K-report
 

Archiv do 12.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » V televizi říkali, že ... V novinách psali, že ... » Archiv do 12.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 17:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je přeci naprosto jasný.
Klasickej pozdějc dotočenej komentář a jak je pro TV Nova typické, když už ne přímo z Barrandova, tak z jeho nejbližšího okolí - tedy je to Smíchov
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 14:31:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toulavá kamera na ČT1,reportáž o kolejišti a muzeu ve Vrčeni na Plzeňsku...
http://www.zeleznice-vrcen.wu.cz/
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 23:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte co mě může vždy dostat. Když tv Nova nebo nějaká jiná televize upozorňuje na to, že nějaký magor (s prominutím) vletí pod vlak (ať chodec nebo auto) a vše je to na dráhy. Přejezd byl nechráněn. Vždyť u každého přejezdu jsou minimálně značky. Tak jak oni můžou říct, že jsou nechráněné??? Potom ještě točí v kolejišti někde u koridoru a říkají že vstup do kolejiště je přísně ZAKÁZÁN. Tak mi řekněte co tyto zprávy mají za logiku???
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 23:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá cenu se rozčilovat kvůli zprávám na Nově nyní i Primě a částečně už i ČT. Pokud se tam mluví o oboru ve kterém se člověk vyzná, většinou vyjde najevo hloupost těch co ty zprávy tvoří. Evidentní na Nově, kde to lze označit až za lži. Radši čtu K-rep než čučim na TV (bohužel doma by to bez zpráv TV hovna neprošlo , takže je občas přetrpim při večeri atp.)
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 18:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nejhorší je, že normální lidi na to skočí!!! (většina)

www.walachuv.blog.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace