K-report
 

Archiv do 02.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mladějov na Moravě » Archiv do 02.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 16:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4Mladějov: "Pětka" a z dieslů Faur, 60 H a BNE jsem neviděl jet. Přehled o stabilácích nemám. V podstatě vás p. Kolomý provede areálem a podá vám, vesměs temperamentní, výklad po příjezdu vlaku. Je vhodné si to naplánovat tak, abyste byli nějakou dobu, kterou uznáte za vhodnou v areále pře odjezdem vlaku, tj. zakoupit jízdenku, poohlédnout se, kde to jste. Po návratu vlaku je času dostatek. Víceméně se svezete vlakem, prohlédnete si areál s věcmi, které mu náleží. Plánuje-li se něco na spestření akce, to nemohu říct páč o tom nejsem informován. Ale ze starších příspěvků lze zjistit co vás tak čeká.
Už do Mladějova nejezdím tak často jak tomu bývalo, takže nelze brát mé příspěvky jako zcela objektivní, čímž chci navízat na odpověď pro:
212.96.178.34: Ááá inteligentní kibic, to mi ještě chybělo. V Mladějově jsem tak dvakrát do měsíce přes sobotu a ejhle, já zapálil les, já skonfiskoval majetek MPŽ a jiných, já je dokonce vyhodil a já já já (lol, jsem šedá eminence)...Člověče pochop, že píšeš věci sice s reálným základem, ale hrubě nepřesné.
Chceš-li proniknout takto do detailů, po mně je nechtěj, já jsem obyčejný "bóchač" co se ukáže o sobotě a rád něco udělá, tudíž nejsem zodpovědný za.....však si domyslíš.
,,možná i jiné DH a BN" -nepletu, jenže nevím co zůstalo a co ne
,,zapomněl / nevšiml" -v hromadě šrotu by se dalo něco zbastlit, zhulenej? že o tom ani nevím.
atd atd atd...
Máš-li na srdci ještě více věcí, napiš mi mail (jistě jej najdeš) nebo na ICQ: 416 460 568, Ti rád jisté věci osvětlím.
hasič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.178.34
Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 20:14:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neřekl jsem, žes to všechno udělal ty (musíš taky někdy umývat okna autům na aralce u kruháče v Moravské Třebové), ale když už ses tady přiznal...
Stoner
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 11:46:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou mi tedy novinky, ale nemůžu tvrdit že by mě to překvapilo. Předchozí postupně odejití provozovatelé drážky sice za deset let muzejního provozu také spáchali pár malérů, ale vždy se jednalo o interní záležitosti, které šlo vyřešit uvnitř spolku. Vám stačil rok na to, abyste spáchali malér, který bude velmi pravděpodobně řešit exekutiva tohoto státu. Skutečně zřetelný pokrok. A mimochodem ke generálům po bitvě - býval za jistých časů zvyk, když se pálilo v takovém počasí vozit sebou hunt s vodou a kýble a každé místo pálení důkladně zvodnit. Ale to co bylo dávno není....
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 08:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je v Mladějově hunt (dvoukubík) který neteče .
Tonda Vlach
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.50
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 17:08:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím že tady zase někdo zapomíná svá předchozí jména 212.96.178.34 krausss, kastelán, hasič. Už se těším na další příspěvek abych se zasmál. Tak jak se budeš jmenovat třeba zítra???
__Peťas___
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý toníku chodís se sem koukat na to jakou kdo ma IP adresu nebo zjistit co je nového? Jestli se chodis koukat na cisla tak ses mel radsi prihlasit na matematickou olympiadu-- mozna by ti dala vic
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladějově byl kromě jednoho huntu s kohoutem také cisterna se Spolchemie.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
valsotěvK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.175.50.149
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 11:52:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, kdy se bude konat ten výbuch parního kotle? Já bych se na něj přišel z uctivé vzdálenosti podívat...
Zenon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.230.42
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 12:52:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad kastelan:Jak sis mohl dovolit mne nazvat zlodějem,pokud je mi známo barvy jsem legálně koupil jako vyřazené a nikdy jsem nic neukradl ale poctivě zaplatil.Svými těžce vydělanými penězi.Takže pokud si nevidíš do své nevymáchané huby,už to nikdy nevyslovuj,nebo se můžeš podělat medvědovi v tlapách.Co se týká oprav dieselů,na to jsou tam lidi,kteří si vzali na starosti Faura a asi uznali že je v pořádku.BN 60H čeká výměna motoru a kompletní oprava,takže nekecej blbě když tomu nerozumíš.
ATC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.194.126
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:24:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je v Mladějově ještě torzo parní lok.Krauss Linz v.č.5278/1905?Odkud byla získána?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:05:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby bylo jasno, to je ta, která původně jezdila pod jménem OTTO na LŽ Remetské Hámre na východním Slovensku. Najdete ji i v databázi www.dampflok.at
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:11:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotka z provozu viz www.pospichal.net/lokstatistik/54914-michalovce.htm
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 13:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu že je rozchodu 760mm a je soukromého majitele, jenž z Mladějova postupně veškeré své sbírkové exponáty odváží, nejsem si jist že se mašinkové torzo ještě v šamotce vyskytuje.
Zenon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.230.42
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 13:27:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krausssssssi, za ten příspěvek z 12.4.2007 se mi omluvíš,a pokud ne vyřídíme si to jinde a jinak.Protože takové debily jako jsi ty mám nejraději deset metrů pod zemí a hodně studený.Rozmysli si dobře než něco podobného v budoucnu řekneš či napíšeš.Nechtěj mne nasrat,nebo potom za sebe neručím,ty posero,který neumíš přiznat pravou tvář a jednat na rovinu.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 14:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mily pane Damku alias Zenone, sice jsem se zarekl, ze se techto hadek ucastnit nebudu, ale prece jen musim mimoradne neco pridat. Jeste dodavam, ze nemam s Krausssem (alias ty jine prezdivky) a jeho obvinenimi na vas nic spolecneho, ale nemuze mi ujit, jak se najednou angazujete, kdyz vam nekdo zasahne vase ego, zatimco vy si urazite koho chcete a lhani se tez nestitite. Kdyz bylo vyjebavano s vasimi byvalymi kolegy a kamarady, nehnul jste zato ani prstem, hlavne, ze VY se povozite na masince a jste velky king. A nikdo s vami nesmi nesouhlasit, jinak skacete, jako certik z krabicky. Tedy se ptam - kdy vy se omluvite za ty utoky a nehorazne lzi, co jste sem v nedavne minulosti psal na adresu me a mych kamaradu? Nestydite se ani trochu? Nebo si uz nechcete vzpomenout? Kdysi jsem vas mel za pracanta a za cloveka v ramci moznosti rozumneho, to prvni snad trva (vsechna cest), v tom druhem jste u me ztratil kredit. Stydte se !!! A jestli pres to rudo pred ocima jeste budete videt na monitor a vztek vam docasne nevezme schopnost myslet, nam napiste, jak si toho Kraussse najdete, to by me fakt zajimalo ...
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 17:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Pavle, to přece pan Damek nemůže napsat, jak toho Krausse,Hasiče a Kostelníka najde.On by se mu potom třeba mohl schovávat.Ale třeba až bude Kraussovi šišlat klávesnice, poznáme že uhodilo
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 17:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a ať se tu taky bavíme o něčem konstruktivním, jak to vypadá s opravou BS 80, lépe řečeno se sesazením rámu dohromady??Počítáte ještě s uložením náprav jiným způsobem než byl ten původní??
Zenon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.230.42
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 18:00:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavelxyz:Je hezké že o mě tak hezky píšeš ale co se týká pomluv a lhaní na tvoji adresu,to ti určitě někdo nakecal nesmysly.Nemohl jsem se zastat nikoho protože jsem ani nevěděl podstatu věci proč jsi ty a pár dalších odchazeli,až na jeden nebo dva případy.Jinak proti tobě nic nemám ,až na to že jsi strašně přehnaně ukecanej.A jestli si myslíš že vím o všem co se stalo a stává se,tak se mýlíš,protože to nevím,i když jsem místopředseda MPD.Zdraví tě Zdeněk.
Zenon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.230.42
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 18:10:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovářmirek:Rám BS-80 je sesazen a svařen,vlezli jsme se do 1-2milimetrů.Zbývá dosadit spodní víka vodní vany a zavařit.Víka jsou nachystaná,je třeba je napasovat,zavařit a utěsnit prohlížecí otvory.Tím bude rám připraven pro další strojení.U pojezdu váháme,protože rekonstrukce na valivá ložiska není tak jednoznačná,jak se zdálo.Ale snad se podaří.Kdyby nastaly nějaké velké problémy,necháme pojezd na kluzných ložiskách a holt budeme častěji vyvazovat.Zdraví Zdeněk.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 08:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za informace, potíž s ložisky je ta že by se musely dělat úplně nové domky a zřejmě větších rozměrů než ty staré.Tím pádem by mohl vzniknout problém při zavazování.Ať se Vám s mašinkou daří, naše se už blíží do finále.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 10:20:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdosi mi říkal, že existuje lepší příručka na vyměřování parních lokomotiv, než před > 50 lety vydané "Vymeriavanie rušňov" (překlad z maďarštiny, měli ji půjčenou např. na ČHŽ), ale na její její název či bližší údaje o ní si zaboha nevzpomenu.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 10:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byly odvezeny z Mladejova lokomotivy BNE50 a BN60H - viz ma fotka z prispevku z 30.4. = uz tam nejsou.
To (uz nevim kdo): Ptal jste se po archivech, jsou pristupne (krom nenavratne smazaneho obdobi) na:
https://www.k-report.net/diskuze/archiv2006/28/66573.html
To Zenon: Ach jo, to je porad dokola. Nakecal? Jo, vy, ve svem prispevku drive, skoda, ze ho smazali. Nevedel jste podstatu? Psal jsem to tady loni srpen/zari, stohy textu toho byly, v Mladejove se o tom mluvilo furt a hnilo to uz od podzimu 2005. Odchazeli? Ne - byli vyhozeni/vypuzeni. Proc? Nevime, nechteli to rict, pry ze ,,slusnosti,, (Kopriva). Pry jakasi neprokazana sabotaz (Kaja), zadne duvody (Jura). Jste mistopredseda? Co to obnasi v dnesnim mladejovskem chaosu? Pravomoce, zodpovednost nebo jen funkci na papire? Informaci teda mate malo na mistopredsedu. Kolaborujete s rezimem, nebo vas jen vyuzivaji?
KajazexMladejova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 17:44:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.
Kdyby někdo měl zájem, tak v nádražní hospodě ve stanici Praha-Bubeneč mám instalovanou výstavu černobílejch fotek z Mladějva. Z dob kdy jsme byli přátelé a vše vypadalo v pořádku.Výstava neřeší spory a jiné blbosti. Je to jen vzpomínka na ten krásnej industriálek a lidi jenž se v něm pohybovali. Tam se z fotek usmívají mí kamarádi Igor, Skalda i jiní, kteří dnes pracují v Mladějově. Tato výstava je oslavou lidí jenž v Mladějově byli a jsou.
Rád s Váma pokecám a zavzpomínám u piva Staropramen, které tu mají nejlepší v celé Praze.
Názory na dnešní Mladějov si strčte kam chcete a přijďte...
Zvu všechny!

Karol Šmehil
Bezděk z Kostky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.89.157
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 12:23:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co je nového v Mladějově? Už jsem dlouho neviděl žádné nové fotky a nečetl žádné nové tlachy...
T 466.2453
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.21.58
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 09:15:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kdy v Mladějově začne parní sezona?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 10:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad T466... Koukni na www mladejov.cz, tam je napsáno vše co se provozu týká i jízdní řády.
T 466.2453
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.21.58
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:18:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže zahájení sezony jsem prošvihnul. Nemohl by sem někdo dát nějaké fotečky ze sobotního zahájení? Díky.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 08:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Cogwheel:
Ve své sbírce literatury věnované železnici mám knihu:Příručka pro nastavování rozvodů parních strojů od B.Zahálky, vydanou v roce 1960. Protože jsem na delší neschopnosti, začal jsem do dnes neuspořádané sbírky všecho železničního vnášet jakýsi organizovaný chaos a zpracovávám seznam toho co mám, co mám víckrát atd.
Tonda Vlach
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.50
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:31:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím
Rád bych věděl jak to v Mladějově vypadá, co je nového a jestli se v sobotu bude jezdit. Pravděpodobně se přijedu podívat a něco nafotit. Kolik stojí zpáteční na Novou Ves?
Atb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 9-2004
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 20:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vše na odkaz
Standa S.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.165.33
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 00:18:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vidím,že na této diskusi je opravdu živo.Nic se neděje,jede se komedie,nuda v Mladějově
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 06:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa S. : No nevím, ale zdá se mi lepší když je tu ticho a semo tamo nějaké to info o činnosti, než hafo příspěvků o tom kdo se na koho křivě podíval.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
764
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 12:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

srovnejme :

Zenon : ,,za ten příspěvek z 12.4.2007 se mi omluvíš,a pokud ne vyřídíme si to jinde a jinak"...,,Nechtěj mne nasrat,nebo potom za sebe neručím,ty posero"

anebo například zde :
http://www.volny.cz/inon/multim/seda.wav
http://www.volny.cz/inon/seda.html

nepřipadá vám to poněkud podobný?
764
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 12:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

,,Já se jmenuju železný Zenon, bydlím v Linharticích, zajímám se o mladějovskou dráhu a uživatel 212... mě neustále napadá. Proč mě neustále napadá? Proč mě vyhodil? Přišel ke mně, všechny tašky mi vyhodil na zem, zbil mě a ještě měl tu drzost mi říct : Ty <-> ty se mnou už nikdy nepojedeš" Co to máte za strojvedoucí? Má pětku, teď bude někde u Větrné. Vystřídat! Mě nebude pomlouvat na ká-reportu. Jestli ho okamžitě nevystřídáte, tak já si na něj počkám až pojede z Nové Vsi a domlátím ho mezi všema cestujícíma. Ne, já ho zabiju. (Já ho mám studenýho a 10m pod zemí.) Jestli se mně okamžitě neomluví tak ho zabiju mezi všema cestujícíma. Vystřídáte pokud možno všechny uživatele internetu, jinak na Nové Vsi poteče krev! A za to já vám ručím...
764
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 12:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Závěr ? Ta MPD (Mladějovská Prdel Doleželovců) na tom musí být už hodně špatně, když TOTO udělali místopředsedou.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 08:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad David P.: Také se domnívám.Když už spolu nemohou komunikovat, tak ať raději jedni nebo druzí napíšou co se u nich děje k dobru věcí.
Ad 764 :??? to je tak na kolegu Chocholouška.Snad se sem přijde podívat aby se pobavil.Nebo poradil.
Nyplzet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovářmirek: taky koukám co to ten "764" vyvádí. Pravděpodobně nenormální člověk trpící samomluvou.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to třeba ale úplně jinak
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukl jsem na stránky Mladějova a hele, podbíječka z Handlové už je na místě a bude se pokračovat na oprave tratě.Aspoň nějaké zprávy...
potížista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.67.68.94
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:38:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to sice jo, ale ať si ji radši Handlováci pořádně hlídají, aby si z ní pan majitel na věčné časy něco nepůjčil, jak už udělal u jiných věcí, které mu nepatřily
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 16:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co, kluci mladějovský, jak je na tom vaše Béeska? Ta naše o víkendu na zahájení provozu vyjela a jezdila jak čertík, nalítala v pohodě neuvěřitelných 140 km, což je myslím si na zmrtvýchvstání hezký výkon.
Nyplzet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 16:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych spíše napsal z komatuvstání.

A co aktivity v Mladějově? Nějak to tu mlčí.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 14:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nyplzet: to nebylo koma, to už byla fakt smrt.Kotelní trubky na šrot,rozpěrky totéž,odlučovač vody to samé, armatura rozkradená nebo úplně zrezlá, polámanej rozvod a ohnuté klacky nejsou zdaleka plným výčtem chorob.Ze zákonné armatury byl v pořádku akorát kotelní štítek.Kdybych pokračoval popíšu formát A4...ale už jev cajku a jezdí.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 12:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovářmirek : takže v zásadě novostavba.

OFF TOPIC : Ono mj. také dle našeho úžasného živnostenského zákona je stavba drážních vozidel živností volnou, na jejíž získání Vám stačí, občanka, 18 let, beztrestnost, někdo, kdo vám dá souhlas abyste u něj měli sídlo a 1.000 kč poplatek a můžete čile vyrábět. takže kdo chce mít živnost "lokomotivka nebo vagonka", není to nic nemožného !

Jo pokud ale chcete opravovat, to už není tak jednoduchý, už je boj... těch papírů...... :o)
Smysl v tom nehlodejte ....
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 15:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel Reiser: ne, novostavba to nebyla, pojezd, rám, kotel,stroje, klacky,část chajdy zůstaly původní, jen se musely podrobit důkladné generálce a přerozchodování.Na výrobu loko si čáku neděláme a novostavby vagonků zvládáme časově stěží pro vlastní potřebu.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 18:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mily byvaly kolego "predsedo" Milosi Koprivo, prijedu domu, ctu nas mestsky casopis (viz priloha vlevo dole), vidim (nechvalne) zname (tve) jmeno a ptam se: Coze jste to udelali s 500 000 Kc dotaci? Vsechny jste je nacpali jen do nadrazi v areale? Prazce, vyhybky a kolejnice byly uz sehnane, cast nadrazi a trat okolo byla rekonstruovana jeste za nas pred dotaci, zbytek dreli Skalda a spol zdarma - na co tolik penez do nadrazi? Nebyla ta dotace ucelova na opravu trati z Nove Vsi na Hrebec misto na nadrazi? Kam ty penize opravdu sly? Nebo je vam uplne jedno, co tem novinarum vykladate? Starejte se o trat, kdyz vasi rodine vsichni z dani platime, a delejte to hospodarne!
 
Nyplzet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 19:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podbíječka z Handlové neni levná záležitost, ale i tak půl milionu někam kamsi asi vyšumělo.
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 22:07:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.pavelxyz:Pavlíku,Pavlíku-chlapi za ty prachy nejenom dodělali nádraží,ale vyměnili i přes 400 pražců na Novou Ves a podbili je.
Mimochodem,dotace činí pouze 40% celkových nákladů.
Pokud bys stejnou práci udělal levněji,ozvi se,rád si tě najmu.
M.K.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 22:49:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To M.K.: No to je rychlost, skoro bych si myslel, ze uz ses na psani nesmyslu sem vybodl. Nebudu se zabyvat tim, kde je skutecna a presna pravda, protoze bys to stejne jen zamlzil a hral do ztracena jako obvykle, jen vidim, ze jste se moc netrapili tim, co do tech novin vlastne napisete, vas tradicne velmi laxni, hrube nepeclivy pristup a taktez naprosto diletantsky pristup k mediim. Oni i vase inetove stranky, to je tez zebrota, to tam aspon nemuzete nafrkat par seznam stroju s fotkama, nejaky soudnejsi pokec o Mladejovu a jeho historii, par fotek trati? Nejsem v tom smyslu nijak extra sectely, ale i tak bych dal do kupy vic, nez tam mate. Uz jsi se naucil aspon psat jmena? Pedain, ne Pedajn, Smehil, ne Cmehil a neni "to jedno", jak jsi rikal v 09/2006, vypovida to o urovni predsedy - hacky a carky si domysli (sorry kluci, ze vase jmena uvadim za priklad). Jeste plati zakaz dovozu soukromych exponatu? Nebo platil jsem pro nekoho kdyz se vam to hodilo do kramu? Jeste ignorujete zvani na schuzi a na rozhodovani clenu, kteri maji taky pravo hlasovat, ale nejsou z vasi rodiny? A ty bez prav jen tak pro transparetnost stale nezvete? Nebo jen tak obcas, aby se nereklo, jak za nas? 3 dny predem, aby si nestacili vysetrit volno v praci a moc se jich nesjelo a nekecali vam do toho? Jeste mate stale tak zoufale malo informovane mistoporedsedy? Ne, diky, s vasi rodinnou firmou MPD/PMM (nebo jak se to tam ted jmenuje) jsem si svy uzil a pro vas uz ani zadarmo, ani za penize, na dalsi vase spinavosti nemam zaludek. A navic - cim byste mi platili? Ze by z penez, co od kluku tahate za shnile prazce, ktere pouzili na podlozeni lokomotiv na korbe, ktere jste spolu s nimi vyhodili z Mladejova? Staly vic, nez ty neshnile z koridoru, lichvari. Nebo z penez vybranych za jizdy za 3-lety deti? Zvedly vam ty decka rozpocet? Vzdyt smrdite korunou a jediny platidlo, kteryho vase rodinna firma ma nepocitane, jsou plany sliby a dezinformace.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 23:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A uz jste po 2 letech konecne dali do poradku ten odpad pod ubikaci, aby kluci nemuseli vynaset splasky v kyblech? Nemate obcas pocit nepatricnosti a hryzani svedomi z tech svinaren, co jste stihli? Sorry vsem za dvojprispevek a za preklepy, je uz pozde a spat je treba.
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 11:42:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby byla soutěž v jednotlivých diskuzních skupinách na K-reportu o největší žumpu, tak by určitě vyhrála diskuzní skupina "Mladějov na Moravě" před "BRNO přestavba železničního uzlu". Ale s velkým rozdílem, protože v té druhé se to již trochu uklidnilo.
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 13:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Bohumil:
Žumpa je to hrozná,ale přesto sem občas nakouknu,protože jsem měl Mladějovskou dráhu vždycky rád a tak mne zajímá i její dnešní osud.
Nechci už mluvit o "vylučování","nepřátelích" a číst tady anonymní nadávky,i když tu hořkost některých vcelku chápu.
Ale každého,i nezaujatého,překvapí,že ostatní majitelé/provozovatelé železniček se snaží i přes K-rep povědět něco o sobě,poreferovat,co je nového,přidat pár nových fotek,jen na Mladějovské diskusi se pan majitel příp.někdo z personálu ozve jen při utlumování útoků.
Informace o novinkách jsem /nejen já/ vždy horko těžko páčil.Nedávno se tady někdo zeptal na BéeSku,a bylo to považováno skoro za útok.
}
Využijte páni majitelé i tenhle kanál k informování,Vaše stránky jsou opravdu velmi slabé.
Takhle to vypadá,že snad o propagaci ani vlastní drážku moc nestojíte.Kamarád byl v M. letos s rodinou,stavil se tam cestou na dovolenou na Slovensko,a referoval mj. o otřesném bordelu v areálu.
Já držím palce každému,kdo to s touhle drahou myslí upřímně,pochopím ledacos,ale ani po deseti /?/ letech neuklidit areál,máte to zapotřebí,pane Kopřiva a spol? Vždyt´ se tam takhle žádný návštěvník již podruhé nevrátí,stejně jako můj kámoš,kterému se v M. líbilo,ale říkal:podruhé? Vždyt´ je to šrotiště,ani pořádné občerstvení,nebo pár pohledů,za co by se dalo utržit..
To Vám předkládám jako informaci "nešotouše",jak to vidí lidé,kteří vidí návštěvu areálu stejně jako třeba návštěvu hradu,zámku či ZOO -chtějí prožít příjemné odpoledne,bez obav o úraz svých dětí,a na korunu tak nekoukají.
A doufám,že tímto příspěvkem se u Vás,pane majiteli nezařadím mezi nepřátele.Pokud ano,je to s Ml.horší,než jsem si myslel.
A co ta BS 80 a další výhledy Mladějova? Můžete něco konkrétního říci ?
Nyplzet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 10:54:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, a co ta béeska?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá že mají v Mladějově celozávodní dovolenou, nebo usnuli na vavřínech anebo dělají informačné embargo.Pravda, ještě se naskytuje jedna možnost že mají moc práce a proto už nemají čas ani chuť psát sem.Poslední aktualizace na jejich stránkách je taky měsíc stará.
20070722
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.68.217
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 18:45:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem, že to v Mladějově zavřeli. Definitivně...
Marek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 00:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

20070722: Myslíte-li zájmenem "to" Mladějovskou průmyslovou dráhu, mohu Vás ujistit, že informace, kterou jste slyšel, není pravdivá.

Mohu se zeptat, kde nebo od koho jste k této zprávě přišel?
boží mlýny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.67.68.94
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:43:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezavřeli ani "to" /drážku/ ani "je" /majitele/. Mají víc štěstí než rozumu. Zatím ... Hlavně ať to drážka nějak přečká
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 18:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím tak opravdu drážka funguje a podle poslední aktualizace bude i bitva ve stylu první světové války - Blosdorf -v tradiční víkend.
Jouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen aby se ta bitva v tradiční víkend nestrhla v jinou bitvu.....Když tam budou ty flinty :-)
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 17:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufejme že ne, že nad vším možným i nemožným zvítězí láska k železničce

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace