K-report
 

Archiv do 20.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Školy se zaměřením na dopravu » Archiv do 20.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 09:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Kubrt: Právě, že ty ne a za to ti děkuji. Ale v předchozích příspěvcích jsem něco takového cítil.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 09:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Blaha : vidíš, přesně tuto otázku si kladu taky. Všechny Gender Studies, Humanitní Enviromentalistiky...jedině neziskovky a státní správa, nic jiného mě nenapadá.

Kubrt : s těmi jazyky máš plnou pravdu. Se svým humanitním vzděláním pracuji ve strojírenské firmě, protože se domluvím. A během času jsem se do technických věcí tak nějak dostal. Nejlepší škola je totiž sedět s nějakým starým praktikem a koukat mu přes rameno.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
A kolik je u nás těch muzeí, že je po historicích taková poptávka? (Ale to jen tak na okraj.)
Učitelé jazyků by podle mého měli studovat pedagogiku ne historii ...

V ostatním máte ale v podstaě pravdu. Jazyky jsou potřeba všude a také jste vyslovil tu důležitou větu "Nejen technikou a ekonomikou "živ je člověk"". Myslím, že někteří kolegové na fóru si to ne zcela dostatečně uvědomují/uvědomovali.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro práci v dopravních firmách/na odborech dopravy KÚ/na MDČR. Ono je to taky leckdy vidět, že zejména na ministerstvech pracují lidi úplně z jiného oboru.

Tak to je opravdu terno...

Nikdy jsem nepochopil, kde se uplatní člověk studující na VŠ dějepis

Asi se budete divit, ale snáz, než "dopravní odborník" z ROPIDu...

Všechny Gender Studies, Humanitní Enviromentalistiky...jedině neziskovky a státní správa, nic jiného mě nenapadá.

No právě... Největší tragédie ovšem je, že takovéto luxusní studium těchto pseudooborů se platí z veřejných peněz...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 22:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je opravdu terno...

...heleďte se, já také nehaním Vaší práci. Každá práce je potřeba a ne každý potřebuje ke své spokojenosti milióny. Kolik vůbec platíte na dálničních známkách,jízdenkách,...? Až budte více platit (tedy nejen vy), tak budeme mít my více peněz.

Asi se budete divit, ale snáz, než "dopravní odborník" z ROPIDu...

No comment. Je vidět, že Váš pohled na svět je poněkud bizardní.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 08:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vidět, že Váš pohled na svět je poněkud bizardní.

Když už, tak bizarní.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 09:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pro zdejší odborníky dotaz-letos chci jít studovat dálkově do Pardubic obor kolejová vozidla.Jsem sice rozhodnut ale při čtení vašich příspěvků začinám váhat zda to nebude ztráta času a peněz.Opravdu je to k ničemu?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6111
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 09:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, můj spolubydlící třeba studuje religionistiku, je v posledním ročníku. Párkrát jsme se bavili o možnostech uplatnění v jeho oboru a víceméně mi potvrzuje to, co jsem si myslel - absolvent tohohle studia je se svými znalostmi pro praktické využití zcela nepoužitelný a nakonec může být rád, když najde aspoň "nějakou" práci, která s jeho oborem souvisí okrajově / vůbec.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 10:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pivrnec: Určitě to není k ničemu, když to doděláš, máš titul a alespoň trochu z oboru. Ale pokud se zajímáš o kolejová vozidla, tak se nejspíš nic zajímavého a využitelného nedozvíš, pokud se tedy nechceš v budoucnu věnovat výzkumu. Ale jak říkám, titul z VŠ se hodí vždy a s přibývající dobou bude stále cenější. Mimo jiné, taky jsem absolvoval dálkově.
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 11:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak díky za odpověď taky to tak vidím a jak se říká člověk za zkoušku nic nedá.Je mne jasné že to nebude žádná sranda matematiku se učím již teď a nahaní mi hrůzu.Ještěže se na této škole a v tomto oboru dá zvolit jako cizí jazyk ruština,protože jsem maturoval již v roce 1990.Ono když člověk musí chodit do práce a ještě kromě mat.a fyz.začínat od základu s cizím jazykem tak to asi nejde.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 11:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že je po historicích taková poptávka?

Nevím, kolik je u nás muzeí a jaká je poptávka po historicích, ale tuhle starost bych přenechal těm čerstvým historikům. Já taky nejsem nadšen z úpadku zájmu o technické obory na úkor humanitních, ale domnívám se, že tohle se upraví jen tak, že těm dnes eventuleně nedostatkovým inženýrům bude nabídnuto takové hodnocení, že se atraktivita studia zvýší a dojde k přesunu zájmu zpět. Zatím se tak masově neděje, takže asi ještě není techniků takový nedostatek, aby jejich příjem lákal více studentů.

Nejsem pro zrušení přijímaček, uchazeč by měl dokázat, že má předpoklady na VŠ studovat.

Učitelé jazyků by podle mého měli studovat pedagogiku ne historii

O učitelých jazyků jsem nic neříkal, mluvil jsem o obecném využití jazyků při práci.


Ještě k těm jazykům (to není osobně na Pivrnce, ale spíš obecně). Ona se dá dnes vystudovat VŠ bez alespoň základní znalosti angličtiny? Už před dvanácti lety hřímal Zahradník (někdejší předseda AV), že student VŠ bez angličtiny je zoufalec. Já jsem studoval v letech 1997-2002 na VŠCHT, už na začátku jsme měli nějaké učebnice a metriály anglicky, na konci samozřejmě více. Teď tam mají hodně Erasmus studentů a málo Čechů a některé kurzy se učí jen anglicky pro obě skupiny najednou. Myslím, že to je dobrý trend, stejně jako absolvování části studia v zahraničí.
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 12:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pivrnec:
Ještěže se na této škole a v tomto oboru dá zvolit jako cizí jazyk ruština ... Ono když člověk musí chodit do práce a ještě kromě mat.a fyz.začínat od základu s cizím jazykem tak to asi nejde.

Přesně na tohle se nachal na DFJP v roce 1997 nachytat táta, když začal dálkově studovat Technologii a řízení dopravy. Taky mu slibovali výuku ruštiny (jediný cizí jazyk, jakým jakštakš vládne), ale jaké pak bylo jeho zděšení, když mu ji po přijetí změnili na němčinu! Té se bál víc než statistiky a podobných předmětů, a tak všechny úkoly na hodiny němčiny dělal pro tatínka-vysokoškoláka žák základní (poté již střední) školy... Díky velké vstřícnosti vyučující+zkoušející kantorky ale zkoušku z němčiny nakonec má. I když neumí německy ani pozdravit...
Teď už se ale ruština v Pardubicích snad už opravdu vyučuje.
ICQ: 250-751-966
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 12:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo,jo taky bych mohl vyprávět..třeba proč se moje písemná němčina tak moc liší od mluvené...
Jak jste to jeli ????
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 18:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdy jsem nepochopil, kde se uplatní člověk studující na VŠ dějepis

Asi se budete divit, ale snáz, než "dopravní odborník" z ROPIDu..

No nevím, jáká je pozice na pracovním trhu pro "dopravní odborníky", ale přítelkyně má vystudovanou "VŠ na dějepis" a ona ani její spolužáci s uplatněním problémy neměli. Buď se uchytili v najakém památkovém ústavě, šli učit, zůstaly na fakultě nebo šli úplně někam jinam. On se totiž nestuduje jen dějepis, ale i něco k tomu. A pokud si k tomu dají nějaký jazyk, tak jsou asi víc "vyzívaní", než "dopravní odborníci".

Učitelé jazyků by podle mého měli studovat pedagogiku ne historii
Když tu pedagogiku s jazykem vystudují, tak stejně půjdou do soukromého sektoru a učit půjde minimum z nich.

(Příspěvek byl editován uživatelem vikijous.)
Prográmky pro BAHN
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1997
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 02:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pivrnec - obor DP-KV (neboli kolejová vozidla) je poměrně dost náročnej na matiku a fyziku, chce se to intenzivně tomu věnovat. Mmch. kolega Poljaq (neboli Ga-ga-ga-ga...) je stavař (obor DI-DC).

A o uplatnění se v oboru - vemte si, že největší pardubický (a možná i republikový) trolejbusový odborník je vzděláním chemik...
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Mafouz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 14:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kubrt: "Nejsem pro zrušení přijímaček, uchazeč by měl dokázat, že má předpoklady na VŠ studovat."

S tím bych nesouhlasil. Já jsem se na UPCE dostal tak tak,protože jsem se na přijímačky vykašlal a vubec jsem ny vysokou nechtel. A ted ve vyssích rocnících jsme vetsinou ti, kterí se tam tak tak dostali a ti co se dostali v pohodě jsou pryč...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6156
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 14:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No... Já jsem se na přijímačky taky vykašlal a jsem tu nejen čtvrtým rokem, ale dokonce - a to je důležité - ve čtvrtém ročníku. Nezlobte se na mě, ale ty přijímačky byly fakt primitivní. Když mám v testu z matiky příklad a čtyři možné výsledky, stačí mi dosadit je do zadání a hledat, který je správný a nemusím nic počítat. Z matiky jsem měl plný počet bodů, z fyziky 83 ze sta, byl jsem asi sedmý nebo osmý nejlepší.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2244
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 15:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:
Souhlas. Příjmačky byly primitivní. Ani jsem se nemusel moc snažit ...
for Mafouz: (A zatím pryč nejsem.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29905
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 16:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám podobný názor, to nebyly přijímačky, ale ověření, zda se někdo umí podepsat a zda umí číst. Nakonec navíc údajně stačilo snad i pouhých 10 bodů z 200.
Přípravu jsem provedl klasickou (nakládaný hermelín a tři Plzně - přesně už si to nepamatuju) a ještě chvátal z fyziky na vlak. I tak to stačilo na 96 (byl tam jakýsi termín, jehož význam je mi dodnes utajen)+100... (Ale možná ta obtížnost není pokaždé tak nízká. :-))
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 19:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci to se bavíte o přijmačkách na upce?
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 19:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pivrnec: Nepochybně ano. Za sebe můžu říct: ani jsem se na to nepodíval a spolehnul se na to, že jsou povolené matfyz tabulky a že si ještě něco pamatuju z gymplu. Výsledek: 100 bodů z matiky, 100 bodů z fyziky, 1.místo v pořadí uchazečů
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29914
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 19:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tabulky byly povolené? Já je ale pro jistotu každopádně neměl. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pivernec: Studuji také DP-KV, uplatnění určitě najdeš. Cizího jazyku se neboj, není to tak hrozné. No a pokud Ti zaměstnavatel dá možnost dálkově se vzdělávat, určitě to zkus a sám uvidíš...nic za to nedáš (krom 500,-Kč za přihlášku).
Pokud bys chtěl můžu Ti pak poskytnout některé materiály, případně říct co a jak...(na mailu)
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:24:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Datel: V jakém ročníku?

Ad Martin_j: Ta tvoje historka s přijímačkami by se dala najít ve zdejším archívu snad třikrát
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve třetím.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6157
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 00:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já je měl, protože byly povolené a upřímně řečeno, bez nich bych měl asi s fyzikou trošku problém. Ale protože stačilo 24 bodů z dvouset možných, .....

TB: No jo.... Ale on to tu pořád někdo řeší, jak je to tu s přijímačkama... Nechtěla by ctěná redakce K-Reportu udělat něco jako Frequently Asked Questions?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29932
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 00:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl, kdyby ji někdo naplnil. Cosi je už v nápovědě, ale tam tohle samozřejmě nepatří. :-)

Ale už jsem cosi takového nabízel, stále to ještě visí na serveru - stačí to jen naplnit:
https://www.k-report.net/FAQ-AB1.htm
https://www.k-report.net/FAQ-AB2.htm

Textu si nevšímejte, snažil jsem se ho udělat odolný vůči pikačuzéru. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29933
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 00:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Důkaz místo slipů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 01:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co tohle?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1478
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mafouz, Martinové a přijímačky: ano, tak to dnes chodí na nepříliš atraktivních oborech, kdy škola chce zaplnit kapacitu, taky jsem tohle absolvoval, na ČVUT i VŠCHT. Sice se mi to nelíbí (prokazatelně to vede ke snižování náročnosti školy a následně k devalvaci diplomu - stejný jev je vidět i na SŠ a maturitách), ale ty školy chápu. Já jsem svým příspěvkem mířil na snahy přijmout každého bez selekce i na atraktivní obory, to není možné, školy nemají kapacitu na 100 studentů archeologie v ročníku, i když by se jistě našli zájemci. Teď nemluvím o uplatnění těch archeologů, to je jejich věc.
Shrnul bych to: selekce je nutná jak na méně atraktivních oborech (udržení úrovně), tak na hodně atraktivních (kapacita škol).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2245
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a měl bych dodat, že jsem šel ze SPŠD Masná (žádný hnusný gympl) .

Kubrt:
Ono se to vyselektuje v prvním, případně druhém ročníku.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.35
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:23:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pika-pika Pi-ka-chu, pi. Pikapi Chuu - chu:ka:pi

--------------------------------------------------------------------------------
...Pi Kaa Pika Piika, žpi pika špi Pi piŠpi piika (žpika pikachu pikapi) .

piika:
chu Chu ka kaa-pi-ka-chu-pi pi chuuuu, Pika-pika Pikachu pika-chu.


Co to je za blbosti?
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:04:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za blbosti?

Nic zvláštního, standardní projev pikačizéru :-)
R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:07:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, Karrrrel Grgrgrrrrrrrainerrrrrr!!!

Kdo ho zná,ví,co tím myslím :-)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2213
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 11:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo by neznal Karrrrla Grgrgrrrrrrrainerrrrrra
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 12:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo, Karrrrrrel. Už je alespoń docentem?
Jak jste to jeli ????
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30033
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť na tom odkazu je vše podstatné napsáno. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pika-pika-pi-cu
Jak jste to jeli ????
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.100
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 00:01:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kaa. pikapi pi-ka-chu = Ing. Karel Greiner
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 07:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,jo, vzpomínám: Jmenuji se Karrrell Grrrainerrr a budu vás učit inforrrrmatiku. Hlavní důvod zavedení Win95 byl, aby Kája nemusel říkat adrrresářř, ale složka
Jak jste to jeli ????
Batyr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:23:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má tu někdo zkušenosti s vyšetřením EEG na strojvedoucího a nějaká doporučení jak to zvládnout a splnit normu?? Mockrát děkuji
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 18:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdrav z Plzně:
 
Příspěvěk editován uživatelem Martin 740_848
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 14:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Batyr: Jdi na eeg vyspaný, v klidu, bez stresu a nepřipouštěj si nějakou extra důležitost toho vyšetření.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 18:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím. Já na něj jdu 15.4 a už teď jsem vyklepanej - fakt není tak důležitý. Já jen že to rozhoduje jestli se na mašinu dostanu nebo ne
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Batyr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 19:59:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad JAKUZA : Tak 15.4. na EEG fakt nejdeš a to uý máš tak jistou maturitu?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 17:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Já sem myslel žes ještě před nedávnem trvdil že jenom blbec dělá maturitu v Květnu a normální lidi až v Září
přispivatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.77.31
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:42:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza na mašině = postrach pro cetující.
Batyr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 19:09:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza už neví čím by nás nakrmil.Třeba z EZV to nedá,otázka na Brejlovce tam není By mě zajímalo jak dopadne toho 15.4. na tom EEG teda spíš jestli se nějakýmu doktorovi bude chtít to naměřit
Pulz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.19.121.91
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 19:34:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Batyr: No hlavně pokud bude mít v ordinaci třeba obrázek brejlovce a Jakuza si ho všimne, tak měřáky s takovou kapacitou aby ho změřili tam fakt nemaj
Ich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 21:10:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuzo, nejdřív si ukliď ten bordel v lavici!!!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6416
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by měl Bobo následovníka?

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co, ty zase ke škole zajíždíš občas autobusem...
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
PaBa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.76.247
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 03:25:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty poď sem, kdo to tam takhle odstavil??? Hospoda je z druhé strany, ne???
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 14:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Batyr já jsem na EEG vyletěl jen kvůli blbý doktorce v Italský.Jestli k ní půjdeš počítej na 90% s neúspěchem.Nás tam šlo 10 a 9 jich vyhodila.Bohužel.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 14:02:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin:
Jo v Italský, tam sem taky byl, hned na recepci asi nejprotivnější člověk v baráku, hned nás sprcala že jdeme o 15min. pozdě (že vlaky měli ten den +30 a víc nezájem) Taková mladá doktorka (se zvláštním jménem) si ze mě furt dělala
No prostě zážitek na dlouho
TrainWeb - železniční fotogalerie
http://trainweb.cz
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 23:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na EEG-nejlepší po 14 hodinách spánku.Byl jsem pochválen,když jsem 8 hodin spánku ulhal,že po šesti hodinách mi mozek funguje na 100%.Jó,kdyby holka věděla...A to už jsem nějakou dobu jezdil.Blbě jsem se podíval na doktorku při periodické a už jsem šel:odběry,EKG,EEG,...Div né znova psychotesty.
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 23:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Italská = dům hrůzy! Dneska se nemohla italská domluvit z personálním na hlaváku, zda-li po dvou letech platí třiletá prohlédka... Bohužel, obětí jsem byl já
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 23:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jen vyznat se v té budově jsou psychotesty.
Jinak k EEG-opravdu jen záleží na náladě doktorky!!Bylo tam dost mých kamarádů,kteří u ní pohořeli.Buď jim dala odklad na rok nebo dva,ale některým řekla ,ať si vyberou jiné zaměstnání.Tak na rady předchozích to někteří zkusili jinde(na Moravě)a výsledky byly uplně jiné.Nyní buď už jsou strojvedoucí nebo teprv budou.A nic s hlavou nemají,jde opravdu jen o náladovost té furie.
Přitom jde o jednu blbou doktorku v Praze,ale jak to může ovlivnit život,to by člověk hleděl!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 13:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:Já vím.Šel tam náš společný kamarád Honza Konopík a ten to udělal.Já jsem vyletěl.Ani se se mnou ta kráva nebavila.To samé doktorka na prevenci.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Radan_stift
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 23:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde jsou vlastně všechny školy se zaměřením na dopravu kde se dá dodatečně udělat maturita?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace