K-report
 

Archiv do 06.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Mostu a Chomutova » Archiv do 06.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 09:05:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Orlí spár: Tu výše uvedenou mediální sračku jsem viděl u někoho přes rameno v tramvaji.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 21:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta:
u tohoto se nelze neročilovat. To je na kulku mezi voči. Ale co, pro každou svini se voda vaří

Bohužel, ale nějak mi převýšení 500 metrů při pěti kilometrech nedělá dobře (a to ani při mojí váze 65kg). není nic lepšího, než v louce nasednout na vlak a vyjet pěkně motorem do Novýho Města. Pak už je to prakticky po rovině-a z Dlouhý Louky to mám samospádem k domovu

No naštěstí se ty přípoje v Dubí o dost zlepšily.

Právě s kolegou řešíme absenci "německého živlu", který byl v roce 1946 odsunut...tak nějak nám vychází, že když tu měl Němec pevně v ruce, tak to tady po všech stránkách fungovalo mnohem líp. Bohužel.

Cogwheel: aha,
Mmch.: došel mail ?
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 09:23:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak uvedl už Jules Verne či André Laurie v novele "Ocelové město", záporná postava Herr Schultze je opravdu hajzl, křivák a podrazák. Asi je opravdu zákeřnější a nebezpečnější, než si myslíme. Když se loni na konci léta zviditelňoval před svými pochlebníky v autobuse předměstské linky do Brandova, nechal si zastavit autobus v zálivu poblíž supermarketu Delvita v Hamru-Janově u Litvínova (kde mimoměstské autobusy běžně nestaví) a přitom lhal reportérům, že tam jde nakupovat. Ta jeho nynější zásuvka (vdova po hokejistovi) zřejmě přebývá někde poblíž, že? Ale Blesk má (jako součást z pozadí patřičně usměrňovaných mediálních masáží primitivnější části veřejnosti) holt jiná, "atraktivnější" témata.
P.S.: Žádný email od Tebe mi v poslední době nepřišel.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 20:01:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel : Až budete za týden spát v Sokolově, ozvěte se. Zajdem na piwo.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3596
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 14:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, nad čím se tak povidujete. To, že železniční doprava je drahá, není na jednu stranu žádné tajemství, ale na druhou stranu to ví pouze úzký okruh zasvěcených, stejně jako to, že většina vlaků není z jízdného, které většina lidí považuje za vysoké, ufinancovatelná.
Široká veřejnost si to neuvědomuje jen proto, že se zajímá o jiné otázky (školství, zdravotnictví, poslanecká imunita,...). Pokud by to bylo jinak, tak se nákladnost VHD dostane do médií mnohem víc a větší část dotované veřejné dopravy mimo velká města vezme za své.
Takže buďte rádi, že to objevuje pouze ve formě takovéhoto ojedinělého výkřiku.

Jinak, Moldavská trať je na hranici existence a patrně je jen otázkou času, kdy se za ní dostane, a to i přes/díky* vaší sprostotu/ě*.
_____________________
*nehodící se škrtněte
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 15:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Orlí Spár:
vždycky jsem vás měl za slušného člověka, i když s odlišnými názory na jeden nepatrný kousek lidského konání, totiž torzo moldavské trati. Ale teď jsem bohužel nucen si názor na vás opravit, a to velice negativním směrem. Dost mne to mrzí, měl jsem vás za člověka, který by mohl, po odpoutání se od myšlenky ZDO na té trati, vykonat dost pro nastolení stavu živé kulturní památky. Ale to jsem se spletl - s takovým hulvátem totiž každá instituce brzy skončí.

A ani se mi sem nechce psát o tom, že každý článek o prázdném prvním ranním spoji na jakékoliv dopravní lince považuji za silně tendenční a tedy s vámi v tomto bodě až na ty sprosťárny souhlasím.

A ještě něco - vdovy mají podle vás vstoupit do kláštera, nebo by raději měly být spalovány zaživa při manželově kremaci??
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem si udělali výlet na Bouřňák. V 9:10 z Mostu jela souprava 810+kolo vagón+810. Z Louky bylo ve vlaku cca 100 lidí a cca 40 kol, z Dubí už cca 150 lidí a cca 60 kol, skoro vše jelo buď do Nového města nebo dna Moldavu. V dubí jsme křižovali protijedoucí vlak ve stejné sestavě, který byl pochopitelně obsazen nevalně.
Netroufám si hodnotit obsazenost v pracovní den, o víkendu ale ty vlaky smysl mají. Bez dotací to ale půjde asi dost špatně, vzhledem k nutnosti vozit dolůprakticky prázdné soupravy (většina lidí tuto cestu basolvuje na kole či pěšky, ne vlakem).
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Jinak, Moldavská trať je na hranici existence a patrně je jen otázkou času, kdy se za ní dostane ...tak tady absolutně nechápu, jak to myslíte. Mohl byste to trochu lépe vysvětlit?

Má sprostota je úměrná sprostotě hejtmana. Má prostota je úměrná mé vlastní blbosti.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten ranní osobák o půl šesté ve všední dny z Mostu na Moldavu od změny stejně jezdit nebude, takže je zbytečné ho řešit...
ICQ -> 21 65 33 068
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sants: dost dobře pochybuju o tom, že víte, kdo jsem. Takže bacha na různé komantáře typu: vždycky jsem vás měl za slušného člověka\ atd.clipart{wink

To, že ta trať nemá pro ZDO valného významu je pravda (ale ne zas tak úplná, v úseku z Hrobu do Mostu to jde). Potenciál této tratě je v dopravě turistické,po které je poptávka 365 dní v roce (úměrná prac. dnům/volným dnům, prázdninám, zimní/letní sezóně atd.).

Bohužel, na hulváta (hejtmana) se musí mluvit hulvátsky . Protože hulvátský je ten článek (na jeho objednávku). Ale co, kdyb to byly jenom lokálky...

Jestliže všichni věděli a říkali, že ten ranní vlak je blbost a rušení dopoledního vlaku je špatné, tak proč to zrovna tak KÚ ÚK udělal ?

Taky je zajímavé to, že vyrukoval jenom s tímto vlakem. Vlaků, které mají stejnou a horší obsazenost jezdí v pracden víc.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 22:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomtuová: to je normální stav

Abych jen nektritizoval:
Bureš: no on bude jezdit dál, ale zpět se bude vracet později-což je především důležité kvůli tomu, že tím vlakem budou jezdit Němci (teda pokud jim to někdo řekne). Taktéž ten dopolední vlak bude v prac dny bude obnoven. Takže aspoň něco se povedlo prosaditl, takže co tu vlastně řešim
Nicméně jakási prazvláštní nenávist (nevím, jak jinak to vyjádřit) Ústeckého kraje k moldavské dráze tu pořád je.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 22:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár: http://www.cdrail.cz/gvd/zm2/k135.pdf - takže podle mě není dopoledne obnoveno nic, ale je to "výměna" za ten ranní vlak, který už nepojede. Nicméně jakási prazvláštní nenávist (nevím, jak jinak to vyjádřit) Ústeckého kraje k moldavské dráze tu pořád je. Jen k Moldavské dráze? Obávám se, že se pletete...
ICQ -> 21 65 33 068
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 23:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár: máte pravdu, nevím, kdo jste. Ale kdybych to chtěl vědět, tak mi takové zjištění nezabere víc jak 5 minut času, to mi věřte. Ale proč bych to dělal? Já jsem si o Vás udělal obrázek z toho, co píšete sem i jinam - a byl to obrázek inteligentního člověka, jen s odlišnými názory, ale nemůžeme přece mít názory všichni stejné, že? Proto mě ta snůška dlaždičského výraziva dost překvapila.
A k tomu článku - ještě jednou opakuji, že přesto, že jsem odpůrcem vyhazování krajských peněz na předstírání ZDO na moldavské trati, tak ten článek považuji za hrubě zkreslující a manipulující veřejným míněním.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 05:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sents, Orlí spár.

Také nevím, kdo jste a co děláte. Sám jsem po trati jezdil s dětmi na Moldavu vlakem a auto nechával u nádražíčka v Dubí.

1) Bohužel, dnes mne cesta nahoru (40 km tam a zpět ) stojí nejméně tehdy, pokud jedu vlastním autem ( 3 x 15+, 2x15-), nikoliv kombinace MHD+ČD. Upozorňuji, že počítám 5 Kč/km pro osobní auto, ne jen benzín.

2) Díky sportování mých dětí a vzájemnému hecování to v létě zvládáme z Teplic na Moldavu na kole a to tak, že děti asi o 15 minut rychleji než já (110kg+).

3) Ponechat vozidlo u nádraží v zimě nelze ( odklízení sněhu = 0), u hlavní silnice u pracovnic nejstaršího řemesla také ne, asi bych neměl čím odjet zpět.

4) Trať má význam pro Mostečáky namísto cyklobusu, který nemají.

5) Cyklobusy také nikdo nedotuje ( alespoň Teplické ), takže argument o stahování prázdné soupravy je lichý.

Trať má minimálně jako technický unikát nárok důstojné místo na mapě ČR. Obnovení tratě na německé straně údajně ( dle diskusí K-R a jiných ) brzdí dobrozdání ÚK, že trať po jejím obnovení na Německé straně nezruší.

A na obranu Orlího spáru:
I mne, relativně klidnou povahu, dokáže po akumulaci polopravd, překroucení faktů a při zaměňování příčin a následků "vytočit" relativně nevýznamná další situace do takových obrátek, kdy dokážu několik minut používat pouze výrazy publikovatelné po 25 hodině večerní.

Takže bych mu to i odpustil, protože přístup úředníků a jejich chováníé mne také zaráží. Proč zařízli ZDAR, který od začátku sice používá 1b jakostní busy ( recykláty z Německa ), ale na stranu druhou se za nimi netáhne dýmová clona vylágrované Vrakosy.
ÚK se netají touhou vlastní všem, že totiž vlastní prospěch je nade vším. Bohužel, zde až moc nade vším. Vždy je nutné najít tu správnou míru. Zkus se zamyslet, jak a kam by jsi dal své vlastní peníze. Je tu plýtvání veřejnými penězi, které je potřeba omezit. A nejen v dopravě, ale i ve zdravotnictví, školství...
Pro omezení plýtvání neznám lepší nástroj než peníze, ale bohužel se často vylévá z vaničky i dítě a 10 spravedlivých tu asi nenajdeme...
Na stranu druhou je tu technická památka, lidé ve vesničkách, kteří do toho kraje také patří a kraj není jen Ústí. Teplický primátor není můj oblíbenec, ale dokáže udržet městský rozpočet na uzdě i když by tu a tam mohl udělat nějaké rozhodnutí jinak - zejména podpora trolejbusům. Alespoň z mého pohledu. Přesto jsem jej volil i když stojí na druhé straně politické roviny. Není to totiž o stranách, je to o lidech.

A trochu výtku Orlímu spáru:
Co a kde děláme po pracovní době je privátní věc. A dokonce i hejtman má na soukromí právo. Ty například se snažíš bojovat za trať, já jí buď používám, ale každopádně se na horách snažím načerpat síly a dávám odpočinout šedé kůře mozkové.

Ale to by bylo na dlouhou diskusi, několik piv a pak bych asi použil Orlův slovník, takže končím...

.

(Příspěvek byl editován uživatelem Franta.)
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 18:53:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: pravda, je to "jen" výměna, ale je hodně důležitá. Předpokládám, že tšen dopolední pár pak bude mnohem líp využit, než tam ranní. Nahoru turisti, dolu "ponákupechažrádlulační" Němci . Jenom mě štve, že ten vlak jede jenom z/do Litvínova. Taky ještě obnovit ten odpolední vlak okolo 15:00 (který byl hojně
využíván zaměstnanci chemičky-po práci hned do hor).
Na druhou stranu bych i několik vlaků zaříznul. Jeden zcela bez milosti. Schválně, kdo tento nejpitomější spoj první najde

Pravda, pletu se. V ÚK je taková nějaká nenávist k veřejné dopravě vůbec

Snats: klidně si to zjistěte. Žílu mi to neutrhne Ale asi se opravdu neznáme. Snůšku toho, co jsem napsal, de facto vyprovokoval sám Šulc (skrz jeho novinové články-on podobný nebyl jenom v Blesku ). Bohužel, ale je to tak. Narozdíl od něho jsem já alespoň upřímný
I já nesouhlasím s tím, aby někdo rval prachy do prazdných motoráků. Ale opakuji: na tom ranním páru trval kraj, NIKDO JINÝ na tom netrval (všichni to označovali za blbost).
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 19:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta:
1) to je sice smutná pravda, ale na Teplicích ta dráha "nestojí".

2)To je hezký výkon. Já jsem třeba zase vloni ušel z Moldavy přes hory do Litvínova 60 km.

3)sice to souvisí sbodem 1, ale i v zimě tam jezdí pravidelné autobusové přípoje.

4) Jo, to tvrdím pořád. Most a Litvínov tu hrajou prim. Pak hodně i Lom a Osek. Z Mostu do Litvínova jezdí cyklotramvaj, na ni navazuje cyklobus na Dlouhou Louku.

5)o tom dost pochybuju, ale hádat se nebudu.

Na to ostatní už jsem zhruba odpověděl předtím.

To co dělej v soukromí mi je putna. Vadí mi to, že když Hlinka umřel v karlovarské nemocnici, tak Šulc hned aktivně pomáhal Liběně s tím, že po KV kraji vymáhal jeho zdravotnickou dokumentaci. Celkem by mě zajímalo, jestli by byl takto aktivní i v případě ostatních obyvatel kraje. Ale to je asi tím, že jsem si všichni rovni, ale někdo si je rovnější.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 19:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě franta: opravdu, ale opravdu není mým koníčkem nějaký "aktivní boj" za moldavskou trať
Používám ji k tomu stejnému účelu.

Jinak tohle mi přišlo včera mailem od kámoše:
fotky jsou focený v sobotu. Na fotkách je první odpolední vlak. Na dalších fotkách jsou různé zajímavé přírodní partie z okolí tratě

 
 
 
 
 
 
 
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 21:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nechci se vám mísit do diskuze, ale řekl bych, že je nesmysl bojovat za každou trať. Tady je chyba systému, chyba v tom, že objednatelem je ze zákona kraj, ale nejenom!, mohou to být i jiné subjekty (ale o tom se pro jistotu mlčí), pak je tady chyba v tom, že se neustále poukazuje pouze na ZDO, přitom samotná definice toho, co je ZDO, je velice vágní a může znamenat v podstatě cokoli. To, že mohou existovat i jiné formy dopravy, o tom se nemluví.
Další zakopaný pes je v tom, že se mnozí naši spoluobčané naučili akorát brečet, jak je všechno v , stěžovat si na vrchnost, ale už není sil/ochoty? udělat něco proto, aby třeba byla dráha využívána víc. Myslím, že podnětný článek k zamyšlení je zde. Samozřejmě pak se jako faktor x připojí syndrom z různých diskuzních fór, kdy pár jedinců ostatním tlačí do hlavy obecné nesmysly o tom, že se železnice vyjma hlavních tahů nevyplácí a kdesi cosi.
Tak že suma sumárum bych řekl, že by stálo za to, více studovat principy různých systémů, jejich ekonomické fungování, méně věřit diskusním fórům a obecným kecům o napájení řeky malinkými potůčky lokálek, ekologičnosti železnice, zlém Šulcovi, neekonomičnosti sólo motoráku a jeho snadné náhradě vlakem, braní v potaz pouze to, kolik toho ve vlaku jezdí nebo co se vozí dnes, bez jakéhokoli výhledu i do blízkého budoucna. Pokuste se o to a možná budete překvapeni, co vám vyjde
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 22:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že píšu nesmysly ..
... neekonomičnosti sólo motoráku a jeho snadné náhradě vlakem má být samozřejmě autobusem
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta- Teplický primátor a jeho(?) fy Central Parking ve mně vzbuzují vášně, že výstřel Aurory je proti tomu pouhé prdnutí (ještě před cca 3 měsíci jsem bydlel v centru).
Řešení pomocí CP má mnoho výhod:
1)Pro úřady-musíš cálnout, když na nich něco chceš
2)Pro místní malobchodníky (voliče dotyčného primátora)-chceš si koupi nějaký šunt za 20Kč, zaplať, což zajisté zvyšuje tržby (ironie)
3)Pro nešťastníky zde bydlící-neustále vás obtěžují jacísi výběrčí, zaštítění MP a odtahovkou (čí asi?)
Mimochodem, úderem 19,00 se centrum města stává pustinou, po které se potácí řičící ožralá a zfetovaná lůza. To vše sleduje MP ve svém kamerové systému. Zdůrazňuji SLEDUJE. Třeba, jak vám poskakují po střeše gumovéhiklu, bejsbolkou třískají do schránky, šílence v trenýrkách ohánějícího se 1,5m kládou (já) etc.
Šulc je jen pouhá evoluce tohoto materiálu.
Omlouvám se za OT, ale jen pro ilustraci, jaký matroš tam sedí.
Firazrako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde se můžete podívat na akci chystanou dne 2. června. Jen doplním, že na postrku pojede historická motorová lokomotiva T466.0286, což bude i její veřejná premiéra po opravě.
 
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 17:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšte, slyšte přátelé: Esmeralda 812.613 + 912.001 pendluje na Os v úseku Rakovník - Chrášťany a zpět (126), poněvadž z Ch. do Svojetína je "nepřetržitá" až do neděle
Fandové kamených mostů a širokých výhledů na traťě v obloucích neváhejte...
Nespouštěj oči z tratě!
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty co mají rádi netradiční soupravy alias "ropovody": v ranním Os 6705 z Rakovníka (od. 7:39) do Chrášťan to jede takto 812.613+912.001+013+050+050+050+742.443 (postrk). V Chrášťanech se vlak rozpojí - na R 890, počká na autobusy, poté ihned odjede zpět - a Os 6704 (od. zpět 8:51)
Je to zážitek, máte čas do neděle
Nespouštěj oči z tratě!
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 17:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od začátku září do konce října se bude konat největší odstávka chemičky v Litvénově-Záluží (Chemopetrol, Česká rafinerská, Unipetrol). znamená to tedy, že se přestane vyrábět a expedovat cca. 95% všech chemických výrobků.

Dají se tedy očekávat i velké změny v železniční dopravě-v letních měsících se zřejmě bude, kvůli předzásobení zákazníků, jezdit mnohem častěji. naopak v tom září a říjnu se nehne ani kolo.

Ranžír Most-nové nádraží (Kopisty) bude fungovat asi jen na 50%. Samozřejmě z něho nebudou jezdit ani ucelené soupravy ČD a UNIDO. UNIDO možná na ty dva měsíce přesune své lokomotivy, které "bydlí" v Záluží do nějaké jiné lokality.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 20:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí na Vejprty o víkendech 831? Dík za odpověď
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 20:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: Do Chomoutova byla zapůjčena jenom 831.130, ale ta už je zpátky v Klatovech, takže pouze 810, možná jako záskok 742.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 01:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o víkendu jsem nedávno viděl jet z Vejprt do CV desiro. Bylo to někdy v poledne, nevím jestli to je pravidelnost a jestli pořád jezdí.
Sedím si tiše v koutku na nádraží
na lístek nemám, to mě nezaráží.
Koukám jak se vlaky rozjíždějí,
za chvíli bude mí tělo na kolejích.
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:41:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od změny jezdí něco o letních víkendech z Kadaně až do Polska, pardon do Poláků
Kralda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiero jezdí do Vejprt pravidelně už pár měsíců(možná rok i víc)
12v170dr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 23:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra dopoledne projede z Vejprt do Chomutova a dále do Ústí lokomotiva V-100.
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vagonet: Jo jezdí tam pravidelný vlak ČD, vozí lidi "na přehradu". Viz http://doupovskadraha.cz
www.dopravni.net
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:51:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá věc se zdařila.Jen je třeba ji co nejrychleji dotáhnout do konce.(Nechci z nikoho dělat pitomce).Vl.č.2600 jedoucí denně do Moldavy z Mostu,(co jezdíval pochopitelně prázdný a někteří přítomní jej honili snad spolu s ouřadem jako senzaci) již od neděle končí svoji jízdu v Hrobech.Do Moldavy jezdí v pracovní dny) vlak č.26854 což dává smysl.Bohužel ale nejezdí z Mostu!Je veden z Litvínova.Tím pádem ztrácí polovinu cestujících již od této změny a částečně je tedy na nic!Kdo asi bude bez reklamy vědět,že vlak jede ba co navíc,že jede z Litvínova,kam se je třeba dostat.Cestující od Loun nemají šanci a vědí,že v so a ne jezdí tento vlak ze Slaného až do Moldavy.Je nutno tudíž shánět v Mostě pracně spojení tramvají.(dvaceti minutový takt) a ještě jeden přestup navícCena jízdného stoupne o cenu jízdenky 16,-.Tudíž opět špatně.Proč má ten motorák stát v Litvínově,když trať je volná?Jak může být posílen o vozy pro cyklisty?Kde je v Litvínově rychle vezmou?No paráda,Ouřadové udělali kus práce,normálně se tomu říká zmetek.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 00:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v noci se touhle dobou chystala na Os 6800/6801 místo 810ky jednotka 460.069+460.070. V UL byl koncert Kabátů, a tak jela do pánve totálně natřískaná, 120 % kapacity sedících. Já stál na představku. Zajímavý zážitek. V 1 v noci jede po 130ce nějakých 500 lidí...
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 10:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:
Heč, my jsme s TB seděli (a pospávali).
Jj, panťáková posila super - vyjednal ji aktivně jeden člověk z Mostu, který o tom koncertu věděl a s podobnými akcemi už má své zkušenosti. A podle jeho slov, kdyby to mělo zůstat na místních, tak by tam suverénně stála přistavená 810ka...
ICQ: 250-751-966
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 17:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu se na tratích 164/165 opět objevili vlaky. Ráno Mn s 1 vozem z Kadaně do K.Rohozce a zpět a odpoledne Doupovský expres v čele s "Krokodýlem".
 
 
 
 
 
www.dopravni.net
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 03:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odbočím- ví někdo, co to je? Unidentified driving object, spotted on 2007 07/27 19:00 near Usti, heading to Chomutov.

To je nějaká nová móda, dvojspřeží brejláků, které má rušit uniformní nudu na 130?

(mmch, v pátek večer to fakt nuda nebyla-od 18:00 do 19:00 se prohnaly směrem na CV tyhle kočáry:
-122.016 s vápencem (?), pro ultrašotouše cenný úlovek, neb proužková
-742.018 s dvojicí plošiňáků
-neidentifikovaný unfik peršan (abychom si prej jako moc nezvykali
)
-362.119, tedy spořka s Krušnohorem
-750.079+750 386(???)...a to je to, nač se tážu, ví někdo, kam to mířilo a proč?

 
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2007


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, ale z nedostatku času toto píši ZATÍM jen sem. Rád bych Vás pozval na jízdy Všudybylky 354.195 na Osecké Pouti ve dnech 18.-19. srpna, jezdit se bude celé dva dny v trasách Most-Osek-Hrob. Původně tato akce byla zrušena (parní jízdy), ale již je téměř na 100% jasné že se pojede!! Měly by se také uskutečnit jízdy mot.vozů M131.1. Až dostanu jízdní řád, zveřejním ho na našem webu.
Brejle
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 23:44:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JtB:
ty Brejle valily do Mostu n.n.
vizír
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.83
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 15:53:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před časem se tu diskutovalo o trasování zrušené trati z Jirkova starého nádraží... Vřele doporučuji navštívit www.mapy.cz, kde zprovoznili "historické" mapy. Je naprosto skvělý přepínat se mezi starou mapu a současnými leteckými snímky... :-)
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám Vám sem neveselý odkaz na článek o ústeckých tratích http://www.dopravni.net/view.php a ještě tohle na úplné zkažení nálady... http://doupovskadraha.cz/ . Není to naschvál, leč realita dnešního dne... Přeju Vám příjemnější zážitky, než na té fotce v půlce stránky. motorová myš, KŘD
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 20:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybička se vloudila, správný link na článek je zde http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007080202 . Omlouvám se za nepřesnost. motorová myš
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 19:33:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po roce se koná slavná pouť v Oseku pod Krušnými horami.Budou tradičně jezdit historické vlaky...Info pořádající spolek:
http://krusnohorskyexpres.ic.cz/
v akcích.Nově byla doplněna i fotogalerie.
(to to trvalo)
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osecká Pouť 2007 - jízdní řády zvláštních parních a motorových vozů zveřejněny na www.kphv.cz Těší se na Vaši návštěvu pořadatelé a spolek KPHV.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:36:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někde se píše a říká,že na moldavské trati jsou špatné mosty.Tady je důkaz,jak vypadají...
 
Jsou totiž po nákladných opravách...
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 06:50:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší foto:-Osek město a poslušně "napáskovaní" cestujicí.
 
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 19:36:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem tady ukázal současný stav viaduktu u Hrobů jako pohled zdola.Dnes připojuji foto na koleje.(prej špatnej stav..)Ten je asi někde jinde!
 
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2385
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 21:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osecká pouť, aneb logika ČD.
Osecká pouť vždy přiláká ohromné množství lidí, a s ostatními poutěmi v okolí to má společný tak akorát název. Pochopitelně i "nezvláštní vlaky" byly velmi velmi vytížené! To se asi dalo čekat, to my všichni potvrdíte. No tak v sobotu dopoledne ČD pěkně a standartně poslali soupravu 810+010+810. Mno, takhle narvanou už jsem dlouho neviděl ani tramvaj, natož vlak!Holt velkej problém plácntou za to ještě jednu 810, a tu v Oseku odpojit. Ale co, příště těch lidí pojede zase méně, a auta ať si pak v Oseku daj kam chtěj. Nebo-li vlaky jednou, auta stojí!!
Mno, ještě jeden veselej zážitek s ČD! V týdnu večer zdechla 810 na trati Litvínov-Teplice. Nasadila se pomocná 742. Jenže, ono nejde v Litvínově objet, protože je jaksi v tuto dobu už nádraží prázdné. No, tak se ještě na druhou stranu dala další 742. A tak souprava 742+810+742 vezla cca 10 lidí!
Tak asi tak
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 18:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na www.kphv.cz zveřejněny další foto z akce "Parním vlakem k Berounce" a foto z Osecké pouti. Tímto všem návštěvníkům děkujeme jménem KPHV a Krušnohorského expresu za hojnou účast a doufejme že se tam setkáme i příští rok!
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 08:46:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik málo foto z akce krušnohorského expresu:
 
 
 
Hytlák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 13:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 14:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za číslo té singrovky v barvách UNIPETROLU???
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3925
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 17:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co vlastně dráha v Mostě potřebuje tak vysokou budovu?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 22:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karepl: 820.528 (ex. M240.0028) používán coby nehodový pomocný vůz
Bkp: Aby to na soudruhy udělalo dojem a každý si ji všimnul.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 12:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: Aha, díky..
Hytlák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 16:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Tvršicích se trhají koleje a výhybky - právě probíhají denní výluky. Prázdné soupravy do Března k nakládce jezdí přes Chomutov a tunelem v čele s lok. 750 - pěkné pro fotografii.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 05:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment, to už je otevřen tunel???
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 09:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, od 1. dubna (bez aprílu).
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 16:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..to už je otevřen tunel???...

Tady někdo zaspal dobu
810.529-8
Ať žijou 810
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2487
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 11:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady pár fotek z návratu faustovo strojů do rodné vlasti:

1,2,3,4,5
marfo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.11.26
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 18:41:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze kdy jsou ty záběry

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace