K-report
 

Archiv do 19.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 814+914 » Staré archivy » Archiv do 19.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
franta007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.38.199
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 11:48:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jóó Hypernovy na Dobříš o víkendu jely teda víc nejely. ŠKOda že nemaj klimatizaci v 21. století když je globální oteplování a 30 stupňů je 6 měsíců tak okna nestačej.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2839
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 13:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Škoda, podobně jako Vopic jsem doufal, že někdo napíše, kde se asi stala chyba. Já žádnou konstrukci nikdy nestudoval, takže můžu jen neodborně hádat. Že by křehký lom následkem únavy z torzních kmitů? Někteří zde diskutující mají ten dar, že dokáží odborné věci laikům vysvětlit, či aspoň přiblížit, několika větami. Bohužel jich není mnoho.

Nejvíc mě na tom celém zaráží, že PARS mění kardany v záruce často jako špinavé ponožky, ale zatím, zdá se, neodstranili příčinu. Vždyť jim to musí lézt hrozně do peněz (o dobrém jménu firmy nemluvě)!!! :-(
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1465
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 13:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://sales.nordex-online.com/Fotos/N43-shaft-Kardan.jpg
Tady je takovy jeden pekny obrazek, zrejme funkcniho, kardanu. Schvalne, kdo tam najde rozdil proti verzi "PARS" ?
A o kmitech to je, ale ne torznich. Ostatne nektere jine kmity, muzou byt podstatne horsi a na te fotce je to pekne videt. kde co a proc, ta se v tomhle smeru povedla.
Ale jinak se vyprovokovat nenecham ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2840
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Já nikoho provokovat nechcu. Děkuji za naznačení. Absence toho "zasunovacího mechanismu" (neznám odborný termit), který umožňuje axiální posun mě napadla už při prvním pohledu na fotku s lomem. Ale jaksi automaticky jsem předpokládal, že všechny ty pomocné pohony jsou uchyceny vůči motoru dostatečně pružně na nějakých silentblocích, takže to tam být nemusí. Ovšem pokud je hmotnost toho bloku příliš velká a ještě to není tak úplně vyvážené...

Chyba se může stát snadno, ale furt mi není jasné proč ji PARSmani tak zatrvrzele opakují na dalších a dalších kusech. Snad aby měli větší statistický vzorek pro vyhodnocení?
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1466
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vite, to co jste napsal, je prave hluboky omyl, ke kteremu to dost svadi a to je prave zrejme ten duvod, proc na tomto svem "omylu" vyrobce stale a zarputile trva ...
Chovani kardanu rozhodne neni poplatne jeho schematicke znacce, to je velmi idelani a nerealny stav. Realna kinematika koncovek, neni jednoducha a jaksi tento jejich problem, prave resi tento clen.
Ostatne, mel jsem moznost potkat i "idelani" kardan, ale ten byl o kulovych cepech drazkovanych, ale s mizernymi silami na prenos + omezeni na zastavbu koncovek + vyoseni + poloha.
V kazdem pripade dekuji za spolupraci ... ;-)
Ostatne, predpokladam uchyceni kardanu primo na motor a ten sebou taky nepekne mele, ostatne diky sve cinnosti + nevyvazene hmoty rotujici + rozdilne tuhosti v ulozeni, taky to dela divy.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2841
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Také děkuji za spolupráci. Ale je pravda, že kardan není stejnoběžný, to se píše i v populárních knihách a zjistí to každý, kdo si chvíli hraje s kardanem z GOLA sady pod velkým úhlem. Ostatně auta s předním pohonem mají homokinetické klouby.

Ještě mě napadlo, že konstruktéři v PARSu možná od začátku tušili, že si zadělávají na problém, ale posuvný kardan se jim tam buď nevešel kvůli délce, nebo se rozpočtářům zdál zbytečně drahý, no a všichni spolu tajně doufali, že záruční dobu nějak přežije.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3534
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v Šumperku předány ČD 814 025 a 026
814 025 by měla být pro Hradec Králové
814 026 ???Ale v 15:hod už v Kolíně
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska opět zkapala 814.024+914.024

Tentokrát v Bolehošti
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych vyjádřit názor na jednotky 814.2: Myslím si, že na některých tratích je škoda dvou motorů na jeden přívěšák, na jiných tratích je to vítané. Dal by se jeden z motorů nahradit řidičákem???
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám,že to některé nepustilo ;) Tady už není hlavní vliv výkon motoru ,ale samotná adheze hnané nápravy.Jinak nahradit 814.2 řidičákem jde,ale souprava by to byla za trest.V podzimní plískanici na listí by si to asi moc neštrejchlo.A motorů není škoda,škoda je dobrého člověka :-)
Dinosaurek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:55:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Manemb:
A v 15:50 byla 026 viděna v Praze-Kolovratech.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, panove z jineho soudku. Prej po GR CD koluje nacrtek nejake "nove" dvouvozove jednotky PARS, vic nevim. Nevi nekdo o tom neco/cokoliv vice ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Tak jo, ale 810 zvládne 2-3 010... např. na "Zlínce" (trať 331) a tam je v jednom úseku skoln slušný a ještě k tomu z rozjezdu. 014 a 914 nemožou být o nic těžší než 010.
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nedávno jsem jel se třídou ze Vsetína do Horní Lidče, souprava 810 + 2x 010. Dynamika jízdy byla opravdu úchvatná - spolužáci (nešotouši, naopak gumokolisti) si samozřejmě začali utahovat z ČD, reprezentativní to opravdu nebylo, když se 810 mezi zastávkami nerozjela na víc jak 40 (odhad)

(Příspěvek byl editován uživatelem peca.)
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak s tímto už nic neuděláme...
Já když jsem jel ze Vsetína do Karlovic 810 (se třídou), no taky žádná sláva. Ani jsem nevěděl, že jdou otevřít dveře, když jsou bloklé...
Já to nezkoušel
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6716
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 00:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

814/914.026 jela do Tábora.
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,včera k nám do HK dorazila 814 025 a 026 jela do Českých Budějovic.25 zatím stojí.
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:A co profil trati?Určitě tam nejezdí postrky pro srandu králíkům.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě jednou zopakuji dotázek ;) Nevíte,kam budou jezdit 025 a 026??Které tratě pro ně byly vybrány jako vhodné??
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda myslel sem spíš 26,27,které mají jít do Tábora :-).Ale 25 mě taky zajímá :-):-)
Křemík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.197.174
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:28:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První výkon nové táborské 814.026 - Os 8406.
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: 25 bude jezdit ve 4.denním oběhu na tratích 041+026
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: ohledně 26 a 27 - kam bude jezdit víme, na čem bude jezdit víme - oběh do 60 minut zveřejníme
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
veger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.114.36
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:17:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RN 26 dnes jela 8406,8445,8446 a teď čeká v Milevsku na pp 8413,pak snad 8414.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je super :-) Oběhy na trať 224.Tak snad bude i náležitá obsazenost těchto spojů.S novým dálkovým zabzař i "nová" vozidla.Doufám i noví cestující.Už se těším na svezení a doufám že v čase zhoršených adhezí nebudou větší problémy :-)
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 18:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: kdyby pak byla fotka, bylo by to super
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Laseid
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 21:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regína 814.025/914.025 v H.Králové
 
 
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 21:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se na 5509 rozbila regína 814.007

V Sadové jsem jí ještě zachytil a v pohodě ale do HK už nedojela. Z Hradce byla s +15 minutami, nahrazena zřejmě 814.025+914.025
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1351
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad kardan
Po osobní diskuzi s Vopicem jsme došli nezávisle na této diskuzi k závěru, že tomu kardanu chybí osová dilatace. Nechápu ale příspěvky od Pjp, kde z Vopice dělá trumpetu. Nejsme sice strojaři, ale tak jednoduchou věc, jako že kardan potřebuje měnit svou délku jsme pochopipili u stavebnice Merkur v deseti letech, na to nepotřebujeme studovat konstrukci strojů.

Každopádně bych položil otázku - není to spíš chyba Tedomu jako výrobce motorů? Předpokládám, že se motor dodává jako hotový celek včetně pomocných pohonů.....
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vazeny pane, kdyz jste tak chytrej, tak jste to tu mohl napsat rovnou a sam.
A s nikoho trumperu nedelam, to rozhodne na rozdil od jinych nemam zapotrebi, ci spis to nemam za potrebi moje sebevedomi ci jesitnost.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatne by me ten Vas "Po osobní diskuzi s Vopicem jsme došli nezávisle na této diskuzi k závěru ... ", muze te me laskave jak ta osobni diskuze s tim to zaverem asi tak probihala ? Nebo to radsi prejdeme mlcenim ? Co vy na to ?
Cim dal tim zacinam chapat, proc nejvic zde jsou k potkani ruzne osobni hadanice a obcas vice, jak nejake pouzitelne informace.
A priste se na to vykvaknu zrejme taky a akorat se budu primo kralovsky bavit pri cteni zdejsich "odbornych" nazoru ... :-/
Pavel

(Příspěvek byl editován uživatelem pjp.)
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Vopic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: Noo priste napiste:"Nezodpovidam zadne dotazy!"
A ja se vas ptat nebudu a nemusime tady spamovat.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 00:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K táborským oběhům: je tm uvedeno "1. den" a "1a.den". Vypadá to, že pro 026 a 027 platí jeden turnus, ale jednodenní, že 1.den je pro 1 jednotku a 1a pro druhou.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 00:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já myslím,že to není nutně pro 026 a 027.Může to být klidně 012,013.To už záleží na PJ,jak s tím budou šoupat.Koneckonců 814 jako 814.Na čísle nesejde ;)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34334
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 02:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani jsem nevěděl, že jdou otevřít dveře, když jsou bloklé...

Když se zabere, tak jo. Akorát hrozí, že pak v zastávce přiběhne fíra tomu snaživci poštelovat úsměv, protože mu to hlásí poruchu (otevřené dveře) a když ztratí do kopce rychlost, dost blbě se mu pak rozjíždí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 07:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes pojede na vlaku 13304 do Budíšova 814 020.A začalo pršet.Hnací náprava je první.Jsem zvědav jak uspěje na 28 promile.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 08:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp - diskuze Honzasl Vopic

Vo: koukals na Káčko? Někdo tam dal fotku toho kardanu z Regia....
Ho: Nekoukal, ukaž.
Vo: Ptal jsem se, proč to asi praská, ale Pjp mi akorát napsal tuhle divnou odpověď, že se za to u nich na fakultě vyhazuje...
Ho: Hmm, zajímavý obrázek. Ale tu odpověď nechápu, asi machruje. Počkáme, jestli neodpoví někdo další, třeba se ozve Raspi, nebo nějaký jiný konstruktér
Vo: Hele a není ten kardan nějakej divnej? Neměl by mít délkovou dilataci
Ho: No asi jo, ale snad to maj nějak vymyšlený. Přeci nejsou tak blbí, že by na to zapoměli.
Vo: Já myslím, že to je v tom, přeci se musí trochu hýbat.
Ho: Pravda, nevěřím, že to dokážou vyrobit tak přešně, aby nemusel být teleskopický.....

A tak dále. My nejsmě žádní chlapci z VŠE, oba studujeme silnoproud na VUT, a v technice se ehm, trochu orientujeme. Stačilo prostě říct, tomu karadanu chybí to a to a ne machrovat, že vy to víte a my bychom to nikdy nemohli pochopit.

Končím žabomyší osobní spor a tímto se s vámi Pjp udobřuji, nemá cenu si dělat zlo krev. Omlouvám se vám za osobní řeči a omlouvám se diskutujícím fóra za tapetování. Prosím Martina, aby zbytečnou diskuzi případně přešoupl k Dromologovi a Kristiánovi, jistě se už na nás těší...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 09:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobre, uznavam, ze nektere me reakce jsou obcas neadekvatni s jakychsi duvodu, ktere neni dobre moc ventilovat, ostatne x lidi je urcite zna s vlastni praxe.
A montazni nepresnosti lze resit i jinak, nez jen "diletaci" kardanu, stejne tak jak vstupne vystupni kmity, ale to uz sem moc nepatri.
A to vyhazovani bylo za spatne "okrajove" podminky u pevnostnich a dynamickych vypoctu, coz je toto zarny priklad.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 10:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední vlak co RŠ 814/914.024 ve čtvrtek odvezl před poruchou, byla 5109. Fotka na výjezdu z Pohoří. Na 5112 jsem se už nedočkal.
 
Z plánovaného oběhu 4x 814 jdou na jednoho mrákoty.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Helmuth
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Unipuls: z plánovaného oběhu......
Papír snese všechno a pání odborníci co nevědí jak se kola točí se tak snaží a ono
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13.6.2007 proběhly zkoušky na trati 036 Tanvald - Kořenov třívozové regionovy. Než dojela přes těžké stoupání skoro 58 promile do Kořenova, teplota na motoru ukazovala 110°C, na převodovce 120°C. Vyjela však bez problémů, brzdění taktéž bez problémů, proto nic nebrání třívozové variantě provozu na celé trati 036.
 
 
Vopic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 22:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a teplota 110 stupnu je vpohode? A to byla prazdna az pojedou lidi tak to bude jeste horsi.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 22:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chuděra ex. 810 131, sápat sa kdesi po zubačce do kopca na opačném konci republiky... když už jsem u toho, ex 810 131 je 814 201 nebo 202???
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 22:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: 814.202
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Inkonginto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 23:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Normální teplota to rozhodně není a to nebylo pořádné horko. Ale nevím o žádném vozidle ČD novější výroby či rekonstrukce, které by řádně chladilo....

Přidávám ještě dvě fotky, je to výjezd z Kořenovského tunelu - horní portál. Obě předchozí fotky jsou v největším stoupání mezi Dolním Polubným a Kořenovem zastávkou.
 
 
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 23:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta se u nás jen tak nevidí...
 
 
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 00:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera (sobota) na Os 5515 viděna 814/914.025
 
842 a 843 to sou panečku stroje :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.843.wz.cz
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 08:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám ještě foto ze žst. Chrudim zmíněné dvojičky 814 018 + 814 019.
 
 

Jinak dvojice 814 jsou zcela běžným jevem na trati 331, kde spojení dvojky a trojky funguje bez problémů.
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 13:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra mají přijet do Suchdola specialisté ze Šumperka a dovést kardan nové generace na 020.Jsme zvědavi,co to bude.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 17:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, jak dopadlo sobotní poskakování na budišovce? Taky jsem dnes uvažoval, proč je otočená motorem na Budišov
 
Mmch., nevíte někdo, jak to dopadlo s 810639 a otevřenýma dveřma? Do Suchdola dojela s otevřenými nebo ne?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 17:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vidím křižování ve Vítkově.Dojela celkem dobře,protože i přes raních pár kapek byly kolejnice suché.O 639 zítra zjistím co a jak.Ale mám dojem,že dojela normálně.Já měl 070.
P
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 22:28:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přiznám se, že dost dobř nechápu diskusi na téma délková dilatace kardanu. Kardan na 814 přece délkovou dilataci má! Provedení je stejné jako u řady 810, tj. kardan nedilatuje přímo mezi klouby, nýbrž suvné vedení je na pokračování hřídele, který je zasunut v otvoru pomocného ložiska, tj. na straně pomocných pohonů.
Poznámky o nestejnoběžných klubech jsou také poněkud mimo, nestejnoběžost kloubů uspořádaných za sebou se vzájemně eliminuje za podmínky, že vstupní i výstupní hřídel jsou rovnoběžné. A tato podmínka na 814
On ten problém s kardanem pomocných pohonů bude asi poněkud složitější, než se ze stránek diskuzního fóra zdá.
Jilous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 15:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jsem zvědav na nové pohony, doufám, že někdo pořídíte foto. Jinak 001 se chladí bez problémů a to i tam kde 810 padají jak zralé hrušky. Chce to občas vyfoukat chladiče z vnitřní strany, bývají ucpané.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Táboře už tedy celkem budou 4ks! Co to bude mít za oběhy ty budoucí dvě nové? Hádám že druhé vozební "východní" rameno na Cerekev?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://t466.firenet.cz/index.php
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 20:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inkonginto :

Nechápu jednu věc, jestliže máš teplotu na motoru 110, tak asi všechno v pořádku nebude.Při 100 stupních se ti logicky nemůže uchladit motor, když 100 stupňů je bod varu ( to je fyzika ).Spíše ty hoši měli obrovské štěstí, že nezadrbali motor.
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 20:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: 100 stupňů je bod varu při atmosférickém tlaku, tohle bude mít bod varu výše...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 21:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George couser :

Nerad bych oponoval, ale přesto se mi to nezdá, v čem je to tedy jiné? Jsou to motory jako každé jiné, nebo, že bychom měli něco extra?
nezamr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.224
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 21:30:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: Teploat varu s tlakem roste. Tech 110 ma pri jizde do kopce vetsina aut.

V Temeline ma voda 300˚C a nevari se (tlak je 16MPa).
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezamr :

Nějak mi to vcelku nebere hlava.Ale rád bych viděl vozidla v kopci se 110 stupňi.To daleko nedojedeš ( praxe ). Pokud je v pořádku chladící systém, tak to musíš bez problému uchladit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34402
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 01:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už nevím, kdo psal, že na jihu mají být třívozovky, ale zatím se s tím nepočítá.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace