K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 034, 035, 036, 037, 038 a 039 » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zhor, Paolo3, Inkognito: Sním či bdím? Poláci se fakt probudili? Že by se našim hranicím přiblížil železniční provoz? Pokud ano, tak je to teda bomba! Ani se mi tomu nechce věřit. Je fakt, že tu probíhali na netu jakési fámy o zprovoznění úseku Sklarzska Poreba - Jakuszyce, ale zejména v souvislosti s tím, že by se obnovila nákladní doprava ( přeprava štěrku z místního kamenolomu ). A nechce se mi věřit, že by to bylo jen kvůli dvoum párů osobáků. Ty se svezly asi jako vedlejší produkt. No a asi tomu přidaly své i plánované závody v Harrachově. Takže teď se sešlo více iniciativ najednou a evidentně už to začíná plodit nějaké ovoce. Uvidíme, co bude konečným výsledkem.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram:
Ono se totiž povídá, že ten šéf vojvodství je mašinkář. Tak snad to klapne....
Jak říkám, večer sem hodím aktuální fotky.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkognito: Už se na ty fotky celý třesu, tahle trať je moje srdeční záležitost. Několikrát jsem si jí prošel a také jsem si jí v roce 2002 projel. A byl bych rád, kdybych se tam mohl projet zase a pokud možno pravidelným vlakem.
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 11:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

COZE!! Kde jste cetli o tech dvou parech...?
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wool:
Svůj příspěvek jsem začal slovem ÚDAJNĚ a doplnil MĚLY BY....
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 21:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde jsou slíbené fotografie.

Ten kilometr je místo, kde ke včerejšímu datu končila úprava tratě.
Jinak je tam vyfocená jediná skupina ve S P.

 
 
 
 
 
 
Boudič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.252.91
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 22:13:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

inkognito: fakt pěkný fotky, už abych tam viděl nějaký vlak. pro spestření posílám taky pár i když nekvalitních fotek
 
 
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 23:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky "inkognito"......
napadá mě tak, jaká je rychlost na trianglu ( na přeponě 86-36) no jako že proč se třeba místo výluky nejezdí tudyma... pochybuju že dělají ještě něco do vesce.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 08:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dělají se kolem Y pražce. Snad příští týden to už půjde, dokonce s tím depo počítá.
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem si prošel úsek Rochlice(baumax) - Liberec. Je připraveno štěrkové lože, vedle jsou naskládané na hromadách Y. Betonový most je připraven k přesuntí na nové betonové "hlavy" pilířů. Za mostem směrem do LB již jsou y naskládané na loži. vedel leží svařené úseky kolejnic. Zítra přiložim fotky.
JO a po "přeponě" se nedá asi jezdit proto že je hodně "křivá" a mají na ní odstavený Res s něčím..
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 11:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsem našel jednu zajímavou železniční nehodu, která se stala v roce 1980. Začala v Jakuszycích a skončila o dost kilometrů dál a nepříliš dobře: Účinkující: Ty2 s nákladním vlakem se štěrkem.
http://www.kolej.one.pl/_fervojoj/BIBLIO/OGOLNE/JAKUSZYC/TRAGEDIA.HTM
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 16:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Inkognito - jasne, ja vim, me jen zajima, KDE jste se o tom docetl - nejaky odkaz? Z me otazky prece nemohlo vyplyvat, ze po Vas chci presny JR a slozeni souprav...
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 11:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

WOOL:
Jsou to pouze kuloarni a interni nformace. Zatim je vše jako u nás. Nějaký GVD se představí veřejnosti a definitivní se tvoří. Vše je k dočtení na intranetech a něco je spíše z informací "jedna paní povídala", ovšem od oficiálních zainteresovaných lidí.
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 16:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, dik, o to mi slo, presne. Dik moc. K povaze informaci - na jedne polske diskuzni skupine kdosi napsal prispevek k cele, zde probirane, veci a informace pochazely od nemeckeho nadsence, ktereho potkal na nadrazi v Scinawce Sredniej... takze mi to je jasne...
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 15:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Timto reprodukuji informaci diskutera z polskeho fora venovaneho zel. doprave. Trat z Szklarske Poreby do Jakuszyc patri Mestskemu uradu Szklarska Poreba (nevim, nezda se mi to, spis by to melo patrit obci a nikoli uradu, ktery nema subjektivitu) a skutecne je plan jezdit, dopravce zatim neni znan, informace se maji prubezne objevovat na oficialnim webu mesta.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že trať Liberec - Kořenov bude od nového GVD brázdit i dvojice absolutně nevhodných vozidel 814 + 014 + 814. :-(
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zajimavy ... kraj evidentne snizuje pozadavky. co jsem videl v navrhu, tak "tmavy vozicek" je uveden u dvou paru Os z Lbc do Paky a zpět, takže by tam zajížděla 843 a místo toho to zaplacli regionovou? je to mozny. bohuzel :-(
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 07:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předevčírem a včera taky velice zajímavá dvojice vozidel mezi Tanvaldem a Vescem u Liberce... v úterý brázdila koleje 854.212 s 843.010 a včera to byla 843.006 a 854.212 (tu 843.006 jsem dlouho vídával odstavenou na UTD)

 
 

Jinak k těm 814.2, veletržní 814.211a212 už se prý těší do Liberce.

Inkonginto: Osobně myslím že když bude sucho tak to jakž takž půjde, ale jak bude listí na kolejích, sníh (a že tu skoro žádný nebývá) tak zůstane dole nebo si na kopec vyjede s elektronikem.
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 11:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto: z jakých důvodů jsou 814+014+814 "absolutně nevhodné"?
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec:

Kdo s touto soupravou jel a zná její spolehlivost a parametry, tak se neptá. Neznám z provozních zaměstnanců nikoho, kdo by tento krok pochválil. Pokud se všichni budeme mýlit, rád uznám svůj omyl.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky výluce tratě Vesec u Liberece - Liberec jezdí Z Tanvaldu do Liberce přes Turnov a zpět konvoje na zbrojení. Dnes jelo 10 vozidel, z toho 5x843 a 2x943. Škoda, že to nejde v oblouku zachytit celé. :-(

 
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto: Ono kdyby se zkusilo fotit od silnice (od Mexika) na hodně malé ohnisko tak se tam toho vleze dost, sice by mohli překážet odstavené vozy těsně před stanicí, a pak by to šlo. Ale jak koukám tak zadní světla ve stanici moc nesvítí a to by se tam vozy asi už dost ztrácely...

Měl jsem v plánu si to jít cvaknout, ale nějak jsem se nerozhoupal, dnes a zítra asi poslední možnost...
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že 814+014+814 mají technické problémy, je známé, ale jde čistě o kvalitě nevyhovující práci PARSu. Trakčně by problém být neměl. Tak kde vidíte další potíže vy?
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych ty 814.2 nechal u ledu a uvidíme až pojedou nakopec jak se jim bude dařit, třeba sem místo nich častěji pošlou catra
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Dnes si to chci zkusit taky ještě vyfotit, mám poslední noční při výluce. Od Mexika tam je vidět ještě méně vozů, protože je to ve větším oblouku. Včera jsem to zkoušel. Dnes to možná zkusím sestavit na první a rychle před odjezdem vyfotit z vnitřní strany oblouku.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec:

Vidím je v adhezi a v chlazení, zúčastnil jsem se všech zkoušek do Kořenova. Dále vidím problém v technickém řešení, myslím tím umístění hnacích náprav, což znovu snižuje adhezi vozidla. 10% výkonu při poruše jedné hnací části je nedostačující pro jakýkoliv dojezd na trati 036. Kapacita vlaku je nízká. Plánováno je např. nasazení na vlak 16208, kde je dnes potřeba kapacita daleko větší, než poskytuje Trio. Navíc na trati s nesvařenými oblouky je spíše úchylkou vracet dvounápravové vozy, atd. Prostě nenajdu v podstatě nic, co by Trio šlechtilo při nasazení na 036ce.
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto:

Vida, že bych se dnes nudil a zašel si taky něco cvaknout... v kolik pak to prosím pravidelně odjíždí? Chci zkusit více pohledů... tak doufám že se to nesestaví na poslední chvilinku a fŕŕŕŕ
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 16:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Včera jsem odjel ve 23:56, poslední rakev přijela ve 23:50. Ale lajna tam stála od 23:30. Záleží na tom, jestli jede zbrojit i 810 od Maxova, to by tam čekalo ještě déle.
Přijď, aspoň když nestihnu fotky, tak mi určitě nějaký pošleš... ;-)
Jo ale jestli pojede předkonvoj, tak tam bude o rakev s řidičákem míň... :-(
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 16:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Ještě je pak možno vyfotit ráno ve 3:50 po příjezdu z Liberce. Když to vemu na první, tak snad tam bude ve vnitřním oblouku taky všechno vidět. Ráno přijíždí vše najednou.
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 17:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto:

Tak večer bych to mohl eventuelně stihnout a něco nacvakat, jestli to tam bude stát tak za těch 20minut se dá něco stihnout snad tam bude vše a předkonvoj neodjede dřív...

Mno v 3:50 je to tedy lákavé když v 5hodin vstávám do práce...

Jinak tady ještě něco ze včera
 
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto: vidíte problémy s chlazením a adhezí. Ale sám odkazujete na zkoušky. Ta jednotka ovšem zřejmě vyhověla na základě odborného posudku osoby, která ponese odpovědnost. Nebo to snad tak na dráze nechodí? Argumentovat nemožností dojezdu při poruše jedné 814, to je scestné. Jak by na tom byly 843+943 nebo vůbec 854? A chlazení? Když říkáte, že jste byl přítomen u všech zkoušek, tak nevím, proč se nad ním pozastavujete. U 854 jsou stejné potíže.
Jestli nedostačuje kapacitně- chyba.
V jakém složení jezdí 16208 dnes?
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Ještě tady napíšu, jestli předkonvoj pojede. Teď najel 16242 do stromu nad Střední Smržovkou.
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto:

jasně, já tak nejpozději 22:30 vyrazím, ještě mě napadlo jedno místo odkud by šlo zabrat celé nádraží možná i v oblouku, ale nevím jak to tam je možné, tak se tam chci předtím ještě podívat...
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Předkonvoj odjede. Takže vše přijede v celku až ráno... :-(
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto

Jeh tak to je škoda... mno ale i tak to zvažuji, stejně to bude celkem dlouhé... Jestli dobře počítám tak 4x843,943,2x810 to jde... nebo to bude jinak ?
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předkonvoj jede 2x843 + 943
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeh tak to je škoda To se mi tam moc nechce... Jsem čekal, že to bude pěkně dlouhé, ale tohle už ubírá na kráse . Tak to přeji pěknou službu, klid a pohodu.

Snad se někdy opět něco namane, chci si nějak pěkně vyfotit setkání hyder... třeba jako posledně...
 
Když už jim tu zvoní hrana a mají být nahrazeny hypernovama.
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Boudič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec: 16208 jezdí ve složení 843 +943 +012 a to je asi o 45 míst víc než má Trio a jezdí pěkně obsazená.A vůbec se těším, až to tady lidi uvidí jak i budou vybírat vlaky které jezdí 843+943 a regionovy ostrouhají. Vím jak na ně lidi nadávají na frýdlantsku a hrádecku.A pořád slyším ty vtipy kdy k tomubudou fasovat sluchátka na uši a chrániče na tělo.A to jak jsou "pravidelně" nasazovány na svých obězích v letošním GVD je taky uchvacující. Není skoro dne aby s něčím nazajela do depa a následující pár se musel splácat narychlo z toho co bylo po ruce.Situace se stále opakuje : kardan, řemeny, záchod, kardan, řemeny, záchod a teď nově:NÁRAZNÍK. To je na novém vozidle docela zarážející. A k těm adhezním zkouškám: jestli jízdní doba do Kořenova 41 minut(normální je 15- 19 minut) a teplota oleje 117°C a vody 107°C je úspěch a to vše se odehrávalo při naprosto ideálních adhezních podmínkách. Prostě už se na ně těším.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes konvoj dorazil až ve 4:28. Fotka nic moc.... :-( A zase mi tam překážel vlek na pátý, ach jo... Ale omlouvá mě, že jsem to nefotil já. Půjčil jsem kolegovi foťák. :-)A ještě byla trochu mlha...
 
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boudič: Ony to ČD vyřešili přece v novém GVD šalamounsky - zase se bude u většiny vlaků mezi Libercem a Harrachovem přestupovat, takže Tria asi mnoho vlaků na zubačce neodvezou. Škoda, že jim na to zas kraj skočil.
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Tuším, že v tom JŘ byla ještě nakonec provedena změna, takže by se přesedat tolikrát nemělo, ale i kdyby ne tak 814.2 byly navrženy na přímé vlaky Liberec - Harrachov.

Inkonginto: pěkné, ale co se dá dělat v 4:28 jsem již pomalu vstával do práce... Dnes již to pojede normálně? Nebo ještě nějaký konvoj?

Jinak k těm soupravám dnes ráno v 6:22 z TNV na Liberec taky velice zajímavá souprava a to 843+010+843
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 12:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boudič: mluvíte doufám o zkoušce, kdy byla podrobena testu přímo 814+014+814? Jestli to jsou směrodatné hodnoty, tak se na Kořenov asi "neohřejí". A jak už jsem psal, někdo by za to rozhodnutí (podle vás nesprávné a jaké ve skutečnosti, ukáže provoz)měl případně nést vinu.
Boudič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 13:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec:ano jsou to hodnoty zkoušek Regionova Trio.I sám výrobce nedoporučuje nasazení na tratě s náročnými sklonovými poměry. Ale jak říkám, už se těším až přijdou.Protože čím dřív přijdou tak i co nejdřív odejdou. Dále mě vůbec překvapuje, že ke grafikonu budou k dispozici 4 ks a oběhy jsou taktéž malovány na 4 ks.2x frýdlant, 2x tanvald.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 13:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boudič: Míní to "výrobce" vážně, nebo je to blbý fór?
Lee
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 13:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se děje s těmi záchody v regionohách? Už jsem o tom slyšel ale nic podrobného. Jinak můj názor je, že pokud příjde zima jako na horách, regionohy budou mít problémy všeobecně. Kolikrát jsem se jako cestující s 810 nacouval a do předu a zase couvat a prorážet, a zase couvat. Sám jsem zvědav.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 14:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paolo3:

Přesedat se tolikrát nebude. Sice vlaky jsou vedeny pod dvěmy čísly, chybí poznámky o přímých vozech, ale oběhově je poveze jedna jednotka. Třeba ještě bude nějaká změna za tisku.

Boudič:

Kde jsi vzal to doporučení od výrobce? Jen vím, že Trio vyjelo časově v pohodě.

Bram a Liberec:

Zde je článeček o zkouškách Tria:
http://www.zubacka.cz/aktualne/20070804_zkousky_jednotky_regionova_trio/index.htm
Jinak zkušenosti z provozu Tria na Liberecku jsou takové, že je potřeba záloha pomalu 100%.
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 19:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je ale velmi zajímavé, že soupravy typu 810+010+810 jezdily ještě před nedávnem na Kořenov i v zimě. Sám jsem s tím několikrát tak jel- žádné potíže. Že je potřeba záloha 100%, od toho se vhodnost nasazení neodvíjí. Krom toho Liberec má jako unikátní depo problémy s každou řadou..
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to sou věci...
možná bych se rád také "zkušebně" projel regionovou na zubech, jak bude bouchat a řvát ale víc nic... No ono bude v zimě zajímavé už i to (pokud se knám ve sněhu dostane) jak dopadnou její "bakelitové" předky... (myslím po konfliktech s manťáky)
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec:

Už jsem na různých DF psal, že 810 + 010 + 810 je sakra rozdíl proti Triu. Manuální obsluha 810 je pro tyto tratě vhodnější než elektronická u 814. Uvědomte si, že zkoušky na trati do Kořenova proběhly u řady 810 se soupravou 810 + 010 + 010 + 810. Úplně v pohodě tato souprava vyjela. 814 + 914 + 914 + 814 jela do Kořenova cca 40 minut. Vidíte rozdíl?
Paolo3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boudič: Ukážou se tu téměř jistě a myslím, že je brzy přejde chuť, ale ikdyž bude mít Liberec pouze v provozu jednu jednotku hádám, že pojede zrovna na Tanvald...

Uvidíme jak se jim bude dařit, třeba k druhé změně bude opět změna a dočkáme se něčeho jiného... třeba návrat katrů...

Ještě zavzpomínám na jednu řadu, která k nám taky do Tanvaldu občas zavítala... Sice snímky nic moc, ale i tak...

 
 
 

a něco z velkých loko
 
 
http://854foto.net
stránky věnované motorovým vozům 852,853 a 854 + řidicí vozy 954.
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.szklarska.org/viewtopic.php?p=5387&sid=546578373d404f6eefc1550117b4b2d6#5387
Polaci se snazi. Budu toto forum sledovat a pokud se objevi s dostatecnym predstihem dalsi akce, dam vedet, kdyby nekdo mel zajem.
Jinak zitra je tedy sraz kousek za Szkl. Por. Grn., pokracuji ve vyrezavani, dal se diskuse ubira ve smyslu nejakeho zabomysiho boje mistnich, prezentujicich ruzne nazory na jednotlive diskutujici, kteri se take urazi mezi sebou... Mazec
Liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 04:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak to nevychází. Boudič mluví o JD 41 minut pro zkoušenou 814+014+814, Inkongintova souprava 2x(814+914) je o minutu rychlejší...
Boudič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 08:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec: omlouvám se došlo tam u mě k chybě, neuvědomil jsem si že v těch 41 minutách dělali u kořenovské zastávky i krátkou zkoušku po spádu takže se triu hluboce omlouvám, že sem ji tak pohaněl
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 08:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec:

To je jen chytání za slovíčka.... Mluvil jsem v čase cca. U Tria ještě zkoušeli brzdění na svahu... Důležité je, že ani jedna jednotka 814 není vhodná pro tyto tratě. Byla by, pokud by měla hnané aspoň 3 nápravy. Navíc nasazení těchto jednotek na trať 036 je pouze myšlenka jednoho člověka. Pomalu se domnívám, jestli to nejste zrovna vy. Ušetřené rakve budou brázdit na osobních vlacích tratě do Paky. Je to zvrhlost...
Boudič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 11:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkognito:plně s Tebou souhlasím, na trať , která je po technické stránce dost v zuboženém stavu, kde konečně si člověk při cestě z Liberce do Tanvaldu nepřipadá díky podvozkovým vozům jako hrnec mléka z kterého ztloukají máslo, se vrátit o krok zpět v podobě hrkajících a hlučících regionov, to je taky pěkná zvrhlost.Však ono se jim to vymstí a já jim to přeju.Za svoji osobu slibuju, že určitě budu patřit mezi ty cestující, kteří budou vyhledávat spoje, které budou vedeny 843 + 943. A po pracovní stránce mám hrůzu z toho jak se to bude řešit když budou problémy. Zlikvidovat něco co už funguje(letošní oběhy) to je prasárna.Prostě a jednoduše DKLV Ul PJ Lbc, nějakou pomoc pro svoji ingnoranci k ostatním názorům a argumentům očekávat nemůžou.Aspoň ode mne ne!
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 13:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco podzimního z dneška
 
 
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 23:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakty TVP3 Wroclaw ze dne 06.10.2007, 10´ 07´´ - reportaz - http://ww6.tvp.pl/6239,20071006574662.strona
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 07:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wool:

Jestli jsem dobře slyšel a přeložil, tak vlaky by měly jezdit do Jakušic v březnu?
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 08:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, presne tak... tady mate preklad:
moderatorka - ...a v Szklarske Porebe 40 obyvatel zahajilo uklid 60 let neprovozovanych koleji. Formou akce Z kaci stromy a opravuji naspy, sami realizuji generalni uklid, protoze jim zalezi na nejrychlejsim zprovozneni zeleznicniho spojeni s Jakuszycemi.
Starsi obyvatele jeste pamatuji doby, ve kterych jezdily vlaky pres Szklarskou Porebu - tak tomu bylo jen do roku 1945, z duvodu pozdejsi rezignace PKP ze zajistovani spojeni. Dle ujisteni organu mesta je o obnove spojeni jiz rozhodnuto, prvni vlak po trati by mel jet jiz v breznu.

Co k urovni prispevku - v zasade to je pravda (jde jim o osobaky, ktere ale take do sedesatych let zajizdely na Hutu), nicmene da se rici, ze vlaky skrz Porebu jezdily dele, do roku 1998 - jmenovite nakladni do lomu Czerwony Potok, resp. do samotnych Jakuszyc.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví někdo, proč se přestalo jezdit v roce 1998 nad Szklarskou Porebu do Jakuszyc a do lomu Czerwony Potok? Bylo to kvůli špatnému stavu trati, nebo nezájmu přepravovat štěrk po dráze? Nemáte také někdo fotku s polským nákladním vlakem z tohoto úseku? Já jsem na netu hledal a mic jsem nenašel.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace