K-report
 

Archiv do 06.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě severní Moravy » Archiv do 06.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 08:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současné době probíhá na drahotušské spojce osazování novými sloupy.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 22:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Tak a je to tady, ČSAD Vsetín usiluje o zrušení tratě do Karlovic. http://dopravni.net/index.php
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 13:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče zrušení provozu na té trati tak je to podle mě volovina to bych chtěl vydět hlavně ve špičce jak ten autobus ( busy ) pojmou tolik lidí když tam jezdí narvané šesti i výce vozové soupravy vedení ČSAD Vsetín jsou magoři a neví jak si nahrabat kapsi
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 16:40:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad trať Vsetín - Velké karlovice: V tom nevidin nic jiného než snahu o odklizení konkurence. Když se to tak vezme trať vede slušně obydleným udolim, zastávky také nejsou až tak daleko od tratě jako v jiných případech. Když vezmu jak v článcích dotyčný pán popisuje jak trať je prodělečná napadámě jiná věc. Neteče do bot ČSAD a nemají prodělečné oni linky? Valašsko neni jen obydlené udolí kolem bečvy, ale i kopce a v nich jsou také vesnice. Jenže tyto vesnice jsou mnohdy tvořeny samotama a z takových samot je to do přirozeného centra vesnice třeba i několik kilometrů. A tady vidim i důvod ztrátovosti autobusové dopravy, naco někdo kdo bydlí na samotě bude chodit pěšky na autobus když může jet autem. V těch to podmínkách musí být prodělečný i třeba devítimetrový SOR. Pak by vše nasvědčovalo vše tomu že pokud ČSAD provozuje linku ze Vsetína do nějaké obce v kopcích a má souběžný usek se železnicí, tak chce přebrat lidi do autobusů aby odstranila/maskovala jinak pravděpodobně neziskovou linku.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to jak z podivného snu. Snad ani neznám lokálku s vytíženější osobní dopravou než je ta do Karlovic. Pánům z ČSAD Vsetín by se určitě líbilo její potenciál převést na svoje autobusy. Jen věřím že jejich přání zůstane nevyslyšeno.
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad trať 282 - tady je ještě jeden odkaz na dopravni.net, který je ze dneška a kde výkonný ředitel ČSAD Vsetín vysvětluje, co je k tomuto kroku vedlo: http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007010705
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 20:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píše se tam:"k plnému nahrazení vlaku stačilo v dopravní špičce nasazení 2 autobusů tak, aby kapacitně zajistily přepravní požadavky." To je naprostý nesmysl. Podle mě je celá věc plácnutím do vody.
Autobusákům bych to ale za zlé neměl, je to normální konkurenční boj.
O osudu tratě nakonec musí rozhodnout ti, kterých se to týká. Tedy ne příživníci (=krajští úředníci) ve Zlíně, ale samosprávy dotčených obcí. Jejich stanovisko zaznělo v prvním díle článku:"Na našem setkání se starosty v prosinci tuto myšlenku jednoznačně odmítli."

Mimochodem - vzpomeňte na neúspěšný pokus papalášů před deseti lety využít přírodní katastrofy ke zrušení slušně využívaných lokálek v údolí Desné. Tehdy se proti tomu postavilo skoro veškeré místní obyvatelsto včetně těch, co vlakem nejezdí. Jo a autobusáci, kteří machrovali jak vlaky nahradí, tehdy totálně selhali.
mirdas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.92.62.66
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:05:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD si chce puze nahrabat, nic jineho. Kolem půl 3 jezdí ze Vsetína po této trati 2 vlaky. Jeden pouze na Halenkov a druhý dál na Karlovice, chtěl bych videt, jak 2 dejme tomu 3-4 vozové soupravy nahradí 2ma autobusy, ale nás neopijou rohlíkem, tu trať nezruší, ani kdyby se posrali..a krom toho by měl mít Zlínský kraj v generelu dopravy jako prioritní železnice a s příchodem IDS, pokud bude kvalitní, pocítí ČSAD v této relaci útlum. Kromě jiného jsou ty vlaky mrtě natřískané hlavně v zimě, ikdyž jsou posílené a s operativností ČSAD by posílali pořád stejné busy s nedostačující kapacitou...
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 12:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirdas: A ještě k tomu, jak se v tom článku píše o těch náhradách autobusy v době výluk. Já jsem tam kdysi jel a zrovna byla výluka, jely dva autobusy totálně natřískané už ze Vsetína, ještě, že ta NAD byla jenom na Hovězí, jinak bych asi padl a nebyl bych sám. Dokonce už na Vsetíně se komusi po nástupu začalo dělat mdlo. Takže si myslím, že tyhle úvahy o trvalé náhradě autobusy jsou absolutní blbost a s tím příspěvkem od Dandyho musím jenom souhlasit.
mirdas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.92.62.66
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 20:50:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde je i stanovisko ČDhttp://www.dopravni.net/storage/Odpoved_CD_282.pdf. Jsou tam napsané počty cestujících, jezdí tam v průměru okolo 100 lidí, to dejme tomu do dvou busů naskládají, kdyz pomineme, kočárky, lyže, kola atd. ale ve špičku 200 lidi...jsou to hovada. Ani by mi nevadilo, kdyby se na ně vykašlali v tom budoucím IDS a jako přípoje na vlaky ČD by jezdil Connex Morava...do Karlovic stejně jezdí..ikdyž od Rožnova.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 11:07:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď se nechci zastávat zastavení 282,ani rozebírat výhodnost a nevýhodnost busu a vlaku.
Ale tvrdit ČSAD Vsetín,že nedokážou odvést vlak.cestoše na 282ce je jako píchání do vosýho hnízda.

Jakože ČSAD Vsetín nepatří zrovna k mým nejoblíbenějším,tak je mi jasný,že oni by to v pohodě dokázali a to určitě ne za větší prachy než ČD(Celkově sam.,stejně se to bere za celou trať a nebo linku,kdyby chtěl někdo argumentovat raním školním spojem,kde nestačí dva busy,navíc všechny bus spoje nemusí jet až z Karlovic) a ani by lidi v busech nemuseli stát na jedné noze.
Já myslím,že KU os.dop na 282 nezastaví,je to hodně využívaná trať,ale argumentace ze strany ČD moc přesvědčivá není.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 11:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jestli je ta trat "lidsky" frekventovaná,tak by bylo nelogické,aby ji ČD stoply.Myslím,že v té své síti mají ztrátovější trati...a asi i na Moravě,než je zrovna tahle. myslím že vyjádření toho "pikolíka" od busů je jen velkohubý žvást popisující jejich sny...aspon doufám
www.payusworld.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29307
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 11:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:
Stopnout se dá leccos, zde tato záležitost snad bude mít naopak přínos, a tedy konečně začne trať někdo řešit ve smyslu rozvoje (přejezdy, kratší interval, lepší vozidla, rychlejší křižování(?) atd.). Je pravda, že pokud se tam nic nezmění, tak tam časem autobus opravdu nad vlakem „zvítězí”, aniž by se ČSAD nějak moc snažilo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 12:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus:Podle mě to myslel vážně,pro ně by to byl určitě zajímavý kšeft stejně jako je to teď pro ČD.
Ty se pokoušet zastavit dopravu na 282 určitě snažit nebudou,tj.přece jasný!
Spíš se naskýtá otázka,jestli by při takhle velké dotaci někdo nedokázal i na kolejích zajistit kvalitnější dopravu na téhle trati,nebo stejný rozsah za míň peněz.

Stejně tak nevidím důvod,proč by do budoucna musel zajišťovat linky Vsetín-New Hrozenkov-Leskové a VS-Stanovnica a Vranču právě ČSAD Vsetín,nebo jen oni.
To totiž na JŘ pořádně nehrábly snad 20 a víc let,možná to tak ale místním samosprávám vyhovuje.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 12:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Stopnout se dá všechno,ale u nás byl(je) problém zastavit takovou mrzáckou trať,jako je 013 a přitom se diskutuje o nahrazení 282,kde se uživí jak bus tak i vlak,jen by to chtělo vyladit JŘ.
Jinak ve Zlínským kraji by se podle mýho mohlo v budoucnu uvažovat snad o nahrazení Újezdec-Luhačovice a Kroměříž-Zborovice,ostatní tratě lze považovat směle za "hlavní" a zasloužily by si rozvoj.
Ono těch tratí tu navíc moc není a lidí hodně.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 15:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:újezdec-Luhačovice určitě nestopnou...nevím jak je na tom místní regionální doprava,ale díky frekventovanosti populárních lázní jsou přímé rychlíky z/do Prahy a z/do Ostravy docela plné...teda aspon v předchozím Jř. Po elektrifikaci trati Hulín-Kojetín pojedou určitě i přímé z/do Brna
www.payusworld.ic.cz
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 15:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty R jsem nemyslel.
Na Luhačovice-Brno stačí Sp/př.R na 340ce.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 09:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na EC Polonia(jeden z vůbec nejkvalitnějších vlaků ve střední Evropě) zkončila zřejmě od nového jř "rychlá" gorila v čele vlaku. ted místo ní jezdí "pomalé" eso 363 !!!!!!(kam se poděly rychlé 362?). Tomu se říká dynamický rozvoj dopravy a vstřícný a gentlemanský přístup ČD k zahraničním drahám...to bude možná i tím že se PKP nechtěli tímto svým špičkovým vlakem spojit s Vídní přes Prágl.Jiný důvod mě nenapadá.Co by na to asi tak odpověděl p.Ondrůj?
 
www.payusworld.ic.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3883
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 13:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus:
Loni tam ty 350ky byly naprosto zbytečné, když Polonka jezdila v taktu se Sobieskim, kterého tahaly 362ky.

Ale zbytečné jsou i ty 362ky, jízdní doby jsou tak volné, že se dají bez zpoždění zajet i s mašinou na 120 km/h
ICQ: 202 888 377
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 13:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: ale něco je špatně...když na koridoru jede špičkové EC (jeden z opravdu mála vlaků na našem území,který si tuhle známku zaslouží) si to fičí stejně rychle,jestli ne pomaleji,než nákladní vlak...ještě na tak "frekventované" 330ce trati. eso 362 je aspoň o něco rychlíkovější. Kdyby tudy jezdilo pendolino,tak strategii "zpomalit ostatní vlaky"snad i pochopím,tohle mi ale do hlavy moc nejde
www.payusworld.ic.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 13:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V čem je Polonia, nebo Sobieski tak jedinečný? Interiér na mě působí docela chladným dojmem a reklamy v kupé a na chodbičkách se mi taky moc nelíbí. Za chvíli budou reklamy i na záchodech.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 22:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojte. Nevítě proč dneska pozdechali minimálně dvě mašiny co vím někde u Uhéráku bo kde. Jedna byla na os ráno do Vsetína a rychlík do Olomouce odpolende. Všechny měli v pr.. mašiny a museli měnit. Ale jak říkám nevím co se stalo.
www.walachuv.blog.cz
ICQ: 378-775-919
SKYPE: panula007

tom.3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 11:40:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bude jezdit ta duhovka nebo jak to je ???
Neschopny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K příspěvku o zrušení trati Vs - Vk.
Od 1.2.2007 upravilo ČSAD Vsetín cenu jízdenek v autobusech a z Vk do Vs jezdí za 39,-Kč. Vlak jede sice za obyčejné jízdné za 40,- Kč, ale kdo jezdí častěji využívá zákaznické jízdné nebo zpáteční slevu a ta je proti busu bez konkurence. Jak by to asi dopadlo s cenou jízdenek na tomto úseku při absenci vlakové dopravy ? Ještě že jsou starostové obcí na trati alespoň trochu soudní.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4052
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 00:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.2.2007 upravilo ČSAD Vsetín cenu jízdenek v autobusech a z Vk do Vs jezdí za 39,-Kč

Kolik to bylo předtím?
ICQ: 202 888 377
Neschopny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před tím to bylo 35,-Kč.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 00:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta trat se teda nesmí rušit už jen z toho důvodu, že tam jezdí 433.002 To by byla škoda na takové trati, aby nejela, ale nesmí být takové sucho jak vloni jinak nepojede ani tak. No a druhý důvod. Kdyby tam byla jen autobusová doprava tak by to dopadlo tak jak s naším ČEZem. Nikdo mu nemá konkurovat tak zvedne ceny i když prosperuje, ale to s tím ostatní mohou dělat. Takto by to podle mě dopadlo i na zdejší lince. ČSAD by si určitě vymysleli nějaký "vysokohorský příplatek" a bylo by po srandě. Zlaté 810
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hools
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:17:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi:Vy fandíte Valmezu?Já Kroměříži!
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 15:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: Jj...když už tu bydlím. A do Kromclu jezdím když tam hrajem.
=M=
Mašinka co jezdí ve sklepě
janča
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.5.115
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 14:56:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké nové poznatky z návrhů jízdních řádů? Děkuji.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 16:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už je tu hokejová diskuze, tak jen poznámka - DRACI ŠUMPERK ooléééééé
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 07:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrbaté se aktivně účastní nákladní dopravy i na Valašsku:

 
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 11:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trať 280: chci se zeptat, zda jsou v úseku Vsetín-Púchov ještě nějaké stopy po bývalých hradlech, mechanických návěstidlech či mechanických závorách...Chystám se na tento úsek a rád bych byl vyzbrojen např. kilometrickými polohami bývalých hradel apod. Všem předem díky za info
(tuším ale, že vše je již minulostí..)
kokoko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.116.122
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 11:40:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kousek od zastávky ˇustí u Vsetína na trati 282 - výhybna z trati 280 klasiský ale pro valašsko netipický domek pro vyhybkáře-obydlený,původní omítra,zacovalý.... Pěkné místo pro focení,nedaleko přístupný krakorec pro návěstidla a fotografování,pobíž také příhradové mosty přes Senici... Pro focení doporučuji dopoledne (oslunění)....
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 11:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kokoko: Díky za tip...na území SR předpokládám, žádné mechanické závory v dosahu..
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 07:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu několik dotazů: 1) trať 283: byly zde dříve nějaké mechanické závory? Tipuji Zv? Návojná..Nějaká mechanická návěstidla? Odkdy doprava dle D3?
2) co soudíte o nových obyvatelích budovy bývalého stavědla v žst. Vsetín ve směru od Val.Meziříčí?
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 07:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bych to typoval na Razovité Občany Města, ale třeba se pletu,,,sem tam vlakem nejel sto let, ale jinde bydlí celé tlupy v majetku čd, viz prodej bytů ted v Bohumíně.
Ten plot na snímku nad vypadá celkem nově, jaký byl důvod zřízení?}
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 10:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Madusan: bohužel nevím, jen jsem projížděl...
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 11:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na 3370 z důvodu výluky na Štramberk jela 460 a v závěsu 810
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 14:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla nějaká mechanická návěstidla/závory na trati Bylnice - Horní Lideč? Kdy zrušeno?
A Návojná byla dříve Zv? Díky za info
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 10:07:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už je hooodně dávno. Už před D3 (myslím v 96-tém)bylo v Návojné VUD.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 10:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: a dokdy (a kde) sloužila mechanická návěstidla?
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 06:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 Kdy skončila služba na tomto hradle na trati 280?
Havo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: Služba na hralde Odbočka Bečva skončila přesně dne 20. srpna roku 1990.
Rere
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 22:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z dnešního v Horní Lidči
 
 
 
 
 
 
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 22:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám 2 dotazy:
1.) Kam až jelo to dvojče
2,) Kde se u Horního Lidče vzaly SD?
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
johnson
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.17.32
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 09:02:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvojičky jezdí do Horní Lidče kde se přepřehá na lokomotivy 122/130/163.
A ty SD jsem už na nějakém webu viděl jak jely na slovensko.
A ještě dotaz na autora: Které lokomotivy táhly ty Košičany ?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace