K-report
 

Archiv do 11.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 110, 113, 114 a 121 » Archiv do 11.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně (hřebíček) a až to bude za dva měsíce jezdit o půl hodiny později, tak se z toho udělá, že je to proto, že jsem to nestíhal (a fakt to stíhám 2*týdně). Kdysi jsem tu psal, že mezi vlaky 1711 a 818 musí být o půl hodiny větší prostor (obdoba diplomky z poloviny 90. let minulého století - UP), neb každý nedělá na Masaryčce (8 hodin pracovní doba). Mimochodem obyvatelé Slaného zaměstnaní na Nábřeží R 818 stíhaj, narozdíl ode mne, denně. Navíc mezi 15.30 a 16.00 to jezdilo, když jsem ještě tahal kačera po návsi.
Ale co Vy s pravdou, že ...
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:Pan Nyklíček ví na co reaguju,takže klid....
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3096
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 17:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: já se s tvým přístupem typu "na ekonomice provozu nezáleží, hlavně když to jezdí" nemůžu ztotožnit
Tak tímhle si mě opravdu pobavil. Pokud bys to tady četl pozorněji, zjistil bys, že se tady vehementně nezasazuji ani o osobáky na kadaňkách, kolešovce nebo kozí dráze 132, popř. třeba v pracovní dny vejprtské. Ovšem na druhé strany se nesažím škrtat tratě od stolu a když někdo někde (zejména na KÚ Ústeckého kraje) řekne, že je něco neekonomické, tak mu to nežeru s prominutím i s navijákem. Leckde by stačilo i relativně málo k tomu, aby těch lidí jezdilo daleko víc.
Když jsme u těch tratí 11x, tak zrovna nedávno sem tu v některé diskuzi zmiňoval možnost stavět "systém" nikoli na Os, ale na Sp (což není moc daleko od dnešních R).

Přátelské pošťouchnutí: Už se těším, až budeš na ČD a budu vědět naprosto přesně, co kolik stojí. Pořád o tom leckdo mluví a nikdo to ne a ne provést.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud bys to tady četl pozorněji....
Čtu velice pozorně, toto je vývoj dnešní diskuze:

No já bych u Os. a Sp. poplatek za dop. cestu ČD odpustil(alespoň by se vidělo,že nehraje zase takovou roli,kterou mu na všech dopravních webech přisuzujete),zároveň bych se ale vykašlal na všelijaké boční doplácení,jako je např. téměř milarda navíc na R,anižby se řeklo,jak tyhle peníze použít atd.a za co si je ČD vlastně zasloužili.

Zzz: Jojo, zase hřebíček na hlavičku....

Zzz, Desiro: ...akorát ten hřebíček stojí krapet mimo řadu.

Hrochu, já se s tvým přístupem typu "na ekonomice provozu nezáleží, hlavně když to jezdí" nemůžu ztotožnit. Pro příště proto spíš radši argumentuj a nech si nicneříkající výlevy typu "..akorát ten hřebíček stojí krapet mimo řadu".


- Cpaní peněz jen tak někam bez zpětné kontroly ještě nikdy žádný systém k prosperitě nedovedl. Prostě ta miliarda musí být vidět a to momentálně není a v současném systému ani do budoucna nebude.

K tvému poslednímu příspěvku:
- Ke každému názoru je třeba mít dost informací, oficiálních i neoficiálních. Třeba obsah Smlouvy o zajištění ZDO mezi ČD a Ústeckým krajem je velice zajímavý.

- Peněženku má v ruce kraj a ten rozhoduje, co si za své peníze pořídí. Může rozhodovat dobře i špatně. (*ano, jsou to jeho peníze, přestože pocházejí od daňových poplatníku - alternativou je, že ty peníze nejsou nikoho. Každopádně platí, že veřejné peníze jsou velmi špatně kontrolovatelné)

- V nákladové stránce provozu 810 vs. bus jednoznačně vítězí bus

- Ti, co chtějí přesně vědět, co kolik stojí, si to umějí spočítat. Zainteresovaní účastníci systému pak dobře vědí, co kolik stojí u ČD a jak jsou prováděny nákladové kalkulace, jak je jejich výstup identický se skutečnými náklady a co by v nich třeba být nemuselo.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: a kde je obsah Smlouvy o zajištění ZDO mezi ČD a Ústeckým krajem k nahlédnutí?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě taky docela zajímalo a ještě bych teda rád věděl kde seženu přesné informace o tom kolik stojí 1 km za 810 a co všechno se tam počítá a to samé u autobusu. A s tím prvním hřebíčkem na hlavičku bych se tak moc neozýval. Kdo asi totiž platí Connex,Viamont,JHMD,ČSAD..., ??? Ono se jim to podniká když jim to všechno zaplatí stát.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo mě napadly stavební firmy co staví dálnice. To se jim to okrádá stát co? Na ty ČD nemají.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A s tím prvním hřebíčkem na hlavičku bych se tak moc neozýval. Kdo asi totiž platí Connex,Viamont,JHMD,ČSAD..., ???

Bohužel když si samotné ČD nedokážou vylobovat dotace nebo zakázky od krajů, tak se pak nesmí nikdo divit že kraj si nic od nich neobědná. A mnohdy problem neobědnávek je v lidech, třeba zástupce ČD v této věci pro UK moc pro železnici nelobuje. A navážet se do JHMD, Viamontu, drážní divize Connexu je trochu divné, nebýt těchto organizací tak o některých tratích se mohlo mluvit v minulém čase.

Nebo mě napadly stavební firmy co staví dálnice. To se jim to okrádá stát co? Na ty ČD nemají.

Co se týká stavebních firem tak tuto tématiku nemá smysl tady probýrat, ale rozhodně samotné ČD také nejsou ničim svaté! Ono se jim to dobře na nábřeží vegetuje když jsou dotované ze státního rozpočtu, tedy i peněz daňových poplatníků.
M1 - Maracaibo
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Požádejte si na KÚ.

ještě bych teda rád věděl kde seženu přesné informace o tom kolik stojí 1 km za 810 a co všechno se tam počítá
Zeptejte se na GŘ, jistě vám to rádi poví.

A s tím prvním hřebíčkem na hlavičku bych se tak moc neozýval.
To rozhodně ano. ČD dostaly v roce 2006 na výkony hrazené ministerstvem o 300 mil.Kč více ("příspěvek za tuhou zimu") a pro letošek o další miliardu více, tyto dotace se tím zvýšily o více než 50%. Sice došlo ke zvýšení objemu dopravy obj. ministerstvem, ale ne o 50% a ani jinak ty peníze nejsou vidět (třeba na nákupu voz. parku). Čím to je, že to nepřekvapuje...

Regionální drážní doprava a busy (hradí kraje) takové nárůsty nezaznamenává (tedy "nenávidění" externící a busnící z toho nemají nic).
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudeme sem tahat situaci z r. 1997. Stejně to byl Říman kdo nechtěl obnovit provoz na těchto tratích. Tak třeba u Connexu jsem myslel autobusy. Jinak aby bylo jasno já se do nikoho nenavážím, jen jsem upozornil na to, že i tyto železnice jsou dotovány státem, resp. kraji a je to to samé jako u ČD. Jenomže mám takový dojem, že někdo vidí černou díru jen v ČD a nikde jinde.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenomže mám takový dojem, že někdo vidí černou díru jen v ČD

Váš dojem je správný. Máte PJD?
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:01:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy.Souhlas. Malá razance na kraji ohledně dráhy a jejího provozování.Kecy typu,že budou přípoje každým rokem odplouvají po vodě a spolu s taktovkou na koridorech dochází ke značnému úbytku přípojů což zdárně vyhodilo cestující z vlaků.Bohužel,trend i přes ty povídačky,že budou lepší přípoje stále trvá.Díky této skutečnosti jezdí vlaky v takovém stavu v jakém jezdí.(obsazené).Bylo by třeba udělat jakous takous revoluci jízdních řádů a konečně je upravit do podby kdy přípoje bývaly.(návaznosti na busy do okolních obcí od dráhy,tak jak to má ve skutečnosti být!
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co je to PJD?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4094
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přirozený jízdní doklad, tj. režijka. Jinak též pevná jízdní dráha.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3099
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Esox, č.56, poslední věta: Jj. Taky si myslím.

Desiro:
V nákladové stránce provozu 810 vs. bus jednoznačně vítězí bus Mno s tou jednoznačností bych si nebyl úplně jistý.

Požádejte si na KÚ. Už vidím, jak každý šotouš píše na KÚ. Myslím, že po druhém třetím případu se na nás vys..ou.
Zeptejte se na GŘ, jistě vám to rádi poví.
(P.S. Mě vykládej cosi o argumentaci...)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 15:32:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hroch: Když jste si tou nákladovostí provozu 810 vers. bus tak jistý, tak nám jistě řeknete kolik činí dotace na 1 km jízdy 810 a busu. A nevykládejte nšco o tom, že vlak platí železniční dopravní cestu. Neplatí totiž silniční daň ani mýto, což ovšem platí autobus (pravda, nejde-li o MHD, ta je od silniční daaně osvobozena)
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf: Pokud jsem správně prostudoval následující (viz zde odkaz) tak z toho vyplývá následující:
mýto se platí pouze na dálnicích a silnicích pro motorová vozidla, silniční daň autobusy zajišťující linkovou dopravu neplatí, zatímco motorový vlak o 1x 810 i na té nejzapadlejší lokálce zaplatí nějakých 7,50 kč/km. I kdyby platily silniční daň všechny autobusy, tak oproti tomu, co zaplatí vlaky je naprosto směšná (autobus o 18 tunách 23700 Kč/rok - bez mýta, ale kolik regionálních linek jede po dálnici? vlak při denním oběhu 500 km, přes 1300000 Kč/rok)
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:00:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf,Orky:Narovnat podmínky!!!Osobně si myslím (nejsem žádný šotouš,nebo jak to tady nazýváte - čím se vlastně zabýváte?)že každý jeden vlak má své opodstatnění stejně jako každá trať.je velká škoda,že už neexistují přípoje.To totiž nahrává ústecké dopravní mord partě k jejich stanovisku.
Bohužel stále neplatí-bus je doplněk od vlaku do míst,kam vlak nehjede!Za likvidaci železnice by měla býti nesena osobní odpovědnost!!!
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to vůbec s tratí Lovosice-Most , jsou nějaké protesty proti zastavení osobní dopravy ?
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se tu bavíte o cenách, tak bych si taky přihodil......
Kolik stojí 2 nebo 3 busy proti jedne 810+010? Co je pro kraj hospodárnější? Samozřejmě busy, aby mohli vlaky a tratě zlikvidovat, postavit si nové silnice a dálnice na kterejch budou chcípat lidi!!!!!
Tusím že v posledním obzoru se psalo o plánech, že po zrušení tratě 132 se na části jejího tělesa vybuduje dálniční přivaděč. Že z Vejprt do Křimova je zprovozněn zrekonstruovaný úsek silnice za 100 mega!!!!
Ve stejném obzoru pak byly taky postřehy čtenářů/redaktorů (ted si nevzpominam) na obsazenost osobnich vlaku z Lovosic do Belusic a do Mostu. To co jsem četl mě utvrdilo v tom že na KÚ sedí samí voli a to ještě přijede 23.října osobně pan Šulc pokřtít do Loun první lounskou regionovu. Za cu***a bych ho tam vocad vyhodil aby vedel co je modrej ptak a jakej je ko**t. Mnozí fandové železnice by to mohli brát jako provokaci a výsměh mocných a já to tak beru......
810.529-8
Ať žijou 810
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak info k trati: doneslo se mi, že se bude z Mostu do Loun zvyšovat traťová rychlost na 90km/h.
810.529-8
Ať žijou 810
kozelki02
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.130.154
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:38:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati Lovosice - Most osobní doprava zastavena nebude, není proti čemu protestovat. Krom skupinek militantních šotoušů samozřejmě, protože osobní dopravou bude autobus, nikoli vlak.
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý hektor:Nevím, jak jinde, ale třeba v Bělušicích v místní prodejně byla k podpisu petice, takovejch 15-20 podpisů tam bylo.A je to asi tak 4 neděle.A i voliči ODS to komentovali, že se stydí, že volili Šulce.I když nejsem místní také jsem podepsal (často tam jezdím).Ale podle všeználků Zzz a Desira atd. je to trať na vodpal, děti můžou do škol pěšky a důchodci můžou pochcípat doma.
Varování věků.......
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kozelki02:Tak tomu prý místní (do militantních šotoušů maj hodně daleko) nevěří...asi ví proč...a nejen v Bělušicích, ale i v Libčevsi atd.Hejtman Šulc je označován dost - no nehezky.

(Příspěvek byl editován uživatelem Chich.)
Varování věků.......
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle všeználků Zzz a Desira atd. je to trať na vodpal, děti můžou do škol pěšky a důchodci můžou pochcípat doma.

Můžete mi najít, kde jsem něco takového řekl? Děkuji
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kozelki:já tam kdysi několikrát byl a vlak se mi zdal využívaný , proto se ptám...
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:14:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děti můžou do škol pěšky a důchodci můžou pochcípat doma.


To jste přímo neřek, ale dle vašich názorů se musí myslet ekonomicky a vše co nesype se musí rušit i když tam lidi jezdí...
Varování věků.......
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže jsem to neřekl, že?

Mmcd. zcela vaše věta vše co nesype se musí rušit i když tam lidi jezdí... si značně odporuje.
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano?A proč tedy, když tam lidé vlak využívají, bude zastaven provoz?Nekoukejte na vše jen z oken tatínkova BMW a zkuste na té trati pár dní být.
Ano, neřekl jste to, ale tak to dopadne a vy s tím více méně souhlasíte.
Varování věků.......
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ono by to šlo provozovat tu osobní dopravu.Já si myslím že když jsou ty vlaky skutečně hodně využívané(jako že skutečně jsou-vlastní zjištění),a tak ty ztráty nemůžou být tak vysoké.Pomohlo by třeba zkusit zavíst formu <s> Specifického systému odbavení cestujících.A ušetřil by se další člověk.
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzaloko: to by měl fíra práce...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3106
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf33: Můžete mi laskavě říct, kde jsem napsal, že si jsem náklady 810 x bus 100% JISTÝ???!!! Docela rád bych to také věděl.
(Jenom pro zopakování: s tou jednoznačností bych si nebyl úplně jistý, což podle mě znamená, že ne všechno, co zde pronese náš milý Desiro musí být tak jasné a bez poskvrny a nevynáším jednoznačné soudy bez jednoznačných důkazů a souvislostí.)

Co se týče zastavení dopravy na trati 113, tak to mě vzhledem k pozorované frekvenci, umístění některých zastávek a velikostí sídel štve asi nejvíc ze všech uvažovaných tratí. V ostatních případech to je spíš jen smutek šotoušův.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak by jse muselo zrušit ZV s prodejem lístků v Třebívlici.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doporučuji těm co si tuhle nádhernou trať neprojeli, ať jsi jí projedou.odkaz
kozelki02
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.130.154
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:34:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich, Malý_hektor, Honzaloko: Znovu opakuji, že osobní doprava mezi Lovosicemi a Mostem se neruší. Ještě jednou: osobní doprava mezi Lovosicemi a Mostem se neruší. Je nahrazena autobusy, to pro cestující NEZNAMENÁ zrušení osobní dopravy. Ano, znamená to zrušení vlaků, ale NEZNAMENÁ to zrušení osobní dopravy. Všechno to chcípání důchodců a chození dětí pěšky se nekoná.

Mimochodem pane Chich: jste si jist, že důchodci z obcí (namátkou) Nasavrky, Kašperské Hory, Želetava, Trhové Sviny, Rohovládova Bělá et cetera et cetera už dávno pochcípali hlady?
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč tedy, když tam lidé vlak využívají, bude zastaven provoz?
Přepravní proudy do 50 lidí na spoj lze přepravit na naprosté většině míst bez problémů busem, který je levnější než vlak. Železniční doprava by měla být* efektivní při hromadných přepravách, tam vítězí vlak.

Jinak pozoruji, že už opět docházejí argumenty, tak tu někteří začínají řešit mojí osobu a nastupují:
- urážky (zatím jen soft, pravda) "podle všeználků Zzz a Desira"
- demagogie "děti můžou do škol pěšky a důchodci můžou pochcípat doma"
- škatulkování mmcd. naprosto chybné "Nekoukejte na vše jen z oken tatínkova BMW".
Pane Chich, nechtěl byste jít dělat politika? Máte pro to vlohy.

* bohužel, u nás je z mnoha důvodů dotováno resp. úplně v háji i to, co by jinde vydělávalo
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle se nedá číst . Zastavuje se doprava na trati , kde lidí jezdí dostatek a oni se toho ještě zastávají..Zlaté Maďarsko , tam aspoň protestovali a to ty vlaky rozhodně tak využívané nebyly...
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jsem si celou dobu myslel , že doprava by se měla řešit jako celek...Asi jsem se mýlil...
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těch lidí tam právě dostatek nejezdí, jak zde objektivně dokazuje svými sčítacími akcemi Hroch.

Dobrou noc
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm , vysvětlí mi někdo , co by v případě rovných možností bylo levnější , jestli bus nebo vlak ?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4123
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V kapacitě do padesáti lidí na spoj autobus.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á, pán je ekonom/vědec To je jasný, že je to přesně do padesáti. Takový pěkný číslo v desítkový soustavě. Kdyby předci udrželi tucty, tak to bylo do šedesáti=kopa Co takhle využití výrobního prostředku?
Je nade vše jisté, že v případě, kdy nechám někde stát hodinu motorák na obrat a dál nasadím autobus, tak ušetřím leda prd, jen otrávím lidi přestupem. Totéž je chytrolínština nasadit ve špičkách vlak, a v sedlech autobus. Vychází to úplně výhodně do doby, než započítáte odpisy duplicitního vozidlového parku. Na druhé straně je fakt, že udržovat trať pro tři páry sólo motoráku denně aby se jim dala dopravní cesta zdarma není také nic geniálního.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadlo mě ještě pár otázek . Co třeba cyklisti , ti se zde nevyskytují ? A co třeba nízkopodlažnost v případě nasazení Regionovy , ta by se nevyplatila ? Vážně věříte náhradní autobusové dopravě ? Vždyť ta většinou za pár let končí . Co budeme dělat v případě nárustu cestujících ?

ZMZ:docela souhlas
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážně věříte Šulcovi , který říká , že se doprava zastavuje kvůli EU ? Vždyť Evropská legislativa praví , že se má dávat přednost železnici .
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V případě nárůstu cestujících, nebo dokonce změně politické reprezentace, se dá doprava po kolejích zase obnovit, viz roky 1998 a 1999, kdy se obnovovala doprava po páně Římanových excesech z roku 1997.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Malý Hektor:
Ano, Evropská legislativa navíc praví, jaký má být poměr investic do infrastruktury mezi silnicí a železnicí. No a naše republika? Samozřejmě nedodržuje. Tušíte ve prospěch koho? Ve prospěch těch, kteří pak mohou mít plnou hubu keců, že je na trati padesátka (chyba císaře pána, který netušil, že se časem postaví spojka Zvoleněves - Podlešín).
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tomášk:
Obnovila? Jednak cestující se v místech, kde to bylo razantní, nikdy nevrátili (když Vám zruším vlak ze Zlonic do Loun, kam se na šestou do práce nedostanete, a proto dáte výpověď a jdete dělat jinam, tak Vás zpět nevemou jen púroto, že jsem ho zase zavedl). Druhak motorák stojící hodinu ráno resp. hodinu odpoledne ve Straškově resp. Roudnici o sobotách a nedělích, právě od té doby temna, by vklidu do Zlonic dojel, což je právě ten případ, kdy těch 50 lidí není limit, neb nárůst nákladů není nic divokého a jde o minimální dopravní obslužnost.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk:ta doprava se pokud vím obnovovala po povodních , pan Říman pouze navrhoval tratě na zrušení . A dnes soukromník provozuje například trať Vrbno-Milotice , kde jezdí sólo 810. Já mám jen obavy , aby ta obnova byla obnovit po čem a abychom to jako v Německu nestavěli znovu...

ZMZ:no , ono kdyby se dávala alespoň desetina z toho , co se dá příští rok na výstavbu silnic a dálnic , tak to není špatné .
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Málokdo dá výpověď kvůli nejedoucímu vlaku. Někde přesedne na BUS, jiný do auta. Samo sebou se ne všichni do vlaku vrátí ... Na druhou stranu, mnohé tratě se od té doby temna těší většímu zájmu, než předtím (úzké, tratě Viamontu, Connexu, OKDD, zubačka, v poslední době i úzká ČD, ...) A nebyla to jen popovodňová obnova, zářijová změna z roku 1997 rušila spoje i ve zcela suchých místech ...

Zastavení osobní dopravy samo o sobě neznamená definitivní konec, i do těch Středokulí se nakonec začalo jezdit aspoň o sezonních víkendech.

K těm prachům - pokud vím, dává se na koleje téměř tolik, co na silnice. Ten rozdíl jde do vodních cest. Na stránkách SFDI se nechá najít rozpočet ...

Tam, kde je 50 lidí na vlak, bych vlak rozhodně nerušil, už kvůli možnosti přestupu na další vlak a kvůli tarifní jednotnosti dráhy. BUS, ač to není jeho fyzická vlastnost, neumí jednotný tarif a neumí navazovat ni na BUSy, ni na vlaky. A na úroveň IDS JMK, kde to jde, se Šulc nevyšvihne, ani kdyby se stavěl na uši ...
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastavení osobní dopravy samo o sobě neznamená definitivní konec, i do těch Středokulí se nakonec začalo jezdit aspoň o sezonních víkendech.

Středokluky jsou světlá vyjímka, na takové 113 to za měsíc rozeberou čmoudi...
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V roce 1997 existovalo ještě dost lidí, kteří auto neměli a rozhodně teda autobusem do Slaného a dále do Loun, to by tak vyšlo na celej den a půl vejplaty. Jistě jednotlivé tratě, kde se místo čtyř párů jezdí po hodině, ty se velmi zlepšily. Teda ale ty Středokluky, to je spíš taková sranda, ne? To snad s obslužností nemá moc co dělat. To je pro Pražáky na vílet, kdy jim nevadí dlouhé pobyty. Nic proti tomu. Za rozumné to lze považovat ale jen na trati, kde se mimo této atrakce prohánějí především nákladní vlaky.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prachy: Tak to se omlouvám, to mi zůstala v hlavě nějaká starší čísla z dob mohutnější stavební činnosti na koridorech.

Středokluky jsou taková sranda, nicméně srovnejte to s tratěmi Aš - Hranice, Krásná Lípa - Panský ... To taky s obslužností nemá co dělat, že?

Spíš to ukazuje, že někde se snaží hodně (Pha), někde to běží setrvačností (KVary) a někde se to úmyslně směruje do kopru (Aussig). S obsazeností vlaků a s obslužností to až tak úplně nesouvisí, je to jen honírna politických bodů.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati, která se udržuje kvůli relativně silné nákladní dopravě se srandy dělaj lépe, že? Nebo myslíte, že letní provoz o víkendech ustojíte na trati, kde nic jiného nejezdí i ve chvíli, kdy bude třeba vrazit prachy do větší opravy?
Jinak samozřejmě souhlasím, že je to především o přístupu.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Objednatel té dopravy (Kraj, Hl. m. Praha) neřeší a nemusí řešit, jestli tam jezdí ještě něco jiného, nebo ne. Na Kolešovce taky jezdily snad dva páry vlaků denně a náklady veškeré žádné ...

Ústí si neobjednalo osobáky v úsecích, kde jezdí jak rychlíky, tak náklady ...
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně, že na té Kolešovce to zařídilo hlavní město nebo kraj
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:42:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Kolešovce jsem měl na mysli ještě 810, které tam jezdily na objednávku kraje, aniž by tam spolu s nimi jezdily nějaké náklady.

Objednateli je zkrátka jedno, co tam jezdí či nejezdí.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psal jsem o dlouhodobé věci ("...myslíte, že letní provoz o víkendech ustojíte na trati, kde nic jiného nejezdí i ve chvíli, kdy bude třeba vrazit prachy do větší opravy?"), ale Vy budete stále opakovat, že je to OBJEDNATELI letos jedno. Já trvám na tom, že udržování tratí, kde se nejezdí (jezdí v průměru půl vlaku denně) prodražuje dopravní infrastrukturu a brání efektivním činnostem tam, kde se obousměrně přepravuje několikrát denně (peněz je pouze určitý objem).
Další komunikaci jednostranně ukončuji jako, z mého pohledu, neefektivní.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net/aktuality.html
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tratě, kde jezdí jeden pár vlaků denně a méně se také nijak neudržují a je-li třeba větší oprava, tak se trať prostě vyloučí. Žádné prachy se na ně nevynakládají, ničemu tudíž prachy neubírají. A tak se to dělá i s tratěmi, kde toho jezdí o dost více (viz dvouletá anabáze se šuntováním Měcholupy - Trnovany)
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:57:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Malý hektor:
"Zastavuje se doprava na trati , kde lidí jezdí dostatek a oni se toho ještě zastávají"
Buďte tak laskav a sdělte nám, kolik lidí považujete za "dostatek", trochu to podložte ekonomickými výpočty (výraz vlak "slušně" obsazen 20 cestujícími neberu) a pak můžeme pokračovat.
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf 33 : já nic podkládat nemusím , nebuďte směšný . Ono se to stejně zavře , příští rok se stejně vyhodí 40mld. ven za předražené dálnice a silnice , Klause zase zvolí prezidentem , ale abych tady vedle debatu na téma co je ještě slušně zaplněný vlak a co už ne...No , tak nízko jsem ještě neklesl..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace