K-report
 

Archiv do 21.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Restaurační, lůžkové, lehátkové, společenské a salonní vozy » Archiv do 21.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
242_216__0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 12:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: dík za otimistické výhledy
Bigoss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 08:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, přeji hezký den. Netušíte náhodou někdo, jestli je rozdíl v tom, když se z Ústí n/L vydám na Slovesko (Ružomberok)v lůžku Excelsiora nebo Galilea?...jedná se mi hlavně o cenu, a taky o pohodlí (tuším že na Galileovi jezdí Wlabmee ZSSK asi častěji, což?) Díky za odpověď...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2732
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 11:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bigoss: V ceně rozdíl není.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám blízký dotaz: Jezdí na R 422 vůz 374 WLABmee ZSSK, jak je v řazení na Želpage? Dá se na to spolehnout? Dík.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2733
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv:
Vůz 374 bych viděl WLABmee tak padesát na padesát u 375 je klasický WLAB téměř jistý, alespoň co jsem zatím vždycky viděl.

Připadám si jak rosnička přes lůžka .
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, mám koupené kupé v 374, tak to snad dopadne. 288 Kč za místo ve WLABmee mi připadá jako celkem dobrý poměr cena/komfort .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 20:45:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ja bych radsi WLAB ČD než WLABmee ZSSK. Neúčinná klimatizace, blbý postele, málo místa. To naše WLABmee pokud jezdí, je výrazně lepší.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 20:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

michawel: S WLABmee ZSSK jsem už jel a vždy v pohodě, ale je to jistě do značné míry subjektivní věc, tak bych to tu nerad rozebíral
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2738
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 15:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
Ráno přijelo na Silesii z Vídně WLAB (nafta), večer už odjížděl WLABmee.
Na Šíravě do Zvolena řazen WLAB (nafta), taktéž i na večerní Silesce do Krakowa a na Jadranu ze Splitu.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 07:08:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dobou využívám WLABmz, musím přiznat, že takové pohodlí bych teda nečekal. Nikdy jsem se v lůžkových/lehátkových vozech nijak extra nevyspal, ale tohle fakt doporučuji. Nicméně v Berlíně bývají zřejmě noční šichty na staničních zálohách svěřovány řezníkům, protože jak tam najíždějí na soupravy, to se nedá popsat
R.Š.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.157.234
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 11:21:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si nemůžu na slovenské WLABmee stěžovat. Tak dobře jsem se v lůžku doposud nevyspal. Nicméně musím přiznat, že to bylo po dvou nocích strávených na sedačku po polských tratích, tak jsem spal jak zabitý. Navíc jsem jel v kupé sám.
S těmi staršími WLABy a Bc by to chtělo něco udělat. Interiér mi až tak moc nevadí, i když pravda, je dost zašlý a opotřebovaný. Hlavně u lehátka je ale šíleně málo místa na zavazadla pro šest lidí. Při případné rekonstrukci by to chtělo upravit topení tak, aby byl prostor pod sedačkama. Jel jsem rakouským lehátkem z Budapešti do Bělehradu a sedm lidí z toho dva byli naši potomci se tam celkem slušně vměstnalo. Nedovedu si ale představit, jak bychom se v takovém počtu s báglama nacpali do kupé v Bc ČD či ZSSK. Spoustu zavazadel jsme totiž naskládali pod lehátko a k tomu jěště jeden kufr zůstal stát uprostřed na podlaze. Hlavně by to ale chtělo kotoučové brzdy, protože ten randál při každém brzdění to spaní znepříjemňuje šíleně. Podvozky Görlitz takto upravit lze, je ale otázka zda toto bude patřit mezi priority ČD. Nákup Bcmz by sice byl pěkný, ale cesta formou reko bude asi schůdnější.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 12:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:

Za tohleto posunovači ani strojvedoucí nemůžou. Posunovací lokomotivy DB používají automatické spřáhlo, takže aby se souprava spojila, najíždějí fírové na soupravu v cca 5 kilometrové rychlosti. Dále, spřáhlo je asi o 10 cm předsunuto před nárazníky, tudíž po svěšení vzniká vůle mezi nárazníky. A protože konkrétně zrovna v Berlíně brzdí fírové posunující celek jen lokomotivou, výsledek stojí za to :-)
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 12:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubze: díky za vysvětlení.
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 12:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusahn) Nedávno jsem jel s R 202/200 a myslím, že přerovští kolegové se v Berlíně učili a maturovali s vyznamenáním ...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2744
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 12:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera:
Na Šíravě 3xWLAB821. Nafťáky jezdí na Balkán. Do Splitu nejelo, pokud jsem dobře koukal, ani jedno auto. Na Excelovi (421) na spaní do Košic řazeno Bc+WLAB+WLABmee (vše ZSSK).
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Wlabmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 15:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, z vlastní zkušenosti mohu říct, jak je to nepříjemné, když se mnou v Berlíně Lichtenbergu posunují, a to samé když se podívám do Nürnbergu :-)
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 20:27:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žilina, Přerov klasika. Žilina čtyři ráno, rána jak z děla, málem jsme sletěli z postelí dolů a pak cuk cuk přes celý nádraží. Přerov, rok zpátky, hm taky síla. Tam zas pri desnym paraku ve WLABu pootevřené okno a s vídeňskym lůžkem bangle lítala po celém nádraží na lokomotivní brzdě, no to byla chuťovka. V Německu jsem se zatím ještě neprobudil.
ragy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 21:50:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrochu, nevis co jezdi do Zvolena tenhle tyden? Zda jezdi WLAB (nafta) nebo temelin? Zitra jedu do Zvolena Siravou a rad bych se uz konecne zvezl temelinem. Dik za info.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2746
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 12:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ragy: Ve středu jel na tom oběhu nafťák, tak pokud vydrží, měl by jet i dneska.

Ve středu večer jel prý ze Zvolena WLABee.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2752
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 18:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze včerejška na dnešek jel ze Zvolena na Zr 1846, resp. R 224 WLABmee (007).
V Kolíně se mu ale jaksi zes..ly dveře , takže došlo k jistému extempore, které nebudu raději popisovat.
Nevím, jestli to stihnou opravit, aby zůstalo v oběhu nebo jestli ho třeba nezařadí zase na Panonku místo WLABmz...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 22:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No abych přispěl taky něco málo k mé oblíbené diskusi (tedy jen když se diskutuje o jídle)
V neděli jsem jel domů z Chomutova a přemýšlel jsem, že si zajdu k Urblíkovi...
No taky se, tak stalo. Sice se moje menu nějak zvtrlo (chtěl jsem si dát to kuřecí maso), ale z důvodu, že měl Šohaj kolem 30tky tak jsem se rozhodli přesednout na Hradčany, kde je JLV. Tak jsem Urblíka využil jen jakýsi "překrm," tak jsem si dal pouze polévku. (bohužel instatní). No polívka ze sáčku ani to ne, ale v kombinaci krásného počasí a trati Ústí nad Labem do Lovosic chutnala skvělě. Spíše jsem se tam šel podívat na obsluhu a vzhled hospody. Překvapivě jsem byl spokojen. No na Hradčanech u JLV jsem vyšel těsně za Třebovou a vyšel v Olomouci. Když jsem se, ale díval do jídelníčku, tak jsem byl zklamaný... 2 menu na EC. To není zrovna kvalita odpovídající kategorii. No aspoň, že to bylo dobré, obzvláště gulášek, ten byl jeden z nejchutnějších co jsem jedl... (a to jsem byl už plný, že jsem si myslel jak to donesla, že sním max. 2 knedlíky...). Hospoda byla, tak z 1/3 plná. Kdyby JLV aspoň u těch jídel dala trochu rozumnější ceny, podle mě by byl i plný, protože ne všichni jezdí jen "na jednu zastávku." U urblíka byla obsazenost tak 15%.
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Vlego
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 20:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera sem zkoušel Urblíka na Ex 521. Z Pardubic asi 12 lidí včetně tří starších dam, které si u vína chválily ceny. Lepší než v Praze a vůbec se jim nechtělo vystupovat. Jinak jedli jen dva lidi, k obsluze nemůžu mít žádnou připomínku.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 23:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

které si u vína chválily ceny.
Jde očividně vidět, že zřejmě byli z Prahy a pryč jezdily jen výjimečně. Ono, že by měl Urblík a JLV ceny k chválení se podle mě říci nedá... (aspoň tedy za ty služby co předvádí).
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 01:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznáte někdo prosím alespoň přibližně ceny půllitru lahvového piva v průměrném jídelním voze na vnitrostátním vlaku?
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 08:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manile,je to jednoduché.U nás jezdí kromě cizích jídelních vozů společnost Jídelní a lůžkové vozya Urblík /odkaz tu již byl také publikován/.
Dá se říci desítka do 40.-Kč.Nikdo na tebe nespěchá a je to příjemné zpestření cesty.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 09:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestou z Berlína jsem v EC179 zašel do jídeláku DB Fernverkehr. Gulášovka byla evidentně z konzervy, humus. Nicméně famózní kvasnicové pivo König Ludwig můj dojem napravilo a po druhém, když jsem se zvedal k odchodu jsem s lahví třetího v ruce dostal ještě originální sklenici zdarma!! Servírka prohlásila, že se kvasnicové pivo pije z lahve špatně (v čemž má teda naprostou pravdu), tak abych to měl z čeho pít
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 10:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paradox je, že u většiny restaurací a společností je nealko dražší jak pivo
Pak ať si má někdo vybírat...
Cena piva u JLV na vnitru je:
Manažer a Košičan: Pivo CZK EUR
Budvar 0,50 l 39 1,40
Gambrinus 0,50 l 29 1,00
Velkopopovický kozel - černé 0,50 l 29 1,00
Birell - nealkoholické 0,33 l 26 0,90

EC "Fatra", EC "Hradčany", IC "Ostravan", IC "Jan Perner:
Pivo CZK EUR
Budvar 0,50 l 39 1,40
Gambrinus 0,50 l 29 1,00
Velkopopovický kozel - černé 0,50 l 29 1,00

U Urblíka je to stejné... (tady je jeho web Urblík Má ho hodně kvalitní
0,5 Pivo 10 25,-

0,5 Pivo 12 30,-

0,5 Birell - nealko 25,-

0,5 Pilsner Urquell 39,-
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 11:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuju. Nedávno mi totiž nabízeli na EC178 třetinku budvara za 85kč...
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 13:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, jenomže na tom EC178 jede zase DB Fernverkehr... Takže to kvasnicové za 4,20Euro...

Ale je zvláštní, že ten Budvar nemají v lístku:
http://www.bahn.de/p/view/mdb/pv/dbreisetou/monatsaktion/200707/MDB37930-juli_2007_bordrestaurant.pdf
Pedro74
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 13:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi nějaký znalec prozradit kde stojí salónní prezidentské a vládní vozy a zda je lze nějak po dohodě (s kým) nafotit? Pár fotek jsem již viděl na webu, jehož název si už nepamatuju. Pamatuje si někdo jejich nějaké poslední nasazení, mimo demonstrativních výjezdních vlakových zasedání tušim zemanovy vlády? Vozy CK ČD ještě existují, víte jak a kdy byly naposledy použity?
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 15:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediné co vím, tak salonní prezidentský vůz (ovšem TGM) jezdí každoročně na nějakém vlaku do Lán včetně našeho pana prezidenta. Podle mě sídlí někde pod Prahou, ale nevím. Takže taky. Pokud někdo něco ví, ať se ozve
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 16:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: To bylo ale české WRmz, předpokládám JLV.
Ptal jsem se tam vrchního, jestli nemá k dispozici nějaký ceník, říkal že ne, tak jsem se ho ptal, za kolik je ta třetinka Budvaru vystavená ve vitrínce, říkal, že 85kč, tak jsem se divil, že tolik, protože si vzpomínám, že jsem si minulý rok na nějakém EC mezi prahou a brnem (v pendolinu) kupoval 0,5l tuším Gčko za 30kč. Vrchní mi opdověděl, že toto je mezinárovní vlak a že tu jsou "mezinárodní" ceny.

Podle ceníku, co zde vypisoval páňula jsou ceny na vnitrostátních vlacích přijatelné.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 17:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli to ovšem bylo na Vindoboně, tak by ta cena odpovídala, protože od Prahy na horu (Německo) už jsou hold "mezinárodní" (německé) ceny... Ono pro Němce je taková cena asi stejná jak pro nás... Ovšem JLV od Prahy dolů (Břeclav, Wien) dává tzv. Happy hour, kde dává normální ceny... Aby tam aspoň někdo zašel pokud by ovšem nejela z Německa skupina Němců na kávičku do Vídně. Ten ceník na Vindoboně:
Happy Hour
Pivo EUR CZK CZK
Budvar točený 0,30 l 2,90 80 39
Budvar lahvový 0,33 l 3,00 83 49
Velkopopovický kozel - černý 0,50 l 3,20 89 39
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 20:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jídelníčky JLV jsou umístěny na oficiálních webových stránkách firmy. Jsou tam vypsány všechny cenové kategorie a spoje, kde restaurační vozy obsluhované touto společností jezdí.
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 22:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo.Já dal o něco výše i odkaz.Ale,jak píše M.Z.,někteří jsou pohodlní/neschopní i kliknout.
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 22:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a ke "špajzákům": Mně se osobně z hospod provozovaných českými společnostmi nejvíc líbí BRm,který jezdí snad už jenom na mnichováku 454/5.
Je to tam,díky poloviční restauraci a chodbě za stěnou jeden z nejpříjemnějších jídelních vozů.Bufetový si zrovna nezaslouží.Prý má do gvd skončit...škoda.Ami tržby Prag-Mníšek pod Alpou a zpět nemusel být špatný.Víte něco víc?
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pridám tiež jeden postreh: Pred cca týždňom som cestoval z Budapešti do Bratislavy na EC J. Hašek a keďže som sa nestihol v BP naobedovať, spoľahol som sa na jedálenský vozeň. Keď som si chcel objednať hlavné jedlo, čašník mi povedal, že vraj hlavné jedlá nerobia, majú len nápoje. Na moju otázku prečo podráždene odpovedal, že niečo im nedodali a že on za to nemôže... tak som si teda dal aspoň nealko, aby som nejako oklamal organizmus. Ďalšie prekvapenie som zažil, keď som išiel zaplatiť slov. korunami, na čo mi oznámil, že slovenské koruny neberú, ale že teda on mi ich vezme, ale bez účtenky. Povedal som mu na to svoj názor, ale nešiel som sa hádať a zaplatil som-mal som ale len 200 Sk, tak že mi výdavok o chvíľu prinesie-aj priniesol, ale svojvoľne si zaokrúhlil sumu o pár korún nahor, bez toho, že by mi niečo povedal alebo sa opýtal. No skrátka bordel, arogancia a medzinárodná hanba. Viete mi niekto povedať, kde možno v takýchto prípadoch podať sťažnosť a či sa to vôbec oplatí (teda či sa sťažnosťami aj niekto seriózne zaoberá?). Vďaka.
Sou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Euronight: Napis stiznost na tento email jan.kratena@jlv.cz

(Příspěvek byl editován uživatelem Sou.)
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 17:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Euronight:
V jídelníčku JLV a ostatně všude je obsluhující povinen vydat lístek. Pokud, tak neučiní nemusel by jste mu ani zaplatit
Pokud se Vám cokoliv nelíbilo, můžete napsat max. tak na e-mail JLV, ale pochybuji, že vám odpoví kladně. Ale za zkoušku se nic nedá...
Toto slyším u JLV poprvé. Stát se mi něco takového, tak pánovi řeknu své. V pohodě bych odsaď odešel a kdyby to pán neunesl a zavolal by policii, tak jediný koho by mohli obvinit by byl pán vrchní...
Teď přemýšlím co je lepší jestli nevytopené WR urblíka nebo šizení a neetické chování v WRmJLV
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Euronight
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 19:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sou, Páňula: ďakujem za info. O dva týždne by som mal ísť znovu do Budapešti a vracať do BA sa budem zrejme zasa Haškom, tak som zvedavý. Ak sa niečo podobné zopakuje, tak pôjde na JLV pekne "šťavnatý" e-mail a napíšem aj na ČD, veď sa to týka celkovej kvality služieb vo vlaku. V každom prípade sa ale pre istotu v BUD pred cestou naobedujem alebo vezmem do vlaku nejaký sendvič.
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 00:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tím Haškem jezdívám často z Blava-Praha,a vždy pohoda.Nechte si předložitjídel.lístek,zkoukněte jméno na visačce,a nabízí se možnost placení i kartami či stravenkami-jsouu na webu JLV.Oni jezdí "vyžraní",nebot´ oběh je Pha-BP-Miskolc a zpět.Ale ten hemenex nebo sýrový talíř snad je,ne ?
Stará garda"je ovela príjemnější,než mladí frajírci. No poreferujte,jak jste dopadl.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2784
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 13:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem slyšel, tak stará garda se pomalu ale jistě rozpadá. V poslední době se vedení JLV nejspíš zalíbilo mít v práci neustále nové lidi. Zvlášť na jídelácích se střídají jak fusekle a i na lůžkách už to začíná být docela viditelné. Bohužel někteří z těch nových už nemají k té práci zdaleka takový vztah.
Lákadlo je ta práce docela pěkný, ale když pak člověk pozná poměry ve firmě, tak už to ani zdaleka tak růžové neni, zvlášť pro ty starší je to asi poslední dobou dost blbé.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Skeeve
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen taková perlička: Dával jsem si snídani v jídeláku, z cestujících jsem tam byl sám. U vedlejšího stolu seděl kuchař a dvě průvodčí a debatovali. Budiž, nic proti, ale poslouchat u jídla debaty o tom, jestli by pod dětským mikroskopem byly vidět spermie nebo ne, to je docela zážitek :-)) Naštěstí je mi to jedno a řeči mi rozhodně chuť k jídlu nezkazí.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to když jsem jel já, tak debatovali o půjčkách. To naštestí tolik chutě nezkazí. Bylo to u Urblíka... ve stejném obsazení...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 12:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návrh řazení hospod fy Urblík pro GVD 2008
application/pdfZDE
urblik.pdf (20.6 k)

Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 12:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pes:To nevypadá špatně,fandím jim.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2792
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 18:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Jestli dobře koukám, tak žádný Cheb. Škoda, myslím, že cestující si ani nestačili zvyknout.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2793
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 18:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní raní dojezd lůžkáčů:
Z Krakowa WLAB821, z Budapešti WLABmee (005), z Vídně WLABmee (004), z Bystrice i ze Zvolena WLAB.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 18:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na Hradčanech asi už nikdo nejezdí ve WRm, tak tam dali místo toho BRm (sobota)


 
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 12:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jsem viděl na EC 127 Fatra dokonce BRcm.
Bdbmrsee
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 16:31:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, v sprnu chci cestovat vlakem na Slovensko a rád bych se zeptal, jaká je pravděpodobnost, že na vlaku 422/433 Cassovia bude řazený lůžkový vůz WLABmee62 ZSSK, a ne staré WLAB, případně jaké máte kdo s tímto vozem zkušenosti. Děkuji.
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 18:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula, Livingproof:
Vozy Br(c)m se na tyto výkony dávájí z důvodu nedostatku velkých hospod, ne z nedostatku cestujících...

(Příspěvek byl editován uživatelem martineczek.)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2798
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BDbmrsee: Cassovku teď bohužel nějak nepotkávám, takže neporadím.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Shadow
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.168.225.97
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 09:10:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Cassovii WLABmee ZSSK jazdia celkom pravidelne. Sancu by som videl urcite na viac ako 90%. Mame ich 10 a z toho 4 su turnusovane na Cassoviu, 2 na Dresden, 2 na Cheb, 2 su zaloha. Ak pre zavady tie 2 zalozne nestacia, tak v prvom rade sa siahne na Cheb a az potom na Prahu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1778
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 11:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to BRm 055.006 je PJ Hradec Králové?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Sou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 12:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karoslt: Ne, patří pod Prahu
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shadow: Jestliže tedy od začátku července nejelo na Excelsioru do Chebu WLABmee ZSSK ani jednou, znamená to, že minimálně 40% těchto vozů je v současnosti v ? :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem livingproof.)
Pedro74
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 21:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší korespondenční přestřelce jsem z CK ČD dostal následující kalkulace pronájmů speciálních vagonů pro uvažovaný výlet po Evropě (mimo západní Evropy a Ruska + cituji "Do Bulharska, Chorvatska, Řecka, Polska, Maďarska jezdí české vozy, na západ nám vozy nepustí") pronájem vagonu 11.800 Kč/den (asi s DPH), 1 km á 1-2 €. Obsaditelnost: lůžkový vůz - 30 osob, salon - 18 osob, lehátkový vůz 36 až 48 osob. Dále jsem při komunikaci se sekcí "vlaky na objednávku" na webu ČD zjistil od pracovníka úseku komunikace, že ČD připravují tištěný-CD-webový katalog historických lokomotiv + motorových vozů a speciálních vozů (salon-represent-lůžko-lehátko-restarace) k pronájmu pro lepší získávání klientů speciálních služeb. Konečně si tedy budeme my, tedy zákazníci moci nejprve vybírat a pak objednávat. Nezávazně zjistit možnosti a ceny těchto služeb není v tuto chvíli vůbec jednoduché...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 21:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sou: tedy v Praze jsou vozy 055.000 a i 006?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Sou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 08:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karloslt: mělo by to tak být viz:http://zeleznice.e-metro.cz/rady/rada_wr_nov.htm

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace