K-report
 

Archiv do 29.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Archiv do 29.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 14:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


http://traffic.xf.cz
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 22:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash - nebylo to Bčko náhodou třebovské, jezdící an rychlících Hradec - Plzeň - Cheb? Přesně takovým jsem jel (bylo po laku, ale uklízečku nevidělo pár let), ale pamatuji jedno ještě horší, tam koženka byla skorem jako na okrajích sedaček v Bp...

Chápu, že ty vozy mají nezřídka 30 let, ale paleta lahví se savem a jedna směna party uklízeček by dráhy nepoložila...

No nevím, ale radši, než do laku bych v případě toho investoval do sava a uklízečky na 8 hodin...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 23:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joo pane kolego ,ČD šetří za tři..ušetří se stovka i kdyby to tisíc mělo stát..Takže to pak vypadá jako vypadá,to se to odčleňuje a reorganizuje jedna radost..a špína je zažraná..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 09:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otřesné zážitky z víkendového cestování tlakotěsnými vozy s nefunkční klimatizací a neklimatizovanými vozy se zamčenými okny si přečtěte v Osobních vozech (16.7. 9:10)
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 09:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzalik: Já tím jel z Hlaváku do Vršek a můžu říct, že horším vozem jsem už fakt dlouho nejel. Už z venku bylo vidět, že je to šrot z křoví a nejspíš tam v něm vegetili houmles. V tom nemohl normální člověk dle mého vůbec jet, takže se táhnul zcela zbytečně tam a co je horší, tak ve stejném stavu, i zpět. Hnus, hnus, hnus.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jasmín Tchoř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.218
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 09:11:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem měl tu čest opět použít produkt ČD honosně nazývaný "Rychlík 1431 Šumava".
Ono už samotné řazení skupiny obstarožních a notně omšelých vozů na "Jože Plečnik" za prakticky ty nejlepší vozy, které máme, působí v Praze hl.n. jako pěst na oko.
V Českých Budějovicích na odjezdu vlak nabral cca 10 minut zpoždění, a to laxní prací oranžových mužíků při přivěšování motorové lokomtivy a jakéhosi historického vozu. Na odjezdu ze stanice Černý Kříž byla souprava opožděna již o více než 40 minut. Vše bylo způsobeno vskutku mistrným zvládnutím svého řemesla několika zaměstnanců ČD.
Jasmín Tchoř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.218
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 09:22:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono už shlédnutí parametrů tohoto pseudorychlíku zavání sarkasmem. Vzdálenost České Budějovice - Volary činí 94 km, což daný vlak urazí (podotýkám, že podle JŘ, realita je většinou ještě horší) za více něž 2,5 hodiny. Průměrnou rychlost si jistě spočítáte sami.
Ironií osudu bylo, že průvodčí tvrdil jednomu staršímu člověku ohánějícímu se seniorpasem do omrzení: "Pane, tohleto je rychlík, buď si připlatíte nebo si vystoupíte!"
Ten starý dobrý muž jen koukal s otevřenou pusou a mumlal: "Tak tohleto je rychlík..."
A pak mi jen tiše pověděl: "Mladý muži, já jsem tady jezdil i za sudet, ale rychlost byla přibližně stejná, ne-li větší..."
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl byste upřesnit, co si představujete pod slovem většinou? Já obvykle více než polovinu, ale zřejmě na to máte jiný náhled.
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:29:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za posledních 27 dní měl R 1431 ve Volarech 14x (tj. většinou) zpoždění víc než 10 minut.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34663
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vztahu k uvedenému výroku by bylo spravedlivé uvést, kolikrát si to neodvezl už z Budějc (tedy kolikrát opravdu nestihnul plánovanou JD)...
Dle tabulky to vypadá, že minimálně tak sedmkrát, takže by to asi pod polovičku bylo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 12:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

babilon:
Když jsem se tam předtím díval, byla tam úplně jiná čísla. Není to podvod?
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34664
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 13:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karfík:
Však taky dneska si přivezl pěkných +51... Ale zrovna jde o případ, kdy si to veze spolu s Plečkou už minimálně od Tábora. (Ne že by to nebylo v důsledku jedno, osobák do Najtálu naštěstí těch 50 minut na Šumavu čekal.)
Jinak ta data jsou zpracovávána automaticky a pochybuji, že do nich (krom nutných oprav) pan Babilon jakkoliv zasahuje.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34665
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 13:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak co se týče debaty o kouření, tak bych se rád zastánců totálního zákazu kouření ve vlacích rád zeptal, zda jimi vůbec jezdí. Stalo se přesně to, co se dalo očekávat - ale kouří se nejen na záchodcích, ale i představcích a často i kupé.
Průvodčí nemají nejmenší šanci s tím cokoliv dělat, protože by jich musel být ve vlaku aspoň třikrát víc a v doprovodu policie.

Všem radikálním odpůrcům kouřením tímto velice děkuji, i zde se plně potvrzuje, že nejhorší je zfanatizovaný magor.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34667
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 13:25:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě k Šumavě (nejen vlaku):
Pomalost je tam daná především tratí (tratěmi) a nutností úvratě v Černém Kříži (nebo sunutí do Volar , příp. žravé mašiny navíc). Černý Kříž se vyřeší přetrasováním do Nového Údolí (což je ale možné až po nynějších opravách trati z Kříže nahoru), do Volar bude veden přípoj, čímž se jízda cca o 10 minut urychlí.
Další urychlení by přineslo odstranění pomalých jízd přes přejezdy a změna řízení provozu na trati (nyní je tam D3 a ani tam nemaj dosah vysílačky, takže se na této velmi frekventované trati musí lízt do dopravy v téměř každé dopravně, což neuvěřitelně zdržuje).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jasmín Tchoř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.218
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 14:08:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karfík:
Přesnou odpověď Vám uvedl pan Babilon a jeho tabulky. Já sám jsem tímto vlakem jel v poslední době fyzicky jen asi pětkrát a pokaždé sekyra na dojezdu byla.
Paradoxně si do Českých Budějovic od Prahy nikdy nepřivezl více než pět minut, vše nabral až při přepřahu, při jízdě Budějovice - Volary a naposledy při manévrech v Černém Kříži, kdy byly všechny koleje obsazeny a nějak nezbývalo místo na přesun lokomotivy. Sám se divím, že ten kousíček do Volar raději neodsunul...
Ovšem i tak mi připadá velmi komické nazývat tuto soupravu honosným názvem "rychlík" při cestovní rychlosti nedosahující ani 40 km/h (nepočítaje zpoždění).

Jasmín
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34669
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 14:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlík je to především kvůli tomu, že daný vlak neobjednává KÚ, ale MD. Jinak by to byl spíš spěšňák, nebo by v horším případě krom současných děr vynucených dopravními důvody stavěl i v těch ostatních.
Minimální rozdíl mezi JD osobáku a rychlíku je i z důvodu velmi nízké traťové rychlosti (do Kájova 50, pak 60), při níž se na rozjezdech ušetří velmi málo času, a nutnosti respektovat ostatní dopravu na trati (takže rychlík leckde stojí, aby mohl projet osobák).
Bohužel pochybuji, že na dané infrastruktuře by to jiný dopravce zvládl lépe (a to nejen na papíře).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jasmín Tchoř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.218
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 15:32:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pane Martine, mi osobně jsou zcela jasné Vámi vypsané důvody, proč daný vlak je rychlík (objednavatel), a že nejsou podmínky pro rychlou jízdu (stav trati ČB - Volary).
Jediné, co tvrdím já, je to, že vlak s průměrnou cestovní rychlostí srovnatelnou s cyklistou nemá právo být jaksi nazýván rychlíkem (ať již jej zřizuje a financuje MD, KÚ nebo třeba Satan), spíš pomalíkem.
A ještě aby průvodčí nabádal důchodce k zaplacení připlatku či vystoupení...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34678
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 18:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpisy jsou snad jasně dané a nějakou průměrnou rychlost nikde stanovenu nemají. To jako v příliš rychlém osobáku by naopak Senior Pas neplatil?
Ale abych Vás potěšil - Sport Karta v tomto rychlíku platí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 19:13:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když si budu myslet, že to, čím jedu, má do vlaku hodně daleko, znamená to, že nemusím mít jízdenku?
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 20:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

babilon=>Wau, to asi ode dneška jezdím po Čechách zadarmo
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 13:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno se tady ztrhla debata o kouření na pero nech, ve vlaku atd. Zážitek z cesty R 420 excelsior z úterý na středu na trase Bohumín - Praha hl.n. Cesta až do Přerova v pohodě se zpožděním 15min, které se dá tolerovat (prý za toto zpoždění můžou slováci, hlásili v Bohumíně). V Přerově nám navěsili 2 smradlavé kocoury a začalo se hlásit že vlak jede odklonem..(?nic víc neřekli). Když jsme se průvodčí zeptali kudy, že to vlastně pojedeme, zapátrala v paměti a asi po půl minutě z ní vypadlo, že přes Uničov a Šumperk, že se o tom všude mluví jak se staví koridor a že v TV je to pořád, tak se divila, že jsme o tom neslyšeli. Když jsme se zeptali jaké asi budeme mít zpoždění a kdy dojedeme do Prahy, vypadla z ní neuvěřitelná hláška : Do Prahy snad nějak dojedem že to prý záleží, jak bude odklonová trasa volná a jak budou připraveny lokomotivy.... Tak jsme se z pocitem toho, že do Prahy snad nějak dojedeme vydali na cestu. Do Zábřehu na Moravě jsme dorazili asi s hodinovým zpožděním, což jsme konstatovali, že je ještě dobrý, jenže v Zábřehu jsme si další hodinu postáli, protože nebyla k dispozici lokomotiva, tak jsme čekali na hodinu zpožděný R 421 z Chebu od kterého jsme přebrali lokomotivu ( nechápu, že do Zábřehu nedají nějakou zálohu po dobu té noční výluky, v České Třebové bylo lokomotiv víc než dost). To dlouhé čekání se už nelíbilo dost cestujícím, tak postupně vylézali z vlaku a když zjistili, že vlak nemá lokomotivu ani na jedné straně, bezproblému si zapálili, v jednu chvíli kouřilo na peróně snad 20 lidí, tomu všemu přihlíželi 3 průvodčí, kteří stáli v kolečku a byli terčem různých nadávek hlavně od opilích slovenských cestujících. Ovšem na peróně stáli spolu s kuřákama i 2 policisté (hlídkující) ve vlaku. Hlídkující je v závorce, protože prošli vlak v ostravě, kde nastoupili a poté už byli zavřeni v jedničce. No a vzhledem k situaci jaká nastala a ke zpoždění se ani průvodčí,ani policisté neodváželi pokutovat kuřáky, kterých tam bylo víc než dost. Do Prahy jsme nakonec dorazili se zpožděním 130 minut, na obhajobu průvodčích je nutno řící, že poté procházeli celý vlak a za vzniklou situaci se omlouvali.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to není v dnešních vedrech správné a nedivím se náladám cestujících,ale když mašina není..nezdá se to ,ale (provozních)mašin je dost málo a strojvedoucích ještě míň,takže sehnat hned na mimořádnost chlapa s patřičnou trakcí a poznáním trati není často vůbec snadné..což ovšem postup vedoucí k výše uvedeným zážitkům neomlouvá..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnešní hungaria z prahy na jih byla hrozná. sice ne otřesná, ale takovou jízdu jsem v ec dlouho nezažil. to, že byl vlak plný by nevadilo, já seděl, ale tolik špíny jsem v ec dlouho neviděl. přes okna nebylo vidět, na záchodě špína a netekla voda (předtím jsem se pokusil dostat na dva záchody z provozních důvodů zavřené). příště čekám na vindobonu

a na návazném rychlíku z břeclavi do olomouce 363
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já EC a IC nejezdím ono mačkat se ve voze Bpee nebo sedět ve voze B mi připadá stejné.Vozy Bpee jsou špinavé jak .
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2800
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: ... zato B-čka jsou čistota sama.

ad odklony přes Šumperk, Uničov:
Z úterý na středu jsem jel Šíravou a měla skoro 2 hodiny. Přitom z nedele na pondělí to zvládla o 50 minut rychleji. Docela by mě zajímalo, v čem byl problém. Na 290 určitě tou dobou neni tolik vlaků, že by to nešlo procpat.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale není za to příplatek.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 23:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: jak jsem psal, my jsme s excelsiorem zvládli odklonovou trasu po 290 se zpožděním 45min + 15min jsme měli už od slováků, jenže v Zábřehu jsme hodinu čekali na lokomotivu, kdyby v Zábřehu hned nějaká loko byla, tak by jsme odjeli se zpožděním nějakých 70min.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2802
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 23:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi:
My ze Zábřeha odjeli směr Šumperk relativně záhy (po cca 10-15 minutách), ale potom jsme se asi táhli jak smrad. V Olomouci na příjezdu jsme měli přes 100 minut. Zbytek jsme dostali manipulací s loko.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 23:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak ono pokud je v B uklizeno a čisto (ano, i to se občas stává...), a zároveň není vůz obutý, tak se i v tom B dá jet celkem kulturně. Řekl bych, že pomalu pohodlněji, než v některých EC/IC vozech...
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 10:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezká událost ze včerejška:
Nymburk, 22h. Os 9436 do Prahy je inzerován na koleji 18Z (západní), přičemž na koleji 18 uprostřed stojí opuštěný a zhasnutý ešus. Ve 22.05 (čas odjezdu) přijíždí na vedlejší kolej žabotlam z Kolína (který tu má od změny v pátek končit a cestující přesedat). Po ujištění průvodčí že vlak jede dál většina lidí nastupuje. Následně je postavena cesta pro zhaslý ešus a fíra zhasne i starý paňťák s lidmi. Ti se postupně trousí ven a nic se neděje. Po deseti minutách je shozena cesta pro ešus a na pragotronu naskakuje 25 minut zpoždění. Ve 22.20 přichází jiný fíra k ešusu a po několika minutách snažení s námahou otevírá dveře. Po dalších deseti minutách oživování vlak odjíždí směr Praha
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1366
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 12:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak ono pokud je v B uklizeno a čisto (ano, i to se občas stává...), a zároveň není vůz obutý, tak se i v tom B dá jet celkem kulturně. Řekl bych, že pomalu pohodlněji, než v některých EC/IC vozech...

No až na občasnej fishtailing na korytu při vyšších rychlostech...
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 20:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnešní hungaria z prahy na jih byla hrozná. sice ne otřesná, ale takovou jízdu jsem v ec dlouho nezažil. to, že byl vlak plný by nevadilo, já seděl, ale tolik špíny jsem v ec dlouho neviděl. přes okna nebylo vidět, na záchodě špína a netekla voda (předtím jsem se pokusil dostat na dva záchody z provozních důvodů zavřené). příště čekám na vindobonu

Hm, tak dnes se k tomu přidala nefungující klimatizace a lejno v umyvadle na jednom z funkčních hajzlíků. Zpoždění 70 minut z důvodu mimořádné události na trati toleruji. Á propos, nevíte copa se stalo? Do Pardubic vše od Prahy přijíždělo zpožděné 20-80 minut.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lejno v umyvadle na jednom z funkčních hajzlíků

To si chtělo všimnout, kdo tam byl a strčit mu do toho lejna nos, jak se to dělá u psů
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor

Na odbočce "Nadjezd" vzal Os 9307 /ešus/ po čele bagr /prý i s kamením/ .. víc jak hoďku se kolo nehlo .. a poté chvíli trvalo,než se to vyjezdilo ...


ICQ 237-113-861
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že dík, Láďo
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 13:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister=> To je fakt, na bezstyku to dělá bordel, ale většinou se to dá přežít. I když už jsem taky zažil případ, kdy to dělalo takový bordel, že jsem si říkal, že se snad půjdeme podívat mimo koleje (pěkně to skákalo nahoru dolu, doprava doleva a vydávalo to opravdu velmi zajímavé zvuky )
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za minulý týden jsme s ČD ujeli cca 2 300Km a musím říct že žádný extra otřesný zážitky nebyly.. Pouze mě překvapila obrovská neochota výpravčího v Plané u Mariánek když vůbec nechctěl informovat výpravčího v Chebu že s posledním Pražským rychlíkem pojede celkem početná skupina lidí která chce přestoupit na poslední osobák do Varů. Naštěstí příjemná průvodčí v rychlíku to zachránila... Další hnus byla cesta s EC 121 Košičan, narvaný Bpee k prasknuí a nefunkční klimatizace.. Jinak musím říct že za celý týden jsme se setkali spíše s ochotou a se spostou příjemných průvodčí se kterýma se dalo parádně pokecat...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 18:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zákazník: "Jednou Praha-Ruzyně Juniorpas."
Komerční pracovnice: "Do Ruzyně, dobře."
Výpravčí (z povzdálí): "O prázdninách jen zákaznická."
Komerční pracovnice: "Tak jen zákaznická, slyšíte."
Zákazník: "Cože, proč ne Juniorpas o prázdninách?"
Výpravčí (už blíže): "No v létě Juniorpas neplatí."
Zákazník: "To nemyslíte vážně, si to pletete se žákovskym jízdnym."
(Výpravčí odchází)
Komerční pracovnice: "Já vám jí dát nemůžu, slyšel jste výpravčího."
Zákazník: "Nevim proč by to neplatilo, tady mám plnou peněženku lístků na Juniorpas."
Komerční pracovnice: "No tak já vám jí dám, ten rozdíl kdyžtak doplatim kdyby s tím byl problém (3 Kč)."
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4956
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé bylo, když sem měl koupenou síťovku za 590 Kč (sleva Léto 26), ale na jízdence bylo uvedené "druh: Junior pas" (je to tak správně).

U průvodčích sem s tím problém za ten týden neměl ani jednou (a že těch průvodčích bylo...), ale včera sem v EC 129 narazil na revizora, který se mi snažil tvrdit, že musím mít JP. Naštěstí sem furt u sebe vozil vytisknutý papír přímo ze stránek Čd, kde je to jasně napsané, že stačí občanka (jako důkaz, že mi ještě nebylo 26). Prostudoval to, furt cosi mlel, že to mám blbě vydané, ale nakonec lístek vrátil a šel dál...

 
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je pan revizor natvrdlej,této problematice se věnuje v posledním Železničáři tarifér pan Šulc.(Ikdyž jeho články nemám v lásce protože si vždycky neodpustí v těchto periodikách rýpnout taktně do zaměstnanců jaký jsou debilové,že je to v předpise...)Je to tam docela srozumitelně vysvětleno.TO JP u Síťové jízdenky nemá být problém.Někde na stránkách ČD to bude.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4962
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 22:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TO JP u Síťové jízdenky nemá být problém.Někde na stránkách ČD to bude.

Však píšu, že je to tak správně
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 23:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: spíš by mě zajímalo, kolika lidem ujely vlaky, protože nějakého šikulu v pátek napadlo, že po odstranění stromu v Ošelíně si náš osobák (7310) postojí ještě asi 15 minut v Brodě, aby mohl být milostivě předjet rychlíkem (v Plané by to rozhodně vyšlo v pohodě a v klidu by ho mohl předjet v Chodovce, možná dokonce až v ML). A tam třeba poslední vlak mohl ujet i dřív, než u posledního rychlíku. Mimochodem - neřeší si tohle čekání na přípoje doprovod ve vlaku? Alespoň u nás to tak bylo...

Řekl bych, že už toho taky měli plné zuby...

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 23:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Garfield:Já myslel ten Železničář,ale to nevadí,hlavní je pravda.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 08:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303:
Jo měla by to zajistit vlaková četa, ale sichr je sichr. Ono v té Plané tam čekal na náš motorák opožděnej osobák do Mariánek, ale výpravčí to zamlčel...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 08:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: jeli jste taky 831 ?
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 11:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: jo jeli. Do Sušice a pak ze Sušice do Domažlic(?), ale byla tam výluka a posadili nás do busu a pak do Régiokrámu. Jsou to supr motoráky (ty 831, ne Régiokrámy)
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
strojvedoucí metra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.46.42
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 12:51:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v těch slevách se opravdu ztrácejí zaměstnanci čím dál víc, viz výpravčí: Juniorpas v létě neplatí a pokladní se ještě málem nechá od něj přesvědčit, že je to tak dobře!
Mně zase pokladní v Praze Klánovicích povídala, když jsem si tam byl koupit síťovou čtvrtletní na Junior od 1.5.,že prý ten Junior nepotřebuji, jen občanku, tak já fakt nevím.
Ad. 753006 No ten Šulc je pěknej magor, já ho vůbec nemusím, stačí mi ta jeho dvoustránka v ČD pro Vás, takový kidy co psal u KMB, něco o tom, že ČD dávají zákazníkům takovou volnost, takže s nimi musíme hrát čestnou hru. No hlavně, že jí ČD hrají se zákazníkama! Nejlepší jsou teď síťové jízdenky ČD Net a RegioNet, Jen by mě zajímalo,kdo si koupí ČD Net, když síťová dvoudenní klasik je tak o 50% levnější.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:09:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD Net stojí 390 Kč, dvoudenní síťovka 580 Kč. Tak nevím, kde vidíte ten 50% rozdíl ve prospěch síťovky.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4307
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen by mě zajímalo,kdo si koupí ČD Net,

Třeba já, protože jsem jel někam na otočku a dvoudenní síťovku bych nevyužil...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2 : díky za info
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: Pan "revizor" asi nedával pozor na školení.

btw: Jakto, že tu jízdenku máš tolikrát označenou? Pokud vím, síťovka se má "cvaknout" pouze jednou...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4988
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakto, že tu jízdenku máš tolikrát označenou? Pokud vím, síťovka se má "cvaknout" pouze jednou...

Jojo, správně by měla být oražená jenom v prvním vlaku, ale vysvětluj to průvodčím. Ale mě je to naprosto jedno, jesi na tom lístku mám 1 razítko nebo 10
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Jasný, já jen, že jich je tam tolik. Pokud mám síťovku do jednoho týdne, mám ji označenou většinou max. 2x nebo 3x.
Přes letošní léto jezdím na tříměsíční, která je z části přelepená folií a tu mám zatím označenou poctivě jen jednou :-)
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 16:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám síťovku omlácenou celkem třináckrát ze 64 spojů kterýma jsem jel...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem minule cestujícím otisk kleští jako 5. na síťovku taky dát nechtěl,ale bylo to jejich přání,tak proč jim neudělat radost.Jen doufám že to nebyl někdo z vás a pak ji tady nevystaví stylem že jsou průvodčí blbci.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: mam zkušenosti, kdy z 20 spojů kolega nedostal na síťovku razítko 3x... :-) a to o něj nežádal
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 23:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mně zatím cvakli týdenní vždycky v pondělí ráno a pak už nic...

Jinak otřesný zážitek? Ráno někdo zapomněl zajistit autobusy do Stříbra pro NAD R651, sjely se po asi 10 minutách po jednom, takže už tam +20. Do Kozolup zase zapomněli přistavit soupravu rychlíku, po asi 10 minutách to přivezl plecháč(!), odvěsili to, objel soupravu, přivěsili a po 10 km v Plzni ho vyměnili za eso. Bravo, 40 minut sekera.

U R756 taky nechápu přepřah na cestu do Kozolup.

To jsem to včera nějak zakřikl, když večer šlo vše hladce (u nás při výlukách jev, který není úplně pravidlem).

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 00:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

strojvedoucí metra:
Jen by mě zajímalo,kdo si koupí ČD Net

Třeba já, už jsem na něj i cestoval. Většinou jezdím na jednodenní cesty, tj. se mi vyplatí i s denním příplatkem na EC/IC.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4003
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 22:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou do Vocamcaď nad Labem
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 01:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes (tedy vlastně včera) na Ex 521 při bouřce u Sedlišťky zvadnul banán. Prý mu nateklo do strojovny a "vodpálil" TM. Takže jsme doplachtili do Zámrsku a fíra se snažil celou tu dobu dovolat do Zámrsku nebo Uherska, aby jim sdělil, o co jde a požádal, aby nás dali někam bokem k perónu. Nedovolal se a následkem toho jsme vytuhli přímo v první traťové bez perónu a tak se nemohul uskutečnit dispečerem zamýšlený přesun do Ic 581 Ostravana už v Zámrsku, ale až v MuNu. Pochopitelně zmatek na zmatek, lidi se vykolébali z vlaku do kolejí, do toho pak přijel 5029 a 877 a chvíli tam parkovalo i Pendolino. Současně chcípla kontrola přejezdů Zámrsk-Choceň, takže rozkazy, lidi tam pak přelézali do těch ostatních vlaků, nevědouc, jestli to jede a staví, kam oni chtějí, vlakvedoucí se mohl ukřičet... No nádhera. Nakonec pro nás poslali z Moravan 130cítku staženou z nákladu a ta nás dotáhla do Munu, kde se pak konal přesun do Ostravana. Nejvetší radost z toho měla obsluha v hospodě, bo během čtvrt hodin měla hospodu, co byla plná z 1/3, narvanou k prasknutí :-)

BTW: Možná tam byl i nějakej výpadek napětí TV, nevím.

Po té, co vlakvedoucí v hospodě sdělil, že se bude v MuNu přestupovat do Icčka BEZ příplatku, se ozval bouřlivý potlesk :-)))

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace