K-report
 

Archiv do 15.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Mostu a Chomutova » Archiv do 15.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 12:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych Šulce přestěhoval do nějaké zapadlí vesnice a sebral bych mu auto.A chtěl bych po něm aby byl na úřadě v šest hodin ráno.To by potom nerušil všechnu možnou hromadnou dopravu ignorant jeden.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 13:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by potom nerušil všechnu možnou hromadnou dopravu ignorant jeden.
On ruší všechnu hromadnou dopravu? Nevšiml jsem si...
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 20:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty asi nebydlíš v malé vesnici v severních Čechách?
sulc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 20:41:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím déle je "mistr" Šulc u kormidla tím méně vlaků v ktraji pojede.Můžete vést diskuse jaké chcete ale jeho rušícímu elementu se nevyhnete.Jezdí si superbem a nezajímá ho běžného člověka den.Jen do svého auta a dálnic je zahleděn.Čím více vlaků zruší,tím více penízků zbude na silnice.Přispívá k oteplování planety...
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 22:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mýho názoru by měli spíš nacpat peníze do 135ky, a néé xkrát do roka záplatovat ty samý silnice, to by si měli taky uvědomit, že do takovýho motoru si sedne 55 lidí a ještě můžou stát, kdežto autobus? slabejch 45 a na stání tam místa taky moc není.... Takže by pan Šulc měl zapojit logické myšlení a zauvažovat, co by bylo strátovější: 1 motorák, nebo 2-3 busy, které na tu Moldavu ani nemusí vyjet? (v zimním období)
810.529-8
Ať žijou 810
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2313
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 23:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady ani tak nejde o to, zda tam autobus vyjede a jak, kolik toho odveze apod.
Ta trať jede ze "špinavého" (mě se to spojení moc dnes už nelíbí, ale hory jsou prostě hory) do hor. O víkendy s tím jezdí hodně lidí, při lepším marketingu bude jezdit ještě víc! Je to to jediné, co nám tady zbylo. Nemáme jiné možnosti a alternativy.
Pokud by to byla obyčejná lokálka někam do Hrobu nebo Dubí, ať si jí klidně zruší. Lidí pojede pět a půl a autobus to zvládne. Jenže tohle není obyčejná lokálka, tohle je součást bohatství regionu, které lidem stále něco dává.

Šulce v mnoha věcech nechápu. Je to bývalý primátor Mostu a situaci zná. Nerozumím jeho averzi vůči této trati.

Orlí spár: Plakát sice pěkný, ale raději bych ho dal pryč. Je to minimálně propagace nacismu (to je trestné), a to nemluvím o dotčení osoby Šulce.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 08:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty asi nebydlíš v malé vesnici v severních Čechách?
Ne, ale bydlel jsem v malé vesnici ve středních Čechách. Ale ještě jste nevysvětlilˇtvrzení "Šulc ruší veškerou hromadnou dopravu"...
Čím déle je "mistr" Šulc u kormidla tím méně vlaků v ktraji pojede.Můžete vést diskuse jaké chcete ale jeho rušícímu elementu se nevyhnet
Aha. A jste si jistý, že s někým jiným u kormidla" by to bylo jiné? Což takhle si připustit, že je to rušení důsledkem situace?
Jezdí si superbem a nezajímá ho běžného člověka den.Jen do svého auta a dálnic je zahleděn.Čím více vlaků zruší,tím více penízků zbude na silnice*.Přispívá k oteplování planety...
Ano. Není to běžný člověk, ale zaprodanec gumokolní a betonové lobby. Na závěr ideologicky zahustíme...

*ale musím Vás pochválit, myslíte ekonomicky a víte, že zdroje jsou omezené. K tomuto elementárnímu poznání mnozí šotouši zatím nedospěli...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 08:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiiira:Jo o víkendu je to na vlak,zvlášť když je dobrý počasí.

Jinak jedna 810 odpovídá zhruba jedné C954,Sor12m,Crossway atd.,nebo je podle Vás příjemné svezení v 810 s nějakými 85 kaštany?
Takže "1motorák nebo 2-3busy" je oesžeťácká demagogie,navíc Šulcovi hoši se nerozhodují podle spotřeby nafty na 100km,ale podle toho,zakolik je ten či onen dopravce schopen a ochoten jezdit.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 11:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, Šulce nechte být. Ten za to nemůže, sice má politickou zodpovědnost jako šéf, ale tím to končí. Na Kraji vládnou jiní.
Ale kecy, jak jsou busíky levnější, pružnější, příjemnější jak vlak si prosím nechte na DF ČD, tam to místní experti rádi sežerou. "Šulcovi hoši" se rozhodují úplně podle jiných kritérií, ale to tady řešit nebudu. Jen naznačím, že v tom není jakýkoli odborný pohled, ale POLITIKA. Jasné?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 11:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TM: Ale kecy, jak jsou busíky levnější, pružnější...
A nejsou?
Šulcovi hoši" se rozhodují úplně podle jiných kritérií, ale to tady řešit nebudu. Jen naznačím, že v tom není jakýkoli odborný pohled, ale POLITIKA. Jasné?
Tak nám zkuste nastánit Váš odborný pohled... a prosím bez obecných frází, bodla by nějaká čísla.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 11:13:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tm:Tak ohledně Moldavy.Plánované zlikvidování jediného rozumného dědictví,které může oživit region je asi na spadnutíJak se podařilo zlikvidovat vytížené spoje jedoucí každý den kolem deváté dopoledne z Mostu,tak je situace horší.Kdo asi pojede na hory ráno v 5.30 když neví jaké bude počasí,když by také musel vstávat kolem půl páté?To turisté zajisté rádi.Jen se zde promítlo nesmyslné financování dopravy krajem.Jak mají obce platit dopravu,když jim "hoří" rozpočty díky plynofikacím,čističkám a nezaměstnaností.Také spoje které lidé využívali při cestě za prací jsou v současné době posunuty tak,aby nebylo možno je za tímto účelem použít...S nezaměstnaností v kraji takřka nikdo nic neudělal.Také Šulcovi hoši se na tom podepsali.Ti vládli kraji v době minulé.Kdy měla již fungovat zóna triangle?Investoři jsou jinde.Práce je fuč a situace se začíná vyostřovat právě likvidací "zbytku".Moldava potřebuje dotované vlaky přes týden a ne jen to co jezdí.Spoje jsou časově nevhodné a co je v návrhu od prosince ten rychlík?(Z Prahy do Mostu)To už mělo jezdit dávno,dokonce jako přímý vůz či vozy až do Moldavy!Dále uvedený rychlík z Mostu je časově plánován tak,aby opět cestující vyhnal a bylo tak zdůvodněno jeho nesmyslné vedení.Odjezd z Mostu do Prahy by měl býti posunut klidně na 19.00 aby se vyplatilo cestujícím lyžování na Bouřňáku.Jen cesta z hor dolů trvá hodinkua to ještě sbalit lyže a celou výbavu.Není to jenom o tom namalovat a hrát si s čísly.Pokud bude vládnout ekonomika,pak se dá klidně říci:Polovina lidí je zbytečná a bohatým užírá z taléřa!Má úcta!
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 21:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí: ano, s těmihle názory se dá diskutovat. To, co píšete je v podstatě realistický pohled na věc, s něčím mohu souhlasit více s něčím méně, ale je z čeho vyjít. Naproti tomu jednostranné bláboly o nutnosti redukce železnic vychází jen z teoretických pouček ve škole, popřípadě z intelektuálských plků kdesi u skleničky.
Za prvé si myslím, že vlaky (ale i autobusy) by opravdu měly jezdit bez dotací, protože dotaci potřebuje jen ekonomicky slabý a neschopný se o sebe postarat. Dopravci potřebují úhradu za službu dopravní obslužnosti regionu, úhradu za to, že dělají žití v něm snesitelnější až komfortnější. Totiž stejně tak jako se v regionu budují nové silnice a parkoviště pro snazší žití a platí se jejich údržba, totéž je třeba udělat u dopravy veřejné.
Za druhé je celý systém financování poměrně nedokonalý, kdy obce, které by si na dopravu přispívat měly nejvíce, na ni nemají, ale pokud by nastala situace, že by finance na VHD měly, je otázka, jak by vypadal systém obsluhy, kdy jedna obec si umí s pár korunami vyjezdit perfektní systém a sousední obec dá raději peníze na soc. Dávky a nebude tam nic … to se pak už dojet nebude dát vůbec nikam …. Jak z toho ven?
No a za třetí je zásadní chyba, že se pořád jen omílá, kolik s tím jezdí dnes, nikdo neudělá seriozní analýzu, proč je těch lidí/zboží právě tolik a nemohlo-li by být více a co by to případně obnášelo.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 11:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dubí: Není to jenom o tom namalovat a hrát si s čísly.Pokud bude vládnout ekonomika,pak se dá klidně říci:Polovina lidí je zbytečná a bohatým užírá z taléřa!

TM: ano, s těmihle názory se dá diskutovat. To, co píšete je v podstatě realistický pohled na věc

Dobrý, no. Mně to stačí. Mmcd, kdyř chcete diskutovat, už jsem Vás vyzýval, abyste sem hodil nějaká čísla... A skutek utek...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 12:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dezyro: jaká čísla chcete? Pochopil jste o co jde? Asi ne ... To není o číslech, ale o politice pohledu na železnici buď jako na výrobní prostředek obcí nebo jako zastaralou zátěž rozpočtu. Nástin tohoto problému je například zde
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 12:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TM: Vyjádřím se obšírněji do Čt, jsem bohužel zaneprázdněn.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 17:58:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tm:To co bylo splozeno na dopr.webu je ukázka toho,jak je kvalitně postaven grafikon.Působí to dojmem-musíme lidi z vlaku vyhnat,aby byl důvod (ten se vždycky najde).Starostové obcí by si měli uvědomit,že sliby politiků jsou jenom chyby.Proč asi nebyla objednána doprava na trati Odřichov-Děčín?Proč se sepisují petice?Ze srandy?Nikoli vážení,je to proto,že lidé tuto dopravu potřebují a to v jejich časech a ne časech diktovaných!Proto se sepisují petice.Argument stylu buď lidé pojedou nebo se to zavře neobstojí!!!Nebo je v této zemi už taková demamogracie,že si vyvolení mohou dělat a škrtat co chtějí?proč se nestarají o svěřené dědictví ve funkční podobě?Protože jezdí gumokoly.Železnice jim překáží na přejezdech kdy se asi cítí omezeni volnou jízdou...napsal bych víc,leč limit je limit! Moje oucta,pánové.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 18:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže ani na dopravním webu není napsáno, že trať je k ničemu, že je nutné ji zrušit. Tam je jen napsáno, že se neumí využívat. Třeba i tím, aby náhodného cestujícího něčím přilákala, protože spoléhat věčně na trpaslíkáře a lyžaře/kolaře kteří sem přijedou automaticky (protože v podstatě nemaj kam jinam jet), nejde. Někde se čistě hypoteticky může objevit nový všeobecně přítulný areál a sbohem Moldavo.
A nyní jsme u toho - dopravu je třeba objednat. Objednatel je kdokoli, kdo zaplatí. Tedy nejen Kraj! Proto je potřeba se naučit nahlížet na dráhu tak, že dráha nám může něco přinést. Lepší infrastrukturu, lepší bydlení, lidi do hospody, do hotelu, do divadel, do továren ... Už vám došlo, kam, jako údajný fundamentální železniční šotouš bojující za každý metr koleje, mířím?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2191
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 21:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dobou mě nejen tady leccos přesvědčuje o tom, že všechny současný průšvihy mají mnohem víc společnýho, než se na první i jakejkoliv další pohled může zdát. Ten společnej jmenovatel se jmenuje česká lenost a neschopnost. Lidi s v dobách totality odvykli starat se o věci, který jim primárně a přímo nic nepřinášejí. Doba se sice změnila, ale tahle nechuť/nevole/neschopnost *) v lidech zůstala, dál pasivně přijímají to, co je jim náměstky/referenty/předsedy/jinými úředníky *) podsouvá a nepřemýšlí (když to oni vymysleli, tak to asi bude dobrý), případně o tom rozmlouvají tak maximálně v hospodě u piva nebo ve frontě u pokladny v hypermarketu. Na zmínku o tom, aby to někde prezentovali veřejně, se pak ošívají, že to nemůžou, že na to nemamjí čas nebo že je nikdo nebude poslouchat - jenže to je právě demokracie, když i prostý člověk vyjádří svůj názor. Když se ale někdo najednou ozve, tak je zpravidla za provokatéra, zvrhlíka nebo blázna, případně se mu dá nedejbože zapravdu a tím se mu ucpe huba a můžeme to hodit za hlavu... A co s tím?

*) nehodící se škrtněte
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
peha
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.32.206
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:17:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minimální zájem o omezování spojů na tratích typu 132 není dán nechutí lidí "bojovat", ale prostě proto, že ty vlaky málokdo potřebuje. Nejvíc řvou šotouši, kteří sledují potřebu moct si trať projet a vyfotit, a zájmy obyvatel (pro něž je potřebnější autobus na návsi, než vlak čtvrt hodiny chůze někde na stráni) si akorát berou do huby.
Když se přestávalo jezdit do Bochova, sešla se celá vesnice, ale spousta lidí potvrdila, že je na nádraží ten den poprvé a do té doby jen matně tušila, že tam jezdí vlak.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peha: Jste si s tím tak jist? Opravdu je to o tom, co kdo potřebuje nebo o tom, co mu podsuneme?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2194
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 11:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

peha - jste si jist, že ty vlaky opravdu nikdo nepotřebuje? A víte, co stojí za tím, proč je "nepotřebují"?

Bochov do toho nezatahujte - to je typický šotouší odvádění od tématu.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 11:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S pozdravem panu Šulcovi:
trať 097, odpolední Os 16122 Lovosice-Teplice, foceno za Úpořinami.
 
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.23.96
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 12:59:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera vezl Os na 097 i vlečňák a v Bystřanech se nakládal vagon
xyzzyx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.166.88
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:55:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T-m a Petr_k: a jste si jisti, že to potřebují, nebo jim podsouváte, že to potřebují?
Proč místo všelijakých petic a šotobrekotu na nejrůznějších webech prostě nezačnete ty vlaky využívat? To by byl nejlepší argument pro jejich zachování...
Bochov se nehodí do krámu? Čím se liší od např. 132?
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 14:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anonym: a jste si jist, že ty vlaky nevyužíváme? A jste si jist, že organizujeme petice a šotobrečíme na nejrůznějších webech?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 15:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: Spíše 16112, že?
Docela by mě zajímala odpověď pana Šulce, pokud by tento obrázek skutečně dostal. Jezdí tento vlak plný pravidelně, nebo jen o víkendu, když vyleze sluníčko?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2198
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 16:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý anonyme,

vemte si do ruky libovolnou mapu, kde je Bochov a blízké okolí. Srovnejte si směry silnic a železnice... a pak se teprva hádejte. Proto chcete-li zaplatit dopravu tam, kde ji nikdo opravdu nevyžaduje, protože jezdí jednoduše úplně jinam, krajská kasa i přilehlé peněženky Vám jistě budou otevřeny.

Orky - mě by spíš zajímala odpověď pánů Šatníka, Motla, Závady a Fraňka (z KÚ) a Hinterholzingera (KC ČD)... a možná ještě spusty dalších.
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 16:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud budou vlaky jezdit hlavně kvůli tzv.šotoušům,v podepisování různých petic velice zdatných,tak to asi nebude tak nějak ono.
K šotobrečení na nejrůznějších webech opravdu dochází,každý si to může koneckonců přečíst.
Snad nemusím vyjmenovávat,kde všude.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 17:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orky: ano, je to 16112, sorry za překlep. Podle EXIFu to je snad ale i tak jasné.

Odpolední vlaky na 097 jezdí plný, co pamatuju, o víkendu to pak nabírá i takovouhle podobu. Jako klučina jsem mezi TP a Úpořinama jezdil i několikrát do týdne a jezdilo se vážně dost. Tentokrát tomu asi pomohlo i pěkné počasí, ale to je teď skoro pořád. I křižující 16113 vezla takových 20 kousků, přitom v neděli odpoledne z Teplic tímhle směrem bude zvýšená poptávka asi jen sotva. Každopádně tahle trať smysl má. 814 sem údajně nemůže, tak šup s Desiry. 60 lidí ve vlaku je na 810 trochu hodně...

(Příspěvek byl editován uživatelem JTB.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32355
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 19:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jakého důvodu tam 814 nemůže? Není jich dost (zatím), nebo se nechce (kraj/ČD)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Cestovatel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 19:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I trat 113 má smysl v sobotu byl vlak 26504 úplně plný a vlak 26505 byl taky slušně obsazen.
anonym - dříve xyzzyx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.143.79
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 21:48:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Vlaky na 132 nevyužíváte (krom tzv. "projetí" jednou za pár let), organizujete petice a brečíte na šotowebech (třeba www.dopravni.net, ten asi budete znát důvěrně).
Petr_k: vezměte si libovolnou mapu Jílového a blízkého okolí a srovnejte si směry silnic a železnice. Pak si vemte mapu ještě podrobnější a srovnejte si, kde jsou zastávky bus a vlak a pak se hádejte. Chcete-li zaplatit dopravu tam, kde ji téměř nikdo nepotřebuje, tak vám krajské kasy nebudou nakloněny (ale co, z cizího krev neteče, viďte).
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 22:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlaky na 132 nevyužíváte (krom tzv. "projetí" jednou za pár let), organizujete petice a brečíte na šotowebech (třeba www.dopravni.net, ten asi budete znát důvěrně).
Prosím nechte T_M ve svém volném čase k organizování peticí a brečením nad šotowebech. Na rozdíl od různých anonymů, díky němu se občas objeví nějaká ta náprava i tam, kde je nulový grafikon.
Takže milý anonyme, až budete mít za sebou tolik náprav co T_M, tak si také klidně sepisujete a brečte.
Prográmky pro BAHN
anonym - dříve xyzzyx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.143.79
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 22:59:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pohodě - ať si klidně projíždí, peticuje a brečí do alelujá. Jen nevím, proč se mě teda ptá, jestli si tím jsem jist?
Každopádně za které nápravy nulových grafikonů mu můžeme poděkovat?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 00:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: a tak 814 tam může, ale nějak jí nešmakují tamější sklony...

Orky: trať 097 je hlavně turistickou tratí. Právě informace o vytíženosti (a nejlépe s dokumentací, viz foto jtb) se budou hodit. Těchto informací jen houšť a větší kapky. U 087 to samé...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Honza Pakosta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.115.183
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 03:38:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele aňonime starej se v první řadě o sebe a nestarej se co dělaj ostatní. Jen se neboj, oni ti nějakou železnici zrušej a dušička bude mít klid.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 09:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Pakosta:My se tu na K-r staráme oco chceme,třebe o to co ti druzí, nebo třetí.
Ovshem,jména nezesměšňujeme,i když se jedná o"aňonimy"jako jsi Ty.
anonym - dříve xyzzyx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.140.163
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 16:28:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo hystericky neřve kvůli likvidaci sebenesmyslnějšího metru kolejí a prázdné 810 je nepřítel železnice a rušitel tratí. Bojovníci a petičníci jsou stavěni na piedestal, protože "zachraňují" trati, aby si to mohli ostatní "projet". Ach bože, kam to rádobyfandovství došlo... Copak vám je deset a vidíte svět akorát optikou pohádek o dobru a zlu?
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 17:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anonym: Ve své podstatě s váma souhlasím, ale musíte si uvědomit, že s ekonomickejma myšlenkama se na fandovskejch stránkách s přízní nesetkáte...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo hystericky neřve kvůli likvidaci sebenesmyslnějšího metru kolejí a prázdné 810 je nepřítel železnice a rušitel tratí. Bojovníci a petičníci jsou stavěni na piedestal, protože "zachraňují" trati, aby si to mohli ostatní "projet"
Tak to asi znám špatné bojovníky (petičníka bohužel neznám), protože ty které znám, tak jsou žádnou prázdnou 810 nevozí a "sebenesmyslnějšího" metru kolejí dávají smyls tím, že se tam snaží vozit třeba zboží.
Copak vám je deset a vidíte svět akorát optikou pohádek o dobru a zlu?
Úplně stejná je optika "prázdná 810 = zrušit", "plná 810 = zatím nechat". A nikdo se neptá proč je prázdná a zda by nemohla být za nějakých podmínek plná.
Prográmky pro BAHN
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32386
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 00:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlost:
Původní, nebo kvůli sklonům upravená verze? A kolik tam vlastně je?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 07:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: táhlá stoupání až o 26 promilích. byla tam 814.017, ta co si pamatuji úpravy pro kopečky nemá (či tehdy neměla).
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 07:26:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hurá na 097,a do Opárna.
Za rok se tam půjde podívat tak na staveniště dálnice.
Čuchání smradu z tdi není to pravé ořechové.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32406
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 10:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. 26 promile není až tak moc, aby na tom měla mít 814 problémy.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 10:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ona se tam vyškrábala, ale do Lovosic si dovezla skoro 15 minut zpoždění... (a z Teplic vyjela včas). bylo sucho a jízdní doby jsou pro 810+010.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:48:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zajímavé,že z Dejvic do Veleslavína jezdila 812+021+912 do 24 promilí a žádné zpoždění nenabrala.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo: a jak dlouhé to tam je? na 097 je toho přeci jen poněkud víc... (ale i tak mi to taky trochu vrtá hlavičkou. docela by mi zajímalo, co by tam dělala 812-912)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1506
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 19:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice - Veleslavín nějaké 4 km, dle JŘ.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 20:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"prázdná 810 = zrušit", "plná 810 = zatím nechat"
Blbost. Zrušit taky, vlak se začíná proti autobusům vyplácet až někde kolem 100 cestujících.
VVP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 12:21:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se po dlouhé době rozjel vlak ve směru na Doupov.Byl silně obsazený,protože cestující čekal také poměrně bohatý program.Foto pochází ze zastávky Kadaň předměstí a bylo pořízeno chvilku před odjezdem.Tak štastnou cestu nejen na Doupov do Rohozce ale také večer domů,do Lysé.Pojede do Podvbořan dále přes Žatec,Louny,Podlešín,Středoplky,Prag a ...
 
Rozum
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.115.183
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 08:52:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to má znamenat? Která banda ultrašotoušů zase oživuje mrtvou trať? Zase ňáký maďaři kecaj do života lidem na vesnici a nutěj je jezdit vlakem. Zase bude míň chechtáků na nemocnice. Grrrrr.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 09:37:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozum: Mám tomu rozumět tak, že někteří politici již registrují, že díky semknuté bandě šotoušů se rušení osobní dopravy na lokálkách a jejich likvidace setkává s větším odporem občanů, než rušení nemocnic a škol? Spíše bych řekl, že to je pod rozlišovací úroveň těch politiků.
Z.N.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.55.235
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 14:20:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 26.5.07 pojede po trati Most - Chomutov a zpět zvláštní vlak - loko T435.0139 + 3 Rybáky. Odjezd Most 9.13, příj. Chomutov 9.45. POblíž Mostu (mezi kruhákem pod Souší a Třebušicemi) souběžná jízda s autobusem Š 706 RTO MEX.
Odjezd zpět Chomutov 17.00, příjezd Most 17.32
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 23:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další mimořádnost. V Teplicích se dneska usadila 750.333 s měřícím vozem. Pobude tu údajně až do úterý, kdy vyrazí v neupřesněnou dobu směrem na Chomutov. Tak lovu zdar!
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 23:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem měl dneska možnost sledovat obsazenost vlaků ve stanici Moldava v Krušných horách na trati 135.
No nevím, nevím, ale soudruh Šulců by z toho asi radostí nepřetékal. V některých vlacích jelo dokonce i přes sto lidí. Ba dokonce i poslední spoj na moldavu jel velice slušně obsazen-napočítal jsem na 50 vystupujích lidé, z toho bylo asi 40 němčourů, kteří nakupovali v Mostě a Litvínově=utráceli peníze v našich obochodech=vyšší zisk podnikatelů=daně pro český stát.
Jedno rychlofoto:
 
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 08:59:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár:No a to ještě k tomu plno lidí jelo na oslavy do Postoloprt a jak vidno,tak na Moldavě nebylo počasí nejkrásnější-stejně jako v zemi celé.V každém případě je dobře že vzikla dokumentační fotka.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí Spár:
Pošlete to Šulcovi.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 11:27:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Blesku asi před 2-3 dny vyšel článek (asi připravený Šulcovskou píáristickou lobby) právě ve smyslu opačném, že na Moldavu (zejména prvním ranním vlakem) nikdo nejezdí a že je to "nejdražší vlak" v ČR.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 18:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cowgheel: ty čteš i tohle ? to bych do tebe neřek Ale akždopádně díky (dá-li se to tak říct) za upozornění.

článek jsem našel:
Jeďte vlakem do Moldavy! Dostanete 428 korun!

Nejdražším vlakem v Čechách je zřejmě ranní spoj na Moldavu v Krušných horách.

Jezdí zoufale prázdný, přesto jeho udržení podporují obce i petice, kterou podepsalo 4000 lidí. Možná netuší, že každému cestujícímu z tohoto vlaku přidávají ze svého 428 korun!

Vlak, který přijíždí z Hrobu na Moldavu v 6.35 a odjíždí v 6.40, veze jen jednotlivce. Ztrátu na patnáctikilometrovém úseku financuje kraj.

"Součástí závazku veřejné dopravy se stal na základě požadavku obcí loni v prosinci. V březnu jeho obsazení kontrolovali čtyři dny pracovníci kraje a potvrdili výsledky lednové kontroly Českých drah. Počet cestujících nepřekročil pět, v průměru s ním jezdí jeden až dva lidé. Jestliže si jeho zachování přejí čtyři tisíce občanů, kteří podepsali petici, tak by mu více pomohli, kdyby s ním začali pravidelně jezdit," poznamenal hejtman Jiří Šulc.

Vlak přesto zůstane zachován.

Počty z Kocourkova

Hrob - Moldava 15 km

Dotace kraje 900 Kč

Plné jízdné 22 Kč

Při obsazení dvěma cestujícími každému z nich kraj přispěje 428 Kč na jednu cestu
Autor: Karel Rouč (11. 5. 2007)


Šulci, ty seš ale kus vychcaného hovada !

Abych tak nějak osvětlil situaci-tohle, co tam předvedl Šulc, je sviňárna největšího kalibru. V té petici vůbec nešlo o zachování vlaku brzno ráno, ale dopoledního a odpoledního vlaku v pracovní dny, ktere byly vždycky slušně obsazeny. Ten vlak před sedmou do Moldavy je jenom TRUC KRAJSKÉHO ÚŘADU (po přečtení tohoto si myslím, že ten cocot se v tom i osobně angažoval). Petice tedy byla určena pro tyto vlaky, nikoliv pro ten OPRAVDU PRÁZDNÝ RANNÍ vlak. Jak je vidět, tak ze 4000 občanů (většinou z ÚK) dělá debily. Omezování dopravy je jenom začátek. Šulc se absolutně netají tím, že by tu trať chtěl zaříznout celou (no co, ty peníze, které byly a jsou do trati investovány jeho nejsou). No to mě zas jednou něco nasralo

Celkem by zajímala okolnosti vzniku toho článku. Blesku bych raději dopručil věnovat se tématu: hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc brousí pekáč Libeně Hlinkové (vdově po Ivanu Hlinkovi) v Litvínově-Janově v Hornické ulici (a Ivan se asi v hrobě obrací )
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 05:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, proč se rozčilujete,
schema postupné změny provozu přesně zapadá do fungujícího scénáře o rušení trati.

odkaz

Je ironií, že v So-Ne kdy je takt, jsou přípoje Teplické MHD jen k některým vlakům a například k polednímu není nic. Naštěstí pro mne a naneštěstí pro dráhu mám natolik zdatné děti, že na Moldavu vyjedou na kole samy a já to holt vyfuním za nimi za poslouchání jedovatých komentářů. Ale patří mi to. Tahat 120 kg do toho kopce - budu muset zhubnout...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace