K-report
 

Archiv do 21.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Pražské autobusy » Archiv do 21.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 09:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Křeč jistě, ale co těm ropiďákům takhle narychlo asi zbývalo. Ovšem do jakých slov to zabalili, mi přijde dětinské.

Do roka? Kéž by. Třeba pro P spravedlivější jízdenky dle času a se zrušením nepřestupních: dejme tomu jízda 15 min. za 10 Kč, 45 min. za 20 Kč, 90 min. za 30 Kč (pro děti a seniory vždy polovic), celodenně a celotýdenně, vždyť i v večer to dobře jezdí, ba někde i navazuje. Pro vnější pásma úplně jiné jízdenky, které tedy budou moci platit i při přejezdu z/do P(0), ty časové jenom pro P nikoli.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 10:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya:Iredo je o něco lepší,ale zase jde o menší území,navíc už Iredo taky začíná dělat to nesmyslné zónovaní,od 1.2.2008 rozšíření do Hradce Králové,tak sem nakonec zvědavej,na Náchodsku je ten systém fajn.
PID a SID guláš v tom teda je,nechápu proč se nepokračuje v PIDU,kdyby se např. udělali zóny 6 a 7,tak už by to pokrývalo téměř celé Střední Čechy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2053
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 14:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by zavedení odlišných jízdenek pro vnější pásma asi bylo nejsnazším řešením, jenže to by v podstatě byla částečná dezintegrace - místo jedné jízdenky v současnosti by cestující nově musel mít dvě. A tomu se ROPID brání, což chápu. Spíše je potřeba z toho paskvilu vinit politiky, kteří od stolu rozhodnou o cenách a už neřeší to, že tím rozbourají celý tarif PID.

I některé změny, o kterých rozhoduje výhradně Praha, jsou postavené na hlavu. Třeba střednědobé jízdenky, které zatraktivňují MHD zejména pro turisty, budou výrazným způsobem zredukovány a zdraženy. Jednodenní jízdenka podraží z 80 na 100 Kč. To bych ještě chápal. Ovšem zdražení třídenní jízdenky o 50% (z 220 na 330 Kč, tj. o 30 Kč více než tři jednodenní jízdenky!!!) je prostě hovadina. No a místo týdenní jízdenky za 280 Kč a 15tidenní za 320 Kč bude zavedena 5tidenní za kulatých 500 Kč. No nekupte to!
Cech1992
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem kladenák , par krát do roku jedu za známějšíma,kteří bydlí v Lysí nad Labe a používám jízdenku PID,jezdím tam vlakem.Muším souhlasit se složitostí.Zatím to jde.Nový tarif jsem pochopil za cca.1 měs.O tomhle tarifu vím už 1/2 měs. a muším přiznat,že jen tak brzy si nový tarif asi nezapamatuji.

Kouknete se třeba na SID,kde má samostatní tarif Kladno a jízda mimo město dle nového tarifu,který bude platit od 1.ledna 2008.
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:31:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: Vařit z vody? Máš pravdu, jinak se to dělat nedá, ale jak dlouho budeš chodit se džbánem pro vodu?

Ve zpravodaji Veolia Transport 4/2007 se píše v rozhovoru s genárálním ředitelem firmy - cituji: ,,Od letošního roku kromě výsledků hospodaření akcionáři trvají na trvalém zvyšování návratnosti kapitálu, tedy hlavně na omezování investic. Naštěstí z nás nevyprchala odvaha, zodpovědnost a pocit sounáležitosti".

Co si mám pod tímto představit, že jako není třeba obnovovat vozový park? Že u SO se nebudou muset čalounit sedadla, vlastně nač i měnit plechy?
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zodpovědnost?? Pan ředitel zjevně požil už před Silvestrem... Tak by možná bylo dobré, aby se akcionáři někdy svezli těmi otřesnými autobusy, které jejich firma provozuje a dále aby se zaměřili na to jak (ne)plní v rámci PID své povinnosti... Ale odvaha z nich skutečně nevyprchala, to jim upřít nemůžu.
Četl jsem nějaké názory a stížnosti z těch Dolních Břežan. Vůbec nezávidím lidem co tam bydlí a jsou závislí jedině na dopravě autobusem. Nechci vidět, jak tam bude situace vypadat za půl roku, za rok...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8083
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jaké lince obvykle jezdí ten nový plynový hrbáč 1256? Díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3257
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 21:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem diskutoval s jedním člověkem o dotacích a je fakt, že sice částka věnovaná na MHD se zdá být vysoká, ale v přepočtu na počet vozů, kilometrů a tak je tak částka odpovídající, ALE jsou ještě třeba finanční prostředky na nákup nových vozů. Stav některých vozů je dosti neutěšený a jednou jsem jel v B961, která už též vypadala, že toho má hodně za sebou. Otázka je: jak nezvyšovat náklady a dotace, když inflace je vysoká a a mzdy řidičů by bylo vhodné zvednout, je potřeba zvýšit počet objednaných kilometrů, zatraktivnit MHD.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 07:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novy tarif: Navrhuji, aby od platnosti nového tarifu PID vydával řidič 3xx, 4xx (těch hlavně) na požádání "Prohlášení", že jízdenku vydal podle svého nejlepšího přesvědčení přesně podle požadavku cestujícího (linka, pásmo, datum, čas, podpis, příp.razítko). Už vidím jak cestující (babička jedoucí na nákupy) někde v hlubinách čtvrtého pásma, žádá řidiče o lístek na Václavák, řidič, který stejně jako cestující v tarifu,toho nejlepšího IDS v ČR, plave, vydá nakonec v zoufalství jízdenku o jedno-dvě pásma nižší... Chudáka cestujícího pak zastaví revizor na Muzeu a oznámí mu, že platnost jeho jízdenky skončila v pseudopásmu "B" a že ho to bude stát pokutičku... A právě těmto nešťastným událostem by mohlo práve výše uvedené prohlášení zabránit...

Pro všechny, kdož se by se zase rozhodli do mě kopnout jako do agenta SID, tak celý článek je myšlen jako ironie na brzký stav PID, myšleno s nadsázkou
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 19:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak DP aniž by nakupoval nové autobusy dál vesele vyřazuje, opět odstavil další vozy B731 ev.č.7199,7202,7130,
to disponuje s tolika "nadbytečbými" autobusy?
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 11:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7130 ?
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
5444
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 15:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten tam byl původně taky napsán, ale pak to večer? stáhli...
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 17:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě to na poslední chvíli ještě rozchodil...
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1347
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr:spís rozjezdil ne?

Bobyk:dnes jsem ho videl na 165 jinde bych ho ani moc necekal.
AV 15-30
5444
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak přecijenom je ze hry venku...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže 7130 jo nebo ne? přidali tam ještě nějakou C734 či co.
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo tak už je to tam zpátky, takže č.7130 je skutečně psaná na likvidaci, totéž i C734 č.3087, tudíž to byl asi poslední výkon č.7130
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 05:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7199 mě mrzí, prožil jsem na něm spoustu pěkných služeb... A velice dobře jezdil.
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 07:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Stejně nejsou řidiči, tak nač mít tolik vozů.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 10:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední ať prosím zhasne!
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8086
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 12:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Děkuji
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Cech1992
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den /večer nebo ráno kdy tento článek čtete.
Víte že,u náš na Kladně jezdí na MHD Karosa B732 koupena jako ojeté vozidlo společností ČSAD MHD Kladno a.s od váš z Prahy (DPP a.s)?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2193
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo. U nás taky. Co má být?

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:20:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cech1992: Autobusy puvodem z DPP jezdi tak nejak po cele republice a v mnoha dalsich zemich i pomerne vzdalenych, takze Kladno... velka vzacnost...
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Citybusu se objevily fotky Ciťáku 3045 na haldě šrotu,drsný a nevěřícný pohled,ale už je to dnešní realita.Jen bych rád,připomeňte mi co to bylo za nehodu?Vím že snad na pohled to tak velké nebylo,ale nějaké hnuté sloupky,kastle,ne?
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo to s tramvaji a auto opravdu nejdriv nevypadalo tak spatne, ale kastle byla lichobeznik a opravu znalec z oboru odhadnul na castku daleko prevysujici zustatkovou hodnotu.

(27.11.'06, Makovskeho x Plzenska, tram 8106+8037)





(Příspěvek byl editován uživatelem s215sl.)
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666: Nehoda s tramvají na křižovatce Plzeňská x Makovského 27.11.2006.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 17:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomu se ani nechce věřit, že i citybus po takovéhle nehodě skončil v kovošrotu.

Když už jsme u toho, kolik už DP vyřadil citybusů? a kde skončily? ve šrotu? nějaký má tuším autoškola.
Ale jsem zvědavej jestli budou chodit na nějaké SO nebo GO.
Vsadím se, že většina má najeto víc jak půl mil. km.
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3005 autoskola
3249 nehoda
3045 nehoda
3436 pozar
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3821
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103:
Většina má kolem milionu a některý výrazně přes. Některý kousky maj i přes jeden a půl mega.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm, tak to je ale dost, to už je na GO motoru ne? nebo tyto vozy prošly nějakou prohlídkou?
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Periodickejma prohlidkama ruznejch stupnu prochazi kazdy auto DPP.
Pravdepodobne si myslel ale nejaky opravy vetsiho rozsahu. Ne, nic takovyho.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3822
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 18:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103:
Kamioňácký motory běžněj nalítaj přes 2 mil bez GO motoru. Nepředpokládám, že životnost současných moderních motorů v autobusech bude výrazně nižší. Pravda je, že autobusy jezdí přeci jen v náročnějších podmínkách. Časté starty, nepravidelná jízda atp.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík,no na fotce z místa nehody fakt ta 3045 nevypadá nijak zle,nojono.
3249 to je tedy ten do betonů někde na Butovicích a požár nedavno.
3005 autoškola,podnik chtěl učit na Citybusu už v autoškole?Vyčlenil tedy nejstarší.Zeptám se,nedovedu si v Citybusu nějak představit druhý pedál,tedy tam jde jen o brzdový,jak je to tam udělané?
3004 prototyp vesele jezdí?
Co se motorů týče,tak v Hostivaři bylo liberecké Iveco s půl milionem,jaksi aby se do něho kouklo a motor byl perfektní.
Co vím tak se dělal jablonecký Renault,ale ten byl drbnutý proto,že řidič jezdil se stopkou bez vody.
Když jsme u těch nehod pozeptám se,co měla dejvická 5568 ještě před generálkou,kdy pak byla krémová a měla vysoké okno u řidiče z atmose?Vzpomínáte si tu na ni někdo.
Stejně tak byla i dejvická 5353,ale na té bylo vyloženě vidět,že je slátaná po nehodě.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky hoši, ale stejně, myslíte si, že až přijde čas a bude třeba buď citybusy generálkovat či nahrazovat novějšími busy, (podle peněz) myslíte si, že Hostivařské dílny budou provádět na citybusech GO? nebo Zliner Zlín?

Jsem zvědav jak dlouho bude jezdit č.3004
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v Hostivari se delali GO motoru na Ostravskych City, ale ty byly odlitany uz opravdu hodne.

3005, ale ne, kdepak, to auto samozrejme nema zvdojeny pedaly. To neslouzi k vycviku ridicu na "D", ale na dalsi zdokonalovani uz s papirama. Stejne tak se delaji jizdy na beznem kloubaku (donedavna ex6068, nyni uz na temer jakemkoliv provoznim).
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3117
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S214sl: A ta ex 6068 ještě existuje?
A co ty dvě C734, čísla tuším 0791 a 0792? Stávaly kus od vrátnice DOZu, ale nějak si nevybavuju, jestli ještě existují.
A taky ty dvě B732, ex 7112 a 7096. Mám pocit, že dostaly modro bílý nátěr, ale od té doby jsem je neviděl...
Sorry že se ptám, ale evidenci autoškolních busů jsem nikde nenašel...
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty cecka jsou uz ve smelcu, ex6068 zdechla, mesice se nehla z mista a modry becka bezne provozni. Ted autoskola prevzala ty 2 LC936.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666: Ta 5568 byla tehdy opravdu po velky nehode.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3118
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: Díky. Těch céček byla škoda, zvenku vypadaly solidně a celkem dost původně...

5568: tak takhle poškozenou Karosu, aby se takhle "vyklopila" bočnice, jsem ještě neviděl. A že sem těch bouraných Karos viděl.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty cecka byly uz dost sileny, tos je videl asi fakt hodne davno. Byly naprosto schnily a uvnitr uplne plesnivy, protoze do nich krapet chcalo.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo prosím, proč nefunguje web pražské autobusy?
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz, josef.kulaviak@centrum.cz
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 01:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666=> 3004 poslední dobou občas brázdí pražskou l.č.247, také bývá občas k vidění na Smíchovském nádraží. Zrovna dnes (teď už tedy včera :-) ) jsem ho viděl na Barrandově.
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.iocko.cz
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalším adeptem na likvidaci je 3411. Od včerejška je v něm poměrně do hloubky obtisknutý hasičský iveco.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Některý kousky maj i přes jeden a půl mega.
Sice se nepohybuju v zázemí DP Praha, ale selský rozum mi to nějak nebere. Jak může městský bus za cca 11 let nalítat přes 1,5 mega? Když vemu kupecký počty, denně vůz, když to přeženu, může nalítat tak 300 km, samozřejmě ne každý den, tak krát 365 to dá cca 100 000 km, tak se přes 1,5 mega nějak furt nemůžu dostat. To se s nima jezdilo na tři směny, nebo někde dělám chybu?
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se s nima jezdilo na tři směny, nebo někde dělám chybu?
Musí se to ještě vynásobit těmi 11 lety 300×365×11
(Pak to vychází, aspoň mně, na zhruba 1,2 Mio)
Hromadná doprava, pořádná votrava
a kdo se rád mačká, užije si, stačí kačka
Ivo Jahelka
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednak nepředpokládám, že skutečně se s nima každý den bez vyjímky ujelo oněch 300km a pak nepředpokládám, že 1,2Mio jest přes jeden a půl mega
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:05:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3004 vypadá k světu ještě na hodně dlouhou dobu. Je přidělena šejdrovému řidiči, který o ni velmi pečuje...

Na ex. 3005 se cvičí řidiči po nástupu k podniku a ukončení kurzu. Jízda s Citybusem a kloubákem je slavnostní zakončení, aby všichni věděli, že jenom krátkou Karosou rozhodně jezdit nebudou a nějaké to minimum s oběma typy uměli.
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže 3005 je sice vyčleněna,ale bez úprav a v podstatě tak může sloužit cokoliv z provozu.
Co se týká generálek v budoucnu,když se kouknete do Brna,jak tam dnes mohutně od kostry generálkují"jednadvacítky",tak proč by nešel Ciťák.Jinak mohou lze nalítat i 400 denně od 4 do 24 hod.
ad S215 sl - s tou fotkou 5568 si mě přepkvapil,to jsem nečekal,je to dost stará věc.Foto po opravě není,napadá mě,když vidím jak je to rozbité,zda nebyla oprava provedena náhradou jiným vozem,taková GO typu vozů 51..A ještě co a jak se tehdy stalo věděl by někdo?
A 5353 vzpomíná si tu někdo?
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně bylo řečeno, že principiálně takové GO karoserie, jaké se dělaly na řadě 700, se na Citybusech nedají realizovat. Jednak je to dáno technickým řešením celého vozu a druhak neochotou výrobce dodávat víc dílů celků karoserie, než jen čelní panel.

Můj osobní názor je, že s Citybusy začne být brzy problém. Není to tak dávno, co v oblasti uložení zadní nápravy popraskalo pár nosných částí na voze 3033, cca před dvěma týdny se vařily praskliny v podlaze na voze 3330. Ovšem na něm už je to i znát, že ta karoserie s třetími dveřmi jde trochu dolu.
www.doz.estranky.cz
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 21:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_Proper: No a pak tady je ta zbožňovaná kataforéza. Jestli se na Citybusu něco vyvaří, tak to bude vždycky jen provizorium. A v místě opravy to bude za chvíli vesele hnít.
Nerez je nerez, ale Praha si přála kataforézu, tak jí má
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 21:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3330 to už je Iveco ne?Co vím,tak ty první série Ivec,byly dodatečně na nějakém dovaření,zesílení právě v oblasti zadních dveří.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 22:21:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, 3330 je s motorem Iveco. U všech těchto vozů (nespíš to byla jen série z roku 2001) se zesilovaly sloupky u 3. dveří.
www.doz.estranky.cz
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3121
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 23:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak koukám na fotky uveřejněné zde, připadá mi, že se někdo systematicky snaží rušit Citybusy.
Sice je to starší nehoda, ale budiž..

Existuje nějaké smysluplné vysvětlení, jak se tam to vozidlo dostalo? Ať přemýšlím jak přemýšlím, z fotek to nepoznám... Očekával bych větší poškození předku, ale není vidět.
A taky nikde poblíž není vidět silnice..
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2629
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 23:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna se chci zeptat na to samé... Napadlo mě, že si někdo vypůjčil City Bus v garážích a z pomsty ho takhle zaparkoval. Jednou už tu něco takového bylo - ten jak s CB odjel někam na Mořinu, či kam .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 11:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že pražké citybusy mají v podlení době docela smůlu . Včera ráno došlo k nějaké kolizi s hasičským vozem. Vzhledem k tomu jak to dopadá s vozama které na porvní pohled tak zničeně nevypadají bych se se celkem obával o budoucnot busu. Neví se jaký vůz to byl ?? v ČB se Citybus srazil s TAtrou 815, až to na pohled odneslo jen čelo vozu tak byl v hájí rám a něco tam prasklo eště víc, taky ho kvůli tomu zrušili.

Ten citybus na trávě zaraženej o kanál (nebo co to je) vypadá taky kuriozně. Co s tim zase kdo vyváděl??? Asi se zkoušela průchodnost terénem nebo zase někomu ruplo v bedně??
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4708
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky by mě to zajímalo (kde se tam vzal). Na těch fotkách ani není vidět silnice, kde se to přesně stalo?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 14:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Chmelda to tu psal, s CASkou se potkala ve stredu 3411, mas to o 10 prispevku vejs.
Pomerne slusnej obtisk tam nechala.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3324 nezabrzdena.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 15:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to klasicky zaparkovanej Citybus,kde řidič ponechá zataženou pouze zastávkovou brzdu!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace