K-report
 

Archiv do 12.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 140, 141 - bobiny (E 499.0 a E 499.1) » Staré archivy » Archiv do 12.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 17:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

shit, to sem se překouk, to byl ve 12.46 naopak teprv odjezd mašin z Ova do Chalupek
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1420
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 22:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, bylo to teda na drc, ale z opačné strany časového okna, až před západem slunka.
 
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 22:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mimochodem mě na titulní stránce ODOSu zaujal obrázek bobiny ČD (asi 140.094). Co tím chcete Fýro říct?
Že by mohli v ODOSu naznačovat?
Ale ne, ČD stroje takového širokého taktického určení nepustí ;-) V olomouckém depíčku je jim lépe.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 01:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo Milý vole, jinak už se ti při těch krávovinách co sem píšeš říct nedá.
Na českém území klekly mašiny BRKS, pronajaté BRKS, provozované BRKS a s technickým stavem BRKS. A ony klekly i na slovenském území...kde s tím tahali vlaky co konkurovaly těžkotonážnímu hnutí se štokry kdysi za éry páry. Takto loko projely celou trasu jen párkrát a hned potom to taky naše vedení zavrhlo. Jednou se do SR projely i "mé" 505-510, měly vézt jen loženou tam a Vn zpět, přijely s prázdnou nádrží, po Slovensku mezitím najely 1200km, 505 na jednu motorovou skupinu a 510 bez nabíjení...to tam byly poprvé a taky naposled.

Ano, dvakrát - třikrát měsíčně. Nic jiného tady už několik týdnů nepíšu.
Nikoli, objem letošních přeprav oproti loňskému roku naroste až 4krát


jediný další bobinový výkon ODOSu do Rosic nad Labem skončil tak rychle jak začel,

Neskončil. Jen ve tvé dementní kuličce co nosíš na krku. Kdo ti dal vůbec právo šířit takovéhle fámy člověče? Za tohle bys zasloužil normálně po tlamě.


při pohledu na vaše výsledky za leden a hlavně únor nedivím, že vybíráte dovolenou

To už tak bývá i u jiných podniků, plno mých známých si starou dovolenou musí vybrat do března, proč asi...

Výsledky za leden a únor jsou oproti loňskému roku NÁRUST!

A mimochodem mě na titulní stránce ODOSu zaujal obrázek bobiny ČD (asi 140.094). Co tím chcete Fýro říct?
Proč bych tím něco já měl říkat, říká ti něco jako "ilustrační foto"? Jediné co říkám a to rozhodně, že ty chlapče to nemáš v hlavě v pořádku.
A sprostej možná jsem, já si servítky neberu, zvláště pokud se jedná o dementy jako ty
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 01:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade No ono v létě se nejlevněji kupují lyže a kozačky a v zimě plavky...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 02:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls pěkný no :-)
Tak jdu si nechat zdát o dnešním hezkém výletu
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2141
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 08:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je Fýro sice hezký, jenže to kleklo vám na českém území na vašem vlaku - tedy v momentě, kdy jste průkazy způsobilosti měli u sebe vy a jelo to jen a pouze na vaše triko. Pokud se vám technický stav vašich lokomotiv nepozdával tak jste je

Zatímco lokomotiva ČD nebo někoho jiného nikdy neklekla, že. Co proboha člověče řešíte ?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 13:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co proboha člověče řešíte ?

To já taky nechápu, co je tohle za kripla a jaký má důvod k tomu neustále tady poškozovat svými lži jistou firmu.
Doufám, že to zjistím kdo to je a kde TO sedí, tedy mám to v úmyslu
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 19:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pane Fýro,prosím,kdy pojedete do Rosic???Zhruba dvakrát týdně tam operuje uhlí ČD a chemička potřebuje teplou vodu a elektřinu stále bez ohledu na topnou sezonu...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 20:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, uhlí ČD tam jezdilo (tedy nevím odkud bylo, jestli bylo to uhlí ČD ) i když jsem tam byl já a zřejmě i bude.
Až pojedem, tak se to určitě z tohoto plátku dozvíte i s informací místních "mudrců"
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 18:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem po pár dnech zpět a nestačím .

Na českém území klekly mašiny BRKS, pronajaté BRKS, provozované BRKS a s technickým stavem BRKS.

Byly to mašiny ODOSu, pronajaté na výkony BRKS na slovenském území. Na českém území se v roce 2005 mašiny BRKS NEVYSKYTOVALY.

Nikoli, objem letošních přeprav oproti loňskému roku naroste až 4krát

Na to jsem zvědav, ale myslím že .

Zatímco lokomotiva ČD nebo někoho jiného nikdy neklekla, že. Co proboha člověče řešíte ?

To bylo na mě?? Samozřejmě, že mašiny ČD lehají pořád. Já taky nevím, co je za problém, že občas lehne mašina ODOSu a proč je to nutné svalovat na BRKS.

co je tohle za kripla a jaký má důvod k tomu neustále tady poškozovat svými lži jistou firmu.
Doufám, že to zjistím kdo to je a kde TO sedí, tedy mám to v úmyslu


Už se třesu strachy . Fýro, co jsem tady napsal za od ledna za lež? Že letos do Pardubic nejezdíte a jen tak nepojedete? Že jste jeli za leden do Kútů osmkrát a za únor jen třikrát - tedy přesně došlo k mnou avízovanému poklesu? Že vaše bobiny mnohem víc stojí než jezdí?
Pokud byla z toho něco lež tak to uveďte na pravou míru. Místní příznivci bobin si určitě nějakou pozitivní zprávu rádi přečtou.

Až pojedem, tak se to určitě z tohoto plátku dozvíte i s informací místních "mudrců"

Jo, tady musím dát Fýrovi za pravdu. Opravdu se to včas dozvíte - a dovíte se cokoli jiného, co ODOS s bobinami eventuelně začne jezdit. Třeba má Fýra pravdu a dojde k expanzi.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 18:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade - Pokud vím, takje to ale skutečně poprvé ložený vlak v tranzitu od 14.2. Ale třeba je po zimě zapotřebí míň uhla. (aspoň co si vzpomínám z případů některých českých přeprav, tak návozy levnějšího uhlí po zimě bývaly pak v dubnu). Rosice nadlabem jely naposledy 2.1. ložený/3.1. Vn.

No vždyť to říkám.
Oba tyhle výpadky nemají s teplejší zimou nic společného, do obou destinací se normálně jezdí. Pouze s jinými dopravci a jedna i v jiné trase. A aby mě někdo nezačal chytat za slovo u těch Rosic, tak toho 2./3. ledna se samozřejmě jedná o doběh loňského kontraktu. Letos už to jezdí jinak.

A jinak díky Unipulsovi za pěknou fotku . Ty vagony určitě nejsou NH Transu .
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 21:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu se vetřu mezi Vaši duchaplnou debatu.
Od soboty 141.001 možno spatřit mezi Prahou a Kralupy n.V. na Os
Gatto nero
www.pendolino.cz
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 21:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a na kterejch číslech
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 22:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík:
Díky za dobrou zprávu
Snad chvíli vydrží, po těch letech postávání. To byly časy, když se ještě občas proháněla na rychlících místo pravých jedniček.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 22:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od soboty 141.001 možno spatřit mezi Prahou a Kralupy n.V. na Os

No hlavně že bylo proklamováno že bude nasazována jen na nostalgické výkony. Jsem zvědav, jak dlouho vydrží.
Franta z Vršovickýho depa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.81.9
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 02:32:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až se z 141.052 vemou dobré t.m. na 141.004 tak pujde z Prahy do Chomutova. 141.023 má odejít do Olomouce kde zavaří trhlinu v příčníku a budou dál nasazovat, asi mají na Moravě lepší svářeče.
Franta z Vršovickýho depa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.81.9
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 02:49:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je otázka jestli do těch Kralup 141.001 dojede, při dnešním oživováni spotřebovali elektrikáři asi třicet pojistek.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 04:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co v tom práglu bude krom bastardů v elektrice jezdit? Pokud odejde i ten zbytek 141 tak zůstane několik 162 ve Vršovicích pak jen nezávislá..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"! Největší atlas T466*742 www.t466.firenet.cz
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 08:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky všecky 150 a 151, pane Bevelo a to tam máš "člověka na oběživo".
Zu Zeu!
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:29:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zanedlouho přibude 20 ks lok řady 380.Ty budou určitě taky v tom práglu.
Alox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 12:38:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Isypol hlásí:
141.001 11:41 Kralupy nad Vltavou

Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 12:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz:

141ky mají odejít z Prahy ??
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 13:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky bych měl menší dotaz. Mohl by tu někdo znalý sepsat aktuální dislokaci řad 140 a 141? pokud možno i informace provozní-neprovozní-vrak. Předem děkuji
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 16:01:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: U ČD by to mělo být zhruba takto:
140.004 Bohumín, provozní
140.085 Olomouc, neprovozní
140.089 Olomouc, neprovozní
140.092 Bohumín, vrak
140.094 Olomouc, zrušená
140.098 Olomouc, zrušená

141.001 Praha, provozní
141.004 Praha, provozní/oprava?
141.006 ČT, zrušená
141.009 ŽOS Nymburk, oprava
141.010 ČT, zrušená
141.012 UL, neprovozní
141.014 ČT, zrušená
141.015 UL, zrušená
141.017 ČT, zrušená
141.018 Olomouc, oprava
141.019 ČT, zrušená
141.020 ČT, zrušená
141.023 Praha, provozní
141.029 ČT, zrušená
141.031 ČT, zrušená
141.036 ČT, zrušená
141.037 Olomouc, provozní
141.043 ČT, zrušená
141.045 ČT, zrušená
141.047 ČT, zrušená
141.051 ČT, zrušená
141.052 Praha, provozní?
141.054 Olomouc, neprovozní
141.055 Olomouc, provozní
141.057 ČT, zrušená
141.058 ČT, zrušená
141.059 Praha, provozní
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3967
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 16:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty: oprava - 140.098 stojí v Bohumíně vedle 092. A k vraku má z těch dvou daleko blíže právě 098.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejela dneska nebo včera náhodou z Kútů do Bohumna vyrovnávka ODOSu?
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:01:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: však jasný, špatně jsem to napsal...minulý týden jsem byl na průzkumu bohumínské rotundy, kde stojí ještě kousek vedle 140.004. Docela se divím, že 140.098 stále drží pohromadě...ale jinak díky za opravu...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty: moc díky!
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3094
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maty - a ta 141 015 je také už v České Třebové
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Sergej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.103
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:22:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak to vypada s nasazenim 141 na trati 301 jezdí vubec ?
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:30:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dobou jeto zase, dosti špatné. Když už jezdí řada 141, tak nejvíce 037. Jinak zaskakují různá čísla řady 163 a žehličky řady 110.
Sergej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.103
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:34:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pravě že jsem dnes videl a fotil 163003 a 163038 tak byme zajimalo co je s tema 141... 141055 naposledy jela tak pred dvouma tydnama muze nekdo napsatr co s nima je
Mirseb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 

Dnes v Oc 141 018 / 054 / 055
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 17:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je vyrovnávka na zpáteční cestě. Počasí a světelné podmínky už ale byly hrozné. Ráno ale bylo docela hezky, jenže to jsem už nestihl. Tak doufám někdo sem něco dáte.
 
141.055 měla nějakou mechanickou závadu, 018 se pomalu skládá v depu, u 009 v Nymburce se snad přišlo na nějaké další závady, budu rád, když se dozvím víc. O stavu 054 nevím nic bližsího. A možná ani 0.085 není už navždy mrtvá.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipulsi, kdy to teda jelo? A kam se poděla 140.087? 742ky jsou stejné jako v úterý?
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:19:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Odkdy je 141.015 v ČT? Před měsícem stála ještě v koloně šrotů v UL.
 
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo:
je to tam v exifu, schválně jsem to tam nechával. Akorát mi je za těžko měnit čas ve foťáku, tak si odpočítej jednu hodinu. Ty tři týdny to už vydrží. Kde je momentálně 087 netuším, ale řekl bych na paprscích nebo v boudičce.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Sergej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.103
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 19:40:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls diky za informaci o stavu 141... se divim ze 054 je taky v hale...ze by ji chteli taky dat do kupy... tesim se na den kdy uvidim v provozu alespon 3x141 na trati 301
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 20:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude zítra k vidění 141 001 ???
díky za odpověď
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 00:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to tam v exifu, schválně jsem to tam nechával. Akorát mi je za těžko měnit čas ve foťáku, tak si odpočítej jednu hodinu.

A jo, jsem se nepodíval. Takže včera (v sobotu) večer - skoro na minutu přesně v momentě, kdy jsem tady na to upozorňoval . A ty 742ky byly tedy stejné jako v úterý?
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 01:48:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 141.054 je na odpis, zdroj náhradních dílů.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 15:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_sralgo jako už obvykle, zase lžeš, nemohl jsi vědět, kdy pojede Vn, záleželo to na tom, kdy pojede ložená dolů,Vn totiž jela obratem, čímž jsme ti nadělali brajgl v hlavičce (ne, že bys ho tam už neměl :-)) Točila to totiž 042 tam i zpět a 87 zůstala v Nedako, dolů však jela 750 202-4 a nahoru zpět 742 z minula :-)
Za březen máš tedy už druhou facku, dostaneš za každý vlak, který pojede :-)
Na Unipulsově fotce mám z okna ruku se zdviženým prostředníkem, to jsem pamatoval na tebe :-D
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 19:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co že se tu neobjevila fotka 141.001 na dnešním "dřevním" péenku do Hněvic?

Fýro, sice mě těší, že na mě tak myslíte, ale nějak nechápu proč to sem píšete. Tak jste jeli za březen zatím dvakrát, a co mám dělat? Možná pojedete ještě dvakrát, nebo třeba pětkrát - a co? A když už jste se tak hezky rozepsal tak musím jen dodat, že na dva páry vlaků máte docela slušnou spotřebu lokomotiv.
Jo a k těm fackám (původně jste sliboval kopance do hlavy ) férovější by byal jedna facka za každý vlak navíc oproti lednu. Takže musíte jet během března ještě šestkrát a pak na mě můžete nastoupit .


Unipulsovi přeji lepší fotosvětlo
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 20:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná pojedete ještě dvakrát, nebo třeba pětkrát - a co

Pokud vím, celá kauza začala fotkou 087 v Přerově na technické kontrole a tvýma kecama kolem toho, jestli ji ještě budu potřebovat, protože do Nedakonic už bobiny jezdit NEBUDOU. Tak předvádím, jak jezdí a řekl jsem, že od března se to opět rozjede.
Zmínku o spotřebě loko nechápu, prostě jela ložená, tak nepojedu pro 87 do Nedako, abych jel Lv nahoru ne, když mám nahoře mašinu. A proč se vyměnily ty diesely, jednoduše proto, že můžou do Chalupek, kdežto 750tka ne, tak jsem si ušetřil jeden přepřah v Ově.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:a proč ten prostředníček z okna?
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt To je Sralgovi
AM2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.92.38.69
Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:59:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro,nemachruj a buď rád,že ti neletěl šutrák do ksichtu,jednoho takovýho z MTVčka už jsem viděl.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 22:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Božínku ty musíš bejt taky blbeček co, házet šutry na vlak...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 22:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase jednou přijížděl do jedný stanice a viděl blbečka, jak slezl z peronu a něco dával na koleje, tak jsem před tím zastavil, slezl z mašiny a vrazil jsem mu pár facek. Než se vzpamatoval z toho šoku, protože tohle rozhodně nečekal, už jsem zase jel dál...
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 23:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, celá kauza začala fotkou 087 v Přerově na technické kontrole a tvýma kecama kolem toho, jestli ji ještě budu potřebovat, protože do Nedakonic už bobiny jezdit NEBUDOU.

Vůbec nevím, o čem je řeč.

Moje první poznámka byla tato:

"Od nejbližší doby nebudou mít ODOSácké bobinky ani jiné jejich lokomotivy žádnou trasu do Nedakonic."

Do Nedakonic žádnou trasu nemáte. Jestli jo, tak mi jí v GVD ukažte.

Pak následovalo toto:

"Možná, že nějaké drobky vám na Ferdinandce zůstaly a občas si do Nedakonic s bobinou zajedete, to se samozřejmě vyloučit nedá."

A to platí. Drobky párkrát za měsíc vám zůstaly.

A celé jsem to ukončil tímto:

"1. března nám řekněte, kolik vlaků do Kútů jste odvezl v únoru. To bude myslím přínosnější."

Takže odpověď zní: tři. S flotilou čtyř bobin, čtyř brejlovců a nově jednoho šestikoláka. Ex-vojenské 742ky nepočítaje.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 23:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom abych tady přestal obtěžovat, tak to shrnu:

Na konci ledna jsem zde avizoval, že se výrazně sníží výskyt bobin ODOSu na Ferdinandce. Na svojí "obhajobu" uvedu, že v lednu zde jel ODOS 8x, v únoru 3x a za skoro první polovinu března zatím pouze 2x (počítáno tam a zpět).

To je celé - jedná se čistě a jen o informaci pro příznivce těchto veteránů a rozhodně zde nehodlám řešit politicko-ekonomické pozadí tohoto trendu. Zvlášť ne se strojvedoucími dotčené firmy.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 09:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Nedakonic žádnou trasu nemáte. Jestli jo, tak mi jí v GVD ukažte.

Tak to asi nemáš opravy SJŘ platné od 4. března. Až je budeš mít určitě najdeš i trasu.
Já taky nehodlám řešit naši firmu s nějakým chytrým blbečkem z nějakýho kanclu ČD.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 09:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, jestlipak jste ve "vaší firmě" zachytili, že se vám na trať Kúty - Bohumín - Polsko nacpala konkurence? Tím samozřejmě nemyslím "blbečky z ČD". Za únor jela zhruba tak často jako vy.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš ty dvě 740tky, 740 800 a Čechomorka 898?
Prostě říkám, dočkej času, vozba se letos navýší až 4krát, oproti roku 2006. Konec rozhovoru Sralgo
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dj cargo:myslíš tohle?
 
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš ty dvě 740tky, 740 800 a Čechomorka 898?

Jo, přesně tohle jsem myslel.

Prostě říkám, dočkej času, vozba se letos navýší až 4krát, oproti roku 2006.

K tomu můžu říct jediné dvě věci - hodně štěstí a máte po prvních letošních měsících co dělat. V prosinci si to řekneme.

myslíš tohle?

Jo, přesně tohle jsem myslel. Koukám, že vás tam bylo včera asi víc.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo tři stáli na rozumném místě a jeden se postavil dost blbě:-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opakuji a to naposled. Loni v lednu a únoru nejelo vůbec nic až někdy v polovině března. Takže 8 vlaků v lednu je určitě nárust...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 10:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do prosince mě myslím tenhle server včetně tebe Sralgo přestanete bavit...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace