pátek jsem tam byl a bylo to naposledy, co jsem tam strčil čumák. Dal jsem si uzený s knedlíkem a zelím. Kdendlík starý, okoralý, tvrdý, maso napůl studené a zelí syrové a to vše za á 59Kč. O dodržování hygieny ani nehovořím, spíše věřím tomu, že tam v mimo otevírací dobu úřadují masařky, myši a krysy...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2233
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 11:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Viz můj příspěvek někde hore...úplně stejné dojmy a koukám, že pořád sází na knedlíky. Jen tenkrát tam měli omáčky (a, opakuji, mezi svíčkovou a gulášem byl rozdíl v barvě a absenci brambor), oblsuha pomalá a z kuchařky, dá li se ta chodící věc tak nazvat, se mi chtělo blut
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36256
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 14:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám smíšené pocity. Dostal jsem basu.

Basu Gambrihnusu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 14:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Mno, mě tam obsluhovala taková bába, co nikdy neřekne víc, než dvě slova a dělala tam v podstatě všechno-výčep, nandavání z várnic, pokladnu... no humus...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 15:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MZ: Dej si inzerát znění: "Vyměním basu G za pivo ..."
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 15:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár postřehů z víkendu:

Otrokovice: hospoda vedle nádraží s kvalitní zastřešenou verandou - výhled na trať, hotovky dobré, obsluha rychlá, bohužel na čepu jen G a Pilsner

Kojetín: přímo v budově nádraží jakási jídelna nebo bufet nebo jak se to jmenovalo. Obsluha- marně vzpomínám, jestli jsem někdy zažil něco horšího. Přišel jsem k výčepu, za ním nikdo, tak čekám asi 3 minuty, pak u hracích automatů v protějším rohu jakási baba skončila hru a šla obsluhovat. Ochota nulová a možná ještě menší, na mne ještě byla aspoň slušná, ale za chvilku tam došly nějaký děcka a na ně v půlce cesty od automatu zařvala: "Chcete něco!?" Těm automatům se samozřejmě věnovala v každé volné chvilce. Jinak na čepu Zubr11 nic moc, hodinu před tím jsem pil stejnou značku a stupňovitost v Lobodicích a to bylo jiný kafe, tam jsem si pochutnal, takže to museli kazit na místě.

Horní Cerekev: stále Poutník12 za 13,50.

Veselí n.Luž: Info od kolegy - Svijany prý byly nahrazeny Pardálem
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2770
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 15:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ - dej ji na chodbu, oni ti od ní ostatní rádi pomůžou
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2236
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Já jsem G odmítl i od nějakých trempů, že sra*ky nepiju ;) Takže já bych si nevzal. Ikdyž hloupý kdo dává...:-O

Regent: Doplním Tě jedním postřehem ze Zlínského okolí; v podstatě nikde nenajdeš nic jiného než tebou zmíněné značky až na pár vyjímek v centru města (Zelenáčova Šopa s Olivětínským...na to sem čuměl jak cyp). Dále sem tam Zubr, sem tam Holba a v celém městě vím jen o jednom Radegastu (barbaři tam...)
PS: Už jsi byl v Kolíně? :-O

Pes38: No kromě té výčepní je tam ještě jedna, když jsem tam byl já, tak přišla sezbírat příbory. Opravdu, nic horšího jsem ještě neviděl. Po sklizení si pak sedla za tou první a začali vykuřovat...A pak šla dělat obědy!!!! No běs
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Opat ve Zlíně, to tež čumim.
V Kolíně se vyskytuju docela často, ale do nádražky jsem nikdy (radši) nevkročil. Pokud jde jen o pivo, tak ve stáncích na nástupištích mají Dačickýho12- to tam konzumuju celkem často. Když je třeba se najíst je to horší. Jednou (někdy v létě 2004 - když jsem jel jednomu šotouši na svatbu - ten by věděl přesně datum ) jsem vlez do hospody, která je asi po 200m směrem do města. Jídlo solidní, ale na čepu jen Staropramen a o víkendu zavříno. Ale nevim jestli to ještě dnes funguje.

Jo a ještě k těm Otrokovicím - celkem se zhoršila nabídka lahváčů v nádražním bufetu, loni v létě jsem tam kupoval Litovel12, ale teď už jen monopol skupiny Plz. prazdroje
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kolín: Tak nejhorší nádražky, do kterých má noha kdy vstoupila, byly suveréně Kolín a nedaleký Nymburk... Ještě když se u vedlejšího stolu stravovala "spořádaná" romská rodinka. Krom jiného, v Kolíně taky obsluhuje nějaká cikánka... Ale jak říkáte, byl to hnus, velebnosti!
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A něco ze Žatce....
 
Varování věků.......
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri: Nymburská nádražka sice vypadá otřesně, ale kdysi se tam výýýborně vařilo. Když jsem byl ovšem v Nymburce někdy na jaře, jídelní sál byl zavřenej, a fungoval pouze výčep.
Regent: Tak těch Svijan ve Veselí je škoda, ale aspoň že to nahradili Pardálem, a né géčkem nebo špinavou vodou ze Smíchova.
Jinak o víkendu jsem mimo jiné navštívil nádražku v Rakovníku. Ačkoliv na vývěsním štítu i v hospodě je propagován Bakalář, točili tam Žatec. A byl dobrej. Koukal jsem že tam byla i celkem solidní nabídka jídel, ale to už jsem neměl čas vyzkoušet...
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri, Jiří_t: V Nymburce maji aspoň kvalitní pivo: Nymburk11.

Ve Veselí již Gambrinus točí dost dlouho, nejdřív tam byla kombinace G+Samson, Pak G+Kozel+Samson, pak G+Kozel+Svijany a teď nejspíš G+Kozel+Pardál. To poslední je jen spekulace, info mám od kolegy, v sobotu to možná omrknu na místě

Rakovnická nádražka je taky zajímavá. Byl jsem tam někdy v roce 2005 a pokud jde o vybavení (ubrusy, tácky, krígly apod.) byly nejméně od desítky různých pivovarů. Ale tehdy skutečně točili Bakaláře
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2241
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jídlo v Rakovníku je takový lehký podprůměr. Porce spíš menší, ale k jídlu to je, hlad to celkem zahnalo a já si i pochutnal (tuším karbenátek s bramborem jsem tehdá měl). Na delší čekání na vlak (které už tam tak nějak plánuju :-)) je to plně dostačující. Co mě zklamalo byla mlha z cigaret (u jídla to vážně nemusím) a pofidérní hygiena. Pivo bylo dobré a jak píšete, vybavení od spousty pivovarů. (Ubrus Staroparmen, tácky Bakalář, krýgl pivo a pivo Žatec. A taky mě tam fascinoval ta obrovská malba lokomotivy.

Tolik moje vzpomínky z červnového čundru
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36263
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 13:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PK:
Stalo se i bez mé přítomnosti, a to ani nemusela být na chodbě, pouze byla hlídána, než si pro ni přijdu. :-O Takže to nechám samovolně doběhnout až k vyprázdnění a pak si ohlídám, aby bylo pořízeno PIVO. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistotu kvalitního chmelového nápoje na nymburském nádraží potvrzuji! Je fakt, že v tom stánku na nástupišti jsem si někdy před rokem kupoval i Krakonoša...
Zato v Kolíně se chlemtají jen nějaké ty vyškovské kozle...
strojvedoucí metra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.46.42
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:34:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem navštívil zmíněné nádraží Oldřichov u Duchcova poprvé v roce 2005, ale to jsem byl jen v té stávající "odbavovací hale" s pokladnou.Té stavbě vzadu jsem nevěnoval větší pozornost,říkal jsem si, že to je zřejmě nějaký nedokončený pomník plánovaného hospodářství. Trochu jsem koukal na ty zazděné schody, ale budovu jsem neobcházel,asi jsem neměl ani tolik času.Dne 23.9.2007 jsem nejprve navštívil halu nádraží Duchcov, taky stojí za to. Stačilo by tam sundat ty odjezdové tabule a sloupnout nápis Minilegoland a může to soutěžit o titul: Dopravní stavba reálného socialismu.Pak jsem opojel vlakem do Bíliny, tam to na mě zanechalo lepší dojem, jen klasická zašlá špína. A na závěr toho dne bylo nádraží Oldřichov u Duchcova.Nevěřil jsem vlastním očím, do té haly jsem se opravdu neodvážil ani vstoupit.Pak jsem si vzpomněl, jak mi spolužák z průmyslovky vyprávěl, že jeho tatík cestoval po cca 18 letech vlakem (Pendolinem z Prahy do Vídně a z5) a po příjezdu mu povídal, že netušil, jak se ty dráhy změnily. A k těm nádražkám, nádražka v Kolíně na mě zanechala dojem opravdu hroznej, nádražka V Nymburce v letech 2003,2004 mi přišla též hrozná(vzhled obsluhy,čistota,ubrusy)ale v té době, tam velice dobře vařili, dělal jsem v Nymburce průvodčího a obědy tam byly chuťově výborné. Vaří se tam ještě teď?
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

strojvedoucí metra: Viz příspěvek Jiřího_t o něco výše. Tento stav (pouze výčep) trvá nejméně od loňského léta, zadní místnost je prázdná
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri: Nerozumím výrazu "vyškovské kozle". Kozel je z Velkých Popovic, ve Vyškově dělaji Vyškovské pivo (Džbán, Březňák, Generál, Havran)
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 14:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výraz "vyškovské kozle" jsem slyšel poprvé a asi naposled ve filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag ...
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36278
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 15:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už mluvíte o Vyškovu, tak jsem tam onehdá byl na srazu (vícevypovídající fotky viz diskuse "U nás doma" :-O) a jako předvoj jsem na doporučení místních navštívil tamní nádražku. Velmi mile mne překvapila jak interiérem, tak obsluhou, jídlem, pivem i péčí o něj.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Vyškovskou nádražku jsem navštívil jen jednou v životě a dokonce si přesně pamatuju datum: 12.8.2002. Byl to přesně ten den, kdy dorazila povodeň do Prahy, sledoval jsem tam zrovna zprávy. Ale jídlo tam tehdá k mání nebylo, nevím, jestli z důvodu pozdní doby nebo jestli tam nebylo vůbec... Pivo chutnalo, to jo.
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent: Omlouvám se, že jsem to neuvedl už dříve, ale jak píše Nuts, právě scénu z onoho filmu jsem citoval. Taky smyslu onoho slovního spojení moc nerozumím.

Jinak včera jsem se zase po delší době podíval do Havlíčkova Brodu. Projekt "živá nádraží" si tam vzali fakt k srdci a autobusák, který vedle nádraží Českých drah stavěli, už je skoro hotový...
Hezky opravená je i tato budova naproti nádraží. jmenuje se "Dům 5. května". Původ názvu vysvětluje i bronzová pamětní deska umístěná u hlavního vchodu. Myslím se tam na konci války střílelo, či co (ale kde ne)...
Jinak se v bloku nacházejí potraviny Pramen, železářství, spousta kanceláří, restaurace "Na Točně" (o víkendech tam nechoďte, mají zavřeno, ale v pracovní dny mají údajně dobré menu) a celkem mě překvapila nová Hrena-bar "Pendolino". Tak doufám, že už se našel pádný důvod, aby od příštího grafikolnu jezdilo přes Brod.
 
 
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zarri: No vida, a není to tak dávno, co to byl Rolnický dům a hospoda tam byla s Rebelem a seděl jsem tam s Regentem ...

Jo, jo, kdeže předpřed...loňské sněhy jsou!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 07:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarri: Tak to jo, onen film jsem viděl několikrát (kvalita), ale toto slovní spojení mi v palici neutkvělo.

K Brodu: V těch potravinách Pramen maji solidní výběr Rebela, mj. tam byl i Primátor13 polotmavý.
Rest. Na točně mě vzhledem k čepovanému pivu nezaujala, ale pokud bychom popošli cca 200m směrem do centra podél kolejí (tj. těsně za levý okraj Zarriho prvního snímku) objevíme knajpu U kroupů, kde maji Bernarda a hotovky. I když jak o víkendu nevím, ale předpokládám, že maji otevříno. Toto stav cca před měsícem
Rash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 14:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesleduji to tady pravdielně, tak to sem už možná (či spíš určitě) už někdo psal, ale včera jsem byl v Písku a překvapila mne změna (byl jsem tam teda naposledy před dvěma lety) čepovaných piv v nádražní restauraci na hlavním nádraží... Protivínský Platan tady nahradila klasická sterilní produkce PP - Gambrinus 10°, Kozel 11° a Plzeň 12° ... Nádražní hospoda nyní nese název "Pendolíno"
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 14:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rash: Ano, tuto knajpu jsme tu už oplakali. To, že sem něco píšete podruhé, vůbec nevadí, lepší když se to tu objeví dvakrát než vůbec. I když to neni pozitivní zpráva.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36414
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevadí, i já jsem to na první pohled přehlédnul. A když na mě pak Chich nechápavě zíral, když jsem chtěl v Písku výhodně přestupovat, tak jsem netušil a o po oznámení smutné zprávy mne málem trefilo. Z důvodu dodržení pitného režimu jsem si dal aspoň rychlou malou Plzeň, do kelímku bych se neodvážil ji požadovat. Slabou záplatou byla 749.006 na Otavě, kterou jsem pak odjel.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1979
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 11:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postřeh z Mostu:
Nádražka, resp. bufet je docela otřesné místo. Od otevření celého nádraží se tam evidentně nic nezměnilo, obsluha, stoly, ubrusy,prostě nic. Jo, pravda, přibily automaty... Lůza navštěvující (negativy, homeless atd.) tomu taky moc nepřidá.
Jinak na čepu 10 a 12 volume Louny.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa kox:No otřesný to je, ale aspoň v tom bufáči není nahulíno.Nedávno jsem tam byl a 3/4 hodiny se tam dalo přežít v klidu.Negativní potěr měl na bedny dostatek drobných a houmlesákům zima nebyla, tak se flákali před nádražím.
Varování věků.......
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: Jj, kdykoli se objevím v Mostě na nádraží, tak si tam připadám jako v na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let...

Za prohlidku taky stojí přilehlé obrovské! autobusové nádraží, ze kterého odjíží 6 spojů denně...(v sobotu jen tři), což znamená, že potkat tam člověka se rovná téměř zázraku.

Prostě si tam připadám jako v úplně jiné dimenzi...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 10:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pes: pocity mám úplně stejné. Mostecké nádraží mě nepřestane fascinovat...
Jak jste to jeli ????
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6639
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 10:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a stánek na 1. peronu ještě funguje?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6647
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 13:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všetaty a drátované okolí: jak to tam vypadá s pivem? pivo.gif pivo.gif
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6648
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 13:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všetaty a drátované okolí: jak to tam vypadá s pivem?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6649
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 13:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všetaty a drátované okolí: jak to tam vypadá s pivem?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace